מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
כשאני מפעיל את אווראסט אני לא רואה את החום של הלוח אם רק את של המעבד ואת של שני ההארדיסקים למישהו יש את הלוח או מידע אליו ויכול להגיד לי תודה פיניש
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ראיתי שאקסון זה סוקט 771 וגם נהלם רשום שישתמש ב771 מה שאומר שזה אותו סוקט בעצם?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הבנתי שבשניהם הכוח של המעבד מוכפל או שיש 2 מעבדים מישהו יכול להסביר את ההבדל? מה יותר חזק? תודה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אין לי מושג מה הלוח, אבל בתקופה ההיא זה היה סטנדרטי? ???
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הרגע נכנסתי לbios וראיתי שהזכרון שלי עובד ב t2 ולא בt1......האם כדי/צריך לשנות את זה? כי שמעתי פעם שכדי לשים על t1.....זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ביוס "גראפי" פשוט לא הטקסטואלי לגמרי.. זה שהתפריט שלו למעלה בשורה בקיצור אולי זה קשור לפורום אובר ואולי לפורום לוחות אם לא החלטתי.. בקיצור איך מעלים את המתח למעבד אני לא מוצא את המקום הזה...
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קראתי את המאמר הזה : http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/p4-fastest_4.html תקראו טוב מה שרשום לגבי הלוח של אסוס שהוא יכול לריץ זכרונות DDR533 משהו עם התדר של המעבד זה אומר שאני יכול להשם זכרונות של 533 בלוח הזה למרות שהוא תומך ככה רשום בחוברת עד DDR400 או שיש צורך לשנות משהו במעבד או משהו בכללי? ולמה בדף אחרה במבחנים הDDR533 קיבלו פחות מהDDR400?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
רציתי לשדרג את הנייד מ4GB ל-8GB. הזכרון שלו הוא 1 סלוט של Hynix DDR3-1600 בתזמון של 11-11-11. חיפשתי באינטרנט חנויות שמוכרות בדיוק אותו זכרון hynix ולא מצאתי, בסוף ניגשתי לאיבורי ושם היה להם רק corsair 9-9-9, לקחתי בכל זאת כי לא היה משהו אחר. בבית לפני שהרכבתי אותו, הורדתי קצת את המדבקה וראיתי שלמרבה הפליאה הציפים שלו זהים בדיוק לאלה שיש לזכרון במחשב שלי (ציפ של hynix עם אותו SN על הציפ). השאלה שלי, איך זה שיש בדיוק אותם ציפים, אבל התזמונים שונים. האם זה עבודה בעיניים של corsair?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
אי אפשר שלא לראות שזה אחד הלוחות היותר מומלצים... רציתי לדעת אם זה בקטע של "אפשר להסתפק" או שאם למשל זכיתי אתמול בטוטו ואני רוצה לקנות את הדבר הכי יקר אז לוח כמו GIGABYTE GA-X48-DS4 יכול לתת לי איזה יתרונות או שבכל מקרה גם אם היה בחינם אין מה לקנות משהו אחר..
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אז ככה אני יודע שניתן למצוא את המידע הזה באתר היצרן או בספר לוח האם. אבל הבעייה היא שבמחשבים של IBM זה קצת יותר מסובך עברתי על החוברת (הPDF) ובאתר... ולא מצאתי בשום מקום הסבר למה המהירות המקסימלית של המעבד (אני יתקן: עד איזה מהירות מעבד אני יכול לקנות ולהתקין על לוח האם שלי). הדגם של המחשב הוא 8189-MUB. ומשום מה אני לא מצליח למצוא את המידע הזה... אשמח לעזרה ואשמח אם מישהו יגיד לי אם הלוח הזה תומך HT
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מיועד בעיקר למשחקים וסרטים (קצת פוטושופ). לרכיבים הנ"ל יצורף 4870 עם ג'יגה זכרון. כמו כן, גם חנויות מומלצות לרכיבים הנ"ל (באיזור ראשון לציון) יתקבלו בברכה. עריכה: פיצ'ר שמאוד יוערך הוא יכולת אוברקלוקינג.
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
Intel Core i7-920 Box Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Intel Extreme Club3D ATI Radeon HD4870X2 2048MB DDR5 PCIe זה הרכיבים , הבסיסים , שאר הירקות מסביב לא כל כך משנה , רציתי לדעת איזה מבין לוחות האם , הכי טוב בשביל מפרט שכזה . Gigabyte GAEX58EXTREME Gigabyte GAEX58UD3R Gigabyte GAEX58UD4 Gigabyte GA-EX58-UD5 ומה הכוונה לה וכו 'ud3 ud4 בסוף . תודה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי P4 1.6Ghz עם לוח אם מגעיל שזכיתי במכירה פומבית לפני איזה 8 חודשים,אני רוצה לעשות upgrade ללוח ויכול להיות גם למעבד,אבל כרגע מה שחשוב לי זה הלוח,תוגלו לעזור לי למצוא משהו נחמד? לא משהו בומבסטי. כן עוד דבר אני צריך שהלוח יתמוך ב DDR 266 אין לי כח גם להחליף זכרונות (מחירים גם יעזרו) תודה. אהה כן ושה IDE יתמוך ב ATA-133
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי AMD 64 3000 וכן לוח אם +EPOX 8KAD ואחת הפשרויות היא SMART FAN FOR CPU TEMPERATURE שמאפשרת לך לבחור בין "לא פעיל", 35C, 40C 45, 50,55 השאלה היא האם כדאי לי להגדיר לו משהו, הברירית מחדל של הלוח היא "לא פעיל", ואם כן להגדיר אז למה? ומה זה בדיוק עושה? יש לציין שאני לא עושה OC, ואין לי מושג מה הפונקציה הזאת בדיוק עושה, ההסבר במדריל של הלוח מאוד לא מספק (משתמשים באותם מילים כדי להסביר מה זה- כאילו שאני לא יודע להבין מה זה SMART וכו, השאלה מה זה בדיוק עושה ואיך והאם זה טוב או לא) יש לי מארז HEC 6A19 עם שני מאווררים של 120 וספק של HEC 475W (וכמובן המאוורר של המעבד ) ???
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב עוד שבוע . איך החלקים האלו : לוח אם : Gigabyte 8SG667 מעבד : Intel P4 1.8A Ghz זיכרון : 256MB DDR Micron 333Mhz האם זה טוב ? האם זה טוב לאוברקלוקינג ? ומה אפשר לשפר ?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מעוניין לשאול שאלות מה ההבדל בין 4 ערוצי זכרון כמו למעבד 3960K לבין 2 ערוצי זכרון כמו למעבד 3770K 1. איך אני יודע אם 2 ערוצי זכרונות מספיקים לי ??? או אני צריך 4 ערוצי זכרונות ??? 2. במעבד 3960K [table][tr][td]Max Memory Bandwidth[/td][/tr][/table]51.2 GB/s[/t][/t]מה כאן הכוונה ??? אני כיום משתמש במעבד עם 2 ערוצי זכרון שמגיעים עד לתפוסה של 4.5GB מתוך 8GB האם זה אומר שאני לא צריך 51.2 GB ??? 3. האם 4 ערוצים נותנים מהירות עבודה של זכרון גבוהה יותר מ- 2 זכרונות ??? ואיך זה יתבטא ??? למשל משחק גוזל לי 1,000,000 BIT מהזכרון , האם עם 4 ערוצים של זכרון הוא ירד ב- 30% לדוגמא ??? תודה לעונים נכונה ,אנא לעונים תכתבו לאיזה שאלה אתם עונים ותסבירו ,כך שאני יוכל להבין
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה ההבדל בין שתי הגרסאות ? של אותו לוח אם. ניסיתי לברר בכמה חנויות מחשבים אם יש להם את הגרסה השניה והתשובה שקיבלתי שלא יש להם רק את הגרסה הראשונה אז עם יש מישהו בפורום שיודע שיש איזה חנות בארץ שמוכרת את הגרסה השניה אני הודה לו מאוד עם יאמר לי. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ממה שאני ראיתי לא מזמן, אחד ה"מכאובים" של הלוח הזה יכולים לנבוע מהסיבה הפשוטה שכאשר הגדרות הIRQ של הלוח נמצאות על DEF כרטיס הרשת במונה ללוח, כרטיס הקול יושבים על אותו IRQ שכרטיס הAGP יושב עליהם, זה דבר שיכול להזיק להרבה כרטיסים. במקרים כאלה, זה ממש תלוי בכל כרטיס ספציפי(לא הצ'יפ אלא הכרטיס עצמו כמו למשל MSI, לידטק אסוס וכו') אם הוא יהיה מסוגל "לסבול" את שיתוף הIRQ או לא. לפני שאנשים יקפצו פה עם האופציות שכל הכרטיסים תומכים היום בIRQ Sharing, הריני מתכבד לומר לכם שהעניין הזה עדיין בחיתוליו, והחיתולים האלה לא מספיק נקיים. יש עדיין הרבה כרטיסים שפשוט אי אפשר לשתף ביניהם IRQים.
-
הלוחות המומלצים במפרטים של האתר הם עם שני סלוטים בלבד כמו זה ASUS P5KPL-CM. רוצה משהו כזה, זתומרת, לא לטיסות חלל אבל איכותי ועם יותר סלוטים. שיכלול סלוטים לכרטיס מסך PSI-E, כרטיס קול איכותי, כרטיס וידאו ועוד אחד שניים לא יזיקו. אופציה למרובע ליבות כמובן, OC לא נחוץ אם כי לא אגרש אותו אם לא יבקש אוכל. כדאי שיהיה כשיר ל-64 bit ושיהיה INTEL. אגב, איך הלוח הזה: Striker Extreme האם אין בו מלכודת כל שהיא? אולי אוכל להשיג אותו במחיר סביר.
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב ואחת ההתלבטויות שלי היא בזכרונות, יצרן ומהירות CL - clock (תזמון) האם יש הבדל משמעותי בין CL10 ל - CL9 והאם באמת קיים הבדל משמעותי בין החברות? יש לציין שהמחשב הוא לעבודה ולא משחקים, עבודה חישובית וגרפית ושב- G.Skill המחיר יותר מפתה משמעותית והביקורות ברשת טובות מאוד. אלו הדגמים http://ksp.co.il/?uin=16277 http://ksp.co.il/?uin=17562 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10448 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אני בשבוע הבא קונה מחשב ועדיין לא הצלחתי להתאים מעבד לשימושים שלי. יש לי 2500 למפרט עם מעבד E6300, ו3000 שקל למפרט עם מעבד Q9400(בגלל יכולת האימולציה של שניהם). השימושים שלי יהיו תוכנות כמו פוטושופ, משחקים(לקחתי 4850), סרטים וזהו. לאמא שלי יש תוכנת עיצוב ישראלית(כן ישראלית) שהדרישות שלה הן רק מעבד c2d פשוט עם מהירות 2GHZ+ וכל כרטיס מסך חוץ מ8400GS. קשה לי להחליט אם לבזבז את ה500 שקל האלה אל דבר שלא ישרת אותי בעתיד.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
עדכנתי את ה-BIOS של ה-Abit AV8. העדכון הסתיים אמנם בהצלחה, אבל המחשב סירב לאתחל (גם לאחר איפוס CMOS). החלטתי לבצע עדכון לצ'יפ באמצעות "החלפה חמה" עם מחשב אחר, אבל גם זה לא עזר, ובניסיון שני כנראה שחיברתי את הצ'יפ לא מספיק טוב מה שגרם לו להיצלות. עכשיו יש לי מספר אפשרויות: - לפנות למעבדה שמחזיקה צ'יפים מתאימים (PLCC) וגם את ציוד הצריבה המתאים. אשמח לקבל המלצות והערכה כמה שירות כזה אמור לעלות. - לקנות צורב EPROM עם מתאם PLCC וכמה צ'יפים, על כל צרה שלא תבוא. ב-eBay צורב כזה עולה כ-$35 דולר כולל משלוח לארץ. ביחד עם הצ'יפים אני מניח שהמחיר יגיע ל-$50 דולר. האם ניתן להשיג בארץ ציוד כזה במחיר דומה? - לחפש לוח יד שניה במקום זה שלי (אביט AV8, סוקט 939) תודה!
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כן מה ששמעתם אני רוצה לקנות 2.4GHz FSB 400MHz ואני רוצה לוודא אם יש לו 512KB CACHE לפי איך שאני מבין זו אותה ליבה אז אי אפשר לעשות את זה כ 512KB CACHE נכון? בתודה ג'י
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-