מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום - כשקראתי את המדריך של ה 8RGA+ שלי שמתי לב שכתוב שאם יש לי זכרון 64-bit DIMM אז הם צריכים להיות ב DIMM2 ו DIMM3 ואם יש לי זכרון 128bit DIMM אז הם צריכים להיות ב DIMM1 ו DIMM3 או DIMM1 ו DUMM2 מה לעזאזל אומר 128bit DIMM ??? יש לי 265MB 3200 סמסונג X 2 אז איך הם אמורים לשבת ??? - אני מניח שזה קשור ל Dual DDR ? תודה :jump:
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ראיתי כאן כבר ת'רד אחד בנושא הזה, והייתי מבקש להבהיר את הנושא. אני מעוניין ב Dual 512*2 . איזה זיכרון נחשב מוצלח יותר?
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות לוח אם מעבד וזכרונות חדשים. אני חשבתי לכיוון ה AMD 3500+ ווינצ'ינסר וזכרונות pdp patriyot 512*2 3200pc הבעיה שלי היא הלוח אם... יש לי כרטיס מסך 9800XT AGP אני יודע שיש את כל הקטע של ה PCI-e ואני לא רוצה שאם אני אחליט לעבור לPCI-e אז אני לא אוכל כי יהיה לי לוח רק עם AGP השאלה שלי היא: איזה לוח הכי כדאי לי לקנות? בלהתחשב בכרטיס מסך שלי וזה שאני לא מעוניין לעשות OC! ללא הגבלה של מחיר ללוח אם... יש הצעות ? :s05:
-
- 14 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם הצלחתם להריץ את הזכרון הזה במהירות 275 ו2-2-2-5? הייתי בטוח שאני אצליח..אבל הוא לא עולה לי בT1 מתזמונים הללו במהירות הנ"ל.. יכול להיות שזה הלוח אם? הזכרון הוא BH5..
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ממה שהבנתי לכל מעבד יש דבר שנקרא סטפינג בבילון מפרש את זה -version of a microchip (=גרסה של ציפסט) אבל זה עדיין לא אומר הרבה אני מסיק שזה קשור לתאריך היצור של הציפסט אבל איך יודעים מה התאריך הטוב ביותר מבין הסטפינגים השונים? יש אתר לזה או שככל שהסטפינג גבוהה יותר אז המעבד איכותי יותר ועם פחות "באגים"? תודה לעונים
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה נא לענות לשאלה ולא ללכת סביב---כנראה שיש פה יותר מידי אנשים שנהנים לרשום תשובות שלא קשורות לשאלה!!!! שאלתי היא כזו: איזה כרטיס עדיף למשחקים? fx5500 or 9600se לא משנה מה מחירו ושעדיף 95550 אני שואל אך ורק על השנים הללו
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כרגע יש לי 1GB ddr2 667 אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של גיגה אני צריך המלצה הזיכרונות הנוכחים הם CL5
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו יחידה במעבד אחראית להוספת הנתונים שבם היעד למשלוח המידע המועבד?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים בין לוח אם עם פורט FW מובנה ללוח אם ללא פורט אך עם כרטיס מוסף
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
צילמתי תמונה מהתוכנה CPU-Z אני צריך שתגידו לי מה אומר סעיף "MAX BANDWIDTH" אני לא מבין מה זה ה-533 כי אני קניתי זיכרונות עם 1333 MHZ תודה לעוזרים.. שבוע טוב .. ! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר יצא בארץ מעבד של אינטל שיותר טוב מ FX60 ? תודה וסליחה שאני לא מעודכן
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
בהמשך לכותרת התקציב הוא בסביבות 2000 כולל מארז וספק לא כולל HD וכונן DVD המטרה בסופו של דבר שיהיה מחשב שמחובר לטלוויזיה - לסרטים ומשחקים (fifa)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי את ה E4300 במחיר הבא 669 ש"ח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1370&category_id=525cb3973c747ebf90bd7ac35e13e2fd& יש אותו גם בגרסת TRAY ב 40 ש"ח פחות. זה הכי נמוך שיש כרגע באינטרנט. אני יכול להשיג אותו ב 600 ש"ח RETAIL BOX עם קירור.. שווה?? או שהמחירים עוד ירדו?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה תגידו עח התוצאות המדיהימות של המחשב החדש שלי?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? למה מומלץ כל אחד? אם כבר פתחתי ת'רד אז יש לי עוד שאלות : בתקציב של 550 שקל (גמיש) ללוח M, איזה כדאי? (עדיף מIQPC), אני לא עושה OC, לא SLI, יהיה במחשב 8800GTS,ומעבד אינטל כלשהו..
