מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
אז זאת היצרנית לוח אם שלי --- PEGATRON CORPORATION מה דעתכם ? צריכים לדעת עוד משהו ? - (הוצאתי את זה מהתוכנה cpuz)
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לאחר חיפוש ממושך ברשת לא מצאתי תשובה חד משמעית . האם בלוח הנ"ל ניתן לפתוח ליבה למעבד? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3901#sp אשמח לקבל תשובה במהרה לפני שאני קונה אותו.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ב9 בספטמבר הכריזה Lisa Su. https://twitter.com/LisaSu/status/1303725578160349185 יאיי (לא מבין איך עד עכשיו לא עלתה ידיעה באתר על כך)
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
בע''ה, שלום חברים, ברשותי לוח אם מסוג ASUS A8V-E SE אני רוצה לעדכן לו את הדרייבר - קיבלתי במקור דיסק עם התקנה של הדרייברים (כרגע מותקן) אולם רציתי לדעת אם קיים שדרוג לדרייבר והיכן להוריד. תודה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הלוח אם מדגם Gigabyte GA-P61-USB3-B3 תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, עקב סיבה דיי מרגיזה אני לא יכול לחבר את כרטיס המסך שלי בחיבור PCIEx16 כפי שתמיד היה האם בלוח אם בעל תמיכה במספר כרטיסי מסך (למשלGigabyte Z77X-D3H ) ניתן יהיה לחבר כרטיס בודד לאחד החיבורים הנוספים ללא בעיה? האם תיתכן פגיעה בביצועים עקב כך? במקרה כזה, האם ניתן לחבר כל כרטיס PCI רגיל בחיבור PCIEx16 והוא יתפקד? תודה. נ.ב (אין חובת קריאה, החומר הזה לא לבחינה) אם זה מעניין מישהו למה אני שואל זה מכיוון שיש לי כרטיס קול דיי גדול שמתחבר ל PCIE הרגילים x1, עכשיו מרבית לוחות האם מגיעים בפורמט הבא (בלוחות חדשים התחתונים מוחלפים סלוטים המשניים לכרטיס המסך) -- (pcie1) ----------- (pcie16) --(pcie1) --(pcie1) ----------- (pci) ----------- (pci) הכ.קול לא נכנס לחיבור…
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לשני לוחות אם, הראשון ל I5 3570 השני למעבד I5 3570K אחד יעבור בעתיד OC והשני לא P: דרוש ציפסט איכותי זיכרון DDR3 1600 ועדיף לוח ATX ולא מיני ATX שיהיה נוח לעבוד... אם אפשר יהיה לקבל הסבר קל על כל לוח אני אשמח... תודה.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד ואני רוצה להוסיף לו סלוט זיכרון אבל אני לא יודע מה התדר של הזיכרון ואשמח להברה (800/667) ע"פ הנתונים הנ"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
עומדים מולי 2 זכרונות, שניהם 4-4-4-12, 4GB 2X2048, של Corsair וG.Skill. יש הבדלים מהותיים בין החברות, או שאפשר להתפשר על הG.Skill ולחסוך 200~ ש"ח? ומנגד, יש חשיבות כ"כ גדולה לתזמונים, או שאפשר להתפשר על 5-5-5-15? תודה.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום הוספתי היום עוד 2 גיגה זיכרון של OCZ עכשיו כל הסלוטים מלאים בזכרונות והזכרונות נורא קרובים אחד לשני והם נוגעים גם אחד בשני כמו בתמונה: השאלה שלי אם יש סכנה לזכרונות(הם לא בOC) בגלל התחממות? ואם צריך לדאוג להם לקירור שהם במצב הזה או שהם יכולים לעבוד ככה בלי בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
עוד מעט ירדו המחירים וה9450 יהיה זמין מאוד בקיצור מי מהם יהיה יותר טוב למשחקים כבדים בעיקר וגם למי מהם פוטנציאל OC גבוה יותר ? שאלה קטנה גם מה ההבדל באמת בין Q66 ל Q67 ? אם אפשר גם לפרט קצת תודה
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אם אפשר הסבר קצר על סוגי מהירות שעון במחשב,. ממה שאני מבין יש מהירות שעון בכמה רכיבים: במעבד (אני מדבר על 9300 יש 333MHZ), בזיכרון (דגם 800 יש 400MHZ), וממש שאני מבין בלוח אם רשום 1333MHZ ואפילו 1600 בין זיכרון למעבד, נכון?, מז"א כל המהירות האלה ואיך הבדיוק הם קשורות אחד לשני. תודה.
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
כתבתי גם 800 וגם 1066 כי אני לא יודע מה כדאי בשבילי ומה יותר משתלם מבחינה כספית אני צריך זיכרון (אני יודע שזה לא דרישה גדולה) שיקח אותי מ800 ל1100 או אם זה 1066 אז אין לו שום בעיה עם זה כמובן שהעדפה למשהו עם תזמונים טובים כי אני לא רוצה שאחרי שאני אשחרר אותם קצת אז הם יהיו איטיים מידי בנוגע לנפח, אני עם XP 32BIT אז בגלל ניצול כתובות הזיכרון של המעבד הגראפי וכו', עדיף יהיה אולי 2GB? כרגע יש לי 2GB ואין לי בעיה עם זה.. אין לי שום צורך במעבר לזה, לפחות לא משהו שמורגש באופן רציני. למרות שלא ניסיתי את ה4GB אז אני לא יודע במה בידיוק ההבדל יכול להתבטא. התקציב הוא מקסימום 600ש"ח.. אבקש שאם יש זיכרון מומלץ והוא מעט מעל 600 אז בכל זאת תגידו, כי אולי בחנות מסוימת יהיה יותר זול. תודה…
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
1) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה 2) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה "CASE OPEN" זה מן חיבור כזה עם שני פינים 3) מה ההבדל בין ה 7VRXP הראשון ל7VRXP השני אבל אל תגידו לי משפר באגים ומוסיף דברים שלא היו אני רוצה לדעת בדיוק מה ההבדל
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אתמול אני ואור מהפורום (holy JC / misterbla) התקנו את החבילה מג'ב טק, זה לדיון אחר, חלק מהקניה כלל משחה תרמית AC5 , לכרטיס מסך ולקירור החדש שלו (VGA Silancer) חשבנו, למה לא לשים גם על המעבד? הוצאנו את ההיטסינק, ולמרבה הפתעתנו גילינו שאין מעבד! לאחר כמה שניות של בהלה שמנו לב שהוא דבוק להיטסינק ואי אפשר להפריד ביניהם! שאור הלך, גיליתי שהמחשב לא עובד, וגיליתי שרגלי המעבד מעוקמות ולא ניתן ליישר אותן. בביצוע הפשע של הדבקת ההיטסינק למעבד אשמים PCH , אבל אני לא יודע אם הם יקחו על זה אחריות , מצד שני יש את האחריות של אינטל. מה אתם אומרים לעשות?
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שומע עליו כל הזמן, אבל לא הצלחתי עדיין למצוא מידע ולגלות מהו מעבד פרסקוט?
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
אנשים אני הולך לקנות מחשב חדש ואני קונה ראדון 9700 פרו ! אבל אין כיום לוח נורמלי שיהיה איתו ! אז השאלה מה עדיף ? לוח של מבוסס ציפ של סיס שתומך ב AGP X8 ! או לוח שמבוסס ציפ אינטל(8PE) שתומך רק ב X4 !!! :AR15: אני הולך להיות עם זיכרון 333 ומעבד אינטל ! מה לעשות ? איזה לוח לקחת ? :\ (מי שרוצה לראות את כל המפרט שילך לראות בפורום מפרטים)
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
למה אומרים לי לקחת AXP1700+ (0.13MICRON( במקום AXP2000+????? מה אכפת לי ההתחממות והאורך חיים ? אני לא עושהOC ...
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
טוב אז יש כמה אופציות... 1. Mushkin DDR-RAM 512MB 3200 Blue Memory. 2. DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory. 3. Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory. Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader .4. 5. GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Ultra Memory. 6. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני זקוק לעזרה כי ממש בילבלו אותי יש לי לוח אם חדש P4P800 שרכשתי לא מזמן בגלל שהלוח הקודם פשוט מת המעבד הוא P4 1.6 אני מעוניין להגדיל את כמות הזיכרון ואם אפשר לנצל את הDUAL DDR שהלוח תומך בו בחוברת של הלו מצוין שבגלל שבFSB של המעבד שלי הוא 400 אני יכול להשתמש רק בזיכרונות במהירות 266MHZ מה יקרה אם אני ישים זיכרונות מהירים יותר? האם המשפט הקודם מתייחס רק לאפשרות של הDUAL DDR? אילו זיכרונות מומלצים (אני מעוניין לקנות 512MB)? נ.ב הזיכרונות הנוכחיים הולכים לטובת מחשב אחר בתודה מראש יוסי
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
טוב, אז הגיע הזמן לעשות שידרוג רציני למחשב ולהחליף את המעבד! כבר נמאס לי מהסלרון 1.7Ghz שרק בגלל שאני מפעיל Super Mario Forever או משחק באיזה משחק פלאש מגיע לרמה שבה אני יכול לזרוק את הכיריים בבית שלי ולטגן ביצה בתוך המעבד!!! -__- אז הנה האפשרויות שלי: יש לי כבר לוח קיים עם socket478, אז אני יכול לקנות פנטיום עם ליבת נורווד ולסגור עניין..... אך האם הוא יספיק ? האפשרות השנייה שלי היא להחליף גם את לוח האם ולקנות AMD שבמקרה גם יותר זול... (AMD Athlon 64 3000+), אבל זה יוצא יותר יקר שגם קונים לוח אם..... השאלה.. מה כדאי לעשות, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק או משהו אם אני קונה מעבד חדש..... אז... Any suggestions ? תודה מראש! ודרך אגב, אני התלבטתי אם לשים את הדיון הזה כאן,…
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
במקרה עכשיו נתקלתי בזה: http://www.bit-tech.net/feature/80
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני צריך שתביאו לי כמה שיותר נתונים וחוות דעת(אפילו שלכם) בין שני המעבדים האלה פשוט אני צריך לשכנע את סבא שלי שהאביזר הכי טוב לפרסקוט הוא תבית אפייה כלומר שהאתלון יותר טוב אפשר גם נתונים יבשים
-
- 14 תגובות
- 819 צפיות
-