עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני קונה עכשיו מחשב למשחקים בתקציב מינימלי (2500 ש"ח +-). כרטיס המסך כנראה יהיה HD4850/4770 512MB וזכרון 800MHZ 2X2GB. לגבי המעבד אני ממש לא סגור. ברור לי כבר שבתקציבים האלה אז רק AMD כי התמורה הטובה ביותר לכסף. אבל חוץ ממשחקים אני גם מתכנת ומעצב גרפיקה - משמע עובד עם סביבות מאוד כבדות ומסורבלות עם מליון חלונות פתוחים בו זמנית + ברקע גם מריץ Development Server שיכול להיות IIS/APACHE ועוד ועוד ועוד. וכל זה כמובן ירוץ על Windows 7. בגלל זה אני ממש לא רוצה לקחת מעבד שייאכזב אותי, מצד שאני לא יכול להוציא יותר כסף. בקשר לדגמים ספציפיים, האם ה-425 יהיה איטי מדי? האם הוא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך במשחקים? האם בקצת יותר כסף ה-PHENOM 545 שווה הרבה יותר? מה ההמלצות שלכם? תו…

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  2. המניאק הנ"ל גונב לי חצי מהראם. יש לי 1GB מותקן אך הביוס טוען שיש לי 512MB. אני מאמין שזה בגלל הכ. מסך המובנה. הגדרתי IGD Graphics Mode - Disabled ו Initiate Graphics Adapter - PEG\PCI יש מה לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by gameplan,

Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB כמה זמן לדעתכם יקח עד שהמעבד הזה יורגש כ"חלש" כמו שהיום למשל ה פנטיום 4 1400 הוא חלש.?

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by rander1,

איפה אני יכול להוריד את הדיסק של הלוח הזה להתקנה בווינדוס 7 ? מה שקיבלתי עם הלוח מתאים ל XP ב 7 הוא לא עולה הגעתי לאתר של ASUS אבל שם לא מצאתי את הדיסק המלא רק דרייברים להורדה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  5. אני קונה מחשב שלם כולל ציוד היקפי אבל הבעיה שמצד אחד אני רוצה כרטיס DX10 אבל מצד שני אין לי כוח לחכות חודש... \= אז מה שחשבתי זה להזמין את המחשב (מעבד AMD 4600+ X2) ולהזמין איתו לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ועוד חודש אני אזמין בניפרד כרטיס מסך DX10 שיצא בתקציב שלי. אז יש למישהו המלצה ללוח אם טוב למחשב שלי עם כרטיס מסך מובנה (מ-IQPC)? אם אפשר כרטיס מסך מובנה שיריץ CARBON לא חלק ולא על הגדרות הכי גבוהות, שיריץ העיקר... מקווה שיש חיה כזאת תקציב: עד 500 ש"ח עכשיו יש לי גם שאלה על לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים. עם הכרטיס מסך הוא 64MB, האם אני יכול להוסיף לו זיכרון RAM מהמחשב ולהפוך אותו ל-128MB או 256MB? (אני מתכוון ל-UPTO) עוד משהו, אני צריך לוח אם עם כרטיס קול ורשת מובנים…

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by ervinherman,

ברשותי מעבד CELERON S775 3.33Ghz 64Bit קניתי אותו ב KSP ויש מתחת מדבקה זה המדבקה של האחריות ואמרו לי שאם מורידים אותה אז אין אחריות אקיצר לא ידעתי את זה הורדתי אבל החזרתי והיה לי בעיה של מעלות היה מופיע לי 11 מעלות אז השאלה אם המעלות אולי היו ככה בגלל המדבקה ואם זה בלי מדבקה זה יכול לשרוף משהו ? זה סוקט 775

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by Jor-L,

מה הולך, אני רוצה להרוס לוח אם בלי שיבינו שאני הרסתי אותו. יש לי אחריות 3 שנים בקיצר איך אני הורס את זה בלי לפגוע במחשב ובי. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by BlackDragon,

