עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NuXeR,

שלום ! אני מדבר על זכרונות מושקין (לדוד שלי..) הוא כרגע מתלבט (הבדל של 80 שקל) האם לקחת 1GB של זכרון BASIC (ואולי לשים לו CAS2 שיהיה קצת נורמלי..) או 512MB של זכרון BLACK או BLUE.... חשוב לציין שהמערכת לא מיועדת ל-OC ואולי יהיה בעתיד - ואם יהיה הוא יהיה מאוד קטן. לכן כרגע השינוי היחידי יהיה בתזמונים , וגם זה בספק. מה עדיף ? תודה.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  2. שלום לכם! אני רוצה להחליף זיכרון ודיסק קשיח ויש לי בעיה, אני לא יודע איזה טכנולוגיות הלוח אם שלי תומך, יש לי P4S533VM ואיך אני מגלה את התכונות שלו כגון : איזה זיכרון אני יכול לשים בו, איזה דיסק קשיח? SATA או ATA ץ? ניסיתי עם התוכנות SANDRA ועוד כמה אבל הם לא עזרו. בבקשה זה ממש דחוף לי!! ועוד משהו: באחד הסריקות מחשב הוא מצא לי את זה: Bank 0 : 256MB DDR-SDRAM 2.5-3-3-6CL 1CMD מה הטכנולוגיה של הזיכרון? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  3. שלום לכם אתמול רכשתי את הזיכרונות האלה G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 מKSP. הכל עובד פיקס רק שבביוס רשום שהם עובדים בתדר 1333. איך זה יכול להיות? מה אני אמור לעשות כדי שהם יעבדו בתדר 1600? תודה לעוזרים וחג שמח

4. Started by raul53,

הלוח אם שלי הוא m68mt-s2p (rev. 3.0 אני רוצה לשנות בהגדרות של הביוס שיהיה achi בשביל ssd שקניתי. אך אין לי אפשרות כזאת. חיפשתי אם יש עידכון לביוס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#bios First Release - משמע שאין עידכון, וזה מה שיש לי, נכון? אז אין טעם להתעסק עם זה צריך להוריד דרייבר "SATA RAID/AHCI"? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#driver הורדתי את זה ואין שום התקנה, רק קבצים, באתר כתוב: Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy floppy? מאיפה אשיג אחד? אפשר עם USB? אולי להתקין דרך הווינדוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

טוב אז.. לאחר מחשבה רבה-פשוט לא הגעתי למסקנה.. ראו את חוסר ההבדלים ביניהם במשחקים שונים, באוברקלוק של 3.8: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3533&p=3 הבדלים כ"כ זניחים! יכולות האוברקלוק של ה-940 הם בערך 4.2/3GHz. כמה של ה-720? חוץ מזה, איך פותחים עוד ליבה ל-720, ועם איזה לוח ניתן לעשות זאת? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות לוח אם של ASUS מדגם M2V-MX AM2 K8M890 http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=324&model=1418&modelmenu=1 יש לו וידאו על הלוח שמשתמש בזכרון משותף, ויש לו גם סלוט pci express x16 אני אוכל להוסיף במועד מאוחר יותר כל כרטיס מסך pci-e, ולבטל בביוס את ה-onboard?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  7. יש סמסונג שהוא לא Original Memory ?

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  8. דור ה-Coffee Lake Refresh עומד להפוך לרשמי "על הנייר" בשבוע הבא, אך צרכנים יוכלו להשיג אותו רק אי שם החל מאוקטובר לכתבה

9. Started by thedarkman,

איזה ילד אחד אמר לי שלא שווה לי לקנות I7 920 אם אני לא עושה OC ל-4 GHZ הוא אמר שהיה לו אותו והוא החליף כי I7 רגיל הוא איטי מאוד והוא סוחב כמו מעבד Q6600? האם זה נכון? מה אתם מציעים לי?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by giloman,

שלום לכולם ! אני צריך לוח אם לקונרו(6300) בשביל מטרות OC אני בלביטה בין ה P5B לבין האינפיניטי ולבין הGB הזול אני נוטה לכיוון האינפיניטי מה יהיה הכי טוב לOC עוד דבר - יש לי שני הרד דיסקים IDE ואני רוצה לדדעת אם לאחד מהלוחות שהזכרתי יש שני בקרי IDE תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  11. ממש נואש לחוות דעת חד משמעית... תודה רבה לכל העוזרים ועוד שאלה האם אני אוכל לבצע OC למעבד 4 ליבות על לוח זה...

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  12. שתי שאלות: 1) מה נכון מביניהם האם ה - E6300 הוא DUAL CORE או CORE 2 DUO? 2) עכשיו ראיתי גם שבבנית מחשב רשום שהמעבד הוא DUAL CORE E6300 SLGU9 ובמקום אחר ראיתי שכתוב CORE 2 DUO E6300 SL9SA - מה ההבדל ביניהם?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  13. האם שווה לי לקחת את הלוח אם הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1048 במקום לוח האם Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET כדי להוריד את המחיר הכולל? מעבד : amd athlone ii x3 435box כרטיס גרפי: h5770 1g gddr5

