עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכוון לקנות מערכת מבוססת AMD כנראה 2000 + תודה מראש. עכשיו ה2000+ הוא 0.18 מיקרון לפי מה שאני יודע ... ה2100 הוא 0.13 ? או שרק המעבים 2400+ והלעה הם על 0.13 ( וגם ה 1700 + ) ? :saint: :AR15:

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by Impreza,

יש לי זכרון של A-DATA 512DDR 400MHZ, מעבד AMD BARTON 2600+, ולוח ABIT NF7-SL אני יודע שהתזמונים של הזכרון הם 2.5 בלוח הגדרתי על 2.5 מצב ה TURBO אבל בתוכנה AIDA32 כתוב: Memory Module Properties Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) Chipset Properties Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency 2.5T RAS To CAS Delay 3T RAS Precharge 3T RAS Active Time 7T Memory Slots DRAM Slot #1 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) משהו …

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by d.c.n,

שלום, פתחתי ת'רד בפרטי מחשב והציבו לי שתי מערכות amd אחד מהמשתמשים אמר לי שבמפרט הראשון הלוח Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET יתנגש עם הכרטיס מסך 6950 כי הוא גדול ועלול להתנגש בחיבורי ה sata ובמפרט השני הלוח הוא Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET השאלה שלי אז איזה מן הלוחות אני צריך לבחור כדי שלא יתנגשו עם חיבורי ה sata בילבלו אותי לגמרי!!! תודה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by Big_White,

האם DFI מספקת בדרייברים שלה גם תוכנת ניטור משלה?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  5. Started by ccc,

דינו אמר לי שעדיף לשים 2 סטיקים של זכרונות עכשיו אני עומד לפני קנייה מה לקנות 2 סטיקים של 128 או סטיק של 256 אני מעדיף 256 כי זה לא יתפוס לי סלוט אבל באמת יש חשיבות רבה ל2 סטיקים בלוחות האלה? ואם אני שם 2 סטקים צריך להגדיר את הביוס ולהשתגע או שזה אוטומטי מכפיל את המהירות.. תודה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי לוח אם של גיג'ה בייט דגם GA-945GCMX-S2 קודם כל רציתי לדעת איך הלוח בכללי? עכשיו רשום לי שהלוח תומך בזיכרון ערוץ כפול 667 עכשיו רציתי לדעת מה זה אומר ערוץ כפול? והיום חבר הביא לי זיכרונות של קינגסטון 2 של 1 גי'גה בעיקרון יש לי עכשיו 2 גי'גה עכשיו איך אני יודע שזה עובד בDUAL ויש לי מעבד 1.6 קונרו ליבה כפולה לאיזה מעבד כדאי לשדרג?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by MaDxXx,

שלום, ברשותי לוח אם GA-H55M-S2 , וזכרון Kingston KVR1333D3N9/2Gx2 אני רוצה לשדרג ל 2x4 1600 כלשהו. אבל הבעייה שבכל האתרים (G.skill,Corsair) וכו, אין תאימות ללוח אם שלי, האם זה כיוון שהלוח עצמו תומך עד 1333 ? האם בשדרוג ל 1600 זה יעבוד? בנוסף על אילו הייתם ממליצים עד 300 שח? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  8. כן מה ששמעתם אני רוצה לקנות 2.4GHz FSB 400MHz ואני רוצה לוודא אם יש לו 512KB CACHE לפי איך שאני מבין זו אותה ליבה אז אי אפשר לעשות את זה כ 512KB CACHE נכון? בתודה ג'י

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by SEangel,

עפ"י עיון (בעזרת אופציית החיפוש) הבנתי שזכרון RDR צריך (ובלתי אפשרי כמעט להשיג אחרת) לבוא בזוגות. לחבר שלי יש כבר זכרון והוא רוצה להוסיף עוד, הוא יכול להוסיף עוד זכרון אחד או שהוא חייב לקנות זוג?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  10. אנא ראו זאת, האם לא צריך להיות 4GHZ ואח"כ 4.4GHZ (של הBOOST?)

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  11. אם אני לוקח מעבד אינטל מסוים ששווה במהירותו לאיי אמ די והם שווים בערך בכמה קטגוריות (אני לא מדבר מחיר או דגמים זה לא משנה) עם כרטיס מסך טוב 6800 geforce נגיד אז הבנתי שמשחקים עם איי אמ די יותר טוב במא זה מתבטא המשחק יעבד יותר מהר ובלי תקיעות? איכות גרפיקה יותר יפה? העברת מידע יותר מהר? עד עכשיו לא הבנתי בגלל מה (בבקשה לא לתת לי לינק לאיזה מאמר אנגלי ) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by nir_o,

רציתי לשאול אם קיים הבדל בין זכרונות במהירות של 667MH לבין ה800MH אם אני לא מתכננן OC ואם יש האם זה מצדיק את הבדלי המחירים? דרך אגב הלוח הוא Dual channel אם זה משנה

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  13. http://www.computerbase.de/artikel/hardware/prozessoren/2007/test_intel_core_2_extreme_qx9770_q9450/ אומנם בגרמנית אבל הגרפים מובנים ואפשר לתרגם,ההשוואות מתחילות בדף החמישי.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by ofer40,

היי יש לי כרגע מעבד AMD 4800X2 וזכרון 2GB DDR2. פתיחת קבצי RAR של סרט בלוריי לוקחת הרבה זמן יחסית לקבצים רגילים. שאלה ראשונה-איזה מעבדים הולכים חזק בשוק כיום? שאלה שניה-האם החלפת מעבד תזרז את פתיחת קבצי הבלוריי באופן משמעותי? תודה

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  15. שלום, עקב סיבה דיי מרגיזה אני לא יכול לחבר את כרטיס המסך שלי בחיבור PCIEx16 כפי שתמיד היה האם בלוח אם בעל תמיכה במספר כרטיסי מסך (למשלGigabyte Z77X-D3H ) ניתן יהיה לחבר כרטיס בודד לאחד החיבורים הנוספים ללא בעיה? האם תיתכן פגיעה בביצועים עקב כך? במקרה כזה, האם ניתן לחבר כל כרטיס PCI רגיל בחיבור PCIEx16 והוא יתפקד? תודה. נ.ב (אין חובת קריאה, החומר הזה לא לבחינה) אם זה מעניין מישהו למה אני שואל זה מכיוון שיש לי כרטיס קול דיי גדול שמתחבר ל PCIE הרגילים x1, עכשיו מרבית לוחות האם מגיעים בפורמט הבא (בלוחות חדשים התחתונים מוחלפים סלוטים המשניים לכרטיס המסך) -- (pcie1) ----------- (pcie16) --(pcie1) --(pcie1) ----------- (pci) ----------- (pci) הכ.קול לא נכנס לחיבור…

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by davidz85,

לא ניכנס כרגע לאם זה יתן שיפור או לא, אני פשוט רוצה להחליף את ה-4 ג'יגה שלי ב-8. מכיוון שבעת קניית המחשב (לפני שנתיים) הייתי לחוץ בכסף, התפשרתי על זכרונות במהירות של 800 MHZ, בהתחלה קניתי רק 2 ג'יגה ורק לאחר כמה חודשים הוספתי עוד 2. כרגע אני מעוניין לקנות 8 ג'יגה, השאלה מה כדאי ב-2 סטיקים של 4 או ב-4 של 2...? הלוח שלי הוא של ג'יגהבייט P35C-DS3R.. אני מעוניין לדעת עד איזה מהירות אני יכול להשתמש... 1066 או 1333 ? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מה ההבדל בין TRAY לBOX במעבדים??? ומה עדיף? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by hofshi,

שלום, זה עתה קניתי זיכרון CEON 400MHz DDR עפ"י המלצת החנות. אמרו לי שזהו מבצע מיוחד במחיר עלות (320 ש"ח) , אך מבדיקה כעת אני רואה זכרונות דומים של kingston במחירים נמוכים יותר (270) בחנות אחרת. האם עשיתי טעות? איזה סוגי זכרונות הם טובים יותר?

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by nicirnTAL,

יש 4 כניסות למאווררים על הלוח. 1 מאוכלסות במקור ( מאוורר מעבד ). עכשיו קניתי שני מאווררים ג'נריים 80MM, אני מחבר את שניהם, ורק אחד עובד! ניסיתי בכניסה אחרת, גם כן. ניסיתי מאוורר/יציאה אחרת, גם כן רק אחד עובד! הוצאתי את החיבור ספק של כונן סידירום אחד, לבדוק שזו לא בעיה בספק, עדיין לא עובד. אני מדליק את המחשב, 3 מאווררים מחוברים ללוח, אחד מארז+אחד מעבד פועלים, השילישי עושה סימני חיים, כלמור מסתובב טיפה, וזהו! בבקשה עיזרו לי!

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  20. אני ארגיש בהבדל במשחקים וכו' בין זכרונות 4GB 667MHZ ו800MHZ? במקרה שלי זה 4 סטיקים של 1GB של Sansung במהירות 667MHZ , לא יודע אם 4 סטיקים עדיפים על 2 סטיקים של 2 ג'יגה . שאר המפרט בחתימה .

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by tk-hunter,

המממ רציתי לראות את השוני בין הגירסה של NEWCASTLE לשניה... אם יש לכם באנצ'מארק זה יעזור מאוד... תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  22. 1) האם יש הבדל בין מעבדי ה- Tray למעבדי ה- Box ???? ואם כן, איזה עדיף?? לדוגמא במעבד הזה: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, 2) איזה מעבד יותר טוב ועדיף??? Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray או AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by NadavAfuta,

http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-series/content.php?S_ID=395 כתוב: 2 x PCI-E x16 2.0 Slot (CFX x8) האם זה שהCFX פועל בx8 יוריד את הביצועים?

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by TheBP,

רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף ביוס למחשב כי לביוס שלי אין אפשרות של שינוי מתח למעבד ואני צריך את זה לOC. ניסיתי לעדכן לעדכון הכי חדש אבל זה לא הוסיף לי שינוי מתח. או אם הבעיה קשורה ללוח אם שלא תומך באפשרות כזו. המחשב שלי ממש ישן אבל אני עושה עליו OC כתחביב: mobo: intel d845ebg2 processor: intel p4 2.0 northwood bios: ami....... תתעזרו לי אם אתם יודעים תודה...

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  25. Started by Mark.M,

האם ידוע למישהו אם הלוח הזה מיובא ארצה? NVIDIA® GeForce® 9300 motherboard GPU יש בכלל יבואן ללוחות NVIDIA? http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9300_mgpu_us.html תודה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים