עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 7 ננומטר נוחת בתחום האקסטרים - חברת AMD מכריזה על סדרת מעבדיה החדשים לפלח העליון של שוק המחשבים האישיים עם ליבות Zen 2 מהירות ועד 64 נימים לכתבה

2. שלום, אני קונה עכשיו מחשב למשחקים בתקציב מינימלי (2500 ש"ח +-). כרטיס המסך כנראה יהיה HD4850/4770 512MB וזכרון 800MHZ 2X2GB. לגבי המעבד אני ממש לא סגור. ברור לי כבר שבתקציבים האלה אז רק AMD כי התמורה הטובה ביותר לכסף. אבל חוץ ממשחקים אני גם מתכנת ומעצב גרפיקה - משמע עובד עם סביבות מאוד כבדות ומסורבלות עם מליון חלונות פתוחים בו זמנית + ברקע גם מריץ Development Server שיכול להיות IIS/APACHE ועוד ועוד ועוד. וכל זה כמובן ירוץ על Windows 7. בגלל זה אני ממש לא רוצה לקחת מעבד שייאכזב אותי, מצד שאני לא יכול להוציא יותר כסף. בקשר לדגמים ספציפיים, האם ה-425 יהיה איטי מדי? האם הוא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך במשחקים? האם בקצת יותר כסף ה-PHENOM 545 שווה הרבה יותר? מה ההמלצות שלכם? תו…

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by NiMo1771,

רציתי לשאול, I5 760 יגביל מערך של שני כרטיסי 6850? תודה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  4. יש לי מחשב AMD2500 BARTON 2X256DDR 400H לוח אם של גיגביט ניפורס 2! כרטיס מסך גיפורס 4 440 128 מגה !! מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי תוצאות טובות המחשב לא חם בכלל אבל למה ?? המעבד קיבל 5400 הזיכרון קיבל 4500 למה הזיכרון מקבל כל כך קצת יש לי זיכרון אחד של GEIL השני יוניקס אני חושב שניהם של 400 ארדיסק קיבל 1200

5. ויש לי AMD 2000 ! האם זה אפשרי? ואיך זה יפעל?? האם ייתכנו בעיות???

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  6. המפרט שלי בחתימה הלוח אם הוא Asus P5KPL-CM והקירור הוא הסטוק .. לכמה אני יכול להגיע? וממתי מתחילים להרגיש הבדל ביצועים? נגיד מ2.8 או מ3.1 סתם דוגמא..

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי מעבד 4770k ולוח Asus Maximus Gene ולאור הכתבה: http://www.anandtech.com/show/7364/memory-scaling-on-haswell אני רוצה זיכרון בנפח כולל של 16GB עם תיזמוני C9 במהירות 2133. והאופציות הן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10588 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10409 + OC כמובן מתוכנן OC למעבד עד ל 4.7GHz עם קירור מים. מה דעתכם?

8. Started by 2130TOMER,

שלום יש לי את הלוח ABIT KN8 V1.1 מה הוא המעבד הכי טוב בישבילו

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by Sunny Jim,

בשעה טובה ומוצלחת המחשב הגיע(מבוסס E6300, ראו מפרט), אך כאשר הדלקתי את הCPU-Z יש בעיה עם המעבד(יותר נכון עם המכפלה שלו). קודם לא שמתי לב שהייתה לי גרסה ישנה של CPU-Z ואז הכל היה בסדר, אבל כשהורדתי את הגרסה האחרונה(1.35) והדלקתי, אני לא מבין מה הולך... תראו בעצמכם... המעבד כמעט תמיד עם מכפלה X6, ופעם באיזה דקה קופץ לחצי שניה למכפלה 7... לא מצאתי בלוח אם אפשרות שינוי מכפלה... מישהו יכול להסביר מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  10. איך המעבד הזה יעבוד על P5N32-E? יש מושג?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  11. שבוע טוב, שאלה קטנה - שאני מתלבט אם שייכת לפה או לפורום כרטיסי מסך - בגלל שמדובר בלוח אם אז אני שואל פה. אני מעוניין לרכוש HTPC - שיערתי שאני אשמש בכרטיס מסך המובנה ואשים לו מתאם לHDMI - העניין הוא - האם ואיך הסאונד יצא דרכו ?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by zaq1,

יש לי זכרונות שכתוב עליהם 2.1 -2.3 . האם אפשר להוסיף זכרונות של 1.8 ( למשל ) ?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  13. שלוום! יש לי בעיה במעבד הוא מתחמם תוך שניות, אני מדליק את המחשב ובודק את הטמפרטורה בביוס והוא כבר על 90 מעלות, כשהמחשב מגיע ל100 מעלות קצת יותר הוא נכבה.. עכשיו מה אני צריך לבדוק על מנת לגרום למעבד להפסיק להתחמם בצורה כזו? ולמשל אם אין קירור בכלל זה הגיוני שהמעבד יגיע תוך שניות ל90 מעלות? המעבד הוא e8400 הלוח האם הוא GA-EP43-DS3L

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  14. חבר שלי ממתין לתשובה בחנות מחשבים- הוא לפני רכישה ! אני אחדד את השאלה האם זכרונות של 3 ערוצים יעבדו לא פחות טוב(או אולי אפילו יותר טוב) מזכרונות של 2 ערוצים על לוח אם של שני ערוצים ?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by yonni,

אני משדרג מחשב בקרוב ועדיין לא החלטתי אם זה יהיה לPENTIUM או ל AMD... מה שכן אני יודע זה שחייב להיות FIREWIRE על הלוח אם..(onboard) אינני מתכנן OC בקרוב אך הייתי רוצה לשמור על האופציה פתוחה. תקציבי ללוח הוא סביבות ה - 800-900 ש"ח .. תנו המלצתכם ללוח הכי טוב שעונה על התנאים גם ל -PENTIUM ול- AMD תודה

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי לוח אם של ASUS P5Q DELUXE ושתי קיטים של 4 ג'יגה של OCZ מסדרת TUBE. שמתי לב שבביוס הלוח לא מזהה נכון את תיזמון הזיכרונות במקום 4-4-4-15 יש 5-5-5-15 הרי שילמתי בזמנו הרבה יותר בשביל לקבל CL4 והיום הדבר לא מנוצל. לכן הגדרתי את התיזמונים ידנית וגם את המתח לפי הגדרות יצרן 2.01 מה שקורה זה שהמחשב קופא תוך זמן מסויים הזיכרונות הם DDR2 800MHZ איך אני יכול לגרום ללוח לזהות את הזכרונות כמו שהם ולנצל את הזיכרונות שברשותי כמו שצריך ? תודה מראש טל.

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by ZiX,

הלוח הקיים שלי עושה בעיות עם הכרטיס מסך משום מה , הוא לא רוצה לעבוד עם החריץ של ה16X :\ הכרטיס קורס כל הזמן , ובמחשב זהה עם לוח אם אחר הכל עובד פיקס (הכוונה עם הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר) בגלל זה אני מעוניין להחליף אותו , ורציתי המלצה לאחד אחר שיתאים לי טוב למחשב שיש לי.. (המפרט מופיע גם בחתימה וגם בפרופיל..) יש לקחת בחשבון שהמארז שלי חסית קטן.. אז שזה לא יהווה בעיה יש עדיפות ליציאת HDMI מהלוח אם אבל לא כזה קריטי אם לא.. אני רוצה לוח שלא יגביל אותי בעתיד אם אני ארצה לשדרג דברים , ושיתמוך RAID.. תודה

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by kakikwaski,

כפי שכתוב בכותרת ^ חלקכם ישאלו מאיפו הגיע אלי השטות הזו... אז כשאני פותח את הEPU-6 Engine זה רושם שהמעבד מייצר CO2

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by nadavmor,

או שהמתכנתים של HL2 נפלו על הראש?!?! (או אולי הבאנצ'מארקרים של gamespot?) http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1240-x-x-x&body_pagenum=7 ההנחה שלי היא שהכרטיסי ה-2GB הן מדגם פחות מהיר מה-1GB. אולי 500MHZ מול 533MHZ או משהו כזה? אם אני מפספס משהו, תגידו לי. ולמה לעזאזל לא מפרטים יותר , במקום רק לכתוב את כמות הראם וסינגל \ דואל צ'אנל? ומה קרה לשמות של החברות? (ATI מותר לכתוב, אבל A-DATA או SAMSUNG אסור?!?!)

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by JonyPony,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! אני מתכונן לשדרג את הזכרון שלי ולעבור מ2GB ל4 כרגע ברשותי 2 סטיקים של 1GB של OCZ מסדרת REAPER במהירות 800MHZ אמנם ראיתי 2 סטיקים מתאימים במחיר מצויין אבל עדיין יש לי לבטים בנושא: 1. האם עבודה עם 4 סטיקים של 1GB זהה לעבודה עם 2 של 2GB? 2. אם עדיף כבר לעבור ל2 של 2GB, האם כבר עדיף לקחת סטיקים של 1066MHZ? (כן, הלוח אם שלי תומך) 3. האם יש המלצות בטווח ה450 ש"ח לסטיקים הנ"ל? ראיתי סט של OCZ REAPER 4GB במהירות 1066MHZ(מהדגמים החדשים) ב455 ש"ח ואני בהחלט שוקל לעבור אליו אבל האם יש המלצות אחרות? G.SKILL? MUSHKIN? CORSAIR? PATRIOT? ושוב תודה למי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  21. אני מנסה לבנות מפרט [בIQPC] על פי הצעות שקבלתי בפורום "מפרטי מחשב" לפני שבועיים שלשה,ובהצעה שקבלתי מופיעה השורה הבאה: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤806 ואילו כשאני מנסה לבנות מפרט היום המחיר המופיע הוא:474!!!! שאלתי היא: האם יתכן שמדובר בירידת מחיר דרסטית כל כך, או שמא מדובר בטעות שלי או שלהם???

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  22. http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/2gb-ram.html האם 2 גיגה זיכרון הכרחי? התשובה, תלוי למי... לפי הכתבה אז לגיימרים הכבדים כן עדיף ה 2 גיגה זיכרון. ציטוט "Note that the performance of a system with 1GB of RAM dropped below 20fps in 8% of all cases. The system with 2GB of system memory fell below the 20fps in only 1% of all cases. And in fact, this 1% is almost solely formed by auto-saving option enabled for preset checkpoints, where this discreteness doesnt irritate at all. In other words, it is really hard to enjoy playing F.E.A.R. with the highest image quality settings if your system has only 1GB of RAM. The similar picture can be observed in other…

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by Hitman_47,

עם בירצוני לעשות עוברקלוק עד לאיזה טמפ נמוכה אפשר להגיע ?...? אפשר להגיע גם למינוס מעלות וזה עדין בריא למחשב....?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  24. אינטל הציגה רשמית את הדור אשר יחליף את Cherry Trail, עם הבטחה להפוך מחשבים ניידים במחיר של 200 דולר ופחות לעדכניים ואפקטיביים הרבה יותר אינטל ממשיכה במחיקת הפערים הטכנולוגיים בין משפחת מעבדי האטום שלה לבין משפחת מעבדי ה-Core הראשית והמרכזית – הפעם עם ההכרזה הראשונית על דור ה-Apollo Lake החדש עבור מערכות זולות מבוססות חלונות, כרום OS ולינוקס, דור שני בליטוגרפיית 14 ננומטר (בדומה ל-Skylake) שיחליף את דור ה-Cherry Trail שעשה ועושה עבודה לא רעה. ההכרזה התרחשה במסגרת פורום ה-IDF של אינטל בשנזן, סין, ועל כן התרכזה יותר ביתרונות הפוטנציאליים של הדור החדש עבור מפתחים ויצרניות חומרה ופחות בדגמים הספציפיים שיהיו זמינים לצרכנים עצמם – אך יש כאן בכל זאת לא מעט מידע מ…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  25. הסטיקים של סמסונג וקינגסטון, אני עובד על 5-5-5-15 ו667 MHZ. מערכת הפעלה XP 32-bit. שדרוג ל1066 ישפר משמעותית את הביצועים?

דיונים חדשים בפורומים