עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by martusevich,

שלום רב, אני מעוניין לקנות לוח אם בשביל CORE 2 QUAD Q9550 ההתלבתות היא בין השניים: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS לוח אם מעולה אם CROSSFIRE ו תמיכה ב-RAID ו הצ'יפסט (P45). מחירו: 649 ש"ח. GIGABYTE GA-EP43-DS3L לוח אם המומלץ עפי הרבה אנשים. לא משהו מיוחד צ,יפסט (P43) מחירו: 474 ש"ח השאלה היא האם ה-200 ש"ח הנוספים יהיו שווים את הלוח של DFI או האם הביצועים יהיו אותו הדבר?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  2. שלום לכולם, עפ"י התמונה שלמטה המעבד הנ"ל מגיע עם כרטיס גרפי של 4000, השאלה שלי לאיזה כרטיס הוא משתווה היום, לדוגמה ל gt220 יש הבדל רציני בניהם? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  3. הי אני מצלם הרבה בוידאו והחיבור למחשב הוא ב firewire מעוניין לבנות מערכת מבוססת I5 ללא כרטיס גרפי חיצוני ועם תמיכה ב USB3 אשמח להמלצות על לוחות אם אמינים בעלות סבירה תודה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by EliranB,

אני עומד לקנות מחשב עם הלוח הנ"ל ASUS P5AD2P Premium 925 S775 הוא תומך ב Serial ATA וראיתי בתמונה שלו שיש לו חיבורי IDE (בתמונה למטה ) האם אני יוכל להוסיף לו 2 כוננים של WD 80 גיגה בתצורת IDE ATA -100? הכוננים הם מסוג WD800JB

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by iPsych,

אז ככה, חבר שלי הרכיב מפרט מחשב שמיועד להיות מכונת משחקים, מבוסס Intel 2.4 533, שלא מיועד להיות בOC וללא שימוש ברייד.. הוא ביקש ממני להסתכל לראות איך המפרט, והדבר היחיד שהציק לי זה הלוח... הלוח שהוא הרכיב הוא-Gigabyte GA-8PE667 Ultra , קישור כאן . ועכשיו ההתלבטויות- יש לוח כמעט זהה בשם Gigabyte GA-8PE667 Ultra2 , קישור כאן , שמחירו 50 ש"ח יותר, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הלוחות והאם הם שווים את ההבדל במחיר? והלוח השני- MSI 845PE MAX2 pure ,קישור כאן , שמחירו נמוך ב50 ש"ח מהראשון, השאלות בנוגע אליו הם זהות... איזה מהלוחות הכי מתאים\כדאי? תודה מראש. :saint:

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  6. AN8 Fatal1ty S-939, PCI-E,GBE,SAT II, nForce4 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D לשניהם נראה לי יש כמעט אותם פיצ'רים שזה כולל SATA II ועוד אז איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים ללא OC ומבחינת ביצועים עם OC ומבחינת פיצ'רים?

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  7. האם כדאי לרכוש שני סטיקים של 1 GB זכרון של קינגסטון, כך שיהיה לי 4 GB זכרון? אני כרגע משתמש ב XP, אבל מתכנן מעבר קרוב ל VISTA. ------------------------------------------------------------------------------- המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR3 כרטיס טלוויזיה: MSI TV@nywhere Master דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS Samsung HD160GB SATA2 7200RPm - JJ160 זיכרון: Kingston 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כונן: Toshiba DVD-RW SD-R5272 LG DVD-RW GSA-H62N מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLACK + 400W PFC PSU

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  8. קירור אוויר ראוי במחיר הגיוני למעבדי ה-Threadripper האימתניים? מסתבר שיש חיה כזו לכתבה

9. שלום, חבר שלי ביקש ממני לעזור לו להרכיב מפרט וההורים שלו מתעקשים על אינטל ואני לא מבין בחלקים של אינטל אניי מתעסק רק עם איי אם די.... אז ניא צריך תעזרה שלכם... אני רואה שיש סוקט 775 ו478 באותו מחיר... אותה מהירות ליבה והכל... מי מהם עדיף? לאיזה סוקטים יש לוחות טובים יותר? ובקיצור, על איזה סוקט עדיףלבנות לו מפרט...? תודה מראש, ניר.

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  10. שלום, חשבתי לפנק את המחשב בעוד 3 סטיקים של זיכרון, וראיתי שההבדל במחיר בין סטיק של 1 ל-2, ממש לא משמעותי. ב-KSP מוכרים סטיק אחד של 2 ג'יגה זיכרון DDR3, ב-120 ש"ח. אני הולך על TRIPLE, כי הבנתי שבזה המחשב שלי תומך. מפרט המחשב: מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB שימושים: משחקים מידי פעם, מטלב בעתיד, סרטים, וגלישה באינטרנט... אני מתלבט אם אני ארגיש שינוי רציני אם אני אעשה שדרוג כזה. אני מריץ WINDOWS 7 64 BIT. אשמח לתשובה בנושא. תודה

11. שלום !!!!!!!!!!!! רציתי לשאול בישביל חבר שלי עם משתלם לו לקנות עוד סטיק אחד של זיכרון כי יש לו רק 256 ): ומה המחיר שלזה (כי לא מצאתי )

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  12. MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939??

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by oneq,

שלום, ברשותי לוח ASUS P9X79 עם מעבד i7 4930K, שני סטיקים של זיכרון מסוג XPG של ADATA, כרטיס מסך 280X Vapor-X וספק כוח Seasonic S12II 620watt. כשאני מדליק את המחשב נדלקים רצף של לדים אדומים (כנראה נורות אזהרה כלשהן) וזה נגמר בזה שה Boot Device LED נשאר דולק קבוע ואין POST. המסך נכנס מיידית ל Power Save Mode. מה שניסיתי זה: לחבר את הכוננים לפורטים שונים של SATA להחליף כבל SATA לנתק כבלים של SATA להחליף זיכרון RAM הוצאתי את הבטרייה של הלוח כדי לאפס הגדרות הפעלה עם ובלי GPU ועדיין אין POST. יש משהו נוסף שאפשר לנסות? במידה ולא, מה אפשר לעשות? איך אפשר לדעת מה מקור הבעיה כדי שאדע מ…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by ROMANGO,

שלום רב . אני רכשתי מחשב עם מעבד Intel® Core2 QUAD Q-9550/12MB/1333fsb . אני התקנתי תוכנה ashampoo winoptimizer והרצתי בדיקת נתוני מערכת ומידע שקיבלתי שמספר CPU 4 ושם -( Pentium III ( A80525,p6k katmal, כך שאני לא מבין איזה סוג מעבד זה .

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by ccc,

אני לא מצליח לבטל את הSATA הוא כל הזמן מנסה לחפש כוננים כאלה של רייד בהתחלה ואני לא יודע איפה לבטל את זה בלוח... בכלל לא מוזכר Sata בביוס.... הלוח הוא גרסה 1.06

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by asaf16,

קיים? מורגש בכלל? המערכת היא AM2

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  17. שלום כולם, לאחרונה שמתי לב שבכל זמן שיש תצוגה מורכבת על המסך ( כגון משחקים ישנים או אפילו משחקי פלאש ) יש שימוש של 100% במעבד והמחשב מתחיל להיתקע קלות... זאת בעיה שלא הייתה לי בעבר, המפרט: לוח אם msi neo2 platinum מעבד amd 3800X2 939 זכרונות 1 ג'יגה של PDP כרטיס מסך 6800GT 256 ומסך ASUS 22" יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, זה ממש משגע אותי אני מרגיש כמו פנטיום 2 ... תודה, דור

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  18. ערב טוב, קניתי מחשב חדש כמופיע במפרט בצד. הזיכרונות הם CL 4 אבל כאשר אני בודק ב CPU Z כתוב שהם עובדים ב CL 5 בתזמונים 5-5-5-18 במקום 4-4-4-12.. יש לזה הסבר? אגב, בביוס הגדרת התיזמונים אצלי נימצאת על אוטמוטי. בנוסף, רציתי לדעת אם EVEREST היא תוכנה טובה לעשיית בדיקות מאמץ לחומרה? כמה זמן הבדיקה אמורה להימשך? הפעלתי אותה בנייד (עם חומרה דומה..) והיא עבדה יותר משעה ועדיין לא סיימה.. זה אמור להיות ככה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  19. היי. אני רוצה לקנות לוח אם מעבד וזכרונות חדשים. אני חשבתי לכיוון ה AMD 3500+ ווינצ'ינסר וזכרונות pdp patriyot 512*2 3200pc הבעיה שלי היא הלוח אם... יש לי כרטיס מסך 9800XT AGP אני יודע שיש את כל הקטע של ה PCI-e ואני לא רוצה שאם אני אחליט לעבור לPCI-e אז אני לא אוכל כי יהיה לי לוח רק עם AGP השאלה שלי היא: איזה לוח הכי כדאי לי לקנות? בלהתחשב בכרטיס מסך שלי וזה שאני לא מעוניין לעשות OC! ללא הגבלה של מחיר ללוח אם... יש הצעות ? :s05:

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by creek,

יש חיה כזה?! חבר שלי קנה מארה"ב, 3400+ ב-socket 939, גם באתר וגם על הקופסה כתוב כי זה ב-socket 939, ובאתר של AMD לא מוזכר 3400+ ב-socket939 בכלל :s05:

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by Maxx,

הסטפינג של המעבד שלי הינו RIRGA 0230 , מה זה אומר , איך אני יכול לדעת אם זה סטפינג טוב?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  22. ^ במחשבים ניידים כמובן כשהנייד אמור לשמש לעבודה משרדית תודה

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by ilay22,

למחשקים בעיקר, גם לתוכנטות גרפיקה ו 3D השניים האחרונים אותו מחיר, מה עדיף? הראשון יותר זול בצורה משממעותית בשבילי, האם הביצועים שלו פחות טובים?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  24. קראתי כאן בפורום שעומדים לצאת מעבדים של amd שנקראים ברטון או משהו כזה, מישהו יודע עם הם יהיו יותר טובים מה-athlon xp? ועוד כמה זמן הם יוצאים? ואולי מישהו יודע בערך כמה הם יעלו (בלי להיתעצבן)?.

25. האם יש עדיפות? חשבתי ללכת על ה 8gb בסטיק אחד

• 4 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים