מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי לוח אם ASUS AV7333 עם מעבד AMD 1700XP וזיכרון של סמסונג 256 MB - המחשב כבר לא מסוגל לקרוא לי משחקים חדשים והוא נתקע איןסוף!!!! אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון חדש למחשב - כנראה של 512 MB. כך שבסופו של דבר יהיה לי במחשב 768 MB - זה אפשרי לא? (כל הכרטיסים ביחד) אז אני מבקש המלצה לכרטיס טוב, חזק ואמין. נ.ד - אני לא מבצע OC במחשב. הוא למטרות משחקים פלוס עבודות בלבד. תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 821 צפיות
-
-
וכמובן שזה לוח אם עם זכרון DDR2 עד 800 MHZ. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע למה אני לא מצליח להפעיל את המעבד שלי על 1553MHz? כל פעם שאנ י שם אותו על המהירות הזאת הWINDOWS XP שלי מתחיל לעלות ואז עושה RESTART, אניי חושב שראיתי שם איזה הודאת שגיאה בכחול הביוס שלי הוא 1.08 מישהו מכיר פתרון לבעיה כי אני עובד עכשיו כל 1100Mhz תודה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כי יש לי ליד הבית חנות עם שירות מצוין אבל יש להם רק זיכרון של מיקרון (256X2 3200) אז שווה בשביל ללכת על Winbond/Twinmos להחליף לחנות כמו PCH ? שאר השילוש: AXP 2100+ aiuhb 0203 Epox 8rda+ תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי האם הלוח מתאים למעבד הזה, מבחינת המתחים ושאר הדברים. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
אני הולך לקנות את הלוח אם של GIGA BYTE GA-8SG667 תומך ב-AGP8X ובזכרונות DDR400 לא רשמית אני הולך לקנות את הלוח הזה מפנדה ואני רוצה לקנות זכרון DDR400 מתאים אבל אני לא יודע איזה כי יש כאלה שלא תומכים זה הלינק של הדגם http://www.giga-byte.com/products/8sg667.htm וזה לינק לכל סוגי הזכרונות שהלוח הזה תומך http://www.giga-byte.com/support/support_ddr400_8sg667.htm ומתוך כל סוגי הזכרונות שם, אני צריך לבחור דגם של זכרון שיש אותו בפנדה ואני לא יודע איזה יש בפנדה... עקרונית אני מעדיף את ה-CORSAIR אבל כל דגם יתקבל בברכה כל עוד הוא יעבוד ותודה !
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לפנק את המחשב בעוד 3 סטיקים של זיכרון, וראיתי שההבדל במחיר בין סטיק של 1 ל-2, ממש לא משמעותי. ב-KSP מוכרים סטיק אחד של 2 ג'יגה זיכרון DDR3, ב-120 ש"ח. אני הולך על TRIPLE, כי הבנתי שבזה המחשב שלי תומך. מפרט המחשב: מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB שימושים: משחקים מידי פעם, מטלב בעתיד, סרטים, וגלישה באינטרנט... אני מתלבט אם אני ארגיש שינוי רציני אם אני אעשה שדרוג כזה. אני מריץ WINDOWS 7 64 BIT. אשמח לתשובה בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לדעת בבקשה איזה לוחות אם תמוסכות במערך כרטיסים מחכה לתשבות
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות את הלוח אם הנ"ל כחלק ממפרט למחשב, העיניין הוא שהתסכלתי במפרט הטכני של הלוח אם + תמונה וראיתי שיש רק חיבור IDE אחד?!?! האם זה נכון או שעיניי מטעות אותי העיניין הזה חשוב, כי למרות השימוש בSATA כיום יש לי הארדיסק של 120 ג'יגה (שהוא "המקרר" שלי) שאני מעוניינת להשתמש בו במחשב החדש וגם צורב דיוידי+נגן דיוידי בעליי חיבור IDE רגיל... מה אפשר לעשות בבעיה הנ"ל? תודה, דפנה.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה ההבדל בינו לבין המעבדים האחרים של סידרת האנלייד? ואיזה לוחות אם שיש היום בשוק תומכים בוא? קראתי את המאמר שבאתר עליו http://hwzone.co.il/reviews/6800_xtreme/4/ והאם או יצא לשוק שלנו? ואם כן אם יש תאריך ליצאתו? והאם זה בעצם המעבד שאמור להחליף את המעבד D805 שאינטל אמורה להפסיק ליצר?(או הפסיקה) תודה
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לדעת מה ההבדל בין סלרון בתושבת 478 לעומת סלרון d בתושבת 775. האם סלרון d יפגין ביצועים טובים יותר לעומת סלרון בתושבת 478 למרות שמהירות השעון שלהם תהיה אותה מהירות (נניח 2.66 או 2.8). ועוד שאלה ברשותכם - מי עדיף על פני מי בביצועים? סלרון או סמפרון? לשניהם יש את אותה כמות בזכרון מטמון (לפי מה שהבנתי). הצרכים - הם פשוטים - אינטרנט, סרטים, מוסיקה, אופיס ותו לא!
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כבר בניתי מפקט מחשב והכל....ואני רק מחכה ללוחות החדשים. אתם יכולים רק להגיד לי מתי ההערכה הכי מדוייקת של תאריך היציאה, טווח מחירים......ועוד פרטים הידועים עליהם מעכשיו.......... תודה מראש !
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://www.ok-computer.co.il/Product.asp?productid=85 <--- הפרטים של המחשב שלי מפורטים בצד מה אתם אומרים? כדאי? האם 1 ג'יגה זכרון (ואני לא אוכל לשדרג אותו מאחר ותפסתי את כל הסלוטים לRAM) מספיק למעבד כפול ליבה? והספק שלי יספיק?! (400W ATX (ג'נרי))
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום למחשב משרדי להנהלת חשבונות. אנחנו מעוניינים לגבותו (מעבר לגיבויי בעזרת Acronis) ע"י יצירת מערך RAID, נחוצה לי המלצה ללוח אם בסיסי ואמין התומך בהתקן. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/news/8144/abit_shows_us_their_x38_mobos_in_taipei/index.html תהנו *לפחות הם נפתרו מכל ה HEATPIPES השנואים עלי. ;D
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה אומר שמעבד עם ה-16Bit או 64Bit ? כאלו מה הכוונה ?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מישהו יודע מי המפיץ היום? דיברתי עם חברת אמטרוניקס והם טוענים שהם מפסיקים להפיץ את המעבדים והלוחות.. מישהו מעודכן אולי?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום המפרט של המחשב שלי: לוח אם - ABIT IB9, P965, תומך בDDR2 800 ו667 מעבד - Core 2 Dou E6300 הזיכרון שלי כרגע הוא 512*2 667 של G-SKILL אני רוצה לקנות ארבע כרטיסים של 2GB כל אחד כדי להוציא מהמחשב הכל : איזה חברות עכשו הכי טובות בשוק? איזה דגם כדי לקחת?
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד turion שאני מריץ על לוח 754 המיועד ל athlon\sempron. הלוח מריץ את המעבד במתח נמוך ב 0.5 וולט מהתקן שלו (1.3 במקום 1.35). המעבד רץ בצורה יציבה. האם הפעלת המעבד כך פוגעת בו?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעונין להרכיב מחשב HTPC אני מתקשה בבחירת לוח אם,כרטיס מסך ומעבד רוב השימוש במחשב יהיה לסרטים וגם קצת משחקים אני ישתמש במארז http://www.amexdigital.com/505bdr_frontb-s.gif המארז הוא Low Profile ומפה מתחילה הבעיה שלי המחשב ישמש למשחקים ובגלל זה קשה לי למצוא לוח אם עם כטיס מסך מתאים או כרטיס מסך Low Profile אשמח אם תמליצו לי על לוח אם , מעבד מתאים , אם צריך אז כרטיס מסך Low Profile תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 821 צפיות
-
-
במבט חטוף על המפרטים המולצים על ידי האתר אתם מליצים על לוחות ומעבדי AMD, השאלה שנשאלת עתה היא כיצד עושים הקבלה בין : המעבדים של אינטל הנתמחים בלוחות הHD החדשים שאמורים לנצל את תדר הזיכרון הגבוהה לבין המעבדים והלוחות של AMD לדוגמא: אם בתקציב שלי היתי קונה פנטיום 4 2.8 על לוח HD ו512 מגה זיכרון 400 DDR 1. מה מקביל לו מבחינת מעבדי ולוחות שמציעה חברת AMD ו ABIT לדוגמא ? 2. מהו המפתח להשוואה (מבחני בנצמרק לדוגמא) או פרסומים באתרים שעורכים בנקמרק (אולי אפילו פה או ב CNET אם משהו נתקל). 3. ולהפך לדוגמא מעבדי BARTON 2800 למה הם מקבילים מבחימת מעבדי INTEL הנתמכים בזיכרון 400 DDR על לוחות HD ? בתודה מראש, קובי
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי את המעבד 2.13@3.7 E6400 (מכפלה 8X) ואני יכול להחליף אותו ל E5200 (מכפלה 12.5X) אבל אני לא יודע אם שווה לי מבחינת ביצועים, בעיקרון המעבד צריך לשמש אותי למשחקים ו OC. אתם יכולים בבקשה להביא לי סקירות בין המעבדים במשחקים וכו' ? תודה ושבוע טוב..!
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
נגיד אני לוקח אותו. איזה לוח אם הכי טוב בסביבות המחירים של 800 ש"ח, והאם שווה באמת הכסף שלו! שהלוח אם יהיה מתואם לאובר קלוק כבד הכי טוב שאפשר. שיתמוך בזכרונות DDR ה 400MHZ כפי הניראה השאלה נישאלת באובר קלוק, למה אני מתלבט בין ה AXP 2700+ למעבד ה 2.4C, כי באובר קלוק עם ה 2.4C אני יכול לעקוף את ה AXP 2700+ בהרבה........
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד E6420, המחשב בא עם הלוח MSI P4M890, שהבנתי שהוא לא ממש איכותי. איזה לוח איכותי יכול להתאים למעבד הזה במחיר סביר יחסית? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-