עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=97269 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=97248

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. כי אני מתלבט אם לחכות לו או לקנות את 8rda+ ? תודה רבה?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  3. יש חנות זולה בחו"ל שעושה משלוחים לארץ? כדאי להביא מחו"ל את המעבד הנ"ל? אפשר המלצה לחנות בחו"ל שמוכרת את המעבד הזה במחיר יותר זול מהארץ?ואם אפשר שהמשלוח יהיה מהיר תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by eli.g,

נראה לי שזה לא הגיוני אבל תראו בעצמכם: http://www.amdboard.com/hn03240301.html

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Bug,

היי. אני רוצה להוריד דרייברים ללוח האם שלי. אז נכנסתי לאתר היצרן, חיפשתי את הדגם ואכן מצאתי את הדרייבר אך הופיעו שתי גירסאות: 1. GA-K8NF-9 (Rev 1.x) .2 GA-K8NF-9 (Rev 2.x) מה משמעות Rev? תודה

• 13 תגובות
    • 792 צפיות
  6. שלום קניתי HD2600XT והמעבד מרגיש קצת כמו צוואר בקבוק למשל בביושוק המשחק פועל מעולה על הגדרות גבוהות אבל לפעמים יש דרופים ותקיעות קטנות כאלה שלדעתי נובעות מהמעבד, או קרייסיס שבכלל פועל זוועה אני מעוניין לדעת איזה אופציות לשדרוג בכללי עומדות בפניי - כלומר תנו לי בכלל דגמים של מעבדים שיתאימו ללוח שלי - Gigabyte K8NF-9 שיהוו שדרוג למעבד הנוכחי תודה מראש, לירן.

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  7. ועד איזה גבול אפשר להגיע אם המערכת הזאת? ורציתי לדעת אם עדיף לי להחליף את הזכורנות שלי ב-NCP, מפרט מלא בחתימה תודה ענקית לעוזרים,

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  8. שלום אני צריך המלצה על קיט זיכרונות של 2 גיגה בתקציב 250 שקל הזכרונות צריכים להיות ddr 2 800 mhe cl4-5 שהיו מחברה טובה

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  9. שלום, המחשב הנ"ל ברשותי כשנתיים, כרגע יש לי בו 3GB, סטיק אחד של 2GB והשני של 1GB המהירות שלהם היא 1066MHZ , מדובר ב DDR3 PC 8500, ממה שאני רואה בחיפושים הזכרון הנ"ל איננו נפוץ ויש הרבה DDR2 במהירות הזו ובמחיר שונה. ממה שבדקתי, יש DDR3 1333MHZ והוא עולה ממש זול, אך השאלה שלי היא האם זה יתאים? ממה שזכור לי אין בעיה במהירויות אלא רק שה FSB של הלוח אם יתן לי רק 800MHZ ככה או ככה, אם ככה אני יכול לקנות 1333MHZ ולהיות בראש שקט? אני רק רוצה להרחיב ל6 או ל 4 GB

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  10. שלום, כרגע מותקנים לי 2 כרטיסי זכרון זהים DDR2 800MHz, בנפח כולל של 4GB. הזדמן לידי כרטיס נוסף של 1GB, גם הוא ב 800MHz. אם נשים לרגע בצד את ענין מערכת ההפעלה (32bit או 64bit), האם בהוספת הזכרון הנוסף, שלושת הכרטיסים יעבדו ב- Single Mode (כלומר לא ינצלו את ענין ה DDR), או שהזוג התואם יעבוד ב-Double והשלישי יעבוד ב-Single? תודה!

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by chris_u16,

יש ברשותי 2x256MB שעובדים בדואל, אני רוצה להוסיף עוד 2x256, האם ה2 הסטיקים הנוספים שאשים חייבים להיות בדיוק אותם סטיקים כמו השנים הראשונים? או שאפשר לשים 2 מאותו חברה ועוד 2 מחברה אחרת?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, אני בדיוק מתעניין ברכישת מחשב חדש לאחר הורדת המחירים אני מעוניין במחשב שיתן לי תמורה טובה ביחס למחיר בקבוצת מחיר של 2700 שקל. לפי מה שהבנתי התמורה הכי טובה ביחס למחיר מתקבלת עם אני אקח מעבד של אינטל E4300 אני מעוניין לבצע למעבד אוברקלוק בסטוק, לא משהו קיצוני. לקחתי זיכרון של 2x512MB Kingston‎ 667 CL5 מ KSP ומעבד E4300 של אינטל אני מתלבט בין כמה לוחות אם, כאשר אני יודע שאם הלוח של גיגהבייט אני אשיג את הביצועי OC הטובים ביותר הכללי, השאלה היא האם לאוברקלוק בסטוק אני יכול להסתפק באחד הלוחות היותר פשוטים, ההתלבטות היא בין: IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E‎ - מתומחר בחנות הזולה ביותר ב KSP ב 510 שקלים. 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E - מתומחר בא…

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by G mode,

אני בדרך לקנות מחשב בקטנה למחשקים קטנים אינטרנט וההמשך בסיגנון הדברים האלה האם כדאי לי לקנות את המחשב עם מעבד ליבה כפולה או פנטיום 4 מספיק כי הבנתי שהיו המון תקלות עם הליבה כפולה 2 מגה ? ואם כן איזה לוח אם ממולץ ווווו... מתי צפוייה ירידת המחירים המדוברת ?? ועל מה היא תשפיעה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by ofirterev,

אני רוצה לדעת ממה מורכב המעבד הזה כולם אמרו לי שהמעבד הזה הוא 4 ליבות וחלק אמרו לי שלא כמה ליבות המעבד הזה איפה כתוב במפרט שלו כמה ליבות הוא ראיתי בזאפ שכתוב שהוא 2 ליבות נראה לי הגיוני אשמח לקצת סדר בבלגן תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Dano,

אוקיי אז. 1. איזה זיכרון יותר שווה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6200 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1999 או 512MB A-DATA /VT מK*P הכסף בערך אותו דבר אז מה הכי טוב? (לא משנה אחריות) ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אם זה משנה.. 2. איזה מוצרים (כ. מסך, לוחות אם) מתוכננים לצאת לשוק הבינוני בחצי שנה הקרובה? :s05: כי אני מתכוון לקנות אתה מחשב רק בעוד חצי שנה (לאחר החופש הגדול) תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. Started by tal_m9,

מוצא היום למכירה בארץ לוח אם שמכיל: DDR 2 AGP PCI-Express SATA2 IDE ומתאים למעבדי הDual Core של AMD ? בבאס 800 ומעלה... אם יש יותר מדגם אחד, אשמח לקבל את כולם.

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  17. Started by constantine16,

עכשיו יש לי את AMD 4200 עם HD3850 ונגיד בUT3 זה מוציא לי איזה 20-60 FPS שלא נדבר על המפות הגדולות אז רציתי לשאול עם השדרג את המעבד לAMD 6000 הביצועים ישתפרו בהרבה לפחות ב30 FPS? :'(

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  18. שלום, יש לי לוח אם מסוג: DFI LANPARTY NF4 ULTRA D עם זכרון של 1GB. לאחרונה המחשב ניהיה מאוד איטי, ואני רוצה לרכוש לו זכרון נוסף כם של 1GB לפחות. איזה כרטיס כדאי לי לקנות? אני לא כל כך מבין בזה. (אם אפשר דגם מפורט, שאוכל לחפש אותו ) תודה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  19. כמה FSB אפשר להגיע עם הלוח הזה? (שזה לא ישמש כגבול בשבילי).

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by ORrrr,

שלום חברה כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי אני צריך לשדרג לוח דחוף כי זה פשוט מגעיל לשחק במשחקים וחבל שלא לנצל כרטיס מסך כמו שלי.. אז ככה, את המעבד ואת הזכרון אני לא יכול להחליף כי אין לי כסף ואת הלוח שזה בעצם מה שמפריע לי רוצה להחליף ל 8RDA רגיל שאני לא חושב שאני יכול להשקיע על הלוח יותר מהמחיר של הלוח הנ"ל. אז מה אתם אומרים? כמובן שאני לא עושה אוברקלוק... תודה, אור.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  21. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותם?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by g-a-l,

האם ההבדל בין הE6600 E6420 הוא הבדל משמעותי ? האם באמת מרגישים הבדל בביצועים ? תתיחסו לשאלה הזאת במידה ואדם עושה OC ובמידה והא לא עושה OC ההבדל כולה בג'יגה הרץ 2.13 לעומת 2.40 מה זה אומר ? והבנתי לפי זה http://he.wikipedia.org/wiki/Core_2_Duo#.D7.9E.D7.A2.D7.91.D7.93.D7.99_Allendale שרק המעבדים מה E6600 הם conroe, האם הE6420 הוא נחשב כ conroe או לא ? ההבדל במחיר בין שני המעבדים הוא משמעותי, הוזלה של בערך 350 שקל בחנות שאני קונה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by amisha,

כאמור הם צריכים להיות בעלי תזמוני רצח (אגרסיביים) ושיעמדו בבאס של 250 (כי אני רוצה 1GHZ ב FSB ) עם התזמוני הכי נמוכים וכמובן וולטאז' נמוך ככול האפשר!! עד מחיר של 1400 שקל ל זוג סטיקים (בשביל הדואל ) זה בלוח של ASUS P4C800 דלוקס ואני ממש מבקש אל תנסו בכלל להוריד אותי מהלוח עם בנצמארקים וחיות אחרות!!!!!

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  24. מתלבט בין: זיכרון: (א) OCZ DDR2 2048MB 800MHz 3-4-4-15 (ב) G.Skill DDR2 2048MB 800MHz 4-4-3-5 לוח אם: (א) Asus P5N-E SLI (ב) Asus P5N-D המחשב מיועד למשחקים, עם CPU של Intel Core 2 Duo E8500 ו-SLI של שני Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  25. אתמול בשעה טובה שדרגתי את המחשב,,,, הלוח זה GIGABYTE P55A-UD3 REV1 המעבד I7 860 עם הקירור של מוגן 2 הזיכרון של G.SKILL 1600MHZ ארבעה סלוטים של 2 ג"ב וכרטיס מסך של ספייר מדגם 4830. מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ההרכבה וההתקנה הלכו חלק עד ש,,,,,הפעלתי את המחשב ונכנסתי לביוס הביוס מזהה את כל ארבעת הזכרונות אבל משתמש רק ב4 ג"ב הווינדוס עצמו רושם 8gb (3.99 usable) עשיתי עדכון לביוס ועדיין אין חדש,,,,,יש למישהו רעיון בפתירת התעלומה? בברכה, אורי [br]פורסם בתאריך: 12.07.2010 בשעה 17:14:45 עוד שתי תמונות מהביוס [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.