מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש,ומתלבט אם לקנות מסימפלטק מחשב עם- לוח-GA-VRXP +זיכרון TRENSCEND256 2700 והכל יעלה עם המחשב 3802 עם משלוח! או לקחת מפנדה לוח-MSI KT333 ultra ARU + CORSAIR256RAM 3000 ויעלה 3892 ואני צריך גם משלוח +35 וגם לקחת כרטיס רשת שיעלה 50 שקל נוספים! אז מה עדיף לי???ו
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
זה לא שנגמרו לי הדפים במדפסת, אני פשוט רוצה לדעת האם זה כדאי והאם זה לא מסכן את הרכיבים אם אני אצבע את הצ'יפסט והMOSFET? לא בהכרח בצבעי גועש או משהו כזה, אפילו עם טוש כמו זה לכתיבה על דיסקים... אשמח לתגובות ודעות.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני צריך חוות דעת בקשר להמרות, אני רוצה לערוך סרטים עם פרמייר cs6 ולהמיר קבצי mxf שצולמו בsony xdcam לקבצי mov עם carbon coder. כיום במחשב שלי (שמפורט למטה) התהליך לוקח שעות רבות. לפי הבנתי מה שמאט את כל העניין זה הזיכרונות. (667MHZ) רציתי לדעת איזה זיכרונות לשים במקום שלושת הזיכרונות שיש עכשיו. המפרט שלי כרגע: Intel® Core™ i7-930 Processor Intel® Desktop Board DX58SO NVIDIA GeForce GTS 450 3X Kingston DDR3 PC3-10700 (667 MHz) 2GB 2X hitachi HDS721050CLA362 (0F10381) 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.52 תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
צריך הסבר מפורט ככל האפשר על טכנולוגית hyper trading אני שוקל לעבור להשתמש בטכנולוגיה הנ"ל אם אפשר לקבל הסבר על יתרונות חסרונות איך זה בדיוק עובד וכו... בתודה מראש yanivgnet
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם יש אתר שאפשר למצוא בו מידע על לוחות אם (מפרט). ולשאלה השניה: האם יש לי אפשרות לשים 2 סטיקים של זכרון 1gb בלוח של sis 741gx תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
נראה לי שבינואר המחירים של הזכורונת יעלו בגלל הביקוש לויסטה,אז עדיף לקנות עכשיו?
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הקונרו ואני לא מתכנן אובר קלוק מישהו מוכ להסביר לי באיזה שימושים אנ ירגשי אם בכלל הבדל בין ה-DDRII 1000 ל-DDRII 800 ל-667
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
המאפיין - הכוונה המאפיין בלוח פשוט יש לי מעבדי 478, אני מחפש אולי למצוא לוח שאפשר לחבר אליו 2 מעבדים... לכן אני צריך את המאפיין הזה בשביל לחפש באינטרנט. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי מחשב מותג HP DX 2300 לפי הסיפרות שלו אפשר לשדרג את המעבד לאחד משלוש המשפחות ואציין את הגבוהה בכל משפחה . השאלי שלי מי מהם יתן ביצועים טובים יותר . CORE 2 DUO E6600 2. PENTIUM D 925 3. PENTIUM 4 631
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בין ה-AMD הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ לבין האינטל הזה: INTEL Pentium D - 3.0 (830) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PIN וגם מחירים של כל אחד מהם. ואם אפשר גם לדעת איזה לוח אם הכי טוב כדאי לשים לכל אחד מהם. תודה מראש, ניר. עריכה: אם תוכלו להסביר לי מה מסמל ה- 3800+ וגם למה ה-AMD הוא 2Ghz כל ליבה...זה לא חלש יחסית לאינטל שהיא 3Ghz כל ליבה? אני בתכלס מקודד וממיר ועורך סרטים אז אני רוצה לדעת מה עושה את זה יותר מהר...
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים רוצה לקנות מחשב חדש ואבא שלי נוסע השבוע להונג קונג אז החלטתי להביא משם כמה חלקים: לוח: אני מתלבט בין 2 הלוחות החדשים של MSI ושל DFI עם ה-NF4-ultra וזיכרון אני מתלבט בין TCCD של OCZ או כל חברה אחרת לבין ה-VX החדש של OCZ... איזה לוח וזיכרון עדיף והאם יש סיכוי שהלוחות האלה כבר יהיו למכירה שם(בהונג קונג...)? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
אני מעונין ללמוד על לוחאם בכל סוגי המשירים פלאפונים ונגנים ועוד אשמח ואודה למי שישלח למיל שלי: cx53191919@gimal.com אני מעונין במדריך לקריאה בדרכים (שאני יכול להדפיסו-לשימוש אישי בלבד כמובן-)ולא בוידאו וכדומה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, לקראת רכישת HTPC לסלון אני מעוניין בהמלצה על לוח ספציפי המבוסס על ערכת השבבים 780 ומעבד AMD4850, בעדיפות לחנויות SKYPC, IQPC. אני לא מעוניין לרכוש כרטיס וידאו / אודיו בנוסף למה שעל הלוח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתילדעת איה לוח אמין יותר ומה כדאי לי לקנות אם אני בוחר אינטל או GIGABYTE בדגמים זהים, איזה יהיה יותר עדיף ואמין? תודה רבה לכולכם!
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1..מתלבט בין מעבד Athlon II x4 Quad Core 630 לבין PHENOM 2 555 או אפילו Athlon II x3 Triple Core 440 למרות שבביצועים אין הבדל משמעותי השאלה היא איך במשחקים בעתיד תהיה תמיכה הה 4 ליבות במשחקים? 2.אני מעוניין לקנות MA785GMT-UD2H אני רוצה לשים לו GTX 460 הבעיה היא שבעתיד אני לא יוכול לשים באותו מערך עוד כרטיס מסך שלNVIDIA בגלל שזו ערכת שבבים של AMD אז אני שוקל אולי לקנות לוח עם HDRA 200 כדאי? שימושים הם למישחקים ומולטי טסקינג וצפיית סרטים בFULL HD מתוכנן גם אוברקלוק תודה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
תציעו לי מעבד ולוח אם AMD וקירור למעבד במקסימום 1500 שח בבקשה ואם אפשר בקצרה להסביר לי על המעבדים של AMD: Athlon, Sempton, Opteron מה הכי טוב ומקבילם ב Intel
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי שאלה !!! מה אתם אומרים על הלוח אם הבא, מה דעתכם עליו: Asus A7N8X Deluxe אני קניתי אותו לוח אם הכי פצצה בעולם
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הורדתי את ה-WinFlash, אבל עכשיו אני לא יודע איזה Revision של הביוס להוריד; יש אחד ששוקל 4.4 קילובייט (408,482 bytes) ואחד ששוקל 8.4 קילובייט (834,484 bytes) וזו הפעם הראשונה שאני מעדכן את הביוס ללוח, יש דברים מסוימים שאני צריך לדעת? ואיך מעדכנים את הביוס? פשוט נכנסים לתוכנה, עושים Update BIOS (בוחרים את הקובץ bin) וזה פשוט מעדכן ומפעיל את המחשב מחדש בלי בעיות או שזה יותר מסובך מזה?
-
- 13 תגובות
- 826 צפיות
-
-
להריץ את Battlefield V ב-FullHD, בהגדרות גבוהות ובקצב תצוגה שפוי בהתבסס על ליבה גראפית מובנית בתוך מחשב נייד קומפקטי? באינטל מאותתים לנו שבקרוב זה כבר לא יהיה חלום מוזר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי את הלוח GIGABYTE GA-X48-DS4 אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לGT560 והאם הוא תומך בDDR3. והאם שווה לי לשדרג בכלל או לקנות מחשב חדש ?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בגלל חוסר המקצועיות שלי סמתי הרבה משחה טרמית מקודם ..... וחלק נפל לפין אחד ממש סתום . אני לא יודע אם מעבד יכול להיכנס עכשיו שיש משחה טרמית ב4 פינים בסוקט... המעבד עדיין יוכל להיכנס?.. תודה.
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לפי ההיגיון התשובה היא לא, אך אשמח לדעת מה באמת המשמעות של זה... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם , ראשית אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בכל הדברים האלה , אני לאט לאט לומד , אז אם אני אומר משהו לא נכון או שאני לא מבין משהו זה לא מזלזול , אלא מחוסר ידע ...אשמח אם תעזרו לי בנושא... אני נמצא בדילמה. בספטמבר יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק …
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נפוצים יותר ויותר לוחות אם בגודל micro-ATX (במיוחד באלו המכילים כרטיסים גרפיים מובנים). מעניין אותי לדעת על מה יכול להשפיע פקטור הגודל. ידוע לי, שבלוחות ה-micro קיימים פחות סלוטים לכרטיסים. כמו-כן, הגיוני שפיזור החום בלוחות ה-micro בעייתי יותר. נושא זה (פיזור החום) הוא אשר מדאיג אותי מכל. האם קיימים הבדלים נוספים הנקבעים על-פי פקטור הגודל? האם נושא פיזור החום באמת משמעותי, כאשר משתמשים במארז סביר (אני מתכנן על Compucase 6A19B), ולא מתוכנן OC? או שהופך להיות זניח? בתודה, ilil
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-