מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
במקרה עכשיו נתקלתי בזה: http://www.bit-tech.net/feature/80
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
התזמונים המקוריים מה שכתוב על השבב הם 2.5-3-3-6 שזה לא רע. אני יודע שיש אתרים באינטרנט שנותנים מידע עד כמה בערך המקסימום שאפשר להגיע איתם ועם כמה מתח להוסיף . מישהו יכול לעזור פה איך בודקים ומה רושמים ב GOOGLE בדיוק ?
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יצרנית החומרה הטאיוואנית מכריזה חגיגית כי תאפשר תמיכה בטכנולוגיית ה-Resizable BAR עבור PCI-Express בלוחות אם העדכניים שלה, ומדגימה זאת עם תמונות מסך שכוללות בין היתר פרטים אודות מעבד מדור ה-Rocket Lake השולחני העתידי של אינטללכתבה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, זכרון חדש של KINGSTON מסוג HYPER בנפח 1066 MHZ מזוהה כ - 800 MHZ גם בביוס וגם בתוכנות שונות CPU -Z ואברסט על 2 לוחות חדשים של GIGABYTE שתומכים גם ביותר מ - 1066 MHZ .... (סה"כ נפח 2 סטיקים של 2 GB כל אחד) הסבר יתקבל בתודה.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הזכרונות האלו לא כל כך מוכרים בארץ, למרות שבשאר העולם הם פולואריים למדי ונחשבים לזכרונות מצוינים. המחירים שלהם בחול ירדו עד ל120$ ל 2ג'יגה עכשיו. ולהזמין אותם לארץ כולל משלוח ומע"מ יוצא כ640 שקל. מה דעתכם? כדי להזמין את אלו או לקנות GSKILL HZ ב950 שקל בארץ?
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מה ההבדל בין AMD ATHLON MP ל - AMD ATHLON XP ועל מי מהם הייתם ממליצים
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ובכן כמו הכותרת אני הכנסתי להתלבטות, יש ברשותי את המפרט שמפורסם בצד עכשיו אני יודע שזה מספיק ומעל ומעבר לכל משחק היום(אל תזיינו לי בשכל שהמעבד חלש למשחקים כי זה ממש לא נכון...) אבל, למען העתיד למען CRYSIS ולמען UT3 ובכלל האם כדאי לי למכור את מה שיש לי להוסיף קצת כסף ולשדרג את המעבד ל X2 3800?
-
- 13 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איזה לוח אם טוב יותר ? GIGABYTE GA-EX58-UD4 או DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 ל-OC
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1131 או זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=327 למרות שרשום באתר היצרן (OCZ) שיש להם אותו CL (5-5-5-18), ובאתר של RSM רשום שלאחד מהם יש CL של 5-5-5-15?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
זכרונות חדשים לגמרי בשווי של 2500ש"ח. המחיר המבוקש הוא 1700 אבל תיתכן התגמשות. בירורים באימייל: chen.tessler@gmail.com מצטער על האיכות זה צולם במצלמת הפלאפון.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
מה כדאי לקחת? אני עוד שבוע רוצה לקנות מחשב חדש ועדיין לא נסגרתי על הלוח. אני רוצה לעשות אוברקלוק ל-e6600 שאני יקנה ולהמהיר אותו ל-3 גיגה.
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי בשעה טובה להחליף את המחשב הישן, יש לי מארז של CORSAIR שקניתי לא מזמן, כעת אני צריך לקנות לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב הוא בערך 3000 ש"ח. אני לא OVERCLOCKER אז לא צריך משהו מטורף אבל חשוב לי שיהיה מחשב חזק - עובד לפעמים עם תוכנות כבדות כמו PREMIEREת INDESIGN וכו'. קראתי בכל מיני אתרים המלצות שונות, בסופו של דבר ראיתי שאנשים נוטים להמליץ ללכת על לוח עם כניסה 1366 ולא 1155. הלוח אם שחשבתי לקנות הוא הלוח של GIGABYTE דגם GA-X58A-UD5. מעבד חשבתי לקנות את ה-I7 960 וזכרונות החלטתי להזמין מחו"ל עקב פערי מחירים. מ-EBAY ניתן להזמין סט של MUSHKIN DDR3 12GB במהירות 2000 MHZ בכ-700 ש"ח כולל משלוח. ראו כאן 998990 - 12GB (3x4GB) DDR3 PC3-16000 9-11-9-27 Bla…
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה על סוגי זיכרונות מה זה NR , NQ , PK ,HK י? מה ההבדל ביניהם? איזה הכי טוב? דרגו... יש להם שימושים שונים זה מזה? (דוגמה: לאוברקלוק או שימוש ביתי פשוט...) והאם יש עוד סוגים? *דרך אגב, מה זה D9 ו- REV י? ו-ST ?? עריכה: כל השאלות הנ"ל מופנות גם אל GKX ,D9GCT ,D9DQT , D9GMH ,D9GKX תודה מראש לעונים *R.S
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
חברי הפורום שלום. שאלה שקצת מטרידה אותי בזמן האחרון - אילו ערכות שבבים יש עבור מעבדי ה Core 2 Duo? עד עכשו דובר רק על ה 965 וה 946 של אינטל (וכמובן ה 975 הוותיקה יותר), על ערכות השבבים של ATI שמעתי רק עכשו בחדשות האתר, מצד nVidia אני יודע שיש את ה 570 וה 590, וזהו. באתרים של SIS ו VIA אין שום איזכור לערכת שבבים שתומכת במעבדים החדשים האלו. עד עכשו שמעתי רק על לוחות שמבוססים על ערכות השבבים של אינטל, וזה נראה דיי מוזר בהתחשב בעובדה שבעוד שבוע המעבדים האלו אמורים להיות בשוק - הלוחות המתאימים לא צריכים להיות בשוק עוד לפני יציאת המעבדים? חוץ מזה, האם יש כבר השוואות בין לוחות המבוססים על ערכות השבבים החדשות האלו? איזו ערכת שבבים מסתמנת כערכה העדיפה - האם זו ה 965 של אינטל או או…
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, ברשותי מחשב די חדש בעל מעבד CORE i5, כ.מסך 4890, 6GB זיכרון DDR3 ולוח אם של ASUS מסדרת הX55 . לאחרונה שמתי לב בתוכנת הSPEED FAN שלי שהחום הממוצע של 4 המעבדים של הCORE I5 עומד על 50-52 מעלות במצב שבו אני נמצא בDESKTOP ולא מאמץ את המחשב . רציתי לדעת האם זה רמת חום סבירה, בהתחשב בזה שהחלפתי את המאוורר הקדמי במארז שלי לפני מספר שבועות, אני קצת לחוץ שלא הרכיבו לי את המאוורר הפוך או משהו .
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
קונה AMD 3800x2 s939. חשבתי על בדיקה ב- CPUZ לראות שזה אכן המעבד, הרצה של SUPERPIE 1M לראות שהזמן תקין(מה הוא אמור להיות אגב?), הרצה של 4M לכמה דקות לראות שלא קורס וחיפוש בגוגל של המספר המוטבע על המעבד לוודא שזה אכן הדגם(כמובן אחרי שמפרקים את המעבד ומרכיבים אחר). יש עוד איזו בדיקה שכדאי לבצע לפני הקנייה?
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מתבלט בין הלוח של אלבטרון K8X800 PRO-II לבין הלוח של אפוקס עם הצי'פ nforce 3 250gb. אני לא מתכנן OC, אני רוצה את זה לביצועים גבוהים במשחקים . תודה ענקית לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של גיג'ה בייט דגם GA-945GCMX-S2 קודם כל רציתי לדעת איך הלוח בכללי? עכשיו רשום לי שהלוח תומך בזיכרון ערוץ כפול 667 עכשיו רציתי לדעת מה זה אומר ערוץ כפול? והיום חבר הביא לי זיכרונות של קינגסטון 2 של 1 גי'גה בעיקרון יש לי עכשיו 2 גי'גה עכשיו איך אני יודע שזה עובד בDUAL ויש לי מעבד 1.6 קונרו ליבה כפולה לאיזה מעבד כדאי לשדרג?
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB כמה זמן לדעתכם יקח עד שהמעבד הזה יורגש כ"חלש" כמו שהיום למשל ה פנטיום 4 1400 הוא חלש.?
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
עוד מעט ירדו המחירים וה9450 יהיה זמין מאוד בקיצור מי מהם יהיה יותר טוב למשחקים כבדים בעיקר וגם למי מהם פוטנציאל OC גבוה יותר ? שאלה קטנה גם מה ההבדל באמת בין Q66 ל Q67 ? אם אפשר גם לפרט קצת תודה
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מישהו יודע איך החברה pqi TURBO בזיכרונות ??? ולמה היא זולה לאומת החברות האחרות מה הסיבה ועם שווה לקנות את הזיכרון של החברה הזאת <???
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרון RAM 512Mb DDR 400MHz למחשב ישן שלי בכל אופן,לאחר מאמץ רב הצלחתי למצוא חנות שמוכרת זכרונות ישנים כאלה, אלא שבחנות מופיעים מס' זכרונות זהים של חברות שונות, ופער המחיר בין חברה לחברה יכול להגיע למאה שקלים. לצורך העניין, זכרונות של Samsung ושל Hynix עולים בסביבות ה110 ש"ח, ואילו מחירזכרונות זהים מחברת Kingston ו-Corsair מגיע ל200 ש"ח ואפילו יותר. האם באמת יש פער משמעותי בביצועי הזכרונות מהחברות השונות ששווה לי לבזבז עליו מזומנים(אני גם מתכוון להחליף את המחשב הנ"ל תוך שנה ואז כלל לא בטוח שיהיה לי שימוש בהם)? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כותרת... וכמובן לאיזה מעבד אינטל אפשר להשוות אותו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם ל - Intel® Desktop Board PearlCreek DG31PR יש תוכנה לבקרה על הטמפרטורה של המעבד / כ.מסך? אם אין אפשר להוריד מהאתר של INTEL? האם זה לוח טוב כלומר שבעתיד אני לא אצטרך לשדרג גם אותו כלומר אני אצטרך להחליף רק את הרכיבים? שמתי לו מעבד - E4600 2.4Ghz 2M. תודה.
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-