מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
-
לאיזה מעבד הוא משתווה הוא טוב יותר מ Q6660 ? או מ Q9550 ושמעתי ש Q9550 זה שתי ליבות מודבקות זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה בנוגע למדבדים החדשים של AMD? קודם כל המעבד הזההלינק צונזר - נא לא לפרסם חנויות בפורום/ אני קניתי AMD2000 אבל זה היה משהו שונה,מה זה + BOX CPU ו-0.13 micron? מה ההבדל בין זה למה שיש לי? ומה זה ה-512K שמןזכר במעעבדים מסוימים?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תאמרו לי, למה לא להריץ את AXP2000 ב- 166X10 (במקום 133X12.5)? הרי מבחינת שאר הרכיבים אין OC האם יש הבדל למעבד באיזה צורה מגיע ל- 1667Mhz שלו? יש יתרון ברור והוא שהזכרונות ירוצו ב- 333Mhz, השאלה יש יש חסרונות כלשהם.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
שלום האם מישהו מכיר לוח אם עם תושבת 478 למעבד עם תמיכה בPCI express או הפניה למקום בו אפשר לבדוק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
מעבד אט'לון בארטון 2500+ 333MHZ זכרון ווינבונד 512MB 3200PC (אלא אם אנשים יצליחו לשכנע אותי שלא, ואני הולך הולך ומשתכנע, אגב. אם לא אז זה יהיה טווינמוס תואם במהירות ובנפח). WD 60GB 7200 8MB. המערכת בעיקר למשחקים. כל השאר די לא חשוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני שלב אחד לפני הקנייה של אחד מהמעבדים הנ"ל. אני תוהה האם להשקיע 1800 או 3,000. מה לדעתכם עדיף?
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב הוא נדלק ל-5 שניות ונכבה וגם עושה רעש היום ונורא. ושאני מנסה לסובב ביד את המאורר המעבד הוא מסתובב בהתנגדות מסויומת לא כמו מאוורר המחשב הרגיל.ושאני מפעיל את המחשב המאוורר בכלל לא מסתובב.הנה: רעש המחשב: ופה מאורר המעבד לא מסתובב:
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אולי מישהוא מכם ישים לב שיש עוד דיון שלי בפורום מפרטי מחשב ..החלטתי ךנסות לשמוע חווד דעת גם בפורום הנ"ל (אני יודע שמרביתכם פעילים ביותר מפורום אחד) אכן מרבית ההודע מועתקת מהדיון השני ברשותי מחשב בן כ3 שנים . המרט הנוכחי הוא : C2D E8400 @ 3 GHz Gigabyte ep45-ds3r kingstone 800 Mhz 1 Gb X 4 ENGTX460 DirectCU/2Di/1GD5 psu : nzxt 600 watt (not 80% eff case : nzxt phantom 3 hdds Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler זה המפרט בגדול יש 4 מאוורים במארז.. אני מחפש לשדרג את המחשב (לוח, מעבד,זכרונות וספק) מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ניראה לי שיש איפה אפשר לחסוך חח.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה …
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GA-P35-DS3L לבין GA-P35-DS3 ? שמעתי אנשים שאמרו שלגירסא עם הL אין חיבור IDE.. זה מאוד מגביל? ולגירסא בלי הL יש תמיכה של RAID, לא שאני צריך.. אני רוצה לחבר כונן ישן שיש לי על המחשב הזה למחשב שאני אקנה ולשם כך אני צריך חיבור IDE. אני יודע שגם יש הבדל במספר חיבורי הSATA - בגירסא ע הL יש 4 חיבורים על הלוח אם ועל הגירסא השנייה יש 6? מה כל שאר ההבדלים? הרכיבים אותו דבר? כי כתוב שהרכיבים של DS3 יעילים יותר, פחות חשמל, יותר חיים, מהיר יותר. אני צריך דעה של אנשים שמבינים בבקשה. ובטוחים.
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
בגלל בעיות איטיות עם הארד דיסק נראה לי שמין הראוי שאני יעדכן את גירסאת הביוס (אין לי את אופציית ה S.M.A.R.T) אז ככה יש לי לוח אם של VIA... שאני מפעיל את המחשב יש את הלוגו הזה של Energy Star ועוד שאלה האם הגדרות הנוכחיות של הביוס ישמרו או שאני יצטרך להגידר הכל מההתחלה?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קניתי מערכת העובדת ב- DUAL DDR עם שני סטיקים של WINBOUND 512 MB 3200. ב-BIOS תחת MEMORY FREQUENCY ב- AUTO MODE הוא כותב 333 MHZ...זה לא אמור להיות 400? כמו כן על סטיק אחד כתוב BH-5 ועל השני BH-6... האם זו סיבה נוספת לכך שהWINDOWS קורס תכופות, זה משפיע על היציבות?
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה איזה זכרונות לקנות למחשב שלי, כמה עדיף למולטי טאסקינג, איזה כמות CL וכו'. המפרט אצלי בצד...
-
- 11 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה תפקיד הגשר הצפוני והדרומי(כל אחד בניפרד,אני יודע מה תפקידם הכללי)?תודה
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אחוז? ואם כן האם זה יכול לגרום לירידה בביצועים או לקיצור חייו של המעבד? כי לפני כמה זמן חיברתי ארבע חלקים של שתי סרטים לחלק אחד לכל סרט וזה לקח 40 דקות,אני יודע שהמעבד אמור לעבוד כמעט בfull load אבל 100 אחוז? האם זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בימים האחרונים נראה שהרבה אנשים נכנסו למערבולות דיונים בקשר באיזה מעבד לבחור מה יותר טוב וכו . זה בדיוק מה שרוצים באגף השיווק של AMD ואינטל לבלבל אותכם לגמרי. רב הנסתר על הגלוי ! רבותי זוהי תקופת מעבר בעולם המיחשוב וכמו שאתם יודעים תקופות מעבר הם תקופות לא יציבות ממש כמו מזג אוויר! המלחמה בעיצומה ושתי החברות תקועות עם טכנולוגיות יצור על המדף, כדי להפטר מהם עושים מן טכנולוגית אמצע ! הכלאה בין חדש לישן! הסיבה היא, שעדיין השוק מוצף במעבדים בארכיטקטורה של 90NM .הם לא יכולות לדפוק את הספקים שלהם עם סחורה חדשה לכן עשו הכלאה שעדיין מתאימה לתנאי השוק היום. המתינו בסבלנות ואל תתפתו! הדברים עדיין בחיתולים . תסתכלו על מיקרוסופט באו בהצהרות בומבה על טכנולוגית החלונות מהחלל החיצון ותר…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלם לכולם רציתי קודם לוודא שהבנתי נכון מה זה -SATA ע"פ מה שמצאתי וקראתי זה אמור להחליף את כבלי הנתונים שבמחשב, בין הלוח אם ולחלקי החומרה האחרים. ושאלתי נניח לוח אם שתומך בכך - האם יש חלקי חומרה אחרים שתומכים בכך ? האם שווה להשקיע בלוח אם שכזה כלל ? ולגבי DDR - האם הוא עדיף על RDRAM ? עד כמה שידוע לי אין תמיכה למהירות אופטמלית של -RDRAM ומה גם שהוא קצת יקר, ואם אני טועה אשמח שתאירו את עיני. והאם עדיך 1X512 או 2X256 אשמח לתשובה
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
כמו בכותרת הלוח הולך להשתלב עם 2*9600gt עם q6600 ועם 4GB ראם הלוח צריך להגיע לבאס של 400 לפחות יציב עם 4 סטיקים של זיכרון עליו
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם ישן של ASUS מסוג: P2B-F אני עובד תחת WINXP איך אני מעדכן את ה BIOS של לוח האם? הורדתי מהאתר של ASUS קובץ עידכון aflash.a איך מפעילים אותו?? תודה, יוסי
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אפשר בבקשה דירוג של הכרטיסים הטובים ביותר מלמעלה למטה..!? אני חשבתי על זה תהאמת... CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS המפרט שלי...: AMD ATHLON DUAL CORE X2 6000+ 3.0GHZ ASUS M2N-E BFG GEFORCE 8800GT 512MB 256BIT OC2 transcend 1gb DDR2 667mhz CL5 X1 סלוט אחד ENERMAX LIBERTY 400W WD AAKS 250GB 16 MB 7200RPM SATA2 איזה זוג כרטיסים מתאים למפרט הזה...? עוד שאלה...: יש לי עכשיו כרטיס 1GB בודד במחשב והוא די חדש... חודשיים וחצי 3.... הכרטיס הוא..: transcend 1gb DDR2 667mhz CL5 X1 האם להוריד את הכרטיס כשאקנה את הזוג שתמליצו לי או להשאיר אותו... (יש לי מקום ל4 סלוטים והוא לוקח רק סלוט 1)
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איך המעבד AMD DUAL CORE 4600 AM2 הוא 2.4GHZ בכלליות הוא טוב למשחקים? הוא יעשה צוואר בקבוק עם 8800GT ? שניהם ביחד עם 4GB RAM יריצו קרייסיס על MED עם 1680X1050?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
טוב אני צריך המלצה לזיכרונות טובים לOC שיעמדו בבאס של לפחות 270.. התקציב זה 1000 שקל ושיהיה 1024 מגה (512X2) תודה מראש עריכה מצאתי את אלה איך הם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3220
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
נשרפו לי מעבד AMD 1700+ ולוח גיגהביט 7VRXP לפני שבועים אבל למזלי קניתי את החלקים מחנות אמינה שהיה לי אחריות שלוש שנים קיבלתי היום את הלוח ואת המעבד ( וגם קניתי מארז חדש ) הרכבתי הכול והדלקתי המחשב נדלק ופתאום שמעתי כזה רעש לא ברור ואז הוא נכבה. היה ממש קצת ריח ( לא הרבה כמו בפעם הקודמת שנשרף) חוץ מזה אני רוצה להדגיש שהמאוורר של המעבד פעל כמו שצריך! לא הבנתי מה קורה ישר נתקתי מהחשמל בדקתי שהגוף קירור יושב כמו שצריך הדלקתי שוב והוא מייד נכבה ללוחות האלה יש הגנה של חום??? ( גיגה ביט - 7VRXP) מה יכול לגרום לשרפת המעבד והלוח? תעזרו לי אני כבר לא יכול !!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-