עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dr.Hoffman,

מישהו יכול להביא לי בבקשה קצת מידע על התושבת של אינטל - 7 Socket,אני יודע שהיא ישנה אבל אני צריך לדעת לאיזה מעבדים זה ואיזה זכרונות היא מתאימה בדרך כלל... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by avi2705,

הפעם לא בשבילי, אלא בשביל חבר. מדובר בלוחות פורמולה ולא אקסטרים, האם קיימים עוד הבדלים מלבד זאת שאחד הינו P45 ואחד X48?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  3. היי. יש לי בסביבות 350 שקל לקנות מעבד (מעבד נטו) חשבתי על intel pentium dual core e5400 אבל אמרו לי שבניגוד לשאר המפרט המעבד הזה ממש גרוע. התקציב שלי ממש חנוק וזאת הכמות שהפנתי למעבד.. אין לי מקום לדחוף מעבד יקר יותר אז חשבתי לפנות ל AMD אבל הדבר שאני לא מבין בהם כלום.. אשמח אם תגידו לי אם יש מעבד מ AMD שמתאים לתקציב שלי ועובר את e5400 בביצועים.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by blabla2002,

מה זה אומר, יצור זה יותר דק, פחות ארוך או פחות רחב? ואיך זה שזה יותר קטן זה צרך פחות חשמל ומהיר יותר (פחות כסף אני מבין כי זה חתיכה יותר קטנה)

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by adiomri,

מישהו שמע על זכרונות supertalent? הלכתי להזמין מחשב חדש וחשבתי לכלול בן corsair. אבל המחירים עלו מאד והמוכר אמר שזכרונות supertalent עושים גם את העבודה ונותנים תמורה מצוינת למחיר. הוא הראה לי שיש להם גם צלע קירור וזה יתרון לטענתו. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  6. המון דגמים, הבדל עצום במחירים אפילו עבור מוצרים של אותן חברות, והבדל ביצועים לא מורגש. למי נועדו הזכרונות היקרים? יש מצבים שבהם הם משתלמים? זה אוכל אותי מבפנים :-X

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by alsal,

זה INFERNO מדבר מביתו של אלסל לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי וכששמתי את ה Readen 9000 Pro שלי וחיברתי הכל המסך לא הגיב אז שמתי את הג'יפה שלי (MX 200) והכל עבד הבאתי OC בן **** של 560 מגה בערך אבל מה קרה לכרטיס ?? אולי יש בעיה ללוח ? וגם משום סיבה הכונן 3.5 לא רוצה לעבוד (חיברתי כמו שצריך) אולי גם לזה יש פתרון תודה לעוזרים INFERNO

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by d0s,

שלום, אני רוצה לדעת מה עדיף 2GB DDR3או 4GB DDR2 מחירים: הDDR3 עולה 376 ש"ח ( kingston ) הDDR2 עולה 456 ש"ח ( Mushkin ) וחשוב: כמה השם חשוב? האם יש הבדל גדול בין הביצועים של הכרטיסים של החברות הללו?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by clintojpz,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את המעבד e8400. עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי בין שני הלוחות האלה למטרות OC? והאם שווה באמת להוסיף ת'100 ש"ח האלה.והזמין את ה"pro". תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  10. קיבלתי הצעה באייבורי למפרט שקיבלתי באתר עם מעבד: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box הם אמרו שאין דבר כזה מעבד Intel Core 2 Duo E7200TRAY ההבדל הוא שאחד בא ארוז והשני מגיע לא ארוז כי הם קונים כמות(RTAIL) האם זה נכון?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  11. שלום לכולם צריך חוות דעת על הלוח אם הבא: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5G41CM_LX/ האם הוא יהיה יציב באוברקלוק בינוני? של אינטל e5200 תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  12. אני עובד עם XP אחרי שכבר הייתי עם ויסטה. ואני צריך לפרמט את המחשב שוב. החלטתי לחזור לויסטה. כרגע יש לי 2 ג'יגה זכרון פנימי 667 ועוד את הזיכרון של הכרטיס מסך (כידוע, מערכת 32 ביט, הגירסא שיש לי, לא יודעת לעבוד עם יותר מ 4 ג'יגה זכרון פנימי) לכן חשבתי להוסיף עוד גיג'ה של זיכרון לפני שאני חוזר לויסטה. האם אני אראה שיפור בעבודה השותפת (את האמת גם ה XP לא תמיד מתמודד עם כל התוכנות שרצות בו זמנית. ואני לא מדבר על עריכת וידאו, אלא פעולות רגילות ביום יום שכמה תוכנות עובדות בו זמנית). שווה להוסיף ?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by iem,

אם אני לוקח זיכרון של 400 מגה הרץ ושם אותו בלוח שתומך עד 333 מגה הרץ, האם הוא ירוץ טוב ? מדובר בזיכרון DDR SDRAM לפחות לפי דיאגנוזת EVEREST.

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  14. לשדרג מעבד של מחשב נייד מבוסס RYZEN אפשרי ? איפה אפשר לקנות רק תמעבד ? אפשר לקנות מחשב נייד מיד שנייה נניח עם מעבד 2500U ולשדרג נניח ל 3300U שזה מספק האם זה אפשרי להשים תמעבד באותו לוח אם כמו ב DESKTOP האם אפשר לקנות בכלל מעבד לחוד תודה

15. אני מתכוון בחודש חודשיים הקרובות . האם יהיה ירידה רצינית?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  16. חברת Compulab הישראלית משיקה דגם PC חדש בשם Airtop, שמציע ביצועים חסרי תקדים עבור מארז ללא מאווררים בדממה מוחלטת החברה הישראלית מחיפה, Compulab, מציגה פיתוח מרשים וכחול לבן לאחר כשלוש שנים של עבודה: מחשב מבוסס PC המקרר את עצמו באופן פסיבי לחלוטין, על ידי שיטה של זרימת אוויר טבעית אותה פתחה החברה, ובדומה למחשבים מסוגו הוא אף מסכם הכל ב-200W: ה-Airtop. מחשב ה-Airtop מגיע בשלוש תצורות: אחת למגזר העסקי (Workstations), אחת עבור שרתים, והאחרונה אף עבור שוק הגיימינג (שאפשר להתייחס אליו גם כאל השוק הביתי). Compulab מצהירה על יכולות קירור טובות יותר משאר הקירורים בגודל זה. כיצד היא עושה זאת? זו פרסמה סרטון המדגים את יכולת זרימת האוויר הטבעית, לה היא קוראת NAF (ר"ת Natura…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  17. http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-processor-with-12-cores-and-24-threads-spotted.html ולוח אם תואם http://www.guru3d.com/news-story/amd-x390-and-x399-chipsets-diagrams-reveal-hedt-information.html AMD X390 and X399 chipsets diagrams reveal HEDT Information AMD 2D2701A9UC9F4_32/27_N Engineering Sample Value What does it stand for? Explanation 2 Engineering Sample Generation 1: 1st Gen, 2: 2nd Gen, Z: Qual. Sample D Platform S: Server, D: Desktop 270 Base frequency 2.7 GHz 1 …

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by robertok,

עבור P35, שמתי לב להמלצות רבות באתר על ה Gigabyte, ולא על ה Asus. האם יש לכך סיבה טובה?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by nir29nir29,

סליחה אם זאת שאלה דפוקה אבל יש הבדל בין מעבדי doul core לבין מעבדי core 2 due (איך שלא רושמים אותם) אם כן מה ההבדל ואיזה מהם עדיף תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by X - DreaM,

מישהו יודע עד איזה מעבד הלוח תומך? לפי האתר של ASUS זה עד 1.2GHZ http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/overview.htm אבל לפי שאלות על הלוח זה עד 1.4GHZ http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/faq.htm אז זה לא ברור..

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by 00Amir,

אני צריך שיסבירו לי מה ההבדל בין המעבדים השונים. I3 580 = 2.93Ghz I5 870 =2.93Ghz I7 930 = 2.88Ghz Quad core Q9950 = 2.83Ghz אז מה ההבדל בין המעבדים ? כולם אותו מהירות. איפה אני ארגיש את ההבדל? כי יש הבדל במחיר... אשמח להבהרה בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by sh2006,

ברשותי לוח אם של ASROCK מדגם ALIVENF6G זה הדגם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6G-VSTA כרגע המערכת עובדת עם מעבד כפול ליבה 4000+ החלטתי לשדרג את העסק למעבד פאנום ,מסתבר שזה אפשרי השאלה היא מדוע רשום הדבר הבא כתנאי להרכבת מעבד הפאנום על הלוח שלי If you use AM2+ CPU on AM2 chipset motherboard, the system bus speed will downgrade from HT3.0 (5200 MT/s) to HT1.0 (2000 MT/s), but the CPU frequency will not be influenced. מה המשמעות של זה? האם שווה לשדרג בכלל?..הביצועים ישתפרו בעשרות אחוזים? ואם כן איזה מעבד מומלץ <? השימוש הוא גם למשחקים תחת כרטיס מסך 8600GTS

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  23. לפי החוברת של לוח האם הוא תומך בDDR1 במהירויות 266, 333, 400 מה"צ. עד עכשיו היה בו 256MB של 400MHZ והיה לי זכרון מיותר 256MB של 266MHZ אז הוספתי אותו ובינתיים המחשב עובד בסדר. זה רעיון טוב? או שעלולה להיות בעייה לשניהם לעבוד ביחד?

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by lipa,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=465

• 13 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by T-Flash,

שלום לכולם. באתר של AMD פורסמו הנתונים המדוייקים של המעבד FX-60: Processor AMD Athlon 64 FX Model FX-60 Ordering P/N (Tray) ADAFX60DAA6CD Ordering P/N (PIB) ADAFX60CDBOX Operating Mode 32/64 Stepping E6 Frequency 2600Mhz HT Speed 2000 Voltage 1.35-1.40 V Max Temp 65°C Thermal Power 110W L1 Cache 128KB + 128KB L2 Cache 1MB x2 CMOS Technology 90nm SOI Socket Socket 939 קישור: http://www.amdcompare.com/us%2Den/desktop/details.aspx?opn=ADAFX60DAA6CD :xyxthumbs: מעניין אותי איך המעבד הפעם...משתלם לעומת ה X2?

• 9 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.