מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
עדיפות לגיגה בייט,ושיהיה מעולה לoc.תקציב 500 סקוט 775 התאמה לפנטיום d. תודה
-
- 14 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשמוע את דעתכם על הלוח שברשותי (אגב קניתי אותו לפני שנה, בינואר), אנא, השקיעו כמה דקות של קריאה אם כי אני השקעתי כמעט שעה של העתקה מהחוברת כאשר אני מאד עייף! תודה על ההבנה והרצון לעזור! Mainboard Specifications: 865PE Neo2 MS-6727 ATX Mainboard CPU >Supports Intel P4 Northwood/Prescott (Socket)478 processors. >FSB 400 (for Northwood only), 533, 800MHz, depending on the integrated North Bridge. >Supports up to 3.6GHz or higher speed. Chipset >Intel 865PE/G chipset -Supports FSB 800/533/400MHz -Supports AGP 8X interface. -A Gigabit Ethernet (GbE) controlleris supported through the CSA (Communications Streami…
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם יש עליו ביקרות ? למה אף אחד לא ממליץ עליו ? למה לא נותנים אותו במפרטים ? למה ממליצים יותר על Core i5 - 750 מה-Core i5-670 שמגיע עם מהירות שעון גבוהה של 3.46 גיגה-הרץ. בעקרון אני מעונין במפרט לגיימינג בינוני-כבד
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
abit av8 gigabyte k8ns ultra msi k8t fir neo2 כל הלוחות הם לסוקט 939 מה דעתכם ?? איזה מומלץ??
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. לפני כחצי שנה - שנה, כשתכננתי לקנות מחשב ולא יצא.. בניתי על לוח אם ASUS P5LD2. עכשיו שאני באמת מוכן נפשית (...וכספית) לרכישת המחשב רציתי לדעת האם להשאר בדעתי עם לוח אם זה? או שכבר יצאו אלטרנטיבות יותר טובות וחדשות יותר... נא עיזרו לי. תודה. חג שמח , והמשך יום נעים כמעט ושכחתי: הלוח אם לדברים הרגילים DUAL CORE 830 - מעבד... זכרון 1 GHZ.... וכאלה... אוברקלוק בעתיד בסבבה... וכאלה..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מסדרת המעבדים של doul 2 core.... אבל יש בעיה.. אין לי מושג מה כדאי לי לקנות מבין הסדרה.. אני משחק במשחקי מחשב פחות או יותר שנקראים כבדים ...(Sanandreas, The sims 2 אבל גם צריך מעבד טוב לעתיד) הבעיה זה המחיר..אני לא יכול לקנות את הכי טוב..אבל שמעתי שהסדרה של דואל כור 2 טובה ביותר, ומספקת לא רק בדגם הכי טוב. אני צריך מעבד שיפעיל לי משחקים בצורה מהירה.. אשמח אם תעזרו לי.! תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלתי שאלה קצת כללית אבל בוא נגיד ככה שאם אני בוחר נגיד לבנות מערכת ב2500 ש"ח מה יותר נכון לי לעשות... לקנות INTEL או AMD, כי אני בעיקרון בנאדם שרשום על מצחו INTEL ובמעבדי AMD אני לא נוגע... ברגע שאני שומע AMD או INTEL אני ישר קופץ על INTEL כי ככה "חונכתי".. בפורום מפרטים רוב האנשים בונים פה מפרטים שבנוים על מעבד AMD.. עכשיו לשאלה: אם אני בונה מחשב נגיד ב2500-3000 בשביל משחקים כבדים ככול שאפשר..... באיזה חברת מעבדים שווה לי לבחור ולקחת? INTEL מסדרת I3 ונגיד I5 או AMD מסדרת הפנטום ???
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
זכרון עם תזמונים כלו הוא טוב? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 מה צריך להיות יותר נמוך או יותר גבוה - זכרונות זה לא הצד החזק שלי ועוד שאלה קטנה - אם כרגע יש לי 2*512 מה עדיף לקנות סלוט אחד של גיגה או עוד 2*512
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי X850XT PE, כרטיס אמנם קצת ישן אבל עדיין די חזק ואותי הוא מאוד מספק, הבעיה שלי היא כפי שצוינה בנושא, האם יש פתרונות "לרמות" את המשחק שבעצם כן יש לכרטיס SM3, מעין פאטצ' לדרייבר או משהו בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
core speed מה זה? ובזיכרון שרשוםMax Bandwidth pc 3200(200mhz) זה אומר שהמהירות של הזיכרון 200? תודה.
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
בכל מקום אני שומע על מעבדים חדשים שאמורים לצאת בזמן הקרוב. ומה יהיה המחיר שלהם?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה בעוד כמה חודשים לקנות לוח אם איכותי בגלל שאני רוצה לקנות גם בעוד כמה חודשים את ATI 1800XT או GF7900 והם רק תומכים PCI-E ולי יש AGP הלוח שלי כרגע הוא P4C800 דלוקס בדקתי בזאפ והוא שווה איזה 1000 שקל הלוח אם שלי. בקיצור איזה לוח אם מתאים בפחות מ 1000 ש"ח והוא איכותי כי ראיתי בזאפ לוחות אם ב 300-400 ש"ח אז הם טובים או גרועים? הנה אחד שמצאתי והוא תומך PCI-E http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=18 אבל השאלה היא גם אם המעבד,הזיכרון והכול יכנס ללוח החדש?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium 4 64BIT, אם אני לא משתמש במערכת הפעלה ל-64BIT, זה אומר שאני כאילו משתמש ב-32 BIT כי ה-64 BIT לא מנוצל?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
האם מעבדי ה-quad מאפשרים באמת סוף סוף multi-tasking אמיתי של הרצה במקביל של מספר רב תוכנות מבלי שהם יבואו על חשבון האחד של השני ויגרמו לחוסר יציבות של המערכת. האם xp32bit יודעת באמת לחלק את העומס בין הליבות בצורה יעילה מספיק ,כך שלא ייווצר מצב של ניצול יתר של אחת הליבות שעלול להביא לקריסת המערכת ולמסכים כחולים. האם התרחיש הבא אפשרי עם מעבד quad Emul עובד ברקע אתה מריץ crysis כרטיס ה-tv מקליט בזמן אמיתי סרט שמשודר ב-hot תוכנת dvd-shrink דוחסת סרט dvd Media player משמיע מוסיקה. מיתבצעת צריבה באמצעות nero-7 דפדפן עובד ואתה בודק אם הגיעו מיילים חדשים. האם זה בכלל מעשי ? או שפשוט צוואר הבקבוק עובר אל הדיסק הקשיח ?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מי עדיף? ואם אפשר גם למה הוא עדיף. תודה!
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הציעו לי אינטל פניום 820 DUAL 2.8 2*2 FSB800 ב 1000 ש"ח זה יקר ??? הקטע שאני לא יודע אם ה SG 80 תומך בזה * סליחה אם מיקמתי את השאלה לא במקום ראוי
-
- 10 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי אחד ולתמיד איך אני מחבר את המיקרופון והרמקולים דרך ה F_AUDIO אין לי את החיבור המיוחד אבל אני רוצה שתגידו לי איך מחברים את החוטים ללוח כך שזה יפעל יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP1.1
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
צריך בבקשה מדריך להתקנת דרייברים ללוח אם מסדרת הZ77 של גיגהבייט ... תודה מראש =]
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כל אחד בן 256MB. הם ישמשו כRAM של המחשב ב"ערוץ-כפול", ככל הנראה על לוח 'ספרינגדייל' עם מעבד פנטיום 4C ; אז חובה שיעבדו ב 400MHz. לא מתוכנן אוברקוקל בכלל! אני זקוק לזיכרון זול, בסיסי ואמין בלי פיצ'רים מיותרים כמו צ'יפים שמדורגים כבעלי NS נמוכים מהדרוש, או עם צלעות קירור, כי כל זה מיותר. מה מומלץ, ובכמה? (אני מקווה לא לחצות את קו ה450 ש"ח עבור שניהם) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
עדיף עם 3 שנים אחריות, ועם ציפסט של אינטל. ואם אפשר להסביר מה היתרון של הציפסט 915 על הישנים יותר, והאם זה שווה את ההשקעה?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל ורציתי לשאול עם הוא תומך ב PCIE וגם ב AGP ואיזה כרטיס אני יוכל להרכיב לו? זה הלוח לאלה שלא מכירים את הדגם
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אם לא המעבד מגביל את המרת הוידאו אז מה כן? אין מה להוסיף... -ראו תמונה- http://img16.imageshack.us/img16/396/25962034.jpg אני מקווה שהתר'ד הזה מתאים לפה כי אני לא חווה בעית תוכנה\מתמקד בהמרת הוידאו אלא מתמקד ברכיבי הזיכרון, מעבד, דיסק קשיח (אולי...) שעלולים להוות את צוואר הבקבוק בהמרה. תודה רבה לכל העונים!!!! :xyxthumbs: :yelclap:
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
תדר העבודה התקני של ה 3500 הוא 2200 מגה הרץ. בנוסף הווניס ניתן להפעלה גם בטמפרטורה של 40 מעלות מתחת לאפס, מסתבר שלווינצ'סטר הייתה בעיה בענין זה. * מסתבר שעדיין יש בעיות עם 40- מעלות. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=57291 מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=22121 הערה: תוצאות עם פזור חום מבוסס מים ואוויר יופיעו במקור בהמשך.
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה צ'יפ כבר לא מייצרים??. היה אחד שאמרו שמפסיקים לייצר...ואחריי כמה זמן חזרו לייצר אותו... בתודה ירון... אני רוצה תשובה קצרה...ולא שיחיל פה מלחמת ספאם..
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-