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי המשפחות האלו? ישנם מעבדים שלכאורה נראים זהים, למשל: Athlon II x4 635 ו Phenom II x4 925
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם בקלות מאד פתחתי את הליבה הרביעית הליבה עושה רושם של יציבה אך כאשר מערכת ההפעלה עולה התמונה המתקבלת מפוקסלת . האם יש למישהו רעיון מדוע? גל
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם , קרובים שלי מגיעים אליינו מארצות הברית ושאלו מה אני רוצה אז חשבתי על לוח אם. המיפרט שלי כרגע AMD 4000X2 2GB OCZ Golden Edition CL 5 X1650XT Gamers Edition DDR 3 HEC 300W ART מה שאני מחפש שיהיה בלוח אם זה שיהיה עשוי מחומר טוב ויציב. איכותי בשביל אוברקלוקינג לא יותר מדיי אבל עדיין. 4 סלוטים של ראמ. קירור חביב לצ'יפסט אופצייה לקרוספייר ותביאו לי לבנתיים מאתרים כמו Newegg ו Amazon.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מדוע אני רואה שהמהירות 333 , קראתי את הסטיקי ואני אמור לראות 400 לפי הבנתי אולי יש קשר שיש לי 32 bit ואני משתמש רק ב 3G במקום 4G ? ראה תמונהומה זה מה שמסומן באדום הוא שונה מהזיכרון השני [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! הלוח אם שלי התפגר לאחר שנים של שירות נאמן (Abit IP35-E) ותהיתי האם כדאי לי לשדרג את המחשב הנידון או שמא לקנות את אותו לוח..? כרטיס המסך GeForce 8800 GTS, את הדגם המדויק של המעבד אני לצערי לא זוכר אבל מדובר ב2quad של אינטל... חוץ מזה 2 כרטיסים של 2 ג'יגה ועוד 2 של ג'יגה אחד (DDR2) לא הרבה חוץ מזה... מה אתם אומרים? משהו באיזור ה 700 שקל..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון בזכרונות יש CX מזה אומר ? הםם איך נקראת הטכנולוגיה של ATI (שהיא כמו ה SLI)? מה ההבדל בין 939 ל 754 (ניראה לי)? הא ואיך אני יודע כמה באס יש לי בזיכרון (נגידDDR 3200) ? ושאלה אחרונה מזה SSE ?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף וטוב יותר: INTEL E6420 או AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE? איזה זיכרון עדיף ויותר טוב: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT או TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5? רצוי לציין שכרגע לא מתוכנן OC, וזה מחשב לגיימר... תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מדגם Vostro 3450 של Dell עם 4GB זיכרון מסוג DDR3. במחשב יש 2 סלוטים של זיכרון. אני מעוניין להוסיף זיכרון. בדקתי מה הקיבולת המקסימלית ומצאתי ש-8GB זוהי הקיבולת המקסימלית. השאלה שלי היא האם הקיבולת המקסימלית היא עבור כל סלוט? או שעבור 2 הסלוטים ביחד? ז"א, האם ניתן לשים 2 סלוטים של 8GB או שאפשר רק עד 8GB בשני הסלוטים יחד? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב שיתמוך בשני כרטיסים בSLI ועם מספיק פאזות שיספקו מתח יציב למעבד. מה אתם אומרים על זה: GA-Z77X-UD5H יש לכם המלצה על לוח אם טוב אחר בתקציב של 1000 שקל? אשמח להרבה הצעות וגם נימוקים להצעות.. תודה
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס זיכרון מסוג DDR CL 2.5 בעל מהירות של 400 MHZ ברצוני לרכוש כרטיס נוסף. השאלה שלי מה זה ה CL? האם זה משנה אם אני ירכוש כרטיס של CL 3 או כרטיס של CL 2. עוד דבר: הכרטיס שלי הוא 512 MG ויש לי עוד מקום פנוי לכרטיס אחד כמה נפח כדאי לי לקנות? והאם אין בעיה שכרטיס אחד יהיה למשל עם 1024 מגה זיכרון והכרטיס השני עם 512? או שאני חייב ששני הכרטיסים יהיו בעלי אותו נפח זיכרון? אני עובד עם מערכת הפעלה XP ואני רוצה לשפר למחשב צת את הביצועים בכדי שאני אוכל למשל לעבוד בוא זמנית גם אם האימיול ותוכנת המסנג'ר.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-