מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חזק שיוכל להריץ מכונה וירטואלית וסביבות תכנות עבודה שונות מבלי בעיה. השאלה עד כמה כדאי להשקיע ב6700 לעומת 4790 לדוגמא . והאם הזיכרון DDR4 מציע יתרון על פני DDR3. מכיוון שאני רוצה לקנות מחשב לשנים, אני מניח שפעם הבאה שאני אקנה מחשב זה כבר לא יספיק רק לשדרג רכיבים בו אלא אצטרך לקנות חדש לגמרי. במיוחד לאור העובדה שכל מעבד שיוצא מקבל תושבת משלו. אז עד כמה באמת רלוונטי לקנות עכשיו את ה skylake ? אגב, חשוב לציין שאני אסתמך רק על הליבה הגרפית , שכן אין לי צורך במשחקים.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה האוברקלוק האידיאלי אם קירור AC FREEZER EXTREME למעבד וללוח אם הנ"ל ספק - קורסאייר 550 אם אתם צריכים מפרט מלא תרשמו בהודעה ואני יוסיף כי כרגע זה בגדר שאלה בלבד ?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה זיכרונות לקחת: אלה: G.SKILL 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 550 (PC 4400) Samsung TCCD Dual Channel Kit System Memory - Retail http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231004 או אלה: Patriot 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Dual Channel Kit System Memory - Retail http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820220033 הבדל המחיר 8 שקל בערך. מה דעתכם לקחת?
-
- 15 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מה???? CORE 2 דגם 6600 עולה יותר מ 2,000 שקל ? ככה ראיתי בזיגזג
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה...אני עומד לקנות זכרון יותר טוב למשחב...כרגע יש לי mhz 133 256 mb sdram אז אני רוצה לקנות 512 ddr כי זה הכי טוב לא? אז השאלות שלי בעצם האם אני צריך לקנות לוח אם חדש שיתאים לddr כי מקודם היה לי sdram או שאני לא צריך לשנות כלום..? כי שמעתי שעם יש לי sdram אז אני לא יכול לשנות לddr מבלי לשנות לוח אם או משהו כזה... האם זה נכון?? וגם...האם זה משנה של איזה חברה לקנות זכרון. לוח אם שלי זה sound+lan p4 478 s133 asus
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכוון לרכוש בקרוב באנדל AMD בארטון 2800 . יש לי כבר את כל החומרה מסביב כולל כ.מסך ATI 9800 NP . יש לי כמה התלבטויות עדיין בקשר ללוח שאני רוצה אז בבקשב תעזרו לי . התקציב ללוח הוא 500 - 600 ש"ח. חשבתי ללכת על MSI ( אני אוהב ת'לוחות שלהם ) השאלה האם לקחת צ'יפסט מבוסס KT-600 או NFORCE2 מבחינת ביצועים ותאימות עם הרדיאון . אל תתחשבו באוברקלוק כי אני לא מתכוון לעשות. פשוט מטרידה אותי השאלה האם צ'יפסט של NVIDIA לא עושה התנגשויות מסויימות אם כרטיס מסך של ATI ... (-: אם יש לכם רעיון אחר בקשר ללוח אז אני אשמח לשמוע . רק לא לחרוג מתקציב של 550 עד 600 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני זקוק ליעוץ בבחירת לוח אם למפרט הבא: מעבד: intel core 2 duo E6420 2.13 Ghz conroe 4MB cache זיכרון: g.skill2048MB (1024MBX2) DDR2 667Mhz הארד דיסק: seagate 250 GB SATA II 16 MB 7200RPM צורב: asus DRW-1814BLT lightscribe חיבור sata כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe מארז - HEC Compucase CI-6A19 Black and Silver + ספק 500W מסך - ViewSonic VP 930 b לא מעוניין ב OC אין צורך גם בלוח עם SLI. תודה!
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך לקנות לוח אם חדש, הקודם(GIGAVYTE GA-P35-DS3L) נשרף לי אני צריך משהו שיתאים לזה. INTEL Q9450 Seagate Barracuda 500GB 32MB sata 2(יש לי את זה פעמיים יענו 1TB) G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 NVIDIA 8800GT OC CM690 עכשיו שמעתי יש משהו כזה שנקרא RAID, מכיוון שיש לי אותו דיסק קשיח אני יכול לעשות את זה לא? אם כן אפשר לוח אם שיתאים לכל זה. אם לא,למה.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה ואני רוצה את עזרתכם בה. יש לי לוח אם מסוג Gigabyte K8nf-9, מזוויע.. בגללו אני בחיים אבל בחיים לא יילך שוב על GIGABYTE, רק על ASUS (משהו נדפק בראש אחרי שנופלים ככה..). המתכת של הקירור של הMAINBOARD נמצאת בדיוק מתחת לכרטיס מסך. עכשיו, המתכת כידוע מפזרת את החום ועל מה היא מפזרת? נכון, על הכרטיס מסך. הכרטיס מסך מתחמם כמו שיפוד במנגל וכשאני משחק הוא מגיע גם ל89 מעלות. כמו כן, מקום להיטסינק על המעבד ממש אין. אני מנסה להכניס את ZALMAN CNPS 8000 שקיים ברשותי.. והוא לא נכנס. המקומות למאווררים לא מספיקים לי היות ויש לי AURORA 570 והם מתחברים ללוח אם.. (בינתיים חיברתי אותם ישירות לספק דרך משהו שבניתי). אז, מה אתם ממליצים לי לעשות? לקנות איזה לוח אם ישן שיתאים…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב מורכב עם זכרון : (נעזרתי בהמלצתו של Toxin II ) Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-5-4-11 HP http://skypc.co.il/product.asp?pid=996533 הדגם הספציפי לא במלאי כעת והציעו לי במקום את הדגם הבא: http://skypc.co.il/pl_product~996576~15~0.htm האם יש הבדל ממשי בין השניים? תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי, למפרט הבא: מעבד: i7-5820K לוח אם: MSI X99 UD3 זיכרונות: יש לי שתי אפשרויות, האחת היא 2X8 במהירות 2133 או 4X4 במהירות 3000. כמובן שמדובר בDDR4 אני מקבל את השילוש מהעבודה, עם שני האפשרויות שלמעלה, ללא אפשרות מחוץ לכך. 1) יש רק 4 סלוטים לזיכרון בלוח האם, כך שאם אני לוקח זיכרון 4X4 אני ממלא את כל הסלוטים, אך הזיכרון הוא בתדר מהיר. 2) אם אשתמש ב2X8, אוכל לשדרג בהמשך, אך באותה מידה, חבל שלא אשתמש בזיכרון מהיר עד השידרוג, כי עד אז כנראה שאשדרג ליותר מכך. אודה לעזרה בנושא, אני רוצה להרכיב את המחשב הערב.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שבאט'לונים למינהם הL2 עובדים על 128ביט ובמעבדי פנטיום 4 וCORE2 על 256ביט ופנטים 4 אני מדבר על נרט'ווד והלאה לגבי ישנים יותר אני לא יודע מה הולך.. אז השאלה שלי היא כזאת... מה זה משנה הביטים האלה??? ואם יש לאינטל ייתרון בביטים אז למה הם דוחפים כ"כ הרבה L2???? מה הארכיטקטורה של AMD כזאת מעולה שהם לא צריכים כ"כ הרבה L2 כמו הנטברסט והקור 1 ו-2?? תודה מראש. pedator_008
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב וצריך עזרה. כרגע התוכנה cpu-z מראה שיש לי 2 סלוטים של ddr 2 -256 mb בתדר 266 mhz (הבנתי שזה 533 בגלל שזה ddr 2 ). אני מתלבט כי אמרו לי שעדיף לי להוסיף עו 2 סלוטים במקופ לקנות אחד גדול. אני רוצה להוסיף עוג ג'יגה. אודה לכם גם אם תוכלו להמליץ על חנות בצפון שמוכרת בזול. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם לקונרו עד 1.5K והאם שווה לחכות לירדת המחירים אם כן מתי זה יקרה כי נמאס לי לחכות
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מעבד 2600 של AMD, אני מחפש תאימות מקסימלית בין כל הרכיבים. אני הולך ב-99% לקנות 9800 ATI ואני לא יודע איזה מהם לבחור (אז תעזרו לי גם בזה). אני גם צריך DUAL DDR בלוח ושיהיה לו מן הסתם AGP8X. אני בנתיים התעניינתי ב-Epox 8RDA3 Ver2.1 יש לו מלא דברים בבנדל אבל נראה לי שאפוקס נופלים כמעה בבנצ'מארקינג. עוד לוח שהתעניינתי בו GB 7N400L1 אז תנו גם חוו"ד עליו. יש המלצות ללוחות ASUS? במחשב הנוכחי יש לי את ה CUSL2 ואני הכי שמייח בעולם (טוב לא הכי מסופק אבל זה עניין של אמורטיזציה כבר.) בקיצור, אני חייב לסגור פינות כי אני אוטוטו עושה את הקנייה. Time is of essence. תודה.
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה ההבדלים ביניהם? האם אחד נחות משמעותית מהשני? הזמנתי את הds3l והוא לא במלאי אז הציוע לי את הs3g במקום... כדאי להתפשר? מדובר ב40 שקל פחות בערך. תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
קניתי 2 מעבדים ב KSP אחד AMD SEMPRON שאותו קיבלתי עם קופסה גדולה אורגינלית הכוללת חותמת של AMD מדבקה שאפשר להדביק על המחשב וקירור עם חותמת של AMD בקיצור הכל תקין. קניתי גם מעבד AMD 64 BIT ובKSP נתנו לי את המעבד רק בקופסת פלסטיק ללא חותמת הקופסה כבר היתה פתוחה וללא מדבקה וללא שום חותמת והקירור שקיבלתי בכלל של חברה אחרת ולא של AMD בקיצור בכלל לא כמו הSEMPRON. 1.האם אני יכול לדרוש מדבקה? 2.האם אני יכול לדרוש קירור תואם אורגינל של AMD ולא סתם משהו שנתנו לי? 3.האם זה חוקי/תקין איך שהם מכרו את המעבד ותואם לאיך שהחברה AMD מצפים שימכרו את המעבד שלהם? לפני שאני ניגש להחזיר או לדרוש את הדברים הנ"ל אם מישהו יוכל לענות לי על זה כדי שאדע מה נעשה לפי התקנות ומה לא.... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי את המחשב החדש, עם לוח אם A8N-SLI Deluxe (כאמור). מהירות המאוורר שעל הצ'יפסט היא 8000RPM~ . הסטייה שלו היא כ- 1000RPM, ז"א הוא לפעמים יורד ל-7000, או עולה ל-9000. אפילו קרה שהוא ירד ל-6500. הבעייה בכל הסיפור הזה היא הרעש הנוראי שהוא מייצר. למען האמת, יותר רעש מכל המאווררים ביחד. נשמע כמו איזה חתול גברי מיילל. אז אתם חושבים שאני מקרה מיוחד? ממש לא, עשיתי חיפוש וגיליתי שזו בעייה מוכרת ושיש אותה כמעט לכל בעלי הלוח הזה. הבנתי לפי הודעות "חצי רשמיות" בפורומים (כולל הפורום של ASUS) שאם מתקשרים למחלקת RMA של ASUS ומודיעים להם כי המאוורר עושה רעשים מרגיזים (ומוסיפים שלפעמים הוא מפסיק לעבוד ל-5 שניות) אז הם שולחים את ה*דגם החדש* של המאוורר בחינם!. דגם זה גדול יותר,…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
E7200\E4600\4800X2 בהכללת תוצאות של מספר בנצ'ים, פחות לכיוון משחקים כבדים,איזה מן המעבדים הנ"ל עדיף,ללא קשר ליחס מחיר.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ECS P4VMM2 וכרטיס מסך גיפורס 2 64 מגה עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש גיפורס FX 128 מגה והמחשב לא עולה הטכנאי אומר לי שזה בגלל הלוח אם שהוא לא סוחב עשינו בדיקות וגם גיפורס 4 הוא לא עולה רק בגיפורס 2 עכשיו יש משהו לעשות או שצריך להעיף את המחשב לעזאזל? כי אני מת לשחק בגי' טי אי החדש אבל אני לא יכול להרשות לעצמי להיכנס להוצאה גדולה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מלפני שלוש שנים בערך (קצת יותר), המפרט בחתימה. עכשיו, רציתי לעשות שדרוגון, להחליף את הכ.מסך. אני לוטש את עיניי אל הX1800GTO2, הבעיה היא שהוא בחיבור PCI-Express. גם 7600GT לא מגיע בחיבור AGP. יש לוח אם לסוקט A עם תמיכה בPCI-Express? (וDDR רגיל, אני לא מתכוון להחליף את הזכרון) אם לא, יש כרטיס מסך קרוב כמה שיותר אליו ברמה ועם AGP? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה ?? הייתי רוצה לדעת איזה כ.רשת יש לו בדיוק (לא הבנתי אם זה WIRELESS וכרטיס רשת רגיל או מה בדיוק ...)
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2006/07/31/nvidia_to_support_sli_on_975x/
-
- 13 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, יש לי kingston 256MB 333MHZ+samsung 256MB 333MHZ. אוקיי, עכשיו יש לי שתי שאלות.... בביוס אני יכול לשנות תזמונים של BUS/DRAM/PCI/AGP הדיפולט שלי היה 4:3:2:1, בהתחלה חשבתי בטיפשותי שזה התזמונים של הזיכרונות....לא משנה, העברתי ל4:4:2:1 שהזכרונות על 153MHZ בערך.....מה זה אומר? ומה אומרים המספרים האחרים מתוך ה4? שאלה שניה.....בדקתי בCPU-Z את התזמונים של הזכונות שלי (מצורף תמונה), ואני לא יודע איך לשנות אותם כדי שיהיו יותר מהירים.....(הבנתי שכמה שהמספרים יורדים זה יותר מהיר?). אז איך משנים אותם? ואיפה? תודה, ומקווה שתעזרו לי עם הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה על 1GBX2 ב400 ש"ח חריגה עד 420 =\ רק מKSP ומSKYPC בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-