עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mrraz,

מישהו מכיר לוח אם Albatron PX845PE Pro II האם יש כבר נסיון איתו ?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by Access Denied,

רציתי לדעת אם משהו יודע מתי המעבד הזה יגיע לארץ ובכמה הוא ימכר??? והאם בכלל שווה לחכות לו או שאולי לקנות מחשב עכשיו של אינטל..?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by th£»Light,

זה המפרט שלו: תמיכה במעבדי CPU Intel Socket 775 Core 2 Extreme processor Intel Socket 775 Core 2 Quad processor Intel Socket 775 Core 2 Duo processor Intel Socket 775 Pentium Dual-Core processor Intel Socket 775 Celeron processor ערכת שבבים Chipset North Bridge: Intel P45 Express Chipset South Bridge: Intel ICH10 Front Side Bus 1600/1333/1066/800MHz FSB זכרון Memory 4ix 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16GB of system memory 4ix 1.8V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8GB of system memory Support for DDR2 1066/800MHz memory modules Support for DDR3 1600/1333/1066MHz memory modules חריצי הרחבה Expansion Slots 1ix PCI Express x16 slot, running at x16…

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by vourt,

היי, אז זהו, החלטתי שהAMD שלי מתחמם יותר מדי, יותר מדי בעיות תאימות, וזה כבר 4 שנים שאני איתם!, הגיעה הזמן לחזור לתת לאינטל את הצ'אנס, אבל צריך קצת עזרה ממכם אנשים, אני הולך לקנות לוח אם + זיכרונות + מעבד, ופתאום אני רואה כמה דברים שלא מבין מי שמכיר רק את הnforce,via,sis,וכול AMD למינהם. אז מה ההבדל בין 865PE לבין 845PE?? איזה מהלוחות אתם ממליצים שיהיה טוב לOC ועם הפיצ'רים הכי חדשים (וכמובן יציבות במקום הראשון) ? איזה סוגי זיכרונות? תודה, כפיר. kfir@jesta.co.il

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by imac,

כי לחבר שלי יש אותו

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  6. אני מעוניין בשילוש וב ssd I5 4570 , GB h87 d3h , 8gb 1600 , קירור ות ssd 250 evo כרגע מחפש תמחיר הכי משתלם לי , מבחינת התקנה חנויות מתקינות שילוש על מוצרים שלא שלהם , זה כרוך בתשלום ? פתוח להצעות מחברות (אם יש פה נציגים מחנויות ) גר בראשון נייד בגבולות של עד תא רחובות תודה לעוזרים הנהדרים שנמצאים פה בפורום

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by AMD 64,

שלום, יש לי את הלוח האמ הזה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=6301007.jpg יש לי 2 סטוקים של 2 ג'יגה כל אחד, ועכשיו אני רוצה להתקין ווינדאוס 64 ביט ולרכוש עוד 2 זכרונות של 2 G כל אחד. השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך ב8 ג'יגה, האם באמת ארגיש שיפור בביצועים ואם כן, איזה זכרונות מומלצים? אני מעוניין לקנות אותם מKSP כי זה הכי קרוב לביתי. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  8. טוב חבר'ה תשמעו, המחשב שלי די ישן, אני לא כ"כ מאמין שהמודולות זיכרון שלו הן DDR, אבל ככה רשום ב CPUZ. יש דרך בירור ודאית לגבי סוג הזכרונות למה אלה זכרונות PC2100 ממש ישנים (PC2100 למי שעצלן לעשות את החישוב זה 133MHz) דרך אגב הלוח הוא HIS MotherBoard Via P4X466/8233 P4 S478 הלוח עצמו תומך DDR, רשום את זה על הקופסה שלו מצורפות בזאת תמונות:

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by Cable,

מביע התנצלות עמוקה אם בילבלתי מישהו.הכל נערך ונמחק. סליחה... :-[

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  10. אהלן אנשים, כמו שאתם רואים בתמונה, יש לי 2X512MB DDR2 533MHZ, אני יודע שזה די עתיק, אבל זה מה יש. אני צריך שתעזרו לי להבין מהתמונה אם אני אוכל לשים עוד זכרון במחשב (לדוגמא, לקנות עוד מודול של 1 ג'יגה ולשים אותו) תודה לכל העוזרים! (בתמונה: הסלוטים הכחולים בשימוש, השחורים לא... מה ההבדל בין השחורים לכחולים???) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  11. היי, כיום יש לי ווינדוס 7 ו2GB ראם, ואני עובד די הרבה עם פרמייר, והגעתי למסקנה שזה פשוט לא מספיק. כיוון שאני לא יכול כרגע לשדרג שום דבר אחר, החלטתי לשדרג כרגע את הזכרונות. יש לי 4 סלוטים בלוח, 2 מהם תפוסים על ידי 2X1GB במהירות 800mhz. אם אני אקנה את הקיט הבא - Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 ואצרף אותו למה שיש כרגע, האם דווקא תחול האטה, או רק שיפור? תודה על העזרה נעם.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by NOLOL,

איך הלוחות של היצרן הנ"ל מה מומלץ למה ? לחדד מאוד בלמה

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by omri_ro,

יש על הלוח בנוסף למחבר הגדול של הספק (24 פינים) מחבר נוסף של (כמו שיש לכל פנטיום 4 של 4 פינים) ולידם עוד 4 פינים (ממש באותו מחבר) למה החיבור הנוסף? המפרט שלי הוא: הלוח המדובר כ.מסך GV-NX76T256D-RH מעבד E6300 זכרון 2GB 667Mhz

• 14 תגובות
    • 840 צפיות
  14. האם לוח 945P-S3 מגביל את הCORE 2 6300 ? אם כן במה?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  15. שמעו חברה, לא יודע כבר מה לעשות עם המחשב הזה כבר. כמו שכתבתי כאן לפני כמה פעמים קניתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים, 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8S655TX Ultra (SIS655TX) - ATX INTEL Pentium 4 - 2.6 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL ומאז שהתקנתי אותם כל הזמן אני רואה את המסך הכחול המז**ן הזה שכותב לי כל הזמן או PAGE FAULT IN NON PGAED AREA או IRQ NOT LESS OR EQUAL ולאחרונה הוא כתב הודעת MEMORY MANAGMENT מה לא ניסיתי ?!?! להוציא את כרטיס הסאונד (LIVE! 5.1 ) לבדוק את שני הסטיקים של הזכרונות כל אחד לחוד. כל הדרייברים הכי חדשים יש לי. זה אגב לא קרה לי מעולם במפרט המחשב הקודם (היה לי RDRAM יקר). כשאני הולך לעזרה באתר של ווינדוס…

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  16. אהלן אני רואה שכל הזמן מתווכחים מה יותר טוב טירה חדשה או פטיש טלפיים..... לפטיש יש יותר קאש באמת... אבל הבנתי שהוא מתחמם....... אוקיי מה נותן ביצועים יותר טובים? מה מתחמם יותר? מה עדיף יותר לOC? מה יקר יותר? ושורה תחתונה מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ברשותי פנטיום 3 ואני מעוניין לשדרגו ל-פנטיום 4. ההתלבטות שלי היא בנושא המעבד בעיקר בגלל מחירו הגבוה וחשיבותו. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא סימולטור הטיסה של מיקרוסופט (Microsoft Flight Simulator 2004), ולמי שלא מכיר, יש לציין רק שהוא דיי "כבד" - גרפיקה מורכבת מאוד והתקנה של כמעט 3 ג'יגה על הדיסק הקשיח. כל הישומים האחרים שאני משתמש לא דורשים מעבד חזק. לאחרונה אני שומע מאנשים שמעבד Amd הוא יותר "מותאם" למשחקים, ולכן עדיף לי לקנות אותו, אם השימוש העיקרי שלי במחשב הוא למשחק עם "גרפיקה חזקה" כגון הסימולטור. שאלתי היא: האם זה נכון? האם כדאי לי להוסיף כמה מאות שקלים בשביל Intel, או "להסתפק" ב-Amd שכבר ישרת את המטרה שלו? מצטער על הבורות, אבל הדעות ממש חלוקות בנ…

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  18. אני יודע שהם BH-5 לפי הביוס,הם ב2.6 ושמעתי שהם לא שווים הרבה בלי מתח גבוה,יש לי אחריות עד 2.8,מומלץ?

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by nadav275,

שלום השגתי זיכרונות samsung tccd, לשימוש בלוח ה dfi infinity nf2 (המתיישן) שלי הבנתי שtccd לא "אוהבים" יותר מדי לוחות nf2, ואמרו שיש ROMSIPs ייחודים שמתאימים. רציתי לדעת מה הם romsips, ואילו בדיוק אמורים להתאים לי (ואולי המלצה על ביוס ייחודי שיתאים) תודות לעונים נדב

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by scimtar,

שלום! ראיתי את הלוח הזה GA-K8U ב- logicpc במחיר של 350 שקל: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6563 ראיתי מספר ביקורות על לוחות עם הצ'יפסט הזה, בעיקר של Asrock ו- ECS ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם הלוח הזה של Gigabyte או עם הצ'יפסט הזה - איך הוא מבחינת OC ? לא משהו כבד אבל שאפשר יהיה לשחק איתו. אני מתכנן לקנות לוח ואני מתלבט בינו לבין הלוח הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7026 (כמו שאתם רואים אני בתקציב מאוד מצומצם), כמו כן בתור אופציה אחרונה יש לוח Abit kv8 pro במציאון ב- KSP ב- 309 ש"ח. מה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  21. שלום רב, יש לי לוח אם ASUS AV7333 עם מעבד AMD 1700XP וזיכרון של סמסונג 256 MB - המחשב כבר לא מסוגל לקרוא לי משחקים חדשים והוא נתקע איןסוף!!!! אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון חדש למחשב - כנראה של 512 MB. כך שבסופו של דבר יהיה לי במחשב 768 MB - זה אפשרי לא? (כל הכרטיסים ביחד) אז אני מבקש המלצה לכרטיס טוב, חזק ואמין. נ.ד - אני לא מבצע OC במחשב. הוא למטרות משחקים פלוס עבודות בלבד. תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by ExsTaZzi,

מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz 6MB 1333MHz BOX

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  23. בבקשה תענו רק מי שיש לו את הלוח, בלי שטויות. ותפרטו סיבות בבקשה.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by elibadra2,

שלום לכם מה שלומכם? אני רוצה לקנות מחשב בסביביות ה 2200 שקל. אני רואה שבפורום פה אתם כותבים על מעבדים שונים לגמרי מהמפרטים שכתובים באתר איך זה יכל להיות, האם המפרטים שלהם עד כדי כך לא מעודכנים? אתם מדברים על מעבדים "I3 , I5, ו I7 " והם מדברים על מעבדים אחרים לגמרי ,מישהו יכל להגיד לי מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  25. אני מעוניין להסב את תשומת ליבכם לעובדה שהסטיקי הישן הלך לעולמו וקם במקומו סטיקי חדש ורענן כאן המקום לומר את דעתכם האם משהו חסר בסטיקי לדעתכם, האם יש נושאים או שאלות נוספות שעשויות לעניין את כלל הקוראים באתר?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים