עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי לוח P4S533 יש לי גם את התוכנה PC PROBE המסופקת ע"י ASUS - ראיתי שאפשר לראות את מהירות המאורר של המארז והספק אך אני לא מצליח לגרום לשני הבקרות הללו לעבוד. אם מישהו הצליח בלוח זה או לוח אחר, או יודע מה לעשות כדי שפונקציה זו תעבוד ענה תגיבו לתרד זה. נ.ב. לא ידעתי בנוגע למדיניות הפורום ולא בדקתי את התקנון לפני כתיבת ההודעה. אנא קבל את התנצלותי.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  2. Started by dino,

יש לי כסף לקנות את שתיהם, אבל השאלה את מי? עם אני קונה אינטל הלוח הוא פחות טוב, וגם אין צורב. עם אני קונה AMD יש לי לוח הכי טוב EPOX 8K5A3, ומעבד XP 2000. אבל המהירויות שעון של AMD נמוכות מאוד, השיטת ייצור היא 0.18 מיקרון, ה-FSB הוא נמוך גם, וגם יש להם חצי מהכמות של הזיכרון המטמון שיש באינטל. לאומת זאת באינטל יש גם FSB של 533mhz, הוא מיוצר ב-0.13 מיקרון, יש לו 512kb של זיכרון מטמון, ויש מהירויות שעון גבוהות מאוד מאוד. לעכשיו ה-AMD מספיק מאוד, אבל מה יקרה בעוד שנתיים שכל משחק ידרוש 2000mhz? אז מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by shay-biker,

איזה לוח אם לקחת מבין שלושתם כמובן שזה למעבד amd athlon64 3000? ואם לא זה ולא זה???(יענו אחד אחר??? ולחנות אין DFI או EPOX או MSI) תודההה....

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  4. שלום אני מתכוון לקנות אחד מין הזיכרונות האלו עכשיו אני לא יודע מה עדיף הזיכרונות האלה G.Skill RipJaws-X http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2125 או g.skill sniper http://www.gskill.com/products.php?index=337 1.)מישהו יודע הבדל ביניהם? 2.)ועוד שאלה אחת? האם אני אוכל לחבר אותם ללוח אם הזה: P5G41T-M LX ושלא יהיו על OC

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by ynofear,

דגם: 945P NEO-F תושבת : 775 אינטל חברה: MSI קישור למידע נוסף: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=945P_Neo-F

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by davinci,

מישהו יכול להסביר לי מה ההדבל בין CHIPSET 965G לבין CHIPSET 965P? תודה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by yot,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם בעל לפחות 4 חריצי PCI, מבוסס מעבד AMD. אני גם מעוניין במעבד נחמד, שמתי עין על הAXP 1600+, מה אתם אומרים? עכשיו לבעיה: תקציב מוגבל של 900 שקלים. ככל שתחסכו לי יותר כסף, אבל שהרכיבים יענו על הדרישות יהייה יותר טוב. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Armageddon26,

היי, אני רוצה לקנות שרת שיכיל 4 מעבדים מסוג X5690. את המעבדים אני רוצה לקנות בנפרד (דרך הנחה שיש לי מול אינטל). איפה אני יכול לקנות את הלוח אם, המארז ושאר החלקים המתאימים לדרישות האלה? תודה! עריכה: אני יכול לקנות גם מ-חו"ל.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני קונה מחשב בימים הקרובים ואני לא רוצה לעשות טעות. האם הלוח Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset מתאים ל AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box?

10. Started by skot,

יש לי זכרון: PC2100 DDR SDRAM - 256 MB ולוח: http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=2 ואני רוצה לדעת איזה סוגי זכרונות אני יכול להוסיף תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  11. כותרת. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. האם אני באמת יכול לשים זכרונות 400 בלוח שלי

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  13. לינקים: 1) http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10109 2) http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10112

14. Started by bennash,

1)כאני מפעיל תוכנה להמרת קבצי ווידאו המחשב שלי מראה לי (בסקלת המעבד I7 860 בדג'ט של חלונות 7) שהוא חושב יותר מידי ולרוב בפעולות מורכבות (בווידאו ולא באאודיו) איינו מצליח להמיר לי את הקבצים. 2)בסקלת הזיכרון ראם יש בדרך כלל שליש מה6 ג'יגה ביית תפוס. יש לי על המחשב תוכנות באיתחול: אנטי ווירוס, תוכנה להצבת תמונות להדמיית כוננים, תוכנה לשיחות בין מחשבים וטלפונים, תוכנה לגיבוי הכוננים הקשיחים מאותה חברה של האנטי ווירוס, תוכנה לפתיחת קבצים שמסתיימים באותיות *.torrent, תוכנה אינטרנטית מנהלית להורדות. א. מה יכולה להיות הבעיה ב. איך אני יכול אם אני יכול לשנות את "למה מה4 האלה: כ.מסך, מעבד, ראם וזיכרון וירטואלי יהיה יותר עדיפות לתוכנות" או "פקודה מסוימת תשלח ל1 מ4 האלה" בחלונות 7 בי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by idanshir,

שלום לחברי הפורום איזה זיכרון עדיף ללוח אם gigabyte 81945p-g ומעבד p4 2.8 dual-core ה- ?512MB Supertalent? במהירות 667 - X2 או ?512MB Kingston?? במהירות 533 - X2 ה- Kingston עולים 50 ש"ח יותר תודה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  16. שלום לכולם , אני בקרוב קונה AMD 3500 ווינצ'סטר ואני מחפש לוח טוב. אני מאוד אוהב את הלוחות של EPOX מבחינת יציבות ואוברקלוק מרשימים. האם ניתן להשיג לוח ל 939 מתאים לווינצ'סטר בארץ ? זה הלוח שחשבתי ללכת עליו כרגע - http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=323 אני לא ממש מצליח למצוא אותו בארץ. האם מתוכנן לוח שלהם בזמן הקרוב ל - NFORCE4 , אם כן אז אני אחכה קצת. תודה.

• 9 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by Shayke007,

אני זקוק ללוח אם למחשב שלי חשוב לי שיהיה לו כרטיס קול טוב ++ למשחקים ולשירים זה חשוב לי שיהיה באזור 1200-1600 מקסימום כמה שיותר טוב יותר טוב

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by traveler,

msi 850 e max?? תגובות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  19. Z97X-UD5H הוא לוח האם החדש של גיגהבייט. הוא מגיע במחיר טוב ונושא תכונות רבות, אז מה הקאץ\'? לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewsmbgigabyte_z97x_ud5h_lga1150/

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by Chumlee,

בעבר אני יודע ש ECS נחשבו ללוחות בעיתיים מהדרג הנמוך ביותר אבל שראיתי את האתר הזה של חיון שנחשב יבואן מוכר השאלה אם ECS כבר באותה מדרגה של גיגהבייט או אזוס וקפצו מדגה ? אפילו ברמה של אסרוק שזה גם מכובד ... מישהו יודע אם הלוחות של ECS כבר לא מה שהיה פעם ? אני לא מאמין שחיון ירכיבו מחשבים עם לוחות ECS שהם לא אמינים או לא איכותיים

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש ביד-2 שדרוג ל4000 X2 שלי, לא משהו מהטופ העכשווי. אבל שאני ירגיש שיפור ניכר. כמו כן אני רוצה לעשות לו OC אז חשוב שהליבה תאפשר OC איכותי עד כמה שניתן. רפרפתי באיביי ומצאתי במסגרת התקציב שלי 50-60$ מעבדים בסגנון של: -AMD Athlon II X2 260 -AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition - 3.2GHz Dual-Core לא הצלחתי למצוא בנצ'מרקס שמשווים אותם למעבדים שלי. אשמח ליעוץ והמלצה על מעבדים מתאימים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by gogober,

המעבד שלי פנטיום 3 866 על הלוח יש ג'מפר אינני מכיר אותו האם משהו מכיר? כיצד להתייחס לדבר?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by Nadav889,

אני מתכנן לקנות מחשב שיהיה חזק למשחקים אבל אין לי תקציב כל כך גדול. הטכנאי המליץ לי לרדת מהמחשב עם ה4 ליבות שרציתי ובמקום זה להתמקד בכרטיס מסך GEFORCE 8800 GT 512. הוא טוען שהמעבד עם ה2 ליבות יעשה את העבודה... מה אתם ממליצים לי? האם המעבד כל כך חשוב? האם 2 ליבות זה לא מספיק בשביל שהמחשב יעבוד טוב?

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by d30DK,

מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזו, או אולי צרכנות. אם לא מתאים אשמח אם אחד המנהלים יעביר. רציתי לדעת אם אני רוכש מעבד i7-4790K מארה"ב, האם בארץ יש לי אחריות עליו? האם בכלל יש אחריות עליו? כלומר האם לשלוח אותו לארה"ב לאינטל או שאני חייב לשלוח למוכר שממנו רכשתי את המעבד? ובנוסף, האם אפשר בכל זאת לעשות ביטוח OC למעבד? ממה שמצאתי אצל אינטל, אפשר לבדוק לגבי אחריות רק בהקלדת מספר זיהוי של המעבד שרשום עליו, אבל אם הקופסה סגורה אין לי אפשרות לדעת האם יש עליו ביטוח או לא. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. האם יהיה הבדל משמעותי בין מחשב שהוא בעיקר לעבודהמ שרדית - גלישה , מסמכים וכו' וממש קצת משחקים שיהיה עם מעבד 3000D 2MB לעומת ה- 6300E האם יורגש הבדל ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.