מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
הייתי בטוח עד עכשיו שqpi זה הבקר זיכרון שיושב על המעבד אני רוצה להבין כי נהיה לי קצת חוסר הבנה קטן ישנם 3 דברים שונים לגמרי שהם בקר הזיכרון, qpi בi7 וdmi ב5? בכל אופן בכל המעבדים החדשים הבקר נמצא על המעבד אבל המהירות העברת נתונים שונה? כלומר יש qpi ו dmi?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם , ראשית אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בכל הדברים האלה , אני לאט לאט לומד , אז אם אני אומר משהו לא נכון או שאני לא מבין משהו זה לא מזלזול , אלא מחוסר ידע ...אשמח אם תעזרו לי בנושא... אני נמצא בדילמה. בספטמבר יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק …
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
איפה אני יכל למצא השוואה או סקירה על ה-צ'יפסט השונים רצוי בעברית אני רוצא לקנות לוח ולא יודע איזה צ'יפסט לבחור אין בעיית תקציב
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכם , אני יודע שבשביל לבטל את אפשרות הורדת תדר המעבד בזמן מנוחה אני צריך לבטל את אפשרות ה C1E , העניין הוא שביטלתי אותה אבל המעבד עדיין מוריד תדר בזמן מנוחה . מה ניתן לעשות ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מקודד סרטים עם TMPG. האם הוספת זכרון תגביר בצורה משמעותית את מהירות הקידוד. כרגע יש לי 512 RDRAM. האם יש למישהו נסיון עם זה?
-
- 13 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי אכשיו 256MB 333 MHZ אני מוכר אותו וקונה 512MB 400MHZ. צריך המלצה לזכרון עד 550 ש"ח ל O.C ו למשחקים. תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני צריך המצלמה של סטיק 512 סטיק 1G אני מחפש משהו לא בשמיים אבל טוב+ לפי המחיר אני אקבע כבר אם אני אשלים ל1G או אקנה 2 של 1G ד.א,אפשר לשים אחד של 512 ואחד של 1G?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בנוסף למעבדי Core-X החדשים בסדרת 10000, מכריזה אינטל גם על השקה של קו מעבדי שרתים ותחנות עבודה מסדרת Xeon W-2200 עם מחירים נמוכים במיוחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני קניתי את הלוח 8PE667U2 של ג'יגהבייט יחד עם מעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגה וזיכרון 512 מגה ddr333 העיניין הוא שאני עדיין לא רואה ממש הבדלים בן המחשב עכשיו למחשב בקודם שלי שהיה פנטיום 3 800 עם זיכרון 512 sdram ועם לוח אם של אינטל וזה מעניין אותי לדעת במה אני אמור לראות את ההבדלים? עם בכלל? הרי המעבד החדש שלי הוא מהיר בכל המובנים פי 3 מהמעבד הקודם שלי (פנטיום 3 800) וגם הזיכרון מהיר יותר ולוח מהיר יותר ומתקדם יותר ? כמו כןמח לשמוע דעות על הלוח ועם יש למשיהו כזה מה דעתו על הלוח? האם הוא מרוצה ממנו?
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש ממני לעזור לו להרכיב מפרט וההורים שלו מתעקשים על אינטל ואני לא מבין בחלקים של אינטל אניי מתעסק רק עם איי אם די.... אז ניא צריך תעזרה שלכם... אני רואה שיש סוקט 775 ו478 באותו מחיר... אותה מהירות ליבה והכל... מי מהם עדיף? לאיזה סוקטים יש לוחות טובים יותר? ובקיצור, על איזה סוקט עדיףלבנות לו מפרט...? תודה מראש, ניר.
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
דינו אמר לי שעדיף לשים 2 סטיקים של זכרונות עכשיו אני עומד לפני קנייה מה לקנות 2 סטיקים של 128 או סטיק של 256 אני מעדיף 256 כי זה לא יתפוס לי סלוט אבל באמת יש חשיבות רבה ל2 סטיקים בלוחות האלה? ואם אני שם 2 סטקים צריך להגדיר את הביוס ולהשתגע או שזה אוטומטי מכפיל את המהירות.. תודה
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מעבד ברטון 2500 שהוא עובד על 333 ואני רוצה ליקנות זיכרון 400 ולאסות אותו בדואל האם זה יעבוד והאם המהירויות צריכות להיות שוות כידי שזה יעבוד?
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם כדאי לקחת לוח של מקורי של אינטל Intel Smackover DX58SO BOX או לוח אחר של GIGABYTE או ASUS?? מיועד בעיקר למשחקים אינטרנט ותוכנות קלות
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שמתי לב שיש זכרונות שהמהירות שלהם היא 3500 ו3700 שזה 433 ו500 MHZ אם אני לא טועה.... איך אני יודע אם לוח אם או מעבד מסויים תומך במהירות הזאת?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לצוות האתר צהריים טובים וחג שמח . אני מעוניין לדעת במידת האפשר ובבקשה לבני הצעיר יש מחשב עם לוח אם ABIT KN8 הוא מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שהוא מעוניין ; Gforce 1g pci-e 9500 GT GAINWARD שאלתי היא עם הלוח האם הנ"ל יתמוך בכרטיס המסך החדש בכבוד רב מוטי חכים תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני יודע שיש אבדל משמעותי במחיר אבל עדיין יש להם הרבה במשותף... מה אתתם חושבים לאובקלוקינד היזה שווה..? עושים אוברקלוק למעבד ישן (P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 Bit) ? + שדרוג עתידי...
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, רציתי להזמין לוח של גיגה בייט וזכרונות מסוג OCZ. מישהו מאייבורי אמר לחבר שלי שהזכרונות האלו עושים בעיות עם הלוחות אם של גיגה בייט, כי אם אני לא אעדכן ביוס ללוח אם יהיו תקלות כל שהן.. נשמע לי מופרך? או שבאמת יש תקלה בנושא?
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הבא: ga-ep45-dS3r כשהרכבתי את המחשב חיברתי את ה HD ולא את ה AC97 בלוח אם. משום מה אני לא מצליח לגרום לאוזניות שאני מחבר מקדימה לעבוד ביחד עם הרמקולים שמחוברים מאחורה. (במחשב הקודם היה אפשר זה היה לוח אם 939 ULTRA גם של ג'יגהביט) יש משהו שאני מפספס? צריך עזרה... גם המיקרופון לא עובד לי ביציאה הקדמית.
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בנושא ומתכנן להרכיב לי מחשב ע"י קנייה של חלקים, לכן אני פונה אליכם בנושא זה. החלקים אני מביא מחול אז הם יהיו יותר זולים קצת, ככה שאין לי בעיה של כסף, אבל צד שני אני לא רוצה חלקים של מחשבי על, או של גיימרים, מספיק לי מחשב ביתי מעולה רגיל ודברים כאלה. השאלה שלי היא כזאת, בנושא של מעבדים, לוחות אם וזכרונות, מה לדעתכם החברה הכי טובה בכל אחד מהם,איזה חברה הכי טובה, אמינה, יציבה, וזכדי לקנות למחשב ביתי מתקדם! תודה לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד Intel Pentium 4 3.0GHZ 64bit HyperThreading Thechnolgy והטפרטורה שלו עומדת על 55-62 (זה לא משנה מתי אחרי כמה שעות בדום או אחרי יומיים עבודה ללא ריסטרט) ברצוני לדעת האם הטמפרטורה שלי נורמלית (גוף קירור הרגיל של אינטל) אני לא מעוניין בתגובות כמו "האא זה אינטל מה חשבת" או "נו נכון זה פרסקוט אפשר לתגן עליו ביצים" וכו'. רק אדם שבאמת מבין בנושא וידוע תשובה מדוייקת אני מבקש כל השער תחסכו את המאמץ שלכם בכתיבת הודעה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם gigabyte ga-k8nf-9 מעבד AMD athlon 64 3000+ כרגע יש לי 2 סטיקים של 256 כל אחד במהירות 266 אני משתמש במחשב מוזיקה סרטים משחקים ואינטרנט אימיול ואייסיקיו אני מרגיש שהזיכרון מגביל את המע' אז איזה זיכרון כדאי לי לקנות חשבתי על כמה אופציות תגידו מה נראה לכם או לחלופין תנו הצאות שלכם זכרוןוDDR 1024Mb 400MHz CL3וHynixו זכרוןוDDR 1024Mb 400MHz CL2.5וTwinmosו זכרוןוDDR 1024Mb 400MHz CL3וKingstonו חשוב לציין שלא מתוכנן שום אוברקלוק רק לשימוש רגיל שציינתי תודה
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הקונרו ואני לא מתכנן אובר קלוק מישהו מוכ להסביר לי באיזה שימושים אנ ירגשי אם בכלל הבדל בין ה-DDRII 1000 ל-DDRII 800 ל-667
-
- 12 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לXbitLabs יש גרסאות ES של שלושת המעבדים החדשים של אינטל שצפויים לצאת ב22 באפריל:E4400, E6320, E6420. הדברים המעניינים מבחינתי בביקורת: 1. השוואה בין הE4400 (תדר 2.0GHz ו2MB קאש) לבין הE6320 (תדר 1.86GHz ו4MB קאש). למרות מהירות שעון גבוהה יותר, הE4400 מציג ביצועים פחות טובים במשחקים וביישומי אופיס, בגלל הקאש הקטן יותר. 2. יכולות OC חלשות למדי של הE4400: רק 293MHz FSB (מהירות שעון 2.93GHz) ללא העלאת מתח, ו 325MHz FSB (מהירות שעון 3.25GHz) עם העלאת מתח ל1.6V. זאת גרסת ES אז אולי התוצאות יהיו קצת שונות בגירסה הרגילה. לינק: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6420.html
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
זה המפרט שלו: תמיכה במעבדי CPU Intel Socket 775 Core 2 Extreme processor Intel Socket 775 Core 2 Quad processor Intel Socket 775 Core 2 Duo processor Intel Socket 775 Pentium Dual-Core processor Intel Socket 775 Celeron processor ערכת שבבים Chipset North Bridge: Intel P45 Express Chipset South Bridge: Intel ICH10 Front Side Bus 1600/1333/1066/800MHz FSB זכרון Memory 4ix 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16GB of system memory 4ix 1.8V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8GB of system memory Support for DDR2 1066/800MHz memory modules Support for DDR3 1600/1333/1066MHz memory modules חריצי הרחבה Expansion Slots 1ix PCI Express x16 slot, running at x16…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-