מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
היי, האם מעבדים אלו הם המחליפים של פנום ואתלון ? לאיזה מעבד מקביל של אינטל הם דומים ? תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
לחברי הפורום שלום וחג שמח חשבתי לקנות מחשב חדש, וכבר שחשבתי שהכל ברור, החליטו ההם למעלה להקשות את חיי. אבקש את עזרתכם במספר שאלות. ללא ספק בכוונתי לרכוש מעבד אשר יתמוך ב 64bit - על כן חשבתי על +AMD2800. כעת מודיעים לי כי אינטל צפויה להוציא מעבד כזה. 1. האם להמתין לאינטל ? ומה נראה שיהיה המחיר למעבד ביתי כזה ? כפי הבנתי ל AMD אין שימוש בערוץ כפול לזיכרונות בתושבת 754 !!!!! קראתי את המאמר "תזמוני זכרונות ו Dual DDR - כל מה שרציתם לשאול, ולנו כבר נמאס לענות " היה מרתק אך על שאלתי הוא לא ענה -- אנה הושיעו. 2. האם ישנו כזה שינוי גדול כאשר ישתמשו בזה בתושבת 939 ? ואם כן, הכיצד אם כך מעבדי amd מצליחים להתחרות באינטל שלהם תעבורת נתונים מהירה …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 2900PRO של חברת ATI,אני יכול לבצע SLI עם הכרטיס 8800GT של חברת NVIDIA? (ATI 2900PRO + NVIDIA 8800GT) בקיצור השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות SLI עם כרטיס מסך של ATI וכרטיס מסך של NVIDIA? ,usv
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
האם שאלתם את עצמכם איך יתכן שמעבד בעל ליבה כפולה הכוללת למעשה שני מעבדים מושלמים, מסוגל לעמוד בגבולות ההספק של המעבדים הקיימים בעלי הליבה הבודדת? מסתבר, שמעבדי ה- Opteron בעלי הליבה הכפולה צפויים לרוץ בתדרים נמוכים משמעותית מהמעהדים הקיימים בעלי הליבה הבודדת! מדובר על תדר הנמוך ב- 600MHz עד 1GHz!!! עם זאת, לטענת AMD, השיפור הכולל בביצועים יהיה 30% עד 55% במקרה האופטימלי. מקור: http://www.tomshardware.com/hardnews/20041005_205914.html
-
היי . לאחרונה שדרגתי את הזכרונות מ2GB ל4GB. היה לי זכרון של CEON 800וקניתי מEBAY זכרונות לטענת המשווק של "סמסונג" 2GBX2 . קודם כל מבחינה פיזית הזכרונות קטנים בחצי(בגבוה). לא יודע כמה זה משנה. שנית משום מה 3DMARK13 לא מראה שיפור בביצועים (בנקודות) אפילו קיבלתי כמה נקודות בודדות פחות!. בכלל התוכנה מזהה את הזכרונות כKINGSTON 400MHZ על אף שקניתי 800MHZ. המחשב עצמו מזה את זה 800MHZ והתוכנה ASTRA32 גם מזה את זה כKINGSTON אבל 800MHZ. אז למי להאמין בסוף? ושדרוג זכרונות לא אמור לשפר ביצועים?
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לשכנה שלי מחשב עם לוח P4B עם זיכרון 128 מגה ומעבד 1.5GHZ. מה כדאי לשדרג במחשב שלה כדי שהוא ירוץ מהר יותר? היא משתמשת בו בעיקר לאנטרנט אייסי קיו שירים וקצת סרטים. חשבתי על להוסיף לה 2 סטיקים של 256 מגה + 128 שיש לה כבר. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני עומד לבנות מחשב SOCKET 939 ואני דיי מתלבט לגבי הזכרונות, האם לקנות זכרונות טובים ל-OC או רגילים נניח שאני אעשה OC נורמלי, אפילו שמרני - יש למישהו הערכה כמה שיפור בביצועים (באחוזים) אני יכול לקבל? תודה
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בקשר לזכרונות..אז לקחתי 1024 של TWINMOSS והציעו לי להחליף בתוספת 30 שקל לOCZ. שווה לשנות את ההזמנה ? איזה חברה יותר איכותית? ושאלה שנייה, לקחתי מארז+ ספק 300W והבנתי זה לא משהו..יש לי בבית אל פסק PRPC650 שאף פעם לא השתמשתי בו. זה "יפצה" על הספק שבה עם המארז? או שזה לא קשור תודה!
-
- 8 תגובות
- 464 צפיות
-
-
זו שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה בחיפוש באינטרנט. כיצד מתבצעת הבחנה במעבד פנטיום בין פסיקות שונות וההתקנים שמבקשים אותן? הרי יש קו פסיקה אחד. זאת אומרת, איך מעבד הפנטיום מזהה לאיזה התקן שייכת הפסיקה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח-אם של asus דגם p4v533-mx לפי האתר של אסוס הלוח מתאים למעבד עד 2.8gh בבדיקה של אורסט מקסימום cpu 3.06gh אם אשדרג את המעבד הנוכחי שהוא 2gh למעבד גבוה יותר נאמר 3gh האם זה יעבוד דבר שני אם אשדרג למעבד 2.8-3gh בבאס 800 באיזה מהירות הם יעבדו מאחר והלוח הוא בבאס 533 ובסוקט 478
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
חשבתי שזהו בדיוק הזמן, עם השקת המעבדים החדשים של אינטל, להתחדש במערכת חדשה... אבל אז חשבתי עוד קצת. יש לי E6400 שקניתי לפני שנתיים. במקור הוא 2.1Ghz אם אני לא טועה, ואני מריץ אותי על 3-3.2 (3.2 לא יציב כל כך, ייתכן דווקא בגלל הזיכרון). זוהי מהירות מכובדת ולמרות שאין ספק שהמעבדים החדשים של אינטל מציעים שיפור משמעותי - הם גם יעלו (או כבר עולים) ככה. אז חשבתי לנצל את מה שיש לי ולהשתדרג מעט, בעיקר בזיכרון. יש לי 2GB 800 שרצים על ~940. לפעמים המערכת לא יציבה ויש לי תחושה שזה בגלל הזכרונות. אני מעוניין לקנות 2X2GB. שאלה - יש לי שני סלוטים ריקים. האם 2X2GB יכול לעבוד ביחד עם 1XGB ב-Dual speed? ועוד שאלה - אני רוצה לקנות 2X2GB עם ביצועים גבוהים, אבל הזכרונות הישנים כנראה לא יצליח…
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זה הדגם ----- D915PBLL הנה פירוט, מצטער שזה באנגלית. Intel Desktop Board D915PBLL The Intel® Desktop Board D915PBLL supports Intel® Pentium 4 processors and features PCI Express* x16, DDR2 memory, Intel® Matrix Storage Technology, and Intel® High Definition Audio for a rich multimedia experience. The Intel 915P Express Chipset supports high bandwidth interfaces and discrete graphics. It supports Pentium 4 processors featuring Hyper-Threading Technology. The D915PBLL motherboard provides four DIMM sockets that are designed to support up to 4GB of DDR2 533/400 memory. You can also increase your graphics bandwidth with the PCI Express x16 graphics connector. It delivers up …
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי 1 גיגה 800 DDR2 רציתי לדעת לקנות עוד זיכרון שיהיה Dual Channel ? הוא לשים כבר DDR3 .
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לאחר קריאת חלק מהנושאים שהיו בפורום, אני חייב להודות שאני קצת מבולבל. יש לי שאלה לגבי 2 המעבדים המופיעים בכותרת, בהנחה שהמחיר שלהם זהה (הפרש של 20 שקל בין האחד לשני), איזה מן המעבדים כדאי לקחת? השימושים שלי הם: משחקים כבדים (COD, GRID, CRISYS, FAR CRY 2 ועוד), סרטים ב-FULL HD (צפייה), מוזיקה, הורדות ושאר שימושים פשוטים. אני מודע לעובדה שיש מעבדים טובים מסדרת CORE 2 DUO E8XXX, אבל אני מעוניין במעבד 4 ליבות (סוג של שיגעון שיש לי, אני מודה). אשמח לדעת מה דעתכם בנושא, תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז לאחרונה קניתי ראם חדש,וכמו אידיוט הזמנתי ארבע " חתיכות " ראם של 2 גיגה אבל בלוח אם יש לי מקום רק לשתיים חתיכות. אז חשבתי שהגיע הזמן לקנות לום אם חדש.אני לא מבין בזה כול כך אז תסלחו אם אני נשמע מפגר חח. אז התקציב שלי בסביבות 400 שקל +-.בעיקרון חשבתי שזה נחמד http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P8Z77-M-PRO.הדברים שאני צריך שיתאים - Hz 4MB CORE 2 QUAD Q8300 ו 8GB 4X2GB PC2-6400 DDR2-800. אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים למיניהם תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית ממשיכה לשמור אמונים לשילובים של אינטל ו-NVIDIA באופן מלא עבור הדגמים הבכירים שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
עד כה הייתי נעול על Haswell, מאחר והוא הדור החדש שיצא. אך אחרי גישושים שונים באתר ובביקורות שונות, נראה כי זאת לא תהיה הבחירה המוצלחת ביותר. אז ככה, מה השיפור שחל בין כל דור ודור? כמה שיפור ב%? במה זה מתבטא? האם זה משפיע בגיימינג? *הכל מתוך נקודת הנחה שיתבצע OC, לפי מה שהבנתי האסוול לא ממש יציבים בOC, אייבי יותר טובים לOC אבל נוטים להתחמם, ועל סנדי לא שמעתי כל רע. ניקח דוגמה, במידה ועומדת לפני האפשרות הבאה: i7 2600K Vs. i5 3570K Vs. i5 4670K מי מהם יהיה הכי מומלץ? הסנדי הוא בעל hypertreading, שמקנה ייתרון במשחקים כמו Watch dogs ומשחקים עתידיים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני יודע שלוותיקים פה השאלה תשמע מגוחכת, אבל היא די רצינית. מישהו יכול להסביר לי במילים פשוטות, מה תפקידו של ה-CHIPSET?? ומה זה VIA VT8375 ProSavageDDR Km266????
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
אני משיג את המעבד ממש בזול דרך חברה, אז לא משתלם לי לשנות דגם לדגם ללא K. OC לא חובה מבחינתי... מחפש המלצה ללוח אם עבורו, כנראה שאקנה כרטיס מסך 3060/3060ti שיהיו ארוכים, האם זה פוסל לוחות Micro/mini? חשבתי גם על הקירור הזה: CoolerMaster Hyper 212 LED Turbo Red Cooler https://tms.co.il/computer-hardware-components/cooling-solutions/cpu-cooling/rr212tr16prr1 מה דעתכם? אשמח להמלצות על לוח אם כי הלכתי לאיבוד בין הדגמים....
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
איך אני בודק מה מהירות ה- Rdram יש לי windows XP
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
והאם לוח שתומך ב venice תומך גם ב san diego ו=או שצריך לוח מיוחד?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות, אני צריך לוח אם חדש, התקציב הוא בסביבות ה550 ש"ח - כמובן שעדיף פחות מאשר יותר. להלן המאפיינים של הלוח אם ה"אידיאלי" בשבילי: 1. סוקט 775(יש לי Core 2 Duo E4500) 2. תמיכה בDDR 2 667Mhz, לפחות עד 8 ג'יגה(אם אפשר יותר אז למה לא, אבל זה נראה לי בול) 3. PCI-E אחד 4. לפחות שני סלוטי PCI/PCI-E x1 5. ATX Form Factor 6. לאיכות כרטיס הקול המובנה אין משקל שכן בקרוב אקנה כרטיס קול מקצועי במחיר אסטרונומי 7. צ'יפסט של אינטל, 965 או P31/35 8. לפחות חיבור IDE אחד 9. תמיכה בS-ATA 2 להלן שני לוחות אם שאני חושב שמתאימים לי: ASUS P5K SE http://skypc.co.il/pl_product~31104~10~0.htm Gigabyte P35-DS3L http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4765 הרגישו חופשיים להציע גם לוחות אחרים לחלוטין, אפיל…
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-