מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
הלוח הזה http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428398 ועוד שתי מעבדים 3.06 XEON אז רציתי לשאול עם זה יותר טוב מלוחות רגילים של אינטל ומעבדים ומה החסרונות של הלוחות והמעבדים האלה ומה טוב בהם (אני לא צריך אותו למטרות סרבר) וגם המחיר טוב? או לא משהו
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב ובהתחלה הכל טוב ויפה אני מדליק רואה שעשו לי אוברקלוק ל 3.6 מעבד E8400 אחרי זה לא יודע היה לי שמה בעיה עם התקנת הווינדוס ולחצתי כמו דפוק alt+ctrl+del וזה כניראה איפס לי הכל עכשיו אני לא יודע מה לעשות ? וגם שאני בודק בתוכנה cpu-z ב multiplier קופץ לי כל פעם מ *9 ל *6 שזה משנה את כל המהירות בבקשה הסבר איך אני יכול לשחזר את ההגדרות שהיו לי לפני
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב הamd 2500 barton או הamd 3000? תודה מראש ;D
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מקור: http://www.xtremesystems.org/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=2
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, אז זהו, החלטתי שהAMD שלי מתחמם יותר מדי, יותר מדי בעיות תאימות, וזה כבר 4 שנים שאני איתם!, הגיעה הזמן לחזור לתת לאינטל את הצ'אנס, אבל צריך קצת עזרה ממכם אנשים, אני הולך לקנות לוח אם + זיכרונות + מעבד, ופתאום אני רואה כמה דברים שלא מבין מי שמכיר רק את הnforce,via,sis,וכול AMD למינהם. אז מה ההבדל בין 865PE לבין 845PE?? איזה מהלוחות אתם ממליצים שיהיה טוב לOC ועם הפיצ'רים הכי חדשים (וכמובן יציבות במקום הראשון) ? איזה סוגי זיכרונות? תודה, כפיר. kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והשאלה שלי היא אם הם מורידים מחירים, אני רואה את המחיר באתר שלהם כאן, אבל עדיין יקר מדי, הם חנות כזאת שמורידה את המחיר אם מגיעים אליהם על מנת לקנות? דרך אגב מה נותן לי: VIDEO IN VIDEO OUT ומה זה: TV OUT ????????? תודה
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי אחרי שהמעבד, core 2 duo e6300@1.86, כבר הגיע לרמת חום בלתי נסבלת, מעל 80 מעלות, פתחתי את המארז והתגלה שכל השטח על ההיטסינק שמתחת למאוורר שלו מלא אבק, שחסם את החורים בהיטסינק. אחרי שניקיתי את האזור מכל האבק, הוא רץ במהירויות שנעות בין 69 ל75 מעלות לפי intel thermal analysis tool ו-core temp, וקצת פחות, בין 66 ל 70 לפי speedfan. כל זה עם מארז פתוח. ממה שאני מבין הטמפ' המומלצות של אינטל זה עד 60 מעלות. מה יכולה להיות הסיבה לכך שהוא כל כך חם? יכול להיות שאחרי שלוש שנים, פשוט צריך למרוח משחה טרמית חדשה על המעבד? הביוס דרך אגב מראה טמפ' קצת שונות. 56-57. האם פשוט הפעלה של ווינדואוס מעלה את הטמפ' ביותר מעשר מעלות?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מה יותר שווה לקנות.. E8400 או Q6700 תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני מעבדים ה Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8M3.5 GhzBox וה AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX לא הבנתי מה זה שמונה ליבות של המעבד של AMD מה יש בו שמונה ליבות?! אם אתם ממליצים על מעבד אחר במחיר של בערך 1700 ופחות אז בבקשה תגידו תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מס שאלות על לוחות של leadtek 1- WinFast K7NCR18D-Pro WinFast K7NCR18D מה ההבדל בין שני אלו? 2- WinFast K7NCR18G מה ההבדל בין שני אלו? 3- איזה מבין אלו שבשאלה 1 עדיף, כי אני צריך לוח ואלו שבשאלה 2 יקרים וכבר עדיף ABIT
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אסוס A7N8X דלוקס V2 . האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו לי איתו ואז להתקין עדכניים או ישר להוריד עדכניים ואז להתקין? דרך אגב חיפשתי גם דרייברים עדכניים ולא מצאתי אז אם למישהו בא לעזור לי אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, המעבד עם ליבה כפולה, q6600. כרטיס מסך - geforce 8400gs 256 mb, זיכרון - geil 2GB ddr2 800MHZ, לוח אם של msi p6n. אני חושב לשדרג את כרטיס המסך ל-9600gt. הטכנאי של החנות ממנה קניתי המליץ לשדרג גם את לוח האם, האם זה באמת נחוץ? איזה לוח יכול להתאים? הטכנאי ציין לוח אם של msi p6n sli, שווה משהו?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אולי אני יפתח עוד אשכול לגביי חוות דעת שנייה,אבל כרגע העניין הוא שאני מתכוון לקנות לוח אם ומעבד+זכרון ראם,רק שלא יודע איזה לקנות.. יש לידי חנות של KSP,ואני די מעדיף לקנות מהם,האם מישהו יכול להכין לי מפרט מחנות של KSP? שוב אני חוזר יש לי 2000 ש"ח להביא ולא יותר. העדפות: מעבד אינטל והכי חשוב שיהיה לי עוד SLOTS פנויים להוספת זכרון בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה הדעות לגבי קנית i7? האם מומלץ? אם כן, לאילו שימושים? אם לא, מדוע לא ומה החלופה הכדאית? כנל לגבי מעבדי הQuad Core.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ראשית אומר שהשילוש ישמש ל OC בגבולות הסביר. והמטרה היא להגיע למערכת שתתפקד באמינות מקסימלית. ספק הכח שלי הוא ENERMAX LIBERTY 500W. וכרטיס המסך הוא 5850 VIPER. חשבתי על: מעבד: I5-2500K. מאחת הרשתות. לוח אם של ASROCK מ IQPC. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7760 זכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8900 יש לי מספר שאלות: 1. האם הזכרונות האלו הם הבחירה הנכונה ? (האם יש משמעות ל CL7 ? האם עדיפה מהירות של 1600 עם CL9 ? האם עדיף לקנות סטיקים בודדים של 4GB ולחסוך כמה שקלים ?) 2. האם לוח האם הזה "יספק את הסחורה" מבחינת ביצועים ואמינות ? 3. האם ישנה חנות אחת שמחזיקה את כל המוצרים הללו ותוכל לתת מחיר תחרותי למחירים שהובאו כאן ובשוק בכלל ? 4. שאלה א…
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
ועוד כמה שאלות: - מה אומר ה- e6300/400/600, מה המספרים האלו מסמנים? - האם AMD ATHLON 64 3800 X2 DUAL CORE לא טוב יותר מ- INTEL CORE 2 DOU 1.86 Ghz? -ומה עדיף? מחשב חד ליבתי או דו ליבתי בשביל משחקים? כי 1.86Ghz זה לא הרבה.. אשמח לתשובות =)
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל ביניהם או שהמיקרו עובד כמו הP45 הרגיל אני הולך להביא אותו היום בערב מאיזה בנאדם שמוכר הולך לעבוד עם Q9550 4G800 4870X2 הדגם הוא gigabyte ga-p45gcm-s2l מישהו מכיר?
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לא לאוברקלוקינג וכדומה לשימוש רגיל ושלא יעלה מחיר מופרז
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חברים יקרים הבנתי שאין קשר ממשי בין מספר הדגם של מעבדי AMD לבין מהירות השעון שלהם אבקש מידע לגבי סוגי המעבדים הקיימים מXP1700 ומעלה מהירויות השעון וטכנולוגיה(0.1X מיקרון) תודה :
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לא מזמן כרטיס מסך GTX970. יש לי מעבד i5-3570 3.4 GHz וזיכרונות 4x2 GB מסוג DDR3 במהירות 665 MHz. מכיוון שזכרונות כיום לא עולים הרבה, יש צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר? יהיה לי שיפור בביצועים במשחקים הכבדים כיום?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
Intel Pentium D 915 2.8GHz 2x2 MB + ABIT IP-95 האם שווה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1312 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2998 היתרון בשבילי הלוח תומך גם DDR ו גם DDR2. שאלה נוספת האם ההבדל במחיר בין ה intel 915 ו 820 שווה את המחיר כמעט הבדל של 100 שקל. וכן מתוכן OC.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם .. לפני שהמחשב עולה הוא רושם לי : Express Gate Error Code 8C000002 ואז עובד כרגיל ולפני שהמחשב נכבה גם רושם לי משהו ולא מחכה שאעשה אישור או משהו ואז נכבה .. מישהו יודע מה הבעיה ? התקנתי את הדיסק של הדרייבירים המחשב חדש וזה היה מהתחלה.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מתי הבייבים האלו יצאו? ראיתי את המעבד הזה: http://www.acmemicro.com/estore/ShowProduct.aspx?pid=7909 לתחנת עבודה שמתאים גם ללוח ASUS P6T WS הבעייה זה המחיר , בטח בארץ יעלה כפול... יש לי 3200 דולר "לבזבז" (הרווחתי ממניות), מצד אחד אני רוצה תחנת עבודה חייתית (גם למוסיקה וגם לוידאו) והייתי הולך על ה MAC PRO אממה יש גנבים בארץ שלנו שדורשים על 8 CORE קרוב ל 20 אלף שקל!!! בעוד שבארה"ב ואפילו בטיוואן (שם הייתי לאחרונה) זה לא מתקרב לסכום הזה, רחוק שנות אור... עכשיו בתקציב של 3200 דולר אני כן יכול להעמיד תחנת עבודה רצינית, מישהו יכול לעזור לי בבנייה של מערכת רצינית?? הרדיסקים,צורב,עכבר ומקלדת ,כרטיס מסך לא נחוצים כרגע, מה שחשוב זה מארז טוב (חשבתי על ה RAVEN 02 אבל יש לו רק 3 …
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
גיס שלי נמצא בארה"ב והוא רוצה לקנות מיידית : Intel Core 2 Extreme QX6850 Quad Core 3.0Ghz 8MB Cache 1333mhz FSB המחיר שלו עומד על 975 דולר, מה אתם אומרים הוא באמת שווה את המחיר ?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על פתיחת חנות למכירה ותיקון של מחשבים. רציתי לדעת אם למישהו יש רשימה של הספקים שיכולים לספק לי חומרה וציוד. אני מעוניין להחזיק בציוד מגוון ככל האפשר ולכן אני צריך כמה שיותר ספקים. תודה
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-