מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קניתי לפני כשבועיים מחשב כפי שמתואר במפרט הבא. כנראה שיש בעיה בלוח אם מכיוון שלפעמים המחשב לא מצליח לעלות (להגיע לשלב ה-BOOT). בASUS יש מספר עידכונים שאמורים לפתור את הבעיה, והטכנאי של החנות לא צליח לפתור אותה למרות הכל.סקר קצר בלוחות של אסוס שמתחילים עם P5K העלה שיש לכל הדגמים את אותה הבעיה (זו הנחה שלי שלא נבדקה עד תום). 1.יום ראשון אני צריך ללכת לחנות ולהזמין לוח חדש למחשב אשמח אם תוכלו להציע לי משהוא תחליפי כאשר עדיפות גבוה ל ASUS ואם אין ביררה גם gigabyte.. 2.אין לי בעיה להוסיף עוד-150 ש"ח בשביל משהוא איכותי. 4.מומלץ(לא חייב) שיהיו 2 יציאות PS2 5.המחשב משמש בעיקר לעבודות כמוSOLID WORKS MATHLAB וכד' 5. אשמח אם תוכלו לסביר לי מה המשמעות של כל הסיומות הק…
-
- 13 תגובות
- 823 צפיות
-
-
החלטתי לעשות כמה בירורים לאחר שראיתי אנשים מדברים פה על הזיכרונות המדוברים גם מהכתבה באנדטאק וגם המלצות מהאתר בית וראיתי שחוץ מבכתבה לא מצויין בשום חנות תתיזמונים שלהם אז החלטתי לשלוח אימייל לחברה עצמה שיפרטו לי על העניין וזאת התשובה שקיבלתי מהם Hello, Thank you for your enquiry. Crucial Ballistix memory modules are designed specifically for computer gamers and power users seeking maximum system performance and stability at a competitive price-point. The Ballistix line features both DDR and DDR2 memory with advanced speed grades, low latencies, and integrated aluminum heat spreaders. The timings for our Crucial Ballistix range of memory modules are below: Crucial Ballisti…
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 2000 0.18 שבזמן האחרון לא מספק אותי.... עכשיו עם הלוח אם שלי 7vrxp אפשר לשים עד 2400 השאלה היא אם כדאי לשדרג. אחרי הכל זה יהיה גם 0.13 ופחות מתחמם מאשר שלי עכשיו..... שגם זה מעצבן אותי. המעבד שלי הרי לא יהיה מספיק לדום 3 ומשחקים כבדים אחרים.כרטיס מסך לא צריך וגם לא זיכרון ממש. לכן חשבתי על שידרוג,אולי אפילו גם לוח אם כדאי יחד עם מעבד. אין לי תקציב כמעט אז.... מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום !! מבקש עזרה בקשר ללוח אם של ASUS ומעבד של AMD - כמה שנים יש אחריות עלייהם , והאם כל חנות מספקת את אותם שנות אחריות? והאם לוח אם או המעבד נישרפו עדיין תופס האחריות??? תודה רבה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם מסוג PM8PM-V של MSI. ניסיתי לעדכן את ה-BIOS שלו מגרסא 3 לגרסא 3.3, והעדכון נכשל שוב ושוב. (העדכון התבצע עד סופו, ונכשל בשלב האימות) לאחר ארבעה נסיונות, חשבתי שאולי היה עליי לבטל את ההגנה על ה-BIOS, אז הפעלתי את המחשב מחדש, והוא לא עלה שוב. (כשאני מדליק אותו, הוא משחרר צפצוף אחד ארוך, שניים קצרים ואז סדרת צפצופים קצרים מאד - דומה לשעון מעורר, ולא מוצג דבר על המסך) מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן. טוב, יתכן מאוד שאני פשוט לא מבין את זה נכון אז בלי תגובות מוגזמות :\ לעגלה המתיישנת שלי יש Duel DDR3200 golden dragon 400MHz, שני סיטיקים של 256. על הרכיב עצמו כתוב cl2.5-8-4-4 (אני מניח שהכוונה ל-2.5-4-4-8). בבדיקה ב-cpuid,לעמות זאת, תחת memory כתוב: 200MHz, FSB:DRAM 1:1 ו CL2.5-3-3-6. תחת SPD כתוב מה שכתוב על הרכיב. כנ"ל ב- RMMA. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של זיכרון ואין לי מושג אם סיטקים מסוג CL2.5-3-3-6 יעבדו... :-\ תודה
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אם אני מחליף לוח ומשאיר את הדיסק קשיח אני צריך להסיר דרייברים ואם כן איך והאם אני צריך להגדיר מחדש משהו בווינדוס לגביי המעבד והלוח החדשים או שהוא מזהה לבד
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות פעמיים 256MB, או 512MB. למה אני מתלבט? מצד אחד: AMD לא מנצלת dual ddr בצורה טובה. מצד שני: הלוח אם תומך בdual ddr ויפיק ביצועים טובים יותר אם הוא ישתמש בdual ddr. אז עם איזו קומבינציה יהיו לי ביצועים טובים יותר? אני לא מתכנן OC והמחשב מיועד למשחקים. המעבד: AMD ATHLON 2500+ BARTON (512K,333Mhz) TRAY CPU מאוורר למעבד: THERMALTAKE VOLCANO SILENTBOOST CPU COOLER FOR ATHLON XP לוח אם: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 MotherBoard(Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 SOUND, USB 2.0 זיכרון? אתם תחליטו.. אני קונה מזיגזג אז התחשבו במבחר שיש להם.. צירפתי קישור: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=22_79&newitem=true תקרת מחיר לזיכ…
-
- 13 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד ומצאתי באינטרנט כמה עכשיו היו כל מני פרטים עליהם שלא ממש הבנתי מי שהוא בבקשה יכול לעזור לי עם העניין?! AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Winchester Socket 939-pin, 1.8GHz, L1 Cache 128KB, L2 Cache 512KB, DualChannel 128-bit controller השאלות: 3000 זה המגהרץ נכון? אבל בפרטים מתחת לשם כתוב 1.8GHz מה זה? ומה זה הcache <? וDualChannel 128 BIT מה זה אומר?! ומה זה הWinchester? תודה מראש! נ.ב שאלה אחרונה האם המעבד הזה שווה 980 ש"ח או האם עדיף.... להשקיע במעבד יותר טוב?!
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
האם במחשב ווינדויס 7 ,64 סביות, אקספלורר 10 - זיכרון ram 2 gb - מספיק לגלישה באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
פשוט יש לחבר שלי אותם ולדעתיהם מאוד מהירים ומחזיקים באוברקלוק עד לבאס של 159MHZ שזה יחסית טוב לחברה לא מוכרת כל כך...
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הזה ASUS M2A-VM והזיכרון הזה TRANSCEND 1GB DDR2 667 5-5-5 עכשיו אני רוצה להוסיף עוד שני גיגה, השאלה שלי אם אלה מתאימים: http://www.ebay.com/itm/Samsung-2GB-DDR2-2x-1GB-PC2-5300U-667MHz-240-pin-Desktop-Memory-/160855625770?pt=US_Memory_RAM_&hash=item2573be102a או בכלל עדיף את אלה: http://www.ebay.com/itm/1GB-DDR2-667-Kingston-Memory-/221153559523?pt=US_Memory_RAM_&hash=item337dc783e3 תודה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה חשובה מאוד יש לי מחשב מילפני שתנתיים אחב הוא אבר סיפור ארוך בלהבלהבלה אני צריך לוח אם חדש טוב תקציב 550 גג שיתים למאבד AMD AM2 אחשב חשבתי על זה http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1739 סליחה שאני לא יודע אך לאבי לינק מיחוד כמוכים אבל הסמח לכבל עזרה תודה מחקה לתגובה משהוא של gigamit אם אפשר =) ו אם לא תנו סיבה למה ו אך זה יעזור כי אני לא מבין בלוחות אם =( ועוד ארבה דברים יש לי דיסלקציה אז סליחה על שגיות הכתיב
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש 2 לוחות שהם בעלות אותו מפרט, אחד של Intel http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dh67cl.html והשני של gigabyte http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3779#sp בלוח של גיגה בייט יש אפשרות להרכיב 2 כרטיסי מסך, זה לא רלוונטי עבורי. כל שאר המפרט זהה, יש הפרש של 100 ש"ח בינהם יש הבדל בין הלוחות האלה שעדיף לוח אחד על פני השני, או שזה אותו הדבר ואין טעם להשקיע עוד 100 תודה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
במידה וכרגע קיים במחשב הזיכרון הבא: http://www.tms.co.il/product/12189, רצוי לרכוש סטיק זהה בנוסף, או שהזיכרון הבא במחיר זהה גם הוא יהיה בסדר? http://www.tms.co.il/product/10392? רצוי שהיצרנית תהיה זהה?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
המצגת של AMD מלפני כמה שעות למי שרוצה לצפות. שמתי בפורום הזה (מעבדים) במקרה, זה לא ממש משנה. זו חברה שעושה הכל מהכל ממעבדים דרך GPU ומה לא. נותנים preview על מעבדי EPYC הבאים מבוססי zen3, הדגמה של סוקט בודד 32 ליבות לעומת dual socket הכי מהיר של אינטל, סה"כ 28 ליבות כפול 2 = 56 ליבות, וה- epyc עם רק 32 ליבות מהיר ממנו. מרשים מאד. צפיה נעימה:
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איזה לוח M כדאי לשים במארז הזה Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 Core I5 750 סביבות ה 500 ש"ח, לוח איכותי שנותן תמורה למחיר שתומך בכל ההתקנים החדשים, ואם אין אחד כזה ב 500 ש"ח בערך, אז תכתבו מה כן משתלם לקנות בכל זאת.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אינטל מוציאים כל יום CHIPSET חדש על כל פלצנות טכנולוגית הכי קטנה שיוצאת ומכיוון של AMD דממת אלחוט ... אז בסדר נכון שיש את ה NFORCE4 ULTRA שהוא מצויין (ונדמה לי גם תומך ב SATA II) אבל יאללה אין שום חידוש שום שיפור שום כלום ?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מי שלא עושה OC איזה מהירות זיכרונות מומלץ ? בהנחה שאני קונה E8400 והזיכרונות צריכות להיות DDRII
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ואם כן אז איזה מארז יש לו 4 USB מקדימה EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E Warranty 3 years Model GA-EP43-UD3L CPU Support for an Intel® Core 2 Extreme processor/ Intel® Core 2 Quad processor/Intel® Core 2 Duo processor/ Intel® Pentium® Dual-Core processor/Intel® Celeron® processor in the LGA 775 package (Go to GIGABYTE's website for the latest CPU support list.) L2 cache varies with CPU Front Side Bus 1600(O.C.)/1333/1066/800 MHz FSB Chipset North Bridge: Intel® P43 Express Chipset South Bridge: Intel® ICH10 Memory 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1200+/106…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני שלב אחד לפני הקנייה של אחד מהמעבדים הנ"ל. אני תוהה האם להשקיע 1800 או 3,000. מה לדעתכם עדיף?
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לפי הנתונים שהחברות כותבות רוב לוחי האם הם אותו דבר(לפי הנתונים וכל האפשרויות)אז איך מבדילים ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום ! אני אנסה לקצר כמה שאפשר ובבקשה אני נותן פה שם של חנות אין שום מטרה לפירסום פשוט זה חלק מהשאלה! אוקיי יש לי Winbond 512MB PC3200 DDR400 תקינים לגמרי , פתחתי על זה דיון לא מזמן שהם לא תואמים עם הלוח שלי Epox 8RGA+ . אני מעוניין להחליף אותם , עכשיו הם עלו לי 550 ויש לי אפשרות לבחור זכרונות אחרים ובמקרה הצורך להוסיף כסף (שאין לי ממש..) בגלל שחשבתי שוב על OC (יש לי משפט עם החנות ואולי עוד חודש אני מחליף ללוח של ABIT לא יודע על זה נדבר כשנגיע לזה..) בגדול חשבתי ללכת על Geil 512MB PC3500 DDR433 CAS2 ULTRA PLATINUM אבל אני צריך להוסיף 310 ש"ח שקשה לי מאוד כי הם יבואו על חשבון מארז ספק ועוד כמה דברים... בקיצור בבקשה תכנסו לפה - www.datech.co.il לזכרונות של GEIL והביעו דעתכם…
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
האם יש עדיפות? חשבתי ללכת על ה 8gb בסטיק אחד
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-