עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by alon1982,

אז ככה יש לי דילמה ... כרגע יש לי 2x512 pc4800 600Mhz ואני רוצה לשדרג יש לי שתי אפשרויות : 1. להוסיף 2x512 2. להוסיף 2x1024 האם כאשר יהיו לי 4 סטיקים של זכרון המהירות שלהם תרד ל333 למרות שיש לי opteron 170 ? יש פה מישהו בעל נסיון עם 3gb של זיכרון שיכול לתת את עצתו ? תודה

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  2. שלום, כרגע יש לי מעבד E2200 ולוח אם P5KPL-CM ואני מעוניין לשרדג את המעבד והכרטיס מסך. יש לי גם 1 GB זכרון של קינגסטון ואני מעוניין להרחיב גם את הזכרון. התקציב הוא 2000 שקל. תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  3. הכל נאמר בכותרת . הלוח נועד לשדרג את ה IP35-E . ישולב עם Q6600 . ההתלבטות היא בין הדגמים : 1. ASUS P5Q PRO ב 670 שח 2. GIGABYTE GA-EP45-DS3R ב 665 שח 3. DFI LP JR P45 T-2RS ב 648 4. ECS P45T-A ב 576 שח מה אתם אומרים ?! איזה מן הלוחות יתן לי את מירב הביצועים ב OC ?

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  4. שלום לכולם איזה מעבד כדאי לי לשים תקציב למעבד 900ש"ח ללא חריגה AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪902 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 או AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪744 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1370 עם Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 או בלי המאורר ואז אני יקח את 925הבוקס ויחסוך 100 ש" שזה בכלל מצויין המחשב הוא לגימינג אני לא מתכוון לעשות למעבד OC למרות שהבנתי של955 יש יתרון בOC עם המכפלה הפתוחה אבל מי יודע אולי בעתיד זה המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  5. שלום,בעקבות תקלות מעצבנות בלוח האם שלי שלא הצליחו לפתור לי (ומאחר שהאחריות היתה בFOXPC שנסגרו) אני מעוניין בלוח חדש על הלוח להיות: בעל 4 חריצים לDDR2 תושבת 775 לפחות 4 SATA (עדיף 6) כרטיס קול מובנה 5.1 ומעלה (אני מניח שזה בכל לוח) כמה שיותר כניסות USB אחוריות (מינימום 4,עדיף 6 אבל אם אין ברירה אז 4) סה"כ אלו הדרישות אין לי צורך בלוח שמצטיין בOC או תכונות דומות.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

ידוע ש-QPI יותר טוב מ-FSB כיום כי יש לו קצב העברה כפול מה-FSB, ידוע גם שתפקידם הוא לקשר בין משולש הקודש "מעבד, כרטיס מסך וזיכרון". אבל תמוהה לי שאלה מסויימת... קחו למשל 2 מעבדים זהים בחוזקם, השינוי היחיד בהם הוא שאחד עובד עם FSB של 1666Mhz והשני עם QPI. איפה התרומה של QPI מוגשת משמעותית? במשחקים? תוכנות? אשמח לתשובה.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  7. Started by LiorZi,

יש לי מחשב ישן עם לוח אם ASUS - A8N-E http://asus.com/product.aspx?P_ID=DzbA8hgqchMBOVRz על הלוח יש מאוורר קטן כמו שתוכלו לראות בתמונה (זה הדבר הכסוף באמצע למטה). המאוור התקלקל, האם יש בזה סכנה למחשב? על הלוח יושב מעבד AMD 3700 כרטיס מסך RADEON X800 זכרון פנימי 1GB המחשב נמצא אצלי 3 שנים בערך ורץ ללא אוברקלוק. הטמפרטורה במצב IDLE היא 33 מעלות על פי EVEREST.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by X - DreaM,

שלום לכולם............ קניתי לפני מספר חודשים לוח אם חדש משומש למחשב celeron 450 MHZ זה לוח פצפון בגודל 30x30 או אפילו פחות, ואין בו כרטיסים onboard מצאתי שם שני חיבורים שאני לא יודע מה עושים איתם: sb-link ו- ir-connector בחיבור sb-link יש 6 או 8 פינים ובחיבור ir-connector יש 4 פינים מישהו יודע מה מחברים לחיבורים האלה? (בחוברת אין הסברים)

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by alexrta,

הכותרת אומרת את הכל תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  10. Started by tzahi04,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פנטיום. כבר הרכבתי מפרט. הדבר היחיד שמפריע לי היא אפשרות הבחירה, מה עדיף מעבד פרסקוט או נורת'ווד ? בפורומים אחרים אמרו לי שעדיף נורת'ווד 512 מגה קאש. שנורת'ווד מהיר יותר. ופרסקוט 1 מגה קאש, בנוסף לבעיית ההתחממות שלו נופל בביצועים בהשוואה לנורת'ווד. האם כל זה נכון ? ואיזה מהם בכל זאת כדאי לי לקנות ? ומה שמוזר זה שבשתי חנויות גדולות וזולות בראשון לציון היכן שאני גר - הם מוכרים רק פרסקוט. לאחת מהחנויות קוראים KSP. במחירון באתר שלהם לא רשום איזה מעבד הוא C נורת'ווד או E פרסקוט, האם ניתן לזהות את סוג המעבד לפי גודל הקאש שלו? למשל אם כתוב: מעבד 3 ג'יגה הרץ 512 קאש אז בטוח שזה נורת'ווד או שזה יכול להיות גם פרסקוט ?? התקשרתי אליהם והמוכר בחנות אומר ש…

