מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
טוב אז מדובר במחשב של חבר,לא במחשב שלי. אוקיי אז יש לו לוח RC410M2 של MSI http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1185&maincat_no=1 ופתאום הלוח שלו הפסיק לזהות את הכונן הקשיח שלו(Hitachi HDS721616PLA380) בדקתי אצלי את הכונן הקשיח והוא תקין,המחשב שלי מזהה אותו בלי שום בעיה,אז זה אומר שמשהו בהגדרות של הBIOS דפוק. ניסיתי לשחק בהגדרות של הBIOS ושום דבר לא עזר(חיפשתי כל דבר שקשור לSATA וRAID) לא משנה במה בחרתי ב-OnChip SATA Type זה לא מצא שום כונן קשיח. (הBIOS שלו לא עדכני,אני שוקל לעדכן לו תBIOS) (ניסיתי CMOS CLEAN וכו גם לא עזר) צריך עזרה דחוף,תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הי הזמנתי לוח אם MA 770 יש ללוח תמיכה ב DDR2 האם כדאי לשנות ללוח אם עם תמיכה ב DDR 3 ראיתי לוח אם MA 770T שיש להם תמיכה ב DDR 3 החברה היא של GIGABYTE
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש מעבדAMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX ולא בטוח איזה מהלוחות אם הבאים הכי מתאים ולמהGIGABYTE GA-K8NF-9 ULTRA ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9 939, Gigabyte GA-K8N ULTRA SLI bulk מי מהם הכי מתאים ולפי מה בוחרים?
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
צהריים טובים, רציתי לשמוע את דעתכם על הלוח Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800, בתור אחד ששומע הרבה מוזיקה האם זה נכון שאומרים שאיכות השמע שלו היא כמו של סטורם? איך ביצועיו? האם זה נכון שהוא נחשב ללוח הטוב ביותר עד שהאפוקס ובכלל ה-nforce 3 250gb יצאו לשוק? אשמח לתשובה וכל אינפורמציה על הלוח הנ"ל. נ.ב למישהו יש השוואות עם הלוח הזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1040
-
רציתי לדעת מהו המעבד הכי טוב כיום,מאיזו סדרה?? האם זה ממשפחת CORE2DOU?כי ראיתי מבחני-ביצועים שכמעט משווים בציון הסופי ובכ המבחנים בין ה-2 CORE לCORE2DOU!!ותהיתי מה יותר טוב?!כי זה בכלל פנטיום D!! האם יש E8000?ו-->>E6800?האם אלו הכי טובים?ומה מחיריהם של הכי טובים? אני מדבר על המעבד שאתה יכול לקנות או להזמין כמו כל מעבד עם הביצועים הכי טובים שיש,או כמעט====>>>>בעיקרון. האם יאצ הQUADE אשמח גם לפירוט על ההבסדלים?
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איזה סוגי זיכרון קיימים בשוק? מה ההבדלים ביניהם? מה הזיכרון בעל הנפח הגדול ביותר שאפשר לקנות? איזה סוגי מעבדים קיימים (מהכי ישן להכי חדש) מהם סוגי התושבות (socket) הקיימים של מעבדים? מה ההבדל ביניהם? מה מתאים לכל מעבד? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד 1 GB זכרון מה אתם מציעים לי לקנות בהתאם למה שיש לי? יש לי לוח אם של ASUS P4XP-X ושתי כרטיסים של 256 MB DDR. מה עדיף SDR או DDR? והאם עדיף שתי כרטיסים של 512 או אחד של 1 GB? והאם אני יכול לשים את הDDR לדוגמא במקום של הSDR כי כבר יש לי DDR? 2 x 168-pin SDR DIMM Sockets support max. 2GB PC133/PC100 non-ECC SDRAM memory 2 x 184-pin DDR DIMM Sockets support max. 2GB PC2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memory (Note: DDR and SDR memory can not be used on P4XP-X simultaneously) תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם A8N-SLI Premium (מהירות זיכרון 400MHZ), רציתי לדעת, אם שמים זכרונות מהירים יותר, האם זה יגרום נזק ללוח האם (או למחשב)? תודה, נמרוד
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם כרגע ויש לי זכרונות PC2100 עכשיו חשבתי ללכת על EPOX EP-8K3A שמכירו כ 700 שקל אולי אני אצליח להשיג בפחות מה אתם אומרים? על איזה לוח ללכת? עד 700 שקל
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! השתחרר לי סכום כסף סביר לשדרוג המחשב. ורציתי לקבל חוות דעת איפוא כדי להשקיע את הכסף, שיתנו דחיפה טובה למערכת. השימוש העיקרי הוא פוטושופ. ועיבוד תמונה. לוח אם ASUS P5WD2 הרגיל, לא תומך קונרו. מעבד D930 עובד כרגע על 4.2 יציב כסלע כבר חצי שנה. זכרונות 667 "פושטים" עובדים עד 720-740. 2* SCSI 10K RPM 72GB בRAID לקבלת מהירות. אני עוד לא יישמתי את הרייד אבל זה בתכנון קרוב. ואני הולך על הרייד לקבלת ביצועים, כי אני לא מפחד מאיבוד מידע כל כך. מסך 22'' HP P1230 עכשיו מה הייתם ממליצים בהשקעה של 2000 - 2500? אופציה א' להחליף לוח ומעבד, ולהישאר עם הזכרונות הקיימים. שזה אומר לוח P5B DELUXE ומעבד E6400 שיגיעו בבאס 360 לתדר 2900 +-. מחיר בערך 2300. אופציה ב', להשקיע בהרחבת הזכרון ל4…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב שוב כמה שאלות 1. איך יודעים אם לוח או מעבד או זכרון מתאים לאובר קלוק? 2. איזה יצרנית כרטיסי מסך הכי טובה היום? 3. האם לABIT לMSI ולDFI יש לוחות טובים (בכללי לא קשור למחיר) 4. AMD ATHLON 3800 מה הMHZ שלו? (הבנתי זה קצת ששונה מאינטל) 5. למה סלרון D כל כך קשה להשגה והאם הוא טוב? 6. למי יש זכרונות טובים אני מדבר על חברות כמו סמסונג קינגסון..? 7. איזה יצרנית ציפסט הכי טובה היום בשוק (אני מדבר בכללי)? 8. איזה דיסק קשיח מומלץ לקנות היום של איזה חברה? (לפי מה שאני הבנתי WD) שאני שואל על חברות מי הכי טוב אני מדבר בערך מי היצרן הכי אמין ומשתלם טוב מחר יש בית ספר :-\ לילה טוב ותודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההבדל במחיר בין זכרונות 667 לזכרונות 800 (CL4 GSKILL) הוא 100 שקל. אם אני לא מתכנן לעשות OC, אבל לשחק במשחקים כבדים, האם יש הבדל בביצועים ? המפרט שלי הוא Q6600 8800GT מה אתם אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מרכיב לי מחשב חדש. דרישה עיקרית - יציבות יחד עם ביצועים (כלומר, ללא OC) להרצת מכונות ווירטואליות ופיתוח. לא למשחקים. המחשב מריץ בד"כ שלוש או ארבע מכונות וירטואליות, שכל אחת מהן מריצה אפליקציות סולידיות כמו דפדפן, אופיס, עמדת פיתוח, בקרת תצורה, שרת אינטרנט וכו'. הרחבה על כך פה . המאפיין העיקרי של המערכת, לדעתי, הינה עבודה עם קבצים גדולים. כל מכונה ווירטואלית תופסת כ-15G על הדיסק ועל כן המחשב המארח טוחן את הדיסקים, ואני מוצא את עצמי לפעמים דקות ארוכות יושב ובוהה במנורת הדיסקים בלי יכולת לעבוד. כדי לפתור את זה אני מרכיב מחשב חדש. כדי להתגבר על קטע ה-IO אני שוקל לשים SSD ו/או raid-0 ו/או 16GB זכרון. ועכשיו אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי המעבד. לפי הסקירה באנאנדטק ה-860 או ה-…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1-מה זו ההגדרה הזאת- write recovey time יש בערך מ-2> עד 5 2-מה זה hyper phate 2 3-לגבי קביעת התיזמונים לזיכרונות-אני רואה במס' מחשבים אם בביוס יש הגדרת על אוטומט > בוחר MANUAL ואז הוא מציג את המספרי תיזמון שהוא זיהה בעצמו , שומר ויוצא מהביוס ,,בתוכנת CPU-Z אני רואה מספרי תיזמון שונים -לא כמו בביוס----אז זה אומר שהוא מזהה את האפשרויות תיזמון בלשונית ה SPD לפי מגהרץ והתיזמון המתאים לו ... אז האם צריך לשנות בביוס לפי מה שהיה רשום ב CPU-Z ???? ולמה הם שונים בזיהוי התיזמון בדקתי את הביוסים והם מעודכנים מה קורה שאלתי משהו קשה מידי ?????לא עונים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם נגיד דורשים במשחק מסוים מינימום 2.2 מגה הרץ אז באינטל זה הולך ככה וב AMD? הם מתכוונים ל 2200+ (השם של המעבד) או במהירות שלו? שזה 1 ומשהו גיגא הרץ
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי מספר ביקורות ואת הסטיקי אבל עדין נותרו כמה שאלות.. 1. האם מעבד E5200 שעבר OC יספק את אותם הביצועים כמו E8400 בעבודות משרדיות\משחקים? 2. עד כמה גודל זכרון cache משפיע על הביצועים? תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
רצוי שלוח האם יהיה ASUS אבל גם GIGABYTE בסדר. אני רוצה שהמעבד ינוצל במלואו זה חשוב! תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני יודע שיצא הPenryn השאלה מה קורה איתו מבחינת הגעה לחנויות בארץ? האם גם הPenhom צפויים להגיע בקרוב?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ראיתי לוחות שיש להם חיבור מאחור eSATA עם איזה כבל מתחברים לזה זה לא כמו SATA של הלוח הבנתי שזה להיתחבר עם הרדיסק מחוץ למחשב אז למה הוא צריך כבל מיוחד יש תמונה לדוגמא מצורפת לשאלת הזיכרון: מה ההבדל בין HEAPER X ל--VALUE [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איזה לוח אם יהיה הכי טוב לצורכי משחקים , עם מעבד AMD 3200 VENICE??? בלי OC.
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הודעה ראשונה ויש לי שאלה בנושא SDRAM יש לי זכרון SDRAM בגודל 256 ללא אחריות שמסיבה מסויימת המחשב מזהה אותו מתחיל לעבוד וכשXP עולה הוא מרסט את עצמו להתקין XP עם הזכרון הזה זה לא אפשרי הוא גם נתקע בדקתי אתו בכמה מחשבים מה יכולה להיות הבעיה ואיך מתקנים אם אפשר
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
עכשיו, הוצאתי ממנו 8 סטיקים של זכרונות קטנים כאלה מעפנים (יש מצב שאפשר למכור אותם? חחח הם שווים משהו?) לקחתי משמה כרטיס מסך ששמים על היציאה השחורה הארוכה הזאת (שחכתי תשם) והשארתי שמה מודם שגם מתחבר לשחור הארוך הזה ועוד 2 כאלה של עכבר ומדפסת ישנים כאלה שמתחברים על ידי חוטים כאלה (אתם בטח מכירים את זה) כדאי לקחת את זה? המחשב לא עובד נראה לי חח את המעבד אני לא מצליח להוציא וזה מה שמבאס, ויש שם כונן לדיסקים המרובעים הגדולים האלה (יש לי כבר אחד כזה בבית אז השארתי את השני במחשב ההוא, כדאי לקחת? כמה שווה דבר כזה? אם אמכור חח) המחשב כרגע בחוץ אז אם לא אכפת לכם תענו כמה שיותר מהר שלא יקחו לי אותו חחח :
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית עם הלוח אם הזה http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4SGX-MX&langs=01 ואני רוצה להוסיף או להחליף אם אפשר זכרונות. לפי מה שהבנתי יש לו sdram שזה זיכרון ישן ועולה הרבה כסף. אם לא קראתי נכון אנא תקנו אותי,ותנו לי עצות מה הלאה עם הזכרונות. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-