מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני המעבדים מה מביניהם עדיף לי לקחת?
-
- 14 תגובות
- 812 צפיות
-
-
למרות שהנושא הזה נטחן מאות פעמים לדעתי עכשיו הוא רלונטי מחדש, בתור אחד שמורעל על AMD וגם מכרתי לפחות כמה עשרות של מחשבים מבוססי AMD אני חושב ברצינות לקנות מחשב מבוסס על פנטיום 4 והסיבה הא פשוטה מאוד: המעבדים של AMD מתחממים יותר מידי! ושאף אחד לא יגיד לי שעד 60 - 70 מעלות זה נורמלי ל AMD כי זה לא נורמלי לאף מעבד! והבעיה הזאת קיימת רק בדור האחרון של AMD (יש לי את'לון 800 שעובד ב - 35 - 40 מעלות עם מאוורר פשוט) אפילו ב -XP2200 שבנוי ב - 0.13 (ואמור להיות קר יותר בגלל זה) הבעיה קיימת.
-
שלום חברים , האם ניתן לבצע OC למעבד המסדרה הישינה - i7 870 על לוח H55s2h?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בתחילת מרץ מחשב חדש בתקציב של כ- 3,800 ש"ח לטובת עיבוד תמונה והרבה תלת מימד (מידול בעיקר). אני מאוד לחוץ בכסף, ומחפש דרכים לרדת בתקציב אך לא באיכות ובביצועים. מכיון שהשקט קריטי לי (לא יכול להתפשר בכך בכלל), אני מבין שעליי לשריין כ- 700 ש"ח עבור מארז+ספק, וזה דוחק אותי תקציבית מאוד. בהתחלה תכננתי לרכוש מעבד E6750 (מרובע ליבות פשוט יקר לי מדי), אבל לאור הנ"ל אני יותר ויותר שוקל את האופציה ל- E2180 ולעשות OC. השאלה שלי היא האם אכן כדאי לי להשיג את החיסכון בצורה הזאת, האם הביצועים של E2180 ב- OC יתנו לי את אותן תוצאות כמו E6750 ללא OC?? כשעסקינן בתלת מימד. תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי בקיצור נשרף לי הלוח הישן ועכשיו אני נאלץ להזמין לוח חדש וגם מעבד אני חושב להזמין את הלוח הזה GA-MA74GM-S2 שיש עליו כרטיס מסך מובנה HD 2100 ויש לי כמה שאלות 1. מה זה שווה הכרטיס הזה והאם הוא יותא טוב מניוידיה FX 5200 וכמה זיכרון יש לו על הלוח ? 2. הלוח הישן הוא ATX וזזה מיקרו ATX והשאלה האם הוא ישב על אותו המארז שיושב עליו ה לוח הישן TX . 3. אני גם קונה מעבד סמפורן 1400 2.7 הרץ ב 150 שקל , והשאלה האם זה בא גם עם מאוורר או שאני צריך לקנות אחד , והאם שווה לי לשלם 100 שקל למעבדה רק על הרכבת המעבד או שאני יסתדר לבד ?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בגלל שאני קיבלתי את הלוח אם החדש שלי NF7-SL ולפני זה היה לי NF& ואני חושה שהוא הוציא את הביוס שחלי מהישן ושם לי בחדש ! אז איך אני יכול לבדוק שאני ילך לחנות וישרוף לו אותה ?כאילו איך אני יכול לדעת ב 100 אחוז ? איך גיליתי את זה מה שעשיתי זה ככה בלוח הרגיל שהיה לי NF7 עשיתי עדכון לביוס ל 22 ובחדש שקבלתי היה גם עדכון ל 22 וזה לא יכול להיות מה עשה עדכון לביוס ?אז זה בטוח שלי אבל איך אפשר לדעת במדוייק ? תודה לכול מי שעזר ועוזר לי בפורום הענק הזה !!
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רציתי להבין מה ההבדל בין הסכרונות הבאים: נגיד Crucial 4GB DDR3 -1333 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE נגיד 2 מכל אחד יש הבדל גדול ביניהם מורגש? איזה חברה עדיפה? מה הHYPER X אומר? יש לו קירור או משהו? מה יותר טוב? יש הבדל גדול בין 1333 ל1600 אשמח לקבל הסבר מפורט
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אחרי עידכון ביוס ללוח של GIGABYTE מדגם P35C-DS3R, צריך לאפס את ההגדרות עם הג'אמפר שעל הלוח ...? (או בכל דרך אחרת...) ?
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לנו 4 סלוטים מוכרים pci e x 1 pci e x 4 pci e x 8 pci e x 16 את ההבדל בנהם אני יודע שאלתי היא מה זה PCI-E X 4 (IN X 8) הוא תומך בהתקנים רק של X4 או גם X 8 מה זה אומר ה IN X 8 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, מעניין אותי במיוחד, אנשים שעשו שידרוג מחד ליבה לדו ליבה ומה היה השינוי המשמעותי שקיבלו(מבחינת ביצועים וכו').... לדוגמא, צריבה ו-NFSMW לא הולכים ביחד =/ כרגע....
