מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
יש לי זכרון של A-DATA 512DDR 400MHZ, מעבד AMD BARTON 2600+, ולוח ABIT NF7-SL אני יודע שהתזמונים של הזכרון הם 2.5 בלוח הגדרתי על 2.5 מצב ה TURBO אבל בתוכנה AIDA32 כתוב: Memory Module Properties Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) Chipset Properties Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency 2.5T RAS To CAS Delay 3T RAS Precharge 3T RAS Active Time 7T Memory Slots DRAM Slot #1 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) משהו …
-
- 14 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ראיתי שהמעבד תומך רק בזכרונות 1033. אני רוצה להזמין את המחשב מSKYPC, וראיתי שאין שם זכרונות כאלו, רק זכרונות 1300 או יותר. אפשר להרכיב את המעבד עם זכרונות יותר מהירים, או שיש פתרון אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GA-H55M-S2 , וזכרון Kingston KVR1333D3N9/2Gx2 אני רוצה לשדרג ל 2x4 1600 כלשהו. אבל הבעייה שבכל האתרים (G.skill,Corsair) וכו, אין תאימות ללוח אם שלי, האם זה כיוון שהלוח עצמו תומך עד 1333 ? האם בשדרוג ל 1600 זה יעבוד? בנוסף על אילו הייתם ממליצים עד 300 שח? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מצאתי זיכרון של סמסונג זול DDR 4 16G/2666 Samsung 3rd Party יכול להשיג ב 220 שקל שווה ? , מישהו מכיר את הזיכרון הזה ?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה ללוח אם למחשב שיהיה בו מעבד dual core של אינטל בסביבות ה-3gb, וכרטיס מסך Sapphire x800 GTO2 כמו כולם אני מחפשת לוח טוב ולא נורא יקר. אני מתלבטת עדיין בקשר לזיכרון - אם 1gb או 2x1gb תודה, mx
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אח שלי הסביר לי שלקראת סוף שנה (אזרחית) כל החברות מורידות מחירים כדי לנסות לעמוד במכסות שהן נתנו בתחזיות (אם הן עדיין לא) - לקראת הדו"חות הכספיים השנתיים. האם זה אכן קורה גם בשוק המחשבים? (ואם כן האם זה משפיע על המחירים לצרכנים ועד כמה) עריכה: אולי זה לא הפורום המתאים.. נראה לי שזה יותר מתאים לפורום כללי.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם נדפק לי הלוח אם ( :'() אז אני מחפש לוח חדש. כמו שאמרתי, הוא צריך להיות בתקן אפיק AGP. אני צריך לשים את המעבד שלי(Northwood 2.4) עליו אז הוא צריך להיות ב-Socket 478. אני גם רוצה שיהיו לו יכולות אוברקלוק טובות. אני מעדיף שהמחיר שלו יהיה בסביבות 700 ש"ח אבל שלא יחרוג הרבה. תודה רבה .
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ה X48... עכשיו יש מקום לחיבור של 5 מאוורים ויש לי 6 מאוורים (3 של המארז CM 690 ו3 של scyte שאחד מהם על הheatsink) עכשיו יש לי אחד שמחובר לכיוון כרטיסי המסך ואני רוצה להפעילו אך אני לא יודע לאיפה לחבר... הממ אין יותר חיבורי FAN =/ יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האים מעבר בן מעבד E8400 ל QX9650 יתן שיפור משמעותי בביצועים למשל במשחקים ובאופן כללי? האים השידרוג משתלם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בס"ד בלוח אם שלי יש אפשרות להכניס כבל של 24PIN ATX Power Supply יש לי ספק עם כבל 20PIN רציתי לדעת עם יש אפשרות להשתמש בו בשביל להפעיל את המחשב או שזה בעיה קישור לדף של הלוח http://eu.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=897&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=44&LanID=10 מחכה לתגובתכם תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שתי שאלות. 1. יש ברשותי מחשב נייד של DELL VOSTRO A860 ואני רוצה להרחיב לו את הזיכרון ל-4GB. איזה סוג מומלץ ובאיזה מעבדה באיזור המרכז כדאי? 2. יש לי מחשב נייח עם 2X2GB זכרונות של OCZ Titanium DDR2 ב-OC ל-1150MHZ. לא מוצא את הזכרונות באתר שלהם יותר או שאני מתבלבל עם PLATINUM. בכל מקרה, אני רוצה להרחיב לעוד 2X2GB וידוע לי שאני אצטרך לוותר על ה-OC. השאלה אם אני חייב להוסיף בדיוק את אותו סוג זיכרון או שאפשר גם סוג אחר DDR2 800MHZ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כותרת* האם הלוח הזה תומך SLI/crossfire ועם אני יכל לשים אליו 2 כרטיסי מסך של גיפרוס
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
המעבד שלי לאחרונה התחיל גם במנוחה להראות תחת TASK MANAGER שהוא כל הזמן על 100% פעילות , ואני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים ועלייה בחום של הכרטיס מסך ושלו . מה יכול לגרום דבר כזה ? הפעילות מתבצעת תחת היישום SYSTEM ב-TASK MANAGER . מה זה יכול כבר להיות ?
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הבנתי שבסידרה של B היה STEPPING C1 שהיה טוב מאוד ל OC ואילו עכשיו זה D1. השאלה שלי האם ניתן להשיג בארץ STEPPING זה ?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מעבד AMD 4800X2 וזכרון 2GB DDR2. פתיחת קבצי RAR של סרט בלוריי לוקחת הרבה זמן יחסית לקבצים רגילים. שאלה ראשונה-איזה מעבדים הולכים חזק בשוק כיום? שאלה שניה-האם החלפת מעבד תזרז את פתיחת קבצי הבלוריי באופן משמעותי? תודה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, עקב סיבה דיי מרגיזה אני לא יכול לחבר את כרטיס המסך שלי בחיבור PCIEx16 כפי שתמיד היה האם בלוח אם בעל תמיכה במספר כרטיסי מסך (למשלGigabyte Z77X-D3H ) ניתן יהיה לחבר כרטיס בודד לאחד החיבורים הנוספים ללא בעיה? האם תיתכן פגיעה בביצועים עקב כך? במקרה כזה, האם ניתן לחבר כל כרטיס PCI רגיל בחיבור PCIEx16 והוא יתפקד? תודה. נ.ב (אין חובת קריאה, החומר הזה לא לבחינה) אם זה מעניין מישהו למה אני שואל זה מכיוון שיש לי כרטיס קול דיי גדול שמתחבר ל PCIE הרגילים x1, עכשיו מרבית לוחות האם מגיעים בפורמט הבא (בלוחות חדשים התחתונים מוחלפים סלוטים המשניים לכרטיס המסך) -- (pcie1) ----------- (pcie16) --(pcie1) --(pcie1) ----------- (pci) ----------- (pci) הכ.קול לא נכנס לחיבור…
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שאלת תם: מהו המעבד המתקדם ביותר ש-8RDA+ יכול להריץ? (סדרת Socket A) מהו המעבד האחרון בסדרה? (הבנתי שסדרת המעבדים החדשה מותאמת לסוקט אחר = לא מתאים ללוח) תודה.
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
זכרונות OEM יכולים לפעול ביחד עם זכרונות אחרים ?והאים יש הבדל גדול בינהם?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש 4 כניסות למאווררים על הלוח. 1 מאוכלסות במקור ( מאוורר מעבד ). עכשיו קניתי שני מאווררים ג'נריים 80MM, אני מחבר את שניהם, ורק אחד עובד! ניסיתי בכניסה אחרת, גם כן. ניסיתי מאוורר/יציאה אחרת, גם כן רק אחד עובד! הוצאתי את החיבור ספק של כונן סידירום אחד, לבדוק שזו לא בעיה בספק, עדיין לא עובד. אני מדליק את המחשב, 3 מאווררים מחוברים ללוח, אחד מארז+אחד מעבד פועלים, השילישי עושה סימני חיים, כלמור מסתובב טיפה, וזהו! בבקשה עיזרו לי!
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם הבא: ASUS MAXIMUS VI HERO http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/ יחד עם הלוח קיבלתי דיסק דרייברים. זה מאוד נוח שהכל יותקן ישירות מהדיסק וברצף, כדי לנצל את כל הפיצ'רים שמציע הלוח. השאלה היא, האם הדרייברים הישנים שעל הדיסק, יתעדכנו לחדשים יותר באתר אסוס לאחר ההתקנה או שלא? אולי יש פתרון אחר? (נגיד במחשב הנייד שלי, יש תוכנה שהייעוד שלה הוא לבדוק אם יש עידכון לדרייברים של הלוח אם) אשמח לתשובתכם
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני בטוח שכבר הנושא הזה עלה אבל אני לא מוצא בחיפוש כשרוצים לקנות זכרונות איך יודעים אם הזכרונות תומכים ב t1
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הלוח הקיים שלי עושה בעיות עם הכרטיס מסך משום מה , הוא לא רוצה לעבוד עם החריץ של ה16X :\ הכרטיס קורס כל הזמן , ובמחשב זהה עם לוח אם אחר הכל עובד פיקס (הכוונה עם הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר) בגלל זה אני מעוניין להחליף אותו , ורציתי המלצה לאחד אחר שיתאים לי טוב למחשב שיש לי.. (המפרט מופיע גם בחתימה וגם בפרופיל..) יש לקחת בחשבון שהמארז שלי חסית קטן.. אז שזה לא יהווה בעיה יש עדיפות ליציאת HDMI מהלוח אם אבל לא כזה קריטי אם לא.. אני רוצה לוח שלא יגביל אותי בעתיד אם אני ארצה לשדרג דברים , ושיתמוך RAID.. תודה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי מעבד XP1800 לאור המחיר הנמוך של הברטון XP2500 שיש לו כידוע FSB 333 נראה כאילו זו עסקה טובה ,השאלה באם זה באמת משמעותי האם לדעתכם יהיה שינוי מהותי בביצועים ? או שכדאי להמתין למשהו טוב יותר
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2524 מעניין מתי הלוח יגכיע ארצה וכמה הוא יעלה.לפחות לפי הכתבה הזאת ניראה לוח מצויין ועדיף במיוחד לבעלי כרטיסי AGP .
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-