עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by giladz,

יש לי שני מחשבים לשימוש משרדים בעלי המעבדים הבאים: Pentium D 1.78GHz E2160 (זכרונות סוג DDR2) ו Pintium 4 3GHz זכרונות סוג DDR. אני צריך רק אחד - איזה עדיף לשמור מבחינת ביצועים? (זכרונות אני יכול להוסיף בכל אחד...) תודה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by deluxe,

יש לי לוח GA-EP45-DS3R. לאחרונה התקנתי SSD ואני מעוניין לשפר את ביצועיו. בדרך עלתה אפשרות של עדכון ביוס משום שטרם עשיתי זאת בלוח הנוכחי. רציתי לדעת איך אפשר לבצע את העדכון בצורה הבטוחה ביותר (המחשב ממש אחרי פרמוט), בלי שיגרם נזק למערכת ההפעלה ולמידע בכוננים? האם ההתקנה היא ע"י הפעלה פשוטה של קובץ התקנה? תודה רבה!

3. Started by pazlazar,

[h=1]לוח אם Gigabyte X99-SOC Force LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E[/h] [h=1]לוח אם Asus X99-DELUXE LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 5xPCI-E[/h] ההפרשים במחיר הם של 200 ש"ח בלבד לכן תקציבית אין לי בעיה עם אף אחד מהם. מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by omrit,

שלום, אני מחפש לוח אם NF4U בתקציב של 500-700 ש"ח (עדיף כמה שפחות ) המחשב יהיה למטרות עריכת מוזיקה, לא מתוכנן OC בכלל!. תודה!

• 13 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by JohnnyBravo,

זה טוב,לא טוב,יתרונות חסרונות.לא הצלחתי להבין מהכתבה.נצתרך להמתין לביצועים?.ואם אני זוכר נכון הייתה ביקורת עולמית לגבי השילוב של מעבד גרפי בתוך המעבדים. משהו יכול להסביר לי בעיברית פשוטה על מה כל ה"רעש"?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by saarxee,

במידה וכרגע קיים במחשב הזיכרון הבא: http://www.tms.co.il/product/12189, רצוי לרכוש סטיק זהה בנוסף, או שהזיכרון הבא במחיר זהה גם הוא יהיה בסדר? http://www.tms.co.il/product/10392? רצוי שהיצרנית תהיה זהה?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  7. Started by ofirrjd,

המחיר זהה, מי עדיף?

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  8. אזת עם יציאתו של הבולדוזר והכרטיס מסך של NVIDIA והמשחקים החדשים שצפויים לצאת ולקרוע את המערכות החדשות... לא כדאי לחקות קצת ואז לקנות את המחשב, שכן המחירים ירדו בהשוואה להיום? אם הייתי קונה מחשב לפני כמה חודשים הייתי הולך על ATHLON מרובע ליבה. כרטיס מסך סביר ב500+ ש"ח ו 4GB RAM. ולוח אם פשוט ב 300 ש"ח. האם כדאי לחכות ולקבל משהו טוב משמעותית באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  9. ערכת השבבים X79 תתמוך גם במעבדי LGA1366 "אם חשבנו שמעבדי ה LGA1366 הותיקים הולכים להעלם לקראת סוף השנה מהמפה עם השקת מעבדי ה Sandy Bridge-E וערכת השבבים X79 אשר צפויות להגיע ביחד, הרי שהיום אנו מקבלים ידיעה מפתיעה מהאתר XBITLABS אשר לפיה מסתמן כי ערכת השבבים ה X79 תתמוך במעבדי ה LGA1366 כמו גם במעבדי ה Sandy Bridge-E בתושבת ה LGA2011. על פי המסתמן ממסמך רשמי של Intel שנחשף בפני XBITLABS ב INTEL מתכוונים לאפשר תמיכה במעבדי ה LGA1366 ביחד עם ערכת השבבים X79, כאשר ב INTEL עומדים להשיק שני לוחות אם חדשים המבוססים על ערכת השבבים X79. לוח האם הראשון הוא ה DX79SI המכוון לשוק הגבוה ביותר, כאשר לוח אם זה יתמוך במעבדי ה LGA2011 בלבד, ואילו לוח אם נוסף …

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  10. שלום. ביצעתי הורדת מתח ידנית למעבד (2500K). הכל עבר בהצלחה. א-ב-ל, למרות הורדת המתח המשמעותית ביחד לברירת המחדל, שמתי לב לדבר מעניין: כאשר אני על הגדרות ברירת המחדל (ז"א, על AUTO), בזמן מנוחה המתח המגיע למעבד הוא 0.8V, והטמפרטורות נמוכות (32 מעלות). לעומת זאת, כאשר אני במצב הידני, ולמרות שבמצב זה המתח שהוגדר הוא נמוך (!) מהמתח שמנפיק מצב ה AUTO במאמץ, הרי שבזמן מנוחה המתח הידני עומד על 1.024 וואט. ולכן, גם הטמפרטורות יותר גבוהות - 35 מעלות. די מוזר לי כל הסיפור, ובמיוחד מכיוון שזה די הופך את ה underVolting למיותר-משהו (: [אציין שתכונת ה C1E פעילה]

11. Started by itaysp,

שלום לכולם אני מחפש לעצמי אולטרה בוק, ומצאתי אחד זול (600 דולר עם 128 ג'יגה של SSD ו4 ג'יגה זכרון) עם i3-3217U, אבל אני לא מוצא עליו יותר מידי מידע. איך המעבד הזה? הוא יכול להספיק לעריכה קצת בפוטושופ פה ושם (לא איכפת לי שיהיה לאט זה מחשב משני שיהיה לאוניברסיטה אבל אני כן ארצה פה ושם קצת פוטושופ, קצת VISUAL STUDIO.. שיהיה קצת איטי לא נורא, אבל איטי בקטע סביר) הקפיצה הבאה היא ל i5-3317U שיש לו טורבו בוסט בניגוד ל i3 ואני משאר שגם יתאים יותר לצרכים, אבל זה כבר להוסיף עוד 250 דולר ואז אם כבר התקציב עולה, נפתחות עוד אופציות לנוטבוקים אחרים... בעקרון אני מעדיף לקנות את מחשב ב600 דולר, אבל אני ממש אתבאס אם אני אקנה אותו והשימושיים היחידם שאני אוכל לעשות איתו זה לגלוש באינטר…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  12. בוקר שבת טוב לכולם בהמשך לדיון הנ"ל שפתחתי-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=549167.10 התחלתי לעבור עכשיו אחד אחד על כל הרכיבים ותאימות וכ'ו. דבר ראשון שקפץ לי לעין זה המחסור בחיבורי SATA על הלוח - רשום שיש 6 אבל מסקירה קצרה מצאתי שישנם רק 4 בכל אופן אני עובד עם כרטיס קוואדרו 2000 וחשובה לי המהירות . אני צריך לוח(אולי זה שבחרתי יתאים) שיוכל לעבוד עם הכרטיס הזה , עם מעבד 3770 ועם 32 גיגה זיכרון . דבר נוסף שחשוב הוא שיהיו הרבה חיבורי SATA- במחשב הנוכחי יש לי קרוב ל 6 כוננים + 2 אופטיים שמחוברים קבוע. OC לא מתוכנן . תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  13. ראיתי שיצא למכירה בחנות פנדה מחשבים מעבד חדש של AMD מסדרת הathlon X2. המעבד הוא AMD Athlon X2 Dual Core 7750 Black Edition 2.7Ghz 2Mb AM2. האם זה מעבד טוב? לאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה? האם הוא מריץ משחקים כיום כמו Farcry 2, CRYSIS, COD ועוד משחקים שיצאו בעוד שנה בערך? והאם הוא מתאים ללוח אם? זה המפרט כרגע: מעבד: AMD Athlon 3800X2 לוח אם: Gigabyte GA-M61VME-S2 זיכרון: 2GB RAM כרטיס מסך: nVIDIA Geforce 8500GT דיסק קשיח: 160GB מערכת הפעלה: Windows XP Professional

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למערכת קולנוע ביתי, השאלה שלי היא לגבי לוח האם, לדוגמא הלוח האם הבא, שיש לו יציאת HDMI ניתן לחבר לטליוזיה עם יציאה כזו וזה ישמש כמסך שלה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3062

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  15. שלום באתר של אינטל בדף של הלוח אם תחת הכותרת תאימות למערכות הפעלה כתוב תמיכה לדרייברים בלבד http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-008326.htm מה זה אומר ? האם אפשר להתקין ווינדוס 7 64/32 על לוח אם DG33BU של אינטל ? המחשב עם מעבד Q6600 ומחשב מיועד למשחקים

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  16. אני לא מרוצה מהביצועים של הזכרון, יש לי כבר 4GB וזה לא מספיק לי. החלטתי להוסיף עוד 12GB. הלוח שלי הוא GIGABYTE GA-P55M-UD2. חשבתי לקנות את הזכרונות האלו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231356 מה דעתכם? ירוץ? יש לכם המלצה לזכרונות אחרים? אולי זולים יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  17. שלום. רציתי לדעת מה זה אומר שמעבד עם ה-16Bit או 64Bit ? כאלו מה הכוונה ?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by ILobeIL,

האם שני כ. מסך נכנסים למארז הזה Silverstone Strider 600W ומתאימים ללוח האם הזה> Gigabyte GA-P67-DS3-B3ואיך הם בכלל? תודה@!

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by roy-bono,

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  20. Started by amitos80,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מעבד חדש.. לא מצאתי השוואה מבחינת ביצועים בין שני המעבדים הנ"ל.. מישהו יודע איזה מהם עדיף עבור: ניגון וידאו בהבחנה גבוהה משחקים אימיול ברקע ולהמשיך לעבוד על המחשב במהירות תגובה סבירה תודה מראש עמית

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  21. ערכתי חיפוש בפורום לגבי ערכת/אריזת OEM למעבדי AMD, הבנתי ש: BOX - מגיע עם גוף קירור ומאוורר של AMD ויש לו 3 שנות אחריות. TRAY - אין קירור, שנה אחריות. ומה זה OEM? מעבד בלבד? ללא ספרות? בקיצור, מה אני לא מקבל באריזת OEM? תודה.

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  22. מקור: http://www.xtremesystems.org/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=2

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by PaceDawg,

שלום, יצא לי לדבר עם חנות SKYPC בקשר לזכרונות SUPERTALENT שאין להם כרגע במלאי והאיש מכירות הציע לי זכרונות של חברה בשם TRANSET. אולי אני לא מאיית את זה נכון, אבל רציתי לדעת אם מישהו מכיר, שמע וממליץ עליהם? הדבר היחידי שאני יודע שיש עליהם אחריות לכל החיים. תודה!

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  24. ספינת הדגל של דור מעבדי Ryzen 9000 יוצא רשמית למחשבים שולחניים - הרצנו את המעבד המסקרן דרך שלל מבחני ביצועים והבחנו שהפעם אופן שידרוג הביצועים הוא סלקטיבי במיוחד. אזהרה - המעבד הזה הוא ממש לא לכולםלכתבה

25. Started by zerocool15,

חיה רעה? בארץ 750 שקל http://www.intel.com/products/motherboard/dg965wh/index.htm הכל טוב ויפה רק: 1-איך הכרטיס מסך המובנה שבו? 2-האם הוא תומך בסאטה2? 3-בכמה יקנו ממני אותו בארץ אם הוא עולה 750~

• 2 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים