עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Lapland,

אין לי תקציב , תנו לי תלוח אם ההכי זול שאפשר למעבד הזה ולזכרונות 800MGHZ אבל לא לעבור את ה350 שקל בבקשה תודה רבה ! ד"א איך המעבד לOC עם קירור BOX וזכרונות 800MGHZ GSKIL http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5S-2GBNT

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  2. תודה.. וחג שמח !

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by mordidot,

אני עוד מעט הולך לחנות לקנות שני גיגה אם אני קונה 2 גיגה בקיט הם יעבדו בדואל צ'נל נכון.... השאלה שלי מה קורה אם אני קונה שני זכרונות בדיוק אותו דבר רק שהם לא באים בקיט?מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  4. אני מתכוון לקנות מחשב חדש,ואני עדיין לו סגור על מעבד ולוח אם. הייעוד של המחשב הוא משחקים,העיקר BF4. כרגע אני חושב לקנות את הלוח אם של MSI z87-45 GAMING ראיתי שיש גם גירסא רגילה שלו וההפרשים ביניהם הוא 250 שקל,הוא שווה את ההפרש מהגירסא הרגילה? יש איזה לוח אם יותר טוב בטווח מחירים הזה? לגבי מעבד חשבתי ללכת על I5 4670K,בשביל משחקים הוא מספיק ?הוא שעדיף לקחת I7? לגבי זיכרון מה עדיף? סטיק של 8 ? או 2*4 ? איזה מהירות? אני מעוניין לשדרג את הזיכרון בעתיד ל16,בנוסף יש לי 4 סטיקים של 2 ג'יגה? שווה לשלב אותם איך שהוא או שזה יוריד לי ממהירות של הסטיקים החדשים שאני יקנה?

5. Started by roi286,

שלום רב, לפני רכישה all in one של dell כשהשולחני הופך לטבאלט (גדול מאוד 18.4" ) , כרגע נמכר במעבד דור 3 : 3rd Generation Intel® Core™ i7-3537U processor (4M Cache, up to 3.1 GHz) ומאיץ גרפי של אינטל Intel® HD Graphics 4000, עוד כחודש יתחיל להימכר במעבד דור 4 אבל רק במעבד i5 : 4th Generation Intel Core i5-4210U processor (3M Cache, up to 2.7 GHz) עם מאיץ גרפי של אינטל מעט חזק יותר : Intel® HD Graphics 4400. ראוי לציין שה i5 יהיה כנראה יקר יותר, עדיין לא ידוע בכמה. איזה מעבד חזק יותר האם הi5 דור4 או הi7 דור 3? איזה השקעה טובה יותר ? במידה וה i5, עד כמה נכון להוסיף בעלויות הרכישה ? המון תודה. רועי.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  6. הCore 2 E6300 חזק יותר מAthlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore??

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  7. אני קונה מחשב שלם כולל ציוד היקפי אבל הבעיה שמצד אחד אני רוצה כרטיס DX10 אבל מצד שני אין לי כוח לחכות חודש... \= אז מה שחשבתי זה להזמין את המחשב (מעבד AMD 4600+ X2) ולהזמין איתו לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ועוד חודש אני אזמין בניפרד כרטיס מסך DX10 שיצא בתקציב שלי. אז יש למישהו המלצה ללוח אם טוב למחשב שלי עם כרטיס מסך מובנה (מ-IQPC)? אם אפשר כרטיס מסך מובנה שיריץ CARBON לא חלק ולא על הגדרות הכי גבוהות, שיריץ העיקר... מקווה שיש חיה כזאת תקציב: עד 500 ש"ח עכשיו יש לי גם שאלה על לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים. עם הכרטיס מסך הוא 64MB, האם אני יכול להוסיף לו זיכרון RAM מהמחשב ולהפוך אותו ל-128MB או 256MB? (אני מתכוון ל-UPTO) עוד משהו, אני צריך לוח אם עם כרטיס קול ורשת מובנים…

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  8. היי חבר'ה הבעייה היא כזאת חבר קנה מארז חדש העביר הכל אליו על הדרך הוא הוציא תמעבד לנקות אותו והחזיר אותו לא טוב כתוצאה מכך שני פינים נשברו על כל מקרה הבאנו מעבד חדש יותר נכון יד 2 שהו INTEL CPU 2.80 800FSP שיתאים ללוח אם ASUS P4SP-MX עכשיו הפעלה של המחשב הוא העלה אותו ישר לביוס ואמר שצריך לכוון את התדרים Frequency שני התדרים שהוא נתן לא עבדו טוב כלומר המחשב הופעל מחשב בלי לעלות כלומר התדרים לא התאימו לאחר מכן שמתי על ידני וכיווני וזה כן עלה רק שזה ניראה לא יציב בכלל אם אני מפעיל תחווה בפייסבוק או כמה דברים באינרנט זה פשוט יוצא לי ממנו גם שאני לוחץ על המנהל משימות אני רואה שהוא עובד רק במאמץ גבוהה מאוד מישהו יודע איזה תדברים אני יכול לשים אותו זה ניראה מלא תדרים שהם 1…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by shar00750,

לאחר חיפוש ממושך ברשת לא מצאתי תשובה חד משמעית . האם בלוח הנ"ל ניתן לפתוח ליבה למעבד? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3901#sp אשמח לקבל תשובה במהרה לפני שאני קונה אותו.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by razorer,

אני צריך לבחור מעבד למחשב חדש. עכשיו הE4400 זול יחסית לE6550 ועולה 640 לעומת 900+, השאלה היא אם ההבדל בביצועים משמעותי? המחשב הוא למשחקים,הורדות ואינטרנט והכרטיס מסך הוא X1950PRO,לא מריץ תוכנות כבדות ותוכנות קידוד. אני מעדיף אינטל על AMD, איזה מעבד של AMD ברמה של E4400? ואיזה לוח עדיף? אני לא עושה אוברקלוק. P31 DS3L או P35 DS3L ההבדל בין הלוחות הוא 130 ש"ח. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by surfface,

עדכנתי בעזרת התוכנה @BIOS לF11 . המחשב נדלק ומציג שהביוס הוא F11 ואכן נוספו מלא אפשריות חדשות בעיקר לאובר. שהחלונות עולים אני מדליק CPUZ ושאר ירקות והוא מזהה אותו בתור F2 למה? אייך לעשות שיזהה נכון?

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  12. שלום לכם הוספתי את מפרט המחשב שלי כתמונה... כמו שאתם רואים יש לי 2 זיכרונות של 1 ג'יגה DDR2 800MHZ וקניתי את הזיכרון הנל של קינגסטון הדגם המדוייק KVR800D2N6/1G 2 כאלה של 1 ג'יגה הכנסתי למחשב....והמחשב קופא לי פתאום....משהו אכן עדיין לא בסדר :\ יש לי כרגע במחשב שני זיכרונות של 1 ג'יגה CL5 ומה שקניתי זה CL6 אולי ה CL6 לא יכול לעבוד ביחד עם ה CL5 . תודה רבה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  13. האם המחירים השאפתניים שהוענקו למעבדי Zen 4 השולחניים הראשונים, בד בבד עם תמחורים מוגדלים עבור לוחות האם החדשים, מבריחים את המשתמשים?לכתבה

14. Started by BENNY-L,

הוינדוס 7 מגמגם על ההתחלה. וקראתי שיש בעייה עם הביוס מיקהו שמע על זה?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by portnoy,

יצא עידכון באתר של גיגה בייט ללוח 965p ds3 rev 3.3 ביוס f12 מישהו התקין ויודע מה הוא מתקן מסדר??

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  16. כדי שפעם אחת ולתמיד אני אבין יותר טוב... מה ההבדל בין הצ'יפסטים 865 ו-875 שעושה את ההבדל הגדול במחירים??? האם זה באמת שווה את זה? ומה מומלץ יותר למחשב חדש??

