מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אפשר לדעת איך בדיוק משפיעה גודל המעבד על הצרכן? למשל מה זה משנה לי אם זה 45 או 65 למשל מעבד 45 c2d E7XXX יש לו באס של 1066 וקאש של 3 מגה לעומת מעבד 65 E6XXX שגם יש לו באס 1066 אבל קאש של 4 מגה אז מה זה אמור לשנות אם זה 45 או 65? גם צריכת החשמל בהם זה 65W
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי... השאלה שלי היא קצרה ולעניין- אני מתכנן על לוח מסויים, אבל מתברר שהוא תומך אך ורק עד 16 ג'יגה זיכרון ולא יותר, ולפי מה שהבנתי יש היום תמיכה עד ל-24 ג'יגה ברוב הלוחות החדשים. אני מתכנן להוסיף זיכרון בעתיד (3 השנים הבאות או טיפה יותר, ושדרוגים אחרים מהצד כמובן אבל זה לא הנושא) לפי הצורך, האם זהו נתון שאמור להרתיע אותי? האם הסיכויים גדולים שבעוד בערך שנה או שנתיים יעשה שימוש ביותר מ-16 ג'יגה למשתמש הממוצע או הכבד יותר? תודה.
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן אנשים. בקרוב אני רוכש מערכת חדשה, מתוכננת להיות בנויה על לוח האם EX58-EXTREME. הקירור למעבד מתוכנן להיות או TRUE Black 120 או IFX-14. הראשון מתוכנן להיות מצויד בשני מאווררי 120mm והשני בשלושה מאווררי 120mm. (אחבר את הקירור בעזרת מתאם מ-775 ל-1366). אני מתכנן לקחת 2 כרטיסי HD4830 1GB מתוצרת Sapphire ולהחליף לכל אחד מהם את הקירור לטווין טורבו. אם זה משנה, יהיו שלושה סטיקים של זכרון על לוח האם. השאלה שלי היא כזו - האם יהיה מקום על לוח האם? כלומר, הוא לא אמור להישבר במקום או משהו? או שסתם דברים לא יכנסו?
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
התקנתי WIN7 ultimate על המחשב של הבן שלי עם מעבד XP2400 וזיכרון 1.5G המחשב עובד בסדר אבל אני שם סרט ב youtube הסרט מקרטע את אותו סרט אני רואה על המחשב שלי E8400 ללא בעיות האם לפרמט מחדש ולהתקין XP האם ה WIN7 הוא הגורם לאיטיות המחשב ?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי את הMOTHER BOARD הבא: GA-EP35-DS3R של ג'יגהבייט. אני מעוניין לעדכן את הדרייברים שלו. עכשיו שאני נכנס לאיזור של הורדת הדרייברים של ג'יגהבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2743&ost=xp#anchor_os יש שם מלא דברים... אני רגיל שאתה מוריד פשוט קובץ אחד שמעדןכ את הכל ופתאום פה אני רואה AUDIO CHIPSET LAN ועוד כל הדברים האלה בנפרד וגם בתוך חלק מהם יש יותר מאופציה אחת... אני פשוט לא מבין מה הולך שם... אני אמור להוריד משם את הכל???? רק אחד מכל קטגוריה??? (איך אני יודע איזה?) רק אחד בכלל? (שוב-איזה???) מישהו יכול בבקשה להסביר לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לבנית מחשב על הייתי רוצה את לוח האם של asus שנקרא p6t7 רציתי לדעת מתי הוא יגיע לארץ? או את מי אפשר לשאול א תהשאלה הזו...מי היבואן של asus?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרייברים ללוח אם מסוג fintel - f71872fg תודה מיקי