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by RKK,

אני צריך לקנות לוח אם חדש, הקודם(GIGAVYTE GA-P35-DS3L) נשרף לי אני צריך משהו שיתאים לזה. INTEL Q9450 Seagate Barracuda 500GB 32MB sata 2(יש לי את זה פעמיים יענו 1TB) G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 NVIDIA 8800GT OC CM690 עכשיו שמעתי יש משהו כזה שנקרא RAID, מכיוון שיש לי אותו דיסק קשיח אני יכול לעשות את זה לא? אם כן אפשר לוח אם שיתאים לכל זה. אם לא,למה.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  15. מה ההבדל בין שתי לוחות האם: GIGABYTE EP45-DS3L או GIGABYTE EP43-DS3L במחיר זה בסביבות ה100 ש"ח הבדל. השאלה שלי היא מה ההבדלים בת'כלס ואם ההבדל במחיר שווה.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by master,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרון SAMSUNG 333\2700 לבין ה- WINBOND שהוא 400? והאם יש הבדל משמעותי בביצועים בין ה- ATI RADEON 9000 עם ה- 64 מגה זיכרון לזה עם ה- 129 מגה זיכרון. תודה מראש, ניצן.

17. Started by eranir,

מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין הלוחות החדשים שGB הוציאו? יש 4 עם שמות דומים: P35-DS3, P35-DS3P, P35-DS3R, P35C-DS3R. אני יודע שהאחרון © תומך גם ב-DDR3 בניגוד לאחרים. R קשור לגשר הצפוני? קצת פירוט יעזור. בנוסף איזה מהם מומלץ? תחילה חשבתי לרכוש את ה-DS3 הישן (מבוסס 965), ועכשיו חשבתי לקנות את המקביל מסדרה 3, רק שכל הדגמים בילבלו קצת. ה-DS3 עולה בסביבות 730 וה-DS3R כ-100 שקל יותר.

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  18. יש לי מספר שלאות ובעיות שהיתי רוצה לחלוק אתכם כדי שתעזרו לי לפתור איתם! 1) אני קונה לוח חדש ומעבד הפועל על 133 עכישו יש לי סתם שאלה שמעניינת אותי.. האם הלוח מזהה לבד את המהירות שבא הFSB צריך לעבוד או שהוא מתחיל מ-100 אני אצטרך לעלות אותו ל-133 ? ומה לגבי הראטיו? מה הראטיו הסטנדרטי ? (אני מתכוון לראטיו של הזכרונות\FSB) 2) היה לי במחשב הישן דיסק 40 GB של MAXTOR שהיה מחולק לשני כוננים ומפוצץ בדברים חשובים! אך במחשב של אחי המחשב מזהה אותו אך הWINDOWS \DOS אינו מסוגל לזהות אותו ולא מציג לי שום מידע עליו! מה אני עושה?? כיצד אני משחזר את כל מה שהיה עליו? -ושכחתי גם לציין שבמחשב הישן התקנתי משהו כמו EZ-BIOS שישב לי בבוט כל הזמן! אשמח מאוד אם תענו\תפתרו לי את הבעיות\שאלות. תודה רב…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  19. Started by Falcon4g3,

מה יותר עדיף מבחינת ביצועים: AMD::ABIT::NF7/nforce2 FSB400 DUAL-DDR400 SOUND LAN או: AMD::GIGABYTE::GA-7N400L/ nForce2 Ultra400 chipset DUAL-DDR400 SOUND LAN ? מה זה ה-Ultra שמופיע לפני ה-FBS בלוח Gigabyte וכמה זה תורם לביצועים? ההפרש במחיר הוא שה-Gigabyte יקר יותר ב-11 שקלים מה-ABit. איזה לוח יותר עדיף?

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by phantomII,

אני רוצה להרחיב זיכרון אבל corsair נורא יקרים איזה זיכרון כדאי לקחת יש לי pc3000 corsair 256c2

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by aviram20,

היי חברס.. שמתי לה שבזמן האחרון יש הרבה מאוד התלבטויות בין הQ המפורסם לבין הCI7 החדש.. מצד אחד הQ בא עם מטמון גדול יותר והלוח שהוא מצריך זול מאוד (יחסית) מצד שני יש את CI7 שהוא מצריך לוח יקר יותר(פי 3 ממחיר לוח נורמלי) אבל מבטיח ביצועים יותר טובים.. האם יותר כדאי להשקיע את ההפרש בדברים אחרים? (כרטיס מסך לדוגמא) בישביל לקבל ביצועים עדיפים? מטרת התראד: מי באמת חייב את CI7 ? ומי יכול ''להיתפשר'' על הQ האגדי ? מי מהם טוב יותר ביכולות הOC ? מי מהם כדאי למשחקים? אני את ההחלטה שלי עשיתי , והכלתי על ה775 האהובה.. מחשבות? הערות ? טענות? מה אתם חושבים? הכל פה!! אני מקווה שהדיון הזה יתן מענה לחברה שמתלבטים בין השניים. בלי ספאם בבקשה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by renegade,

ש

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  23. שלום חבר'ה, יש לי את המעבד 2.13@3.7 E6400 (מכפלה 8X) ואני יכול להחליף אותו ל E5200 (מכפלה 12.5X) אבל אני לא יודע אם שווה לי מבחינת ביצועים, בעיקרון המעבד צריך לשמש אותי למשחקים ו OC. אתם יכולים בבקשה להביא לי סקירות בין המעבדים במשחקים וכו' ? תודה ושבוע טוב..!

• 7 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים