עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TGA,

שאלתי שאלה קצת כללית אבל בוא נגיד ככה שאם אני בוחר נגיד לבנות מערכת ב2500 ש"ח מה יותר נכון לי לעשות... לקנות INTEL או AMD, כי אני בעיקרון בנאדם שרשום על מצחו INTEL ובמעבדי AMD אני לא נוגע... ברגע שאני שומע AMD או INTEL אני ישר קופץ על INTEL כי ככה "חונכתי".. בפורום מפרטים רוב האנשים בונים פה מפרטים שבנוים על מעבד AMD.. עכשיו לשאלה: אם אני בונה מחשב נגיד ב2500-3000 בשביל משחקים כבדים ככול שאפשר..... באיזה חברת מעבדים שווה לי לבחור ולקחת? INTEL מסדרת I3 ונגיד I5 או AMD מסדרת הפנטום ???

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  2. זכרון עם תזמונים כלו הוא טוב? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 מה צריך להיות יותר נמוך או יותר גבוה - זכרונות זה לא הצד החזק שלי ועוד שאלה קטנה - אם כרגע יש לי 2*512 מה עדיף לקנות סלוט אחד של גיגה או עוד 2*512

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  3. יש לי X850XT PE, כרטיס אמנם קצת ישן אבל עדיין די חזק ואותי הוא מאוד מספק, הבעיה שלי היא כפי שצוינה בנושא, האם יש פתרונות "לרמות" את המשחק שבעצם כן יש לכרטיס SM3, מעין פאטצ' לדרייבר או משהו בסגנון?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  4. לפי הפרסומים: ה E6700 יעלה 317$, ה E6600 יעלה 224$, וה Athlon 64 X2 6000+ יעלה 220$. האם ה E6600 חזק הרבה יותר מה +X2 6000? (ההבל במחירים מזערי) האם שווה להשקיע עוד 90$ ולקנות את ה E6700?

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by SupeRnovA,

core speed מה זה? ובזיכרון שרשוםMax Bandwidth pc 3200(200mhz) זה אומר שהמהירות של הזיכרון 200? תודה.

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  6. Started by avi2014,

בכל מקום אני שומע על מעבדים חדשים שאמורים לצאת בזמן הקרוב. ומה יהיה המחיר שלהם?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by DS,

אני רוצה בעוד כמה חודשים לקנות לוח אם איכותי בגלל שאני רוצה לקנות גם בעוד כמה חודשים את ATI 1800XT או GF7900 והם רק תומכים PCI-E ולי יש AGP הלוח שלי כרגע הוא P4C800 דלוקס בדקתי בזאפ והוא שווה איזה 1000 שקל הלוח אם שלי. בקיצור איזה לוח אם מתאים בפחות מ 1000 ש"ח והוא איכותי כי ראיתי בזאפ לוחות אם ב 300-400 ש"ח אז הם טובים או גרועים? הנה אחד שמצאתי והוא תומך PCI-E http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=18 אבל השאלה היא גם אם המעבד,הזיכרון והכול יכנס ללוח החדש?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  8. יש לי מעבד Intel Pentium 4 64BIT, אם אני לא משתמש במערכת הפעלה ל-64BIT, זה אומר שאני כאילו משתמש ב-32 BIT כי ה-64 BIT לא מנוצל?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  9. האם מעבדי ה-quad מאפשרים באמת סוף סוף multi-tasking אמיתי של הרצה במקביל של מספר רב תוכנות מבלי שהם יבואו על חשבון האחד של השני ויגרמו לחוסר יציבות של המערכת. האם xp32bit יודעת באמת לחלק את העומס בין הליבות בצורה יעילה מספיק ,כך שלא ייווצר מצב של ניצול יתר של אחת הליבות שעלול להביא לקריסת המערכת ולמסכים כחולים. האם התרחיש הבא אפשרי עם מעבד quad Emul עובד ברקע אתה מריץ crysis כרטיס ה-tv מקליט בזמן אמיתי סרט שמשודר ב-hot תוכנת dvd-shrink דוחסת סרט dvd Media player משמיע מוסיקה. מיתבצעת צריבה באמצעות nero-7 דפדפן עובד ואתה בודק אם הגיעו מיילים חדשים. האם זה בכלל מעשי ? או שפשוט צוואר הבקבוק עובר אל הדיסק הקשיח ?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by teknoboy,

מי עדיף? ואם אפשר גם למה הוא עדיף. תודה!

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by Randy Orton,

הציעו לי אינטל פניום 820 DUAL 2.8 2*2 FSB800 ב 1000 ש"ח זה יקר ??? הקטע שאני לא יודע אם ה SG 80 תומך בזה * סליחה אם מיקמתי את השאלה לא במקום ראוי

• 10 תגובות
    • 636 צפיות
  12. מישהוא יכול להסביר לי אחד ולתמיד איך אני מחבר את המיקרופון והרמקולים דרך ה F_AUDIO אין לי את החיבור המיוחד אבל אני רוצה שתגידו לי איך מחברים את החוטים ללוח כך שזה יפעל יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP1.1

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by tagada0071,

צריך בבקשה מדריך להתקנת דרייברים ללוח אם מסדרת הZ77 של גיגהבייט ... תודה מראש =]

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  14. כל אחד בן 256MB. הם ישמשו כRAM של המחשב ב"ערוץ-כפול", ככל הנראה על לוח 'ספרינגדייל' עם מעבד פנטיום 4C ; אז חובה שיעבדו ב 400MHz. לא מתוכנן אוברקוקל בכלל! אני זקוק לזיכרון זול, בסיסי ואמין בלי פיצ'רים מיותרים כמו צ'יפים שמדורגים כבעלי NS נמוכים מהדרוש, או עם צלעות קירור, כי כל זה מיותר. מה מומלץ, ובכמה? (אני מקווה לא לחצות את קו ה450 ש"ח עבור שניהם) תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  15. עדיף עם 3 שנים אחריות, ועם ציפסט של אינטל. ואם אפשר להסביר מה היתרון של הציפסט 915 על הישנים יותר, והאם זה שווה את ההשקעה?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by eliau21071981,

יש לי את הלוח הנ"ל ורציתי לשאול עם הוא תומך ב PCIE וגם ב AGP ואיזה כרטיס אני יוכל להרכיב לו? זה הלוח לאלה שלא מכירים את הדגם

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  17. אם לא המעבד מגביל את המרת הוידאו אז מה כן? אין מה להוסיף... -ראו תמונה- http://img16.imageshack.us/img16/396/25962034.jpg אני מקווה שהתר'ד הזה מתאים לפה כי אני לא חווה בעית תוכנה\מתמקד בהמרת הוידאו אלא מתמקד ברכיבי הזיכרון, מעבד, דיסק קשיח (אולי...) שעלולים להוות את צוואר הבקבוק בהמרה. תודה רבה לכל העונים!!!! :xyxthumbs: :yelclap:

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  18. תדר העבודה התקני של ה 3500 הוא 2200 מגה הרץ. בנוסף הווניס ניתן להפעלה גם בטמפרטורה של 40 מעלות מתחת לאפס, מסתבר שלווינצ'סטר הייתה בעיה בענין זה. * מסתבר שעדיין יש בעיות עם 40- מעלות. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=57291 מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=22121 הערה: תוצאות עם פזור חום מבוסס מים ואוויר יופיעו במקור בהמשך.

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. איזה צ'יפ כבר לא מייצרים??. היה אחד שאמרו שמפסיקים לייצר...ואחריי כמה זמן חזרו לייצר אותו... בתודה ירון... אני רוצה תשובה קצרה...ולא שיחיל פה מלחמת ספאם..

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by eranmor,

יש לי מעבד 1.7GHZ אינטל והמתח שאני רואה שהוא מקבל זה 1.820 זה נורמלי? כי המעבד מגיע ל40 מעלות במנוחה עם מארז פתוח ובלי אוברקלוק בקשר לשאר המתחים, ה12V עובד בערך ב12.5 ואילו ה5V עובד על 5.2 בערך... זה תקני? הלח אם הוא GA 8ST800

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. לא להאמין על מה אינטל מבזבזים את הזמן כשיש להם כזה אוצר ביד: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=770ct479&page=7 וזה כאשר ה M ב OC מתון ל 2.7 וה FX55 ב 2.6 ותסתכלו על הוואטים... http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=770ct479&page=4 ותסתכלו על ה M ב 2.13 בלי OC. קשה, קשה :

• 112 תגובות
    • 8.8k צפיות
  22. טוב ישר לשאלה שלי..האם כדאי לי לקחת זכרון מסוג: ?512Mb 400MHz (DDR) Kingston CL2.5? X2 או לקחת זכרון מסוג: ?1GB 400MHz (DDR) Kingston CL3? אני לא מבין בכל ה CL הזה ואין לי מושג מה זה אומר ממש אז בבקשה עזרו לי, אני רוצה את התוצאות הטובות ביותר כמובן והמחיר הוא בהבדל של כמה עשרות שקלים ככה שזה לא קריטי תודה מראש, KAZUR

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. חייב דרייבר לכרטיס קול שמובנה בלוח אם INTEL DG965RYCK ROGERS CITY כבר שבוע מחפש לא מוצא תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ATk,

מישהו מוכן לסביר לי מזה מכפלה במעבד? האם המכפלה משפיעה על הביצועים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  25. שלום לכם, עד היום הייתי סגור לגביי קניה של לוח אם Gigabyte 965P-DS3 אבל אחרי שנתקלתי גם בפורום הזה וגם בפורומים בחו"ל בבעיות שיש ללוח עם היציאות הדיגיטליות שלו, החלטתי לרדת מהלוח הזה (אני חייב יציאות דיגיטליות שעובדות בצורה תקינה בלי שום בעיות). האופציה החלופית שלי ללוח הנ"ל היא הלוח Asus P5B - ע"פ בדיקת המפרט שלו הלוח ממש דומה ל-DS3, וגם ע"פ קצת קריאה הבנתי שהוא לא פחות איכותי. השאלה שלי אליכם האם יש חסרונות כלשהם בלוח הזה שאני לא מודע אליהם ?? אם אין חסרונות ואתם ממליצים על הלוח, אני קונה אותו מחר בבוקר כמובן שאם יש המלצות אחרות ספציפיות אני אשמח לשמוע - הדרישות הן לוח במחיר של עד 700 ש"ח, עם יציאות דיגיטליות (אופטית ו-COAX), כמה שיותר כניסות USB וכמה שיותר חיבורי …

• 8 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.