מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
E6320 : 4mb cache 1066 FSB 1.86 ghz E5200 2mb cache 800FSB 2.5ghz מי יותר מהיר, ואם זה מתפלג לפי סוג השימוש, אז איפה ההבדל יורגש?
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
במחשב שאני מתכנן לקנות אני מתכוון לשים 4 וננים של 250b ש-3 מהם יעבוד ביחד ועוד אחד לקבצי מערכת. הומלץ לי בהתחלה, בלי קשר לקחת את P5B כי הוא OC טוב. אבל לאחר הכתבההיום באתר, קצת לא הבנתי אם אני יכול. הכוונה היא ל-P5B Deluxe. ואם לא, איזה לוח אחר הייתם ממליצים לי עליו בטווח המחירים שלו.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר פרטים על DDR2 מה ההבדל בינו לבין DDR רגיל והאם אני יכול לשים זיכרון של DDR2 יחד עם זיכרון רגיל....? יש לי 256 400MHZ , אם אני אשים 512 DDR2 זה יעבוד יותר מהר מאם אני אשים 512 DDR רגיל , והאם זה אפשרי בכלל.? תודה לכול העונים.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, ראיתי מחשב נייד שיש לו נתונים מאוד טובים אבל הדבר היחיד שהפריע לי זה שרשום שמהירוץ המעבד שלו היא בין 1.1 ל- 2.7 אז בדקתי קצת וראיתי שמדובר בטכנולוגיה של אינטל, כשפותחים תוכנה או משהו אז הוא מאיץ לכמה שניות כדי שיהיה smooth אז המעבד הזה בעצם חלש? זה שווה את זה?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע לוח חדש של ECS ממש באנדל משתלם לא ??? מישהו אולי התנסה כבר בלוח ??? זה המפרט... Elitegroup K7SEM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ 256MB Memory (AGP,VGA 64Mb,Sound,LAN,Modem) תחשבו.... גם לוח גם מעבד וגם 256 מגה אסדיראם ... 787 שקל
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום האם יש בעיה כלשהיא ב"ערבוב" זיכרונות מיצרנים שונים ? נגיד, יש לי במחשב 8GB של זיכרון DDR3 1600MHZ CL9 מתוצרת gskill ואני רוצה להוסיף עוד 8GB של זיכרון עם אותן ספסיפיקציות, רק שהוא מתוצרת, נגיד patriot. האם יש איזושהי בעיה עם זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יקנה את הלוח הזה של ABIT IC7 (875P ) ו 1 GB זיכרון של ( A-DATA (512MB X2 אני יוכל לנצל את הכרטיס (X800XT )עד הסוף ? המעבד הוא אינטל פנטיום 4 -2.4
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני עוד מעט מחליף את המחשב(תחכו לבקשת מפרט ) ואני יודע ש100% מהמפרטים פה מכילים את AMD כי הוא טוב במשחקים,אבל INTEL תומכים בDDR2 אז השאלה שלי האם זה כל כך משנה איזה סוג זכרונות אני בוחר?האם אניאיראה את השינוי במשחקים ובPHOTOSHOP(בו אני מבלה את רוב הזמן) ושמעתי שAMD הולכים לתמוך בDDR2 מ2006
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קירור הסטוק במעבד זה מספיק טוב ושקט(ללא אוברקלוק) או שצריך להעדיף קירור אחר מבחינת הרעש?. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ראיתי בפנדה AMD 3000 S939 ב999 שקל!! הבעיה היא שאני בונה שדרוג של לוחM (מחכה לNF4) כולל כרטיס מסך זכרונות והמעבד... ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את המעבד בנפרד(בלי להשתמש בו עד שיהיה לי את כל רכיבי השדרוג...) אני שואל את זה כי הירידת מחירים במוצרי AMD היא זמנית ואיני יודע מתי המחירים הרגילים יחזרו.... אז כדי לנצל את זה????....
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
חבר'ה איזה מעבד עדיף?: celeron d 2.66GHz socket 775 או sempron 2400+ socket 462 תודה!
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא כשהמחירים ירדו, רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות האלה: Gigabyte 965P-DS 3 ו gigabyte 965P S3 ומה ההבדל בין הגירסה הרגילה לrev 3.3 מה הכי מומלץ? אני אשים עליו מעבד E6600 או E6700 ולא מתוכנן שום OC
-
- 14 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובו לוח אם Abit NF7-SL . משום מה התוכנה Aida32 לא מזהה את הלוח... ליד Motherboard name כתוב Unknown . האם יכול להיות שעבדו עליי וזה לא הלוח?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
נתחיל בזה שאני יודע את תפקידו של הראם ואין צורך להסביר לי עליו.... אני רק רוצה לשאול,האם ראם יכול לשמש כזיכרון לטווח ארוך? אני לא שואל בשביל להשתמש בראם שלי למטרה כזו,סתם שאלה,בשביל ידע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מתי בדיוק יוצא הDDR3 והלוחות שתואמים לו, בכתבה לא מצאתי תאריך.. כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש אז אני מחכה לDDR3.. שמעתי שגם יהיה PCI-E 2 כאילו חדש יותר, הוא גם יצא עם הלוחות החדשים? ואיזה כרטיסים יהיו PCI-E2 משזה לא יהיה... [glow=red,2,300]תודה[/glow] [shadow=red,left]תודה[/shadow] [move]תודה[/move]
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב ממש חזק לא ירחיב במפרט רציתי פשוט לדעת מה הלוח אם הכי טוב והכי חזק לאוברקלוקים כבדים ממש עד 1500 שקל! ומה הדעה שלכם על black ops
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
תראו קניתי את המעבד הזה עכשיו פתחתי ואני לא רואה שום חומר שצריך למרוח על המעבד, מה שכן אני רואה על הגוף קירור למטה יש ריבוע ככל הניראה שזה מחליף את את המשחה התרמית. עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקנות משחה תרמית הוא שהריבוע הדבוק מתחת לגוף הקירור באמת מחליף אותו... שלא יקרה לי נזק בהתחממות יתר... ???
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
Intel Core i7-920 Box Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Intel Extreme Club3D ATI Radeon HD4870X2 2048MB DDR5 PCIe זה הרכיבים , הבסיסים , שאר הירקות מסביב לא כל כך משנה , רציתי לדעת איזה מבין לוחות האם , הכי טוב בשביל מפרט שכזה . Gigabyte GAEX58EXTREME Gigabyte GAEX58UD3R Gigabyte GAEX58UD4 Gigabyte GA-EX58-UD5 ומה הכוונה לה וכו 'ud3 ud4 בסוף . תודה
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח הזה ושמתי לב שאין לו כניסת Parallel ובביקורת פה באתר על הלוח הזה אמרו שזה די קשה להשיג כזה אז חיפשתי ב NEWEGG ומצאתי כרטיס הרחבה קטן אבל אני לא יודע אם זה טוב הוא נראה כזה קטנצ'יק ועם שבב אחד בסה"כ הוא יעשה את העבודה? יתאים? אני רק צריך כניסה אחת כזאת לצג LCD שלי (4*20) תודה מראש טל
-
- 14 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום היום אני מזמין מחשב איזה זכרונות עלי לקחת?1G או שתים של 512תקציב 600שח ל למשחקים ? (על תצחקו על כרטיס המסך אין תקציב) ועם יש עוד בעיות המפרט ? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי? לפני כמה ימים קניתי את הלוח P5LD2 וכשאני מפעיל את המחשב הוא עושה בדיקת IDE שלוקחת בערך חצי דקה... (מעצבן בטירוף!!!) איך אפשר לבטל את זה? מצאתי הגדרה בביוס שמאפשרת להקטין את זמן ההמתנה אבל זה לא שינה שום דבר מה אפשר לעשות?
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כיום המפרט הבא: E6300 945P-S3 2GB מערכת ויסטה על המעבד יושב פריזר 7 פרו. אני משתמש בתוכנה קיובייס 4LE להקלטות (בעיקר גיטרות עם גיטר ריג 3) רבות ערוצים, ולאחר שאני עושה כמה ערוצי גיטרה, המחשב מתחיל לקרטע ולפעמים יש תקיעות. אני סבור שזה מהמעבד, שכן הוא ישן יחסית למעבדים החדשים שישנם כיום. זאת לא פרנסה שלי שכן אני עכשיו בצבא אך זה בהחלט תחביב שקשה לי לוותר עליו. איזה מעבד אתם ממליצים לי לקנות, שיתאים למערכת שלי, ובכל זאת יתן בוסט לביצועים? מסגרת התקציב היא עד סביבות ה1000, אך אם כדאי לי להוסיף טיפה יותר - אוסיף. תודה! סטס.
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האסוס נמצא במפרטי AMD של 1000 עד 2000 ש"ח ועולה בערך חצי מהשני שנמצא במפרטי אינטל של 3000 ש"ח (ללא כרטיס גרפי) מה ההבדלים בינהם ?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מעבד ברטון 2500 שהוא עובד על 333 ואני רוצה ליקנות זיכרון 400 ולאסות אותו בדואל האם זה יעבוד והאם המהירויות צריכות להיות שוות כידי שזה יעבוד?
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שם הלוח אם שלי לא מופיע ב- cpu z וגם לא ב- everest איך אני יכול לדעת איזו חברה לוח האם שלי ? אני יודע שזה צ'יפסט v845de2 תודה !
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-