מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
2400 epox 8k9a gigabyte 7vax
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכרונות DUAL CHANNEL בנפח 8GB בסה"כ במהירות של 1333MHZ. כשאני בודק ב-CPU-Z התדר של הזיכרונות הוא 665.2MHZ יחס 1:5. מה זה אומר בדיוק ולמה זה ככה? וגם בסעיף של "רוחב פס מקסימלי" זה בתדר של 667MHZ. משהו קצת מוזר לי כשיש לי 1333MHZ מהירות בזיכרונות. מישהו יכול להסביר לי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
טוב כפי שאתם רואים אני לא מבין גדול במחשבים אז אני זקוק לעזרתכם! כדי לי לקנות AMD 2400 או לקנות אינטל? כאילו אני לא מכיר AMD ואני לא יודע אם הם באמת שווים משהו... למה הAMD 2400 משתווה לעומת אינטל? ועוד שאלה קטנה.... לוח אם מחברת ELITE GROUP הוא אמין? או שעדיף לי כבר ללכת על גיגה? טוב בכל מקרה תודה למי שעזר!
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
המדלקת פשוטה. לוח אם אפוקס עבור AMD איך מכבים את המקדלת דרך הביוס? (הנורית של NUMLOCK דלוקה בסך הכל, לא אסון, אבל רוצה לדעת עקרונית)
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
למשל מה עדף q9400 או E8500 שהם באותו מחיר בערך ? הבנתי שלא כל התוכנות והמשחקים משתמשים ב4 ליבות עד כמה זה משמעותי?
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי שאלה !!! מה אתם אומרים על הלוח אם הבא, מה דעתכם עליו: Asus A7N8X Deluxe אני קניתי אותו לוח אם הכי פצצה בעולם
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GA-P35-S3L ל-GA-P35-DS3L ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הורדתי את ה-WinFlash, אבל עכשיו אני לא יודע איזה Revision של הביוס להוריד; יש אחד ששוקל 4.4 קילובייט (408,482 bytes) ואחד ששוקל 8.4 קילובייט (834,484 bytes) וזו הפעם הראשונה שאני מעדכן את הביוס ללוח, יש דברים מסוימים שאני צריך לדעת? ואיך מעדכנים את הביוס? פשוט נכנסים לתוכנה, עושים Update BIOS (בוחרים את הקובץ bin) וזה פשוט מעדכן ומפעיל את המחשב מחדש בלי בעיות או שזה יותר מסובך מזה?
-
- 13 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי. מדובר כמובן על עריכה ברמה הבסיסית ביותר (אחרת התקציב היה גבוה יותר). בworst case scenario תוכנות של Adobe ייכנסו לתמונה מתישהו, אבל גם אז לא ייעשה כאן שימוש מקצועי ורציני. אני משדרג את השילוש הקדוש+כר' מסך בסיסי כי נראה לי שלא צריך יותר מבסיסי (אלא אם כן אתם חושבים אחרת). הייתי מעדיף מעבד של AMD, אבל אני מנחש שלעריכה רצוי אינטל ?... המחשב ישודרג בפנדה, אז אני אשמח אם תפנו אותי לחלקים שנמכרים שם. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי לכולם.. יש לי בעיה רצינית ואני ממש מתוסכל. אתמול בדקתי את ההגדרות של המערכת וגיליתי שהמחשב מזהה משום מה רק זיכרון אחד של 512 מגה למרות שיש עוד אחד.. כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל וניסיתי לחזק את הכרטיס למקום.זהו. חיברתי את המחשב לחשמל(שמתי לב שהיה ניצוץ קטן אבל זה תמיד ככה וזה לא עשה אף פעם בעיות) והפלא ופלא המסך לא נדלק. בעבר קרה לי דבר דומה ומה שעשיתי אז היה פשוט להזיז את הכרטיס הגרפי ליציאה אחרת אבל הפעם זה לא עבד. אוקי חשבתי שאולי נשרף הכרטיס. החלפתי את הכרטיס בכרטיס שעובד ועדיין שום דבר. גם את המסך החלפתי ושום דבר. האם נדפק משהו בלוח אם? יכול להיות שזה המעבד? ואיך לעזאזל הדברים האלה קורים!!!!! תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום חברים, המליצו לי על לוח האם ASROCK Z77 PRO3 האם זהו לוח אם שיציג יעילות גבוהה ב OC ? האם תוכלו להמליץ לי על אופציה עדיפה (אם קיימת) במחיר של עד 600 ש"ח? (חשוב שיהיה חיבור USB3 לקדמת המארז, אפשרות ל SLI / CF ) תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני קונה לוח דואל צ'אנל ויש לי כבר זיכרון 512 ואני יקנה עוד זכרון 512 אבל לא יודע עם אותו חברה זה ישנה משהו? וגם מזה תזמונים ומזה עוזר? :s05:
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב (מופיע במפרט) טת המשב רכשתי עם 2 סטיקים 512MB 667 של TWINMOS אבל לאחר בדיקה בMEMTEST גיליתי שהם פגומים וכשבאתי לחנות הם אמרו לי שאין במלאי ונתנו לי במקןם 2 סטיקים של SUPERTALENT 512 MB 667 עם גוף קירור מאלומיניום האם הסופרטלנט שווים ברמתם לTWINMOS?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לכתבה ולאחר שקניתי .. מכספי החברה אומנם : RDRAM 1066 אני מתחיל לחשוב פעמיים לא הייתי קונה לוח גרניט ביי של אינטל עכשיו , וזיכרונות RDRAM 1066 נראו לי הכי מהירים או אולי זיכרונות DDR400 אם לוח אם אחר היו נותנים תוצאה טובה יותר או אולי רק תחת אובר קלוק , לא מעשי במחשב של החברה. האם האם אני יראה תוצאה , מהירות !!?? 512 M של זיכרון כזה עולים הון לא קטן. * הערה : המחשב לא מיועד למשחקים . כרגע המחשב לא פועל , משהו בהגדרת RAID לא בסדר , המחשב לא מזהה את הדיסקים : לא בעייה שלי אלא של האחריות .., אז אני לא נוגע.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי הזכרונות האלו (ה - G.SKILL GA): 1) עם אילו צ'יפים הם באים? 2) איך הם לאוברקלוק, לאיזו מהירות ניתן להגיע איתם (לא מצאתי ביקורות שלהם ) ?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
טוב יש לי זיכרון מסוג: sdram. ואני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זיכרון.. אני מבין שהוספת זיכרון במחשבים ניידים קצת שונה מבמחשבים רגילים אז אפשר לקבל קצת מידע, מחירים וכו..?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני צריך לבחור מעבד ואין לי מושג מה יותר חזק בהתחשב בעובדה גם לשידרוג עתידני Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX או Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ואם אפשר גם לפרט תודה
-
- 14 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
שלום אני מנסה לחבר לוח אם חדש שקניתי למארז שהוא דיי ישן את כול החיבורים ואני נתקע בשמות שונים מישהו יכול בבקשה לעזור לי מה לחבר לאן? בחיבור של ה AAFP יש לי 2 חיבורי GND אחד מהם הבנתי שאני מחבר לפין 2 אבל לא הבנתי לאן אני מחבר את ה GND השני? ומשום מה יש לי רק 8 חיבורים בסך הכול ל AAFP ובלוח אם יש 10 חיבורים האם זה בסדר שצריכים להישאר 2 ריקים? לפי הלוח רשום לי pin1 MIC2 pin2 AGND pin3 MICPWR pin4 NC pin5 Line out_ R pin6 NC pin7 NC pin8 empty pin9 Line out_L pin10 NC
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469115 אני רוצה לקנות את הלוח הזה Asrock 775DUAL-VSTA מישו בבקשה יכול להתאים לי מעבד מתאים עד 600 שקל..?!?! הסתבכתי עם הזיכרון פנימי שלהם ועוד שאלה... בלוח יש שתי יציאות לכרטיס מסך agp וpci e השאלה שלי עם אפשר להשתמש בשניהם באיזו שהיא צורה..?!?! ועוד שאלה על מעבד המעבדים של פנטיום D משתמשים בקירור אחר מאלה של הפנטיום 4?!?!? תודה לעוזרים וסליחה על שאלות כל כך מרובות
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שלי וראיתי באחת התכנות (CPU Hardware Monitor) טמפרטורות ממש גבוהות ומסוכנות תמונה- תמונה נוספת של לשונית configure : עכשיו יש לי מספר שאלות- 1)באיזה רכיבים מדובר בטמפרטורות כה גבוהות? 2)מה ניתן לעשות במצב הזה?אם ובאמת הטמפרטורות ככה? 3)אם אין שום בעיה(בעיית חיישנים כמו שקרה לי) אז לא לגעת בכלום ולא להתייחס? תודה, ערן
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מה עדיף, נגיד 3800 במהירות סטוק(2*2GHZ), או FX 57 במהירות 4GHZ(תאורטי), אני מדבר על תוכנות כבדות למיניהן ועל משחקים, מה יתן ביצועים יותר טובים, סתם לדעת...
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939??
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני זקוק להמלצה לזכרונות 4GB הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-P35-DS3L תכף מתקין ויסטה. המחיר הוא עד 300 ש"ח. אם יש המלצה מאזור ראשון מה טוב... תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ראיתי שיצא למכירה בחנות פנדה מחשבים מעבד חדש של AMD מסדרת הathlon X2. המעבד הוא AMD Athlon X2 Dual Core 7750 Black Edition 2.7Ghz 2Mb AM2. האם זה מעבד טוב? לאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה? האם הוא מריץ משחקים כיום כמו Farcry 2, CRYSIS, COD ועוד משחקים שיצאו בעוד שנה בערך? והאם הוא מתאים ללוח אם? זה המפרט כרגע: מעבד: AMD Athlon 3800X2 לוח אם: Gigabyte GA-M61VME-S2 זיכרון: 2GB RAM כרטיס מסך: nVIDIA Geforce 8500GT דיסק קשיח: 160GB מערכת הפעלה: Windows XP Professional
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-