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  11. שלום יש לי מעבד 2.8 פרסקוט עם מאוור מקורי של אינטל ויש לי שאלה על כמה המאורר אמור להיסתובב ? - כי עכשיו הוא מסתובב (לפי הביוס) ב 2610 סיבובים לדקה... האם זה בסדר/נורמלי ? תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by zuq,

הגיע לידי לוח אם שמתאים לסוקט 7 נדמה לי שהוא מתאים רק למעבדי פנטיום אחד, או שאולי הוא מתאים למעבדים נוספים?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by Zeev86,

שלום. לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש: AMD2500 ועוד כמה חליקים. בהתחלה הFSB היה על פחות מ100 MHz, אחרי זה שיניתי ל 133. המהירות השתנתה מ1.1 GHz ל 1.9 GHz מתי שאני מדליק את המחשב, אבל כשאני בודק את המהירות בSystem או באמצעות תוכנה אחרת, אתרים, הם מראים לי שהמהירות של המחשב שלי 1.4 GHz. האם הכל תקין? או שרימו אותי? אם הכל תקין, אפשר לעבור לFSB גבוהה יותר, בלי שיחשב לOvercloacking? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  14. אפשר לחרוג טיפה מהמחיר אבל לא בהגזמה ואני רוצה שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון ועוד שאלה יש לי עכשיו מעבד של אינטל וגם לוח של אינטל האם הזיכרון שיהיה לי עכשיו יעבוד במחשב החדש ?? וגם מה זה שרשום במעבדים נגיד "AMD 64 3200 +2.0G" מה זה ה "2.0G" מה זה נותן? זה חשוב? תודה רבה...

• 14 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by yofitofi,

אני קונה מחשב חדש והשגתי את המפרט הבא: מעבד intel celeron 1.7 זיכרון 333 mhz ddr 256 geforce 4 ti42000 לוח אם אינטל אקסטרים משהו כזה 4x agp אז הבעיה היא שאני מפחד שהמעבד יוריד את הביצועים של הג'יפורס בגלל שיש לו רק 128 cachememory .נשאר לי מספיק כסף כדי: או להחליף את הסלרי בפנטיום או להחליף את הג'יפורס ti4200 ב- 4800 או להחליף את הלוח אם לאחד שיש בו 8x agp המוכר אמר שעדיף להחליף את המעבד ורציתי להתייעץ לפני שאני מוציא 5700 שקל

• 14 תגובות
    • 812 צפיות
  16. כבר קראתי בפורום שזאת תופעה מוכרת אז לפני שאני אתקשר מחר לPCH שם קניתי את הזכרון כדי להחליף אותו, תמליצו לי בבקשה על כל זכרון נורמלי אחר שלא יהיו לו בעיות עם הלוח שלי ושיהיה כמובן תואם לזכרון שיש לי כרגע. למי שאין כוח לבדוק את המפרט שלי אז הנה הפרטים: לוח Epox 8rda3+ זכרון Winbond 512MB PC3200 BH-5 רצוי זכרון שיתאים לOC עתידי ושיהיה כל זכרון מלבד Corsair, Geil, Samsung

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by SOLIDUS SNAKE,

הבנתי שבסידרה של B היה STEPPING C1 שהיה טוב מאוד ל OC ואילו עכשיו זה D1. השאלה שלי האם ניתן להשיג בארץ STEPPING זה ?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by AlcHEMisT,

מישהו אמר לי שיש מעבד בשם קאסם או משהו בסגנון, אותי זה די מצחיק, מה אתם חושבים? יש דבר כזה ואיך זה שלא שמענו עליו עד עכשיו. הוא אמור לבוא על הלוח אם (בלתי נפרד) ובנוסף הלוח אם כולל כרטיס מסך + קול + רשת בנוסף אומרים שהוא משתווה לפנטיום 1GB.... בדיחה או מציאות? ;D מצפה לתגובות!!!

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  19. שלום וברכה, אני רוצה בבקשה שתכינו שילוש מעבד+ לוח אם+ זכרון + מארז על המחשב לא מתוכנן אוברקלוק! הכי סביר שאפשר אבל שלא יחרוג את ה - 1700 ש"ח תודה לכם. זה מה שהרכבתי בינתיים: ATHLON XP 2000+ ¤436 NF7 ¤609 DDR 512MB 333MHz ¤478 VIRGO P-3/4 350WATT ¤209 סה"כ ¤1732

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  20. לא יודע למה הוא כותב את זה איפה אני יכול עוד לבדוק עם זה נכון בביוס זה כתוב רגיל זיכרון twinmos.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. איזה מערכת תעבוד טוב ומהר יותר ? 1 - P-4 PRESCOTT 3 GHz + GA-8IK1100 2 - ATHLON 64 3000/3200 + GA-K8NPRO תודה.

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם מישהו ביצע החלפת BIOS ללוח הזה והאם זה בטוח - כי כל האינטרנט מלא סיפוי זוואה על FLASHING שלא הצליחו והאסו את ב BIOS

23. Started by eldada,

שמעתי שהולכת להיות הוזלת מחירים למעבדי AMD החל מ-2200+ בשבוע שעבר.(היום) ומאז לא הצלחתי לשמוע או לראות על זה כלום, והשאלה שלי האם משהו גם שמע על זה ואם כן כמה הולך לעלות המעבדים? ובבקשה זה דחוף!!!

24. Started by yar26,

קניתי לוח אם של גיגה בייט 7VAX ומעבד AMD XP 2000 בהפעלת המחשב מציג מהירות מעבד 1250 מגה הרץ. איך מעלים מהירות למהירות האמיתית של המעבד? בתודה מראש - ירון.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.