מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב P4, עם זיכרון DDR2 של 512MB. אני רוצה להוסיף למחשב עוד 512MB. איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יתאים למחשב? יש זיכרון DDR 2 800MHZ, יש 1066MHZ...
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם האם המעבדים החדשים האלה,שיש לחלקם 192 רגלי נתונים מהמעבד,מחייבים אותי לעבוד עם 3 כרטיסוני זכרונות,האם אני יכול לשים כרטיסון אחד של זכרון?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קראתי היום את העדכון היומי שלכם,ואהבתי את הרעיון של Overclocking Database בעודי מעיין לי,חיפשתי על המעבד שלי שהוא פנטיום 3 600 וראיתי שיש מספר גרסאות לו: PENTIUM 3 600 PENTIUM 3 600 B PENTIUM 3 600 E PENTIUM 3 600 EB איך אני יודע איזה מבניהם יש לי? ??? ומה יותר טוב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כתוב שם כזה דבר PCI Express x16 slot, running at x16 PCI Express x1 slot 2 x PCI slots
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בכתבה של Ynet לגבי ההשקה של מעבדי ה-Haswell של אינטל, אינטל/כתבי אתר iopanel (הם פרסמו את הכתבה ב-Ynet), התלהבו על כך שהמעבדים מהסידרה הזו הם בעלי צריכת חשמל נמוכה יותר מהמעבדים שלהם מהדור הקודם ומשך זמן עבודה בין הטענה להטענה של מחשבים ניידים הקצר ב-50% מהמעבדים מהדור הקודם (מבחינתי, צריכת חשמל נמוכה יותר של מעבדים מהדור החדש = הספק חשמלי בוואטים נמוך יותר של המעבדים מהדור החדש בעבודה רגילה ובמאמץ בפועל, מאשר הדור הקודם של המעבדים). מה שאני רואה פה כ"צריכת חשמל נמוכה יותר" של מעבדי ה-Haswell, זה לא הספק חשמלי (Watt) נמוך יותר מהדור הקודם, במצב עבודה רגיל ובמאמץ, אלא כל מיני פיצרים לחיסכון באנרגיה כדוגמת בקרת מתחים, זרם עבודה (כן זרם באמפר A, לא הספק בוואט W) נמוך יותר במ…
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
הגלגול החדש של המחשב הנייד הראשון לו חיבור רשת במהירות 10 ג׳יגה-ביט בשנייה כבר כאן, והביא עמו תגבורת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן. יש ברשותי מחשב בן כמה שנים הכולל לוח אם Asus P4S800-MX. 2 זיכרונות של 512 מגה, PC3200. אני מעוניין לשדרג את הזיכרון למשהו גבוה יותר (למשל 2 זיכרונות של 1GB, או 2 של 2GB...). לקחתי מחבר כמה זיכרונות במטרה לבדוק אם הלוח אם שלי יכול לעבוד איתם - 1GB PC2100 CL2.5 - לא הריץ. 1GB PC1600 CL2 - לא הריץ. 2GB PC2100 CL2.5 - לא הריץ. (כאשר אני מדליק את המחשב עם הזיכרונות הללו - מצפצף מלא ולא מציג כלום על המסך). איפה הבעיה פה? האם הלוח אם שלי לא תואם לזיכרונות של 1GB ומעלה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
השאלה בכותרת השמות באתר הם Kingston 4GB DDR3 1333 ,Hynix 4GB DDR3-1333. אשמח לתשובה. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
פירוט דגמים ומחירים שנצפה בחנות קנדית מקוונת נותן לנו עדות לכך שבאינטל עשויים לשמור על רמות מחיר דומות מאוד עבור מעבדי ה-Coffee Lake, בהשוואה לאלו המוכרות לנו כיום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני מנסה לבנות מפרט אופטימלי לתקציב. המפרט מיועד למשחקים בעיקר. האם די בזיכרון 2 GB? בכלל, למי מתאים זיכרון של 8 GB היום? (לאילו שימושים זה מומלץ?)
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,ומתלבט אם לקנות מסימפלטק מחשב עם- לוח-GA-VRXP +זיכרון TRENSCEND256 2700 והכל יעלה עם המחשב 3802 עם משלוח! או לקחת מפנדה לוח-MSI KT333 ultra ARU + CORSAIR256RAM 3000 ויעלה 3892 ואני צריך גם משלוח +35 וגם לקחת כרטיס רשת שיעלה 50 שקל נוספים! אז מה עדיף לי???ו
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בספר של לוח האם של האסוס p4p800 רשום הדבר הבא: If installing the ATI 9500 or 9700 Pro Series VGA Cards, use only the card version PN xxx-xxxxx-30 or later, for optimum performance and overclocking stability. האם עלי לחשוש לגבי שמוש בכרטיסים 9700 פרו או 9500 פרו שלא מסדרה זאת? תגובות מאנשים עם נסיון יתקבלו בשמחה.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חברה יש לי את הזיכרונות הבאים ואני רוצה להוסיף עוד 512 שיהיה 2 של 512 ואז בעצם ג'יגה איזה זכרונות אני צריך לקנות והאם אפשר לעשות 2 של 256 ועוד אחד של 512
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני בתהליך שידרוג המחשב אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד ספציפי ושמצד אחד יהיה זול ומצד שני יהיה חדשני אני מתכוון לייבא הכל מארה"ב בזול חוץ מזה אני מתכוון להוסיף די די אר 2 512 ובעתיד לשתדרג ל1 ג' + אני מעדיף לוח אם שיהיה בו גם איי ג'י פי 8 ופי סי איי אקספרס שמעתי של ashrock יש לוחות כאלו אך אני לא יודע אם הם עדיפים וגם איזה מעבד טוב יתאים להם והאם הטכנוליות של הלוח הזה של אשרוק הם טובות או שזה לוח ישן.. הצעות?
