מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
תראו דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש. אז דיברתי איתו על זה שכדאי לו לקחת amd כי זה יותר זול ויותר משתלם. אז הוא אמר שהוא ישאל בעבודה שלו אם כדאי (יש שם אנשים שמבינים) אז הוא חזר אליי ואמר לי שהם עשו ניסוי עם מעבדים של אינטל ושל amd והמעבד של ה amd התפוצץ. אז עכשיו אמרתי לו בטח עשו בו יותר מדי פעילות אתה לא משתמש כבד שתגיע לדבר כזה. אז הוא אמר לי הוא לא רוצה שהמעד יתפוצץ לו... ( חחחחח....זה נשמע מצחיק!!!) מה אתם אומרים ?
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום סוףסוף מכרתי את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לשדרג לוח+מעבד אבל יש לי כמה בעיות... נתחיל, יש לי בערך 1600 שח 1500-1600... לקניית מעבד+לוח+אולי זכרון למה אני אומר אולי זכרון? בהתחלה חשבתי לעצמי שאני לא צריך... כי יש לי כבר קינגסטון 512 מגה אבל PC2100 אבל אם אני ארצה לקנות את הבארטון שעובדים ב333 מהץ אני חייב להחליף זכרון כדי שהוא יפעל נכון? בכל מקרה אני לא יודע מה לקחת... במידה והזכרון יעבוד אז לוח+מעבד תמליצו לי בבקשה בהנחה והוא לא יעבוד מה הייתם עושים? קונים ברטון וזכרון או רגיל ולשים את שלי? בכל מקרה אני רוצה דעות, המלצות בקשר לשילוש הזה אני מבולבל לגמרי... לא יודע מה לקחת.....
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הבנתי שהו לא תומך ב-CF/sli אז איך אני משמיש שני כרטיסים מאותו סוג (6570 1gb)
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, בשיחה שהיתה לי עם מוכר של חנות מחשבים נאמר לי שהקירור שאינטל מספקת למעבדים שלה הוא עלוב וקיים רק כדי לצאת ידי חובה. עד כמה נכון הדבר? דבר שני, נאמר לי שאחוז החזרי הלוחות של אינטל נמצא בשיעור אדיר לעומת אחוז החזרי הלוחות של גיגבייט לדוגמה. ההסבר שניתן היה שאינטל מייצרת לוחות ברמה נמוכה מבחינת הלחמות, רכיבים וכו'... עד כמה דבר זה נכון גם הוא? לא הגיוני שפאקינג *אינטל* לא יודעים להכין לוחות ומאווררים!! בבקשה אל תתיחסו לחוסר הפיצ'רים ונעילות הקלוקים של אינטל, רק לגבי האיכות/היציבות/אורכות חיים/ אמינות וכו'..
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לעבודה משרדית בלבד ומתלבט בין שני לוחות אם; (ההבדל ביניהם הוא 15 ש"ח) MSI KT4AV: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=456 ABIT NF7 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=8 המעבד הוא Sempron 2400 or 220. מה לדעתכם עדיף ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות סט שלם של 1024*4 כמו זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8902 או לקנות שני סטים שכל אחד מהם הוא 1024*2? והאם הם יגבילו אותי ב-OC קטן למעבד E4400 מ-2.0GHZ ל-2.6-2.8?
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני אקנה מחשב עם מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 וכרטיס מסך Ati Radeon 4870 . המחשב מיועד למשחקים אבל לא רק לצורך זה והתקציב יכול להיות 10,000 ¤ או יותר אבל אם אין צורך אין לי רצון להגיע לסכום הזה. אני מבולבל עם בחירת לוח האם והזיכרון,יש כל כך הרבה סוגים. אני מעוניין בביצועים טובים אבל האם זה הכרחי לקנות את הלוחות הטובים ביותר שעולים 1500-2000 שקלים או שגם לוחות בתווך המכירים 700-1000 שקלים הם מספקים. איזה סוגים של לוחות אם מתאימים לי ביותר? האם לקנות DDR II או DDR III? באיזה מהירות ותזמונים בכדי שלא יהוו צוואר בקבוק? תודה.
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה לוח האם הישן של חבר טוב שלי נפח את נשמתו. הוא לא מוכן להפרד מהמחשב, לכן אם מישהו יודע במקרה על חנות יד שנייה כלשהי, או פורום מסויים שיוכל לעזור לנו למצוא לוח אם דומה () או אפילו אם סתם יש לכם מחשב עתיק שזרוק בבוידעם אקראי שעלול להיות עליו לוח האם הנ"ל, זה יוכל לעזור. המוצא הישר יתוגמל בהתאם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב אני די סגור על החלקים ורציתי רק עוד חוות דעת כדי לדעת בוודעות שאני יהיה מרוצה המעבד שאני מתכנן לקנות זה מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 השאלות שלי הן: המעבד הוא יחסית מתקדם מאד ורציתי לדעת אם גירסאות קצת יותר זולות של Q עדיין ירוצו לי לעוד כמה שנים המחשב שאני מתכנן בעיקר למשחקים כבדים מאד אז רציתי לדעת אם שווה להשקיע במעבד כזה ולהנות ממנו כמה שנים ארוכות ( מקווה ) או לקנות מעבד קצת פחות ממנו לדוגמא Q8200 ... בקשר ללוח אמ ... האם הוא אמין ויספק אותי בשנים האלו ? ובקשר לזיכרון אני צריך הסבר קטן מזה CL5 - 4 ובמה שווה להשקיע פחות או יותר זה המחיר שאני רוצה השא…
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
עקב בעיות חוזרות ומעצבנות עם הלוח אם הנוכחי ( רשום במפרט ), אני מחפש לוח אם שיתאים... המפרט: Gigabyte GA-965p-s3 core 2 duo E6300 Thermaltake Bigtyphoon Kingstone 2*1 Gb ddr2-667 WD 2500ks ATI Radeon X1950pro Enermax liberty 400w שימושים: בעיקר סרטים,מוסיקה ואינטרנט, לא מתוכנן OC, חשוב לי שיהיה חיבור קואקס(אודיו דיגיטלי) -מכיון שכבר עובר בקיר כבל כזה. מעדיף שלא יהיה של ג'יגהבייט... התקציב כרגע פתוח. אם למישהו יש המלצה, אשמח לשמוע. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קראתי את המאמר הזה : http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/p4-fastest_4.html תקראו טוב מה שרשום לגבי הלוח של אסוס שהוא יכול לריץ זכרונות DDR533 משהו עם התדר של המעבד זה אומר שאני יכול להשם זכרונות של 533 בלוח הזה למרות שהוא תומך ככה רשום בחוברת עד DDR400 או שיש צורך לשנות משהו במעבד או משהו בכללי? ולמה בדף אחרה במבחנים הDDR533 קיבלו פחות מהDDR400?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לא מצאתי את האפשרות בפונקציה עברתי על כל המנואל ולא מוזכר שם אפילו... מה אי אפשר בלוח הזה?
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מעבד Q9300 או Q6700? ואיזה לוח אם עדיף, DS3L או DS3 ולמה. תודה מראש, גיל
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
נשרף לנו הלוח במחשב מבוסס Pentium ll 350Mhz. את המעבד הבאנו לחברים וכעת אנחנו מחפשים את השילוב הכי זול של לוח ומעבד. דרישות: אינטרנט, אופיס ומשחקי פלאש. על הלוח להיות בעל חריץ AGP. ה-Duron 1200 נראה לי המעבד המתאים ביותר (הזול ביותר שמצאתי), איזה לוח פשוט יכול ללכת איתו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי 4 תושבות לזיכרון על הלוח אם. כרגע עם קיט של 1GB (2X512) 667 GHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון. האם אני יכולה להשתמש בנוסף למה שיש לי כרגע בכרטיסי זיכרון של 800MHZ? לא תהיה "התנגשות" ביניהם? תודה
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה למחשב פשוט Asus P5VDC-MX של DUAL CORE בתקציב נמוך
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, הגיע לידי מעבד I5 ממחשב נייד שנשפך עליו קפה, אני רואה סימן בגב המעבד של הקפה (דביק), מה הסיכויים שהוא עדיין עובד ? אין לי דרך לבדוק.. ???
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בעקבות המלצתו של דניס אני פותח שרשור בנושא. על מנת להבין את הרקע מומלץ לקרוא את השרשור בפורום כרטיסי מסך. http://hwzone.co.il/community/threads/530404-המלצתכם-לכרטיס-מסך-ומניעת-צווארי-בקבוק?p=4763093&viewfull=1#post4763093 אני מעוניין להחליף כרטיס מסך ונאמר לי שהמערכת תגביל אותו בגלל התדר של המעבד. האם ניתן לבצע OC כך שהמעבד יעבוד בתדר המקורי שלו ?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הכל נאמר בכותרת . הלוח נועד לשדרג את ה IP35-E . ישולב עם Q6600 . ההתלבטות היא בין הדגמים : 1. ASUS P5Q PRO ב 670 שח 2. GIGABYTE GA-EP45-DS3R ב 665 שח 3. DFI LP JR P45 T-2RS ב 648 4. ECS P45T-A ב 576 שח מה אתם אומרים ?! איזה מן הלוחות יתן לי את מירב הביצועים ב OC ?
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p5g41t-m-lx ddr3 g 41 האם אפשר לקנות זכרונות Dual DDR3-1600/ Dual DDR3-1333 כמו למשל? (Corsair 8Gb Kit (4G X2 אני משתמש במערכת ווינדוס 7 64. והמחשב עצמו למשחקים ואיטרנט.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
ומה ההבדלים במחירים? ואיזה לוח עם אן פורס 3 אולטרא מומלץ לקנות? מה אין 3200+ עם מגה קש?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
דינו אמר לי שעדיף לשים 2 סטיקים של זכרונות עכשיו אני עומד לפני קנייה מה לקנות 2 סטיקים של 128 או סטיק של 256 אני מעדיף 256 כי זה לא יתפוס לי סלוט אבל באמת יש חשיבות רבה ל2 סטיקים בלוחות האלה? ואם אני שם 2 סטקים צריך להגדיר את הביוס ולהשתגע או שזה אוטומטי מכפיל את המהירות.. תודה
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-