מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מאמר חדש של טומס הרדוואר המציג איך ליבות באות לידי ביטוי במשחקים ובישומים. http://www.tomshardware.com/reviews/cpu-cores-performance,2373.html המסקנה- שהליבה הרביעית לא באה לידי ביטוי במשחקים.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לפנק את המחשב בעוד 3 סטיקים של זיכרון, וראיתי שההבדל במחיר בין סטיק של 1 ל-2, ממש לא משמעותי. ב-KSP מוכרים סטיק אחד של 2 ג'יגה זיכרון DDR3, ב-120 ש"ח. אני הולך על TRIPLE, כי הבנתי שבזה המחשב שלי תומך. מפרט המחשב: מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB שימושים: משחקים מידי פעם, מטלב בעתיד, סרטים, וגלישה באינטרנט... אני מתלבט אם אני ארגיש שינוי רציני אם אני אעשה שדרוג כזה. אני מריץ WINDOWS 7 64 BIT. אשמח לתשובה בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=770361&starttime=0&endtime=0 [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד Intel Core 2 Duo E8400 2 כרטיסי זיכרון (DUAL) של 2 ג'יגה כל אחד Geil PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM Ultra מארז Antec SONATA III + ספק כח מקורי 500W כרטיס מסך MSI R4850) ATI RADEON HD 4850) בסעיף 1.7 כאן כתוב "...כדאי להשאיר אותן פועלות למען צריכת חשמל נמוכה יותר". מדובר על אפשרות ה- C1E (מאותו סעיף): "הפונקציה C1E מורידה את מהירות השעון של המעבד ע"י הורדת המכפלה לערך המינימלי שלה, ואז מורידה גם את המתח על מנת לשמור על יציבות." ההיגיון שלי אומר שאם מתבצעים שינויים רבים של מתח/מכפלה בלוח בזמן שאני עובד במחשב, זה פחות מומלץ (מבחינת אורך חיים) מאשר אם יקבל מתח אחיד ומכפלה אחידה. כלומר לפי ההיגיון שלי, ברגע שאני נועל את המכ…
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
איזה מבין השנים טוב יותר ועדיף לקניה AMD ATHLON II X3 425 AM3 AMD PHENOM II x2 545
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום משהו מכיר את הבורד ויכול להמליץ האם כדאי לקנות בורד עם nforce ציפ ולא אינטל 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HD http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן. במקרה נפל לידי מחשב ישן שאני רוצה להשמיש וכנראה לתרום לאנשהוא. העברתי את כל המחשב למארז אחר. עכשיו אני לא זוכר\יודע איפה מתחברים החיבורים לכפתורים במארז (כפתור הפעלה, כפתור לריסטרט, והלדים) ניסתי לבדוק במנואל של הלוח אבל ניסיתי לעבור על כולו ולא ראיתי שום תרשים של איפה על הלוח נמצאים כל החיבורים האלו. משהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מי מבין שלושלת לוחות האם הכי יתאים לי http://skypc.co.il/pl_product~9GM433~10~0.htm או GA-MA785GPM-UD2H או Gigabyte GA-MA78LM-S2 המפרט מעבד AMD Athlon II X3 435 Box זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 כמות:2 כרטיס גרפי 99% שאני קונה gts250 לא יודע אם יהיה 1 gb או 512mb ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W המטרה שלי להריץ משחקים כבדים
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות זיכרונות יד שניה של קרוסייר tccd 1)הם לוקחים הרבה מתח??(מק"ס 2.9v) 2)הם יוכלו להגיע למהירות fsb של 280?? ועל כמה מתח?? 3)דגם מדויק=CMX512-3200C2PT 4)תודה!
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קטע קצר מתוך ראיון עם מנכל ויו"ר AMD, ד"ר הקטור רואיז: Q: When do you declare ultimate victory? A: We will earn the return on capital in this company. We have plans to be able to fund our own growth. We think we can get there in the in next three to five years. Q: Intel is a powerful, some say ruthless, competitor. Do you think they're going to let you get there? A: It's the question everybody wants [answered]. Truthfully, our customers care how we're doing relative to what they want and need and whether we're delivering that. We have become such a natural extension of each of our customer's businesses that we're almost in sync in what they think, want, and need. I'…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
אני שאלתי בעבר את השאלה הזאת רק שאז לא היה לי כרטיס מסך ברמת המעבד כעת שדרגתי מ8600GTS ל 460GTX 1 ג'יגה הרזולוציה 1280X1024 hlsl vs hlsl ps שניהם על 3_0 מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 לפי מה שהבנתי התוכנה בדקה עם DIRECX 9 ולא 11 או 10 יותר מזה אן כלום לא AA שום דבר הציון הוא כזה: 3DMark Score 18372 3DMarks SM 2.0 Score 7182 16695 SM 3.0 Score 8793 25114 CPU Score 5058 אם יש את התוכנה העדכנית וחינמית שתאפשר לי לתמוך בI7 אני אשמח! אני שואל את זה כי המחשב זז עם תוכנות או בהתקנות לאט כאילו היה C2D ישן במשחקים אני לא מרגיש שזה בעיה אבל בתוכנות כמו CORAL VIDEO 2010 שתומך בI7 אין הבדל בינו לבן C2D E6750 הישן שלי? הערה חשובה המחשב בתוכנות או התקנות לרוב מתאמץ על 15% וזהו יכול להי…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
-
באתי בדיוק לבצע הזמנה,נתקלתי בבעיה : אני מזמין מחשב, עם מעבד פנטיום 4, 775. אני רוצה מעבד 3.0, ונתקלתי ב 2 דגמים: 1. Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 2. Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU שניהם אותו מחיר,אך אני לא מבין מה ההבדל ביניהם. נלקח מכאן-לוגיק פיסי אשמח אם תענו לי : 1. מה ההדבל,ואם יש מה יותר טוב? 2. האם שניהם מגיעים עם גוף קירור ומאוורר? אשמח לתשובות מהירות, כדי שאוכל כבר להזמין. אנא תענו לעניין,ולא, אני לא מעוניין ב AMD או משהו אחר... תודה על ההבנה, ואשמח לתשובה מהירה ככל הניתן.
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז ככה: לחבר שלי נשרף הלוח (צי'פ 850 RDRAM) הקיצר המעבד הוא 1.5 בסוקט 423 עכשיו הוא הלך לחנות והתפתה לקנות גם הארדיסק וסידירום. מה שקרה זה שההארדיסק 80 ג'יגא של ווסטרן בלי 8 מגה קאש ועם שנה אחריות! חבר שלי שמח שהוא קיבל עוד הנחה..עלה 420 ככה חח נו טוב אין מה לעשות, לא הקשיב לי עכשיו מה שמעצבן: הביאו לו בהתחלה לוח RDRAM עם 2 סלוטים רק! ו AGPX4 הוא שילם מראש על הלוח 350 שקל (חדש) הלוח של אסוס והביאו לו אותו באריזה של MSI (משהו מסריח כאן) בקיצור אמרתי להם שיביאו לו לוח עם 4 סלוטים של RDRAM ו AGPX8 והוא החזיר את הלוח עכשיו ה"חכמים" עשו בדיקה ואמרו שהלוח לא מתאים למעבד ושרק לוח עם DDR יתאים (WTF?) בקיצור אמרו לו יש לוח של ג'יגא בייט DDR 266 חחח אמרו שזה הכי חדש ויתמוך בכל המש…
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לקנות מחשב ובחנות שממנה אני אקנה יש את הזיכרונות של GEIL. זה הזכרונות : http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=GEIL-512MPC3200-C&Count=0403151043 האם הם בסדר? אני לא מעוניין לעשות OC, לפחות לא עכשיו ( אולי בעוד שנתיים). הם יהיו יחד עם הלוח P4P800 E DELUXE של אסוס ומעבד אינטל פנטיום 4 3C. וכרטיס מסך SAPPHIRE R9800 PRO . תודה מראש. עריכה: שכחתי לשאול, איך אני אוכל לדעת שהמעבד שמוחרים לי הוא NORTHWOOD?
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולפ, איזה לוח אם כדאי לקחת בשביל המעבד שהבאתי פה? שמעתי שבIQPC יש לוח אם בשם biostar, הוא טוב? שווה לקחת אותו למה אני קונה מחשב משם.
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מחשב שרוב הזמן ישמש כמחשב משרדי אך מדי פעם קצת למשחקים שלא יהיה יקר מדי וגם שלא ירעיש השאלות שלי לגבי סמפרון הם: 1. האם ההשפעה על משחקי תלת מימד (רב הזמן אני משחק באסטרטגיות למיניהם) היא משמעותית (לעומת אתלון X2 3800 ) או האם מדובר במשהו זניח. אני לא מחפש מפלצת ביצועים... ולפי הבנתי מעבדי סמפרון הם "מעל הראש" עבור יישומים משרדיים (אופיס, גלישה באינטרנט וכו'). ואם הוא יקבל פחות נקודות במבחן ביצועים כזה או אחר. ממש לא משנה לי כהוא זה. 2. מבחינת טמפרטורה של עבודה האם קירור פסיבי יכול "לספק את הסחורה" - ואם כן על מה אתם ממליצים 3. מבחינת צריכת האנרגיה של המעבד - האם היא גבוהה? תודה, גבריאל נ.ב. אני שוקל לרכוש את הכרטיס הזה - http://www.zap.co.il/model.as…
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בשביל מעבדי הATHLON 64 איזה תושבת יותר טובה ומה הסיבות לכך? גם מבחינת השדרוגים
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz מה זה אומר? 2.4GHz מציין את המכלול הסופי? או שכול ליבה עובדת במהירות 2.4GHz? וזה אומר שבכללי (בערך) 4.8GHZ? שובבי
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בקידוד למשל ? או מתי ולאיזה יישומים כדאי לקנות זוג מעבדי Xeon ? אני יודע שעקרונית מעבדי Xeon זה לשרתים , אבל באיזה מקרים כדאי לאדם פרטי לקנות אותם ? והאם יש הבדלים משמעותים בביצועים לעומת Pentium D Dual Core ?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מישהו יודע מי המפיץ היום? דיברתי עם חברת אמטרוניקס והם טוענים שהם מפסיקים להפיץ את המעבדים והלוחות.. מישהו מעודכן אולי?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה עדיף ? celeron ניראה לי 600mhz או pentium 2 אין לי מושג כמה אבל אני יודע שהוא לא בתוך קופסה כמו רוב פנטיום 2... והאם שווה ליקנות ספק כוח חדש כדי להחליף?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב מסוג פנטיום 3 733MHZ. כרגע יש בו זכרון של 256MB, ואני מעוניין לשדרג את זה -512MB או 1024MB, האם זה אפשרי בכלל הדבר הזה?? כמה אמור לעלות לי השדרוג הנ"ל, ועל מה אתם ממליצים?? האם ההתקנה היא מסובכת, או גם בנאדם רגיל יכול לעשות התקנה כזאת בבית?? והכי חשוב, האם צריךל לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS מחדש או שאפשרי גם בלי?? המון תודה נדב
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך x1950p והוא פועל .אמרו לי שצריך לבטל את הכרטיס מסך המשולב של הלוח שהשתמשתי בו עד עכשיו כדי שלא יהרוס לי את ביצועי המעבד . כשאני נכנס לוינדווס בהפעלה הראשונה הוא כותב לי זהותה חומרה חדשה וכתוב gf6150 של הלוח איך אני מבטל אותו? לוח albetron. km51pv. nforce 4 הערה :מצטער אם הנושא לא קשור לפה .פשוט אני לא יודע איפה מתאים לכתוב את זה אני מקווה שזה המקום המתאים כי אם לא שהמנהלים יעבירו למקום המתאים .תודה.
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-