עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה ההבדל בין חיבור 24PIN ל20 ללוח אם? האם יש הבדלים בינהם יתרונות\חסרונות ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  2. שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים שמחוברים ב- RAID 0 ללוח אם של ASUS שנמצא במצב גסיסה ואני מתכוון להחליף אותו. הדיסקים עצמם נבדקו והם תקינים. השאלה שלי היא אם אני אחבר אותם ללוח החדש אני אצטרך לבנות את ה-RAID מחדש ואז כל המידע ימחק או שיש מצב שאני אוכל לשחזר את המצב הקודם על הלוח החדש ואז תהיה לי גישה למידע.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by jossi_t,

מה ההבדל בין מעבד Barton 2400 ל XP 2400 רגיל ? מה משמעות ה - 512KB של Cache ? מה ההבדל ביניהם באחוזים מבחינת ביצועים ? האם הברטון שווה את תוספת המחיר ?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  4. אני לא בקיא ממש בעינייני הזכרונות ואני רוצה להבין כמה מושגים, מהם תיזמונים?לשם מה יש את המהיריות של הזיכרון ומה הבדלים ביניהם? ונגיד אומרים שלזיכרון יש DDR500 אז מה זה אומר עליו מבחית שניי המהירויות ...ים שלהזיכרון ? ולמה כשעושים OC עדיף להוריד את ה תיזמונ תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by israel_gt,

יש לי לוח אם GIGABYTE P55A UD3 עכשיו שאני מנסה להתקין את הדרייברים זה נתקע לי כל הזמן בדרייבר ספציפי השם של הדרייבר זה NEC USB3 עכשיו שביררתי וטלפונים לחברה הכל הסבירו לי שיש בעייה מסויימת עם ההתקנה הזאת בכל הלוחות האילו מישהו מכיר את אותה בעייה אם לוח הזה?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by Bud,

למערכת הזו שאני רוכש מעבד Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 אזה לוח אם עדיף 1. לוח אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 2.?M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E? אם 2 אכן עדיף , האם הוא כולל כרטיס מסך מובנה ? תודה לעונים .

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  7. בהמשך לכל ההודעות שלי (תודה רבה לכל מי שעזר), החלטתי לקנות מעבד את'לון 64 (לא X2) ואיתו לוח. בגלל שיש לי כרטיס מסך AGP אני לא אוכל להשתמש בו. לכן אני רוצה לוח עם כרטיס מסך מובנה וגם עם חיבור PCIe (כדי שבעתיד אוכל לקנות כרטיס). עדיף שיהיה x16 כדי שאם ארצה הלוח יתמוך בD3X10. (למרות שאני בספק אם אקנה כזה כרטיס למחשב החלש הזה) הלוח חייב לתמוך בDDR1 (ברירת מחדל ב939 לא?) כי אלה הזכרונות שיש לי היום ואני לא מתכנן לשדרג. (בגלל תקציב) המחשב מיועד להיות ראשי למשך כחצי שנה-שנה ואחר כך אני אקנה מחשב חזק. הוא אמור להריץ סרטים מדי פעם, ובעיקר לגלוש באינטרנט, ככה שהוא לא צריך להיות חזק. אני אשמח ללוח (וגם למעבד) שיוכל לעמוד באובקלוקינג (אבל לא רציני), למקרים שבהם אני אצטרך קצת יותר מהמ…

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  8. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2939

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by The Ball,

אני קונה לוח של אסוס (nforce 2) אם זה משנה ורציתי לדעת איזה מהזכרונות הבאים יותר טוב בשביל הלוח ומה ההבדל ביניהם? זכרונות של קורסאיר שבסוף כתוב c2 זכרונות של קורסאיר שבסוף כתוב pt מה ההבדל?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by Jon,

אני מחפש לוח כמו GA-8SG667 של GIGABYTE אבל עם RAID הכי חשוב זה ה - RAID ו - DDR400

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  11. Started by yaniv1306,

ה950D יקר ב400 שקל יותר האם יש סיבה טובה לכך ובמידה ואני מחליט על אחד מהם למה בדיוק מתכוונים שמדברים על סטיפינג C1

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  12. השאלה בכותרת.

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  13. איזה זיכרונות לבחור: 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel CL9-9-9-24 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 2x4GB Corsair Vengeance White LP Edition CL9-9-9-24 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 או אם תמליצו לי על משהו בטווח מחיר של עד 350 שקל גם סבבה

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  14. עומדים מולי 2 זכרונות, שניהם 4-4-4-12, 4GB 2X2048, של Corsair וG.Skill. יש הבדלים מהותיים בין החברות, או שאפשר להתפשר על הG.Skill ולחסוך 200~ ש"ח? ומנגד, יש חשיבות כ"כ גדולה לתזמונים, או שאפשר להתפשר על 5-5-5-15? תודה.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by 2130TOMER,

שלום יש לי את הלוח ABIT KN8 V1.1 מה הוא המעבד הכי טוב בישבילו

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה שמתי לב שהתוכנה של ASUS מצביעה על 40 מעלות במעבד ואילו הביוס מצביע על 32~ מעלות למה זה קורה - האם זה גבול הקריאה של התוכנה.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by Amital,

המעבד תומך?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by david2k,

כותרת* האם הלוח הזה תומך SLI/crossfire ועם אני יכל לשים אליו 2 כרטיסי מסך של גיפרוס

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by Gliding,

בעקבות התעניינות בקניית מחשב, צצו מספר שאלות לגבי לוחות אם: הדרישה העיקרית מלוח האם הוא שיתמוך ב SLI או CROSSFIRE. ממה שהבנתי, NFORCE4 לא יציב במיוחד למעבדי אינטל, ולכן השאלות הן לגבי שני הצ'יפסטים האחרים: 1. מה ההבבדלים בין 965 ו-975X? ומי מהם עדיף? 2. בהתבסס על השאלה הקודמת, יש לו מומלץ, לתקציב של בערך 1100? 3.יש סט של 2 ג"ב של זכרונות DDR2 מומלץ? כי מבירור שעשיתי בחנויות, יש הבדל מאוד משמעותי במחיר בין זכורונות של GSKILL למשל, שניהם במהירות 800 מה"צ, אבל קיים הבדל בתזמונים. ממה שבנתי לתזמונים אין כזו השפעה, בעיקר ב DDR2. ולכ אני שואל אם קיים סט שמומלץ מבחינת יחס מחיר-תועלת. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by yonni,

אני משדרג מחשב בקרוב ועדיין לא החלטתי אם זה יהיה לPENTIUM או ל AMD... מה שכן אני יודע זה שחייב להיות FIREWIRE על הלוח אם..(onboard) אינני מתכנן OC בקרוב אך הייתי רוצה לשמור על האופציה פתוחה. תקציבי ללוח הוא סביבות ה - 800-900 ש"ח .. תנו המלצתכם ללוח הכי טוב שעונה על התנאים גם ל -PENTIUM ול- AMD תודה

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by lior_avr,

שלום ! יש לי מחשב amd 1900 ולוח אמ של גיגאבייט 7VTXE+ ויש לי זיכרון 256 DDR PC2100 133.3 MHZ אני רוצה להוסיף עוד 512 אבל השאלה היא כזאת בגלל שגם הזכרון וגם הלוח אמ וגם המעבד מגבילים אותי בקנית זכרון מהיר יותר!!? למה אתם ממליצים לי להחליף ? הזכרון שלי כרגע המיהירות שלו היא הכי גבוהה שאני יכול או שאני יכול יותר !? 266 או 333!? תודה וחג שמח

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by tk-hunter,

המממ רציתי לראות את השוני בין הגירסה של NEWCASTLE לשניה... אם יש לכם באנצ'מארק זה יעזור מאוד... תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 848 צפיות
  23. אני צריך לוח אם ממש זול למעבד E6300, לוח אם ב500 שקל בערך וחייב שהוא יהיה מהחנות www.skypc.co.il לא מתוכנן OC רק שיהיו לו חיבורים מתאימים לארד דיסק ולכרטיס מסך (sata2,pci-e). תודה רבה

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  24. שלום וערב טוב לכולם! יש לי שאלה דחופה: יש לי לוח DP35DP דרגומטייל. שבא עם PCI אספרס אחד. רציתי לדעת אם זיכרון HYPER-X של קינגסטון יתמך ע"י? כי באתר של KINGSTON זה לא ברשימה. האם זה יעבוד או לא? תודה רבה לכולם מראש![br]פורסם בתאריך: 30.04.2008 בשעה 21:18:48 האם מישהו יודע אם זה תומך?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  25. xbitlabs חושב שמדובר בהערכה פסימית, לא ברור אם מדובר ב K8 * 4 או בעיצוב חדש. גם אינטל צפויה לייצר מרובע ליבות ב 2007 או 2008. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050425212220.html הערה: כפולי ליבות כבר פאסה .... :-)

• 6 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים