מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני לא נוהג להמהיר את המחשב בשום דרך. קניתי מעבד חדש (amd 4800x2 2500 mhz)התוכנה מראה לי כאילו שאני ממהיר את המעבד. דבר נוסף: במעבד הישן, לא דואל (amd 3200 ) הטמפרטורה היתה הרבה יותר גבוהה. כ 45-50c ופה היא נמוכה בצורה מוגזמת. זה צריך להיות כך?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז ככה יש לי x2 Kingston 512 MB ddr 400 hmz. שמתי לב שבזמן האחרון מתחילים לי להיות במשחקים מין תקיעות כאלו כל כמה זמן וזה מאוד מציק. בכלל שאני מנסה לשחק SWAT 4 לוקח 5 דקות עד שזה נכנס למשחק, למה זה?
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לכם הצעות ללוח אם זול (לא יותר 550 שח ואפילו פחות) שתומך בAMD 64BIT? אבל לא לוח מחורבן... בנתיים אני כנראה לוקח את Epox EP-8KDA3J Nvidia Nforse 3 250GB Motherboard שהוא עולה 660 שקל אבל אתם לא מאמינים בכמה עברתי את התקציב המקורי... אין יותר זול? או שעדיף פשוט לחסוך ולקחת AMD Athlon XP 2800+ עם הלוח ABIT NF7-S2 nForce2 Motherboard?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
איך אני בודק מה מהירות ה- Rdram יש לי windows XP
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כי קראתי שמישהו כאן אמר ,שהווינדוס לא רוצה לחנוק את המשב שלך אז הוא מגביל אותך בצריכת הזיכרון!, או משהו כזה???
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
נגיד ומדובר במשחקים, עדיף 64bit או dual core? סתם להשוואה, מה יותר טוב: P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE או P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit ?
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם אני ירגיש הבדל אם אני יעבוד עם Kingstone Rdram 256Mb PC800Mhz או Kingstone 256MB DDR333 שהם בערך אותו מחיר! מה כדאי לקחת? והאם אם אני יעבוד עם - KINGSTON 256MB PC1066 ECC RDRAM אני ירגיש הבדל בין ה DDR שציינתי מקודם? כל השאלות בהתאם ל מעבד פנטיום 4 2.0G ! תודה מראש.........אני סתם שואל לידע כללי !
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
יש לי מעבד את'לון XP 2500+ ויש לי הזדמנות (בתוספת תשלום ) לשדרג אותו ל 2800+ האם כדאי לי ? האם תהיה קפיצה משמעותית בביצועים? ואם כן כמה כדאי לי להוסיף על ה 2500 כדי לשדרג.
-
- 14 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול כמה שאלות על הלוח שמצויין הנל. אני מרכיב מפרט עכשיו למשחקים בסיסיים ואינטרנט על סכום של כ2K והלוח אם הזה מופיע במפרטים מומלצים למשחקים ב2K. השאלה שלי היא האם אפשר להחליף את הלוח הזה בלוח זול יותר היות ואני לא מתכנן OC ? אם כן איזה לוח יותר זול ואיכותי שיתאים למפרט שמצויין בערך כמו במפרטים המומלצים למשחקים ב2K ?
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם מעבד סטנדרטי של מחשב יכול לעשות חישובים שגויים? בהנחה שההוראות שניתנות למעבד נכונות, האם יש סיכוי שמעבד "יטעה" בחישוב? או שמעבדים תמיד מחשבים נכון אם הכול תקין ברמת התוכנה?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות מעבד כזה (עם מתח 1.5), אם מישהו יודע איזו חנות מחזיקה כאלה אנא פרסם פה או שלח לי הודעה פרטית.
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
חזרתי הרגע מחנות KSP בכפ"ס לאחר שרכשתי זיכרון של KINGSTON 4GB DDR3 1600 MHZ להפתעתי גיליתי בעת חיבור הרכיב למחשב את השם NANYA על הצ'יפים השחורים וגם PC-WIZARD זיהה לי אותו כמוצר של Nanya Technology... התקשרתי למענה הארצי שלהם ושם הרגיע אותי הנציג שזה הכל בסדר ושזה סוג של חברה-בת של קינגסטון... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי. AMD THLON 64BIT 3200+ Venice core GIGABYTE K8NF-9 (s939,nf4,PCI-E,gbl) DDR 400 512 MB A-data SAPPHIRE X800GTO 256MB DDR3 + TV +DVI +PCI-E HDS728080 PLA380 HITACHI 80GB (8MB) 7200 RPM SATA2 FLOPPY SONY LG DVD x16 dual x6 THERMALTAKE VA4000BWS VIKING HEC POWER SUPPLY 400 אני רוצה לקנות מעבד חזק שיתאים למחשב שלי.... ועוד שאלה אתם חושבים אני יוכל להרכיב אותו לבד.... (אני מרכיב הרבה דברים במחשב כמו זכרונות ספקי כח וכו....) אבל עוד לא הרכבתי מעבד תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
:האם זכרות DDR2 500/533 ישפר משמעותית את ביצועי המחשב לעומת אותה כמות זכרון ב DDR400 ? מדובר על מחשב שאני עומד לקנות לצורך קידודים,לא משחקים.
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מעונין ללמוד על לוחאם בכל סוגי המשירים פלאפונים ונגנים ועוד אשמח ואודה למי שישלח למיל שלי: cx53191919@gimal.com אני מעונין במדריך לקריאה בדרכים (שאני יכול להדפיסו-לשימוש אישי בלבד כמובן-)ולא בוידאו וכדומה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 4, 1.6GHZ שהפכתי למעין מדיה סנטר קטן. הכל עבד אחלה עד שהתחלתי להוריד סרטים עם סיומת mkv. מדובר בקידוד HD באיכות מדהימה עם איכות סאונד DTS מלאה, אבל הבעייה היא שהנגינה של קבצים כאלו דורשת הרבה כוח עיבוד, והמחשב פשוט לא עומד בזה. מצאתי ביד שניה מישהו שמוכר לוח של ASUS (אני עדין לא יודע איזה דגם) עם מעבד AMD Athlon XP 2Ghz. אני ממש לא מכיר את עולם ה-AMD ואין לי מושג לגבי המעבד הזה ולמה להשוות אותו מעולם האינטל. האם תדעו לומר לי אם עקרונית נראה לכם שזה יספיק עבור טיפול בקבצים כאלו? אשמח לתשובה מהירה, כיוון שמדובר במוצר יד שניה שבטח ימכר מהר... תודה!
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קראתי שKT400 יתחיל להימחר כKT333 אז תוך כמה זמן כל לוחות הKT333 יהפכו ל"KT400"?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יום הארכיטקטורה של אינטל סיפק לנו גם כמה טיזרים עסיסיים לעולם השרתים של שנת 2020 - עם הדגמת מוצרי משפחת ה-Ice Lake לכתבה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אומרת מהירות החיבור ? ומה ההבדל בין x8 ל x8 logic ?? ולמה אם כתוב שהלוח (לדוגמא: P5W HD DE) קיימות בו שתי כניסות x16 אני יכול לשים בו שתי כרטיסי מסך שיעבדו רק על X8 ?? THX.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
סליחה שאני שואל גם פה אבל אני אוכל סרט על זה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש בנצ'מרק פה http://www.guru3d.com אפילו שהוא במהירות של של 2.1GHZ הוא גמע מגיע למעבד של אינטל 3 גיגהרץ של אינטל בבנצ'מרקינג הוא נראה פשוט תותח ההבדל היחיד הוא שיש לו 512KB L2 CACHE
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש מצב שהזכרונות שלי עובדים ב1.5-2-2-5? מהם התזמונים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר? ואיזה מהתזמונים מומלץ שיהיה הנמוך ביותר (עבור ביצועים)?
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-