מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קונה מחשב חדש: AMD 3200 - 939 XFX 6600GT EPOX EP-9NDA3+ עכשיו אני צריך זיכרון חזק כי המחשב הולך להיות למשחקים חזקים... אני צריך זיכרון חזק 512 דואל אבל שלא עובר את ה700 שקל מה לקחת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בס"ד Gigabyte GA-8IPE775G Intel 865PE P4 3.0 GHz 800MHz 1 MB Cache LGA 775 Box בעיקר למשחקים ושדרוג בעתיד....
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
P5QPRO http://tms.co.il/product/5648 P5Q http://tms.co.il/product/5647 מפרט כללי http://tms.co.il/preview/spec/kmbcqvj8 אכן מיועד OC, אחד אמר לי שה PRO עדיף...(CF , Raid קירור יותר טוב ומייצבי מתח) אני מעוניין לשמוע גם מומחים בנושא והאם הוא תומך ב DDR3 ?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי כרגע מעבד 1.4 G של אינטל ובסך הכל הוא לא רע והלוח שלי הוא אינטל גריבלדי 850 (הצי'פ) רציתי לדעת האם הלוח הזה מתאים לקבל מעבד 2 גיגה של אינטל?? והאם באמת כדאי לשדרג? יש לי כרגע 256 זיכרון RDRAM וכרטיס מסך GF4 של אסוס האם באמת יהיה כזה הבדל גדול בינהם???? תודה גל
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום אני מבקש עזרה בבחירת לוח אם לדיורון. אני לא מחפש לוח עם ביצועי על אני מסתפק בלוח עם הכול על הלוח כ.מסך כ.קול כ.רשת ורצוי עם sata .
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בין סוקט 1366 לבין 1156 האים אני יכול לשים מעבד I7 בלוח 1156 או מעבד I5 ב1366 ולמה יש שני סוקטים שונים למעבדים חדשים מוזר?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אוקי, אני עומד לקנות מחשב חדש, עכשיו אני כנראה אקנה 2GB זכרונות... והמליצו לי ללכת על 2*1GB, השאלה שלי היא- לא עדיף לקנות במקום 2 של 1GB זיכרון אחד של 2GB? ככה גם ישאר לי מקום פנוי שבעתיד אני אוכל להוסיף עוד... ואם אני אקנה 2*1 אז אני אתפוס שתי מקומות... כלומר אני אצטרך להוציא את אחד מהם בעתיד אם אני ארצה לשדרג לא? אני אשמח לדעת אם חוץ ממה שאמרתי על שדרוג בעתיד אם יש הבדל כלשהו בין 2 של 1GB לבין אחד של 2GB תודה מראש לעונים ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
משתמשי חמשב רוכשים "זכרונות" בצורת DIMM, כלומר לוח קטן ועליו מולחמים ג'וקים. ה"מהירות" של ה-DIMM תלויה בשני גורמים. במהירות של הג'וקים שעליו, ובצורת הארגון שלהם על גבי הלוח ממודפס. מרבית יצרני הג'וקים מסמנים על גבי האריזה סימון שממנו אפשר ללמוד את מהירות התגובה של הג'וק. לגודמא, חברת Winbond מסמנת את הרכיבי ה-DDR שלה באופן הבא: אם הספרה האחרונה של הרכיב היא 5 - פרושו שהרכבי מגיב במהירות של 5 ננו שניה. מהירות כזו מתאימה לזכרונות DDR400. אם הספרה האחרונה היא 6 אזי הזכרון הוא בקצב של DDR333. אם הספרות האחרונות הן 75 אזי הג'וק הוא מסוג DDR266. הבעיה היא לגבי אירגון הרכיבים. לא ברור לי כיצד משפיע אירגון הרכיבים על המהיורת הכוללת. האם ארגון בצורת 32Mx8 שונה מבחינת המהיורת מאר…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב שמכיל לוח אם P67A-UD3-B3 וזכרונות 2X4GB מסוג CMX4GX3M1A1600C9. אני מעוניין לשדרג את כמות הזיכרון שפועלת במחשב באופן משמעותי, ומתלבט בין הוספה של זכרונות 2X8GB לזכרונות הקיימים לבין החלפה שלהם בזכרונות 4X8GB. השדרוג נועד לשימוש שוטף ביישומים שדורשים כמות זיכרון גדולה, כגון הפעלה של מספר מכונות וירטואליות. אילו זכרונות 2X8GB ניתן להוסיף באופן שבו לא תהיה איזושהי בעיית תאימות עם הזכרונות הקיימים? לחלופין, האם מוטב לרכוש שני סטים זהים של זכרונות 2X8GB לצורך החלפת הזכרונות הקיימים? האם להערכתם צפוי להיות הבדל מורגש בין כמות זכרון כוללת של 24GB (סטיקים של 2X4GB ו-2X8GB) לבין 32GB (סטיקים של 4X8GB), באופן שמצדיק את התוספת הכספית הנדרשת עבור ה-8GB הנוספים?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte 7vaxp ultra AGPx8 FSB333 וזכרון 256mb של סמסונג במהירות 400 ומעבד אטלום אקס פי 1900 השאלה שלי היא האם המישה מנצל את הזכרון במלואו (את כל ה 400MHZ) תודה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכם אז זה קצת מורכב תשתדלו לא לאבד סבלנות יש לי מחשב HP שמבאס לי את החיים בתכלס המארז נוראי וקטן ואין לי שם מקום לכלום - לא להרחבות ולא לשינויים ותכלס מצטער שקניתי אותו אפילו הלוח אם מולחם למארז עצמו ולא ניתן להוציא אותו מהמארז כי זה מחשב מותג . מה שחשבתי לעשות זה לקנות לוח אם חדש ומארז חדש ולקחת את כל החומרה ולדחוף לחדש. יש לציין שחצי מהחומרה במחשב חדשה כולל כרטיס מסך , ספק כוח , דיסק קשיח הכל חדש ומשודרג. אני מתכוון להשקיע כרגע במארז ממש טוב שיחזיק לי לשנים ונכון לעכשיו לוח אם טוב וחדש שמתאים למעבד שציינתי . התקציב 400 ש"ח ללוח אם - מחפש משהו שמתאים לגיימינג ויש לו יציאות SATA 3 - הלוח אם אמור להספיק לשנתיים עד שאחליף מעבד למעבד מתקדם יותר וכתוצאה מכך גם אח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על רכיבים לא נעים, כמו זיכרון מעבד, לוח או כרטיס מסך(בלי להתייחס למאווררים כמובן): האם יכול להיות רכיב שעובד, אבל מדי פעם יש "בעיות" כמו ירידה בביצועים, קריסה או פעולה לא תקינה של תוכנה כלשהי? זה 100 אחוז תקין או לא תקין בכלל או שיש מצבים באמצע? ראיתי תוכנה שבודקת את יציבות הזכרון...למה הכוונה?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי אחים שלי, אני צריך עזרה ואני יודע שאתם תוכלו לעזור. יש לי לוח אם עם צ'יפסט 945P שיש לו תמיכה ב-CORE 2 DOU, ותמיכה ב1066MHZ FSB, ואני רוצה לקנות לו את המעבד E6750, שכמו שאנחנו יודעים יש לו 1333MHZ FSB, ופה הדילמה, המעבד יפעל למרות זאת ורק יפעל עם 1066 MHZ של מהירות באס, או שאני לא אכול לשים את המעבד עליו? כי אם לא אז אני אצטרך לקנות את ה-E6700 והוא עולה יותר מקואד קור בגלל הבעיית שיווק שלו. אז בבקשה תעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
לפני קצת זמן היה הפסקת חשמל אצלנו בבינין .ובאותו זמן ההיתי במחשב.אחרי שהחשמל חזר אני מדליק את המחשב והוא לא עובד טוב. אני פותח את המחשב ומוציא את המעבד כדי לנות אותו.אני מנקה אבל בטעות שברתי פין.החזרתי הכל והמחשב עובד.אחרי ככה יומים(ביומים האלו לא הפעלתי משחקים)אני משחק במשחקים והביצועים ממש ירדו.COD4 לא עובד לי טוב.GUITAR HERO ועוד מלא משחקים.ואם כרטיס כמו שיש לי 4850 אני אמור להפעיל את המשחקים האלו בלי בעיה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף? e6400+ GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 e6300+Asus P5B איזה שילוב עדיף מכיוון שמדובר עם כל המחשב בהבדל של 100 ש"ח gb 665 e6400 1244 = 1765 / asus 729 e6300 1036 = 1909 ד"א לאחרונה אני דיי חופר פה אז סליחה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חנות מסויימת מציעה למכירה מעבד AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 ב-406ש"ח, מחיר טוב למעבד והסטפינג הזה?
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי הוספתי SAMSUNG 256 MEG PC2700 שהצטרפו ל CRUCIAL 256 MEG PC2100 התקנתי את הזכרון והמחשב עלה בלי בעיות הזכרונות עובדים על CAS2 ועל 266MHZ כי זה המקסימום שהלוח שלי תומך. עכשיו בדקתי בסנדרה ורשום שיש 512 מגה מותקן אבל בTASK MANAGER רשום שיש לי רק 256 מגה מה לא בסדר פה? חשוב לציין שניסיתי להליף בין הסלוטים אך עדיין מזוהה רק 256 מגה כלומר סוג אחד של סטיק ניסיתי גם להפעיל את הסמסונג לבד והמחשב עלה אני חושב שפשוט יש בעיית תאימות בין הזכרונות מה אתם אומרים להחליף את הסמסונג בזכרון PC2100?
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, אבקש את עזרתכם/עצתכם בנוגע לבחירת לוח ומעבד מתאימים לשימושים בסיסיים כרגע (אולי גם שימושים מתקדמים יותר בעתיד). התקציב הוא בסביבות ה 3000 ש"ח למחשב כולו (לא כולל מסך). בחנות הקרובה לביתי הציעו לי (יותר נכון ביקשתי) את המפרט הזה: מעבד - אינטל D805 (כפול ליבה). לוח - Asus P5LD2. זיכרון - DDR2 533MHz - 512MB. כל השאר (דיסק 80GB, כונן דיסקטים, X550, מקלדת, עכבר ומארז פשוטים) לא רלוונטי לפורום זה (אני אשאל בקשר לכרטיס מסך בפורום גרפיקה). סה"כ 3000 ש"ח מזומן או 3150 ש"ח ב 6 תשלומים. עכשו, בחנות לא מוכרים בכלל מעבדים/לוחות לסוקט 754 יותר, ואין להם את הסמפרון 3000 לסוקט 939. בהתחלה רצו להציע לי מעבד AXP 2200, אבל אמרתי שזה בכלל לא משתלם כי זו טכנולוגיה ישנה (2 ד…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
לדוגמה : KINGSTON 2048MB DDR3 CL9 או KINGSTON 2048MB DDR3 CL3 ואותו זיכרון, ללא סימון CL. מה זה בכלל הסימן הזה? עד כמה שהבנתי מקריאה, ככל שהסיפרה הנלווית לסימון CL נמוכה יותר, כך ייטב. מה קורה במצב בו לא מופיע כלל הסימון כמו KINGSTON 2048MB DDR3 בקיצור, מה עדיף עם הסימון או ללא ולמה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של זיכרונות 2gb 1333 cl5 וברצוני להוסף עוד 4gb זיכרון כדי שיהיה לי על המחשב 8gb . אני משתמש במערכת 64bit windows 7 ,וגם בxp32 שאני משתמש איתו בתוכנה של עריכת סרטים שלא תומכת בwindows7 . השאלה שלי: בשביל לא לאבד את הדואל צ'אנל האם אני חייב לקנות עוד 2 סטיקים זהים לחלוטין ממה שיש לי כרגע עם אותו מהירות 1333 וcl5 ואותו חברה ? או שאני יכל אפילו עם אחד אחר של 4gb ולא משנה איזה מהירות.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
אוקי, בצורה מוזרה למדי יגיעו לידי 3 מעבדי פנטיום 3 800 או אפילו ארבע. עכשיו... מה לעשות איתם??????????????????????? (ועכשיו יש בטח ספאמרים מתחכמים שיגידו: תן לי אותם, אז אל תגידו...) בכל מיקרה, שווה לי לקנות לוח ל4 מעבדים? כמה יעלה בערך? הוא יכול לתמוך גם בDDR או רק בSDRAM? ??? ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים... עריכה: יהיה אפשר לעשות אובר-קלוקינג לFSB ולמעבדים??? פנטיום 3, אחרי הכל 133 FSB.. עריכה 2: מממ... נכנסתי לדובים ולאסלנט ואני רואה לוחות רק ל2 מעבדים בלמעלה מ1500 ש"ח, מעודכן או שזה המחיר?
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, ברשותי לוח אם מסוג ASUS A8V-E SE אני רוצה לעדכן לו את הדרייבר - קיבלתי במקור דיסק עם התקנה של הדרייברים (כרגע מותקן) אולם רציתי לדעת אם קיים שדרוג לדרייבר והיכן להוריד. תודה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עד 1500 שקל לוח אם רצוי של GIGA BYTE זיכרון ומעבד אתלון שלא מתחמם יותר מדי !!! תודה מראש!!
-
- 41 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי לוח EPOX שתומך ב P4/CELERON. כרגע מחובר מעבד CELERON. חיברתי את חיבור ה 20 פין מהספק ללוח, אבל *לא* חיברתי את חיבור 4 הפינים מהספק ללוח. בשביל מה מיועד החיבור הזה ? כרגע ראיתי בחוברת של הלוח כי אם הוא לא מחובר אז המחשב לא יעלה, אבל המחשב עולה והכל בסדר אשמח לקבל תשובה תודה נ.ב. על המשחב מותקן זיכרון KINGSTON 256MB 333MHZ סטיק בודד
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-