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-
-
רציתי לדעת מי מהמעבדים טוב יותר.. לא לשכוח שטוריון 64 אם אפשר להתייחס בהשוואות בעיקר לדגם ML-28 , שיהיה ביחס של מהירות פתיחת תוכנות, משחקים, ומהירות ביצוע פעולות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי לוח אם B560M AORUS ELITE ומעבד INTEL CORE I5 104000F. האם בעתיד אני אוכל לשדרג למעבד סדרה CORE I7, כאילו האם הלוח אם שלי יתמוך בזאת?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה ספגה אינטל כמה מכות קשות מאוד http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1159 http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1158 וגם העובדה הקטנה (והמצחיקה דרך הגב) שהסוקט T החדש שלה יוכל לעבוד רק 20 פעם (להכניס מחדש את המעבד) וגם הסיכוי הגבוהה להתכה של המערכת חיבור החדשה שלה (סוקט T לא משתמש בפינים) וגם השמועות על כך שהFSB של המעבדים החדשים שלה יהיה נעול. גורם לי להגיע למסקנה אחת בלבד, אינטל החלה לפשל, מה שיגרום לקהל די גדול של משתמשים (בעיקר OCים) לעבוד לAMD. וכך אנו מגיעים למסקנה הסופית שלי , העליונות של AMD. AMD עדיין משתמשת בפינים AMD לא זונחת את הסוקט A שלה AMD לא נעלה בנתיים את הFSB AMD זולה AMD היא זו שהחלה את דרכה של טכנולוגיית …
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בין ה-AMD הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ לבין האינטל הזה: INTEL Pentium D - 3.0 (830) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PIN וגם מחירים של כל אחד מהם. ואם אפשר גם לדעת איזה לוח אם הכי טוב כדאי לשים לכל אחד מהם. תודה מראש, ניר. עריכה: אם תוכלו להסביר לי מה מסמל ה- 3800+ וגם למה ה-AMD הוא 2Ghz כל ליבה...זה לא חלש יחסית לאינטל שהיא 3Ghz כל ליבה? אני בתכלס מקודד וממיר ועורך סרטים אז אני רוצה לדעת מה עושה את זה יותר מהר...
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כן ח'ברה, קרב הענקים. Gigabyte 7N400L עולה 510 שקל, ו-MSI K7N2 Delta-L עולה 520 שקל. אני לא מתכנן אוברקלוק גבוה. שניהם באים עם LAN ותומכים ב 400MHZ באס מעבד. למה לא ABIT ? כי זה יקר יותר, אין לי מספיק כסף בשביל זה. מה לדעתכם יותר כדאי ? אגב, יתרון לג'יגבייט זה שיש 4 DIMM, לעומת MSI שיש 3. אגב2, אני כנראה הולך לעבוד ב KSP :-)
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
השילוש שיוצע למחשב משרדי בפורום למפרטים עפ"י רוב יהיה: G2020, כלשהו B75, ו4G זיכרון. שילוש משומש כדוגמת זה: i5 750. P55A-UD3 .4GB DDR3 Corsair בעלות של 850 ש"ח. יהיה עדיף בהרבה לא?? כמובן בהתחשב בעובדה ששניהם עולים אותו מחיר בערך..
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מעונין ללמוד על לוחאם בכל סוגי המשירים פלאפונים ונגנים ועוד אשמח ואודה למי שישלח למיל שלי: cx53191919@gimal.com אני מעונין במדריך לקריאה בדרכים (שאני יכול להדפיסו-לשימוש אישי בלבד כמובן-)ולא בוידאו וכדומה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, לקראת רכישת HTPC לסלון אני מעוניין בהמלצה על לוח ספציפי המבוסס על ערכת השבבים 780 ומעבד AMD4850, בעדיפות לחנויות SKYPC, IQPC. אני לא מעוניין לרכוש כרטיס וידאו / אודיו בנוסף למה שעל הלוח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
במדריך "מעבדים,לוחות אם וזכרונות" היה "המדריך לקניית מעבד" שהיה רשום את כל סוגי המעבדים הנפוצים של AMD ואינטל וגם את כל המפרט הטכני שלהם תדרים L2 , ליבה וכו'...מישהו יודע איפה זה ? אם הורידו את זה ? אני פשוט צריך את זה דחוף , תודה.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האם ההחלקים הנ"ל תומכים אחד בשני? P D 915 2.8GHZ 2X2MB ASrock 775Dual880-PRO ?1GB V-Data? 533MHZ DDR2 X2 אני יודע שהם תומכים קראתי את במפרטים שלהם, אבל כדי להיות בטוח ב100% אשמח אם תאשרו לי את זה. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום , אז אחרי שהלך ה8RGA+ לעולמו , אני נאלץ לקנות לוח חדש... ההתלבטויות הן כאלה : 1 . http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm 2. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3%2B.htm 3. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm כאשר משנה לי קצת ה-Soundstorm עם הצ'יפ הדרומי MCPT זה מה שהיה לי ב-8RGA+ , גם נותן סיכוי שלא אצטרך לפרמט... בכולם יש LAN בכולם יש USB . FIREWIRE לא הכי חשוב לי.. SATA לא משמש אותי.. אוברקלוקינג , ביצועים ואמינות - כן משנים לי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה תשובות\הסברים בשעה וחצי הקרובה... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-