יש לי לוח אם סיאטל 2 או 3. עליומותקנים מעבד פנטיום 3 866 וזיכרון 128 sdram 1 . אני מעוניין בתוספת זיכרון של 512 mb . האם אני יכול להתקין ddr או תקוע עם sdram ? 2. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ל geforce4 4200 . האם סיאטל בכלל תומך בכרטיסי GPA 4 ? 3. האם לאור כל זאת כבר עדיף לי להחליף לוח אם ואם כן למה (על הלוח לכלול כרטיס קול) ? אלף תודות לעונים

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  9. שלום, נשרף לי לאחרונה המעבד (AMD XP 2500+). המעבד נשרף "ללא סיבה מוצדקת" - הכוונה שלא ביצעתי אוברקלוק או שפגעתי בו פיזית. מהספק הבנתי, שהוא נותן אחריות בת שנה בלבד, אך היצרנית (AMD) נותנת 3 שנים אחריות על המעבד. הוא (המוכר) טען, כי זהו דבר נורמלי לשלוח אליהם למעבדות שלהם בחו"ל את המעבד השרוף, וכי סביר להניח שהם ישלחו לי מעבד במקום. שאלתי היא האם הדבר באמת "מקובל" ושווה את המאמץ? אם מישהו ביצע דבר כזה אשמח לשמוע פרטים, תודה, יונתן

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by אופיר,

האם למישהו יש נסיון עם הזכרון הנ"ל? האם יש מניעה להשתמש עם 2 מודולים ב - Dual Channel? בדף היצרן לא מזכירים את הנושא.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  11. Started by omrit,

היי, אני מחפש לוח/זכרון/מעבד למחשב HTPC. משמש כמדיה סנטר מלא, וללא משחקים. תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת, אם זה שווה את זה. אשמח להמלצות. תודה!

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  12. xbitlabs חושב שמדובר בהערכה פסימית, לא ברור אם מדובר ב K8 * 4 או בעיצוב חדש. גם אינטל צפויה לייצר מרובע ליבות ב 2007 או 2008. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050425212220.html הערה: כפולי ליבות כבר פאסה .... :-)

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by Hitman_47,

עם בירצוני לעשות עוברקלוק עד לאיזה טמפ נמוכה אפשר להגיע ?...? אפשר להגיע גם למינוס מעלות וזה עדין בריא למחשב....?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  14. הי, אני רוצה לקנות את אחד הלוחות הללו, ולא ברור לי מה ההבדלים באמת... קודם כל כמה רצוי או יותר טוב ה DQ6 מהאחרים שיהיה שווה עוד 200 שח בערך? יש הבדל ביצועים רציני? דבר נוסף, מה עדיף - DS3Rev3.3 או DS4 ... לא יודע מה ההבדל ביניהם. אגב, הבנתי שכל אלו מתאימים למעבד Q6600 של אינטל. נכון? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by lmlm,

אינטל מספרת על המשך דרכה במשך חמש שנים הבאות: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2649

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by Jesper,

יש לי מעבד intel pentium 4 2 GHz, וזכרון 256 MB DDR המחשב שלי עובד ממש לאט. ראיתי מחשבים גרועים יותר שעובדים יותר מהר. אני אמנם נוטה להשתמש בהרבה זכרון - ריבוי תוכנות שפועלות בו זמנית ותוכנות כבדות. אבל גם כשאני משתמש במעט זכרון המחשב עובד לעומת מה שאפשר לצפות ממחשב כזה. אז קודם כל - מה גורם לאיטיות של מחשב? אין לי ספיוורים. מה עוד אני צריך לבדוק? האם דיסק לא מאוחה יכול לגרום להאטה משמעותית? ובאיזו תדירות רצוי לפרמט? אני מפרמט בערך כל שנה. האם זה שלא פירמטתי כבר יותר מחצי שנה זו אחת הסיבות לאיטיות של המחשב? הייתי קונה כבר מחשב חדש, אבל אני הולך לצבא עוד חודשיים וההורים שלי לא ישקיעו בזה עכשיו. אז כדאי לי אולי להוסיף עוד 256 מגה זכרון? האם תוספת כזו תהיה משמעותית ותתן שיפו…

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  17. שלום הייתי רוצה לקבל המלצה ל: למעבד(intel) לוח אם וזכרונות(2GB) שישולבו עם הכרטיס מסך שכבר יש לי 8800GT המעבד אמור להתאים לOC גבוה לגבי כונן וספק כוח אין דאגה התקציב: 1000 -+

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by dezmond5,

קניתי מחשב ושמתי לב ש6 מתוך 8 כניסות USB ששמו לי הן של 1.1 ולא של 2....... רק כדי להיות בטוח , הלוח תואם הכל כניסות של 2? החנות בחרה לשים לי כניסות 1.1 ? או שככה זה מגיע? תודה רבה פשוט אני לא רוצה לבוא אליהם בטענות לפני שאני בודק

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by RayZ,

לבעלי AMD Athlon 64 3000+ Winchster (או Venice, רצוי ווינצ'סטר), כמה אתם מוציאים בתוכנה SUPER PI ללא OC? המעבד שלי מוציא 49, אני בכלל לא בטוח שזה נורמאלי.

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by PrefaceAlumni,

האם הוא נכנס לתדר טורבו אוטומטית או צריך לקנפג משהו בביוס? מה ההבדל בין התדר הרגיל לטורבו? תודה!

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. הכותרת בעצם אומרת את הכל אני שוקל אם להשקיע בזכרנות בעלי 800 מה"ץ ומעוניין לדעת אם התוספת שווה את זה האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים. ואם קיים הבדל משמעותי אני יכול המלצה לזכרון בעלי 800 מה"ץ או מ-ZIGZAG או מ-PANDA או מ-LOGIC תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by Cyron,

רציתי לדעת בקניית שילוש לאיזה סוקט מבוסס AMD תהייה את אפשרות השידרוג לטווח הכי ארוך שיש ?

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by Vortex,

אין לי מושג מה הלוח, אבל בתקופה ההיא זה היה סטנדרטי? ???

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  24. טוב אחרי שחפרתי שבוע שעבר אם אתם זוכרים מישהו פה מכר סט בגרושים אז פשוט קניתי יד שניה מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Asus P5k SE קירור למעבד : Thermaltake V1 זכרונות : OCZ Reaper 2gbX2 800mhz עכשיו המחשב שלי מזהה 3.25 למרות שלפי הסטיקי הוא יכול לקרוא עד 3.5 אז רציתי לדעת איך ומה בכלל עדיף במקרה הזה? לעבור לויסטה כדי לנצל את ה4 ג'יגה או ש3.2 בXP יהיו יעילים יותר תודה רבה

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  25. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים, נתקלתי בבעיה הנ"ל זמן מה לאחר התקנת ה3950x שלי, לפני זה לא זכור לי שהיה משהו כזה, אז הגיוני שהגורם נעוץ במעבד או בגרסה החדשה של הBIOS שהייתי חייב להתקין ע"מ לתמוך בו. (חלונות 10 פרו) תיאור התקלה: בחיבור התקן mass storage, לא משנה אם זה דיסק און קיי, או דיסק נייד 2.5, או דיסק חיצוני בעל ספק כח נפרד, לחלק מחיבורי הUSB, תחילה נראה שההתקן עובד בסדר, אבל ברגע שמתחילים להעתיק קובץ כבד, לאחר כמה מאות MB מהירות ההעברה תרד ל0, ולא יהיה ניתן להעביר יותר נתונים. לפעמים הכונן יתנתק, לפעמים יחזור להופיע אך לא יאפשר להעביר קבצים, לפעמים תופיע ההודעה הידועה בסגנון "ההתקן שחיברת כשל ולא ניתן לעבוד אתו". התקלה לא קיימת בחיבורי הUSB שמסומנים בח…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים