מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני סטיקים של זיכרונות 2gb 1333 cl5 וברצוני להוסף עוד 4gb זיכרון כדי שיהיה לי על המחשב 8gb . אני משתמש במערכת 64bit windows 7 ,וגם בxp32 שאני משתמש איתו בתוכנה של עריכת סרטים שלא תומכת בwindows7 . השאלה שלי: בשביל לא לאבד את הדואל צ'אנל האם אני חייב לקנות עוד 2 סטיקים זהים לחלוטין ממה שיש לי כרגע עם אותו מהירות 1333 וcl5 ואותו חברה ? או שאני יכל אפילו עם אחד אחר של 4gb ולא משנה איזה מהירות.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
אוקי, בצורה מוזרה למדי יגיעו לידי 3 מעבדי פנטיום 3 800 או אפילו ארבע. עכשיו... מה לעשות איתם??????????????????????? (ועכשיו יש בטח ספאמרים מתחכמים שיגידו: תן לי אותם, אז אל תגידו...) בכל מיקרה, שווה לי לקנות לוח ל4 מעבדים? כמה יעלה בערך? הוא יכול לתמוך גם בDDR או רק בSDRAM? ??? ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים... עריכה: יהיה אפשר לעשות אובר-קלוקינג לFSB ולמעבדים??? פנטיום 3, אחרי הכל 133 FSB.. עריכה 2: מממ... נכנסתי לדובים ולאסלנט ואני רואה לוחות רק ל2 מעבדים בלמעלה מ1500 ש"ח, מעודכן או שזה המחיר?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, ברשותי לוח אם מסוג ASUS A8V-E SE אני רוצה לעדכן לו את הדרייבר - קיבלתי במקור דיסק עם התקנה של הדרייברים (כרגע מותקן) אולם רציתי לדעת אם קיים שדרוג לדרייבר והיכן להוריד. תודה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עד 1500 שקל לוח אם רצוי של GIGA BYTE זיכרון ומעבד אתלון שלא מתחמם יותר מדי !!! תודה מראש!!
-
- 41 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי לוח EPOX שתומך ב P4/CELERON. כרגע מחובר מעבד CELERON. חיברתי את חיבור ה 20 פין מהספק ללוח, אבל *לא* חיברתי את חיבור 4 הפינים מהספק ללוח. בשביל מה מיועד החיבור הזה ? כרגע ראיתי בחוברת של הלוח כי אם הוא לא מחובר אז המחשב לא יעלה, אבל המחשב עולה והכל בסדר אשמח לקבל תשובה תודה נ.ב. על המשחב מותקן זיכרון KINGSTON 256MB 333MHZ סטיק בודד
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
לאיזה מעבד הוא משתווה הוא טוב יותר מ Q6660 ? או מ Q9550 ושמעתי ש Q9550 זה שתי ליבות מודבקות זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה בנוגע למדבדים החדשים של AMD? קודם כל המעבד הזההלינק צונזר - נא לא לפרסם חנויות בפורום/ אני קניתי AMD2000 אבל זה היה משהו שונה,מה זה + BOX CPU ו-0.13 micron? מה ההבדל בין זה למה שיש לי? ומה זה ה-512K שמןזכר במעעבדים מסוימים?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תאמרו לי, למה לא להריץ את AXP2000 ב- 166X10 (במקום 133X12.5)? הרי מבחינת שאר הרכיבים אין OC האם יש הבדל למעבד באיזה צורה מגיע ל- 1667Mhz שלו? יש יתרון ברור והוא שהזכרונות ירוצו ב- 333Mhz, השאלה יש יש חסרונות כלשהם.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
שלום האם מישהו מכיר לוח אם עם תושבת 478 למעבד עם תמיכה בPCI express או הפניה למקום בו אפשר לבדוק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
מעבד אט'לון בארטון 2500+ 333MHZ זכרון ווינבונד 512MB 3200PC (אלא אם אנשים יצליחו לשכנע אותי שלא, ואני הולך הולך ומשתכנע, אגב. אם לא אז זה יהיה טווינמוס תואם במהירות ובנפח). WD 60GB 7200 8MB. המערכת בעיקר למשחקים. כל השאר די לא חשוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני שלב אחד לפני הקנייה של אחד מהמעבדים הנ"ל. אני תוהה האם להשקיע 1800 או 3,000. מה לדעתכם עדיף?
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב הוא נדלק ל-5 שניות ונכבה וגם עושה רעש היום ונורא. ושאני מנסה לסובב ביד את המאורר המעבד הוא מסתובב בהתנגדות מסויומת לא כמו מאוורר המחשב הרגיל.ושאני מפעיל את המחשב המאוורר בכלל לא מסתובב.הנה: רעש המחשב: ופה מאורר המעבד לא מסתובב:
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אולי מישהוא מכם ישים לב שיש עוד דיון שלי בפורום מפרטי מחשב ..החלטתי ךנסות לשמוע חווד דעת גם בפורום הנ"ל (אני יודע שמרביתכם פעילים ביותר מפורום אחד) אכן מרבית ההודע מועתקת מהדיון השני ברשותי מחשב בן כ3 שנים . המרט הנוכחי הוא : C2D E8400 @ 3 GHz Gigabyte ep45-ds3r kingstone 800 Mhz 1 Gb X 4 ENGTX460 DirectCU/2Di/1GD5 psu : nzxt 600 watt (not 80% eff case : nzxt phantom 3 hdds Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler זה המפרט בגדול יש 4 מאוורים במארז.. אני מחפש לשדרג את המחשב (לוח, מעבד,זכרונות וספק) מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ניראה לי שיש איפה אפשר לחסוך חח.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה …
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GA-P35-DS3L לבין GA-P35-DS3 ? שמעתי אנשים שאמרו שלגירסא עם הL אין חיבור IDE.. זה מאוד מגביל? ולגירסא בלי הL יש תמיכה של RAID, לא שאני צריך.. אני רוצה לחבר כונן ישן שיש לי על המחשב הזה למחשב שאני אקנה ולשם כך אני צריך חיבור IDE. אני יודע שגם יש הבדל במספר חיבורי הSATA - בגירסא ע הL יש 4 חיבורים על הלוח אם ועל הגירסא השנייה יש 6? מה כל שאר ההבדלים? הרכיבים אותו דבר? כי כתוב שהרכיבים של DS3 יעילים יותר, פחות חשמל, יותר חיים, מהיר יותר. אני צריך דעה של אנשים שמבינים בבקשה. ובטוחים.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
בגלל בעיות איטיות עם הארד דיסק נראה לי שמין הראוי שאני יעדכן את גירסאת הביוס (אין לי את אופציית ה S.M.A.R.T) אז ככה יש לי לוח אם של VIA... שאני מפעיל את המחשב יש את הלוגו הזה של Energy Star ועוד שאלה האם הגדרות הנוכחיות של הביוס ישמרו או שאני יצטרך להגידר הכל מההתחלה?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי מערכת העובדת ב- DUAL DDR עם שני סטיקים של WINBOUND 512 MB 3200. ב-BIOS תחת MEMORY FREQUENCY ב- AUTO MODE הוא כותב 333 MHZ...זה לא אמור להיות 400? כמו כן על סטיק אחד כתוב BH-5 ועל השני BH-6... האם זו סיבה נוספת לכך שהWINDOWS קורס תכופות, זה משפיע על היציבות?
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה איזה זכרונות לקנות למחשב שלי, כמה עדיף למולטי טאסקינג, איזה כמות CL וכו'. המפרט אצלי בצד...
-
- 11 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה תפקיד הגשר הצפוני והדרומי(כל אחד בניפרד,אני יודע מה תפקידם הכללי)?תודה
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אחוז? ואם כן האם זה יכול לגרום לירידה בביצועים או לקיצור חייו של המעבד? כי לפני כמה זמן חיברתי ארבע חלקים של שתי סרטים לחלק אחד לכל סרט וזה לקח 40 דקות,אני יודע שהמעבד אמור לעבוד כמעט בfull load אבל 100 אחוז? האם זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בימים האחרונים נראה שהרבה אנשים נכנסו למערבולות דיונים בקשר באיזה מעבד לבחור מה יותר טוב וכו . זה בדיוק מה שרוצים באגף השיווק של AMD ואינטל לבלבל אותכם לגמרי. רב הנסתר על הגלוי ! רבותי זוהי תקופת מעבר בעולם המיחשוב וכמו שאתם יודעים תקופות מעבר הם תקופות לא יציבות ממש כמו מזג אוויר! המלחמה בעיצומה ושתי החברות תקועות עם טכנולוגיות יצור על המדף, כדי להפטר מהם עושים מן טכנולוגית אמצע ! הכלאה בין חדש לישן! הסיבה היא, שעדיין השוק מוצף במעבדים בארכיטקטורה של 90NM .הם לא יכולות לדפוק את הספקים שלהם עם סחורה חדשה לכן עשו הכלאה שעדיין מתאימה לתנאי השוק היום. המתינו בסבלנות ואל תתפתו! הדברים עדיין בחיתולים . תסתכלו על מיקרוסופט באו בהצהרות בומבה על טכנולוגית החלונות מהחלל החיצון ותר…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלם לכולם רציתי קודם לוודא שהבנתי נכון מה זה -SATA ע"פ מה שמצאתי וקראתי זה אמור להחליף את כבלי הנתונים שבמחשב, בין הלוח אם ולחלקי החומרה האחרים. ושאלתי נניח לוח אם שתומך בכך - האם יש חלקי חומרה אחרים שתומכים בכך ? האם שווה להשקיע בלוח אם שכזה כלל ? ולגבי DDR - האם הוא עדיף על RDRAM ? עד כמה שידוע לי אין תמיכה למהירות אופטמלית של -RDRAM ומה גם שהוא קצת יקר, ואם אני טועה אשמח שתאירו את עיני. והאם עדיך 1X512 או 2X256 אשמח לתשובה
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-