עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asifpz,

שלום! אני מתכנן לקנות את הQ.. כמעט בטוח אני יקנה אותו, יותר משתלם לי. רציתי לדעת, עד כמה משמעותי ההבדל ביניהם בגיימינג (באמונה שאני לא מתכנן OC) והרבה גלישה באינטרנט. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by Psychopath,

I recently bought a new computer for myself, and now I decided to set up my old AMD 900 for my mom... the computer consists of: Asus K7M, AMD Athlon 900 and a 128MB SDRAM stick (along with the other sound card, VGA card and so on) My problem is as such: I conected everything, and installed windows, but only after i finished the installation, i realized windows is workiong really slow (winXP) so i checked the bios and i found out that the 128MB stick is recognized as 64MB.. what can I do ? i tried replacing it with another stick, no good.. I tried putting it in the other slot.. and still no good.. help me out here :\

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by omrit,

היי, אני מחפש לוח/זכרון/מעבד למחשב HTPC. משמש כמדיה סנטר מלא, וללא משחקים. תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת, אם זה שווה את זה. אשמח להמלצות. תודה!

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  4. איך יכול להיות שהמעבד e6700 יותר יקר ב-500 שקל מהמעבד e6750????

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  5. Started by david86,

אני רוצה לקנות זיכרון ddr ורציתי את עצה שלכים איזה לקנות מי החברות שאני ישים איזה יותר טוב הוא יותר יצים יותר מהיר הוא כול דבר ישמח לשמוע ncp 1024MB 400MHZ CL2.5 Mushkin 1024MB 400MHZ CL2.5 Super Talent 1024MB 400MHZ CL2.5 G.SKILL 1024MB 400MHZ CL2.5

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  6. http://www.hardocp.com/article/2011/07/12/gigabyte_990fxaud7_motherboard_review תקראו סיכום : They say everyone makes mistakes. When I think of the Gigabyte 990FXA-UD7 I realize that truer words were never spoken. From start to finish my time with the 990FXA-UD7 was miserable. I just wanted the experience to end but with all the problems, working with the board took far longer than it should have

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by alias,

יש איזו תוכנה או משהו???

• 14 תגובות
    • 855 צפיות
  8. בקצב שיא וחודשים בודדים לאחר צאת מעבדי Ryzen 9000, מגיע Ryzen 7 9800X3D של AMD לחבוט במה שנשאר לאינטל להציע בתחום הגיימינג ומביא איתו ביצועים שטרם ראינו: מעבד בסקירת ביצועים אקסקלוסיביתלכתבה

9. Started by iveco,

שאלה לגבי הנושא : אם אני פותח דפדפן עם 20 טאבים רק ליבה אחת עובדת ? ואם למשל אני משחק במקביל אז הליבה השניה עובדת על המשחק ? או שברגע שאני פותח 2 טאבים בדפדפן כל ליבה עובדת על טאב בנפרד ?

10. Started by BommBoomOn,

שבוע טוב לכולם שאלה לגבי תאימות לוח אם למעבד הנ"ל לאחר שהלוח הקודם של חבר נשרף. האם לוחות כדוגמת ‏EP41-UD3L או ‏G41M-ES2L יוכלו להוות פתרון כלוחות למעבד? ממה שנאמר לו הוא צריך לוח עם צי'פסט 965 על מנת שתיהיה תאימות בין הרכיבים.. האם הדבר נכון או שכל לוח עם סוקט 775 (כדוגמת הנ"ל) יכולים להתאים כיום? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  11. הסטיקים של סמסונג וקינגסטון, אני עובד על 5-5-5-15 ו667 MHZ. מערכת הפעלה XP 32-bit. שדרוג ל1066 ישפר משמעותית את הביצועים?

12. פשוט יש לי בעייה כבר לא יודע מה לעשות ? יש לי מחשב עם המפרט הבא: מעבד i7 3930k זכרונות:gskill 2400 mhz כרטיס מסך :evga gtx 680 4gb קירור: h100 ספק: thermal take 1275w המחשב עובד נראה הכל תקין אבל אין תמונה במסך רק "no signal" לא יודע מה הבעיה נסיתי לשנות מקום של הכרטיס מסך,להשתמש בכרטיס זכרון אחד גם לא עזר. סמתי לב שלפעמים הספק עובד ו תקין ו לפעמים הנורה הראשונה מהוהות ו זהו לא נדלק,בלוח מופיע לי במסך טמפרטורה שעומד על 65? אני אשמח מאוד לעזרה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by menos,

ברשותי ABIT NF7 האם זכרונות מסוג A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 יעבדו עליו כלל ? הזמנתי מחנות זכרונות של מושקין בכלל 3200 , אבל הוא אמר לי שהם לא יהיו זמינים , אם אני רוצה אוכל להחליף בזכרונות האלה - הסכמתי שאלתי מיליון פעם אם הזכרונות האלה יעבדו על הלוח הזה והוא אמר לי שכן, לא היה לי אינטרנט כדי לבדוק תודה

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by Goat17,

שלום לכולם התקנתי 2 סטיקים של זיכרון DDR2 של קינגסטון, כל אחד 2 ג'יגה על לוח GA-945GCM-S2L של ג'יגהבייט עם מעבד של E2160 אחרי שהפעלתי את המחשב גיליתי שהוינדוס מזהה רק 3 ג'יגה (XP HOME 32 BIT) אחרי שבדקתי בביוס גיליתי שגם שם מזוהים רק 3 ג'יגה! שמעתי שלוינדוס יש בעיות לזהות 4 ג'יגה לפעמים אבל אף פעם לא שמעתי על בעיה של הBIOS לזהות 4 ג'יגה (אם הלוח תומך) והלוח הזה תומך.. בדקתי אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה אני יודה לו מאוד

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by avivboker,

מה היחס בינהם מבחינת עלות תועלת? ההפרש בינהם הוא פחות מ90 שקל מה עדיף לקנות?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  16. Started by tagada0071,

הI7-2700K הוא לכשעצמו מספיק עוצמתי גם לפני OC למשחקים כמו COD3 MF וBF3 וכאלה .. נכון ? פשוט זה מסקרן אותי

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  17. בגלל ירידת המחירים בזכרונות אני שוקל להוסיף זיכרון מה יתן לי יותר ביצועים (בהתחשבותבמפרט שלי)? תודה לכל העונים!!

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by shachar,

יש לי את הלוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 Rev 2.0 Nforce 405 AM2, עליו קיט 1 GB של OCZ 2 חתיכות 667 MHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ולהוסיף עוד קיט של 2 ג'יגה אבל של 800 MHZ. אפשרי? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  19. היי, אשמח אם מישהו/מישהי יהיו מוכנים להשאיל ליום אחד מעבד מתושבת 1155, שיתאים לצ'יפסט H61, כגון: Pentium G2030... מאיזור תל אביב והסביבה. 052-2866280 תודה רבה :-)

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by Xane,

אני כבר לא יודע, מצד אחד אפשר לקחת כפול ליבה שאני אהנה ממנו בעתיד כשמשחקים יתחילו לנצל את שני הליבות או חד ליבה שאני אהנה ממנו עכשיו. בקרוב יוצא ה-Forceware 80 שייתן בוסט רציני (ככה אמרו) למעבדים כפולי ליבה שישפר את ביצועי כרטיס המסך, אבל השאלה היא האם זה יצא בקרוב? מצד שני אפשר לקנות Athlon 64 3700 San Diego, לעשות לו אוברקלוק ל-FX57 ולהנות ממנו עכשיו. השאלה היא האם זה שווה לקנות כפול ליבה עכשיו? כי אז צריכים להתאים את כל החומרה ל-OC, וכרגע החומרה שלי מתאימה לגיימינג בלבד.

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  21. יש לי שאלה אם אני רוצה לקנות דיסק קשיח 40gb 7200rpm האם זה יעבוד בפנטיום 400-2???? או שאם בכלל יעבוד אצלי ה7200 rpm ואני צריך 40gb 5400 ולוח האם שלי הוא6119 msi שהוא רק לפנטיום 2 ---------------------------------------- VIA VT82C693A מי יכול להגיד לי לאיזה פנטיום מתאים הלוח אם הזה ??? ואם זה יעבוד לי על הלוח האם הזה??? ולא על ה6119 msi שלי פרטים על הלוח של via http://www.mit.edu/afs/sipb/contrib/doc/specs/ic/bridge/vt82c693a.pdf ואם בכלל הלוח אם הזה יעבוד אצלי בפנטיום 2-400 אם אני הייתי מבין הייתי בודקת לבד אבל אני לא כל כך מבין תודה מראש למי שיעזור ???

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  22. Started by yossi555555,

שלום זה המפרט שלי FOXCONN H67 INTEL I3 2120 HD 6870 SAMSUNG 500GB 4 GB RAM SEASONIC 600M12 CM COSMOS SE הבנתי שאם אני אוסיף זכרון RAM אני אשפר מהירות במשחקים ושהכמות של 4GB היא בסיסית ולא מספקת יש לי זכרון 1333 אם אני קונה סטיק 1600 זה יתאים יחד ? צריך דגם מסוים ? אפשר להתקין לבד? הבנתי שחשמל סטטי מאד בעיתי עם זכרונות ?! אני מנסה ללמוד תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by taotao,

אחרה חפירה לא קלה בעניין הלוחות..אלה שתי הלוחות שאני מתלבט.. אופציה 1.. מחיר..(790+-) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 מפרט באתר http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US אופציה 2.. מחיר..(690+-).. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823_1985&products_id=10612 מפרט באתר.. http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3613&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US בעיקרון מתוכנן על הלוח OC אבל נראה לי שהם +- אותו הדבר..(אולי מבחינת אופציות בביוס הם שונים טיפה).. ההבדל העיקרי הוא בבאנדל..(לפי חפירה קטנה).. מה אתם אומרים...

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by smalul,

חברה שלום, יש לי לוח GA-7VAX של Gigabyte וב-BIOS יש אפשרות של (Top Performance (Enable/Disable. רציתי לדעת מה בדיוק תפקיד האפשרות הזו? יש לי מעבד +XP 2000, שעובד ב 133X12.5. לפי מה שראיתי וכל מה שקורה כאשר אני מפעיל את האפשרות הזו הוא שה FSB עולה קצת ל 136 ובכך מהירות המעבד מתעגלת ל 1700MHz. האם זה כל התפקיד של האפשרות הזו או שיש כאן עוד משהו שאני לא מודע אליו? בנוסף, Armageddon כתב באחת ההודעות האחרונות שלו שמומלץ לכבות אפשרויות כאלו ב BIOS - מה בדיוק אפשרות זו גורמת ש Armageddon ממליץ לכבות אותה ב BIOS? תודה על התגובות.

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by bogdant,

מה זה ועם כידי להוריד זאות? תודה http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2558&OSFullName=Windows*+XP+Professional〈=eng&strOSs=44&submit=Go%21

• 3 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים