עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobi.masika,

שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב חדש ומתלבט בין אינטל ל AMD מה עדיף יותר ? אשמחאם מישהו יכול לתת את היתונות חסרונות של כל חברה הכוונה היא למעבדים כפולי ליבה תודה

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  2. שאלת תם: מהו המעבד המתקדם ביותר ש-8RDA+ יכול להריץ? (סדרת Socket A) מהו המעבד האחרון בסדרה? (הבנתי שסדרת המעבדים החדשה מותאמת לסוקט אחר = לא מתאים ללוח) תודה.

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by Tomerm,

שלום לכולם. אני עומד לקנות לוח אם חדש, מתלבט בין לוח של ASUS או של אינטל (בלבד). אבקש את העדופתכם האישיות בין שני יצרנים אלו. אבקש גם המלצה ללוחות ספציפיות וטווח מחירים אם אפשר. השימוש יהיה למשחקים בלבד וללא OC כלל (אני לא עומד להתעסק ב BIOS) אשמח להמלצותיכם הן בין שני היצרנים וכן ללוח ספציפי שאהיה מרוצה ממנו. תודה, תומר

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by Selinko,

שלום לכולם קניתי זיכרון 256MB\133 יש לי כבר זיכרון 64 אותו דבר הבחור שהביא לי את הזיכרון אמר לי להוציא את הזיכרון הישן ולא הבנתי למה. מה זה משנה? זה יותר טוב עכשיו יש לי 320 ולא 256 מישהו יכול להסביר לי אם מה שהוא אמר נכון או סתם שטויות? הרצתי PCMARK2002 ולפני שהוספתי את הזיכרון הישן קיבלתי : CPU : 1624 MEMORY: 679 HD:559 ואחרי שהוספתי: CPU:1611 MEMORY:729 HD:543 להשאיר את זה ככה? או להוציא את הישן? תודה מראש! עמרי!

5. Started by Jack_g,

יש לי לוח אם 8K9A2 EPOX וקובץ של עדכון לביוס שאני מוצא באתר זה רק לגירסא של ה8K9A2+ מה אתם אומרים זה לא משנה או שלא לשדרג זה יכול לדםוק את הביוס?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by yonni,

אני משדרג מחשב בקרוב ועדיין לא החלטתי אם זה יהיה לPENTIUM או ל AMD... מה שכן אני יודע זה שחייב להיות FIREWIRE על הלוח אם..(onboard) אינני מתכנן OC בקרוב אך הייתי רוצה לשמור על האופציה פתוחה. תקציבי ללוח הוא סביבות ה - 800-900 ש"ח .. תנו המלצתכם ללוח הכי טוב שעונה על התנאים גם ל -PENTIUM ול- AMD תודה

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  7. יש לי SDRAM ואמרו לי שזה לא ממש ישפר לי את הביצועים כרגע יש לי רק 128.

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by BIGWOLF,

אז כך... הלכתי לחבר לבדוק את המחשב החדש שלו. הוא אמר שיש לו מעבד P-4 2400 . ראיתי שהמחשב מראה שיש לו 1800. הלכתי ל הגדרות של ה-BIOS וראיתי שה-BUS הוא 100 , כיוונתי אותו ל133 , והמחשב התחיל לרשום 2400 אז... האם יש לי עכשיו מעבד 1800 שעובד קשה מידי ולכן מראה כאילו הוא 2400 (האם רימו אותו?) או תמיד הוא היה 2400 , אבל כשמכרו לחבר שלי מחשב שכחו להגדיר משהו? תודה לכולכם.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by slider,

יש לי לוח אם EPOX 8RGA+ , איך אני יכול לבדוק האם הוא פעל כרגע ב DCDDR או לא?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by OR007,

כיוון שההבדל ביניהם הוא פחות מ-100 ש"ח אני שואל שאלה זאת, למרות שאני באופן אישי נוטה לכיוון של AMD, למישהו יש בנצ'מרקים שמשווים ביניהם אולי ?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by adorham,

מה ההבדל בין UD3R לבין UD5 באתר של GIGABYTE הכל אותו דבר. ומה ההבדל בין REV.2.0 ל REV 1.0? האם לוחות אם אלה תומכים בזכירונות של 1600 MHZ?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  12. אני בתוהה בעניין הזה, אני כרגע עובד על 3 ליבות HT אבל במהירות של 3.4Mhz, בברירת מחדל זה אמור להיות 4 ליבות ב-HT במהירות 2.8MHz. יש עדיפות מסויימת? המטרה היא להגיע לנקודה אופטימלית בין ביצועים לטמפ' המעבד.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  13. שלום. רציתי לדעת עם כדאי לי להוסיף עוד 2GB זיכרון פנימי, מה יהיו ההבדלים? מפרט: מעבד: Core 2 Duo E6750 2.66 Ghz 4mb זיכרון פנימי: 2GB Crosair CL5 800 Mhz לוח אם: Gigabyte P35-DS3L כ. מסך: Geforce 8800 gts 640MB תודה.

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  14. שלום. יש בלוח יד שניה את המעבד- Q9550 ב- 1100 ש"ח, האם הוא משתלם מבחינת מחיר, והכי חשוב איך הוא באוברקלוקינג ? אני מחפש מעבד חזק, ו-OC טוב סביבות 1000 ש"ח, כנראה יחובר ללוח Gigabyte GA-EP45 עוד לא החלטתי, מה טוב ל-OC ? איך ה Q6600 מול Q8200 ? משתלמים ? תודה

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by kkot12,

יש לי לוח אם RAMPAGE FORMULA אני רוצה ליקנות מעבד בשבילו CORE 2 DUO E8600 או CORE 2 DUO E8500? האם יש הבדל גדול בין המעבדים הללו למשחקים או ל OC ? כי E8500 =950 שקל וE8600=1450 שקל. מבקש את דעתכם........

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  16. לכל צ'יפסט שאינטל מיצרת היא מגדירה מאפיינים מסויימים, לדוגמה FSB של עד 1333. איך מצליחה גיגבייט או חברה אחרת למכור לוחות עם אותו צ'יפסט אבל מאפשרות FSB של עד 1600. או דוגמה אחרת, צ'יפסט שמתאים ל- Q2D ו- Q2Q, משולב בלוחות של חברות אחרות בהם הוא מתאים גם למעבדי Extreme. ואחרי כל השינויים שהחברות עושות ללוחות ולצ'יפסטים - הם עדיין עובדים בלי בעיות. איך יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by jbgood,

שלום לכולם, האם קירור הסטוק במעבד זה מספיק טוב ושקט(ללא אוברקלוק) או שצריך להעדיף קירור אחר מבחינת הרעש?. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  18. איזה לוח אם טוב יותר ? GIGABYTE GA-EX58-UD4 או DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 ל-OC

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  19. שלום ניסיתי ליצור כותרת עניינית אני מקווה שהצלחתי המחשב שלי - עם מעבד אינטל P4, לוח אם ASUS , 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון וכרטיס מסך של MATRIX (משהו פרה-היסטורי) עומד למות. הוא בן 5 ועבד יפה עד לפני שבוע. אנחנו משתמשים בו לעריכות וידאו (פרימייר) בממוצע אחת לחודש - כלומר אנחנו לא עורכי וידאו שמשתמשים כל יום בגרפיקה , אבל עדיין חייבים מחשב חזק וכרטיס מסך טוב. האם כדאי ללכת על מעבדי AMD או אינטל מבחינת יחס מחיר\ביצוע? לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה אם מעבדי AMD טובים פחות או יותר למה שאני צריך. תודה חיים

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  20. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by All_eyes_on_me,

הי, חברה צריך לאשר תאימות בין כרטיס קול עם ממשק PCI-E X1 על גבי סלוט PCI-E X16... בבקשה, רק להיות בטוחים, כי אם אני קונה ומתברר שזה לא כך :'( $ :'( $ :'( tnks

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  22. אני רק יודע שהם 6 ליבות... עשיתי חיפוש ולא מצאתי עליהם כלום בפורום מתי יצאו? כמה בערך יעלו? יצטרכו תושבת חדשה? ציפסט חדש? TDP? וכן הלאה... תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  23. הלוח אם D915 PCY , לאחר בדיקה מצאתי שהזכרונות שלי 2GB 5300-666 + 1GB 4300-533 סה"כ 3GB , האם זה דופק לי במשהו את המחשב ? או שהזכרון 5300 עובד כמו ה-4300 ? http://www.intel.com/cd/channel/reseller/apac/eng/products/desktop/bdb/d915pcy/feature/index.htm

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  24. שלום לכולם ושבוע טוב. רציתי לשאול מהם הערכות השבבים החדשות שקיימות,מה הולך לצאת בתקופה הקרובה,מהשבבים "החזקים" "והרגילים" האמת רק לי יש תחושה או שנהיה בתקופה האחרונה "סלט" מבחינת השבבים? ???

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  25. Started by rander1,

איפה אני יכול להוריד את הדיסק של הלוח הזה להתקנה בווינדוס 7 ? מה שקיבלתי עם הלוח מתאים ל XP ב 7 הוא לא עולה הגעתי לאתר של ASUS אבל שם לא מצאתי את הדיסק המלא רק דרייברים להורדה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.