עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by AGK,

לפי מה שהבנתי אז הRAM צריך להיות במהירות שמתאימה ל FSB של הלוח אם בחישוב כפול שאם FSB הוא 600 אז מהירות ה RAM זה 1200 השאלה שלי- הרי במפרט של הלוח אם רשום כמה מהירויות כגון 1600/1333/1066/800 MHz FSB אז למעשה איזה מהירות של RAM מתאים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by אנונימוסי,

מקור

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by subarel,

יש לי TwinMOS TwiSTER 800MHZ 512X2 CL5 מעבד E6300 - ולוח P5B איך עדיף לעבוד, על: 800Mhz CL5 677MHZ CL4 533MHZ CL3 ב 800MHZ הוא נותן יחס של 3:2 677MHZ יחס 4:5 וב 533 אני מאמין שזה יהיה 1:1... ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. עיצוב בלתי רגיל ומסך חיצוני קטן אמורים לאפשר לנייד הדק והקל החדש מבית היצרנית הטאיוואנית הגדולה לבלוט ולזרוח מעל למתחריםלכתבה

5. Started by Markis,

יש זכרונות שהן חתיכות מתכת ופלסטיק, מכוערות, ויש כאלה עם כיסוי יפה. האם הכיסוים הם גופי קירור למשל בדגמים מסויימים של קורס אייר או בלינק הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2336&products_id=15707 אגב: מה דעתכם לגבי הזיכרון הנ"ל של חברת ocz ?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. אהלן חברים יש לי שאלה, עד היום הייתי עושה באנצ'מארקים למעבדים בעזרת בלנדר והכל היה טוב ויפה לאחרונה בלנדר עידכנו את גירסאת הבאנצ'מארק שלהם ל-3.1 ששינתה לגמרי את הבאנצ'מארק המוכר (אין יותר זמן רינדור או אפשרות לבחור סצינות) ניסיתי למצוא תשובה באינטרנט אבל לא מצאתי, האם יש אפשרות לשנמך/להתקין את גירסא 2.92 של הבאנצ'מארק? אשמח מאוד לתשובות!

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  7. Started by carmel134,

האם הלוח אם הזה הוא עם כרטיס קול מובנה? ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  8. שלום לכולם אני מתכונן לקות בקרוב מחשב ועוד לא גיבשתי את דעתי בנוגע ללוח מתאים למטרות OC?? עכשיו המעבד כנראה E4300 או E6300 לא הגעתי למסקנה מה יותר טוב לOC כרגע אני צריך לוח טוב שיעמוד בOC מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  9. Started by omri232,

עכשיו זה רציני! ובכל הכנות תענו לי דבר ראשון המעבד AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 Box יש הבדל גדול בביצועים בין הלוחות אם האלה: 1) GIGABYTE GA-M61P-S3 - עולה 421 2) Asus M2n-E - עולה 511 אם אחד יותר טוב מהשני איזה מהם והאם זה בהרבה ובכל הכנות כי אני רוצה שמשחקים ירוצו על המחשב הכי טוב שאפשר משחקים כמו [crysis,ut3,COD4] תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by -=HOLY=-,

בניתי מחשב לגיימינג + OC + עריכה ואני מתלבט בין 2 לוח אם ספציפיים : 1. ASUS Z97-A 2. Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 איזה מהלוחות עדיף ולמה ? תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  11. Started by Dano,

האם יש הבדלים רבים בין שני המעבדים? שניהם בסוקט 754 דרך אגב.. ה2800 זה BOX ה3000 רגיל ההבדלים זה 100 ש"ח BOX-זה אומר שבא עם זה תוספות ותוכנות לא?

• 11 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by omerba,

בAMD הבנתי זה לא ממש משנה. השאלה אם לקנות 512*2 או 1024?

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  13. שאני מדליק את המחשב יש רעש מעצבן חזק מהמאוורר של הצ'יפסט לכמה שניות ואחרי זה נהיה נורמלי ונשאר ככה... זה אצל כולם ככה? או שיש אצלי משהו דפוק במאוורר? במידה והמאוורר דפוק איזה אתם ממליצים לקנות?? יש לי קצת בעיה של גודל כי ה-7800gt שלי ממש מעל הקירור של הצ'יפסט.. אז אני צריך משהו בגודל של הקירור של הlanparty תודה!!!! *עריכה* פתאום התחיל לעשות רעש שונה ומעצבן אני הולך להשתגעעעעעע כל הזמן בעיות עם המחשב המסריח הזה!!

• 45 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מעבדי דור ה-Core ה-13 של אינטל יוצאים לאוויר העולם ומביאים איתם שיפור ביצועים רוחבי. ביקורת זאת עוסקת בביצועי Core i5 13600KF - מעבד הביניים החדש של אינטל שהצליח להשאיר אותנו עם פה פעורלכתבה

15. Started by Gritzman,

קיבלתי את AMD 1800 שלי היום יחד עם לוח אם GIGABYTE 7VAX עכשיו אני צריך לדעת מה המהירות באס שלו כדי לדעת איך לג'מפר אותו

16. Started by BUNG,

כמו שזה נראה כאן אנוידיאה הוציאו סדרה חדשה של ערכות השבבים. מקור: http://www.online-translator.com/url/tran_url.asp?lang=en&url=http%3A%2F%2Fwww.ixbt.com%2Fnews%2Fhard%2Findex.shtml%3F05%2F68%2F90&direction=re&template=General&cp1=NO&cp2=NO&autotranslate=on&transliterate=on&psubmit2.x=38&psubmit2.y=21

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by arnon,

לא משחקים ולOC קל

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by openta75,

בס"ד בלוח אם שלי יש אפשרות להכניס כבל של 24PIN ATX Power Supply יש לי ספק עם כבל 20PIN רציתי לדעת עם יש אפשרות להשתמש בו בשביל להפעיל את המחשב או שזה בעיה קישור לדף של הלוח http://eu.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=897&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=44&LanID=10 מחכה לתגובתכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  19. היי התכוונתי לקנות מחר את ה asus p4pe הגרסאה המלאה .. שעולה לא קצת כסף .. הלוח הוא למעבד p4 2.4 ואני מתכוון לנסות קצת או לא כל כך קצת אתו שאלה ראשונה היא מה ההבדל בין הציפסטים 845PE ל 845GE? רק הכרטיס מסך onboard? ושאלה שניה וחשובה עוד יותר .. איזה לוח עדיף אם ככה : ה asus p4pe או הEPoX 4GEA+ מי יותר יציב? מהיר? ונותן יכולות oc טובות יותר? תודה מראש נ.ב המחיר כרגע לא משחק תפקיד .. אני לא מחפש לחסוך אני רק רוצה מהירות וביצועים

20. אני רוצה לבדוק את הטמפ' שלו בזמן מאמץ המתקרב ל100%.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AM ולפי המפרט של החנות (KSP) צריך להיות שם חיבור של 5.1 ערוצים. מה שאני רואה שיש 3 יציאות אחת למיקרופון ועוד שתי יציאות ככל הנראה לרמקולים. אני לא יודע אם זה היציאות שאני צריך, כי במערכת רמקולים שלי יש 3 חיבורים. האם אלו החיבורים או שאין בכלל יציאה ל5.1 ערוצים בלוח אם הזה? תודה

22. Started by UNDERDOG,

אני צריך לוח אם Micro-ATX שהכי טוב לאובר קלוק אין הגבלה על המחיר?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  23. אני מחפש את זה בנרות! אני מעוניין להרכיב מערכת SFF/BAREBONE מבוססת Ci7 אבל אני פשוט לא מוצא לוחות אם כאלה. תודה מראש, אוהד.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. חשבתי על הצמד הבא: GIGABYTE GA-770TA-UD3 (AMD 770) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12050 כמות: 1 מחיר: 512 ש"ח AMD Athlon II X3 425 1.5mb 2700Mhz tray http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11820 כמות: 1 מחיר: 360 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 872 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים במזומן שטרות: 846 ש"ח (3% הנחת מזומן שטרות) מפרט זה הורכב באתר זיגזג http://www.zigzag2000.co.il לגבי הלוח, כרגע, אין לי הרהורים. לגבי המעבד, אני מתכוון לנסות "לפתוח" את הליבה הרדומה וסיכוי סביר שיהיה אובר קלוק (מתון). האם יש כרגע מעבדים בעלי סיכויים טובים יותר לפתיחה ולאובר קלוקינג מהמעבד הנ"ל במחיר דומה ? כדאי לקחת…

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  25. לפי מה שהבנתי המעבד יכול לתת בוסט ל 3.7 בפועל אני על IDLE על 1.6 ובמאמץ זה מגיע רק ל 3.4 , למה זה ? לגבי זכרונות אני עם זכרונות 1600M אבל מזוהה רק 1333M ? הערה: לוח אם של ג'יגהבייט z68xp-ud3

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.