-
- 13 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מי טוב יותר לOC? שאר המפרט המתוכנן : Q6600 4GB CL4 - עוד שאלה מזערית - CL5 ישנה ב OC? 320GB CM590 ה OC הוא מהסטוק[2.4] ל 3.3
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש למישהו לינק לתת לי של איזה אתר שאני יוכל לבדוק בו כמה מגה הרץ יש לכל מעבד וכל הנתונים האחרים אז שיכתוב בבקשה. תודה
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לאחרונה רציתי לקנות מחשב והתמהמתי קצת (שבועיים) ועכשיו כשהגעתי לקנות, ראיתי שהמחירי זכרונות, באותו אתר ואותם הזכרונות קפצו ב-260 שקל! מ-1420 ל-1680. יכול להיות? מדובר על זכרונות 2GB 800MHZ 4-4-4-12 של G.Skill. שלא תבינו לא נכון, כל הזכרונות שם עלו במחיר ונראה שמחיר של 1420 לא ניתן למצוא בשום מקום מעבר לחנות הזאת. לכן רציתי לשאול אתכם איזה זכרונות כאלה הם הכי זולים, ולא אכפת לי הדגם / חנות / יצרן.
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איך יכול ליהיות שבבדיקת מאמץ הלוח אם יותר חם מאשר המעבד?אני עם אוברקלוק אבל על המתח הנורמלי הרגיל של המעבד..בנגיעה בגוף קירור שעל הלוח הוא לא באמת בחום של ''70'' מעלות..אך איך אני מוודא את זה למען הרוגע הנפשי?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש כדאיות הוספת זיכרון מעל ל 3 GB היו על כך הרבה דיונים השאלה אם המערכת תישתמש בשאר הזיכרון שלא מוצג בקיים לדוגמא אם יש 4 GB והמערכת מציגה את ה 3 אז בעת הצורך היא תשתמש גם ב1 GB שנותר למרות שהוא לא מוצג ?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ASROCK x79 fatal1ty champion הוחלט-זה לוח האם שלי בבקשה תעזרו לי למצוא איפה מוכרים אותו,אני לא מצליח למצוא בשום מקום!
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש סמסונג שהוא לא Original Memory ?
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
קניתי HD של SEAGATE בעל ממשק SATA 2 הלוח אם שלי ישן - MSI KT4AV האם תומך איכשהו וניתן לחבר לו את ה HD הזה?
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה ללוח אם למחשב שיהיה בו מעבד dual core של אינטל בסביבות ה-3gb, וכרטיס מסך Sapphire x800 GTO2 כמו כולם אני מחפשת לוח טוב ולא נורא יקר. אני מתלבטת עדיין בקשר לזיכרון - אם 1gb או 2x1gb תודה, mx
-
- 13 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מוזר, אף אחד לא פתח עליהם דיון טוב בטח יגידו "נפתח על כל לוח דיון?" אבל למה פתחתי? כי הלוחות האלה נראים מדהימים על הנייר, וגם הpreviews אוהדים את הטרינרג'י אני אישית מתכנן במחשב הבא לשים את fuzion, מקווה שהמחיר שלו לא יהיה גבוה מדי זה נכון שטרינרג'י כבר שוחרר או שזאת רק שמועה?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הצצתי אצל היבואן שלי היה שם מעבד 940 אופטרון 1.4 0.13 האמר ! הוא בעל מגה קש' זיכרון מטמון באס 800 MHZ מחזורי שעון או מהירות שעון ( מעבד ) - 1.4 GHZ .. תומך ב 64 ביט השאלה אם זה שווה את המחיר של ה 1000 ש"ח וסתם חוות דעת עליו מה ההבדל בינו לבין האתלון 64 939 למשל ...
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה שמתי לב שבכל זמן שיש תצוגה מורכבת על המסך ( כגון משחקים ישנים או אפילו משחקי פלאש ) יש שימוש של 100% במעבד והמחשב מתחיל להיתקע קלות... זאת בעיה שלא הייתה לי בעבר, המפרט: לוח אם msi neo2 platinum מעבד amd 3800X2 939 זכרונות 1 ג'יגה של PDP כרטיס מסך 6800GT 256 ומסך ASUS 22" יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, זה ממש משגע אותי אני מרגיש כמו פנטיום 2 ... תודה, דור
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
התחרות של AMD מול INTEL מסתכמת בערך כך, AMD מול INTEL באותן מהירויות שעון, AMD מנצחת בפער לא קטן בהתחשב שהמעבדים שלה יותר זולים. אבל אין היום מעבדים כאלה! המעבד הכי מהיר שהוציא AMD עד כה אם אני לא טועה הוא במהירות שעון של 2200MHZ, נכון שהוא עדיין משתלם על INTEL ולפעמים אף טוב יותר, אבל למה פשוט לא לעשות מעבד של 3GHZ ולגמור את הסיפור ולהשאיר את INTEL מאחור? סתם משהו שתהיתי מעניין מה אתם חושבים או יודעים
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1) מה נכון מביניהם האם ה - E6300 הוא DUAL CORE או CORE 2 DUO? 2) עכשיו ראיתי גם שבבנית מחשב רשום שהמעבד הוא DUAL CORE E6300 SLGU9 ובמקום אחר ראיתי שכתוב CORE 2 DUO E6300 SL9SA - מה ההבדל ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-