עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה קניתי שתי מאווררים של VANTEC - 3PIN לחיבור ללוח אם אך ברגע שחיברתי מאוורר לחיבור של הCASE FAN הוא נקלט כ POWER FAN וההפך מישהו שמכיר תופעה דומה שיכתוב או מי שיודע לפתור מצב כזה. אם הנושא לא מתאים לפורום הנ"ל יש להעבירו לפורום קירור.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  2. Started by Burkey,

רציתי לדעת האם מישהו כאן יודע מתי צפויים להגיע לשוק המעבדים הבאים של אינטל ( Penryn ), כאשר אני מתייחס לכפולי הליבה ולא למרובעי הליבה ( איתם יש בעיות לפי מה שהבנתי - אי תאימות ללוחות אם או משהו כזה ). מישהו יודע מה יהיה התמחור שלהם ביחס למעבדי ה - Conroe של היום ? האם המחירים של המעבדים הנוכחיים יירדו ? תודה !

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  3. יש לי לוח אם של גיגהבייט P35-DS3L ו2GB DUAL CHANNEL של OCZ במהירות 800MHZ.. עכשיו לשאלה.. אני יכול להוסיף עוד זיכרונות במהירות שונה ונפח שונה או שאני חייב להישאר במהירות ונפח ואפילו אולי אותה חברה ??

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eli_ezra,

אם למישהו פה ידוע אם נכונה השמועה שלמעבד של אינטל d920 יש בעיה שלוחות מסוימים לא מצליחים לזהות אותו כדואל ? בעיה שלא נמצאת בd930?? נציג של ksp טען בפני שקיימת בעיה ב920 האם זה נכון או שפשוט בגלל שהיה לו 930 במלאי הוא ניסה לדחוף לי אותו?

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by Brono,

שלום.. מישהו יכול אולי להגיד לי מה הטמפרטורה האופטימלית של העבד AMD Athlon 64 3000+ S-754 ? ואיזה טמפרטורה היא כבר יותר מידי? תודה מראש..

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by fenix5545,

המעבד שלי נהרס( I5 2500K) ואני רוצה להחליף מעבד והיתה לאבא תהיה אם לא כדאי יותר להיתקדם לדור החדש של המעבדים במקום לקנות מעבד דור קודם (I7 3770K) אחד הדברים שעלו זה לקנות לוח אם המשתווה או עוקף את הלוח אם הנוכחי שלי z77-hd5h-wb איזה לוח אם להמלצתכם משוותה בביצועים\יכולות ללוח זה ואפילו עוקף את הלוח אם הנוכחי שלי,תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by m0sh,

טוב אז ככה התחלתי בפורום מפרטים בשביל לקבל השלמה והחלטתי שאני צריך לשאול פה אני קונה מחשב 64 ביט בסוקט 939 בעקרון אני לא סגור על איזה זכרון לקנות: RAM : TRANSCEND DDR400 Dual Channel Memory Kit (2X512) = 95X2 =190$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 Registered DIMM /32Mx8/CL2.5) (2X512) = 119X2 =238$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 DIMM /32Mx8/CL2.5) ECC (2X512) = 112X2 =224$ OR TwinMOS 400 BGA 2.5CL Ultra Coated Copper Heat Spreader (2X512) = 99X2 =198$ הTRANSCEND מגיעים עם אחריות לכל החיים וTWINMOS מגיעים עם אחריות ל3 שנים אני גם אשמח לדעת יותר על הDIMM וה72 ביט... בנוסף לזה אני רוצה לוח אם nf4 השאלה אם כדאי שיהיה לו SLI כאופציה לעתיד היותר רחוק... ה ASUS A8N-SLI nVIDIA nFor…

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  8. יש לי ערכה של הזכרון הזה OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 כמו שאתם רואים התזמונים הם 3-4-4-15 שאני בודק דרך ה CPU-Z תחת התווית MEMORY הוא מראה לי שתזמון הזכרונות 5-5-5-15 אבל בתווית SPD יש טבלה של תזמונים ורשום שם שתחת 2.4V התזמונים הם באמת 3-4-4-15 כאשר אני נכנס לביוס לשנות ידנית את התזמונים הביוס נכשל לעלות את המערכת ומאתחל את עצמו מחדש למצב הקודם שורה תחתונה איך אני משנה את התמונים נ.ב הוספתי תמונות של ה CPU-Z תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by ilil,

שלום רב, מה ההבדל בין ה-revisions השונים של לוח אם? ספיציפית אני מתעניין בדגם GA-965G-DS3 של ג'יגהבייט. כאלה יש שלושה: rev. 1.0/2.0/3.3. מה השינויים מגרסה לגרסה? האם חנות מחוייבת לספק את ה-revision האחרון, או שעל הקונה לציין במפורש איזה הוא מעוניין לקנות תוך שיקול עלות/תועלת? מודה מראש, ilil

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  10. Started by epichorus,

כמה שאלות לגבי לוח האם הנ"ל. מה אני אמור להבין מהתוצאות שהוצאתי מEVEREST להלן : Front Side Bus Properties: Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2132 MB/s Memory Bus Properties: Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:4 Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2667 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link …

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  11. במשחקים....... נגיד יש אותו מפרט לאינטל ו ל amd (מפרט די טוב למשחקים) וניקח סוקט 700 ו... לכל אחד מהם כיוון שלאינטל הכי חדש סוקט 775 ול amd 939 אז בכמה אחוזים amd יעקוף את אינטל בהרצת משחקים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by n00kie,

בהנחה ואני רוצה להעביר רכיבי מחשב ממארז אחד לשני ולהקל על חיי, האם אפשר להוציא רק את הלוח אם כשהמעבד והכ.מ עדיין עליו ופשוט להעביר אותו למארז אחר? בנוסף, אם למישהו יש סרטון הדרכה טוב להרכבת מחשב, אשמח ללינק. תודה.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by Fkl0ster,

היי, כפי שהכותרת אומרת, מי מהמעבדים הנ"ל עדיף מבחינת ביצועים? אני מניח שלאינטל יש כאן (בעימות הזה - בין שני המעבדים הספציפיים שציינתי) יתרון ברור על פני AMD בכל מה שקשור להתאמת צרכי העיבוד למחשבים ניידים, (חום, זמן בין טעינה לטעינה) אבל עם זאת יש לי העדפה ברורה לזה שביצועיו עליונים... שאלה אחרונה: האם הMobile AthlonXP , גם במהירות שציינתי מיוצר בליטוגרפיה של 0.13, או שזה גרעין "פלומינו" 0.18? אם מישהו יכול לתת לי לינקים\אתר של השוואות בין מעבדים למחשבים ניידים, אני אשמח מאד. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  14. Started by dol222,

שלום אני קונה בשבוע הקרוב מחשב ככה שזה די דחוף לי שתענו אם אתם יכולים... רציתי לדעת אם כדאי למפרט כזה לקנות לו של ג'יגבייט p35 ds3l או p35 ds3p ?? שווה להשקיע עוד כמאתיים שקל בשביל לוח כזה?? זה המפרט: מעבד: Intel® Core2 Quad Q6600 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro זיכרון: G.skill DDR2 4096MB (2048x2) 800MHZ CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU כרטיס מסך: GIGABYTE Nvidia Geforce 8800GTS 512MB PCIe כונן אופטי: ASUS DRW-2014L1T X20 DVD

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  15. התעקמו לי הפינים החדים האלה שמחברים ללוח וישרתי אותם יכל להיות שהמעבד עכשיו יעבוד לי לא כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  16. Started by bomsa400,

היי קראתי באחד הדיונים ה "נעוצים" ש MEMTEST86 זה כלי טוב לבדיקה של הזכרונות, אבל זה היה בדיון "נעוץ" מלפני שנים. האם עדיין זו התוכנה הממולצת ביותר או שיש תוכנה אחרת? יש לי XP דרך אגב.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  17. יש לי לוח GIGABYTE GA-7VRXP עם מעבד 1800+ , מהו המעבד המקסימלי שאפשר לשים על לוח זה (2600+, 2800+) האם יש ללוח זה מגבלה כלשהי????? תודה, איתן

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  18. שלום http://hwzone.co.il/news/1125538249/86216/ יש לי את הלוח הזה, שהוא ממש ענתיקה, אבל כמעט כול פונקציה שלו, היא דואלית: תושבת 939 ל- AM2 באמצעות כרטיס הרחבה? תושבות לכרטיס מסך PCI-E או AGP.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by shloosh,

אפשר יהי לשים את המעבד בלי בעיה עליו?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by TC2B,

החברה ציפתה לשלוח 7000 לוחת בחודש 1 אבל בסופו של דבר שלחה 10000. בחודש 2 החברה צופה משלוח של 17000 לוחות. החברה צפויה להוציא עוד לוח (רגוע יותר) מבוסס NF4 עד תערכות CEBIT. בנוסף צפויה חבילה של לוח+זכרונות תוצרת G.Skill. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050218PR204.html מקור הידיעה: http://www.amdzone.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2261

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by leahd3,

שלום שידרגתי היום לוח ומעבד i7 4790k asus z97-a אני שם לב שלמרות שהמערכת שלי על idle 1-5% ניצצול המעבד עדדיו רץ על 4400 איך אני יכול לשנות את זה? אני מניחו שזה בביוס אך לצערי אני לא ממש מכיר את הביוס של אסוס אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. (דרך אגב למי שהולך להגיד לי תסתכל בגוגל אני עשיתי פשוט אני מעוניין במידע קצת יותר עדכני) השאלה בכותרת איזה לוח עם pci-e ו agp8x כדי שאני יוכל לשדרג בעתיד הוא טוב בשביל סוקט 775 של אינטל? אני מתכוון איזה מהם הכי משתלם והוא תמורה למחיר ביצועים וכו' חשבתי על מעבד 930 של אינטל כפול ליבה עכשיו שאני רואה שהמחירים יורדים האם כדאי לחכות לקונרו במקום? כי אני חושב שהמחירים שלהם הדגמים הכי נמוכים אפילו יהיו גבוהים אז אני לא בטוח

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by DarkLloth,

רכשתי ב EBAY את הדגם הנ"ל http://www.kingston.com/datasheets/KHX1600C9D3K2_8G.pdf בנוסף יש את הדגם הזה http://www.kingston.com/datasheets/KHX1600C9D3K2_8GX.pdf מה ההבדל בין שניהם? הבנתי שיש איזו טכנולוגיה של INTEL XMP בזיכרון השני... ובכלל האם מדובר בזיכרון טוב ?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  24. מי שלא מכיר אותי עדיין שיבדוק את ההודעות שפרסמתי. העניין הוא, זה שבהתחלה התכנון היה להעביר את רוב הדברים מהמחשב הישן- מה שהתברר כמשימה לא פשוטה שהצריכה אותי לקנות למשל צורב חדש בגלל מחסור בחיבורים, ובלוח אם החדש- GIGABYTE GA-P35-DS2- אין חיבור AGP. לא שציפיתי שיהיה. העניין הוא שאין לי תקציב כרגע לכרטיס מסך, אמנם יש לי תכנון לאחד ספציפי, אבל כרגע אין. אני לא בטוח שיש כרטיס מובנה בלוח אם החזק שקניתי. נניח ואין, האם זה באמת מונע ממני לשחק בשום משחק? השאלה שלי, האם אני אוכל לשחק בAUDIOSURF? האם אני אוכל לצפות בסרטים? האם אני אוכל לשחק בסוליטייר?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  25. dfi lanparty nf4 ultra-d או MSI K8N Diamond nVIDIA nForce4 SLI יש לי מעבד amd 3200+ ווינצ'סטר וזכרונות רגילים של a-data האובר קלוק שברצוני לבצע הוא מ 2.0 ל 2.5-2.7 מה אתם ממליצים? איזה מבין השניים?

• 12 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.