מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
ההמלצות של התוכנות של קופת חולים הן על אינטל. השאלה אם למישהו יש נסיון עם ה AMD? אני לא מבקש דעות. בבקשה רק למי שיש עובדות.
-
- 14 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהלוח תומך ב SPDIF לפי המפרט שלו אבל כשאני מסתכל על החיבורים מאחורה לא ראיתי את היציאה הזאת. האם הוא מגיע עם חיבור כזה או שאני אצטרך לקנות במיוחד? אם כן איפה אפשר לקנות את זה וכמה זה עולה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
קראתי את המאמר בנוגע לשאול ולפי מה שראיתי CL זה הLATENCY זאת אומרת שכמה שיותר גבוה אז לוקח יותר זמן לקבל גישה לזכרונות או משהו כזה לא? זאת אומרת שזיכרונות 5-5-5-15 הם יותר איטיים מזיכרונות 4-4-4-12? בגלל שלפי המחירים דווקא הזכרונות היותר יקרים הם עם ערכים יותר גבוהים.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
האם זכרון DDR3 יכול לעבוד על לוח אם שתומך רק ב DDR2?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כפי שכבר הבנתם מהנושא אני מחפש מעבד QX6600 (לא Q6600). אני לא יודע אם קיים מעבד כזה אבל מה שבטוח שבחיפוש דרך גוגל הוא קיים. אז אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מעבד כזה, וכמה הוא עולה זה מאוד יעזור לי. מה גם שמעתי שקיימת גרסת QX6400 שגם יותר זולה מ-QX הבכירים. אני מחפש את גירסת ה-QX כדי לבצע אוברקלוק של מכפלה ולא של FSB.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ונראה שצריכת החשמל של המעבד היא פקטור שכדאי לשקול. אני מתלבט בין AMD FX-8350 ו-I5-4670K. האינטל יקר יותר ב-200 ש"ח, אבל נראה שההבדל בעלות החשמל גדול בהרבה. לפי הנתונים בביקורת הזו ההבדל במנוחה הוא 10 וואט ובעומס 150 וואט. אם אני מחשב הבדל ממוצע של 70 וואט, אז במשך 3 שנים שבהן אני מתכוון להשתמש במחשב מדובר ב-1300 ש"ח (לפי חישוב של 5 אגורות לשעה * 24 שעות * 365 ימים * 3 שנים). האמנם? אם כן, זה הבדל עצום שהופך את ה-AMD ללא רלוונטי.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הי חברה שמעתי לפני כמה זמן על האופציה שקיימת ב VISTA לניצול ה DISKONKEY כזיכרון לויסטה. האופציה נקראת BOOST READY או משהו כזה... בכל אופן מישהו ניסה את זה כבר? יש באמת הבדל בביצועים - האם מרגישים שיש ניצול לתוספת הזיכרון? יש DOK שלא תומכים בכך... אם נתקלתם בכזה אז אנא עדכנו ואם מישהו מתכן רכישה אז שיקח את האופציה הזו בחשבון תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום , אז אחרי שהלך ה8RGA+ לעולמו , אני נאלץ לקנות לוח חדש... ההתלבטויות הן כאלה : 1 . http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm 2. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3%2B.htm 3. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm כאשר משנה לי קצת ה-Soundstorm עם הצ'יפ הדרומי MCPT זה מה שהיה לי ב-8RGA+ , גם נותן סיכוי שלא אצטרך לפרמט... בכולם יש LAN בכולם יש USB . FIREWIRE לא הכי חשוב לי.. SATA לא משמש אותי.. אוברקלוקינג , ביצועים ואמינות - כן משנים לי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה תשובות\הסברים בשעה וחצי הקרובה... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני אקנה מחשב עם מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 וכרטיס מסך Ati Radeon 4870 . המחשב מיועד למשחקים אבל לא רק לצורך זה והתקציב יכול להיות 10,000 ¤ או יותר אבל אם אין צורך אין לי רצון להגיע לסכום הזה. אני מבולבל עם בחירת לוח האם והזיכרון,יש כל כך הרבה סוגים. אני מעוניין בביצועים טובים אבל האם זה הכרחי לקנות את הלוחות הטובים ביותר שעולים 1500-2000 שקלים או שגם לוחות בתווך המכירים 700-1000 שקלים הם מספקים. איזה סוגים של לוחות אם מתאימים לי ביותר? האם לקנות DDR II או DDR III? באיזה מהירות ותזמונים בכדי שלא יהוו צוואר בקבוק? תודה.
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הגיע לוח חדש של ECS ממש באנדל משתלם לא ??? מישהו אולי התנסה כבר בלוח ??? זה המפרט... Elitegroup K7SEM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ 256MB Memory (AGP,VGA 64Mb,Sound,LAN,Modem) תחשבו.... גם לוח גם מעבד וגם 256 מגה אסדיראם ... 787 שקל
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
התזמונים המקוריים מה שכתוב על השבב הם 2.5-3-3-6 שזה לא רע. אני יודע שיש אתרים באינטרנט שנותנים מידע עד כמה בערך המקסימום שאפשר להגיע איתם ועם כמה מתח להוסיף . מישהו יכול לעזור פה איך בודקים ומה רושמים ב GOOGLE בדיוק ?
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב, רכשנו למשרד זכרונות DDR2 800MHz ECC 2*4GB . התברר שלוח האם לא תומך ECC memory (דגם GIGABYTE EQ45M-S2) ומאז אנחנו במסע חיפושים אחר לוח אם שיתמוך בזכרונות הנ"ל. כפי הנראה ה chipset הנחוץ הינו x38/x48 אולם בארץ לא ניתן להשיג לוח אם בהתאם לפרמטרים הנ"ל. (לאחר ברורים מול 3 חנויות, איש מחשבים וגוגל)... גם חנויות שמופיע באתר שלהן דגם תומך ECC, לא מוכרות אותו יותר. (לדוג' Gigabyte GA-X48-DS5, Gigabyte GA-X48-DQ6) אודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יקנה את הלוח הזה של ABIT IC7 (875P ) ו 1 GB זיכרון של ( A-DATA (512MB X2 אני יוכל לנצל את הכרטיס (X800XT )עד הסוף ? המעבד הוא אינטל פנטיום 4 -2.4
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קראתי את המאמר הזה : http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/p4-fastest_4.html תקראו טוב מה שרשום לגבי הלוח של אסוס שהוא יכול לריץ זכרונות DDR533 משהו עם התדר של המעבד זה אומר שאני יכול להשם זכרונות של 533 בלוח הזה למרות שהוא תומך ככה רשום בחוברת עד DDR400 או שיש צורך לשנות משהו במעבד או משהו בכללי? ולמה בדף אחרה במבחנים הDDR533 קיבלו פחות מהDDR400?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
Intel Pentium 4 2.4B GHz, Hynix 2 x 256MB DDR 2100, Asus P4G8X Deluxe Intel7205 NIS 2,885 . שווה?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
טוב הסתכלתי בKSP וראיתי מעבד כפול ליבה של אינטל 2.8x2 ב1560 שקל..ו3.0x2 ב1950 הכפול ליבה של AMD 3800+X2 עולה 2250 מה כדאי מבין כל אלה בהתחשב בהפרש המחירים ? האם האינטל שיחסית זול 2.8 כפול ליבה עולה בהרבה על הAMD 3200+ וניס ?
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת אם המחשב שלי תומך בזה... יש לי שני חריצים לזכרונות על הלוח אם האם זה בהכרח אומר שהמחשב שלי תומך בטכנולוגיה הזו?? אם לא אשמח לדעת איך בודקים את זה
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 7 home primum 64 bit מותקן לי על הלוח 32 gb זיכרון במערכת הפעלה רשום שמותקן לי 32 gb אבל רשום בסוגריים 16 gb ניתנים לשימוש מה הסיבה? ???
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מתי בדיוק יוצא הDDR3 והלוחות שתואמים לו, בכתבה לא מצאתי תאריך.. כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש אז אני מחכה לDDR3.. שמעתי שגם יהיה PCI-E 2 כאילו חדש יותר, הוא גם יצא עם הלוחות החדשים? ואיזה כרטיסים יהיו PCI-E2 משזה לא יהיה... [glow=red,2,300]תודה[/glow] [shadow=red,left]תודה[/shadow] [move]תודה[/move]
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ראיתי את הקטע הזה: "on the nForce 4, the HTT (called the LDT in the DFI BIOS) speed is set to 5x with a default FSB of 200 to make 1000mhz. As a very general rule of thumb you want to keep the HTT speed around 1000mhz (some boards have problems going higher, having it below 1000 will not hurt your performance too much). So an example would be raising your FSB to 250. It would be a good idea to drop the HTT bus to 4x as that makes it an even 1000 again" האם כוונת המשורר שכלל האצבע לאי חציית ה-1000 היא מסיבות של תמיכת הלוח בלבד? כלומר אם הלוח יעבוד ב-HTT גבוה יותר אין מניעה לנסות או שיש סיבה חשובה להישאר בסביבות ה-1000? כרגע למשל כנסיון OC ראשוני ביותר הקפצתי FSB ל-210 כך …
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בשביל מה מוכרים כרגע את ה-DDR 400? (לפי מה שאני יודע יש לוח אחד שתומך בהם והוא בשביל אינטל). --------------------------------------------------------------- לפעמים אני רואה פו בפורומים אחד שיש לו לוח gigabyte 7vrxp+ l עם זיכרון DDR 3000 מה זה נותן לו? בכל מקרה הוא לא יכול לנצל את זה! נכון? תודה מראש, גונזילה
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי לןח MSI P45 DIAMOND http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P45_Diamond&class=mb לפי נתוני הלוח צריכים להיות 3 חיבורי מתח ללו: 1) ATX 24pin connector 2( cpu power- כבל נוסף של 8 פינים 3) pci-e connector כבל מתח נוסף של 4 פינים השאלה היא האם לא מספיק ה24 פין כבל למתחים עבור כל הלוח או שאני צריך לחבר עוד 2 פלגים מהספק ללוח עבור המעבד וה pcie? האם כל ספק מגיע עם הקונקטורים הדרושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עכשיו 2 סטיקים של זיכרון וכל אחד מהם הוא 2 ג'יגה. בתדר של 1333MHZ. עכשיו אני רוצה לקנות שניים אחרים (שיחליפו את הקיימים) שכל אחד מהם הוא 4 ג'יגה ובסך הכל 8 ג'יגה ביחד. ואני רוצה שיהיו בתדר 1600MHZ. (זה יותר טוב לאובר קלוק נכון??) תקציב מהו תקציב לשדרוג המחשב? 450 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 50 מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. GTA IV L.A NOIRE באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? 64BIT מפרט נוכחי i5 760 gigabyte p55a ud4p וכל השאר לא משנה בגלל שאני משדרג זיכרון אז זה רק מה שמעניין... שימושים מיוחדים האם תבצע…
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-