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת עם כדאי לי להוסיף עוד 2GB זיכרון פנימי, מה יהיו ההבדלים? מפרט: מעבד: Core 2 Duo E6750 2.66 Ghz 4mb זיכרון פנימי: 2GB Crosair CL5 800 Mhz לוח אם: Gigabyte P35-DS3L כ. מסך: Geforce 8800 gts 640MB תודה.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כגון MSI 6566, שיתאים למחשב משנת 2002 עם 1 ג'יגה זיכרון 266. גר בפ"ת . צריך להיות זול. [צונזר]
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום אני צריך בלוח כרטיס מסך מובנה לראות סדרות וסרטים HD 1080P. שיהיה ניתן לחבר בלוח בעתיד שדרוג הכוונה לחבר כרטיס מסך חדש וטוב. כרגע אני לא משחק משחקים במחשב אז זה לא משנה. שיהיה בלוח כרטיס קול איכותי לשמיעת מוזיקה 2 אופציות 1.סאב ו 2 רמקולים. 2.מגבר+קדם מגבר ו 2 רמקולים גדולים.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד את הדיסק של הלוח הזה להתקנה בווינדוס 7 ? מה שקיבלתי עם הלוח מתאים ל XP ב 7 הוא לא עולה הגעתי לאתר של ASUS אבל שם לא מצאתי את הדיסק המלא רק דרייברים להורדה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ניתקתי בטעות את החוטים של של ההדלקה,הריסט,H.D.D lED באודיו איך בדיוק מחברים אותם? זה לוח האם שלי. http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/ תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם הוא נכנס לתדר טורבו אוטומטית או צריך לקנפג משהו בביוס? מה ההבדל בין התדר הרגיל לטורבו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
http://www.hardocp.com/article/2011/07/12/gigabyte_990fxaud7_motherboard_review תקראו סיכום : They say everyone makes mistakes. When I think of the Gigabyte 990FXA-UD7 I realize that truer words were never spoken. From start to finish my time with the 990FXA-UD7 was miserable. I just wanted the experience to end but with all the problems, working with the board took far longer than it should have
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי בשעה טובה להחליף את המחשב הישן, יש לי מארז של CORSAIR שקניתי לא מזמן, כעת אני צריך לקנות לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב הוא בערך 3000 ש"ח. אני לא OVERCLOCKER אז לא צריך משהו מטורף אבל חשוב לי שיהיה מחשב חזק - עובד לפעמים עם תוכנות כבדות כמו PREMIEREת INDESIGN וכו'. קראתי בכל מיני אתרים המלצות שונות, בסופו של דבר ראיתי שאנשים נוטים להמליץ ללכת על לוח עם כניסה 1366 ולא 1155. הלוח אם שחשבתי לקנות הוא הלוח של GIGABYTE דגם GA-X58A-UD5. מעבד חשבתי לקנות את ה-I7 960 וזכרונות החלטתי להזמין מחו"ל עקב פערי מחירים. מ-EBAY ניתן להזמין סט של MUSHKIN DDR3 12GB במהירות 2000 MHZ בכ-700 ש"ח כולל משלוח. ראו כאן 998990 - 12GB (3x4GB) DDR3 PC3-16000 9-11-9-27 Bla…
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לאחר חיפוש ממושך ברשת לא מצאתי תשובה חד משמעית . האם בלוח הנ"ל ניתן לפתוח ליבה למעבד? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3901#sp אשמח לקבל תשובה במהרה לפני שאני קונה אותו.
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב נייד של ASUS. דגם: X52J. המפרט: CPU: Intel core i3 3510m 2.26hz VGA:AMD Radeon HD6370m memory: 4gb המחשב גם יכול להריץ משחקים, אבל חלקם קצת קשה לו, אני מניח בעיקר בגלל הכרטיס מסך. הבנתי שניתן להגדיל את הזיכרון במחשב עד ל8 ג'יגה. האם זה יעזור, ובאמת ישפיע על הביצועים? במידה וכן, אשמח גם לקבל המלצה על זיכרון ספציפי שכדאי לקנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, פיתוח תוכנה, וגרפיקה דו-מימדית. Intel P4 2.8 800Mhz FSB 256MB Micron DDR PC3200/400 x2 Gigabyte GA-8I875 (875P) ATX האם זה בכלל מתאים? P4 עם באס של 800MHZ, לזכרונות של400mhz? אם כך אז למה יש גרסאות גם של 400\533 ומה ההבדל בינהם? בתודה מראש. EDIT: אל תתעסקו לי עם הכותרות בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום , חיכיתי שיחזור האתר על מנת להתייעץ אתכם , אני משדרג את המחשב בימים אלה... ככה : AMD Athlon XP 1700+ JIHUB0302 Epox 8RGA+ ThermalRight SK-7 (אם למישהו יש המלצה במחיר דומה עם ביצועים דומים כי חסר במלאי) Winbond 512MB DDR400 PC3200 אבל בנוגע לזיכרון אין כרגע ווינבונד ואני די לחוץ בזמן , הציעו לי לקחת של Mushkin CAS2.5 BLUE גם 3200 ב-60 ש"ח יותר. לפי מה שאני ראיתי בביקורות באינטרנט וינבונד לוקחים את משקין גם בביצועים וגם ב-OC , רציתי לשאול אתכם מה דעתכם! בתודה , תומר.
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי לוח אם כל -כך קקה ששום תוכנה לא מסוגלת לזהות תחברה שלו ... אפילו על הכרטיס לא כתוב ...כנראה שלא החליטו עדיין על שם בשבילה בכל מקרה מה שאני כן יודע זה שהוא מבוסס על צ'יפסט prosavage4m266 של VIA ואני יודע שהצ'יפסט הזה תומך בDDR (יש לו באס 400) השאלה שלי היא 1.האם זה אומר שגם הלוחאם תומך בDDR? כי תכנאי אחד אמר לי שלא אבל... הוא תכנאי 2.האם התקנה של DDR תדרוש הוצאה של הSDRים שלי? האם הם יגבילו את המהירות ל100 מה"צ? או שהם יכולים לפעול ביחד?
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
זכרונות OEM יכולים לפעול ביחד עם זכרונות אחרים ?והאים יש הבדל גדול בינהם?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי זיכרון 256MB\133 יש לי כבר זיכרון 64 אותו דבר הבחור שהביא לי את הזיכרון אמר לי להוציא את הזיכרון הישן ולא הבנתי למה. מה זה משנה? זה יותר טוב עכשיו יש לי 320 ולא 256 מישהו יכול להסביר לי אם מה שהוא אמר נכון או סתם שטויות? הרצתי PCMARK2002 ולפני שהוספתי את הזיכרון הישן קיבלתי : CPU : 1624 MEMORY: 679 HD:559 ואחרי שהוספתי: CPU:1611 MEMORY:729 HD:543 להשאיר את זה ככה? או להוציא את הישן? תודה מראש! עמרי!
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לאחרונה אני לא ממש מסתפק בזכרונות הקיימים ( 256mb ddr 3000 של קרוסייאר ) ואני רוצה זיכרון נוסף , נתקלתי בזכרונת של geil 256mb ddr 3200 במחיר די זול ( 512 ש"ח ) . ישנן שתי בעיות : 1) האם יהיו בעיות תאימות בין הזכרונות מאחר ושתיהם של חברות שונות ( geil וקרוסייאר ) 2) לפני זמן מה שמעתי שישנן בעיות עם הלוח שלי ( epox 4g4a+ ) כאשר שמים זכרונות מצ'יפ מסוים או כשאר שמים זכרונות בשתי הסלוטים . תודה מראש . עריכה: עשיתי חיפוש , אך לא ממש הבנתי מכיון שהם התווכחו בדיון וכל אחד נקט עמדה שונה . עריכה2 : האם הזכרונות של winboud יותר טובים ?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לפני חצי שעה הזמנתי את המחשב החדש שלי ( 8RDA , AXP1700 למי ששואל) הזמנתי ביחד איתם Winbond 256Mb 3200 אבל דיברתי עם חבר שלי ואמר לי ש Geil יותר טובים . עכשיו בשביל להוריד לי אבן מהלב האם הוא טועה ? או צודק ? תודה מראש imac .
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי מעבד LGA775 מהירות:3GHZ הסוג שלו זה 530J האם הסוג שלו טוב?
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-