עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אתמול אני ואור מהפורום (holy JC / misterbla) התקנו את החבילה מג'ב טק, זה לדיון אחר, חלק מהקניה כלל משחה תרמית AC5 , לכרטיס מסך ולקירור החדש שלו (VGA Silancer) חשבנו, למה לא לשים גם על המעבד? הוצאנו את ההיטסינק, ולמרבה הפתעתנו גילינו שאין מעבד! לאחר כמה שניות של בהלה שמנו לב שהוא דבוק להיטסינק ואי אפשר להפריד ביניהם! שאור הלך, גיליתי שהמחשב לא עובד, וגיליתי שרגלי המעבד מעוקמות ולא ניתן ליישר אותן. בביצוע הפשע של הדבקת ההיטסינק למעבד אשמים PCH , אבל אני לא יודע אם הם יקחו על זה אחריות , מצד שני יש את האחריות של אינטל. מה אתם אומרים לעשות?

• 12 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by Adirz,

אני מתבלט בין הלוח של אלבטרון K8X800 PRO-II לבין הלוח של אפוקס עם הצי'פ nforce 3 250gb. אני לא מתכנן OC, אני רוצה את זה לביצועים גבוהים במשחקים . תודה ענקית לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by ביז'ו המוס,

אני רוצה לקנות זיכרונות מNEW EGG (יש לי איך להביא לארץ) ואני רוצה גיגה ראם DDR500MHZ בשני סטיקים של 512 התקציב שלי הוא עד 290 דולר מקסימום שבמקסימום. אני חשבתי על הראם הבא http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=1 אבל תרגישו חופשיים להמליץ על משהו אחר יותר טוב בתקציב הזה או לחזק את הבחירה שלי כרגע. (לא חייב להיות מניו אג. רק שתיהיה חנות גדולה ואמינה אם מחירים זולים בUSA עדיף אם משלוחים חינם)

• 14 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by OR007,

כיוון שההבדל ביניהם הוא פחות מ-100 ש"ח אני שואל שאלה זאת, למרות שאני באופן אישי נוטה לכיוון של AMD, למישהו יש בנצ'מרקים שמשווים ביניהם אולי ?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by miki_michal,

חג שמח לכולם ! אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות 64 או 128 מגה של אם אני לא טועה dim עבור פנטיום 1 166 שלי שמריץ עליו win2000 , ניסיתי בכמה חניות אבל אף אחד לא מחזיק אותם אז.. אם מישהו רוצה למכור לי בבקשה.. או להמליץ לי איפה אפשר כן להשיג, תודה, ותהנו בחג.

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  6. כבר קראתי בפורום שזאת תופעה מוכרת אז לפני שאני אתקשר מחר לPCH שם קניתי את הזכרון כדי להחליף אותו, תמליצו לי בבקשה על כל זכרון נורמלי אחר שלא יהיו לו בעיות עם הלוח שלי ושיהיה כמובן תואם לזכרון שיש לי כרגע. למי שאין כוח לבדוק את המפרט שלי אז הנה הפרטים: לוח Epox 8rda3+ זכרון Winbond 512MB PC3200 BH-5 רצוי זכרון שיתאים לOC עתידי ושיהיה כל זכרון מלבד Corsair, Geil, Samsung

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  7. אני רוצה לשדרג את מחשב לפנטיום 4 או אמד ולוח אם ומחשב שלי זה של פנטיום 3 אם אפשר להחליף פנטיום 3 ל4 ולוח אם ומארז נשאר כמו של פנטיום 3? מה אתם חושבים מה יותר כדאי לי להחליף גם את מארז או לא? בברכה עופר דוד :)

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  8. טוב אז יש כמה אופציות... 1. Mushkin DDR-RAM 512MB 3200 Blue Memory. 2. DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory. 3. Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory. Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader .4. 5. GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Ultra Memory. 6. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by yossiso,

טוב אז ככה אני זקוק לעזרה כי ממש בילבלו אותי יש לי לוח אם חדש P4P800 שרכשתי לא מזמן בגלל שהלוח הקודם פשוט מת המעבד הוא P4 1.6 אני מעוניין להגדיל את כמות הזיכרון ואם אפשר לנצל את הDUAL DDR שהלוח תומך בו בחוברת של הלו מצוין שבגלל שבFSB של המעבד שלי הוא 400 אני יכול להשתמש רק בזיכרונות במהירות 266MHZ מה יקרה אם אני ישים זיכרונות מהירים יותר? האם המשפט הקודם מתייחס רק לאפשרות של הDUAL DDR? אילו זיכרונות מומלצים (אני מעוניין לקנות 512MB)? נ.ב הזיכרונות הנוכחיים הולכים לטובת מחשב אחר בתודה מראש יוסי

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by pringles,

מה יותר עדיף בכל תחום כאילו באיזה תחומים בddr שולט ובאילו הrdram וגם מבחינת תיזמונים והכל

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by VolTAge,

יש לי היום את המחשב הזה : Intel P3 1000 VIA Apollo Pro Plus - On a Lucky Star mobo 256MB SDRAM 133 mhz G-force 2 mx 200 חשבתי על שדרוג, אני חושב לקנות ASUS TUSL2-C - 815EP LeadTek WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128MB זה אמור לעלות בערך 1600-1700 ש"ח. מה אתם אומרים ? שווה ? כמה זמן המחשב יוכל להחזיק ? האם הוא יוכל לנצל את כל הכוח של ה GF4 ? תודה. P.S לא ידעתי איפה להדביק את הת'רד הזה, אבל מכיוון שאני גם חושב לשדרג את הלוח אם, החלטתי לשים אותו פה. אם זה לא מתאים, אז בבקשה, תעבירו אותו.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by smalul,

חברה שלום, יש לי לוח GA-7VAX של Gigabyte וב-BIOS יש אפשרות של (Top Performance (Enable/Disable. רציתי לדעת מה בדיוק תפקיד האפשרות הזו? יש לי מעבד +XP 2000, שעובד ב 133X12.5. לפי מה שראיתי וכל מה שקורה כאשר אני מפעיל את האפשרות הזו הוא שה FSB עולה קצת ל 136 ובכך מהירות המעבד מתעגלת ל 1700MHz. האם זה כל התפקיד של האפשרות הזו או שיש כאן עוד משהו שאני לא מודע אליו? בנוסף, Armageddon כתב באחת ההודעות האחרונות שלו שמומלץ לכבות אפשרויות כאלו ב BIOS - מה בדיוק אפשרות זו גורמת ש Armageddon ממליץ לכבות אותה ב BIOS? תודה על התגובות.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  13. אני חושב שיש לי בעיה עם המאוורר של המעבד... אני לא מצליח דרך הביוס לראות מה המהירות של הסיבוב שלו, לא מצליח לעשות כלום... זה ככה? או שמשהו פה דפוק? אני רק יכול להגיד שהוא מסתובב...

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  14. :האם זכרות DDR2 500/533 ישפר משמעותית את ביצועי המחשב לעומת אותה כמות זכרון ב DDR400 ? מדובר על מחשב שאני עומד לקנות לצורך קידודים,לא משחקים.

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  15. טוב הסתכלתי בKSP וראיתי מעבד כפול ליבה של אינטל 2.8x2 ב1560 שקל..ו3.0x2 ב1950 הכפול ליבה של AMD 3800+X2 עולה 2250 מה כדאי מבין כל אלה בהתחשב בהפרש המחירים ? האם האינטל שיחסית זול 2.8 כפול ליבה עולה בהרבה על הAMD 3200+ וניס ?

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by asaf16,

זה זיכרון רגיל למה הוא כל כך יקר?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  17. הבנתי שהו לא תומך ב-CF/sli אז איך אני משמיש שני כרטיסים מאותו סוג (6570 1gb)

18. Started by adamginz,

הקריאה שאני מקבל ב-HWMONITOR היא 7.2V ב+12V בביוס הקריאה היא 12.19V למישהו יש מושג מה הבעיה? הלוח מקורי של אינטל H67BL

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by Adun,

שלום, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם הבא: ASUS MAXIMUS VI HERO http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/ יחד עם הלוח קיבלתי דיסק דרייברים. זה מאוד נוח שהכל יותקן ישירות מהדיסק וברצף, כדי לנצל את כל הפיצ'רים שמציע הלוח. השאלה היא, האם הדרייברים הישנים שעל הדיסק, יתעדכנו לחדשים יותר באתר אסוס לאחר ההתקנה או שלא? אולי יש פתרון אחר? (נגיד במחשב הנייד שלי, יש תוכנה שהייעוד שלה הוא לבדוק אם יש עידכון לדרייברים של הלוח אם) אשמח לתשובתכם

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by PizzaDT,

אוקיי אז זה הסיפור: זה היה מזמן. כשניסיתי להדליק את המחשב היה נראה כאילו הוא נדלק אבל במסך לא הייתה תמונה, ואז צפצופים. אחרי כמה נסיונות ומשחק בכבלים הוא היה נדלק בדרך כלל. ואז זה פשוט הפסיק, הוא הפסיק להדלק לא משנה כמה פעמים הדלקתי וכיביתי. אז הלכתי לטכנאי, שבדק ואמר שזה הכרטיס מסך, אז החליף לי לקחת 9500GT כשהיה לי 2900XT. והמחשב פעל דיי הרבה זמן עד ששוב...אותו דבר, שום תמונה במסך. קניתי לפטופ וזרקתי את המחשב לארון, היום החלטתי לתקן אותו, והטכנאי שבדק אמר שזה הלוח אם. (הבאתי לו את המחשב עם ה2900XT). שאלתי אותו בקשר לכרטיס מסך והוא אמר שהוא דווקא בסדר. אז ככה. המפרט של המחשב: Q6600 הלוח אם שלא עובד הוא P5n-sli או וואריינט של זה...לא זוכר בדיוק, זה לא משנה הוא לא עובד. 290…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by aiw1,

רצתי לדעת האם זיכרון מוגדר בxmp כ 2T זה אומר שגם בלוח amd הוא יהיה 2T או שיכול להיות שהזיכרון הוא גם 1T ורק באינטל הגדירו אותו כ2T כי קראתי איפה שהו שאינטל עובד רק ב 2T שזה נשמע מוזר אבל העדפתי לוודות את זה לפני שאני משנה את התזמונים ועוד דבר מה הם הערכים twr tfaw trtp twtr האם אני חיב לשנות אותם או יכול להשאיר אותם על אוטומט ואם כן לשנות לאיזה ערך תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  22. Started by tagada0071,

הI7-2700K הוא לכשעצמו מספיק עוצמתי גם לפני OC למשחקים כמו COD3 MF וBF3 וכאלה .. נכון ? פשוט זה מסקרן אותי

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by mtao21,

שלום איך קוראים לזה קירור צפוני כמו כן תמונה http://intel-dx79si.com/images/Intel-DX79SI-motherboard-450w.jpg צלעות שרשום dx79si זה איך קוראים לקירור? איך משיגים האלה (לא חייב אותו שם שלו)

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by toppy,

שלום, אני צריך לקנות זכרונות עבור מחשבים אצלי בעבודה, המחשבים הם מחשבי מותג (IBM) והבנתי שיש לפעמים בעיות עם זה. הרצתי CPU-Z וראיתי שאצלי (שארגנתי לו 512MB) מותקן זכרון SDRAM של קינגסטון, בתזמון 3-3-3-6, ב133MHZ. שמתי לב שיש לי גם תזמונים ל100MHZ של 2-2-2-5, מה עדיף? לעבוד ב133 על CL3 או ב100 על CL2? האם זה מה שיכול לגרום לחוסר תאימות, אם אני אקנה עם תזמונים אחרים? המחשבים הם P4 1.6. http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=679475g&sitestyle=ibm הנה לינק בעקרון למה שהיצרן ממליץ: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-39180 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  25. מדוע זה שונה לדוגמא ממעבר בין 533mhz ל667mhz

• 9 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים