עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avinatbezeq,

מבקש המלצה ללוח אם ולזכרונות למעבד i5-750. אני מעוניין לשים 16GB על לוח האם. אין OC. מחיר פחות חשוב - הכי חשוב איכות יציבות. המחשב יכיל גם שלשה דיסקים - שניים עליהם מערכת ההפעלה ב-RAID-0, ועוד אחד של טרה או שניים לגיבוי. ייתכן גם שבנוסף יהיה SSD, אבל לא בטוח.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  2. המעבד הוא Core i5 עם קירור הסטוק. idle הטמפרטורה בסביבות 25-35, בסדר.. תחת מאמץ, הטמפרטורה של רוב הליבות עולה ל-55-58 ואף מגיעה לפעמים ל-60+. אני די דואג כי אפשרות ה-Turbo Boost פועלת רק אם הטמפרטורה בטווח סביר וגם אני מעוניין להאריך את אורך החיים של המעבד (משמע גם שאיני מעוניין באוברקלוק). האם זה סביר?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  3. להפקה ועריכת סאונד, עם גיימינג כמטרה משנית. האם כדאי 4 סטיקים של 2GB? או 2 של 4GB. ואם כן איזה דגם? עד 1500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. http://www.maximumpc.com/article/news/globalfoundries_kicks_out_first_28nm_arm_processor במהלך ועידת הטכנולוגיה העולמית שהתכנסה השבוע, GlobalFoundries חשפה את מעבד ה-28 ננו-מטר הראשון בעולם של חברת ARM (אשר מתמחה במעבדים למכשירים ניידים) מסדרת CORTEX A9 בעל טכנולוגיית High-K Metal Gate. "זוהי אבן דרך חשובה לייצור ה-28 ננו-מטר והובלה טכנולוגית למעבדי הדור הבא, החל ממכשירים סלולאריים ועד למכשירים כבדים בעלי ביצועים גבוהים." -אמר מוג'י צ'יין, סגן נשיא מחלקת הייצור ב-GlobalFoundries, והוסיף - "על ידי עבודה צמודה עם ARM כבר בשלבים הראשונים של פיתוח הטכנולוגיה, אנו נאפשר ללוקוחותינו לעבוד במהרה עם מעבדי ה-ARM החדשים וכך לקבוע סטנדרט חדש לעוצמה במכשירים ניידים." ב-Glob…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by NaorYfrach,

זה המעבד שאני יקנה השבוע כנראה בגרסא ללא מאוורר מקורי ועדיין לא סגור איזה קירור תלוי כמה יצא לי המפרט . הקירור יהיה או הפרייזר 7 באיזור ה120+- או המוגן 2 באיזור ה200+ . כאמור המעבד דיי חזק אבל בא בתדר של 2.8 לא שזה נמוך פשוט הבנתי שהצריכת חשמל שלו נמוכה ויחד עם זאת גם הוא לא מעבד חם ולכן יש בו פוטנציאל נחמד לOC טוב . השאלות שלי הם כאלו : 1. איזה לוח הכי זול שתומך בתושבת 1156 של ג'יגה בייט יתאים מבחינת אופציה לOC ? 2. לא יודע אם זה הכי מתאים לשאול כאן אבל במידה ואני עושה OC האחריות יורדת ? אם כן יש דרך להחזיר את הOC למצב ראשוני וככה לא יראה שהמחשב עבר OC ? 3. איזה קירור הכי עדיף מבחינת התקציב ומה השוני בין הקירור ההוא לבין הקירור סטוק ? 4. מה ההבדל בערכות השבבים של הלוחו…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  6. חבר'ה, רציתי לקנות מעבד טריי אבל אמרו לי שיש עליו מדבקה ומישום מה הוא לא כל כך טוב לאוברקלוק כאילו הוא לא עדיף. קניתי מעבד בוקס, והזמנתי קירור ונדטה אחד. בסופו של דבר שמתי לב רק עכשיו שלא קיבלתי קירור סטוק.. קניתי אותו מהטיאמאס. וחבר'ה, יש הבדל בין הטריי לבין הבוקס?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by amitey,

שלום לכל המומחים. הייתי רוצה לדעת האם קיים הבדל משמעותי שאדם רגיל ישים אליו לב בביצועים בין 4G DDR3-1333 ובין 4G DDR2-800 . ההבדל במחיר הוא 100 ש"ח - מה הייתם לוקחים?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by wiz,

כל פורום אדם אחר נותן תשובה שונה. אז אני ישאל כאן, ומקווה לקבל סוף סוף תשובה בטוחה. קודם כדאי שאני יבין, לזכרון יש שתי הגדרות (הכי בסיסיות כמובן.. ברור שזה הרבה יותר מסובך). אז יש תיזמונים, ויש Mh"z. התזמונים ככל שנמוכים טובים יותר, וה-Mh"z להפך גבוה יותר טוב יותר. עכשיו, במידה ואני מעוניין לעשות OC, עם מעבד פנטיום 4 ולוח שתומך Dual 400 DDR. כמה דברים לא מובנים לי, רשום על הלוחות אם 400, אז איך זה שאם אני רוצה OC סביר פלוס, אני צריך יותר מ-400, איך בכלל הוא תומך בזכרונות שכאלה? עכשיו, אני שמתי לב, שככל שה- Mh"z עולים כך גם התזמונים עולים, בצורה משמעותית, עכשיו, ברור לי שזה בגלל מחיר, אבל גם זכרונות שעולים אלפי על אלפים של שקלים התזמונים שלהם 3-4-4-8. אז מה יותר …

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by wow,

מה זה בדיוק המעבדים האלו שאמורים לצאת והאם יש כבר לוחות אם שיתמכו במעבדים האלו(ואם כן איזה)?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה שמתי לב שהתוכנה של ASUS מצביעה על 40 מעלות במעבד ואילו הביוס מצביע על 32~ מעלות למה זה קורה - האם זה גבול הקריאה של התוכנה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  11. בגלל ירידת המחירים בזכרונות אני שוקל להוסיף זיכרון מה יתן לי יותר ביצועים (בהתחשבותבמפרט שלי)? תודה לכל העונים!!

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by NuXeR,

שלום , חיכיתי שיחזור האתר על מנת להתייעץ אתכם , אני משדרג את המחשב בימים אלה... ככה : AMD Athlon XP 1700+ JIHUB0302 Epox 8RGA+ ThermalRight SK-7 (אם למישהו יש המלצה במחיר דומה עם ביצועים דומים כי חסר במלאי) Winbond 512MB DDR400 PC3200 אבל בנוגע לזיכרון אין כרגע ווינבונד ואני די לחוץ בזמן , הציעו לי לקחת של Mushkin CAS2.5 BLUE גם 3200 ב-60 ש"ח יותר. לפי מה שאני ראיתי בביקורות באינטרנט וינבונד לוקחים את משקין גם בביצועים וגם ב-OC , רציתי לשאול אתכם מה דעתכם! בתודה , תומר.

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by amichay,

כרגע מותקן אצלי מעבד XP1800 לאור המחיר הנמוך של הברטון XP2500 שיש לו כידוע FSB 333 נראה כאילו זו עסקה טובה ,השאלה באם זה באמת משמעותי האם לדעתכם יהיה שינוי מהותי בביצועים ? או שכדאי להמתין למשהו טוב יותר

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by idanpc,

1) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה 2) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה "CASE OPEN" זה מן חיבור כזה עם שני פינים 3) מה ההבדל בין ה 7VRXP הראשון ל7VRXP השני אבל אל תגידו לי משפר באגים ומוסיף דברים שלא היו אני רוצה לדעת בדיוק מה ההבדל

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  15. Started by CoolOne,

בזמן האחרון אני שומע עליו כל הזמן, אבל לא הצלחתי עדיין למצוא מידע ולגלות מהו מעבד פרסקוט?

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  16. אתמול אני ואור מהפורום (holy JC / misterbla) התקנו את החבילה מג'ב טק, זה לדיון אחר, חלק מהקניה כלל משחה תרמית AC5 , לכרטיס מסך ולקירור החדש שלו (VGA Silancer) חשבנו, למה לא לשים גם על המעבד? הוצאנו את ההיטסינק, ולמרבה הפתעתנו גילינו שאין מעבד! לאחר כמה שניות של בהלה שמנו לב שהוא דבוק להיטסינק ואי אפשר להפריד ביניהם! שאור הלך, גיליתי שהמחשב לא עובד, וגיליתי שרגלי המעבד מעוקמות ולא ניתן ליישר אותן. בביצוע הפשע של הדבקת ההיטסינק למעבד אשמים PCH , אבל אני לא יודע אם הם יקחו על זה אחריות , מצד שני יש את האחריות של אינטל. מה אתם אומרים לעשות?

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by itaysk,

מה אומר ה TRAY CPU?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  18. Started by MagimiX,

אנשים אני הולך לקנות מחשב חדש ואני קונה ראדון 9700 פרו ! אבל אין כיום לוח נורמלי שיהיה איתו ! אז השאלה מה עדיף ? לוח של מבוסס ציפ של סיס שתומך ב AGP X8 ! או לוח שמבוסס ציפ אינטל(8PE) שתומך רק ב X4 !!! :AR15: אני הולך להיות עם זיכרון 333 ומעבד אינטל ! מה לעשות ? איזה לוח לקחת ? :\ (מי שרוצה לראות את כל המפרט שילך לראות בפורום מפרטים)

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by itaysk,

למה אומרים לי לקחת AXP1700+ (0.13MICRON( במקום AXP2000+????? מה אכפת לי ההתחממות והאורך חיים ? אני לא עושהOC ...

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  20. טוב אז יש כמה אופציות... 1. Mushkin DDR-RAM 512MB 3200 Blue Memory. 2. DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory. 3. Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory. Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader .4. 5. GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Ultra Memory. 6. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by yossiso,

טוב אז ככה אני זקוק לעזרה כי ממש בילבלו אותי יש לי לוח אם חדש P4P800 שרכשתי לא מזמן בגלל שהלוח הקודם פשוט מת המעבד הוא P4 1.6 אני מעוניין להגדיל את כמות הזיכרון ואם אפשר לנצל את הDUAL DDR שהלוח תומך בו בחוברת של הלו מצוין שבגלל שבFSB של המעבד שלי הוא 400 אני יכול להשתמש רק בזיכרונות במהירות 266MHZ מה יקרה אם אני ישים זיכרונות מהירים יותר? האם המשפט הקודם מתייחס רק לאפשרות של הDUAL DDR? אילו זיכרונות מומלצים (אני מעוניין לקנות 512MB)? נ.ב הזיכרונות הנוכחיים הולכים לטובת מחשב אחר בתודה מראש יוסי

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  22. במחשב הישן שלי היו שני כבלי USB להטענה וסנכרון מידע משני הסמארטפונים שלי. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם H87M-G43 MSI. יש טעינה (אם כי לאחרונה את הגלקסי S2 הוא הפסיק לטעון). הבעיה העיקרית היא שאין סנכרון דרך USB (כונן חדש להורדת תמונות למשל), הוא משמיע כמה רעשי התחברות ובסוף אומר שלא הצליח להתקין דרייברים או משהו כזה ומפסיק את הניסיונות ומנטרל. מה לעשות? כמובן שהורדתי דרייברים, החלפתי כבלים ושקעי USB פנויים אחרים.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  23. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חברים, ברשותי לוח אם מסוג ASUS A8V-E SE אני רוצה לעדכן לו את הדרייבר - קיבלתי במקור דיסק עם התקנה של הדרייברים (כרגע מותקן) אולם רציתי לדעת אם קיים שדרוג לדרייבר והיכן להוריד. תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by smoke_man,

רציתי לדעת איך הלוח אם מדגם Gigabyte GA-P61-USB3-B3 תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  25. שלום, עקב סיבה דיי מרגיזה אני לא יכול לחבר את כרטיס המסך שלי בחיבור PCIEx16 כפי שתמיד היה האם בלוח אם בעל תמיכה במספר כרטיסי מסך (למשלGigabyte Z77X-D3H ) ניתן יהיה לחבר כרטיס בודד לאחד החיבורים הנוספים ללא בעיה? האם תיתכן פגיעה בביצועים עקב כך? במקרה כזה, האם ניתן לחבר כל כרטיס PCI רגיל בחיבור PCIEx16 והוא יתפקד? תודה. נ.ב (אין חובת קריאה, החומר הזה לא לבחינה) אם זה מעניין מישהו למה אני שואל זה מכיוון שיש לי כרטיס קול דיי גדול שמתחבר ל PCIE הרגילים x1, עכשיו מרבית לוחות האם מגיעים בפורמט הבא (בלוחות חדשים התחתונים מוחלפים סלוטים המשניים לכרטיס המסך) -- (pcie1) ----------- (pcie16) --(pcie1) --(pcie1) ----------- (pci) ----------- (pci) הכ.קול לא נכנס לחיבור…

• 3 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.