עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Drek Boy,

שלום אני קונה את המערכת הבאה e8400 gigabyte ep43 zotac gtx260 אני אקנה 2 סטיקים של 2 ג'יגה... השאלה היא האם של DDR2 800 או DDR2 1066? שמעתי איפהשהו שיותר מ800 לא ישרת אותי אלמכן אני יעשה OC... בשלב זה אני לא מתכנן OC לזכרונות או מעבד... אז מה כדאי לי? האם כדאי לי לקנות את 1066 כדי להשאיר מקום לעשות OC בעתיד כשאני אצתרך?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  2. מה ההבדל בין שתי לוחות האם: GIGABYTE EP45-DS3L או GIGABYTE EP43-DS3L במחיר זה בסביבות ה100 ש"ח הבדל. השאלה שלי היא מה ההבדלים בת'כלס ואם ההבדל במחיר שווה.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  3. שימושים: 1) אינטרנט. 2) אופיס (לא קבצים כבדים). 3) ניגון מדיה 4) משחקים (מזמן לא שחקתי כי המחשב שלי כבר עגלה, אולי אני אחזור לשחק קצת) תודה

4. Started by shedokan,

למישהו יש מושג איפה מוחרים את המעבד הזה בארץ? האם המחיר של ה Q6700 בערך כמו ה Q6600 אולי עוד 100שקל לא מפריע..

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by ToR,

איזה לוח אם אתם ממליצים ל: P4 2.4 Corsair 3000/3200 512mb לוח שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון. USB2 - חובה Onboard LAN - עדיף אבל לא חובה RAID - עדיף אבל לא חובה FireWire - יהיה נחמד אבל לא חובה S-ATA - יהיה נחמד אבל לא חובה Chipset - המלצה שלכם, רק שייתן אופציה ל OC טוב למעבד וכמו כן שימוש מקסימלי(או יותר) לזכרון( DDR3000/3200) אם אפשר כמה אופציות (ולא, לא IT7-MAX2 , הוא פשוט יקר מדי(1300ש"ח)) פתוח למגוון אפשרויות, רק אם אפשר להסביר למה עדיף את הלוח המסויים בתודה מראש : : :

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by lartzi,

קניתי מחשב חדש והבטיחו לי שמהירות הזכרון הוא 333 אולם לא רשום שם כלום ומשום מה יש לי הרגשה שעבדו עלי בנושא. הזכרון שלי: Samsung M368L3223DTM-CB3 הורדתי את sandro Pro 2003 אולם לא מצאתי שום מקום שמצויין שם מה המהירות שם הזכירון הזה, כמו כן ניסיתי להיכנס לאתר היצרן אבל לא הבנתי מזה כלום . אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  7. ולמה יש הפרש במחירים שלהם..(כי ראיתי ש PA יותר זול) תודה מראש.

8. Started by The Ball,

הבנתי שהמעבד הזה יצא... והנה כמה שאלות: 1. תוך כמה זמן אתם חושבים שהוא יגיע לארץ? 2. הוא יתמוך ב- FSB 333 נכון? ואם כן הלוחות מבוססי NFORCE 2 יתמכו בו כמו למשל ה- EPOX 8RDA+? 3. כמה בערך אתם חושבים שהוא יעלה כשהוא יגיע לארץ? תודה לכל העונים!

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by ariebel,

זה זכרון במהירות של 400 מה"צ PC3200 סטיק של 512DDR זה מה שרשום על הצ'יפ W942508BH-5 - האם זה טוב? האם הOC יהיה יציב עם סוג זה של זכרון?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  10. Started by GamePad,

סליחה על הבורות אבל אולי תוכלו לעזור לי להבין מה הכוונה בסטפינג של מעבדים? ???

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by Fabian,

הצביעו!

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by saar guttmann,

היי אנשים! אני חדש כאן ומקווה שהפורומים שלכפ מצדיקים את ההישתתפות בסקר של ynet... יש לי שאלה לגבי HT (היפר ת'רדינג) קודם כל מה זה בדיוק, והאם זה מצדיק תוספת ניכבדה של דולרים? בתודה מראש, סער.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  13. Started by Dtour,

שלום חברים, אשמח להמלצה מה יותר מהיר/טוב/ מומלץ Athlon XP2700 או P42.6 800 HT? בברכה, Dtour

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by ziv13,

חבר שלי אמר לי שהוא מוכן לשלם לי על ה רדיון 9600 פרו שלי לוח GIGABYTE 7DX ומעבד 1333 1400 שקלים... אני חשבתי לקנות בכסף רדיון 9800 פרו למחשב החדש אני מתכוון לקנות האם העיסקה משתלמת? תודה.

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by ScreameR,

שום דבר מהאפשרויות לא ניתנות לשינויי! איזה fuckers

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  16. Started by itayze,

הורדתי עידכון לביוס של הלוח epox 4g4a+ ואני לא יודע כיצד לעדכן אותו ..... הבנתי שזה מסוכן אם לא יודעים מה עושים לכן אני צריך את עזרתכם , כיצד לעדכן אותו ? הקובץ שהורדתי הוא : 4g4a2822.exe האם אני אמור לעדכן אותו מהדוס ? תודה מראש .

17. אני צריך לברר איזה לוןח אם יש לי מכיוון שהתקנתי פה ווינדוס אקס פי ויש בעייה עם הדרייבר של הכרטיס קול שמובנה על הלוח אם כך שאם אני אדע את הלוח אם, אני יוכל לגשת לאתר החברה ולהוריד דרייבר מתאים. אז יש איזה תוכנה או דרך לברר מה הלוח אם שלי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by bad-sector,

אז ככה, יש לי מעבד פלומינו XP 2000, יש לי אופציה להחליף את המעבד ל 1700 עם הליבה החדשה וה 0.13 מיקרון, עד כמה שהייתי רוצה OC, אני לא מאמין שאני אגיע רחוק עם GIGABYTE ו 512DDR PC2100, ככה ש OC גבוהה לא מתוכנן, השאלה מי מהמעבדים יותר חזק... נניח אפילו בלי OC בכלל... ? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by NuXeR,

שלום ! אני אנסה לקצר כמה שאפשר ובבקשה אני נותן פה שם של חנות אין שום מטרה לפירסום פשוט זה חלק מהשאלה! אוקיי יש לי Winbond 512MB PC3200 DDR400 תקינים לגמרי , פתחתי על זה דיון לא מזמן שהם לא תואמים עם הלוח שלי Epox 8RGA+ . אני מעוניין להחליף אותם , עכשיו הם עלו לי 550 ויש לי אפשרות לבחור זכרונות אחרים ובמקרה הצורך להוסיף כסף (שאין לי ממש..) בגלל שחשבתי שוב על OC (יש לי משפט עם החנות ואולי עוד חודש אני מחליף ללוח של ABIT לא יודע על זה נדבר כשנגיע לזה..) בגדול חשבתי ללכת על Geil 512MB PC3500 DDR433 CAS2 ULTRA PLATINUM אבל אני צריך להוסיף 310 ש"ח שקשה לי מאוד כי הם יבואו על חשבון מארז ספק ועוד כמה דברים... בקיצור בבקשה תכנסו לפה - www.datech.co.il לזכרונות של GEIL והביעו דעתכם…

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  20. יש לי לוח אם: P5LD2 SE וכרגע יש לי מעבד intel pentum D 3.4GHz ואני רוצה לשדרג אותו השאלה מה המעבד הכי טוב שאני יכול לשים בלוח אם שיש לי ? וכמובן שיהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  21. אז ככה, יש לי כרגע זיכרון 512 מגה בייט,ddr 400Mhz שמחולק ל-2 סלוטים של 256 שעובדים dual... ובתזמונים של: 2.5-4-4-8 לפי הסנדרה הלוח אם שלי (msi) הוא: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PT880_Neo-LSR ברצוני להגדיל את כמות הזיכרון. הבנתי שאני צריך זכרון ddr 400Mhz אותו דבר ויש לי כמה שאלות: 1. האם התזמונים של הכרטיס החדש חייבים ליהיות אותו דבר? 2. האם הזכרון של זוג כרטיסים נוספים שיעבדו ב dual חייב ליהיות 512? 3. האם בלוח האם שלי יש בכלל סלוטים פנויים לעוד 2 כרטיסים 400Mhz ddr ? 4. האם אני יכול שהכרטיסים הנוספים יהיו בכל נפח שאבחר? 5. האם בחירת כרטיסים בנפחים שונים, או תזמונים שונים תאלץ לעבוד בנפח/תזמונים של הישנים? אם חסר לכם פרטים או מידע אשמח להוסי…

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  22. שלום ! הומלץ לי בפורום זה לקחת לוח TOללא DDR3 השאלה שלי הא האם כדאי לקחת לוח משולב כדי שבעתיד אוכל לשים גם זכרונות DDR3 ? והשאלה השנייה שלי היא כזאת: מתי יצאו המעבדים החדשים של אינטל לשוק? ומה יהיה מחירם ההתחלתי של למשל הQ9300 ומתי מחירם ירד? משום שאני בהתלבטות האם לחכות למעבדים המצונים והמשתלמים האלו או לקחת Q6600 ולא לחכות.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by alexbmw,

האם למישהוא יש פה מחשב אם מעבד פהנום של amd? ולמה אין ב spi אף אחד אם פהנום ?

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  24. שלום, כבר כמה זמן אני מתלבט אם כדאי להגדיל את כמות הזכרון שיש לי. כרגע המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTON ABIT NF7-S, TWINMOS 512 MB DDR 400. הסיבה שבגללה אני מתלבט כבר כמה זמן היא האם הוספת עוד סטיק אחד של 512 או 1024 תגרום לשיפור משמעותי של המערכת או שהתוספת לביצועים תהיה קטנה ולא תצדיק את המחיר? בנוסף לזה יש לי כמה שאלות טכניות בנושא: 1. אם יש לי זכרון של TWINMOS אני חייב לקנות את השני של אותה החברה? 2. נניח שאני מוסיף עוד זכרון, הסטיק שאני אקנה צריך להיות גם 512 מגה כדי להיות תואם למה שיש לי או ש1024 יהיה גם בסדר? 3. כאשר מוסיפים זכרונות שהם לא שווים במהירותם הם יעבדו במהירות ובתיזמונים של הזכרון האיטי יותר? תודה.

• 12 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים