עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הלך לי הלוח אם, מחפש אחד במקום רצוי שיהיה ברמה דומה עם אותה כמות כניסות, איזה לוח? (מעדיף ATX לא מיקרו) איפה למצוא, האם שווה להזמין מחו"ל? (מעבד 9300, זכרונות DDR2, כרטיס מסך QUADRO3500FX) תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by darkrule88,

לא מזמן רכשתי מחשב עם לוח אם Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 וזכרון 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 רציתי לדעת אם כדאי להוסיף זכרון מהמחשב הישן, G.SKILL Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRM 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory kit תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by -LosNir-,

אהלן. יש לי שתי מערכות מחשב, אחת מבוססת על AMD ואחת על Intel: 1. מעבד AMD Athlon XP (מס' רכיב AXDC3100DKV3E). 2. מעבד Intel Pentium 4 2.66Ghz (Prescott) בהנחה ששתי המערכות בעלות כמות זהה של זיכרון, איזה מעבד עדיף למערכת שרת (הרצת Apache, MySql, SRCDS וכו')? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, אני רוצה להחליף את הלוח שלי ללוח אם אחר מאותה חברה עם אותו סוקט. לפי מה שהבנתי אפשר להחליף את הלוח בלי לבצע פירמוט לווינדוס. רציתי לדעת מה אני צריך בדיוק לעשות, אילו התקנים אני צריך להסיר. מצורפת תמונה מה-device manager. בבקשה תגידו לי מה למחוק וכיצד להחליף את הלוח בלי לפרמט. עריכה: לא משנה כבר הצלחתי,אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by Inzagi,

מה דעתכם על הלוח הנ"ל? מה ההבדלים בין הערכות G35 לP35?

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by tiranhay,

שלום, יש לי מעבד DUO E6600 של אינטל. אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד הזה ובעתיד למעבד QUAD. אני רוצה לקנות בנוסף גם 4 GIGA זכרון DDR2 וחשוב לי שתהיה אפשרות להרחבה. חשוב לי שיהיו יציאות USB מקדימה, ובנוסף גם יציאת FIREWIRE אחת לפחות. טוווח המחירים שאני מחפש הוא בין 300 ל500 שקל. תודה מראש למומחים!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. Started by thegodx,

חברת AMD תובעת את 'אינטל', בטענה ש'אינטל' כופהאת המעבדים שלה על חברות, ומונעת בכך תחרות בשוק. יצרנית השבבים AMD הגישה הגישה היום לבית המשפט הפדרלי המחוזי בדלאוור תביעה נגד חברת אינטל על התנהגות אנטי-תחרותית. בכתב התביעה נטען כי אינטל הפעילה על 38 חברות שיטות של כפייה והפחדה כדי להדק את אחיזתה בשוק המחשבים. בין החברות עליהן הפעילה אינטל שיטות אלה ניתן למצוא יצרניות מחשבים גדולות, מפיצים סיטונאיים וקימעונאים. כיום מעבדי אינטל נמצאים ב-80% מן המחשבים בארכיטקטורת x86. מעבדים אלה תומכים במגוון מערכות הפעלה, בהן חלונות של מיקרוסופט, סולאריס, לינוקס והחל מן השנה הבאה גם מערכת ההפעלה של מקינטוש. דובר AMD מייק סימונוף טוען כי תביעה זו שונה מן העימותים הקודמים של שתי החברות סביב נו…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  8. כולכם מכירים את ORNALLI, החפרן שעוד לא נקבר(בינתיים) בכל אופן, אני רוצה שתעזרו לי לאמת לו אמיתה נכונה, מדובר ב: הוא טוען שיש לו תקיעות קרטועים במשחקים, ושזה נובע בגלל שהמעבד שלו זה X2 4200 וזה קורה לכל משתמש בעל X2 4200, עכשיו רק רציתי לשאול מי שמחזיק במעבד הזה האם אצלכם בכל משחק יש תקיעות עצומות? קטנות? קרטועים? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 669 צפיות
  9. קישור אל המוצר: http://zeus.asus.com/hq/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=337&model=1325&modelmenu=1 קישור אל הדיון בXtreamSystems (אפשר כמובן גם לדון פה): http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113513

10. אני מחפש לוח עם חריץ AGP (אני יודע שזה ישן) שיודע לעשות אוברקלוק טוב לAMD 64BIT 3200 VENICE ומצאתי את הלוח הזה AV8-3RD EYE 939 של ABIT ,האם הוא לוח טוב??? ואמין?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  11. אני מתלבט בין שתי המעבדים האלו, המחשב מיועד בעיקר ל maya + vray השאלה אם ה 3930 ירנדר משמעותית יותר מהר מ- 3770, ההבדל במחיר גם הוא משמעותי.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by bilbo,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4892 האם אני יכול להשתמש בבורד הזה במארז רגיל? הוא תומך ב D2C והוא עולה 464 ש"ח מה ה catch ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  13. שלום לכולם ותודה לכם מראש על התשובות רציתי לדעת מדוע אני רואה כך בתוכנה EVEREST [ Processors / AMD Athlon 64 Processor 3000+ ] המעבד מדגם "VENICE" Processor Properties: Manufacturer AMD Version AMD Athlon 64 Processor 3000+ External Clock 201 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 1810 MHz ורציתי לדעת לאן נעלמים עוד 1200Mhz מדוע המעבד לא מנצל את כל ה 3000Mhz בעבודה?? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by sprite,

אז ככה. החלטתי ללכת על הלוח הזה - הוא נראה לוח טוב ויש בו את כל הפיצ'רים. השאלה שלי איזה זכרון יתאים לו. ושל איזה חברה אתם ממליצים לקנות. ראיתי את הדבר הזה OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3500 Performance Series Dual Channel Kit שנראה לי הכי טוב. השאלה היא מה יתאים לו יותר. כי ראיתי כל כך הרבה דגמים של זכרונות באתרים שונים שזה מבלבל לחלוטין. חלקם באים עם 434 Mhz וחלק עם 400. אם אני לוקח את ה 434 זה ישפר בהרבה והאם זה בכלל נתמך ע"י הלוח שאני קונה? של איזה חברה אתם ממליצים? OCZ נחשבים טובים? אשמח לשמוע ביקורות

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by stardust,

אני רוצה לקנות לוח עם כרטיס מסך משולב מה האופציה הכי טובה שיש בשוק ללוח איכותי עם ביצועים טובים ?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  16. Started by Inzagi,

שלום האם המעבד Q9300 יעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך RADEON HD4870 במשחקים? מדובר על לוח ASUS P5Q. שאלה נוספת, כשכתוב בדרישות למשחק כלשהו שצריך פנטיום 3 במהירות 2.8GHZ, כמה זה בליבות החדשות? הרי אני מניח שליבה אחת של הQ9300 במהירות 2.5GHZ חזקה יותר מליבה של פנטיום 3 במהירות 2.8GHZ.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. איזה מבין שני המעבדים הנ"ל עדיף: ה- E7300 חדיש יותר ובעל זיכרון מטמון 3MB ובאס 1066 ה- E6750 מיושן יותר אך בעל זיכרון מטמון 4MB ובאס 1333. ב- WEI שכמובן אין לסמוך עליו ה- E7300 מקבל ציון גבוה יותר. יש לציין שהייעוד של המעבד שיבחר יהיה ל- HTPC. * נא לא להמליץ על מעבדים אחרים כי אלו השניים שאני אמור לבחור מהם ואין עוד אופציות אחרות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zvkel,

אני מרכיב לדודה שלי מחשב אני מניח שהדבר הכי כבד שהיא תריץ יהיה word מחפש לוח אם זול שכולל הכל כרטיס מסך + קול + רשת חובה יציאות usb2 \ fire wire וכל מני טכנולוגיות חדשות יתרון amd כמובן כל המלצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by icebreak,

http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=249&var2=0 אם זה נכון, זה פשוט חוצפה... מה החוכמה להשיג תוספת ביצועים בכל ה BENCHMARK באינטרנט, ע"י תוספת קטנה ל CLOCK באופן נסתר ??? מסתבר שהם גם עושים OC ל FSB גם ל MEM וגם לתזומני זכרון (למרות שנקבעו על MANUAL על משהו אחר, ASUS בפועל עושים משהו אחר !!!)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות סט של 2 ג'יגה וראיתי בפנדה שני סטים שהמליצו לי עליהם. רציתי לדעת איזה מבין שניהם עדיף. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14671 הראשונים יותר זולים וגם התיזמונים שלהם יותר טובים אבל החברה לא ממש ידועה (TEAM) לעומת OCZ שהיא יותר מוכרת. אז תעזרו לי להחליט ???

21. היי, אני לא בטוח שזה תקף לכולם אבל אח שלי ואני קנינו מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-EP35-DS3L ומעבד E8400 3 GHZ. משם מה לשנינו היה מוגדר בסטוק שהמעבד עובד על תדר 2.66 גה"צ, במכפלה של X 6. צריך פשוט להיכנס לביוס ולשנות את המכפלה ל X 9 כלומר לתדר הרגיל שלו 3.0 גה"צ. תהנו ומעניין לשמוע תגובות אם זה ככה אצל כולם או שזה סתם צירוף מקרים שלנו.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by uzi4u2,

צהריים טובים לחברי הפורום ! אז סוף סוף קניתי לעצמי מחשבון קטן , אבל עדיין לא קניתי מעבד . המפרט של המחשב : Asus P5B Deluxe socket 775 Ram DDR2 PC6400 2GB זה פחות או יותר מה שחשוב מהמפרט עכשיו אני לא יודע אם ללכת על מעבד 6600 או 6400 ? עד כמה ההבדל של ה- 2MB CACHE ישחק הבדל במשחקים ? אין לי מושג איך לעשות OC אז אני לא יודע אם זאת אופציה !

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. על פי מצגת של AMD לפרטנרים, הראו מבחנים שמציגים 50% תוספת ביצועים לעומת X6 1100T ו-i7-950. לפי המספרים האלה, הביצועים דומים לאלו של ה-980X (הבולדוזר עם ארבעה מודולים, כל מודול מריץ שני נימים על שתי "תת-ליבות". כל מודול בולדוזר מכיל שתי מנועי INT, מנוע אחד חישובי FP, ומטמון משותף. מבחינת AMD מודול=שתי ליבות) מקור: http://news.softpedia.com/news/AMD-Says-Bulldozer-is-50-Faster-Than-Core-i7-CPUs-177958.shtml

24. Started by sivick_ch,

אני צריך לבחור בין 2 לוחות אם, בלי הבדל כספי, רק לבחור אחד מהם. Gigabyte GA-945P-S3 או: MSI P965 NEO-F מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by 11GnR,

היי בכל המעבדים שהרצתי עליהם בעבר מבחני מאמץ כמו INTEL BURN TEST, אופן ההתחממות היה הדרגתי בצורה הבאה (מספרים לדוגמא): מ40 במנוחה - קפיצה ל60 מעלות תוך משהו כמו 2 שניות. משם עלייה של 2 מעלות בשניה. מ70 עד 80 מעלות עלייה איטית במשך כמה דקות. מ80 עד 85 מעלות במשך עשרות דקות (כנראה חימום של המארז כבר). ב3570K שלי ההתחממות מיידית. זאת אומרת אם הוא ב35 במנוחה הוא יקפוץ תוך שניה ל65 (נניח) ואחרי כמה שניות יעלה ל67 וזהו. מישהו נוסף הבחין בזה בIVY BRIDGE ואולי אפילו בSANDY? המעבד הקודם שלי היה I5-750 והיה מתחמם באופן הדרגתי כמו כל מעבד אחר, רק ה3570K עובד ככה. וזה לא משנה איזה תוכנה אני מריץ עליו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות