מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
הסיפור שלי הוא כזה,טסתי לחו"ל לכמה זמן,שחזרתי ופתחתי את המחשב הוא קפא אחרי כמה זמן. כפתור הריסט של המחשב לא עובד אז לא היתה דרך אחרת ונתקתי אותו מהחשמל(תכננתי לטפל בבעיה (שאני אחזור מהחופשה בחו"ל) אז עוד לא חשבתי ששום דבר רע קרה,אז פתחתי את המחשב כדי לתקן את בעית הריסט(הרכבתי על המקום כבר פילטר אחד המאווררים במארז),מקמתי מחדש את חיבור ה-SWRES וגם את SWPWR שבכלל לא ישבו כמו שצריך על לוח האם(ובכל זאת המחשב עבד לי עבד עד המקרה כמו שצריך =S ),הרכבתי את הפאנלים בחזרה,לחצתי על הכפתור,ולא עולה המחשב. פתחתי את המארז בדקתי כל מיני וריאציות לחיבורים ושום דבר לא עוזר. שאלות\חשדות: 1.אני לא מחבר כמו שצריך את החיבורים 2.נשרף הספק כח 3.נשרף הלוח אם 4.בעית חיבורים\מגעים או משהו …
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שמתי לב שתמיד שמוכרים athlon 64 3000+ venice tray אז כותבים BW-E6... אני משער שזה הסטפינג, למרות שאין לי מושג מה זה אומר אשמח אם מישהו יסביר לי והBW-E6 יותר טוב מהרגיל ?
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לוח אם יהיה לפחות מהיר כמו שלי ויציב כמו שלי באותו תחום מחירים ... (הלוח במפרט מחשב) כי יש לי אפשרות להחליף אותו בחינם...
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מעוניין בלוח עם כל הפיצרים, שיהיה מצויין לOC עד 750-800 שקל... למעבד אינטל E8400 (מיתכוון לעשות OC של 3.9-4 GHZ)
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לפני כחודש הושק המעבד AMD Athlon 4850e. נכון לרגע זה הוא עדיין לא נמכר, ואפילו לא מופיע באתר של AMD. האם ידוע מתי הוא צפוי להגיע לחנויות? ??? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני שלב אחד לפני הקנייה של אחד מהמעבדים הנ"ל. אני תוהה האם להשקיע 1800 או 3,000. מה לדעתכם עדיף?
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש ברשותי זכרונות של ocz reaper4 גי'גה במהירות שעון של 1066 מגה הרץ אם אני אקנה את אותם זכרונות רק במהירות שעון של 1600 מגה הרץ האם אני ארגיש שיפור במשחקים? מדובר על ויסטה 32 ביט ומדובר גם על DDR3 וכמו כן הזכרונות לא יעבדו ביחד עם הזכרונות הישנים- מן הסתם אני אמכור את הזכרונות של ה - 1066 תודה.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני זקוק לשני לוחות אם שתומכי CF ומעבדי אינטל (נא לא להביא לי לוחות אם שתומכים בSLI קפיש?) אני צריך אחד בתקציב של 600-800 ואחד שבתקציב של 1000-1200. אם תוכלו להביא מספר לוחות אם כאלו הודה לכם מאוד. אם אין חיה כזאת. לוח אם תומך מעבדי AMD יהיה אפשר להכניס (בתנאי שהוא תומך סוקט AM2+) .
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד Intel Pentium 4 3.0GHZ 64bit HyperThreading Thechnolgy והטפרטורה שלו עומדת על 55-62 (זה לא משנה מתי אחרי כמה שעות בדום או אחרי יומיים עבודה ללא ריסטרט) ברצוני לדעת האם הטמפרטורה שלי נורמלית (גוף קירור הרגיל של אינטל) אני לא מעוניין בתגובות כמו "האא זה אינטל מה חשבת" או "נו נכון זה פרסקוט אפשר לתגן עליו ביצים" וכו'. רק אדם שבאמת מבין בנושא וידוע תשובה מדוייקת אני מבקש כל השער תחסכו את המאמץ שלכם בכתיבת הודעה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח אם Albatron PX845PE Pro II האם יש כבר נסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה זה אומר, יצור זה יותר דק, פחות ארוך או פחות רחב? ואיך זה שזה יותר קטן זה צרך פחות חשמל ומהיר יותר (פחות כסף אני מבין כי זה חתיכה יותר קטנה)
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה MA790GP-DS4H AM2+ אני יוכל לעשים את המעבדים החדשים ( Phenom II)??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
האם לוח אם מתקדם יותר מזה שהיה עשוי להציג נתונים שונים בתכנת EVEREST ממה שהציג הלוח הקודם? הכוונה לנתונים רחבים יותר? למישהו היה ניסיון כזה?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: מעבד- Core 2 Quad Q6600 Box Intel לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- GIGABYTE NVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe מארז- NZXT LEXA ALIMINIUM קירור למעבד- THERMALRIGHT Dissipateur Ultra-120 Extreme +מאוורר Scythe -SFLEX" S-FDB 120mm Quie אני מעוניין שהזכרונות יהיו 800 מגה הרץ.. השאלה שלי היא איזה חברה לקנות ומה זה זכרונות עים CL5 ? כי זה מה שאמרו לי לקנות אשמח אם תעזרו לי כי אני צריך תשובה בדחיפות בכדי שאוכל להזמין את המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני ביום ראשון מקבל מחשב חדש עם המעבד הנ"ל ועכשיו אני רואה פה באתר שבכלל מפסיקים ליצר אותו והוא מוחלף עלה לי דיי הרבה כסף המעבד הזה.. מה לא בסדר איתו? תודה
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד ולהשתמש בו לקימפול, autocad (דו מימד) ומכונה וירטואלית בעיקר. אין צורך ביכולת להריץ משחקי מחשב אז הדגש העיקרי הוא המעבד של הנייד. על איזה מעבד כדאי לי להתמקד מבחינת ביצועים ומחיר? אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף אבל כן רוצה מחשב שיעבוד חלק. מדוע אין benchmark למעבד החדש 8550U כאן https://www.cpubenchmark.net/laptop.html? תודה וחגי תשרי שמחים לכם
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות עוד סטוק של 4GB RAM כרגע יש לי כבר אחד של 4 אני ר וצה שיהיה 8 עכשיו השאלה שלי זה הסטוק שיש לי ולקנות עוד אחד זה ממש לא ביזבוז אז אין לי בעיה אפילו לקנות עוד 3 סטוקים אבל אין לי מקום חחח(לא יודע עם זה גם אפשרי) אז לשאלה כן, רציתי לדעת עם יהיה לי עוד 8GB RAM הביצועים שבדרך כלל מעמיסים את המעבד ירדו ממנו קצת? אני צריך יענו שיהיה פחות ביצועים על המעבד וקצת יותר על הראם אז חשבתי שזה יכול לעזור אבל אני לא בטוח, כי אני לא מבין גדול, תודה על העזרה(:
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום . אני מרכיב מחשב למשחקים כבדים , אני יודע שערכת ה X היא המומלצת ביותר , אולם אין לי תקציב מספיק עבורה . אם כן רציתי לשאול מה עדיף למשחקים ערכות ה H או ה P ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב חדש ואני לא מייעד אותו למשחקים, כדאי לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה? או שבכל זאת כדאי לקנות כרטיס מסך תקציבי נפרד?
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
טוב קודם כל יש לי תלוח אם הזה 648 Max-V. ועכשיו אני רוצה לחבר תכרטיס מסך אבל יש תצוקציק הלבן הזה ואני לא יודע מה עושים איתו(לאיזה צד לדחוף אותו להפעיל קצת לחץ) ? הנה תמונה: תודה לכל מי שיעזור לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום.. יש לי את המחשב הנ"ל בבית: שלום יש לי בבית את המפרט הנ"ל: amd athlon 3200 939 gigabyte ga-k8nf גיגה זיכרון a-data 400ddr x800xl pci-e 120sata1 גיגה wd ספק hec 400 עקב הפסקת חשמל הלוח נשרף ולכן אני צריך חדש.. אם אפשר אני רק צריך לוח פשוט כמו זה שהיה לי בערך שיתמוך במה שצריך...(אין לי כוונה לשדרג את הלוח מעבד וזכרונות ) יד שניה בא בחשבון אבל לא מצאתי עד עכשיו.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
משחקים, תוכנות הפעלה סרטים וכו...
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לוח אם שיספק לי חריץ אחד של PCI-E X16 ואחד של X8 - ועם אפשרות לCrossfireX וSLI ושיאפשר לי סאונד באיכות גבוהה עד עכשיו הייתי נעול על Gigabyte GA-P55A-UD4 מכיוון שהוא נתן לי את כל האופציות, אך הוא יקר מאוד (967 ש"ח ליתר דיוק) והיום אחד מהפורום אומר לי שיש אחלה לוח אם של אינטל שיספק לי את כל הצרכים שאני צריך ב200 שקל פחות עכשיו השאלה לי אליכם המקצוענים האם הלוח אם הזה הוא איכותי וטוב? INTEL WARRENSBURG : P55WG המחיר שלו הוא רק 730 ש"ח, שה 230 שקל פחות מהUD4, משמעותי ביותר. הלוח אם הזה מפיק גם הוא יכולת לSLI וCF, והחריצים של הכרטיס מסך שלו הם עם אותם מאפיינים, PCI-E X16, ואחד X8 מה אתם אומרים? הלוח אם הזה (P55WG) הוא טוב?! או שהוא לא משהו ביחס לUD4?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש דרישות מוזרות ביותר שהוא קונה מחשב וכמו תמיד, אני מוצא את עצמי מחפש את החלקים. אז עכשיו הדרישה שלו היא ללוח אם לAMD, 333MHZ (או אולי 400, כרגע זה על 333) שיהיו בו 4 חריצי זיכרון DDR 3200 (כולל DUAL) תמיכה בATA133, AGPX8, כרטיס רשת בפנים, עדיפות גבוהה ביותר ללוח עם DUAL BIOS וכמובן שיתן ביצועים גבוהים מאוד (מתוכנן OC ממש נמוך, משהו כמו 10-20 תוספת לFSB) כמובן שלא יהיה יקר מידי (הוא לא נתן לי גבול, אבל אני מחליט לקבוע את זה על 1000 ש"ח) אני חיפשתי ולא מצאתי שום דבר שיתאים, אבל אני גם עייף וכבר נמאס לי לקרוא מפרטים שכתובים בכתב גמדי. אז אני מודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-