מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
האם מישהוא יכול לתת פה הסבר מה בדיוק הם עושים למי זה טוב האם לתלת מימד? האם זה יכול לבוא במקום כרטיס מסך ? או איך זה מחלק עבודה עם כרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מסתובבות ברשת שמועות וגם תמונות של הלוגואים העתידיים של אינטל לסדרות המעבדים שלה לא יודע עד כמה זה אמין אבל זה בהחלט מעניין: כתבה בנושא: http://www.techbulletin.net/technology/intel-to-adopt-new-logos.html
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לדעת בבקשה איזה לוחות אם תמוסכות במערך כרטיסים מחכה לתשבות
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus P4S533-MX עם מעבד Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) מהו המעבד הכי חזק שאני יכול לחבר ללוח הנל? בתודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לי 133mhz ואני רוצה לשים זיכרון חדש אז רציתי לשאול אם אני חייב לשים 133mhz או שאני יכול לשים י256mhz ולא תיהיה בעיה (רשום לי שיש לי ddr-sdram הדגם של הלוח אם שלי הוא model: D845EBG2 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לפני כחודש הושק המעבד AMD Athlon 4850e. נכון לרגע זה הוא עדיין לא נמכר, ואפילו לא מופיע באתר של AMD. האם ידוע מתי הוא צפוי להגיע לחנויות? ??? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש,ואני עדיין לו סגור על מעבד ולוח אם. הייעוד של המחשב הוא משחקים,העיקר BF4. כרגע אני חושב לקנות את הלוח אם של MSI z87-45 GAMING ראיתי שיש גם גירסא רגילה שלו וההפרשים ביניהם הוא 250 שקל,הוא שווה את ההפרש מהגירסא הרגילה? יש איזה לוח אם יותר טוב בטווח מחירים הזה? לגבי מעבד חשבתי ללכת על I5 4670K,בשביל משחקים הוא מספיק ?הוא שעדיף לקחת I7? לגבי זיכרון מה עדיף? סטיק של 8 ? או 2*4 ? איזה מהירות? אני מעוניין לשדרג את הזיכרון בעתיד ל16,בנוסף יש לי 4 סטיקים של 2 ג'יגה? שווה לשלב אותם איך שהוא או שזה יוריד לי ממהירות של הסטיקים החדשים שאני יקנה?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי 2 זכרונות 1024 כ"א, של corsair, שנמצאו תקולים. שלחתי אותם להחלפה, השאלה היא האם כדאי לי להישאר איתם או להחליף. להלן הנתונים. הcorsair הנוכחים: (CL3) דגם cm2x1024-6400c3d Xms2-6400 1024 800MHz 3-4-3-9 עלו לי 3400 ₪ לפני שנה וקצת. או שכדאי לי להחליף לאלה: OCZ DDR2 Reaper 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 CL 5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=536 או לאלה: G.SKILL F2-8500CL5D-2GBPK DDRII PC 8500 2GB(1GBx2) 1066MHZ CL5 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3354&category_id=551867fe9c5babbd9b7d75bc9e92ce74& 5-5-5-15 אם אפשר אשמח לקבל תשובה בהקדם זה ממש דחוף. תודה רבה. נ.ב. המעבד שלי הוא Q6600 לוח – GIGABYTE …
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ערכת השבבים X79 תתמוך גם במעבדי LGA1366 "אם חשבנו שמעבדי ה LGA1366 הותיקים הולכים להעלם לקראת סוף השנה מהמפה עם השקת מעבדי ה Sandy Bridge-E וערכת השבבים X79 אשר צפויות להגיע ביחד, הרי שהיום אנו מקבלים ידיעה מפתיעה מהאתר XBITLABS אשר לפיה מסתמן כי ערכת השבבים ה X79 תתמוך במעבדי ה LGA1366 כמו גם במעבדי ה Sandy Bridge-E בתושבת ה LGA2011. על פי המסתמן ממסמך רשמי של Intel שנחשף בפני XBITLABS ב INTEL מתכוונים לאפשר תמיכה במעבדי ה LGA1366 ביחד עם ערכת השבבים X79, כאשר ב INTEL עומדים להשיק שני לוחות אם חדשים המבוססים על ערכת השבבים X79. לוח האם הראשון הוא ה DX79SI המכוון לשוק הגבוה ביותר, כאשר לוח אם זה יתמוך במעבדי ה LGA2011 בלבד, ואילו לוח אם נוסף …
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איפה ואיך בדיוק בא לידי ביטוי ההבדל בין זיכרון במהירות 667 cl5 לבין מהירות 800 cl4 ?? ללא OC
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בעוד 3 שבועות אני קונה את המחשב החדש שלי שיהיה פנטיום 4 2.4 השאלה שלי היא כמה זמן אוכל להישאר עם המעבד הזה והמשחקים יעבדו חלק (בלי אוברקלוק) תודה
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI 865 PE LEO2 SERIES MS-6728 בדקתי לפי התוכנה CPU -Z ולפפי התוכנה FSB:DRAM 4:5 עכשיו לדעתי אם אני יעשה אוברקלוק זה יפריע איך אני יכול לשנות את זה ל1:1 בביוס אני לא מוצא את האפשרות הצאת מישהו אולי יודע איפה היא נמצאת?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כבר בניתי מפקט מחשב והכל....ואני רק מחכה ללוחות החדשים. אתם יכולים רק להגיד לי מתי ההערכה הכי מדוייקת של תאריך היציאה, טווח מחירים......ועוד פרטים הידועים עליהם מעכשיו.......... תודה מראש !
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני כמה שנים שכבר לא מספק אותי. המעבד הוא Intel Pentium 4 1800Mhz. אני רוצה עכשיו לשדרג ללוח אם חדש (כי שלי לא תומך בDDR וכללית הוא דפוק) וזכרונות. השאלה שלי היא, על איזה לוח אם אתם יכולים לוח אם אתם יכולים להמליץ לי עם הדברים הבאים: -תומך בDDR....לפחות 3 כניסות של זיכרון -כרטיס קול סביר על הלוח -בעל מאיץ גרפי כמה שיותר טוב על הלוח (זה יוצא הרבה יותר זול מלקנות כרטיס נפרד, ונחשו מה, הGeForce 2 MX 100/200 64 MB SDRAM כבר לא מספק משהו) -הכי זול שיש (אבל אמין) ביחד עם זה, כנראה אני אצטרך מארז חדש... אז אם יש משהו באמת פשוט, בלי אורות ודברים אתם יכולים להמליץ? באותה הזדמנות חגיגית אני גם אצטרך זיכרונות חדשים. אני מחפש 512 DDR, שיתאימו להכל, מהירות 400 (או מה שזה …
-
- 14 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מה יותר עדיף מבחינת ביצועים: AMD::ABIT::NF7/nforce2 FSB400 DUAL-DDR400 SOUND LAN או: AMD::GIGABYTE::GA-7N400L/ nForce2 Ultra400 chipset DUAL-DDR400 SOUND LAN ? מה זה ה-Ultra שמופיע לפני ה-FBS בלוח Gigabyte וכמה זה תורם לביצועים? ההפרש במחיר הוא שה-Gigabyte יקר יותר ב-11 שקלים מה-ABit. איזה לוח יותר עדיף?
-
- 13 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לדעת את ההבדלים בין המעבדים של אינטל מדגמים I 5, I 3 והדגמים הישנים שיצאו לפני אלו, והאם המרובעי ליבה עדיפים. בקיצור מה יותר טוב לקנות למחשב ביתי ממוצע? משקים סרטים אינטרנט ופוטושופ. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום קניתי את הלוח SQ800 הרגיל וחברים שלי מציקים לי למה לא לקחת את האולטרה אז רציתי לדעת במה הוא יותר טוב חוץ מכרטיס רשת מובנה יש הבדל בביצועים? האם הוא שווה את תוספת המחיר? תודה
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הזכרונות מחוברים ל- Gigabyte GA-7N400L. כרגע יש שני סטיקים של 254. אני מתלבט האם לשדרג ל2 ג'יגה - או שמה ג'יגה אחד (1) יספיק... אני יודע שהמחירים דיי נמוכים, כך שמבחינת תקציב זה לא צריך להוות יותר מידי שיקול (אני טועה?). אני אשמח לקבל גם המלצה על דגם ספציפי. תודה. עריכה: המפרט הטכני של הלוח מבחינת הזיכרון-
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והשאלה שלי היא אם הם מורידים מחירים, אני רואה את המחיר באתר שלהם כאן, אבל עדיין יקר מדי, הם חנות כזאת שמורידה את המחיר אם מגיעים אליהם על מנת לקנות? דרך אגב מה נותן לי: VIDEO IN VIDEO OUT ומה זה: TV OUT ????????? תודה
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, יצא לי לדבר עם חנות SKYPC בקשר לזכרונות SUPERTALENT שאין להם כרגע במלאי והאיש מכירות הציע לי זכרונות של חברה בשם TRANSET. אולי אני לא מאיית את זה נכון, אבל רציתי לדעת אם מישהו מכיר, שמע וממליץ עליהם? הדבר היחידי שאני יודע שיש עליהם אחריות לכל החיים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103527 עד לפני שבוע היו מוכירם אותו באותו מחיר אבל בתוספת HD 250GB SATA2 חינם!! אני קניתי את אחד האחרונים :jump: עוד איזה חודש מביאים לי אותו מה אתם אומרים? (הייתי מפרסם לפני אבל מסיבות מסויימות לא יכולתי)
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום. חיפשתי פורום מקצועי ולפי ההודעות כנראה שמצאתי. מעוניין בשדרוג מחשב, הכולל מעבד QX9770 (הוא כבר אצלי) מצ"ב מפרט של לוח אם, כ.מסך וזכרונות. בנוסף, מאוורר למעבד מדגם ZALMAN CNPS9700 LED 110mm 2 Ball CPU Cooler . המחשב מיועד למשחקים כבדים שיוצאים היום ויצאו בעתיד, עבודה משרדית לסטודנט (PDF,C++,אינטרנט וכו'). איך המחשב? האם היית משנה משהו? ובקשר לספק, אשמח לשמוע פה הצעה, תמיר.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חברים יקרים, אני מחזיק מחשב לנובו E530 חדש עם 2 סלוטים של זכרון קיבלתי את המחשב עם כרטיס זכרון אחד של 4GB והסלוט השני נותר פנוי. אני רוצה להרחיב את הזכרון במחשב. לימדו אותי שמערכת חלונות 7 64 ביט תומכת למעשה בכמות בלתי מוגבלת של זכרון (בניגוד לחלונות 32 שתומכת רק עד 4GB ולכן אין טעם לקנות זכרון נוסף מעבר ל4GB עבור מערכת זו) האם זה נכון? בכל מקרה, כשהצצתי בתוכנת התחזוקה של המחשב ראיתי שלמעשה, למרות שהסלוט השני תומך ב8GB, אין טעם לקנות זכרון יותר חזק מ4GB בגלל שהמערכת לא תתמוך בו (ראו צילום מסך מצורף). ואני שואל אתכם: הרי מערכת ההפעלה שלי היא 64 ביט אז למה קיבלתי הודעה כזו מתוכנת התחזוקה? ??? מצד אחד בניתי על זה שהמחשב יעבוד עם 12GB לפחות (ובגלל זה התקנתי מערכת 64 ביט כי א…
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי מס שאלות על לוחות של leadtek 1- WinFast K7NCR18D-Pro WinFast K7NCR18D מה ההבדל בין שני אלו? 2- WinFast K7NCR18G מה ההבדל בין שני אלו? 3- איזה מבין אלו שבשאלה 1 עדיף, כי אני צריך לוח ואלו שבשאלה 2 יקרים וכבר עדיף ABIT
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה אני בימים אלה מתכנן לקנות מחשב וגם נעזרתי בחברכם בפורום מפרטים(אחלה אנשים).. יש לי שאלה בנושא מעבדי AMD נתנו לי שם כמה סוגי הצעות של AMD xp 3000(barton) ויש משהו שאני לא מבין מידע כללי בנושא אני הבנתי שמעבדי 64 ביט יותר טובים ויותר חדשים לעתיד וכוץץ אז מה בידיוק ההבדל בין AMD64 bit FX +3000 למעבד הנ"ל למעלה.. ומה יותר טוב. יש לי עוד שאלה גם אם אני אקנה את הסוג של 64 ביט כיצד אנצל את זה בצורה הטובה ביותר הרי כידוע לא יצאה מערכת ווינדוס 64 ביט רשמית והאם ה ווינדוס XP ינצל את המירב ממעב 64 ביט או שעכשיו עדיף להסתפק ב 32 ביט כמו כולם מכיוון שביצויע עדיפים למשחקים של היום ולמערכת ההפעלה הנ"ל. אשמח לתשובה בנושא זה תודה רבה ??? ;D
-
- 14 תגובות
- 817 צפיות
-