מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
אילו לוחות אם בעלי ביצועים טובים שיכולים להחזיק להרבה זמן יש היום לקונרו ? בעקרון אני מחפש לוח אם טוב (זול ויקר) לקונרו שיחזיק להרבה זמן שמציג ביצועים טובים-מעולים ויש לו ביקורות טובות תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לפי ההיגיון התשובה היא לא, אך אשמח לדעת מה באמת המשמעות של זה... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
- אחריות לכל החיים - CL 2 - PC3200 - 1G (בדואל) - אפשרות חריגה\נסיגה של 200 שח * לבדיקת תאימות : מעבד ווינצסטר 3200+ לוח MSI NEO2 P * לא מיועד לאוברקלוק
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הייתי בטוח עד עכשיו שqpi זה הבקר זיכרון שיושב על המעבד אני רוצה להבין כי נהיה לי קצת חוסר הבנה קטן ישנם 3 דברים שונים לגמרי שהם בקר הזיכרון, qpi בi7 וdmi ב5? בכל אופן בכל המעבדים החדשים הבקר נמצא על המעבד אבל המהירות העברת נתונים שונה? כלומר יש qpi ו dmi?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם ! דבר ראשון רציתי לדעת איך שני הלוחות הללו לOC לוח א' : EPOX EP-9GF6100-M http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=439 לוח ב' : EPOX EP-9NPA7I http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=410 רציתי לדעת איזה מהם יהיה יותר טוב לOC , לכמה HTT כל אחד מהם אמור להגיע בערך ואילו מתחים אפשר להגדיר לכל רכיב בשניהם בנוסף לזה ארצה לשמוע את דעותיכם על לוח ל 939 עם כרטיס מסך סביר (משולב ) שיתאים לOC ושיהיה בו אפשרויות לשליטה נרחבת על מתחים תודה !
-
- 14 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכם , אני יודע שבשביל לבטל את אפשרות הורדת תדר המעבד בזמן מנוחה אני צריך לבטל את אפשרות ה C1E , העניין הוא שביטלתי אותה אבל המעבד עדיין מוריד תדר בזמן מנוחה . מה ניתן לעשות ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נפוצים יותר ויותר לוחות אם בגודל micro-ATX (במיוחד באלו המכילים כרטיסים גרפיים מובנים). מעניין אותי לדעת על מה יכול להשפיע פקטור הגודל. ידוע לי, שבלוחות ה-micro קיימים פחות סלוטים לכרטיסים. כמו-כן, הגיוני שפיזור החום בלוחות ה-micro בעייתי יותר. נושא זה (פיזור החום) הוא אשר מדאיג אותי מכל. האם קיימים הבדלים נוספים הנקבעים על-פי פקטור הגודל? האם נושא פיזור החום באמת משמעותי, כאשר משתמשים במארז סביר (אני מתכנן על Compucase 6A19B), ולא מתוכנן OC? או שהופך להיות זניח? בתודה, ilil
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב ואני לא רוצה להחליף כרטיס מסך... חשבתי לקחת את הלוח הנ"ל http://www.asrockamerica.com/Products/939DSATA2.htm מכיוון שאפשר לשים עליו גם כרטיס AGP וגם PCI EX חדש. רציתי לדעת איזה זכרונות ומעבד הולכים חזק עכשיו בשוק... במחיר של עד 3000 רק לזכרונות ולמעבד. ועוד שאלה יש לי על הדרך. אם על לוח כזה אני שם 2 כרטיסי מסך אז המחשב קורא מ2 הכרטיסים? הכוונה האם הוא מעבד דרך 2 הכרטיסים או שאני צריך לבחור אחד מהם? ואני לא הולך לעשות OC ! אז להתחשב בזה 10X
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי לפני כמה חודשים קניתי את הזיכרון הזה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRGIL4004C&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 כמו שאתם רואים כתוב 2.5-3-3-6 מה שכן עכשיו שמתי לב שבCPU-Z כתוב שהם עובדים על 2.5-4-4-8!!! עוד משהו, רוב הסיכויים שהוא לא קשור, אבל בCPU-Z הוא טועה בגרסת הביוס שלי... יש לי F10 והוא כותב F5 (מה שהיה לי לפני שעדכנתי). מה שכן בביוס עצמו הוא אומר F10 ושניהם כותבים את התאריך הנכון 22/10... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איזו מבין ערכות השבבים המצוינות למלעה טובה יותר, ולמה היא עדיפה על האחרות. (האיקסים באו במקום מספרי דגם)
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
וגם איך מבדילים בין ddr ל ddr2?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מעוניין להרכיב מחשב ורציתי לקבל את דעתכם על לוח אם ומעבד: לוח האם שהשב את תשומת ליבי הוא: INTEL MARYVILLE 2 D850MV2 רציתי לדעת אם הוא מעבד טוב? האם הוא יחזיק בצורה טובה לאורח זמן והאם איכותו ברמה הכללית היא טובה? מעבד שהתאמתי ללוח אם הוא: INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache האם הוא יתאים ללוח האם שבחרתי? והאם גם הוא ברמה טובה? תודה לכם!
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
?? ואולי כדי כבר לקנות אותו כי הוא לא עולה כל כך הרבה.. 410 ל256 זכרון.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
החלטתי שאני מחליף מעבד. יש לי לוח אם של ASUS דגם P4C800DELUXE וכרגע יש לי מעבד P4 2.6 . החלטתי שאני קונה מעבד חדש P4 3.4E . עשיתי בדיקה באתר של ASUS וכתוב שהלוח תומך עד 3.4EE עם ביוס מעודכן (1017). יש לי כמה שאלות: האם זה מסובך להוציא את המעבד הקודם ולהתקין את החדש? האם יש איזה מדריך שמישהו מכיר שיכול לעזור לי (אף פעם לא התקנתי מעבד)? ועל מה עליי להקפיד כשאני קונה את המעבד החדש, האם יש הבדל בין BOX לבין TRAY? אני אשמח אם תוכלו לתרום לי את מירב האינפורמציה על כך. תודה.
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
במידה וכרגע קיים במחשב הזיכרון הבא: http://www.tms.co.il/product/12189, רצוי לרכוש סטיק זהה בנוסף, או שהזיכרון הבא במחיר זהה גם הוא יהיה בסדר? http://www.tms.co.il/product/10392? רצוי שהיצרנית תהיה זהה?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
http://linuxdevices.com/news/NS7109201579.html
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כי קראתי באתר של ASUS שאפשר לעדכן את הביוס בלוחות למשל כמו ASUS STRIKER והוא יתמוך במעבדים עם 1333FSB אז מן הסתם אם הוא יתמוך בהם אז הוא יתמוך גם ב45NM??
-
- 14 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי כרגע 512X2 667 KINGSTON. אני רוצה להוסיף לפחות עוד 1GB אם לא 2. אם אי יקנה עוד 1GBX2 של OCZ לדוגמא, שהוא 800MHZ, זה אמור להפריע ?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש ממני לעזור לו להרכיב מפרט וההורים שלו מתעקשים על אינטל ואני לא מבין בחלקים של אינטל אניי מתעסק רק עם איי אם די.... אז ניא צריך תעזרה שלכם... אני רואה שיש סוקט 775 ו478 באותו מחיר... אותה מהירות ליבה והכל... מי מהם עדיף? לאיזה סוקטים יש לוחות טובים יותר? ובקיצור, על איזה סוקט עדיףלבנות לו מפרט...? תודה מראש, ניר.
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני גיימר בינוני מינוס אבל חייב שהמשחקים הכבדים שאני מפעיל יעבדו חלק. עכשיו אני מתכוון להרכיב מחשב חדש עם GTX470 ומתלבט אם לקחת 2 כפול 2 גיגה או 2 כפול 4 גיגה מה דעתכם. האם 4 גיגה מספיקים למשחקים כבדים ?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
בסקירה הניתנת ב"מדריך להכנת מפרט" מצויין כי "המעבד הזול ביותר של אינטל נותן תחרות רצינית למעבדי השוק הבינוני של AMD". כחובב AMD, מה אני צריך להבין מכך? עדיף לי אינטל כיום, או שעדיין AMD גוברים בקטנה על אינטל אך בעתיד הקרוב המצב יתהפך? מה בכל זאת יתאים למחשב משחקים?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח אם למחשב בעל יישומיים משרדיים+ (לא למשחקים). לכן חשבתי ללכת על לוח משולב עם כרטיס מסך (גם בשביל לחסוך). המחשב צריך להיות חזק כי אני עובד על מספר יישומים בו זמנית והמחשב הנוכחי שלי כבר קורס... המעבד יהיה: 6300, וראיתי לוחות של אינטל המבוססים על השבב 965G שהוא בעל הכרטיס מסך המובנה ה"חזק" יותר שלהם (X3000), אבל תשמעו קטע: יציאת הכרטיס היא ב- VGA ואני שחטאתי וקניתי מסך LCD מ"שוכלל" עם יציאת DVI יכול מבחינת אינטל ללכת לכול הרוחות כי אם אחבר את המסך (עם מתאם או כבל מיוחד) אל יציאת ה-VGA שבלוח אקבל אות אנלוגי ולא דיגיטלי. אתם מבינים, אי אפשר לחבר מסך בחיבור דיגיטלי ללוח אם עם הציפסט האחרון של אינטל.... אלא אם אתם קונים כרטיס מסך נפרד, אבל אז בשביל מה לקנות לוח אם …
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה שמתי לב שבכל זמן שיש תצוגה מורכבת על המסך ( כגון משחקים ישנים או אפילו משחקי פלאש ) יש שימוש של 100% במעבד והמחשב מתחיל להיתקע קלות... זאת בעיה שלא הייתה לי בעבר, המפרט: לוח אם msi neo2 platinum מעבד amd 3800X2 939 זכרונות 1 ג'יגה של PDP כרטיס מסך 6800GT 256 ומסך ASUS 22" יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, זה ממש משגע אותי אני מרגיש כמו פנטיום 2 ... תודה, דור
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום ! אני אנסה לקצר כמה שאפשר ובבקשה אני נותן פה שם של חנות אין שום מטרה לפירסום פשוט זה חלק מהשאלה! אוקיי יש לי Winbond 512MB PC3200 DDR400 תקינים לגמרי , פתחתי על זה דיון לא מזמן שהם לא תואמים עם הלוח שלי Epox 8RGA+ . אני מעוניין להחליף אותם , עכשיו הם עלו לי 550 ויש לי אפשרות לבחור זכרונות אחרים ובמקרה הצורך להוסיף כסף (שאין לי ממש..) בגלל שחשבתי שוב על OC (יש לי משפט עם החנות ואולי עוד חודש אני מחליף ללוח של ABIT לא יודע על זה נדבר כשנגיע לזה..) בגדול חשבתי ללכת על Geil 512MB PC3500 DDR433 CAS2 ULTRA PLATINUM אבל אני צריך להוסיף 310 ש"ח שקשה לי מאוד כי הם יבואו על חשבון מארז ספק ועוד כמה דברים... בקיצור בבקשה תכנסו לפה - www.datech.co.il לזכרונות של GEIL והביעו דעתכם…
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-