עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DJPOWER,

ראיתי שיש גם ליבת ווינצ'סטר ל3500 של AMD שתושבת 939 הם לא נותנים אותה תוצאה בסטוק כמו הווניס אבל באובר הם יותר חזקים? היא עולה כמעט אותו דבר בכל מקרה....

2. Started by ZiX,

לא מזמן שדרגתי את הכ.מסך שלי מ7800GT ל HD4870.. וכרגע יש לי צוואר בקבוק מטורף כמו שאתם בטח מתארים לכם.. אז כבר חשבתי ללכת על זה עד הסוף ולשדרג את המעבד , הבעיה שיש לי כרגע AMD 3800 ככה שאני דיי מוגבל במעבדים שאני יכול לקנות.. בכל אופן לאיזה מעבד הייתם ממליצים לי לשדרג? יש לי כוונות להשקיע בעניין עד 1000 שקל ככה.. אני לא רוצה להסחף יותר מדי..

3. Started by adirnasri,

שלום.. אני רוצה לדעת עם הלוח אם DG965LTCK LEMONT INTEL יתמוך בintel core2 duo תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  4. חייב עצה בנוגע לקנית לוח מה עדיף GA-K8NF-9 אוA8N-E אני פשוט מחר הלוך לקנות ועוד שאלה אם מישהו יודע אם בלוח של אסוס מגיע פירואיר ונורא חשוב לי למה אחד עדיף על השני אם בכלל תודה ואכלה יום לכולם

• 8 תגובות
    • 552 צפיות
  5. איזה זיכרון עדיף ההפרש הוא לא משמעותי משהו באזור 15-20 1)‏ 2x2GB Patriot Viper II Series Dual Channel‎ 2)‏2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel ‎

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by arbily,

שלום, היו לי במחשב זיכרונות של 4G ועכשיו אני קיבלתי עוד 4G רק סוג שונה.... האם אני יכול להכניס בלוח זה GA-EP45-DS5 שני זיכרונות של 4 (כאילו 4 של 2 ) ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. אני צריך מפרט של מעבד+לוח אם - AMD או INTEL לבחירתכם, תלוי מה לפי דעתכם יותר טוב... הלוח צריך לתמוך בAGP - ועדיפות גם לDDR2 אז תעזרו לי בבקשה תודה רבה לכם

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by kobipk,

שלום רציתי לדעת מה מיוחד כל כך בלוח האם asus striker extrem קניתי את הלוח הזה יותר נכון קנו לי אותו ורציתי לדעת למה הוא הכי יקר מבין כל לוחות האם ומה מיוחד בו שמצדיק תמחיר שלו שלא יורד

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by shiftysnip,

אהלן, הזמנתי מחשב לאחותי עם לוח EP43-DS3 GIGABYTE, אבל בסוף קיבלנו את הלוח הזה EP43-ES3G כיוון שלא היה לו במלאי וטען שלא מייצרים אותם יותר ! העם הלוח הוא בסדר ? יש למישהו ? או שכדי להחליף אותו במשהו אחר ? מחשב למשחקים. בבקשה עזרה לפני שמחר אני מחזיר לו תשובה ?? קניתי ב- R.S.M מחשב : Intel CORE2DUO e7500 Sapphire RADEON HD4830 GIGABYTE EP43-ES3G DDRII 800 2GB FSP 450W EPssilon

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  10. Started by lomri,

שלום, היום קניתי כרטיס מסך של evga gtx 770. קישור: http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2773-KR בהמשך השבוע אני רוצה לקנות לוח אם וכבר די נסגרתי על דגם - asus b85m-e. קישור: http://www.asus.com/Motherboards/B85ME/ בחוברת שקיבלתי עם כרטיס המסך רשום שצריך לחבר אותו אל הpci express power connectors איך אני יודע אם יש אותם בלוח אם שאני רוצה לקנות? מצורפת תמונה של החיבורים: http://rwlabs.com/images/articles/evga/770/10.JPG תודה על העזרה, עומרי

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  11. אמש בכנס של AMD שנערך בקליפורניה הוצג לראשונה שרת עם 4 מעבדים שמוצגים לראשונה עם ליבת Barcelona, כלומר 4 ליבות ב 65nm. המעבדים האלה אמורים לצאת לשוק רשמית באמצע 2007, אולם AMD החליטו כנראה להדגים יכולות והציגו את השרת שכמובן פועל עם 16 ליבות והריץ מערכת הפעלה של Windows Server 2003 64bit. בינתיים לא פורסמו מבחני ביצועים או אפילו נתונים מיותרים על המעבד החדש. בתמונה Henri Richard מנהל השווק והמכירות מחזיק את Barcelona ו Kentsfield ההודעה הרשמית: http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~114496,00.html סרטון וידאו מתוך התצוגה הוירטואלית: http://virtualexperience.amd.com/index.html?cid=quadcore&co=quadcore

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by troG,

שלום לכולם ! צריך עזרה במציאת השוואה בין שתי ערכות השבבים הנ"ל כל המבחנים מתייחסים לP35, אבל אני בכלל לא הולך לשחק....ומעדיף שיהיה גם כרטיס מובנה, אך לא במחיר בצועים ! חג שמח troG

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי שאלה. האם המהירות של הFSB צריכה להיות תואמת למהירות של הזכרונות?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by m0tek,

היי חברים , נכון להיום ה SETUP שלי הו P4GD1 לוח אם PCI-X עם תושבת 478 , P4 3.0 GHZ 2 GB High End Memory (Ocz Platinum) Gigabyte 1900xt אני גיימר , אבל אני מתחיל להרגיש שה CPU שלי מתחיל להחנק במשחקים...הואיוצר צוואר בקבוק , בכלל כל ארכיטקטורת ה 478 והפיסיאיי אקספרס לא פועלת משהו. אז הבאתי לוח חדש , שתואם את הזכרוןשלי - Asus A8R32-MVP ותושבת 939 , ונכון לעכשיו אני מחפש CPU שיספק אותי. אני לא לוקח בחשבון את ה CPUים החדשים של INTEL שהבנתי שמנצחים את גרסת ה FX בגדול. את ההזמנה אני בכל מקרה לא עושה מהארץ , אז מחירים כרגע קצת פחות רלוונטיים אז על מה כדאי לי ללכת? מה בכלל ההבדים? FX60 , 55 , 57 - 939 x2 למינהם... או אופטרונים למינהם... תודה ויום טוב =)

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by יניב קופר,

יש לי לוח אם עם 4 סלוטים ויש לי שני סטיקים של 667 ברצוני להוסיף עוד גיגה האם כדאי לקחת אחד סלוט הוא שניים של 512 לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  16. שאלה לי אליכם... כל הדגמים של מעבדי הAMD באים עם מס', כדוגמת 2800+ או 3600+. אבל זה לא הMHZ עליו המעבד עובד... אז איך בדיוק אני אמור לדעת על איזה תדר הוא עובד, אם לא כך..? או, במילים אחרות, איך אני אמור להשוות בין מעבדי אינטל, שיש להם תווית MHZ מול מעבדי AMD..?? ועוד שאלה אחת: אמרו לי פה שבכדי להגיע לאוברקלוק נכבד עם הA64 אני צריך זכרונות של 500MHZ... מה שהביא אותי למחשבה: הרי ישנם זכרונות RDRAM שפועלים על 1066MHZ... אז למה לא להשתמש בהם, וגמרנו..? תודה על ההסבר... נדב.

• 11 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by Itay Ezra,

שלום אחרי קרוב ל 3 שנים אני רוצה לשדרג טיפה את המחשב שלי זה המפרט של המחשב אני רוצה לשדג את המעבד לוח אם כבר מצאתי דגם: gigabyte z390 ud אבל אם יש לכם משהו אחר להמליץ אפשרי https://www.google.com/search?rlz=1C...w=1920&bih=937 השימוש העיקרי במחשב זה למשחקים כבדים סהכ מסך 24 אינץ חושב לשדרג בעתיד ל27 אינץ איזה מעבד יעשה את העבודה במחיר משתלם אחרי הכל אני לא הולך להריץ משחקים באיכות 4K על 50 אינץ

18. Started by XCG120,

האים מעבר בן מעבד E8400 ל QX9650 יתן שיפור משמעותי בביצועים למשל במשחקים ובאופן כללי? האים השידרוג משתלם? תודה.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by hz707,

?

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by gal505,

שלום, מעוניין לשדרג את המחשב שלי מ2012 כרגע משתמש ב- i5 3470 לוח כלשהו ו-8GB DDR3 משודך ל-1060 GTX משחק בעיקר CSGO ו-MMORPG, ועורך סרטים ב-SONY VEGAS שלאחרונה ממש קשה למחשב לעמוד בזה הבנתי שלאחרונה AMD התעוררו לחיים ועדיין יש לי עדיפות לאינטל מחפש משהו תקציבי ולא יקר, לא מחפש את המילה האחרונה בשוק** לא מכיר את העלויות ממש אבל התקציב הוא 1500~ תודותת

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Da-Funk,

המעבד עומד על 45 מעלות והלוח על 38 לפי תוכנה שקיבלתי עם הלוח... לחישוב אמיתי אני צריך להוסיף מעלות ? ואם כן אז כמה ?

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  22. Started by or,

קראתי באחת השאלות שזה אמור להגיע היום זה נכון????

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by CoolOne,

יש לי את הלוח ASUS P5B-E. בלוח יש יציאת COM פנימית. בחוברת כתוב שניתן לקנות מודול כזה שמתחבר בכבל ליציאה הפנימית ומוסיף את היציאה הזו מאחורה (במקום כרטיס PCI/PCI-E כלשהו). מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המודול הזה?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  24. שלום חברים, איך בדיוק ניתן לדעת האם המעבד הוא 32 או64 BIT ? אני מעוניין להתקין את WIN7 והבנתי שעם המעבד שלי הוא 64BIT אז התוצאה מרשימה ביותר. הבנתי ש-CPUZ יכול להגיד לך, איפה בדיוק? תודה.

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי לוח מסוג ASUS STRIKER EXTREME 680i ורק לאחר שרכשתי אותו גיליתי שלא ניתן הפעיל בו מעבדים מסוג Yorkfield שהם המעבדים החדשים של אינטל Q9450 Q9550 Q9650 וכ'ו. האופציות הכי קרובות שניתן להריץ הם : C2E X6800 . X6850 Q6600. Q6700 ומסדרת ה core 2 dou ישנם כל האופציות : E8400 E8500 וכ'ו. אני קצת לא בקיא כי אני רואה שמעבדי ה- core 2 extreme הם יקרים מאוד אבל הנתונים שלהם אינם עולים על ה-Q6600 אלה רק במהירות (שזה דבר שבכל מקרה אני יתעסק ואעשה אוברקלוק) כי הזיכרון המטמון הוא אותו הדבר לפי מה שאני הבנתי. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי כיוון קצת לגבי מעבדי core 2 extreme X6800 ובמה הם שונים מה-Q9550 למשל ומה-Q6600 כי חוץ מהנתונים הרשומים אני לא שמתי לב למ…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.