עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.shirion-computers.com/pl_product~CORE2D-Q9650-1~2~189.htm לא יודע, איך יתכן כזה מחיר זול..

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. קניתי עכשיו זכרון g.skill fx 512*2 ועשיתי השוואה בין הזכרונות ולא נראה לי שיש הדבל גדול תנו את דעתכם... התמונות http://www.mytempdir.com/599603

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אני שוקל לשדרג מעבד למטרות stream באתר Twitch.tv. לוח אם ASRock H61m-u3s3 עם סוקט 1155, באתר כתוב שזה תומך ב i7 מהדור השלישי, אבל הקופסא של הלוח אם כתוב תומך בדור שני... Which one is true ? החנויות שאני בדרך-כלל קונה זה Ivory, KSP ואצליהם יש רק מעבדים 4xxx,5xxx .. למען האמת אני לא יודע אם אני צריך i5 או i7 אך אם ההבדלים במחיר מינוריים אז עדיף לא להתפשר המלצות ? * אעשה סטרים בעיקר ב 720p/30fps במשחקים כמו WorldOfTanks, Dota2 בנוסף שתי שאלות: האם עדיף לתת למעבדת מחשבים להתקין מעבד חדש ? האם שווה יותר להזמין מעבד מחו"ל ?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by H.I.V,

שלום אחרי התלבטויות רבות איך לשדרג את המחשב הישן שלי הגעתי לזה: Intel Pentium 4 2.4 MHZ 533 FSB Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 AGP *8 MB 512 333 Mhz Kingston סה''כ= 2500 עם מארז האם לדעתכם זה כדאי? תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי לוח אם D850MV איך אני יודע אם הוא תומך בRAID והאים כל דיסק קשיח תומך בRAID. תודה. יאיר.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  6. שלום לכולם, האם המעבד הספציפי הזה, יתמוך בלוח האם הבא: M2A-VM HDMI http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#CPUS (ניסיתי להסתכל ברשימת מעבדים הנתמכים, אבל לא מצאתי את דגם המעבד הספציפי ברשימה). תודה. מצורפת תמונה, של דגם המעבד שכרגע מותקן במחשב אחר. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by karelson,

שלום לכולם, אני לא יודע איזה לוח אם לבחור מבין הארבעה: לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe 790 1 790 AW8-MAX 3rd Eye II s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe 890 1 890 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 575 1 575 8I945G Pro s775, DDR2, GBL 890 1 890 בעיקרון הכי אופטימלי שאני מכיר וראיתי אתכם ממליצים זה "8I945P-G". מה שאני צריך בעיקרון זה לוח אם טוב ויציב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. אם אפשרות שידרוג עתידית. כמו כן אני צריך לוח שיתמוך בחיבורי HD ישנים IDE (לפי מה שראיתי ב-ABIT יש יציאה אחת בלבד לעומת 2 ב-GIGABYTE). וחיבור ל-DVD RW ואולי גם CDRW כלומר ביחד. מה דעתכם ועל מה אתם…

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by Bar_B_q,

ממ מעניין אותי לדעת כמה עולה לי להחזיק תמחשב דולק כל היום... בוא נגיד כל יום הוא דולק 12 שעות.. במשך 30 יום בחודש זה 360 שעות.. כמה כסף זה עולה בערך? והמסך כמה צורך? יותר ? פחות? והמדפסת והרמקולים והמודם וההאב? טוב אם אתם יודעים תענו תודה מראש! תומר

• 15 תגובות
    • 8.6k צפיות
  9. הנה תמונה http://photos.walla.co.il/3dfx

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הסימון של הקבוצה החדשה הוא באות E לדוגמא GA-[glow=red,2,300]E[/glow]P35-DS3P (rev. 2.1)l ראו: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2742

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. מחפש לוח FLEXATX שמתאים ל-AMDXP 3000 או לפחות MICROATX תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by ariebel,

התחרות של AMD מול INTEL מסתכמת בערך כך, AMD מול INTEL באותן מהירויות שעון, AMD מנצחת בפער לא קטן בהתחשב שהמעבדים שלה יותר זולים. אבל אין היום מעבדים כאלה! המעבד הכי מהיר שהוציא AMD עד כה אם אני לא טועה הוא במהירות שעון של 2200MHZ, נכון שהוא עדיין משתלם על INTEL ולפעמים אף טוב יותר, אבל למה פשוט לא לעשות מעבד של 3GHZ ולגמור את הסיפור ולהשאיר את INTEL מאחור? סתם משהו שתהיתי מעניין מה אתם חושבים או יודעים

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  13. שלום לכולם התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS 7 על כונן SSD חדש: Samaung 840EVO 120GB. רק לאחר ההתקנה קראתי על העניין של ACHI וגיליתי להפתעתי שלוח האם שלי מוגדר ל IDE. הגעתי לכאן, קראתי את ההצעות ובחרתי להתקין את קובץ ה-Fixit של MS ופעלתי לפי הקישור שצירף Gil28 בתגובה הראשונה. (זה הקישור: https://support.microsoft.com/en-us/kb/922976). לאחר התקנת הקובץ הפעלתי את המחשב מחדש ונכנסתי ל BIOS. ב- BIOS שיניתי את הגדרות ה SATA מ- IDE ל AHCI, שמרתי את ההגדרה החדשה ויצאתי מה-BIOS. מערכת ההפעלה עלתה והתקינה את הדרייברים הדרושים ל-AHCI ובסיום התבקשתי להפעיל מחדש. לאחר ההפעלה מחדש, שמתי לב שכונן ה- Samaung 840EVO ה-SSD, הכונן המכאני HHD וכונן התקליטורים, מזוהים כמו התקן USB עם אפשרות…

• 12 תגובות
    • 8.1k צפיות
  14. Started by L1ron,

יש לי לוח אם ASRock ConRoe1333-D667 שהצ'יפ שלו זה North Bridge: Intel Lakeport-G i945GC אני רוצה לעדכן את הביוס ,המחשב שלי משתמש עם הלוח מאז נובמבר 2007 ומאז לא שניתי כלום איך אפשר לעשות את זה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יכול להיות שיהיה כזה דבר? וגם שהתמיכה ב AGP תיהיה סבירה? והכי חשוב שיוכלו לחבר 2 כרטיסי מסך ביחד?

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  16. Started by ea666,

האם כדאי לי לשדרג למפרט הנ"ל בהתחשבות שאני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש בשנה וחצי הקרובות... adm 3500+ 939 winchster msi neo2 nforce3 muchkin 512*2 3200PC ולהשאיר את ה רדאון 9800XT שלי ואת כל שאר המחשב (מסך,מקלדת,מארז...) משתלם לי או שכדאי להחליף למפרט אחר... ואני לא מתכוון לעשות OC בשום פנים אז זה לא לשיקול...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by bv_beaver,

הלוח של אח שלי נדפק ואני מחפש למחשב שלו לוח חדש... זה p4 2000Mhz אני צריך לוח טוב בשבילו... יש הצעות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by Swed,

תשמעו יש לי אפשרות להביא מחול DDR3 הלוח אם שלי תומך הם כדי לקנות 1 גיגה של DDR3 או כדי להשאיר עם 2 גיגה DDR2 מה ההבדלים בינהם? מה יותר כדי? מי יותר טוב.. עוד פעם אני מזכיר זה רק 1 גיגה ראם DDR3

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Weihenstephan,

אני מתלבט בין שני מעבדי I7 הראשון זה 2600K והשני זה 3930K השימוש יהיה למשחקים כבדים שישנם וגם שיצאו בעתיד. כרטיס המסך שיש לי כבר הוא 5970 ויש גם 16 גיגה זכרון כמובן שהמעבד ישמש לעריכת וידאו ולתוכנות חישובים (מטלאב וארכגיס) אז.. מה מומלץ ללכת? כמובן אשמח להסבר על ערכות השבבים של לוחות האם.. (שמתי לב שיש z68 p76 וכו')

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  20. טוב אחותי הביאה לי את הפרסקוט שלה לבדיקה וסתם רציתי לראות מה הטמפרטורה שלו זה פרסקוט 3.2 אבל יש משהו שממש אבל ממש לא הבנתי תראו בתמונה הבאה יש שני טמפרטורות שהמספר שלהם 1 ואחד מהם יש עליו סמל של שריפה כזאתי ויש טמפ2 עכשיו איזה מבינהם הוא של המעבד ומה זה זה עם הסמל של השריפה והאם הטמפרטורות האלה בסדר לפרסקוט...(הכוונה גם להארדדיסק ולציפסט ולמעבד....אני פשוט לא רוצה לפתוח אותו כי יש אחריות עכשיו אני רק צריך לדעת איך הטמפרטורות האלה...??!!?!)תודה! עריכה : אני לא מצליח לעלות את התמונה.....אוףףף

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Randy Orton,

http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=SDD3000IAA3CN מעבד קר מאוד 1.20 - 35W מרשים בהחלט תהליך יצור 0.09 שווה קניה !

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  22. רציתי לדעת האם זה משתלם להשקיע במפרט למשחקים מבוסס 920 או ללכת עם פיתרון יותר זול ולקחת Q9550. החשיבה היא כמובן לטווח הארוך, איזה מעבד ישרוד יותר זמן בשוק ואם זה משלתלם להשקיע במערכת I7 על פני C2Q. תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by reuven61,

יש לי סטיק אחד של kingston ddr2 2g 800Mhz שקניתי יד שניה מחבר. עכשיו בשביל מכונות וירטואליות וכדומה רציתי לקנות עוד 2G. השאלה היא האם להחזיר לחבר את הסטיק ולקנות 2 חדשים. או שאני יכול לקנות 1 חדש של 2G וזה גם יתפקד כדאול צאנל? אשמח ללינק שמסביר מה זה בכלל דאול צאנל ומה המעלות שלו. ואשמח גם ללינק לחנות שמוכרת זכורנות ראם בזול. בTMS יש רק היניקס ואני לא יודע אם הם חברה טובה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by BarVaZ,

לי יש שתי סטיקים של 512 A-data ואני רוצה להרחיב ולקנות עוד שתי סטיקים של 512. השאלה שלי עם זה בכלל שווה לי? ועם זה משנה עם זה מאותו החברה (A-Data)? ובנוסף לכל אני מתלבט בין: G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL CL3 לבין GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-4-4-8 DUAL CHANNEL ה-G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL CL3 עולה 10 שקל יותר... אז זה לא משנה הרבה. תודה לעוזרים =] עריכה: עם אחרי שאני יקנה אני ירצה להוסיף אני יכול לקנות 1024 אבל השאלה שלי עם יש לי 2 512 ואחד של 1024 זה יהיה בסדר? כלומר יעבוד תקין?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם לסוקט 775 שיהיה כולל תמיכה ב SLI, חשוב שהלוח יהיה טוב ב OC, אבל שיהיה כמה שיותר זול, פיצ'רים וכאלה מיותרים לי... החברה של הלוח לא משנה לי... תודה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.