מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לדוד שלי את הלוח הנ"ל ויש לו בעייה מוזרה הוא קנה אותו לפני 4 חודשים ומאז הספיק להביא אותו פעמיים לאחריות אבל באחריות לא מצאו את הסיבה לבעיה שביגללה הוא הביא אותו.מה שקורה זה שיום אחד המחשב פשוט לא נדלק בדקנו את כול החלקים במחשב שלו והכול עובד שמגיעים ללוח אין שום תגובה עכשיו חיפשתי באינטרנט חומר על הבעייה ומצאתי שמה שקורה על פי טענות אחד האתרים זה שהטנזיסטורים ליד המעבד פשוט מתחממים לטמפרטורות קיצוניות ועד כדי כך שהם אפילו מתחילים להינמס כתוצאה מכך אבל אחרי זה שהלוח מיתקרר זה חוזר לפעולה תקינה וזה מה שקרה שהוא הביא אותו לאחריות אחרי יום הם בדקו אותו ובשניי הפעמים שהוא הביא אותו היתה אותה בעיה והבן אדם לא מצליח להוכיח שיש לו בעייה בכול אופן אשמח לשמוע תגובות א…
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום יש לאחותי את הלוח אמ intel D850GB פרמטתי לה את המחשב עכשיו אני מחפש דריברים לכרטיס קול חיפשתי בגוגול מצאתי דברים אבל זה כותב לי כל הזמן בדריברים שהם לא מתאימים ללוח מישהו יודע אולי איזה דריברים אני צריך ויכול לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לא ניכנס כרגע לאם זה יתן שיפור או לא, אני פשוט רוצה להחליף את ה-4 ג'יגה שלי ב-8. מכיוון שבעת קניית המחשב (לפני שנתיים) הייתי לחוץ בכסף, התפשרתי על זכרונות במהירות של 800 MHZ, בהתחלה קניתי רק 2 ג'יגה ורק לאחר כמה חודשים הוספתי עוד 2. כרגע אני מעוניין לקנות 8 ג'יגה, השאלה מה כדאי ב-2 סטיקים של 4 או ב-4 של 2...? הלוח שלי הוא של ג'יגהבייט P35C-DS3R.. אני מעוניין לדעת עד איזה מהירות אני יכול להשתמש... 1066 או 1333 ? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
http://www.hed-tech.com/shop/item.asp?itemid=195&catid=4 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RS480M2-IL&class=mb כרטיס המסך שעליו מסוגל להריץ משחקים מהשנים האחרונות בצורה סבירה?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בחלק מהכתבות על הלוח צויין שהכרטיס קול לא נקי מרעשי רקע... האם בעלי לוחות מהדגם הזה באמת מרגישים את זה?
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי מעבד את'לון XP 2500+ ויש לי הזדמנות (בתוספת תשלום ) לשדרג אותו ל 2800+ האם כדאי לי ? האם תהיה קפיצה משמעותית בביצועים? ואם כן כמה כדאי לי להוסיף על ה 2500 כדי לשדרג.
-
- 14 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני יודע שצריך להיות קשר מסוים בין מהירות הזיכרון לבין ה- FSB של הלוח. אם כן מהו? נגיד שהזיכרון DDR3 פועל במהירות 1600MHz, מה ה- FSB-ים האפשריים/הטובים? והאם ה- FSB נקבע על ידי המעבד או לוח האם?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
מה עדיף ה CORSAIR CAS LATENCY 2/PT שאילו הזכרונות החלשים של קורסאייר, או הג'ייל אולטרה? (אני מדבר על זכרונות 400 מגה הרץ, וכמובן שדי די אר ) או שיש משהו יותר טוב שניתן למצוא בפחות מחיר\אותו מחיר (שזה 700 שקל) לאובר קלוק, וכן, השאלה היא בנוגע לאובר קלוק. ולא להעלות את המחיר מעל ל 800 אם יש יותר טובים, אני מבקש, באמת שאי אפשר. אחרי שמציאים את ההצעה אז- תגידו לי אם הזכרונות שהצעתם+אס קיי 7 עם מאוורר דלתא 5800 RPM ודחיסת אוויר חזקה+8RDA3 +מעבד AXP 2700+ לאיזו מהירות זה אמור להגיע באובר קלוק הכי מירבית. בתודה ג'י !
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז ככה לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-P35C-DS3R Specifications CPU Supports Intel® Core2 Extreme Quad-Core/Core2 Duo /Intel® Pentium® Extreme/Intel® Pentium® D processors Supports1333/1066/800 MHz FSB Chipset Northbridge: Intel® P35 Express Chipset Southbridge: Intel® ICH9R Gigabit Lan Controller 8 Channels ALC889A Audio controller Memory DDR3 2x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 1333*/1066/800 MHz memory modules DDR2 4x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1066*/800/667 MHz memory modules יש לי שתי סלוטים שלocz ג'יגה כל אחד…
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, עד היום עבדתי עם סטיק אחד של 512MB. היום קניתי סטיק נוסף של 512MB ואחרי שהוספתי אותו המחשב לא עלה (לא הגיע אפילו לטעינה של ה bios). ניסיתי להפעיל אותו רק עם הסטיק החדש והוא עבד. ניסיתי גם לשים אותו בכל אחד מהסלוטים והוא עדיין עבד. רק כאשר שמתי את שני הסטיקים ביחד הוא לא עבד. שני הסטיקים הם DDR 400, אבל אני חושב שהם של חברות שונות: הישן של ADATA והחדש של American Data. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי לכם, אני קונה מחשב חדש בקרוב עם לוח אם EP43-DS3L שאמרו לי שהוא מעולה ומעבד Q9550. עם זה אני קונה 4GB ראם (2X2) ותהיתי לעצמי כמה זיכרונות הוא יכול להכיל? למשל אם בעתיד אני אחליט שאני רוצה 8 GB (מי יודע אולי הדרישות יעלו..) ואני ארצה להתקין 4 כרטיסים של 2GB ראם, תיהיה לי את האפשרות לעשות זאת? מה המקסימום זיכרון שהלוח אם יכול להכיל ולהפעיל? בנוסף לכך תהיתי לעצמי, אני עכשיו קונה 4 ג'יגה מחברה מסויימת (נכנה אותה A) ועוד שנה אני ארצה להוסיף עוד 4 ג'יגה של חברה אחרת (נכנה אותה B) האם A+B=AB או A+B=FAIL! אם לא הבנתם מה אני שואל, אז בקצרה, האם סוגים שונים של זיכרונות מחברות שונות יעבדו יחד?
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות סט שלם של 1024*4 כמו זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8902 או לקנות שני סטים שכל אחד מהם הוא 1024*2? והאם הם יגבילו אותי ב-OC קטן למעבד E4400 מ-2.0GHZ ל-2.6-2.8?
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שמועות עסיסיות חדשות מתיימרות לספק לנו פרטים ראשוניים אודות התוכניות של החברה בעולם המעבדים מעבר ל-Ryzen 4000 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לכבוד פסח הבטחתי לפנק את עצמי בשדרוג רצחני למחשב שלי מעין בדיקת חמץ למחשב .... תמליצו לי בבקשה א: מעבד 1500ש"ח ב: לוח 1000 ש"ח ג:כרטיס מסך 1200 ש"ח ולשאלה שלא נותנת לי לישון בלילה האם AMD עדיפים על INTEL בכלל ובתקציב שלי בפרט. תודה פסח כשר ושמח לכל בית ישראל
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות (נרכש בסוף 2009, מפרט מופיע בפרופיל) ואני רוצה לשדרג את הזכרון שלי מ4GB ל 8GB וכשהתחלתי לבדוק איך אני בוחר זכרון מתאים ובדקתי איזה יש לי, עלו לי מספר שאלות. אני ממש לא מבין גדול בזכרונות, תזמונים וכל הקשור לזה ולכן כשקניתי אותו, סמכתי על החנות שיבצעו את ההגדרות המתאימות בBIOS. היום שהסתכלתי בBIOS ראיתי שיש לי 2 סטיקים של G Skill F3-12800CL7-2GBRH שלפי דעתי, רצים כרגע על תזמון של 9-9-9-24 במהירות 1333 (שוב, אני לא בטוח, ככה זה מופיע במסך בBIOS). השאלות שלי הן - 1) האם התזמון הזה הגיוני עבור הדגם הזה של זכרון? CL7 לא אמור לרוץ על תזמונים אחרים? איך אני בודק בוודאות / משנה במידת הצורך את התזמונים והמהירות? 2) איזה זכרון כדאי לי לקנות ? ה…
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום.. אני כנראה בחודשים הקרובים ייקנה מחשב ומעוניין להבין טיפה דברים לפני שאני קונה לגבי מעבדים.. אם אפשר אני רוצה הסבר על כל סוג מעבד.. Core 2 Duo Pentium E C2D Tech Dual Core מה ההבדל בין זה לבין הזה שלמעלה? Pentium D Dual Core במה שונה המעבד הזה מהמעבד שלמעלה.. הפנטיום אי? Core 2 Quad זה מעבד מרובע ליבה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה האחרונה במידה ואני קונה מחשב איך המעבד הזה? Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM הוא יחזיק לי את ה-3 שנים למשחקים וכאלה או שצריך משהו יותר רציני.. אל תפחדו להגיד את האמת לא אכפת לי אני צריך לדעת. תודה מראש לכולם! ;D
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בבקשה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
מדוע זה שונה לדוגמא ממעבר בין 533mhz ל667mhz
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום האם יש בעיה כלשהיא ב"ערבוב" זיכרונות מיצרנים שונים ? נגיד, יש לי במחשב 8GB של זיכרון DDR3 1600MHZ CL9 מתוצרת gskill ואני רוצה להוסיף עוד 8GB של זיכרון עם אותן ספסיפיקציות, רק שהוא מתוצרת, נגיד patriot. האם יש איזושהי בעיה עם זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יקנה את הלוח הזה של ABIT IC7 (875P ) ו 1 GB זיכרון של ( A-DATA (512MB X2 אני יוכל לנצל את הכרטיס (X800XT )עד הסוף ? המעבד הוא אינטל פנטיום 4 -2.4
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני מעוניין בלוח אם שיוכל להחזיק ארבעה כרטיסים של 5870. לא משנה בכלל מה המהירות של הPCIe. התקציב 1400. יש עדיפות ללוחות תואמי AMD. תודה לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובו לוח אם Abit NF7-SL . משום מה התוכנה Aida32 לא מזהה את הלוח... ליד Motherboard name כתוב Unknown . האם יכול להיות שעבדו עליי וזה לא הלוח?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קניתי לוח של GIGABYTE 7n-400L ואני לא מצליח להפעיל את ה DUAL יש לי שני זכרונות 1) 256 MB 333 MHZ 2) 128 MB 266 MHZ אני חיברתי אותם לאותם צבעים ורשום לי ב BOOT שה DUAL מופעל אבל כשאני מגיע ל WIN רשום שהם פועלים על 266 MHZ תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 7 home primum 64 bit מותקן לי על הלוח 32 gb זיכרון במערכת הפעלה רשום שמותקן לי 32 gb אבל רשום בסוגריים 16 gb ניתנים לשימוש מה הסיבה? ???
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מתי בדיוק יוצא הDDR3 והלוחות שתואמים לו, בכתבה לא מצאתי תאריך.. כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש אז אני מחכה לDDR3.. שמעתי שגם יהיה PCI-E 2 כאילו חדש יותר, הוא גם יצא עם הלוחות החדשים? ואיזה כרטיסים יהיו PCI-E2 משזה לא יהיה... [glow=red,2,300]תודה[/glow] [shadow=red,left]תודה[/shadow] [move]תודה[/move]
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-