עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avishai1b,

מישהו יודע אם יש Q9550 EO בארץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  2. מה עדיף ה CORSAIR CAS LATENCY 2/PT שאילו הזכרונות החלשים של קורסאייר, או הג'ייל אולטרה? (אני מדבר על זכרונות 400 מגה הרץ, וכמובן שדי די אר ) או שיש משהו יותר טוב שניתן למצוא בפחות מחיר\אותו מחיר (שזה 700 שקל) לאובר קלוק, וכן, השאלה היא בנוגע לאובר קלוק. ולא להעלות את המחיר מעל ל 800 אם יש יותר טובים, אני מבקש, באמת שאי אפשר. אחרי שמציאים את ההצעה אז- תגידו לי אם הזכרונות שהצעתם+אס קיי 7 עם מאוורר דלתא 5800 RPM ודחיסת אוויר חזקה+8RDA3 +מעבד AXP 2700+ לאיזו מהירות זה אמור להגיע באובר קלוק הכי מירבית. בתודה ג'י !

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  3. שלום שלום. לאמא שלי יש יומלדת ואנחנו עושים לה מסיבת הפתעה בכל מקרה... דודים שלי ביקשו ממני להקרין באיזה שהיא צורה תמונות שלה... אז מה בעצם האפשרויות? DVD יכול לקרוא תמונות? נגיד אני סורק את התמונות ומעביר אותם לפורמט המתאים (אם יש כזה) ואז מציג אותם דרך DVD? זה אפשרי? עם דיסק רגיל? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  4. להפקה ועריכת סאונד, עם גיימינג כמטרה משנית. האם כדאי 4 סטיקים של 2GB? או 2 של 4GB. ואם כן איזה דגם? עד 1500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by maor0079,

איזה לוח יותר טוב ? Gigabyte GA-P31-DS3L Gigabyte GA-P35-S3L Gigabyte GA-P35-DS3L Gigabyte GA-P35-DS3 Gigabyte GA-P35-DS3R Gigabyte GA-P35C-DS3R Gigabyte GA-P35-DS3P או Abit IP35-E ?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב Pentium D עם כרטיס מסך 9800GT. המחשב מספק אותי בכל מלבד משחקים. אני לא גיימר כל כך, אבל משחק בסופ"ש כמה שעות וזה מפריע לי, אבל לא הכי דחוף. חשבתי על לוח אם מבוסס X58 דגם DX58SO של אינטל מעבד i7 920 ו-3 ג'יגה זיכרון(3 DIMMs שיהיה triple channel) מבחינת ביצועי משחקים, גם מערכת המבוססת על צ'יפס הקודם עם Q9650 ודומיו תספק אותם ביצועים בעצם מקריאה קצרה שעשיתי, עם זאת המערכת המבוססת על X58 יקרה יותר בכ-500 ש"ח בגלל לוח אם. בסה"כ - האם יש סיבה לחכות עוד קצת למשהו(מבחינת תקציב אני דווקא לא ממש מתכוון לחרוג) או לשדרג? ואם כן אז למה?

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by itelon,

צריך לוח אם למעבד האם המעבד ?Athlon64 3800+Socket AM2 האם המעבד ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? חזק?

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by silverpist,

מה ההבדלים??? ואם ה- Phenom שווה את התוספת במחיר?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by Goat17,

שלום לכולם התקנתי 2 סטיקים של זיכרון DDR2 של קינגסטון, כל אחד 2 ג'יגה על לוח GA-945GCM-S2L של ג'יגהבייט עם מעבד של E2160 אחרי שהפעלתי את המחשב גיליתי שהוינדוס מזהה רק 3 ג'יגה (XP HOME 32 BIT) אחרי שבדקתי בביוס גיליתי שגם שם מזוהים רק 3 ג'יגה! שמעתי שלוינדוס יש בעיות לזהות 4 ג'יגה לפעמים אבל אף פעם לא שמעתי על בעיה של הBIOS לזהות 4 ג'יגה (אם הלוח תומך) והלוח הזה תומך.. בדקתי אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה אני יודה לו מאוד

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by guysevi,

היי, לפני כמה זמן התחילה לי בעיה שהלוח אם Gigabyte EP35-DS3R לא מזהה דיסקים קשיחים בחיבורי SATA , הדיסקים עצמם טובים. הלוח עדיין באחריות, ואני מעוניין בשדרוג בתקווה שהם יסכימו לשדרג לי ללוח אחר בתוספת סמלית ובדרך אולי לשדרג גם את המעבד E6600,מפרט נכחי בצד. חשבתי ללכת על Gigabyte GAX48DS5 לאפשרות של קרוס-פייר בתמיכה מלאה במהירות X16 . ובמעבד Q9550 ככל הנראה או E8400 היעוד משחקים וסרטי HD. אשמח לשמוע עוד רעיונות והצעות גיא

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  11. Started by avivboker,

מה היחס בינהם מבחינת עלות תועלת? ההפרש בינהם הוא פחות מ90 שקל מה עדיף לקנות?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  12. Started by dezmond5,

קניתי מחשב ושמתי לב ש6 מתוך 8 כניסות USB ששמו לי הן של 1.1 ולא של 2....... רק כדי להיות בטוח , הלוח תואם הכל כניסות של 2? החנות בחרה לשים לי כניסות 1.1 ? או שככה זה מגיע? תודה רבה פשוט אני לא רוצה לבוא אליהם בטענות לפני שאני בודק

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  13. חשבתי על gigavbyte k8n nf4 u... מישהו מציע יותר טוב? אגב, פתחתי אשכול חדש כי לא הייתה היענות לאשכול הישן...

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  14. יצרנית החומרה הטאיוואנית מכריזה חגיגית כי תאפשר תמיכה בטכנולוגיית ה-Resizable BAR עבור PCI-Express בלוחות אם העדכניים שלה, ומדגימה זאת עם תמונות מסך שכוללות בין היתר פרטים אודות מעבד מדור ה-Rocket Lake השולחני העתידי של אינטללכתבה

15. שלום לכולם יש לי לוח אם של Gygabyte 965sp-ds3 עם מעבד core 2 duo 6320 1.86GHz שכבר לא ממש סוחב דברים.אני רוצה לקנות מעבד חדש,השאלה היא עד איזה מעבד הלוח אם תואם.הבנתי גם שלחלק מהמעבדים אני יצטרך לשדרג את הביוס.האם הE7500 מתאים? אשמח לדוגמאות של מעבדים שיתאימו

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by Do As Infinity,

הורדתי את ה-WinFlash, אבל עכשיו אני לא יודע איזה Revision של הביוס להוריד; יש אחד ששוקל 4.4 קילובייט (408,482 bytes) ואחד ששוקל 8.4 קילובייט (834,484 bytes) וזו הפעם הראשונה שאני מעדכן את הביוס ללוח, יש דברים מסוימים שאני צריך לדעת? ואיך מעדכנים את הביוס? פשוט נכנסים לתוכנה, עושים Update BIOS (בוחרים את הקובץ bin) וזה פשוט מעדכן ומפעיל את המחשב מחדש בלי בעיות או שזה יותר מסובך מזה?

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by כחוללבן,

שלום למסבירים אני מעוניין במחשב חדש לוידאו ,כל המשחקים,עריכת וידאו , 1440P השאלה אם כדאי לחכות למאי 2014 שיצא 5770 ? הבנתי שיצא 14 NM AVX2.0 4 צאנלים 4930 מאכזב קצת ב-OC האם יש עוד אלמנטים שיצא במעבד 5770 ? האם הוא יהיה חזק מ-4930 ?

18. Started by tomer_et,

מה ההבדל בין AMD ATHLON MP ל - AMD ATHLON XP ועל מי מהם הייתם ממליצים

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by Kukishin,

הרכיבים הם : E6600,קונרו זכרון 2GB של TRANSCEND במהירות 800MHZ 8800GTS LEADTECH יש לי כוונה לבצע אוברקלוק, תקציב-1600

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by tal_be,

שלום לכולם, פירקתי לפני כמה ימים את המחשב, מפני שהוא עשה רעש נוראי. לאחר מכן החזרתי הכל למקום והפעלתי את המחשב. היה פס לבן מהבהב כשהפעלתי אותו (לפני שהוינדוס עלה) ולא עלה המחשב, ואחרי ריסטרטים הוא עלה, אז פירקתי שוב והחזרתי, אבל עדיין זה לפעמים קורה. השימוש נהיה מאוד איטי במחשב, ה CPU כל הזמן גבוה גם במנוחה הוא קופץ ל 60% ול 90% ויורד חזרה הוא כל הזמן לא יציב. החלטתי לפרמט את המחשב (גם ככה הוא היה עמוס). לאחר פרמוט ואפילו מעבר למערכת הפעלה של 64 ביט, מהרגע הראשון שהמחשב עלה, ה CPU לא יציב ונמצא ב 75% ממוצע. לגבי התהליכים שתופסים אותו, זה משתנה כל הזמן, פעם זה אפילו ה TASKMANAGER כשפועל, ה IEXPLORER וכו'. אני מניח שיש בעיה בחומרה, לדעתי במעבד. השאלה שלי היא אם זה נכון ומה …

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  21. שלום. אני מחפש ערכה של 24GB ללוח אם P67. מסתבר שלא קל למצוא כזה. שהרי יש צורך ב 4 סטיקים של 8 גיגה כל אחד (הלוח אם תומך בכך). לא מצאתי זכרון כזה מבית Corsair למשל, ולמעשה - לא מצאתי בכלל. האם מישהו מכיר/יודע? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by omershak,

שלום אני קונה מחשב חדש זה המפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1329 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 מחיר: ¤663 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL מחיר: ¤1188 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤716 מארז: ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤945 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU מחיר: ¤737 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm מחיר: ¤261 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤6162 השאלה שלי היא האם כדאי להחליף לספק במחיר יותר נמוך וא…

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by nadav275,

שלום באפשרותי להשיג אחד ממעבדי האינטל הבאים במחירים נמוכים מאוד... אנא, בלי להתייחס למחיר המליצו לי על המעבד החזק ביותר מביניהם, והטוב ביותר לאוברקלוק Intel® Pentium® D Processor 830 Intel® Pentium® D Processor 820 Intel® Pentium® 4 Processor 650 Supporting Hyper-Threading Technology Intel® Pentium® 4 Processor 640 Supporting Hyper-Threading Technology Intel® Pentium® 4 Processor 630 Supporting Hyper-Threading Technology תודות, נדב

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  24. היי, קניתי זיכרון חדש קינגסטון KVR800D2N6 של 2 ג'יגה 800Mhz, כדי להוסיף לזיכרון הקיים של 2 ג'יגה, ללוח האם של MSI מסדרה P6NGM. הזיכרון לא מזוהה ע"י הביוס - אני ממשיך לראות רק את הזיכרון הקיים (כלומר 2 ג'יגה ולא 4). הזיכרון מוכנס בפנים כמו שצריך. יש שני סלוטים של זיכרון על לוח האם, מגיגול אני מוצא שהלוח הזה אמור להיות single channel. בקיצור, אשמח מאוד לעזרה כדי להבין מה הבעיה פה. תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by Green,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב היום. יש לי לוח אם של גיגבייט אבל אני לא יודע איזה. אני צריך כמובן להוריד דרייברים חדשים. איך אני מגלה איזה דגם זה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים