מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr האם ניתן לדעת בוודאות איזה שילוב יתן את הביצועים הטובים ביותר עבור כל המקרים בהם המעבד פועל כלומר איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr מה יתן ביצועים שהם טובים ביותר עבור כל שימוש במחשב. (כולל תוכנות גרפיות ומשחקים - ומספר אפליקציות רבות הפועלות בו זמנית) אבקש אם אפשר להפנות אותי למאמרים בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב, הינני מתלבט בין 2 הצ'יפסטים. חוץ מההבדלים בינהם במקומות התושבות של הכרטיסי מסך והזכרונות ובהרצה בX48 של CF בכ-x16 ו-x16, וב-P45 בכ-x8 ו-8x האם יש עוד הבדלים בין הצ'יפסטים? ואגב, איזה צ'יפסט הינו יותר חדש? תודה מראש לעזורים. : )
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות פעמיים 256MB, או 512MB. למה אני מתלבט? מצד אחד: AMD לא מנצלת dual ddr בצורה טובה. מצד שני: הלוח אם תומך בdual ddr ויפיק ביצועים טובים יותר אם הוא ישתמש בdual ddr. אז עם איזו קומבינציה יהיו לי ביצועים טובים יותר? אני לא מתכנן OC והמחשב מיועד למשחקים. המעבד: AMD ATHLON 2500+ BARTON (512K,333Mhz) TRAY CPU מאוורר למעבד: THERMALTAKE VOLCANO SILENTBOOST CPU COOLER FOR ATHLON XP לוח אם: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 MotherBoard(Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 SOUND, USB 2.0 זיכרון? אתם תחליטו.. אני קונה מזיגזג אז התחשבו במבחר שיש להם.. צירפתי קישור: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=22_79&newitem=true תקרת מחיר לזיכ…
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אולי אני יפתח עוד אשכול לגביי חוות דעת שנייה,אבל כרגע העניין הוא שאני מתכוון לקנות לוח אם ומעבד+זכרון ראם,רק שלא יודע איזה לקנות.. יש לידי חנות של KSP,ואני די מעדיף לקנות מהם,האם מישהו יכול להכין לי מפרט מחנות של KSP? שוב אני חוזר יש לי 2000 ש"ח להביא ולא יותר. העדפות: מעבד אינטל והכי חשוב שיהיה לי עוד SLOTS פנויים להוספת זכרון בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ראשית אומר שהשילוש ישמש ל OC בגבולות הסביר. והמטרה היא להגיע למערכת שתתפקד באמינות מקסימלית. ספק הכח שלי הוא ENERMAX LIBERTY 500W. וכרטיס המסך הוא 5850 VIPER. חשבתי על: מעבד: I5-2500K. מאחת הרשתות. לוח אם של ASROCK מ IQPC. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7760 זכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8900 יש לי מספר שאלות: 1. האם הזכרונות האלו הם הבחירה הנכונה ? (האם יש משמעות ל CL7 ? האם עדיפה מהירות של 1600 עם CL9 ? האם עדיף לקנות סטיקים בודדים של 4GB ולחסוך כמה שקלים ?) 2. האם לוח האם הזה "יספק את הסחורה" מבחינת ביצועים ואמינות ? 3. האם ישנה חנות אחת שמחזיקה את כל המוצרים הללו ותוכל לתת מחיר תחרותי למחירים שהובאו כאן ובשוק בכלל ? 4. שאלה א…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכרונות DUAL CHANNEL בנפח 8GB בסה"כ במהירות של 1333MHZ. כשאני בודק ב-CPU-Z התדר של הזיכרונות הוא 665.2MHZ יחס 1:5. מה זה אומר בדיוק ולמה זה ככה? וגם בסעיף של "רוחב פס מקסימלי" זה בתדר של 667MHZ. משהו קצת מוזר לי כשיש לי 1333MHZ מהירות בזיכרונות. מישהו יכול להסביר לי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש חיישני בקרה שמראים טמפרטורות, מהירויות מאוורים וכאלה בDFI Lanparty ut nf4 ultra - d בזמן אמת דרך ווינדוס משהו כמו התוכנה של אסוס בלוחות שלהם?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, ברשותי שני מחשבים עם מעבדים מתושבת 1155. לשני המעבדים קירור אוויר. אני מעוניין להחליף את המעבדים בין המחשבים, בלי לנתק את הקירור מכיוון שאין לי כרגע משחה תרמית וזה די דחוף... אז קודם כל, זה אפשרי? אם כן, יש איזושהי דרך מיוחדת או משהו מסובך? צריך להיזהר ממשהו? מישהו פה עשה את זה בעבר? תודה
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום קניתי היום מחשב עם q6600 ואני רוצה לדעת איך אני בודק איזה סטפינג יש לי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה? ראיתי ש gskill הכי זולה ואח"כ ocz ואח"כ corsair למה corsair כאלה יקרים? יש לזה סיבה עקרונית? ודבר שני, מבחינת קירור על הזיכרונות, איך יודעים למה יש קירור ולמי לא והאם הקירור טוב? אני מחפש 4g ..מה שראיתי זה: -400 ש"חgskill ddr2 800mhz cl4 pi - 560 ש"חocz ddr2 800mhz cl4 corsair ddr2 800mhz cl4 dhx - 630 ש"ח חוץ מזה, יש סיבה לקנות 1066mhz אם לא מתוכנן oc
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
גיס שלי נמצא בארה"ב והוא רוצה לקנות מיידית : Intel Core 2 Extreme QX6850 Quad Core 3.0Ghz 8MB Cache 1333mhz FSB המחיר שלו עומד על 975 דולר, מה אתם אומרים הוא באמת שווה את המחיר ?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לכתבה ולאחר שקניתי .. מכספי החברה אומנם : RDRAM 1066 אני מתחיל לחשוב פעמיים לא הייתי קונה לוח גרניט ביי של אינטל עכשיו , וזיכרונות RDRAM 1066 נראו לי הכי מהירים או אולי זיכרונות DDR400 אם לוח אם אחר היו נותנים תוצאה טובה יותר או אולי רק תחת אובר קלוק , לא מעשי במחשב של החברה. האם האם אני יראה תוצאה , מהירות !!?? 512 M של זיכרון כזה עולים הון לא קטן. * הערה : המחשב לא מיועד למשחקים . כרגע המחשב לא פועל , משהו בהגדרת RAID לא בסדר , המחשב לא מזהה את הדיסקים : לא בעייה שלי אלא של האחריות .., אז אני לא נוגע.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי הזכרונות האלו (ה - G.SKILL GA): 1) עם אילו צ'יפים הם באים? 2) איך הם לאוברקלוק, לאיזו מהירות ניתן להגיע איתם (לא מצאתי ביקורות שלהם ) ?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה לוח הכי מומלץ ל INTEL 775 3.2 GHZ ותודה מראש
-
- 14 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הי אני מצלם הרבה בוידאו והחיבור למחשב הוא ב firewire מעוניין לבנות מערכת מבוססת I5 ללא כרטיס גרפי חיצוני ועם תמיכה ב USB3 אשמח להמלצות על לוחות אם אמינים בעלות סבירה תודה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם NF4U בתקציב של 500-700 ש"ח (עדיף כמה שפחות ) המחשב יהיה למטרות עריכת מוזיקה, לא מתוכנן OC בכלל!. תודה!
-
- 13 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הי התחדשתי במחשב חדש עם מעבד E8400 . בדקתי את מהירות המעבד בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שרוב הזמן הוא עובד על מכפלה X6 ומידי פעם קופץ למכפלה X9 .(כמובן שזה משפיעה על מהירות תדר המעבד) רציתי לדעת אם זה תקין. תודה מראש למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אוקי רציתי לדעת האם אפשר לדעת בלי לפתוח את המארז (כלומר באמצעות תוכנה) את מספר הזכרונות שתקועים בלוח אם וכמה חריצים יש סה"כ???? למעשה יש לחבר שלי מחשב והוא לא מבין בזה כלום והמחשב ממש איטי (256Mb זכרון RAM) זה DDR ואני רוצה לקנות עוד זכרון של 256 ולהוסיף לו אבל איך אני יכול לדעת אם יש שם נגיד סה"כ שני חריצים שאפשר להכניס בהם זכרון וכבר תקועים של שניים של 128... למעשה רציתי לשאול איך אני יכול לבדוק עניין זה כל עוד אני מסביר לו את זה בטלפון... בנוסף דבר קטן, איזו תוכנה תגיד לי איזה DDR הזכרון הזה תומך?? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 2GB של זיכרון DDR2 800MHZ. האם כדאי לקחת זכרונות של חברת GEIL? או שעדיף לא להתקרב אליהם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע 512X2 667 KINGSTON. אני רוצה להוסיף לפחות עוד 1GB אם לא 2. אם אי יקנה עוד 1GBX2 של OCZ לדוגמא, שהוא 800MHZ, זה אמור להפריע ?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הוא אמר לי שהזכרונות ראם שלי שקניתי בבאג לפני מספר חודשים הם לא באמת של קינגסטון (Kingstone) ושרק רשום עליהם שהם של קינגסטון (על המדבקה) ועל הזכרונות עצמם, כל כרטיס הוא של חברה אחרת לגמרי. בנוסף, הוא אמר שכך כל הזכרונות של קינגסטון. שהם לוקחים זכרונות של חברות אחרות ושמים עליהם מדבקה של קינגסטון. האם זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לדעת בבקשה איזה לוחות אם תמוסכות במערך כרטיסים מחכה לתשבות
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מצרף את הנתונים שהסימולטור דורש ואת המאפיינים של המחשב שלי 1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ? או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה) האם זו בעיה של מעבד ? תודה, בני. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, שלחו לי הצעה לשדרוג מחשב הפיתוח שלי לCORE I3 - שלושת הרכיבים הם : 1. מעבד - Core i3 -530 2. לוח אם - Intel H55TC TomCove 3. זיכרון - 8GB DDR3 1333 שאלותי הן - 1. מעבד -- האם שווה לקחת אותו ולא מעבד Qxxxx חזק? 2. לוח - הבנתי שיש בעיות עם הציפסט 55 או שבמקרה זה אין מה לחשוש? האם יש לוח יותר טוב עבור המערכת? 3. האם משנה עבורי העובדה שהזיכרון הוא 1333 או 1066? תודה על המענה.
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-