מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
דיברתם כאן על כל כך הרבה לוחות שאני לא ממש מבין כבר מה כדאי לי! יש לי תקציב של 1200 שקל אבל כמובן שאפשר פחות! אני בכלל לא מתעניין בOC אבל רוצה לוח חזק שיחזיק לי הרבה זמן. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בעיקרון נדפק לי הלוח הישן סה"כ בן שנתיים ( תעזבו עם האחריות כבר ניסתי ) כל שאר הדברים הכרטיס זיכרון, המעבד, כרטיס מסך AGP וכולי... עובדים מצויין. אז אני מחפש לוח אם שיהיה בו גם רשת, לפחות שתי כניסות PCI כניסות AGP ו PCI Express הלוח חייב להיות מותאם ל-754 AMD Athlon 64 Socket ; ו - DDR 400. המחיר לא משנה. תעזרו לי למצוא משהו טוב תודה זאביק.
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
סופסוף שוחרר באנצ' ראשון על פאנום X4 כנגד פנרין מהאתר שהביא לנו את הביקורת הראשונה על 8800GT expreview ערכו את הבאנצ' של קרייסיס עם המעבדים Phenom X4, E6850,QX6850, QX9650 כולם בתדר 3.0Ghz. הערות: *לפאנום עשו אוברקלוק ל3GHZ שזה 15x200Mhz, אז בגלל שלבקר המובנה של פאנום יש כמה הגדרות אוטומטיות שגורם להתדר הזיכרון להיות על 375Mhz אוטומטית. *את פאנום הריצו על לוח RD790 ,כאשר את פנרין/קונרו על לוח P35 של אינטל. *כרטיס מסך שבבדיקה הוא 8800GTX עם הדריבר החדש 169.01 * כל הבדיקות נערכו במערכת הפעלה XP תאריכי השקה: QX9650 (מה שבבדיקה) יושק ב12 בנובמבר. פאנום X4 יושק ב20 בנובמבר. הבאנצ' בקרייסיס: מקור: ז¬?ה¸ה»£CPUו³זcrysisן¼Phenom X4ו¼ט·_PIC Show by expreview.com
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לוח כזה חדש תומך כל כך קצת? האם יש כבר עדכון ביוס שתומך ביותר? האם מישהו קנה את הלוח הזה ויודע אם ואיך אפשר לפתור את הבעיה? נראה לי לוח טוב ל OC וראיתי השוואות ביצועים והוא מקום 2 אחרי ה ASUS. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
המחשב של אחי מזהה רק 3.5GB ראם ויש 4GB ראם. יש לו 64BIT. מערכת הפעלה ויסטא. לוח אם: http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=707&l4=0&model=1022&modelmenu=2 עכשיו העלילה: לאח שלי היה 2GB 667 ראם וזה לא הספיק אז קנינו עוד 2GB 800(אני יודע שהכרטיסים יעבדו כמו 667) והמחשב מזהה רק 3.5GB ראם. החברה של הזכרונות - KINGSTONE. שאלתי היא: למה המחשב מזהה רק 3.5GB ראם?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היות וממילא אני מתכוון להוסיף זיכרון וכרטיס מסך, השתעשעתי ברעיון להחליף למעבד יותר חזק/מהיר (אני עובד עם תוכנות גרפיות). השאלה שלי היא האם זה משתלם כספית ואם כן מה מומלץ?
-
- 12 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בתהליכים לקראת קנייה/שדרוג של המחשב שלי ועקב כך אני קורא לאחרונה הרבה מפרטים. הצצתי במפרט של ה asrock H61M/U3S3 וזה נראה על פניו כאילו הלוח הזה תומך בכל המאפיינים של IVB וזאת למרות שמדובר בלוח עם ערכת שבבים H61 אני מתכוון לתמיכה ב PEX3 ולזיכרונות במהירות 1600 אבל מצד אחד באתר רשום תמיכה במאפיינים הללו בזמן שב MANUAL הם לא מוזכרים http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H61M/U3S3&cat=Specifications קצת מוזר הקטע - מה נראה לכם ?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע באמצע רכישת מחשב עם לוח האם הנ"ל . אני רוצה חוות דעת לגבי הלוח ואם עדיף לוח אם אחר.. המחשב מיועד לחיבור לטלוויזיה ולרסיבר למשחקים וסרטים מוזיקה וכו.. מעבד q6600 כ.מסך asus 8800gt top. זכרון g.skill cl 4 4 gb 320 g hd wd 32 mb בתודה מראש: אורן.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלות .. אתם יכולים לתת לי תסריט שבו בזמן ריצה של תוכנית שכתבתי המעבד יכנס למצב מיוחס Privilege ? והשאלה השניה .. מה נחוץ בחומרת המעבד כדי ליישם מערכת הפעלה מסוג ריבוי משימות multitasking ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
איזה מבין השנים טוב יותר ועדיף לקניה AMD ATHLON II X3 425 AM3 AMD PHENOM II x2 545
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
רכשתי לעסק מחשב של Precision 690 DELL שמגיע עם שני מעבדי (כלומר סך הכל 4 ליבות) Dual-Core Intel Xeon 5160 3.0GHz, 1333 FSB, 4MB L2 Cache כמו כן לוח האם מבוסס על INTEL 5000X chipset וזכרונות FB שאלתי האם השילוב של הלוח והמעבדים הללו מהיר יותר מהמעבד הכי מהיר ה"בייתי" של אינטל QX6800 שבעצם גם כן נותן 4 ליבות תכלס מבחינת GHZ ו FSB ה XEON חזק יותר אבל לא מצאתי השוואות בין מעבדי XEON ל C2D בכל מקרה אשמח למידע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
זה המחיר לזכרון הנ"ל בKSP. ייתכן? מחיר ממוצע היום ל256 הוא 90-100. נראה לי אופציה מצויינת לשדרג ל1GB.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע זכרונות: G.Skill 2GB Kit DDR2 800mhz F2-6400CL4D-2GBPK הלוח אם שלי הוא: Gigabyte Ga-965p-s3 rev.1 האם אני יכול לשים עליו זכרונות 1066 והוא יעשה Downgrade? אני מעוניין לשדרג ל4 ג'יגה. איזה קיט של 4 ג'יגה הכי משתלם לי לקנות ביחס של עלות תועלת באיזור ה300 ש"ח? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
כאמור הם צריכים להיות בעלי תזמוני רצח (אגרסיביים) ושיעמדו בבאס של 250 (כי אני רוצה 1GHZ ב FSB ) עם התזמוני הכי נמוכים וכמובן וולטאז' נמוך ככול האפשר!! עד מחיר של 1400 שקל ל זוג סטיקים (בשביל הדואל ) זה בלוח של ASUS P4C800 דלוקס ואני ממש מבקש אל תנסו בכלל להוריד אותי מהלוח עם בנצמארקים וחיות אחרות!!!!!
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שכבר פירסמתי עד היום עבדתי עם מעבד פ-3 של אינטל. לאט לאט התחלתי לגשש לעבר AMD טיפה לברר עליהם אם זה על מעבדי Duron , A-XP , SEMPRON וכו'... והשאלה שלי היא כזאת ! יש פה מישהו שיודע בצורה מקצועית לא באופן כללי אלא ממש מקצועית לנתח את הליבה של כך אחד ואחד ביצועים של כל מעבד...השוואה מול אינטל...דברים כאלה. אני אשמח לקבל כל פרט ופרט וסטיסטיקות על כל מעבד ומעבד של AMD כי באינטל אני שולט הרבה יותר. ועוד שאלה...האם זה נכון שמבחינת אמינות לאורך זמן אינטל טובה ועמידה יותר ? נ.ב. נאמר לי ע"י GYRO יבואן מנתניה של חלקי מחשב שהמעבדים של SOCKET A-462 של AMD יצאו זוועתיים ! האם זה נכון ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
עדכון: ל TMS אין צפי לחידוש המלאי. בינתיים חבר מצא עבורי בפיסיהוליק בחיפה. פי 2+ במחיר אבל עדיין זול מספיק... תודה לעוזרים!! ********** הי, רכשתי גוף קרור של NZXT דגם Z-73, אבל ללא התושבת עבור מעבדי דור 12 של אינטל. התושבת אזלה מהמלאי בחנות TMS, ואני לא מוצא כזו. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא כזו, או אולי למישהו יש תושבת מיותרת כזו כי הוא הרכיב ל AMD, אשמח לדעת!! כרגע אני עם מחשב חדש עם כל הרכיבים אבל ללא אפשרות להרכיב את גוף הקירור....(מעבד I9). תודה רבה! (פניתי לחברה בחו"ל שאמורה לשלוח לכל מי שאין תושבת כזו אבל זה ייקח שבועות).
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד אינטל אקסטרים אדישן ליבה כפולה 840 בסקירה ראשונה http://www.legitreviews.com/article.php?aid=184&pid=1
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום... לפי הרבה דברים שקראתי פה הבנתי שלוחות האם שיתמכו בו יעלו מינימום 1000 ש"ח 1. האם זה נכון? 2. אם כן האם צפוייה ירידת מחירים? פשוט יש בנאדם שאני מכיר שרוצה לקנות מחשב הרבה זמן ואני מחזיק אותו בגלל הקונרו. התקציב שלו לא כזה גדול ואמנם הe6300 יעלה בערך כמו ה930(היום) טיפה יותר, אבל אם הלוחות אם כאלו יקרים יהיו אולי הוא לא יוכל להרשות לעצמו קונרו... :-[
-
- 14 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי לפני כשבוע המחירים של המעבד i7 920 עמדו על כ 1500-1550 באתרים FoxPC ו SkyPC . היום המחירים עלו והם עומדים על כ 1700+ ש"ח. :-\ :-\ יש למישהו הסבר לעלייה הזאת?? המחירים לא אמורים לרדת במקום לעלות?? תודה. רז.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מה עדיף ? celeron ניראה לי 600mhz או pentium 2 אין לי מושג כמה אבל אני יודע שהוא לא בתוך קופסה כמו רוב פנטיום 2... והאם שווה ליקנות ספק כוח חדש כדי להחליף?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי. יש לי בסביבות 350 שקל לקנות מעבד (מעבד נטו) חשבתי על intel pentium dual core e5400 אבל אמרו לי שבניגוד לשאר המפרט המעבד הזה ממש גרוע. התקציב שלי ממש חנוק וזאת הכמות שהפנתי למעבד.. אין לי מקום לדחוף מעבד יקר יותר אז חשבתי לפנות ל AMD אבל הדבר שאני לא מבין בהם כלום.. אשמח אם תגידו לי אם יש מעבד מ AMD שמתאים לתקציב שלי ועובר את e5400 בביצועים.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי ת'מפרט שהזמנתי לפני 3 שבועות בSkyPC עם Q6600 אז בחרתי G0 וגיליתי שהם הורידו אותו מהאתר ויש רק B3 מה שאומר שיכול להיות שהם שמו לי B3 ששילמתי על G0, אז יש איזה שהיא דרך לגלות אם יש לי סטיפינג G0 ולא קימבנו אותי בB3?
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני יכול לקחת 64MB ממחשב פנטיום 2 אבל נראה לי שהזיכרון שלהם פועל ב-100, אין לי מושג כי לא בדקתי לפע דעתכם זה יתאים ? עכשיו המהירות של הזכרונות שלי זה 133
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בעוד כחודש או שניים אני הולך לשדרג את המעבד, לוח אם והזכרונות לאחר 4 שנים. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz Gigabyte GA-965GM-S2 512MB x 2 SUPERTALENT DDR2 667MHz 1GB x 2 OCZ DDR2 800MHz(הם SPECIAL OPS או GOLD משהו) בכמה אפשר למכור את כל החלקים האלה?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-