מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! סליחה מראש אם אני עובר על חוקי הפורום, אני חדש כאן יש לי מעבד Q9300 עם 2 GB של RAM מסוג DDR2 במהירות של 400 MHz, הלוח אם שלי הוא: gigabyte EP45-DS3 בעקבות התקנת ווינדוס 7 החלטתי שאני רוצה להרחיב את הRAM, אז השאלה שלי היא ככה: אני רוצה לקנות 2 GB של RAM DDR2 אבל במהירות גבוהה יותר (1066 MHz לצורך העניין) האם זה אפשרי? המחשב לא יקרוס? והאם הRAMים ישתפו פעולה (הכוונה שבמאפיינים אני אראה שיש לי 4 GB RAM ) ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב עוד לא החלטתי איזה מעבד אינטל עוד AMD אבל זה אחד מהשניים או שAMD 3000 החדש של ה64 ביט או פנטיום 4 3.0 עכשיו אני לא יודע עם שווה לקנות גיגה זיכרון שעולה לי 640 מKSP או 512 יענו מה אני ירגיש הבדל משמעותי ששוה לקנות אותו או שעדיף להשקיע תסכום הזה בחלק אחר?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי חברים זקוק להמלצה לזכרונות חדשים מעבד q6600 quad לוח אם asus p5kc ווינדוס ויסטה 32BIT הלוח אם תומך ב- 800, 1066, 1333 MHZ אני רוצה זכרונות טובים ומהירים
-
- 14 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אם הנושא לא קשור לפורום, אתם מוזמנים להעביר. פשוט לא ידעתי לאיפה לשייך את הנושא הזה והפורום הזה נראה לי הכי מתאים. אני רוצה לקנות מחשב חדש והמעבד הכי טוב שהצלחתי לשלב עם הכרטיס 8800GTS במסגרת התקציב הוא ה5600+ של AMD. רציתי לדעת האם המעבד הזה ינצל את הכרטיס במלואו או שכבר יהיה לי עדיף ללכת על השילוב של E6600 עם 8600GTS 256. וגם בכלליות בלי קשר לנושא הספציפי הזה האם השילוב של E6600 עם 8600GTS משתלם יותר למחשב שמיועד למשחקים? תודה מראש על התשובות.
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קטגוריה ראשונה - עם כרטיס מסך מובנה (זה קל יחסית). כמו ה- ASUS M2A-VA למשל. קטגוריה שניה - ללא כרטיס מסך מובנה, עדיפות ל-P965 או 650i הכוונה ללוחות לא יקרים (400-800 ש"ח) - גם ל-AM2 וגם ל-775 של אינטל. תודה מראש, TMP
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב שיתמוך בשני כרטיסים בSLI, עם מספיק פאזות שיספקו מתח יציב למעבד, ועם גופי קירור איכותיים. מה אתם אומרים על זה: GA-Z77X-UD5H יש לכם המלצה על לוח אם טוב אחר בתקציב של 1000 שקל? ( צ'יפסט Z77) אשמח להרבה הצעות וגם סיבות להצעות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1)מתי המחיר של ה-9300 יהיה בסביבות ה- 1100-1300 ?? 2) מתי ה-9450 יוצא וכמה הוא יעלה בארץ ותוך כמה זמן ירד המחיר שלו באיזה 300 שקל לפחות ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
1.אני מתלבט בין 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel ל 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channe 2.האם יש הבדל גדול בין תזמון 9-9-9-24 לבין 7-8-7-24? 3.יש הבדל משמעותי בין זכרון שעובד על 1.5V לבין 1.65V? 4.לגבי 555 PHENOM 2 מה ההבדל בין הגירסא הרגילה לBE? 5.מה זה תמיכת זכרונות XMP? 6.מה ההבדל בין 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel לבין 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel יש להם אותו תזמון ואותו מחיר רק הם עובדים בוולט אחר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מעבד מKSP, והם רשמו על גב המעבד את השם שלו עם טוש. חשבתי שזה יכול להפריע קצת למגע של גוף הקירור עם המעבד (ממש קצת, אבל עדיין...). האם זו באמת בעיה? ועוד שאלה: האם אפשר לגעת בגב המעבד ובמשטח המגע של גוף הקירור עם המעבד עם ידיים חשופות בלי בעיה, למרות שיש טביעות אצבעות, או שזה מפריע למגע ביניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין להרכיב מפרט באופן עצמאי בתקציב נמוך ומתלבט כרגע בין דגמי לוחות ומעבדים . לוחות : GA-P31-ES3G מול P5KPL-CM ASUS הג'יגה-בייט ,לפי מה שהבנתי ברשת , אינו כולל כרטיס מסך מובנה לעומת ה-ASUS (אני מעדיף מובנה בגלל הצורך הבסיסי של המחשב) , אך הוא יקר יותר מדגם ה-ASUS שציינתי , מה שיאלץ אותי לרכוש גם כרטיס מסך פשוט. האם יש הבדל מהותי בין הלוחות (לא מעוניין באוברקלוק) ? או שעדיף לקחת את ה-ASUS. אין צורך בפיצ'רים כמו FIREWIRE או SPDIF , אלא משהו בסיסי ואמין . מעבדים : E5200 או E7400 . האם הפער המשמעותי במחירים , מצדיק ריכשה של E7400 ? שניהם הנתי ליבה כפולה ,רק בטכנולגיה אחרת (אם הבנתי נכון) . ישנו הבדל ביצועים משמעותי ? תודה למי שעוזר.
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אחרי ההכרזה על מעבדי אינטל החדשים וההוזלות, האם כדאי לרכוש אינטל D950 או E6400. יש הבדלים משמעותיים במהירות שעון ו-cache, אבל מדובר בטכנו' "ישנה" מול חדשה. או בכלל איזה AMD . המחשב מיועד לעבודה משרדית/גראפית/ וגם משחקים( מיני-גיימר).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בביצועים של המחשב או במשחקים במחשב שיש בו1 ג'יגה ומחשב שיש בו 512 מגה?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני הייתי רוצה לדעת במה זכרונות DDR2 שונים מזכרונות DDR רגיל. האם זו רק המהירות או שגם בשיפורים טכנולוגים נוספים. בבקשה תשאירו תגובות מי שמבין
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד AMD ATHLON 64 3000 בסביבות הסכום של 500 ש"ח המחשב לא משמש למשחקים אלא לקידודים תודה נעם
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הכבל חשמל של הלוח אם פגע במאוורר של המעבד וגרם לו להשמע כמו חיפושית בעליה. ניסיתי להרים טיפה את הכנפיים כדי שלא יפגעו בצלעות קירור ואז נשברה לי אחת, עכשיו זה נשמע כמו אפאצי'. זה P4 בסוקט 775.. כמה עולה מאוור ג'נרי הכי זול? אם אני ארכיב על הצלעות מאוורר קטן של P3 יעבוד בסדר או יתחמם? תודה, גדעון
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אהלן, אני בונה מפרט בימים אלה (SKYLAKE + DDR4) ונתקלתי בזכרון הבא באמאזון, 16GB DDR4 במהירות של 3000MHz: http://www.amazon.com/gp/product/B0134EW7G8?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER 115$ לפני שליחה ומסים, סה"כ כולל הכל יוצא בערך 560 ש"ח אם אני זוכר נכון. אני שוקל להזמין אותו היום ואשמח לכמה תשובות כדי לוודא שאני לא עושה טעות. יש דעה על הדגם הספציפי על זה? האם הדיל שווה יחסית לארץ? (מצאתי בזאפ כרטיסים מאותה סדרה אך בתדר נמוך יותר ב800 שקל ומעלה) האם הלוח יתאים על ASUS Z170-PRO-GAMING אותו אני שוקל לקנות ? האם יש מניעה מסויימת מלרכוש זכרון בחו"ל? (אחריות, נזק במשלוח, DEAD ON ARRIVAL, וכו') (אם טעיתי בפורום, סליחה מראש…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אפשרי ? אם אפשר בתדר 667mhz , ולא משהו לא מוכר , מהחברות שמכירים (samsung , kingstone , corsair ...........) 1000 +- שיתאים למפרט שרשום לי בצד :] תודה (אל תתייחסו לזכרונות שכבר קיימים במפרט הקורסאיר)
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
להלן המפרט: Athlon 64 X2 4200 GA K8 NF-9 2xDDR2 512mb 3-3-3-8 2xDDR2 256mb 2.5-3-3-8 (ב BIOS התזמון הוא 3-3-3-8) הזכרון עובד ב 200MHZ, המעבד ב 2200MHZ, ה BUS ב 200MHZ. לא נעשה OVERCLOCK. MEMTEST86 רץ 8 שעות מבלי לגלות כל בעייה. S&M לעומתו, הודיע על בעייה בסוף הסיבוב הרביעי. כאשר אני מוריד את מהירות הזכרון ל 166MHZ אין שום תקלות. מה יכול להיות מקור הבעייה?
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני ליצור דיסק אתחול (ולא דיסקט אתחול) של MEMTEST ואין לי מושג מה עושים. ניסיתי להוריד את קובץ הISO אך יורד לי הקובץ ZIP. ואם מישהו יכול לשלוח לי את הקובץ עצמו ולהנחות אותי, תודה רבה עריכה: הרבה זמן עבר ואני אשמח לתשובה :-\
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי למצוא לוח שיש בו לפחות חריץ PCI EXPRESS X16 ולפחות 2 חריצי PCI רגילים... הלוח צריך לתמוך גם DDR2 וגם DDR3 ואני חייב שיהיה בלוח גם RAID שתומך בסוגים 0,1 לפחות... אם מישהו מוצא לי משהו כזה הוא גדולללללל
-
- 14 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מעבד: AMD Athlon 64 X2 4600+ Socket AM2 לוח אם: Gigabyte M55Plus-S3G וזיכרון samsung 2x1GB DDR2 667Mhz תגידו לי בבקשה האם זה טוב הא ועוד משהו, האם הזיכרון יתאים ללוח אם: [המאפיינים של הזיכרון] 240-pin unbuffered DIMM *Capacity: 2GB (2x1GB) *Maximum 5.4GB bandwidth *JEDEC standard 1.8 + 0.1V power supply *CAS Latency: 4 *4 Bank *Off-chip driver (OCD) impedance adjustment on die termination (ODT) 240-Pin Standard Double-Data-Rate-Two Synchronous DRAMs (DDR2 SDRAM) with a single + 1.8 V (± 0.1 V) power supply Built with 1024-Mbit DDR2 SDRAMs in P-TFBGA-60 and P-TFBGA-84 chipsize packages Programmable CAS Latencies (3, 4 and 5), …
-
- 7 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני רק רוצה לוודא. כרגע יש לי שניים של 512MB שעובדים ב DUAL CHANNEL והייתי רוצה להוסיף עוד שניים (מחברה שונה) של 512MB. האם יהיה לי 2GB שיעבוד ב DC? תודה
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קודם כל תודה לעוזרים, אני מתלבט אם לשדרג את הזכרון או להישאר על 16 לבינתיים. המחשב מיועד לגיימינג עם המשחקים הכי חדשים, לסרטים ועוד דברים בסיסיים. חייב לסגור את הפינה הזו ולהפסיק עם כאב הראש שעשיתי לעצמי
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך הזכרונות של geil כי ביום שני אני הולך לקנות 256 ddr 333 ?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-