מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
וגם אני מעוניין בלוח אם תואם שיהיה טוב למשחקים וביצועים
-
- 14 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מי מלוחות ה - 975X הבאים הכי טוב לאוברקלוק ? (א.מבחינת אפשרויות בביוס ב.באס מקסימלי) הלוחות הם: 1) ALBATRON PX975X 2) ABIT AW9D-MAX 3) ASUS P5W DH DELUXE 4) DFI INFINITY 5) FOXCONN 975X7AB 8EKRS2H
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, מצ"ב screen shot מפרט המחשב שלי, קיבלתי לאחרונה כרטיס זכרון שפרטיו: SAMSUNG PC2100U 256MB DDR CL2.5 האם אפשר להוסיף את הכרטיס למחשב? במידה וכן, האם עלי רק להכניס את הכרטיס ל slot הפנוי ולתת ל BIOS לעשות את שאר העבודה או שעלי לקנפג משהו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מתכוון אם יש מעבד במחיר שלו או קצת יותר שחזק מימנו. כי אני חושב לקנות אותו כי הוא קריר ולא צורך המון חשמל.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני בונה מחשב למשחקים עם כרטיס מסך 4890, אני מתלבט אם לבסס אותו על Q8300 או i3 530, המחיר עם לוח אם וזכרון יוצא דומה. באתר של אינטל רשום של-i3 יש יכולות גרפיות, הם קוראים לזה Integrated Graphics ,Intel® HD Graphics, וכל מיני דברים כאלה. שאלתי היא איזה מעבד עדיף למשחקים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, זה המפרט שלי: Phenom II x4 Quad-Core 940 | GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ כרטיס מסך: GTX 650 והמחשב כבר לא מהיר כמו פעם (ולמען האמת גם לא מריץ את המשחקים החדשים מי יודע מה..) ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון RAM (נגיד עוד 2 או 4 ג'יגה) מבלי להחליף את הזיכרונות הנוכחיים שעובדים מצויין סה"כ ובכל זאת אני חייל כרגע ואין יותר מידי כסף.. השאלה היא האם אני חייב לקנות זכרונות זהים? מה שיהיה קצת בעייתי כי הם די ישנים או שמספיק רק שיהיו באותה מהירות וכו'? בקיצור איך זה עובד? ועוד בעיה קטנה שיש לי היא שהקירור של המעבד חוסם לי 2 מתוך ה-4 סלוטים של הRAM במחשב.. מה אפשר לעשות (חוץ מלהחליף קירור כמובן) והאם יש לכם המלצות לזכרונות לא יקרים מידי?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי אמורים להגיע מחשבים שולחניים (דסקטופ) בעלי מעבדי ברודוול לארץ ? בתודה דן
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-8IEXP DDR 845E או Gigabyte GA-8PE667 PRO תודה לכל העוזרים.....
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ב-5 לדצמבר אם לדייק.. כך האתר guru3d מדווח לנו: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4600
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
משפחת ה-Nitro 5 המשתלמת של היצרנית הטאיוואנית זוכה לדגם חדש ובלתי רגיל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
וואם הקונרו יותר טוב אז האם הוא גם יותר טוב מAMD DUAL CORE AM2 4600 ??? תודההה רבהה לעונים!!
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ולמה יש הפרש במחירים שלהם..(כי ראיתי ש PA יותר זול) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב מרובע ליבה (Q6600) עם 4Gb זכרון (1Gb לכל מעבד) אבל הבעיה היא שאני מעדיף להישאר עם winXP ולא להתקין ויסטה שלמרות התמיכה ב-64 ביט היא מערכת הפעלה יותר תובענית מבחינת זיכרון. ואילו עם winXP גירסת (32bit) אין אפשרות לשים 4Gb זכרון - כלומר הוא לא קורא את כל הזכרון, כך שעדיף למעשה לקנות רק 3Gb זכרון. השאלה היא כזאת , האם כדאי לקנות מחשב עם 3Gb זכרון ו-winXP (מה שיפגע בדואל צ'אנל של הזכרונות, נראה לי) או 4Gb ו-וויסטה, ודרך אגב, המחשב מיועד לא למטרות משחקים וכדומה, אלא בעיקר לחישובים מדעיים, matlab וכו'. מה דעתכם? נ.ב. האופציה להתקין מע' הפעלה winXP 64bit לא עומדת על הפרק מאחר והיא ידועה כמערכת הפעלה בעייתית למדי.
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שאלה:מה ההבדל בן dual core ל core 2 due? לא הבנתי מה ההבדל בינהם שמעתי שאולי זה ה bit בכל אחד מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה ההבדל גם בביצועים והאם ההפרש משמעותי תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (AMD 5600) עם 2 ג'יגה זכרון. בעקרון הוא היה אמור להגיע עם 2 סטיקים של 1 ג'יגה כ"א, אבל בבית גיליתי שיש סטיק אחד של 2 ג'יגה. השאלה שלי היא אם ההבדל שיכול להיות בביצועים, אם בכלל, שווה את הטרחה של לחזור לחנות ולבקש להחליף בסטיקים (כן, זאת תהיה טרחה) או פשוט להסתפק במה שיש. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני צריך זכרונות חדשים 1G בדואל ולוח לסוקט 478 אינטל שתומך בדואל אל תציאו לי ASUS P4P800 SE כי נגמר בכל החנויות בעולם תקציב פתוח לבניתים אבל לא להשתגע
-
- 13 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. יש לאחי מחשב עם לוח אם GigaByte 8iK1100. הלוח אם תומך בDDR1 עד 400MHZ. כרגע יש במחשב 512 זיכרון ב2 סטיקים. אחי רוצה להוסיף זיכרון, הוא עוד לא החליט אם הוא רוצה להוסיף עוד 512 או עוד ג'יגה. אני צריך המלצה למה לקנות בכל אחד מהמקרים. הזיכרון לא צריך להיות High end או משהו יקר מדי, זיכרון סביר במחיר סביר. הקניה תעשה מlogic, אז תתנו בבקשה הצעות מ http://logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00028 תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי את האסרוק.. בחנות אמרו לי אבל.. אתה מבין והכל אבל לגבי הלוח אם אתה טועה זה כמו לשים מנוע של מרצדס בתוך סוסיטה.. ואני לא מתכנן OC.. והאסרוק הזה התאים לכל המחשב אבל הם אמרו זה יתאים אבל זה ממש טיפשות לעשות כזה דבר.. ושזה יוריד לי גם בביצועים שזה הרי מה שמקשר בין כל החלקים בקיצור אמרו לא לקחת את זה האם הם צודקים במה שהם אמרו וזה באמת יוריד לי בביצועים או במשהו? ואז אני לאידוע איזה לוח אם לקחת.. 945G של גיגהבייט או אפילו 965G או P5B-VM.. אני פשוט לא רוצה שזה יוריד בביצועים.. ממה שהבנתי עד היום מהפורום אם לא עושים OC כל עוד הלוח מתאים לכל החלקים הוא יהיה סבבה וגם אנשים אומרים דברים טובים על אסרוק.. אז מה אתם אומרים לעשות?
-
- 14 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי ביקשה ממני לברר לה - יש לה מחשב נייד Toshiba satelite שמכיל Intel celeron 497MHz ו-128MB RAM. בטעות (?) מישהו התקין לה XP על המחשב וכמובן שהכל עובד לאט לאט. תנו לי הצעה (עם דגש על הזולה ביותר) לשיפור המחשב הזה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כותרת תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אם יש לי מעבד שעובד למשל במהירות 4500Mhz, אז בכל עומס מסויים (נגיד 5% ו100%) הוא יצרוך חשמל אותו הדבר, או שגם העומס וגם התדר משפיעים ביחד?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
עד כמה זה נכון, האם לא רואים הבדל רציני גם ב-נגיד בין 667MHZ ל DDR3 ב2000MHZ ? או שהכל קשור ברמת האובר קלוק הכללית שעושים למחשב? אשמח להסבר מפורט יותר או הדגמות מקישור..
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש , הסתובבתי קצת בפורום מפרטי מחשב וראיתי שכבר לא ממליצים בכלל על מעבדי הפנום X4 אז מהקצת שהבנתי שם אני מלבט בין לקחת פנום 955 ולעשות לו OC ל4GHZ או לקחת I5 2400 או שבכלל לחכות קצת לI3 2100K ולעשות לו OC למרות שזה 2 ליבות לעומת 4 (בSB) אז אני לא יודע אם OC יסגור את ההפרש של שני הליבות. בעקרון התקציב הוא 1000+- למעבד + לוח אם , המטרה היא משחקים בעיקר אבל גם שאם אני יפתח כמה כרטסיות וחלונות המחשב לא יהיה איטי יותר.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים אך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי בלי לפתוח את מחשב תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה ללוח אם למחשב שיהיה בו מעבד dual core של אינטל בסביבות ה-3gb, וכרטיס מסך Sapphire x800 GTO2 כמו כולם אני מחפשת לוח טוב ולא נורא יקר. אני מתלבטת עדיין בקשר לזיכרון - אם 1gb או 2x1gb תודה, mx
-
- 13 תגובות
- 773 צפיות
-