עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לא מוצא את זה באתר של החברה ולכן אני מבקש עזרה ... הזיכרון הוא a-data 2*512 ddr 500 vitesa אני מפחד שהוא לא יעבוד כי אצל חבר שלי שיש לו asus p4p800 הזיכרונות לא עבדו ,בעעעעעע

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by swisaman,

היי, אני משדרג את השילוש מבוסס פנום 2 שלי לIVB 'המעבד יעבור OC גדול ככול האפשר. אין דרישות מיוחדות מהלוח,הבנתי שלוחות של אסרוק עושים בעיות עם 4 סטיקים של זכרון שמחוברים בו זמנית לא ? רצוי שהלוח יהיה מIQPC,משם אני אקנה את המעבד ואבקש מהם להרכיב לי הכול. תודה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by xDa,

מה נשמע ? ככה לבלאק פריידי הייתי רוצה לעלות את הראמ שלי ל -32. יש לי כרגע 16 עם סטיקים של 8. רוצה לקנות שוב את אותם הסטיקים מ 2018, מוצא אותו דגם עם סיומת אחרת... איך אני יודע אם יש לזה השפעה ? הבנתי שאם שמים ראם לא מתאים, הם פשוט לא מתקשרים אחד עם השני האם זה נכון ?< זה מה שיש לי כרגע: https://www.gskill.com/product/165/1...5V16GB-(2x8GB) זה מה שאני מוצא רק לקנייה במחיר טוב: https://www.gskill.com/specification...-Specification או שמא עדיף לי לקנות כבר סטיקים חדשים עד 32 אבל זה קצת יקר לי ולא כלכלי...

4. Started by forcry4,

היי, איזה לוח אם עדיף יותר? B760 GAMING X AX DDR4 או z690 Gaming X DD4 יש לי מעבד i5 12500 תודה לעונים!

5. Started by Eliya,

מי מבצע את העבודה מבחינת OC ? ומבחינת FPS?? חיפשתי בנצ'מארקים אבל התוצאות היו משונות מי יודע מניסיון מי מהשנים טוב יותר? או שהם דיי דומים? תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by iyehuda,

ברשותי לוח GA-7VRXP VER 2.0 שתומך עד XP 2600 FSB 266 יש לי מעבד DURON 1000 שעובד יפה מאד ללא שום בעיות רק שאני הופך סרט מ DVD ל VCD אני מרגיש שהמעבד חלש אני הופך לסרט מ DVD ל VCD פעם בחודש 1. האם כדי לשדרג ל XP 2400 בכ 500 ש"ח או למכור ולקנות כבר מחשב חזק יותר ? 2. יש לי ברגע זה חבר בהונג קונג שיכול להביא לי מעבד XP-2400 ב 400 ש"ח באריזת BOX אבל זה יהיה ללא אחריות האם כדי ?

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by martusevich,

שלום רב, אני מעוניין לקנות לוח אם בשביל CORE 2 QUAD Q9550 ההתלבתות היא בין השניים: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS לוח אם מעולה אם CROSSFIRE ו תמיכה ב-RAID ו הצ'יפסט (P45). מחירו: 649 ש"ח. GIGABYTE GA-EP43-DS3L לוח אם המומלץ עפי הרבה אנשים. לא משהו מיוחד צ,יפסט (P43) מחירו: 474 ש"ח השאלה היא האם ה-200 ש"ח הנוספים יהיו שווים את הלוח של DFI או האם הביצועים יהיו אותו הדבר?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by elibadra2,

שלום לכם מה שלומכם? אני רוצה לקנות מחשב בסביביות ה 2200 שקל. אני רואה שבפורום פה אתם כותבים על מעבדים שונים לגמרי מהמפרטים שכתובים באתר איך זה יכל להיות, האם המפרטים שלהם עד כדי כך לא מעודכנים? אתם מדברים על מעבדים "I3 , I5, ו I7 " והם מדברים על מעבדים אחרים לגמרי ,מישהו יכל להגיד לי מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  9. שלום אני חדש בפורום אבל לא באתר אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי כמה התלבטויות אודה מאוד אם תוכלול לעזור לי או קי דבר ראשון זכרונות: עד היום היה לי מחשב rdram ואני לא יודע איזה זיכרון ddr טוב לאוברקלוק אני יוכל לקנות. דרך אגב אני לא מבין בתזמונים אודה אם תוכלו לסביר לי בינתיים אני מתלבט בין: OCZ 512MB DDR PC4000 500mhz Performance Series או זיכרון 400mhz? לא בהכרח של ocz דבר שני בנוגע למעבד כדאי לי לקחת p4 2.8 prescott או p4 2.8 northwood? לוח אם בינתיים אני הולך על abit ic7-g תודה על העזרה!

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by iPsych,

אז ככה, חבר שלי הרכיב מפרט מחשב שמיועד להיות מכונת משחקים, מבוסס Intel 2.4 533, שלא מיועד להיות בOC וללא שימוש ברייד.. הוא ביקש ממני להסתכל לראות איך המפרט, והדבר היחיד שהציק לי זה הלוח... הלוח שהוא הרכיב הוא-Gigabyte GA-8PE667 Ultra , קישור כאן . ועכשיו ההתלבטויות- יש לוח כמעט זהה בשם Gigabyte GA-8PE667 Ultra2 , קישור כאן , שמחירו 50 ש"ח יותר, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הלוחות והאם הם שווים את ההבדל במחיר? והלוח השני- MSI 845PE MAX2 pure ,קישור כאן , שמחירו נמוך ב50 ש"ח מהראשון, השאלות בנוגע אליו הם זהות... איזה מהלוחות הכי מתאים\כדאי? תודה מראש. :saint:

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  11. היי, קניתי היום מעבד E5300 ולוח גיגהביט g41m-es2l משום מה כשהמחשב עולה המעבד מזוהה כ1.7 גיגה ולא כ-2.6.ביצעתי עדכון ביוס הכי מעודכן ועדיין זה אותו דבר.בוינדוס המעבד מזוהה כ2.6 מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by giloman,

אוקיי מאחר והזיכורונת שלי יכולים להגיע רחוק אני לא צריך את האינפניטי שקניתי אותו כי חשבתי שהזיכרונות שלי חרא עכשיו הלביטה היא בין הDS3 לבין הDS4 לא מעניין אותי כלום , לא עוד חריץ pcie ולא כלוםםם רק הגעה לFSB יותר גבוה איזה לוח ייתן לי יותר באס ?

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by pazer005,

לאחרונה רציתי לקנות מחשב והתמהמתי קצת (שבועיים) ועכשיו כשהגעתי לקנות, ראיתי שהמחירי זכרונות, באותו אתר ואותם הזכרונות קפצו ב-260 שקל! מ-1420 ל-1680. יכול להיות? מדובר על זכרונות 2GB 800MHZ 4-4-4-12 של G.Skill. שלא תבינו לא נכון, כל הזכרונות שם עלו במחיר ונראה שמחיר של 1420 לא ניתן למצוא בשום מקום מעבר לחנות הזאת. לכן רציתי לשאול אתכם איזה זכרונות כאלה הם הכי זולים, ולא אכפת לי הדגם / חנות / יצרן.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by galr7,

אפשר השוואות בין המעבדים הנ"ל (פרסקוט מ-2.8 ו3.0 ואייאמדי 3000+) תודה... וגם איזה לוחות אם מומלצים יש לאייאמדי ?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by bd,

כל שאר הרכיבים אני לוקח מהמחשב הישן מה שיש לי כרגע ואני רוצה להחליף CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6600 PCI-E המערכת COMiON IMPRESS BLACK W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II GEIL-1GB DDR-II DDR 667 Memory X2 SAMSUNG DVDR-WX16 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M FAN X2 80M חשבתי על זה.. GIGABYTE GA-P35-DS3 560.00 ¤ - 1 3 Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX 570.00 ¤ - 1 3 Twintech nVidia GeForce 9600GT 512MB 540.00 ¤ - 1 3 אבל אני לא כלכך בק…

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  16. אני לא רוצה להגזים ולקנות זכרונות 566 2-2-5 ב4000 שקל הסכום המדובר הוא מקסימום 2350ש"ח. אני רוצה להגיע כמה שיותר רחוק עם ה3400+ שלי.

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by scot,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט מכיוון שאני קונה איוורור למעבד בנפרד האם לא כדאי לי לקנות את המעבד ב TRAY או OEM ולחסוך כסף

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by aderet,

שלום לכולם!! במחשב שלי מותקנים הרכיבים הבאים: gigabyte ga-945p s3 core2 duo 6300 7600gt והפרט עליו אני רוצה את עצתכם: 2*512 samsung 533mhz (קובץ נתונים מפורט מצורף) ב DC אני מעוניין להוסיף ב DC את הזיכרון הבא: 2*512 KINGSTON CL5 בתדר 667MHZ . http://www.technocomp.co.il/Product.asp?productid=136 אני יודע שהמחשב יעבוד לי בתדר הנמוך. השאלה שלי היא האם תהיה לי בעייה מבחינת תזמוני הזכרונות והCL (מהנתונים של הSANDRA שמצורפים לא הצלחתי להבין איזה CL יש לי :-\ ..) תודה לכולם!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי לוח האם הנ"ל ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) מחוברים עליו 2 סטיקים של TWINMOS DDR-2 533MHZ 512 קרי 1 ג'יגה. כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB כאשר אני מריץ משחקים המחשב קצת מגמגם כאשר יש המון שינויים בגרפיקה. למשל במשחק סטוקר אני משחק על גרפיקה במצב מינימום. האם בהוספת 1 ג'יגה נוסף אני יחוש בהבדל במשחקים? כמה יעלה לי ג'יגה נוסף? ואיזה מומלץ? האם בכלל ניתן לחבר סטיק של 1 ג'יגה כאשר לידו מחוברים 2 של 512? תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  20. מוזר, אף אחד לא פתח עליהם דיון טוב בטח יגידו "נפתח על כל לוח דיון?" אבל למה פתחתי? כי הלוחות האלה נראים מדהימים על הנייר, וגם הpreviews אוהדים את הטרינרג'י אני אישית מתכנן במחשב הבא לשים את fuzion, מקווה שהמחיר שלו לא יהיה גבוה מדי זה נכון שטרינרג'י כבר שוחרר או שזאת רק שמועה?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by miki891,

שאלה שמעתי מעבד אינטל מגיע 64Bit חדש. וראיתי קופסה שלו שתומך 64Bit. אני לא מבין מה קובע 64Bit הלוח אם או המעבד ? שאלה שנייה פתחתי מקופסה של מעבד 64Bit של אינטל, וראיתי במעבד רשום פנטיום 3.0Ghz, איך יודעים שהמעבד עובד 64Bit?לא רשום על מעבד. אבל בקופסה קרטון שלו רשום תומך מעבד 64Bit. לא הבנתי. מישהו יסביר לי איך מזהים מעבד נכון? מיקי

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  22. יש לי 2 סלוטים של ddr2 שתומכים במהירות 667mhz, כרגע הם ריקים ואני רוצה למלא אותם עד למקסימום גודל ומהירות. כרגע אני יכול לשלם רק על סטיק אחד של ג'יגה, וחודש הבא כנראה שאני יקנה עוד סטיק של ג'יגה, אבל חשוב לי שהם יעבדו בדואל צ'אנל. אני מתכוון ללכת על croshair שסטיק אחד עולה בערך 700 שקל, ובעוד חודש אני יקנה את אותו כרטיס מאותה חנות, הם יעבדו בדואל צ'אנל?

• 13 תגובות
    • 788 צפיות
  23. http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/AMDnin-Bulldozer-ve-Fusion-Liano-islemcileri-icin-ilk-fiyat-bilgileri.htm מה תגידו?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  24. Started by crockner,

בקיצור, אני מרכיב מפרט למחש בגיימינג סביב התקציב 3700 פלוס מינוס, עכשיו יש לי דילמה, ישלי מסך 19' אז אני לא לוקח כרטיס מסך חזק מידי והחלטתי על ה5770 של ATI עכשיו השאלה היא אם יספיק לי המעבד X3 720 בשביל גיימינג וריבוי משימות שירוץ חלק? או שכדאי לרד במארז ובעוד כמה דברים ולקנות תX4 955? (שממש לא באלי כי אני רוצה להשאיר תמארז ולעשות לו קצת מודינג בעתיד). מה כדאי? אני ממש ישמח לתגובות D: זה די דחוף

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  25. אני רוצה להוסיף עוד 2G זיכרון במחשב החדש שלי >> כרגע יש לי כבר 2G האם זה יראה לי >> או ישתמש רק ב 3G זיכרון? ביגלל מערכת ההפעלה XP ? ואם כן >>> איך אפשר ליבדוק היום! שכל ה 4G תקינים? THX

• 5 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.