מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אז איזה יותר טוב, geil gold dragon או samsung
-
- 12 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי את המעבד AMD64 3200 1MB ?754 וואני חושש שהוא מתחמם יותר מדי מכוון שאפילו במשחק GTA VC יש אחרי זמן מה תקיעות. בתוכנה EVEREST כתוב שהטמפ' של המעבד הייתה 68 , ובמנוחה היא 45-50 , עד כמה התוכנה מדוייקת?? והאם אני צריך להחליף קירור שהוא של TT למעבדי AMD64 אבל הוא נראה די פשוט תודה רבה לעונים SHIMON1
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
טוב קיבלתי תטווינמוס ורציתי שתתנו לי עליהם ביקורות או שתגידו מהידע האישי שלכם איך הם, בקושי היו דברים בחנות ואחרי שיחה ארוכה עם המוכר הבנתי שהם ששווים את זה, קיצר איך הם?
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
E6320 : 4mb cache 1066 FSB 1.86 ghz E5200 2mb cache 800FSB 2.5ghz מי יותר מהיר, ואם זה מתפלג לפי סוג השימוש, אז איפה ההבדל יורגש?
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בפנדה הכולל לוח Asus P6T... היום אני שם לב שנוסף להם עוד לוקח תחת אותה קטגוריית מעבדים - P6T SE הלוח יותר זול ב-100 ש"ח בערך (לא שזה מה שיקטין לי את החור בכיס)... אבל מה ההבדל בין שני הלוחות האלו? SE זה קיצור של מה? Second Edition? מה הולך פה? ???
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
2400 epox 8k9a gigabyte 7vax
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
טוב כפי שאתם רואים אני לא מבין גדול במחשבים אז אני זקוק לעזרתכם! כדי לי לקנות AMD 2400 או לקנות אינטל? כאילו אני לא מכיר AMD ואני לא יודע אם הם באמת שווים משהו... למה הAMD 2400 משתווה לעומת אינטל? ועוד שאלה קטנה.... לוח אם מחברת ELITE GROUP הוא אמין? או שעדיף לי כבר ללכת על גיגה? טוב בכל מקרה תודה למי שעזר!
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי, הזמנתי היום מעבד, וכשקיבלתי את הקבלה עם המפרט, שמתי-לב שה-MHZ שונה ממה שהיה מוצג באתר. זה מה שהזמנתי והיה כתוב באתר: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX ¤570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1198 וזה מה שהיה רשום בהזמנה: Intel Core 2 Duo Processor E7200 2.53GHz 800MHz 3MB LGA775 BOX האם הם טעו בהזמנה..?!! משום מה רשום לי 800MHZ במקום 1066MHZ, אני צודק או שאני טועה? חייב תשובה בהקדם! תודה. ערוך/הסר הודעה
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום יש לי 4GB של OCZ REAPER CL3 משום מה הם עובדים בCL5 איך אני משנה ל3? מפרט בצד
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום.. אני כנראה בחודשים הקרובים ייקנה מחשב ומעוניין להבין טיפה דברים לפני שאני קונה לגבי מעבדים.. אם אפשר אני רוצה הסבר על כל סוג מעבד.. Core 2 Duo Pentium E C2D Tech Dual Core מה ההבדל בין זה לבין הזה שלמעלה? Pentium D Dual Core במה שונה המעבד הזה מהמעבד שלמעלה.. הפנטיום אי? Core 2 Quad זה מעבד מרובע ליבה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה האחרונה במידה ואני קונה מחשב איך המעבד הזה? Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM הוא יחזיק לי את ה-3 שנים למשחקים וכאלה או שצריך משהו יותר רציני.. אל תפחדו להגיד את האמת לא אכפת לי אני צריך לדעת. תודה מראש לכולם! ;D
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בבקשה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
-
יש לי את הלוח GIGABYTE GA-X48-DS4 אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לGT560 והאם הוא תומך בDDR3. והאם שווה לי לשדרג בכלל או לקנות מחשב חדש ?
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לילה טוב לכוחותינו. בעקבות שנאה עזה שפיתחתי לכבלים באחורי המחשב במהלך השנים ולסאגה אותה צריך לעבור כדי לחבר משהו חדש, החלטתי שבמחשב הבא שלי (שקרב ובא עלינו לטובה בע"ה) לוח האם יכלול רכזת בלוטות' מובנת וכל האביזרים פרט לחשמל מן הסתם יהיו אלחוטיים. עכשיו החלטות לחוד ומציאות לחוד - האם קיימת חיה כזאת? במחיר שאינו מצריך למשכן את הבית ולעבוד בצומת על בסיס יומי? ואם אני כבר בשוונג אז עוד שאלה (כן, אני יודע שפה לא פורום תצוגה אבל בכל זאת): יש בכלל מסך שיכול לעבוד אלחוטית? מוכרים דברים כאלה בארץ? מדוע לזברה פסים? לידעונים החכמים תודה.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום חברים, המליצו לי על לוח האם ASROCK Z77 PRO3 האם זהו לוח אם שיציג יעילות גבוהה ב OC ? האם תוכלו להמליץ לי על אופציה עדיפה (אם קיימת) במחיר של עד 600 ש"ח? (חשוב שיהיה חיבור USB3 לקדמת המארז, אפשרות ל SLI / CF ) תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
חיפשתי בכל האתרים הרלוונטים (anandtech.com, slashdot.org, intel.com, tomshardware.com, theregister.co.uk) ובשום מקום לא מופיע איזכור ל roadmap של אינטל לגבי תמיכה בטכנולוגיית ה VT שלהם במכלול החומרה (כלומר chipset & bios). למען האמת המצב כרגע הוא די מגוחך, יש להם את כל הפיצ'רים הכי חדשים במעבדים שלהם מסדרת ה 9xx אבל אי אפשר להשתמש בזה מכיוון שאין עדיין חומרה תואמת ואף אחד לא יודע מתי תהיה. ניסיתי אפילו לשאול את אינטל עצמה באמצעות support mail, עושה רושם שגם אנשי התמיכה של החברה לא יודעים לספק את האינפורמציה הזו ללקוחות. יש למישהו אולי מושג מתי התמיכה בלוחות מבוססי פנטיום D עם VT תגיע לשוק? ולישראל? או לחלופין האם לAMD כבר יש מוצר זמין ניתן לרכישה שמאפשר לעשות Virtuali…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכם , אני יודע שבשביל לבטל את אפשרות הורדת תדר המעבד בזמן מנוחה אני צריך לבטל את אפשרות ה C1E , העניין הוא שביטלתי אותה אבל המעבד עדיין מוריד תדר בזמן מנוחה . מה ניתן לעשות ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בלוחות של asrock למשל יש משהו צהוב כזה ששם אפשר לעשות שיהיה מעבד חדש יותר אבל איך זה בדיוק עובד? מצאתי גם שבדגם יותר ישר של הלוח שתומך סוקט 754, הסלוט הצהוב הוא שידרוג ל939 שכנראה יצא אחרי הלוח http://images.anandtech.com/reviews/motherboards/asrock/939dual/asrock939.jpg תסתכלו על הסלוט הצהוב מימין לpci-e 16X
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
כמו בכותרת ;D ואם אפשר להגיד לי איזה סדרות של איזה חברות הם BH5\6 ? :funn:
-
- 13 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והיום קיבלתי עכשיו אני בודק עם התוכנה Real Temp זה מראה לי http://img401.imageshack.us/img401/348/53506462tx1.jpg ועם CORE TEMP http://img144.imageshack.us/img144/8412/81998581dh2.jpg האם זה בסדר אני עוד עם קירור של OCZ Vaniquser ?? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vaniquser לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: COR…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
נתחיל בזה שאני יודע את תפקידו של הראם ואין צורך להסביר לי עליו.... אני רק רוצה לשאול,האם ראם יכול לשמש כזיכרון לטווח ארוך? אני לא שואל בשביל להשתמש בראם שלי למטרה כזו,סתם שאלה,בשביל ידע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי P4 1.6Ghz עם לוח אם מגעיל שזכיתי במכירה פומבית לפני איזה 8 חודשים,אני רוצה לעשות upgrade ללוח ויכול להיות גם למעבד,אבל כרגע מה שחשוב לי זה הלוח,תוגלו לעזור לי למצוא משהו נחמד? לא משהו בומבסטי. כן עוד דבר אני צריך שהלוח יתמוך ב DDR 266 אין לי כח גם להחליף זכרונות (מחירים גם יעזרו) תודה. אהה כן ושה IDE יתמוך ב ATA-133
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בעקבות המלצתו של דניס אני פותח שרשור בנושא. על מנת להבין את הרקע מומלץ לקרוא את השרשור בפורום כרטיסי מסך. http://hwzone.co.il/community/threads/530404-המלצתכם-לכרטיס-מסך-ומניעת-צווארי-בקבוק?p=4763093&viewfull=1#post4763093 אני מעוניין להחליף כרטיס מסך ונאמר לי שהמערכת תגביל אותו בגלל התדר של המעבד. האם ניתן לבצע OC כך שהמעבד יעבוד בתדר המקורי שלו ?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-