מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מחשב ומתלבט בין שני מעבדים האלה הבנתי שe4300 יש לו מכפלה x9 ולe6300 x7 עם לוח של gigabyte s3 וזיכרונות 800mhz איזה מהם יהיה יותר טוב הe4300 עולה 100 שח פחות תודה
-
- 14 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה ללוח אם 939 וAGP MSI EPOX GIGABYTE
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן בלוח זה להתקין כרטיס מסך חיצוני שיעבוד ביחד עם הכרטיס שנמצא בלוח? תודה רבה שי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כתבה ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3029737,00.html
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
למרות שלא הוכרז רשמית על הבמה המרכזית - נראה כי מעבד ביתי להמונים בעל מספר שיא של ליבות עיבוד אכן קיים ונמצא בדרכו לשוק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מעבד חדש כי אני חושב ששלי נהרס.. (המחשב לא מריץ טוב משחקים שאמור להריץ בלי שום בעיה, משחקים עם איכות גרועה יחסית..) והציעו לי את המעבד Duel Core E6300 עכשיו השאלה כזאת, יש מעבד כזה שבה עם מאוורר ויש בלי (BOX וTRAY) מה ההבדל בינהם? (אם רק המאוורר אז כדי לקנות את הBOX והוא מספיק טוב בשביל לקרר את המעבד? או שכדי להוסיף עוד מאוורר שככה המליץ לי המוכר בחנות כי אמר שהמאוורר לא באמת מספיק טוב..) תודה מראשש!!
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הקונרו ואני לא מתכנן אובר קלוק מישהו מוכ להסביר לי באיזה שימושים אנ ירגשי אם בכלל הבדל בין ה-DDRII 1000 ל-DDRII 800 ל-667
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מחשב מותג HP DX 2300 לפי הסיפרות שלו אפשר לשדרג את המעבד לאחד משלוש המשפחות ואציין את הגבוהה בכל משפחה . השאלי שלי מי מהם יתן ביצועים טובים יותר . CORE 2 DUO E6600 2. PENTIUM D 925 3. PENTIUM 4 631
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כרטיס מסך מובנה כבר קיים. כרטיס קול מובנה גם כן קיים. כרטיס רשת מובנה בטח שקיים. אבל מעבד מובנה/זכרון מובנה/דיסק קשיח מובנה לא קיים! זה נכון? או שאני לא מעודכן? ואם לא אז למה לא מייצרים זאת?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי לכם, אני קונה מחשב חדש בקרוב עם לוח אם EP43-DS3L שאמרו לי שהוא מעולה ומעבד Q9550. עם זה אני קונה 4GB ראם (2X2) ותהיתי לעצמי כמה זיכרונות הוא יכול להכיל? למשל אם בעתיד אני אחליט שאני רוצה 8 GB (מי יודע אולי הדרישות יעלו..) ואני ארצה להתקין 4 כרטיסים של 2GB ראם, תיהיה לי את האפשרות לעשות זאת? מה המקסימום זיכרון שהלוח אם יכול להכיל ולהפעיל? בנוסף לכך תהיתי לעצמי, אני עכשיו קונה 4 ג'יגה מחברה מסויימת (נכנה אותה A) ועוד שנה אני ארצה להוסיף עוד 4 ג'יגה של חברה אחרת (נכנה אותה B) האם A+B=AB או A+B=FAIL! אם לא הבנתם מה אני שואל, אז בקצרה, האם סוגים שונים של זיכרונות מחברות שונות יעבדו יחד?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ראיתי שאקסון זה סוקט 771 וגם נהלם רשום שישתמש ב771 מה שאומר שזה אותו סוקט בעצם?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr האם ניתן לדעת בוודאות איזה שילוב יתן את הביצועים הטובים ביותר עבור כל המקרים בהם המעבד פועל כלומר איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr מה יתן ביצועים שהם טובים ביותר עבור כל שימוש במחשב. (כולל תוכנות גרפיות ומשחקים - ומספר אפליקציות רבות הפועלות בו זמנית) אבקש אם אפשר להפנות אותי למאמרים בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
התחדשתי היום בחומרה חדשה למחשב,הגיע הזמן אחרי 5 שנים מעבד I5 670 זיכרון 2X2GB של קינגסטון 1333 ולוח אם של ג'יגהבייט H55 UD3H במחשב שתורכב החומרה החדשה יש לי מעבד פנטיום 4 תושבת 775 עם ביגטייפון מורכב. התושבת של הלוח החדש הוא 1156 כמובן,האם יש מתאם שאמור להתאים ללוח החדש? תודה מראש וסופ"ש מצויין
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הורדתי את ה-WinFlash, אבל עכשיו אני לא יודע איזה Revision של הביוס להוריד; יש אחד ששוקל 4.4 קילובייט (408,482 bytes) ואחד ששוקל 8.4 קילובייט (834,484 bytes) וזו הפעם הראשונה שאני מעדכן את הביוס ללוח, יש דברים מסוימים שאני צריך לדעת? ואיך מעדכנים את הביוס? פשוט נכנסים לתוכנה, עושים Update BIOS (בוחרים את הקובץ bin) וזה פשוט מעדכן ומפעיל את המחשב מחדש בלי בעיות או שזה יותר מסובך מזה?
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי לכולם.. יש לי בעיה רצינית ואני ממש מתוסכל. אתמול בדקתי את ההגדרות של המערכת וגיליתי שהמחשב מזהה משום מה רק זיכרון אחד של 512 מגה למרות שיש עוד אחד.. כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל וניסיתי לחזק את הכרטיס למקום.זהו. חיברתי את המחשב לחשמל(שמתי לב שהיה ניצוץ קטן אבל זה תמיד ככה וזה לא עשה אף פעם בעיות) והפלא ופלא המסך לא נדלק. בעבר קרה לי דבר דומה ומה שעשיתי אז היה פשוט להזיז את הכרטיס הגרפי ליציאה אחרת אבל הפעם זה לא עבד. אוקי חשבתי שאולי נשרף הכרטיס. החלפתי את הכרטיס בכרטיס שעובד ועדיין שום דבר. גם את המסך החלפתי ושום דבר. האם נדפק משהו בלוח אם? יכול להיות שזה המעבד? ואיך לעזאזל הדברים האלה קורים!!!!! תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אילו לוחות אם בעלי ביצועים טובים שיכולים להחזיק להרבה זמן יש היום לקונרו ? בעקרון אני מחפש לוח אם טוב (זול ויקר) לקונרו שיחזיק להרבה זמן שמציג ביצועים טובים-מעולים ויש לו ביקורות טובות תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI K7T266Pro 2 Version 2 עכשיו אני לא יודע מה קרה לכרטיס רשת אבל הוא לא מתחבר לי, אבל כשאני מחבר את המודם (ambit) ל-USB הוא מתחבר אבל ניראה שהוא יותר איטי... זה אמור להיות ככה? אפילו בבדיקת ההורדה הוא מוריד על גג 33KBPS, אז מה עושים? יש עדכון או משהו או איזה tweak שיוריד יותר מהר?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הייתי בטוח עד עכשיו שqpi זה הבקר זיכרון שיושב על המעבד אני רוצה להבין כי נהיה לי קצת חוסר הבנה קטן ישנם 3 דברים שונים לגמרי שהם בקר הזיכרון, qpi בi7 וdmi ב5? בכל אופן בכל המעבדים החדשים הבקר נמצא על המעבד אבל המהירות העברת נתונים שונה? כלומר יש qpi ו dmi?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שבת שלום יש לי מעבד E4500 2.20GHZ ווינדוס XP 32 ביט 2ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 אם אני רוצה לשים 4 ג'יגה זיכרון זה יתמוך לי?או שאני יצטרך לשים מערכת הפעלה 64 ביט?(מעדיף לא לגעת ולהישאר עם 32 ביט)
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן,ואולי תחשבו שאני העתקתי את זה,אבל זה דיון שלי בפורום אחר קבלו ואני מקווה שאני יצליח: בקשה: הכרטיס הנבדק הוא לא אחר משאר Nvidia GeForce 6800NU מבית היצרן של Leadtek &n bsp; בהשוואות הבאות נבדוק כיצד פתיחת צינורות העיבודת של הכרטיס משניים עשר צינורות לשישיה עשר משפיעה על הכרטיס, ראשית,להלן ההוראות לפתיחת הכרטיס למי שרוצה לנסות זאת גם הוא על ה6800NU שלו Step 1. Download and install Riva Tuner from ttp://www.guru3d.com/ Step 2. Assuming you have already gotten familiar with riva tuner, in the main tab, click on Cusomize in the Target adapter area Step 3. In the popup menu, click on the card icon Step 4. click on the nvstrap driver tab. Click the insta…
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
תראו יש לי מעבד פנטיום 3 הקיצר היום פתחתי תמחשב והורדתי תקרור מהמעבד והחזקתי תמאוורר ביד ומה שהיה מוזר זה שלא הרגשתי רוח שיוצאת אז איך המאורר הזה מקרר בכלל תמעבד (והוא מקרר מאוד כי 5 שניות בלי קרור על המחשב הוא קופא וכלום לא זז-זה אמור להיות ככה??(חשבתי שהוא לאט לאט יתחמם עד שהוא ישרף או משהו כזה ) ועוד דבר שלא ממש הבנתי לא זמים משחה טרמית בין המעבד לקרור שלו??? מקווה שיש לכם תשובות תווודההה
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שלי וראיתי באחת התכנות (CPU Hardware Monitor) טמפרטורות ממש גבוהות ומסוכנות תמונה- תמונה נוספת של לשונית configure : עכשיו יש לי מספר שאלות- 1)באיזה רכיבים מדובר בטמפרטורות כה גבוהות? 2)מה ניתן לעשות במצב הזה?אם ובאמת הטמפרטורות ככה? 3)אם אין שום בעיה(בעיית חיישנים כמו שקרה לי) אז לא לגעת בכלום ולא להתייחס? תודה, ערן
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לוח אם יהיה לפחות מהיר כמו שלי ויציב כמו שלי באותו תחום מחירים ... (הלוח במפרט מחשב) כי יש לי אפשרות להחליף אותו בחינם...
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לפני כחודש הושק המעבד AMD Athlon 4850e. נכון לרגע זה הוא עדיין לא נמכר, ואפילו לא מופיע באתר של AMD. האם ידוע מתי הוא צפוי להגיע לחנויות? ??? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום הייתי מבקש מהמתמצאים בנבכי האותיות והקודים של לוחות האם, המלצה ללוח עד 600 ש"ח בגודל ATX או אפילו מיקרו. אין שום צורך ביכולת OC, אך רצויים מרבית החיבורים החדשים הקיימים כגון SATA6, ESATA, USB3, FW . חשובים 4 סלוטים לזכרון(ראיתי לוחות רק עם 2). אשמח להמלצה על לוח תואם AMD ואחד תואם אינטל בתושבת 1156.ישמש בעיקר למדיה כבדה לסוגיה כולל עיבוד וניגון. אגב, האם מישהו נתקל בטענה/תופעה שלוחות של ג'יגהבייט עם מעבדי אינטל, בשילוב כרטיסי מסך ATI, מגלים תקלות מעל הממוצע? תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-