עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי אני רוצה לשדרג את ה ram במחשב נייד של dell הוצאתי את הכרטיס זיכרון https://www.samsung.com/semiconductor/dram/module/M471A5244CB0-CRC/ ואני רוצה לקנות עוד 4 גיג'ה אבל לא מצאתי התאמה מלאה בכרטיסים https://ksp.co.il/?select=.1038..316..2100..99.&kg=&list=1&sort=4&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= אז השאלה היא אם זה יעבוד עם כרטיס שלא בדיוק זהה ואם כן איזה? ואם יהיה יותר טוב בצורה משמעותית ששני הכרטיסים יהיו זהים לחלוטין תודה רבה הדגם של המחשב https://www.gadgetsnow.com/laptops/Dell-Vostro-15-3568-A553117WIN9-Laptop-Core-i3-7t…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by Bh,

שלום.. אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד E6420, המחשב בא עם הלוח MSI P4M890, שהבנתי שהוא לא ממש איכותי. איזה לוח איכותי יכול להתאים למעבד הזה במחיר סביר יחסית? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by HeAd^ShoT,

יש לי כרגע על המחשב זכרון תקציבי של קורסייר DDR II 512MB ואני מעוניין להרחיב. תתכננתי לקנות סטיק נוסף של 512 ואז שמתי לב שיש ירידת מחירים רצינית בזכרונות וההפרש בין סטיק 512 ל1GB של קינגסטון הוא 50ש"ח בסה"כ ההפרש מחירים בין חצי גי'גה לגי'גה הוא קטן. מה יתן לי ביצועים יותר טובים? 1GB בדואל צ'אנל (שני סטיקים של 512) או 1.5GB ללא דואל צ'אנל?

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by X - DreaM,

מישהו יודע עד איזה מעבד הלוח תומך? לפי האתר של ASUS זה עד 1.2GHZ http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/overview.htm אבל לפי שאלות על הלוח זה עד 1.4GHZ http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/faq.htm אז זה לא ברור..

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  5. שלום חברים, יש לי HTPC : מעבד קיים- INTEL 2DUO E7500@2.93GHZ לוח אם קיים - gigabyte EG41MF-US2H זכרון - 4GB האם לדעתכם זה מספק לצרכי עריכה? האם אצטרך להחליף לוח אם או רק כרטיס מסך (הכרטיס הקיים מובנה על הלוח)? תודה

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by Eliya,

מי מבצע את העבודה מבחינת OC ? ומבחינת FPS?? חיפשתי בנצ'מארקים אבל התוצאות היו משונות מי יודע מניסיון מי מהשנים טוב יותר? או שהם דיי דומים? תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by liordavid,

מה קורה אנשים יש לי מעבד p4 2.6 עכשיו יש לי תקציב לכרטיס מסך מטורף (x1900xt) וללוח אם עכשיו הבעייה הגדולה שלי היא שאין לוח היום שהוא socket 478 עם pci-E ואם יש אז זה נדיר . השאלה שלי היא האם יש ואיפה יש בארץ ? תודה לכל העוזרים :yelclap: :yelclap:

• 13 תגובות
    • 835 צפיות
  8. שלום רב, איך אני יכול לזהות את סוג הסוקט של המעבד ע"פ המידע הבא, והאם במקרה של שריפת הלוח אם, יש להשיג כזה לוח מבלי להחליף רכיבים אחרים? כמו כן איך אני יכול לדעת מהו סוג החיבור של כרטיס מסך מסוג Voodoo 3 3000? מידע מתוך EVEREST Home Edition על המעבד: ____________________________ CPU Properties: CPU Type Intel Pentium III, 450 MHz (4.5 x 100) CPU Alias Katmai, A80525 CPU Stepping kC0 Instruction Set x86, MMX, SSE Original Clock 450 MHz L1 Code Cache 16 KB L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 512 KB (Built-In, Half-Speed) CPU Physical Info: Package Type 242 Contact SEC Cartridge Package Size 12.82 cm x 6.28 cm x 1.64 cm Transistors 9.5 …

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by brum,

אהלן. יש בידי ספק חדש שמלבד התקע הרגיל ללוח האם, והתקע לפנטיום 4 , יש לו עוד תקע. כמובן שלא מצאתי לו שימוש בלוח האם שיש לי, אבל הייתי שמח לדעת מהי התוספת הזו (4 פינים) ? תודה.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by HoT-DoG,

לא יהיה OC, איזה לוח הכי מומלץ?

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  11. של AMD שיצאו בקרוב. אלו עם הבאס של 333MHZ אני מדבר על הלוח GA-7VRXP??? הוא תומך? אמרו פה שהאפוקס (EP-8K5A2/3 אם משנה הדגם) כן תומך בהם, זה נכון??? תודה!

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by Ashand,

שלום אני מחפש לוח אם matx בתושבת 775 עם 4 סלוטים לזכרונות....יש לי לוח אם atx רגיל ואני רוצה להעביר את המעבד והזכרונות ללוח יותר קטן כי אני מתכנן לקנות מארז קטן ושקט יותר יש לוח אם כזה? כל לוחות ה matx שחיפשתי יש רק 2 סלוטים לזכרונות ואני רוצה לנצל את כל ה 8 שיש לי עכשיו

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  13. Started by Predator,

היי טוב להפתעתי כי רבה גליתי שהלוח אם שלי נשרף, הוא לא נדלק בשום מצב הוצאתי אותו מן המארז השתמשתי בספק אחר נתקתי את כל חלקי המערכת השארתי אותו עם CPU ו-זכרון ועדין שום נצוץ חים, ולכן אני מסיק שהוא מת לגמרי. זה לוח KT3 ultra של MSI עם AMD 1800+ XP וזכרון של mushkin PC3000. אני חייב לקנות לוח חדש מה אתם ממליצים עבור המעבד והזכרון שלי? כמו כן האם אני חייב לקנות זכרון של מושקין בכדי להרחיב את הזכרון מ 256 ל-512 ? תודה רבה חברה.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by iib,

http://www.amd.com/amdathlon64movietrailer פשוט תעשו save as על הלינק הזה מה אתם אומרים? אני חושב שהפרסומת די מוצלחת.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  15. כדי לנצל את כל הפיצ'רים של הלוח אם, האם יש צורך להתקין את הדרייברים שלו אחרי ההתקנה של הווינדוס? נכנסתי לאתר של גיגהבייט וראיתי עידכונים לדרייברים של הצ'יפסט,USB,פיירוול ושאר ירקות ותהיתי לעצמי אם זה ייתן שיפור בביצועים? ואם כן איך בדיוק מעדכנים את הדרייבר? ד"א הלוח הוא K8NS ULTRA S 939

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  16. שלום לכולם היום שמעתי ממשהו שהולך לצאת בקרוב מעבד חדש q9650 מה אתם אומרים עליו איזה נתונים יש לו?? כעיקרון אני יכול להשיג מעבדים בזול קצת בערך חצי מחיר אז רציתי לדעת מה הוא שווה?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by Satlan,

שלום איזה לוח שווה קנייה ה- ASUS A8N-SLI Premium או ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by asw3,

שלום,ברצוני לקנות כרטיס זיכרון כזה : DDR SDRAM 400Mhz 1024GB CL 2.5 רציתי לקבל המלצה על חברה טובה ובסכום שלא יעלה על 200¤ עשיתי חיפוש בזאפ וקיבלתי את התוצאות הבאות: NCP DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 155¤ Super Talent DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 155¤ Mushkin DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 179¤ היו גם כאלה יותר יקרים הבעיה שאני לא מבין בחברות

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by shy,

האם מישהוא יכול לתת פה הסבר מה בדיוק הם עושים למי זה טוב האם לתלת מימד? האם זה יכול לבוא במקום כרטיס מסך ? או איך זה מחלק עבודה עם כרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by snaidis,

ברשותי המעבד: PD805 2.6 GHZ INTEL DUAL CORE. רציתי לדעת במדויק כמה זיכרון מטמון יש לו. לפי מייטב ידיעתי יש לו 1MB לכל מעבד-כלומר יש לו 2 MB זיכרון מטמטן סה"כ? או שאני טועה?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by itayze,

הורדתי עידכון לביוס של הלוח epox 4g4a+ ואני לא יודע כיצד לעדכן אותו ..... הבנתי שזה מסוכן אם לא יודעים מה עושים לכן אני צריך את עזרתכם , כיצד לעדכן אותו ? הקובץ שהורדתי הוא : 4g4a2822.exe האם אני אמור לעדכן אותו מהדוס ? תודה מראש .

22. Started by Ivgi04,

האם כדאי לקחת לוח של מקורי של אינטל Intel Smackover DX58SO BOX או לוח אחר של GIGABYTE או ASUS?? מיועד בעיקר למשחקים אינטרנט ותוכנות קלות

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by daphne_n,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות את הלוח אם הנ"ל כחלק ממפרט למחשב, העיניין הוא שהתסכלתי במפרט הטכני של הלוח אם + תמונה וראיתי שיש רק חיבור IDE אחד?!?! האם זה נכון או שעיניי מטעות אותי העיניין הזה חשוב, כי למרות השימוש בSATA כיום יש לי הארדיסק של 120 ג'יגה (שהוא "המקרר" שלי) שאני מעוניינת להשתמש בו במחשב החדש וגם צורב דיוידי+נגן דיוידי בעליי חיבור IDE רגיל... מה אפשר לעשות בבעיה הנ"ל? תודה, דפנה.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  24. שלום, ברשותי המפרט הבא: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד Intel Core 2 Duo E8400 2 כרטיסי זיכרון (DUAL) של 2 ג'יגה כל אחד Geil PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM Ultra מארז Antec SONATA III + ספק כח מקורי 500W כרטיס מסך MSI R4850) ATI RADEON HD 4850) בסעיף 1.7 כאן כתוב "...כדאי להשאיר אותן פועלות למען צריכת חשמל נמוכה יותר". מדובר על אפשרות ה- C1E (מאותו סעיף): "הפונקציה C1E מורידה את מהירות השעון של המעבד ע"י הורדת המכפלה לערך המינימלי שלה, ואז מורידה גם את המתח על מנת לשמור על יציבות." ההיגיון שלי אומר שאם מתבצעים שינויים רבים של מתח/מכפלה בלוח בזמן שאני עובד במחשב, זה פחות מומלץ (מבחינת אורך חיים) מאשר אם יקבל מתח אחיד ומכפלה אחידה. כלומר לפי ההיגיון שלי, ברגע שאני נועל את המכ…

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by avigdo,

: אני עומד לרכוש מחשב חדש P4 שמטרותיו - עריכת וידאו (מתחיל)משחקים (לא חדישים). נדרש שכרטיס קול וכרטיס המסך לא יהיו על ה MB כדי להגן על ה MB במקרה שאלה נשרפים. לוח האם שהוצע לי - ABIT SA7. נכנסתי לאתר אך ישנם כמה דברים לא מובנים - זקוק לעזרה ופירושים של הנתונים: 3DR333 400/533 Mhz 133 Mhz QDR A133 5P האם יש טעם לרכוש כרטיס עם USB1.1? עד כמה 1 USB אנכרוניסטי מול USB2? האם ניתן לנטרל את כרטיס הקול על ה MB ולשלב שם כרטיס קול בחריץ נפרד? האם הMB הזה, תומך בכיבוי מחשב באמצעות תוכנה בלבד ללא לחיצה על כפתור הכיבוי? האם יש MB עדיף התומך בעבודה לא פחות מהירה באותו תקציב פחות או יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים