עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rotman,

האם הגיוני שאין בכלל חיבור firewire בלוח אם GA-965P-S3 של gigabyte ?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by buuhaa,

שלום. קיבלתי המלצה ללוח הזה. רציתי לשאול 3 שאלות: 1. במפרט שלו אין איזכור ל 64 BIT . האם הוא לא תומך (אני פשוט מתכננת לעתיד...) או שאני לא אמורה למצוא איזכור כזה במפרט. 2. האם יתמוך במעבד כפול ליבה - לכשיצא לאור (שוב מחשבה לעתיד...). 3. איך הוא ביחס ל GIGABYTE K8NF-9 (אני שוקלת ללכת על AMD ). תודה.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by TOTI100,

הצעה לשילוש קדוש בין 3000 -5000 גם אינטל וגם AMD . תודה.

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by israel_gt,

יש לי לוח אם GIGABYTE P55A UD3 עכשיו שאני מנסה להתקין את הדרייברים זה נתקע לי כל הזמן בדרייבר ספציפי השם של הדרייבר זה NEC USB3 עכשיו שביררתי וטלפונים לחברה הכל הסבירו לי שיש בעייה מסויימת עם ההתקנה הזאת בכל הלוחות האילו מישהו מכיר את אותה בעייה אם לוח הזה?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  5. לאח שלי יש פנטיום 533 על לוח אם של אינטל VC820 יש לו סטיק אחד של 128 מגה PC800 RDRAM (בסלוט השני יש משהו שבחוברת של הלוח נקרא CRIMM, חצי מגודל הסטיק הרגיל, בלי צ'יפים). הוא מריץ על המחשב XP ונראה שהמערכת כל הזמן משתמשת בזכרון הוירטואלי (ההארדיסק רוב הזמן טוען, במיוחד במשחקים כשהוא מדי פעם מודיע על חוסר זיכרון וירטואלי... כן כן אפילו ג'נרלס עובד ). חשבתי להוסיף לו עוד זכרון, השאלות הן האם זה כדאי? כמה להוסיף 64/128? והאם זה לא יעשה בעיות, כי בכל מקום ראיתי שצריך לשים RDRAM בזוגות ולי יש רק סטיק אחד?

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  6. כבר קראתי בפורום שזאת תופעה מוכרת אז לפני שאני אתקשר מחר לPCH שם קניתי את הזכרון כדי להחליף אותו, תמליצו לי בבקשה על כל זכרון נורמלי אחר שלא יהיו לו בעיות עם הלוח שלי ושיהיה כמובן תואם לזכרון שיש לי כרגע. למי שאין כוח לבדוק את המפרט שלי אז הנה הפרטים: לוח Epox 8rda3+ זכרון Winbond 512MB PC3200 BH-5 רצוי זכרון שיתאים לOC עתידי ושיהיה כל זכרון מלבד Corsair, Geil, Samsung

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by adirnasri,

מה יותר טוב? מה ההבדל בניהם? תודה מראש אדיר..

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by boss,

כרגע יש לי לוח אם asus P8P67 Deluxe Sapphire HD 6970 BFBC2 Edition 2GB SeaSonic 750W Gold X-Series Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB CM HAF X אין מעבד 2600K לחכות יהיה במלאי מה עדיף זכרונות 8 גיגה בשביל OC http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11916 בינתיים לקנות זכרונות לא חשוב תקציב

9. אוקיי זה הדגם P5VD2-MX של ASUS בדקתי באתר היצרן לגבי לוחות אם תומכי קונרו ולפיהם הוא תומך: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=310&model=1200&modelmenu=1 עכשיו, נכנסתי לזאפ וחיפשתי את הדגם הזה, מצאתי את אותו דגם בדיוק, אבל לא רשום שהוא תומך : http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=424702 השאלה שלי היא כזאת: הלוח תומך או לא? (אני מתכוון מה שיש בזאפ) זה אותו לוח או שזה אותו שם אבל סוג שונה?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by roi286,

שלום רב, לפני רכישה all in one של dell כשהשולחני הופך לטבאלט (גדול מאוד 18.4" ) , כרגע נמכר במעבד דור 3 : 3rd Generation Intel® Core™ i7-3537U processor (4M Cache, up to 3.1 GHz) ומאיץ גרפי של אינטל Intel® HD Graphics 4000, עוד כחודש יתחיל להימכר במעבד דור 4 אבל רק במעבד i5 : 4th Generation Intel Core i5-4210U processor (3M Cache, up to 2.7 GHz) עם מאיץ גרפי של אינטל מעט חזק יותר : Intel® HD Graphics 4400. ראוי לציין שה i5 יהיה כנראה יקר יותר, עדיין לא ידוע בכמה. איזה מעבד חזק יותר האם הi5 דור4 או הi7 דור 3? איזה השקעה טובה יותר ? במידה וה i5, עד כמה נכון להוסיף בעלויות הרכישה ? המון תודה. רועי.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by slider,

יש לי לוח אם EPOX 8RGA+ , איך אני יכול לבדוק האם הוא פעל כרגע ב DCDDR או לא?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  12. שלום לכולם ותודה לכם מראש על התשובות רציתי לדעת מדוע אני רואה כך בתוכנה EVEREST [ Processors / AMD Athlon 64 Processor 3000+ ] המעבד מדגם "VENICE" Processor Properties: Manufacturer AMD Version AMD Athlon 64 Processor 3000+ External Clock 201 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 1810 MHz ורציתי לדעת לאן נעלמים עוד 1200Mhz מדוע המעבד לא מנצל את כל ה 3000Mhz בעבודה?? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by openta75,

בס"ד בלוח אם שלי יש אפשרות להכניס כבל של 24PIN ATX Power Supply יש לי ספק עם כבל 20PIN רציתי לדעת עם יש אפשרות להשתמש בו בשביל להפעיל את המחשב או שזה בעיה קישור לדף של הלוח http://eu.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=897&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=44&LanID=10 מחכה לתגובתכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  14. מה דעתכם על זה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6200 Bulldozer 3.8Ghz 125Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪603 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 סה"כ: ₪1899 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1862 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/vm2k3pju מספר הערות: אני ל…

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  15. השאלה נמצאת בכותרת מה עדיף לי לוח אם טוב לOC עם מעבד פחות טוב ? או לוח אם שהוא פחות טוב ל OC ופחלות חדיש ללא CF עם מעבד חזק יותר ? חשוב לי שאני רוצה לעשות OC טוב והE8500 הוא אובקלוקר טוב לפי מה שהבנתי אבל האם הלוח אם EP35-DS3R יגביל את הOC ? בקיצור! מה עדיף ? תודה לעוזרים ! ! !

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  16. שלום לכם.... השאלה כולה בכותרת.... שמתי 256 מגה SDRAM במחשב, כסטיק אחד..... והמחשב עבד בסדר גמור, במהירות סבירה. כעת, משהוספתי 2 סטיקים נוספים, של 64 מגה כל אחד, יש לי יותר זיכרון, אף אני מרגיש שהמחשב עובד קצת יותר לאט.... האם אני מדמיין? ישנה אפשרות לבדוק את המהירות של הזכרונות? האם עדיף להשתמש בסטיק אחד של 256 במקום שלושה שנותנים יותר זיכרון? תודה לכם!

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by elad76,

רציתי לדעת איזה זיכרון טוב עד 800 של 1GB טוב לOC אתם יוכלים להמליץ לי סתכלו במפרט מחשב.

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  18. האם המחירים השאפתניים שהוענקו למעבדי Zen 4 השולחניים הראשונים, בד בבד עם תמחורים מוגדלים עבור לוחות האם החדשים, מבריחים את המשתמשים?לכתבה

19. זכרונות OEM יכולים לפעול ביחד עם זכרונות אחרים ?והאים יש הבדל גדול בינהם?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by roeiw,

לא למטרות אוברקלוק בכלל! רק ביצועים ואיכות, מה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by Bartleby,

קיים דבר כזה? אם כן אשמח אם תרשמו פה שמות של חברות שמייצרות כאלה ושמות של דגמים בכלל. תודה.

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  22. היי האם יש הבדל גדול בביצועים במשחקים של Sempron 3000+\3400 אל מול Athlon 3000\3200? באם זה בסוקט AM2\754\939

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by lalo,

שלום, אני צריך לוח אם שיספק לי את הצרכים הבאים: יש לי 3 דיסקים קשיחים+כונן אופטי סאטה כך שיהיה לפחות 4SATA ויכול להיות RAID בעתיד שיהיה כמה שיותר טוב לאובקלוקינג !!! שיתמוך בE8400 שלא יהיה SLI או CROSSFIRE ושיהיה אמין ! עדדד 600 ש''ח (מומלץ מהחנות TMS ) כי אני קונה מישם את כל המחשב תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  24. האם עכשיו, עם מעבדי ה-i7, אינטל שיש לה מרובע ליבות אמיתי, יכולה להציע משולשי ליבה באמצעות מעבדים שיש להם ליבה דפוקה (כמו AMD)? האם יש תכנון כזה?

25. דגמי דור ה-Zen 3 השולחניים הצליחו לשים קץ לשליטה הארוכה והמובהקת של אינטל בביצועי גיימינג - וב-AMD רוצים לוודא שתוכלו למצות את היתרונות הללו במלואם עם אחד הכותרים הבולטים לשנת 2021לכתבה

דיונים חדשים בפורומים