מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX או Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 מצד אחד השני הוא 4 ליבות אבל מצד שני יש כאלה שאומרים ש 2 ליבות יכול להיות עדיף במצבים מסויימים.. אני מתכוון מה יותר טוב גם לאורך זמן ולא רק בחצי שנה הקרובה.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי הצעה ל QX9650 האם כדאי להחליף ? בגדול הדבר היחיד שמעצבן אותי במעבד שלי שקיבלתי מחבר שאין לו וירטואליזציה... וזה מתחיל להעיק עליי. האם הביצועים טובים יותר ? האם יהיה שינוי מהותי..שהמעבד שלי כרגע קרוב לסטוק של QX
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע AMD1800+, לוח של גיגהבייט(7VRXP, KT333) וזכרון XTREME DDR PC2700 256MB. אני מעוניין להוסיף עוד 256MB. אין צורך בשום דבר של דואל צ'אנל\DDR2 וכו' . אם אפשר אז אני מעדיף CL2, אבל לא חובה. כמו כן, אני מניח שהמקסימום שאני צריך זה PC3200, שלפי הבנתי זהו הסטנדרט כיום. כרגע אין הגבלת תקציב, ואני מעוניין לקבל הצעות. בתודה
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
להלן הדרוג עלפי לוחות האם שאמורים לצאת מפסי הייצור של היצרניו השונות ב 2005: ASUS תייצר 50 מליון לוחות אם, Foxconn תייצר 40 מליון לוחות אם, Elitegroup Computer Systems - ECS תייצר 20 מליון לוחות אם, Gigabyte תייצר 16 מליון לוחות אם, MSI - Micro-Star International תייצר 15.5-16 מליון לוחות אם. המספרים האלה כוללים את הלוחות שהיצרניות מייצרות עבור לקוחות OEM. חברת Foxconn מיתכוונת להגביר פי 60 את המכירות שלה לשוק הפרטי. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050526A1003.html
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי כרגע על המחשב זכרון תקציבי של קורסייר DDR II 512MB ואני מעוניין להרחיב. תתכננתי לקנות סטיק נוסף של 512 ואז שמתי לב שיש ירידת מחירים רצינית בזכרונות וההפרש בין סטיק 512 ל1GB של קינגסטון הוא 50ש"ח בסה"כ ההפרש מחירים בין חצי גי'גה לגי'גה הוא קטן. מה יתן לי ביצועים יותר טובים? 1GB בדואל צ'אנל (שני סטיקים של 512) או 1.5GB ללא דואל צ'אנל?
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי פנטיום 3 ואני מעוניין לשדרגו ל-פנטיום 4. ההתלבטות שלי היא בנושא המעבד בעיקר בגלל מחירו הגבוה וחשיבותו. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא סימולטור הטיסה של מיקרוסופט (Microsoft Flight Simulator 2004), ולמי שלא מכיר, יש לציין רק שהוא דיי "כבד" - גרפיקה מורכבת מאוד והתקנה של כמעט 3 ג'יגה על הדיסק הקשיח. כל הישומים האחרים שאני משתמש לא דורשים מעבד חזק. לאחרונה אני שומע מאנשים שמעבד Amd הוא יותר "מותאם" למשחקים, ולכן עדיף לי לקנות אותו, אם השימוש העיקרי שלי במחשב הוא למשחק עם "גרפיקה חזקה" כגון הסימולטור. שאלתי היא: האם זה נכון? האם כדאי לי להוסיף כמה מאות שקלים בשביל Intel, או "להסתפק" ב-Amd שכבר ישרת את המטרה שלו? מצטער על הבורות, אבל הדעות ממש חלוקות בנ…
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני חודש בערך מחשב חדש עם מעבד AMD Phenom II X3 720 2.8GHZ. המעבד ממש מהיר והכל טוב ויפה. כשאני פותח למשל קובץ RAR של 500 מגה לוקח לו 18 שניות להיפתח, ואני רואה שהמעבד מתאמץ ב35%. (אני רואה את זה בTask Manager, ב CPU Usage). אחרי שפתיחת הכיווץ נגמרת, המעבד חוזר לעבודה ב2% מיכולתו. עכשיו, אני שואל, למה שהמעבד לא יתאמץ ב90% או לפחות ב70% וככה יכפיל/ישלש את מהירות העבודה שלו? הדוגמה הייתה רק על תוכנת WINRAR אבל הכוונה שלי זה גם בהעתקת קבצים גדולים, הפעלת תוכנות כבדות וכו'. תודה !
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום עברו כמה שנים מאז שקניתי מעבד אבל לאחרונה לצערי/שמחתי נשרף לי הלוח אם וניצלתי את זה לבניית מחשב חדש. החלטתי להזמין מעבד i5 2500 tray ולאחר חיפוש קצר מצאתי חנות אונליין שהציעה אותו באיזה 25-30 שקל פחות מכל השאר (חנות לא מוכרת במיוחד). הזמנתי שם והיום כשהגיע המעבד חשכו עיני. אני יודע שמעבד TRAY אמור להגיע ללא קופסה יפה, אבל בפעמים שעברו שהזמנתי מעבדי TRAY הם הגיעו עם חוברת, גוף קירור מקורי ותעודת אחריות. מה שהגיע היה מעטפה קטנה ודקיקה (מרופדת) ובתוכה פשוט זרוק המעבד. זהו. זה נראה כאילו שדודה של המוכר הביאה את המעבד הזה במזוודה שלה מארה"ב או משהו כזה. ברור לי שזה לא מעבד מסודר של היבואן הרשמי ויש לי כמה חששות: 1. מי נותן אחריות לכזה דבר ? אין תעודת אחריות והרי אחריות של…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם בעל סוקט 478 לפנטיום 4 של אינטל. שיתמוך בזכרון DDR400 (דואל צ'אנל) ויהיה לו כרטיס מסך / קול / ורשת מובנה. החברה לא כלכך משנה, רק שיעבוד. ויהיה יציב. תודה רבה לכולם, פיטר.
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
7 ננומטר נוחת בתחום האקסטרים - חברת AMD מכריזה על סדרת מעבדיה החדשים לפלח העליון של שוק המחשבים האישיים עם ליבות Zen 2 מהירות ועד 64 נימים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מתכנן לקנות שילוש של מעבד לוח וזיכרונות האמת לא משנה לי amd או intel ואני יודע שamd משתלם יותר בתקציב שלי 1800 שקל השימושים שלי הם גיימינג בעיקר ועבודה כללית במחשב עם כרטיס מסך hd4890 לכן הכנתי 2 מפרטים הראשון מבוסס על amd amd phenom 2 955 black edition igabyte GA-870A-USB3L - ATX וזיכרונות 4gb של קינגסטון מחיר 1350 השני מבוסס על אינטל i5 2400 ntel Core i5 2400 3.1GHz 6MB LGA1155 - TRAY - מעבד IGABYTE GA-PH67A-UD3-B3 (H67) - ATX - 951001B3 ואותם זיכרונות כמו במפרט הקודם מחיר 1650 שקל מה עדיף ? אני כן מתכנן לעשות oc ופה הדילמה שלי כי לפי מהשראיתי אי אפשר לבצע oc למעבד הזה של אינטל זה נכון ? ועוד שאלה כרגע ישלי מעבד e7200 4ghz אם אני יחליף את הכrטיס מסך לכרט…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי(זה בעצם יותר מחשב חדש כי את הרוב אני מחליף) בעיקרון מה שאני משאיר זה: כרטיס מסך GTX770 2GB OC של GIGABYTE ספק כוח SEASONIC 620W BRONZE וכונן קשיח(אבל מוסיף עוד אחד) אז אני צריך המלצה ללוח אם, מעבד וזיכרון אני מעדיף את המעבדים של intel והשימושים שלי הם: משחקים, תכנות(גם בסביבת אנדרואיד אז יש את האימולטורים) וגם מכונות וירטואליות מדי פעם התקציב הוא בערך 3500 אפשר לחרוג, אבל לא יותר מדי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לוח אם יהיה לפחות מהיר כמו שלי ויציב כמו שלי באותו תחום מחירים ... (הלוח במפרט מחשב) כי יש לי אפשרות להחליף אותו בחינם...
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות את הלוח אם הנ"ל כחלק ממפרט למחשב, העיניין הוא שהתסכלתי במפרט הטכני של הלוח אם + תמונה וראיתי שיש רק חיבור IDE אחד?!?! האם זה נכון או שעיניי מטעות אותי העיניין הזה חשוב, כי למרות השימוש בSATA כיום יש לי הארדיסק של 120 ג'יגה (שהוא "המקרר" שלי) שאני מעוניינת להשתמש בו במחשב החדש וגם צורב דיוידי+נגן דיוידי בעליי חיבור IDE רגיל... מה אפשר לעשות בבעיה הנ"ל? תודה, דפנה.
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש,ואני עדיין לו סגור על מעבד ולוח אם. הייעוד של המחשב הוא משחקים,העיקר BF4. כרגע אני חושב לקנות את הלוח אם של MSI z87-45 GAMING ראיתי שיש גם גירסא רגילה שלו וההפרשים ביניהם הוא 250 שקל,הוא שווה את ההפרש מהגירסא הרגילה? יש איזה לוח אם יותר טוב בטווח מחירים הזה? לגבי מעבד חשבתי ללכת על I5 4670K,בשביל משחקים הוא מספיק ?הוא שעדיף לקחת I7? לגבי זיכרון מה עדיף? סטיק של 8 ? או 2*4 ? איזה מהירות? אני מעוניין לשדרג את הזיכרון בעתיד ל16,בנוסף יש לי 4 סטיקים של 2 ג'יגה? שווה לשלב אותם איך שהוא או שזה יוריד לי ממהירות של הסטיקים החדשים שאני יקנה?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש, עם מעבד של אינטל: core 2 duo e6400. רציתי לשאול איזה לוח אם מומלץ? הבנתי שלוחות האם של אינטל לא משהו... ויש כל כך הרבה סוגים אחרים של לוחות שזה מבלבל. שאלה נוספת שיש לי היא לגבי הזיכרון: האם הזיכרונות של twinmos טובים? יש הרבה הבדל בינם לבין crosair או kingston? תודה על העזרה!
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג זכרון ל16 GB לנייד מדגם Dell Vostro 3560 איזה זכרונות 8GB 1600MHz DDR3 מתאימים ? ובכלל איך אפשר לוודא שאני רוכש זכרונות של חברה אמינה ומיבואן רישמי ? חוץ מזה שאלה נוספת - האם חייבים לרכוש "זכרונות תואמים" או שכל 2 סטיקים של זיכרון 8 GB יעשו את העבודה ויעניקו לנו 16 GB שלמים של זיכרון לנייד אז יש דבר כזה "זכרונות תואמים" או לא ?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ערכת השבבים X79 תתמוך גם במעבדי LGA1366 "אם חשבנו שמעבדי ה LGA1366 הותיקים הולכים להעלם לקראת סוף השנה מהמפה עם השקת מעבדי ה Sandy Bridge-E וערכת השבבים X79 אשר צפויות להגיע ביחד, הרי שהיום אנו מקבלים ידיעה מפתיעה מהאתר XBITLABS אשר לפיה מסתמן כי ערכת השבבים ה X79 תתמוך במעבדי ה LGA1366 כמו גם במעבדי ה Sandy Bridge-E בתושבת ה LGA2011. על פי המסתמן ממסמך רשמי של Intel שנחשף בפני XBITLABS ב INTEL מתכוונים לאפשר תמיכה במעבדי ה LGA1366 ביחד עם ערכת השבבים X79, כאשר ב INTEL עומדים להשיק שני לוחות אם חדשים המבוססים על ערכת השבבים X79. לוח האם הראשון הוא ה DX79SI המכוון לשוק הגבוה ביותר, כאשר לוח אם זה יתמוך במעבדי ה LGA2011 בלבד, ואילו לוח אם נוסף …
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
מפרט המחשב: Gigabyte Z490 VISION G לוח אם Core i5 10600K - מעבד MSI RTX 2070 SUPER GAMING TRIO 8GB GDDR6 HDMI 3xDP - כרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני לוקח את הרזולוציה נה"ל בתור המקרה הכי כבד - אין לי צורך ב 3D או 4K. האם זה משנה אם אני מוסיף למערך גם כרטיס מסך 8800GT? בכמה זה יכול להוזיל?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי זיכרונות OCZ REAPER 2GB 800MHZ שכל אחד 2GB וסה"כ 4GB... רציתי לשאול: אם אני יוסיף עוד 4 GB זה ישנה לי את הביצועים? אם כן משמעותית? ומה עדיף? 8GB DDR2 800MHZ או 4GB DDR3 1333GHZ?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הביוס סייור http://www.ioss.com.tw/web/English/RD1BIOSSavior.html הכלי שיציל את כולנו מהרס של ביוסים. הבעיה היא שאני לא מוצא את הכלי הזה בארץ, צריך לארגן הזמנות דרך חנויות או פרטי זה דבר אדיר במחיר של כ 20$. ויכול להציל חיים. לכל מי שקינא ב ג'יגה-ביט
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בזיכרון הקודם של קינגסטון 2 גיגה שקניתי לא היה SP בסוף!! מה זה אומר ה SP? ובזיכרון הזה כתוב לי בAIDA את זה Auto Self Refresh Not Supported ולעומת זאת הקודם תומך!! האם התמיכה ב Auto Self Refresh היא חשובה? האם יכול להיות שהזיכרון הזה לא מקורי או סוג ב? הזיכרון נקנה ב KST. ותאריך היצור שלו הוא מהשבוע השני של 2012. דרך אגב המהירות של המחשב השתפרה באופן משמעותי מ2 גיגה ל 6!!
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, אני לפני הזמנת כמה חלקים מחו"ל והשליחתם לארץ כנראה עם UPS. החלק ה1 שברצוני להזמין קודם כל הוא זכרון של GSKIL 2*1024MB עם קירור וזה או הדגם BPK אוBHK ולפי מה ששמעתי הPK יותר טובים..אם ישנו דגם שהוא יותר טוב מדגמים אלו של אותה החברה אנא ציינו... ושאלה נוספת היא האם יקחו לי על הזכרונות בארץ מכס..כי שמעתי שיש סיכוי שלא ייקחו לי מכס עליהם בארץ המחיר לפני המכס (אם בכלל) הוא 600~ ש"ח כולל הובלה לארץ וביטוח.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה להתקין ווינדוס על המחשב וזאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד העברתי את הווינדוס ל USB..מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר אותו למחשב? לאן אני אמור להכנס בביוס בשביל לכוון אותו שיקרא מה USB? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-