מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום , חיכיתי שיחזור האתר על מנת להתייעץ אתכם , אני משדרג את המחשב בימים אלה... ככה : AMD Athlon XP 1700+ JIHUB0302 Epox 8RGA+ ThermalRight SK-7 (אם למישהו יש המלצה במחיר דומה עם ביצועים דומים כי חסר במלאי) Winbond 512MB DDR400 PC3200 אבל בנוגע לזיכרון אין כרגע ווינבונד ואני די לחוץ בזמן , הציעו לי לקחת של Mushkin CAS2.5 BLUE גם 3200 ב-60 ש"ח יותר. לפי מה שאני ראיתי בביקורות באינטרנט וינבונד לוקחים את משקין גם בביצועים וגם ב-OC , רציתי לשאול אתכם מה דעתכם! בתודה , תומר.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני בטוח שכבר הנושא הזה עלה אבל אני לא מוצא בחיפוש כשרוצים לקנות זכרונות איך יודעים אם הזכרונות תומכים ב t1
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שואל שאלה זו על "סביר להניח" וכמובן שלא על בטוח. אני מעוניין לקנות בקרוב לוח אם מתוצרת ASUS M2N-E ורציתי לדעת אם לפי דעתכם\לפי מה שקראתם הK10 או המעבד החדש שיצא של AMD יפעל עליו? אני פשוט מעוניין לשדרג את המחשב שלי אבל לא בכזה לחץ. כלומר, אם יסתבר שעוד כחצי שנה ייצא K10 ולא יתאים ללוח אם שלי -> כלומר, קניתי לשווא לוח אם אז אני יתעצבן הרבה יותר מאשר אם אני יקנה עוד חצי שנה את הלוח אם והמעבד יעלה עליו. לכן, אשמח לדעת אם הK10 ייכנס היטב בASUS M2N-E \ אם זו שאלה שאין עליה תשובה עד עכשיו\ מה אתם חושבים. לדעתי, שאלת כאלו וכאלו נשאלו כבר ולכן צריך לנעוץ כאן יותר נושאים חשובים ולשדרג את מדור ה"מפרטים המומלצים" כי כרגע עושה רושם שכול יום שואלים את אותה שאלה…
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הלוח הקיים שלי עושה בעיות עם הכרטיס מסך משום מה , הוא לא רוצה לעבוד עם החריץ של ה16X :\ הכרטיס קורס כל הזמן , ובמחשב זהה עם לוח אם אחר הכל עובד פיקס (הכוונה עם הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר) בגלל זה אני מעוניין להחליף אותו , ורציתי המלצה לאחד אחר שיתאים לי טוב למחשב שיש לי.. (המפרט מופיע גם בחתימה וגם בפרופיל..) יש לקחת בחשבון שהמארז שלי חסית קטן.. אז שזה לא יהווה בעיה יש עדיפות ליציאת HDMI מהלוח אם אבל לא כזה קריטי אם לא.. אני רוצה לוח שלא יגביל אותי בעתיד אם אני ארצה לשדרג דברים , ושיתמוך RAID.. תודה
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
לאחרונה פתחתי במסע חיפושים אחר לוח אם חדש למחשב. החיפוש הצטמצם למס' סופי של לוחות: asus p4s533 ; msi 845 e; msi 845 pe. (אשמח לקבל רעיונות לגבי סוגים נוספים בטווח המחירים הנוכחי). מס' פרטים אינם ברורים לי: - האם ה-asus הינו לוח מובנה (כרטים מסך וכו' מותקנים בו מראש), והאם הוא נחות ביחס לשאר? - מה ההבדל המהותי בין שני מעבדי ה- msi והאם שניהם יעבדו עם זכרון DDR במהירות 333Mhz - האם ללוח ה-asus מס' קטן יותר של חריצי pci (ל-msi אמורים להיות 6 חריצים)? תודה מראש לכל המשיבים (אם ישנם כאלו...).
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 8K9A2 EPOX וקובץ של עדכון לביוס שאני מוצא באתר זה רק לגירסא של ה8K9A2+ מה אתם אומרים זה לא משנה או שלא לשדרג זה יכול לדםוק את הביוס?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס מעבד AMD, הבעיה היא שאני לא יודע איזה מעבד לקחת: PHENOM II X3 710 או PHENOM X4 9550 בעיקרון אלו הדילמות שלי: -ריבוי הליבות(3 ליבות נגד 4 ליבות) -טכנולוגיות(PHENOM II נגד PHENOM I) *אין לי כוונה לעשות OC,למי שמעוניין לדעת.. תודה ויום טוב, מקווה שתוכלו לעזור לךי לבחור כבר חחח =]
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה זכורונות (2*512), תקציב של סביבות אלף לכל סטיק הכוונה היא להגיע כמה שיותר גבוה באוברקלוק, 1:1 עם תיזמונים גבוהים, 5:4 עם תזמונים נמוכים, אין העדפה, מה שיתן את התוצאות הטובות ביותר, ולאו דווקא במבחנים סינטטים מעבד- 2.6C, לוח אם - IC7
-
- 14 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום בעקבות מותו של לוח האם הנוכחי וכיוון שלא מצאתי לוח אם אחר להחליף אותו, אני מחפש שילוש חדש שיריץ שרת קבצים ומדיה מסוג unraid. מס' דגשים ודרישות נוספות: 1. השרת הישן היה מבוסס על לוח Asus m2n-e מעבד 5200 של amd ו 2 ג'יגה ram מסוג ddr2. כאמור הלוח מת אז אני מניח שאהיה חייב להחליף את כל השילוש. 2. הלוח החדש צריך להיות עם כמה שיותר חיבורי sata כיוון שכיום יש לי 6 דיסקים והשרת עתיד לגדול עם הזמן.כאשר יתווספו דיסקים נוספים אז אקנה כרטיסי הרחבה sata pcie להוספת חיבורים נוספים. 3. השרת נמצא בנישה בפינת אוכל ולא בחדר יעודי ולכן ארצה לשמור על מערת שקטה ככל שניתן. 4. השרת עובד 24/7 ולכן ארצה לעבור למערכת לחסכונית ככל שניתן. 5. אין לי העדפה לחברה או ארכיטקטורה מסוימת. המגבלה היחי…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כרגע אני עם E5200 שאני רוצה לתת בו אוברקלוק חביב, אולי בעתיד אני "אשדרג" לאיזה Q6600 G0. האם לוחות הG41 של GIGABYTE עדיפים על הלוח הזה על ASUS? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10622 נראה לא רע בכלל במיוחד למחיר. בבקשה לא להגיד לי שזה לא משתלם או לא חכם לקנות רכיבים לתושבת מתה. NECROSOCKET IS FULL OF WINRAR. כשאחליט לעבור לתושבת יותר עדכנית זה בטח יהיה שילוב של AM3 ומעבד AMD עם 4-6 ליבות, אבל זה בעתיד.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מה היחס בינהם מבחינת עלות תועלת? ההפרש בינהם הוא פחות מ90 שקל מה עדיף לקנות?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
כל פורום אדם אחר נותן תשובה שונה. אז אני ישאל כאן, ומקווה לקבל סוף סוף תשובה בטוחה. קודם כדאי שאני יבין, לזכרון יש שתי הגדרות (הכי בסיסיות כמובן.. ברור שזה הרבה יותר מסובך). אז יש תיזמונים, ויש Mh"z. התזמונים ככל שנמוכים טובים יותר, וה-Mh"z להפך גבוה יותר טוב יותר. עכשיו, במידה ואני מעוניין לעשות OC, עם מעבד פנטיום 4 ולוח שתומך Dual 400 DDR. כמה דברים לא מובנים לי, רשום על הלוחות אם 400, אז איך זה שאם אני רוצה OC סביר פלוס, אני צריך יותר מ-400, איך בכלל הוא תומך בזכרונות שכאלה? עכשיו, אני שמתי לב, שככל שה- Mh"z עולים כך גם התזמונים עולים, בצורה משמעותית, עכשיו, ברור לי שזה בגלל מחיר, אבל גם זכרונות שעולים אלפי על אלפים של שקלים התזמונים שלהם 3-4-4-8. אז מה יותר …
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה ללוח אם עבור מעבד i5 למחשב משחקים. 1. לא מעוניין בלוחות של Gigabyte (ניסיון רע איתם) 2. לא מבין מה ההבדל בין לוחות WB/KB ללוחות WG/KG של אינטל 3. מה לגבי Asus P7P55D Pro? האם המחיר שווה אותו? כרגע OC לא נחוץ. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי מעבד AMD ATHLON64 3200, רציתי לדעת מהו המתח האידיאלי בשבילו כדי שהוא יעבוד "פיקס". וגם רציתי לדעת אם יותר מידי או פחות מידי מתח פוגע במעבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום קניתי היום ספק כוח חדש בksp ב-100 שקל, משהו הכי פשוט של 400W למחשב ישן יחסית כשבאתי לחבר אותו התברר לי שהוא לא מתאים ללוח אם החיבור של הלוח אם הוא 20 פינים והחיבור של הספק הוא 24 פינים מה לעשות??? להוציא את החוטים מהספק החדש ולהחליף עם המחבר של הישן???
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
TJMax: ישנו קבוע במעבדים, משנק, שלפיו בטמפ' גבוהה מוגדרת מראש (טמפ' שאינטל לא שחררה לציבור) המעבד מוריד תדר/מתח על מנת לחזור לטווח של טמפרטורות נורמליות. המטרה של קבוע זה היא מניעת פגיעה במעבד שנגמרת כתוצאה מטמפ' עבודה גבוהה מידי. ככל שהטמפ' מופרזת יותר, הוא מאט יותר. מילה נוספת שמתארת את מנגנון זה היא Thershold. ערך/קבוע זה (בעצם הטמפ') שבו המעבד יבצע Throttle אינו ידוע ובלתי ניתן לשנותו. זה ציטוט ממאמר שקראתי באתר לפי מה שרשום אז המחשב מעל חום מסום מוריד מהירות ותדר כדי להתקרר אם ככה זה עובד אז לפי ההגיון לא אמורה להיות כל סכנה בעשייה של אובקלוקינג נכון או שזה טעות?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קונרו הושק בארץ אז למה יפיצו אותו כמה שבועות אחרי 27 ביולי?
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד אני יכול לבדוק את מהירות הזיכרון האמיתית של המחשב שלי?
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שווה? http://noacomp.co.il/product.asp?productid=5887
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר להחליף את סלוט ה-P.C.I בסלוטAGP בלי להחליף את כל לוח האם ואם כן כמה בערך זה יעלה?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חברה שלום, יש לי לוח GA-7VAX של Gigabyte וב-BIOS יש אפשרות של (Top Performance (Enable/Disable. רציתי לדעת מה בדיוק תפקיד האפשרות הזו? יש לי מעבד +XP 2000, שעובד ב 133X12.5. לפי מה שראיתי וכל מה שקורה כאשר אני מפעיל את האפשרות הזו הוא שה FSB עולה קצת ל 136 ובכך מהירות המעבד מתעגלת ל 1700MHz. האם זה כל התפקיד של האפשרות הזו או שיש כאן עוד משהו שאני לא מודע אליו? בנוסף, Armageddon כתב באחת ההודעות האחרונות שלו שמומלץ לכבות אפשרויות כאלו ב BIOS - מה בדיוק אפשרות זו גורמת ש Armageddon ממליץ לכבות אותה ב BIOS? תודה על התגובות.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
תגידו אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מי יותר מומלץ ומה ההבדלים העיקריים ביניהם (קירור, Pci, וכו'..) (המחיר מאוד דומה לכן אל תתיחסו..) אני רוצה גם לדעת אם לאחד מהם או לשניהם יש בעיות אופייניות.. תודה!
-
- 14 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לשני לוחות אם, הראשון ל I5 3570 השני למעבד I5 3570K אחד יעבור בעתיד OC והשני לא P: דרוש ציפסט איכותי זיכרון DDR3 1600 ועדיף לוח ATX ולא מיני ATX שיהיה נוח לעבוד... אם אפשר יהיה לקבל הסבר קל על כל לוח אני אשמח... תודה.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי מחשב חדש ולאחר שהכל עובד כשורה אני מעוניין להביא אותו למצב אופטימלי (לא OC). הביוס מציג מהירות שעון (1529.5) הנמוכה מהמהירות הפוטנציאלית של המעבד (1800). שאלתי היא: כיצד להתקין את המהירות הנכונה ובאיזה אמצעים יש לעשות זאת (סוויצים, ביוס ו/או אחרים). אני זקוק למערכת מהירה אך יציבה מאוד ואוברקלוקיג לכשעצמו לא מעניין אותי. סוג המעבד +AMD 1800 סוג לוח: GA-7VRX-PLUS rev. 02 גירסת ביוס F9 זיכרון: 512MB PC266 DDR מערכת הפעלה: OS - Windows 2000 pro תודה מראש על כל עזרה עמיר וינשטיין