עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ShomRon,

יש לי מעבד LGA775 מהירות:3GHZ הסוג שלו זה 530J האם הסוג שלו טוב?

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות זכרון פנימי, אני לא יודע מה הכי טוב: 1. DDR 2. DDR2 3. DDR3 (אם יצא בכלל) 4. RD-RAM 5. RD-RAM2. מה כדאי לקנות יחסית למחיר? ומה הסדר של הכי טובים?

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  3. גיליתי לא מיזמן ששימוש ב FIREFOX מעמץ את המעבד יותר משימוש ב IE ובגלל זה המעבד יותר חם ב 2-3 מעלות באט שימוש ב FF , מישהו עוד הבחין בקטע הזה?

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by roma4k,

כאשר הוינדוס עוד לא מותקן? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by integral,

ההמלצות של התוכנות של קופת חולים הן על אינטל. השאלה אם למישהו יש נסיון עם ה AMD? אני לא מבקש דעות. בבקשה רק למי שיש עובדות.

• 14 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by gal_6,

קניתי מחשב חדש לא מזמן..וקניתי מעבד AMD ATHLON 64 +3000 S939 שבדקתי בתוכנה איזה חומרה שי לי..רשום שהמעבד זה 1.8GHZ זה הגיוני? זה לא אמור להיות יותר? אני מפחד שהוא עבד עליי כי אני חושב שזה אמור להיות יותר מזה.. ומה ה+3000 מסמל? תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  7. http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/2gb-ram.html האם 2 גיגה זיכרון הכרחי? התשובה, תלוי למי... לפי הכתבה אז לגיימרים הכבדים כן עדיף ה 2 גיגה זיכרון. ציטוט "Note that the performance of a system with 1GB of RAM dropped below 20fps in 8% of all cases. The system with 2GB of system memory fell below the 20fps in only 1% of all cases. And in fact, this 1% is almost solely formed by auto-saving option enabled for preset checkpoints, where this discreteness doesnt irritate at all. In other words, it is really hard to enjoy playing F.E.A.R. with the highest image quality settings if your system has only 1GB of RAM. The similar picture can be observed in other…

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by JohnnyBravo,

אם נשאלה כבר השאלה הזו ולא ראיתי אז אשמח ללינק לשם

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  9. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill למישהו יש ניסיון איתם? לאיזה OC הם מסוגלים? נראה לי אולי הזכרונות הכי משתלמים היום ל-OC לא? יש דגם עדיף בטווח המחירים הזה?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by OK83,

so-dimm ddr2 667mhz בלי תיקון שגיאות ובלי היטסינק. אין הגבלה לתקציב, שני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד.

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  11. מצטער מראש על הדיון הארוך, אבל ניסיתי לפרט כמה שאפשר ככה שגם הפחות מומחים לעניין יביניו וינסו לעזור לי, אז תודה מראש. לאחרונה הלך לי הלוח אם (וגם הספק, אבל זה לא חשוב) במחשב כתוצאה מקפיצות מתח וכעת אני צריך לקנות אחד חדש. המפרט שלי (רק הדברים שחשובים). לוח אם: Gigabyte GA-K8NXP-SLI עם ציפסט nForce 4 SLI מעבד: AMD 64 Bit 3500+ בסוקט 939. כרטיס מסך: Dual Core Geforce 6600 GT או בשמו האחר 3D1, כרטיס עם 2 ליבות שמתאים רק ללוח המסויים הזה או ללוח דומה (עם אותו ציפסט). עכשיו לבעייה, לוח כזה בדיוק אי אפשר לקנות בנפרד ורק בחבילה שבו קניתי אותו (שנקראת 3D1 למעוניינים) שכוללת את הכרטיס + לוח אם + כרטיסי רשת ושיט, אך מצאתי לוחות דומים עם אותו ציפסט. עקרונית הלוח שמקבלים בערכה…

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  12. שלום. כאשר - בשביל העניין - רוצים לבדוק איזה מעבד הוא ה"חזק" או ה"מהיר" או ה"טוב" יותר, על איזה טבלאות מבססים (בכללי) את התוצאה? כמובן שכל אפליקציה והמדדים שלה, וכל אפליקציה דורשת או רוצה מהמעבד דבר אחר (תדר לעומת ליבות, וכן הלאה), אבל בכל זאת, לעתים אפשר להשוואת שני מעבדים, מה שנקרא across the board. כך מעבד ה 2500K יהיה נחות או "חלש" יותר מה 2600K לאורך כל החתך. תודה

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  13. שלום לכולם, הופניתי לפורום זה במסגרת דיון שפתחתי בפורום מפרטי מחשב, שם הומלץ לי על הלוח ASROCK Z68 PRO 3. אולם היות ואני יכול להשיג חומרה של GIGABYTE ישירות מהיבואן (מור לוי ברשל"צ) במחיר נמוך יחסית, אני מחפש לוח של GIGABYTE שמקביל (או עולה בתכונותיו) ללוח של ASTROCK, עם אותם פיצ'רים יחודיים ב-ASTROCK כגון האצת ביצועי ה-HDD בשילוב SSD, או שילוב כרטיס המסך המובנה עם כרטיס המסך הנפרד, וחשוב לא פחות - באותה רמת מחיר. האם קיים לוח מקביל כזה של GIGABYTE?

14. Started by MaDxXx,

שלום, ברשותי לוח אם GA-H55M-S2 , וזכרון Kingston KVR1333D3N9/2Gx2 אני רוצה לשדרג ל 2x4 1600 כלשהו. אבל הבעייה שבכל האתרים (G.skill,Corsair) וכו, אין תאימות ללוח אם שלי, האם זה כיוון שהלוח עצמו תומך עד 1333 ? האם בשדרוג ל 1600 זה יעבוד? בנוסף על אילו הייתם ממליצים עד 300 שח? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  15. ברשותי מחשב עם דיסק קשיח ישן יחסית מדגם Western Digital 320Gb 16MB AAKS, וכן צורב DVD מדגם Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer. אני מתכנן שדרוג המחשב למעבד i5 או i7, עם קשיח SSD, כאשר הייתי רוצה שלוח האם שיותקן יהיה עם ערכת שבבים המאפשרת גם התאמה לרכיבים הנ"ל. הדיסק הישן כדיסק שמיועד לשמירת קבצים, הצורב כצורב שישמש למחשב החדש לכל דבר ועניין. מה ערכת השבבים המומלצת לכך? באופן כללי, היכן ניתן ללמוד איזה פיצ'רים קיימים לכל ערכת שבבים כך שאוכל להחליט על הלוח המתאים לי?

16. Started by guychabra,

ב9 בספטמבר הכריזה Lisa Su. https://twitter.com/LisaSu/status/1303725578160349185 יאיי (לא מבין איך עד עכשיו לא עלתה ידיעה באתר על כך)

17. מבחר המחשבים הניידים שמבוסס על שבביה של AMD ממשיך להתרחב לאיטו, באדיבותה של חברת דל לכתבה

18. אינטל הציגה רשמית את הדור אשר יחליף את Cherry Trail, עם הבטחה להפוך מחשבים ניידים במחיר של 200 דולר ופחות לעדכניים ואפקטיביים הרבה יותר אינטל ממשיכה במחיקת הפערים הטכנולוגיים בין משפחת מעבדי האטום שלה לבין משפחת מעבדי ה-Core הראשית והמרכזית – הפעם עם ההכרזה הראשונית על דור ה-Apollo Lake החדש עבור מערכות זולות מבוססות חלונות, כרום OS ולינוקס, דור שני בליטוגרפיית 14 ננומטר (בדומה ל-Skylake) שיחליף את דור ה-Cherry Trail שעשה ועושה עבודה לא רעה. ההכרזה התרחשה במסגרת פורום ה-IDF של אינטל בשנזן, סין, ועל כן התרכזה יותר ביתרונות הפוטנציאליים של הדור החדש עבור מפתחים ויצרניות חומרה ופחות בדגמים הספציפיים שיהיו זמינים לצרכנים עצמם – אך יש כאן בכל זאת לא מעט מידע מ…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by gobi,

שלום, יש לי לוח ל AMD עם צ'יפ via kt400 . המאורר שיושב על הצ'יפ התחיל להשמיע רעש, אחרי ניקוי יסודי הרעש לא עובר. מה ניתן לעשות? תודה.

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by alexrta,

רציתי לדעת אם אפשר להחליף את סלוט ה-P.C.I בסלוטAGP בלי להחליף את כל לוח האם ואם כן כמה בערך זה יעלה?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by itaysk,

מה אומר ה TRAY CPU?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. Started by The Ball,

אני קונה לוח של אסוס (nforce 2) אם זה משנה ורציתי לדעת איזה מהזכרונות הבאים יותר טוב בשביל הלוח ומה ההבדל ביניהם? זכרונות של קורסאיר שבסוף כתוב c2 זכרונות של קורסאיר שבסוף כתוב pt מה ההבדל?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by Jack_g,

יש לי לוח אם 8K9A2 EPOX וקובץ של עדכון לביוס שאני מוצא באתר זה רק לגירסא של ה8K9A2+ מה אתם אומרים זה לא משנה או שלא לשדרג זה יכול לדםוק את הביוס?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  24. באיזור ירושלים אפשר גם מקומות שמוכרים משומשים תודה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  25. Started by MAOR,

יש לי חיישנים במחשב אבל אף תוכנה לא מזהה אותם בגלל שהביוס שלי לא מעודכן !!! הסתכלתי בתוכנה Sisoft Sandra בקטגוריה MAIN BORED INFORMATION והיא רשמה לי MANUFACTURER - VIA Technilogies, Inc. Model - VT82C692NX (שממה שהסבירו לי זה החברה של הלוח שלי + הדגם) עכשיו אני צריך לעדכן את הביוס בשביל לדעת את החום במחשב ואין לי מוסג איך !!! בבקשה תעזרו לי לעשות את זה ........ תודה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים