מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום. כן זה בטח כבר ישנות, אבל היום מעבדי הבולדוזר יצאו למכירה [לפחות בארה"ב אפשר למצוא את חלק מהליין בחנויות]. שמתי לב שיש המון דיבורים על הנושא של תמיכה ברמת התכונה בריבוי ליבות. כך צויון שישנם משחקים שלא מנצלים את ריבוי הליבות, וישנם שמתחילים. לגבי עריכת הווידאו, שדווקא התוכנות כן תומכות בריבוי ליבות (או נימים - יהיה ההבדל אשר יהיה). בכל אופן, אותי מעניין יותר אם ווינדוס עצמה תומכת בריבוי ליבות/נימים. ואם ווינדוס 7 לא, האם ווינדוס 8 תדע לנצל את ריבוי הליבות? [אחת הסיבות שגומרות לי לשאול, היא שבשימוש סביר של ווינדוס 7, מנהל המשימות מראה לא פחות מ 4 ליבות תחת PARKED במעבד ה 2600K]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתלבט מה עדיף מבין השניים, מצד אחד הddr2 זה 6ג'יגה וcl4 אבל הוא 800mhz והוא ddr2 ומצד שני הddr3 הוא 1600mhz והוא ddr3 אבל הוא cl9 והוא רק 4 ג'יגה...מה דעתכם ייתן לי יותר ביצועים? המחיר לא משנה בכלל אז אני מבקש לא להתייחס אליו אל רק לביצועים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
ראיתי במכרז של המדינה (העיתון) מחשב שהמעבד שלו הוא GigaPro 1000Mhz מי מיצר את המעבדים האלה הם טובים?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף חברה. יש לי מחשב חדש חבל על הזמן עם 2GB ראם DDR2 מסוג קינגסטון במהירות 667H אתמול קיבלתי עוד 2GB ראםDDR2 במהירות 553H לא של קינגסטון התכנתי את הזכרונות החדשים בדקתי בביוס שזה עובד טוב על DUAL CHANNEL והרצתי את המחשב הוא התחיל את הויסטיה (32BIT) נכנס לויסטה ומראה שיש לי 3.3GB ראם. אוקיי אני יכול לחיות עם זה...... אבל פתאום הוא נותן לי מסכים כחולים וסוגר לי את המחשב אחרי עשר שניות..... עכשיו השאלה היא האם זה בגלל שהזכרונות לא מאותו מהירות או סוג.......? או שזה פשוט הויסטה 32BIT שלא יכולה לקרוא 4GB ראם........?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצ'יפסט הוא 850E של אינטל. ובבקשה תצרפו קישור!
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
יש לי מעבד דיי חלש P4 3GHZ ואני מתכוון לקנות זכרונות 2GB. שמעתי שהתדר של הזכרונות מעמיסים על המעבד, אז כדאי לקחת רק 667MHZ במקום 800MHZ אם אני לא עושה OC? כאילו 800MHZ יעמיס לי על המעבד יותר מאשר 667MHZ ?
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
Asus P4P800-E Deluxe חבר שלי המליץ לי לקנות את הלוח אם הזה ב600 שקלים רציתי לדעת אם זה לוח טוב או סתם יקר כמו כל המוצרים של אסוס ? ד'א המפרט : P4 2,8E 512 DDR RADEON 9800 PRO
-
אני מעוניין לקנות עכשיו עוד 512MB יש לי Dual אז אני אקנה 2 של 256 השאלה היא כזאת Kingston DDR 256MB 400MHz CL3 Kingston DDR 256MB 400MHz CL2.5 מה יותר טוב? אני חושב שהראשון, והראשון יותר זול מהשני, זה הגיוני ? ועוד שאלה אם כבר יש לי 2 זכרונות של 256DDR במחשב אני לא יכול לקנות עוד 2 של DDR2 נכון ? אני חייב DDR..? תודה
-
- 10 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מסיבות שאינן תלויות בי אני חייב להזמין את המפרט מאיבורי והתקציב ללוח בסביבות 700 ש"ח פלוס-מינוס. אם יש הצדקה ממשית אני יכול לחרוג לסביבות ה-800 ש"ח. המטרה היא OC לסביבות ה-4.4-4.5GHZ באופן רציף 24/7 לסימולציות, ללא גיימינג. העדפה ל-ASUS... אין אצלנו ניסיון מוצלח עם גיגבייט משום מה. כרגע על הכוונת: * לוח ASUS P8Z68-V LE שעולה ~695 ש"ח עם כל היתרונות של Z68 וחוסך לי כרטיס מסך נפרד. * לוח P8P67 LE B3 שעולה ~760 ש"ח ודורש כרטיס נפרד. המלצות והסברים יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
VIA have led the way in pioneering the unified driver set. The VIA 4in1 drivers, often known as a VIA 4in1 service pack have been the mainstay of VIA systems for years - optimizing stability and comparability. Today (10 December 2002) is an historic occasion, as VIA changes the name to VIA Hyperion 4in1 drivers and launches the driver set, optimized for performance for VIA's latest chipsets. The name Hyperion will most certainly supercede the name 4in1 all together in the future, but "4in1" has been kept in the name for identification sake. The version numbers also continue on from the 4in1 driver series so as not to confuse our customers. Users downloading drivers for…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להכנס ללינקים הנמצאים בפורום הקשורים לתזמונים של זכרונות, מכיוון שהכל שם באנגלית ואני לא הכי חזק באנגלית, רציתי לדעת האם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר (לא משהו מטורף כמו בלינקים) על התזמונים של הזכרונות - מה אומר כל מספר? (לצורך העניין יש לי זכרון של OCZ DDR2 667MHZ GOLD עם תזמונים של 4-4-4-12) אם יש כבר ת'ראד עם תשובה על זה אני אשמח ללינק בתודה מראש לכולם.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
ראיתי שלמעבדי הQ6600 יש משהו שנקרא Stepping G0 ... באופן כללי לא הבנתי בדיוק מה זה סטפינג... ולמה הG0 הוא סטפינג שכל כך חיכו לו בארץ?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש את הגיגה בייט שנראה ממש יפה וטוב וגם יש את האסוס וה אמ אז איי... אז....איזה אחד לפי דעתכם עדיף מבחינת ביצועים נטו בלי קשר לאם יש אותו בארף או מחיר או משהוא בסגנון....
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי אתמול לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים בשביל מחשב שכבר יש לי (עקב תקלות שמקורם בלוח אם ככול הנראה ..) בוא ספק כוח, כרטיס מסך וכול שאר הדברים הנחוצים היום שמתי לב שללוח אם שלי יש חיבור 8PIN בשביל ההספק למעבד, בעוד לספק כוח יש רק חיבור 4PIN הסתכלתי ברשת והבנתי שזה לא כזה קריטי ושאפשר לחבר את ה 4PIN אל החיבור ולהשאיר את 4 הגידים האחרים רקים ברוב המקרים בהם משתמשים במעבד יחסית חלש שלא צורך הרבה חשמל, אבל רציתי לשאול ספציפית לגבי החלקים שלי, שכן אני לא יודע לאן הגידים הרקים האלה מובילים ואני לא רוצה שאזורים מסויימים בלוח אם לא יקבלו חשמל ... אז ככה הספק כוח הוא 500W של OCZ דגם OCZ500SXS הלוח אם הוא Gigabyte GA-H81M-DS2V המעבד הוא Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB L…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרון SAMSUNG 333\2700 לבין ה- WINBOND שהוא 400? והאם יש הבדל משמעותי בביצועים בין ה- ATI RADEON 9000 עם ה- 64 מגה זיכרון לזה עם ה- 129 מגה זיכרון. תודה מראש, ניצן.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי את זה למה??? הביוס החדש יותר טוב ???במה ????
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות שני סטיקים של ?1Gb 400MHz V-DATA CL3? בעלות כוללת של 1060 ש"ח (כל סטיק 530). כפי שאתם רואים, זהו מחיר יחסית זול משאר סוגי הזכונות. רוב מחירי הזכרונות נעים בין 1000-1500 ש"ח ל1GB, בעוד שהזכרון הנ"ל מציע מחיר אטרקטיבי. שאלתי היא - האם המחיר הנמוך מצביע גם על איכות נמוכה ? ראוי לציין שקניית הזכרונות היא חלק ממחשב שאני מתכוון לקנות בקרוב, שישמש אותי בעיקר למשחקים. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום חיפשתי מידע על ירידות המחירים בינואר שכולם מדברים עליהן ולא ממש מצאתי. האם באמת צפוייה ירידה שכזו בינואר עקב הפסקת ייצור הQ6600? האם מייד נרגיש אותה בחנויות? עד כמה בד"כ הירידות האלו דרמטיות? אני מעוניין לקנות מחשב כעת ומוכן להתאפק (בכוח) עוד חודש. השאלה האם יש טעם, באם המחיר לא ירד ביותר מ200 ש"ח אעדיף לא למרוט את העצבים ולהנות ממחשב חדש כבר עכשיו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
מה זה כל כך משפיע לעומת 400FSB? אם אני רוצה לעשות OC אני צריך 400 או 333 כאילו זה ממש משנה? בתודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קודם כל מדובר במערכת הישנה הבאה: e7400, 9600gt,hec 400w, לוח אם GIabyte זיכרון : DDR2 2gb+2gb אחד הזכרונות של KINGSTOM ואחד שהוספתי בהמשך של PATRIOT. המחשב עבר טוב עד לפני יומיים בערך , ואז הוא פשוט לא נדלק. בלוח אם יש 4 מקומות לזכרון , כך שניסיתי להכניס את הזכרונות בצירופים שונים : עם זכרון ה KINGSTOM המערכת עובדת בלי בעיה. כאשר אני מצרף את השני או השני לבד המערכת פשוט לא עולה , המחשב נדלק המאווררים פועלים אבל המסך שחור, וכלום לא עולה . פעם אחת המחשב נדלק עם 2 הזכרונות בילד, אך ה WINDOWS עלה והוא פשוט לא עבד כמו שצריך שוב דבר לא נטען בו כמו צריך במשך זמן (אינרטנט, תוכנות שאמורות לעלות בהתחלה). מה שכן ב safe mode המערכת עלתה אפילו עם אינטרנט. איך אפשר לבדוק את הזכרון בכל…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום במחשב שלי בן השש שנים קיים הלוח הנ"ל: 865PE Ne02 http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=218 הוא הלך האם יש אפשרות להשתמש בלוח הנ"ל כתחליף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1725&CatCode=599 תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-