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by natan805,

ואם כן מדוע לא משתמשים בו הרבה יחסית והאם הביצועים שלו גם יותר טובים?

18. Started by eladnahum,

יש לי כרטיס זכרון של 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף כרטיס זכרון נוסף של 2 ג'יגה בכדי ליצור 4 ג'יגה של זכרון. הכרטיס שקניתי היה של חברת OCZ ואני רוצה לרכוש כרטיס זכרון זהה. הבעיה היא שאני לא זוכר את מהירות היא ה-MHZ שלו ואני לא רוצה לקנות כרטיס אחר שיעבוד במהירות שונה. בתוכנת CPU-Z רשום 400 אבל לא נראה לי הגיוני כי זה כרטיס שעובד על DDR2. תודה לעוזרים... עריכה: טוב, אז מצאתי את הדגם המדויק של הכרטיס זכרון ocz2p8002g מה שאני מצליח להבין זה שזה נפח של 2 ג'יגה במהירות של 800MHZ. אני רוצה לרכוש את אותו כרטיס זכרון והבעיה היא שכבר לא מוכרים אותו באף מקום... הצעות מה לעשות, שוב תודה...

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by hagay21,

אני לפני שידרוג ורציתי לדעת אם עדיף לחכות לסוקט m2 החדש או שאין טעם כי רצות שמועות שהתמיכה בבאס יותר רחב לא כזה משמעותי אם בכלל מה שגם זכרונות dd2 לא יורדים בתזמונים השאלה האם עדיף לבנות מערכת עכשיו ולעשות oc רצחני או לחכות ל m2? הצעות בעיות המלצות יתקבלו בברכה

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by zivgev,

שלום, אני מחפש מעבד שיהיה מהיר לקידודים. הביאו לי 2 הצעות: מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB BOX מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 64Bit Six Core 3.2Ghz/3.6Ghz Turbo 3MBxL2 6MBxL3 Black Edition AM3 BOX האם מישהו מכיר? האם מישהו יכול להמליץ? התקציב הוא עד 900 ש"ח אפשר לחרוג קצת (במקרה הזה באיזה 50 שקל...)... תודה.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by pazer005,

במחשב שאני מתכנן לקנות אני מתכוון לשים 4 וננים של 250b ש-3 מהם יעבוד ביחד ועוד אחד לקבצי מערכת. הומלץ לי בהתחלה, בלי קשר לקחת את P5B כי הוא OC טוב. אבל לאחר הכתבההיום באתר, קצת לא הבנתי אם אני יכול. הכוונה היא ל-P5B Deluxe. ואם לא, איזה לוח אחר הייתם ממליצים לי עליו בטווח המחירים שלו.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by shachar,

יש לי את הלוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 Rev 2.0 Nforce 405 AM2, עליו קיט 1 GB של OCZ 2 חתיכות 667 MHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ולהוסיף עוד קיט של 2 ג'יגה אבל של 800 MHZ. אפשרי? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by doronbxx,

יש לי לוח Asus Maximus extreme ואני רוצה לקנות DDR3 4GIGA 1.הלוח תומך ב1333 MHZ בלי אוברקלוק ועד 1800 באוברקלוק אני רוצה המלצה לאיזה זכרונות לקנות וכמה הם עולים 2.יש לי 2GIGA של CROSAIR 1066 בשתי סטיקים מחוברים השאלה עם אני יצטרך לוותא עליהם או שאפשר לשלב אותם עם 4GIGA שאני רוצה לקנות תודה מראש למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  24. שלום וברכה, אני רוצה בבקשה שתכינו שילוש מעבד+ לוח אם+ זכרון + מארז על המחשב לא מתוכנן אוברקלוק! הכי סביר שאפשר אבל שלא יחרוג את ה - 1700 ש"ח תודה לכם. זה מה שהרכבתי בינתיים: ATHLON XP 2000+ ¤436 NF7 ¤609 DDR 512MB 333MHz ¤478 VIRGO P-3/4 350WATT ¤209 סה"כ ¤1732

• 10 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים