מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
אני מרכיב מפרט למחשב שכמעט ואין לו דרישות, לכן אני הולך על הזול. מה אתם אומרים AMD Sempron 64 (3200+) - [AM2]- RETAIL + GIGABYTE GA-M61VME-S2 (nForce 400) - ATX = פחות מ 700 ש"ח INTEL Pentium 4 (331) Celeron D - 2.66 64 bit - 533Mhz FSB - 775 + INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX = פחות מ 800 ש"ח (אבל בתור חלק מחבילה בסופו של דבר זה יוצא זול יותר) מה עדיף? איפה כדאי להוסיף עוד איזה 100 ש"ח בשביל לקבל שיפור לגוגמא ASUS M2V-TVM (K8M890) - mATX כאמור, אין ממש דרישות מהמחשב הזה מלבד גלישה, ואולי ממשק ל ipod
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם אפשר לעבוד עם כרטיס מסך חיצוני במקרה ואני קונה את אחד המעבדים מסדרת i3 או i5 שמגיעים עם GPU Core מובנה. ואם כן, אז האם ה GPU Core עוזר לפעולה של הכרטיס הרגיל שלי, והאם זה עובד חלק. עוד שאלה: אין אני מתאים את לוח האם והזכרונות הכי טובים למעבד שאני בוחר? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם..כמה שאלות לפני ההמלצה שרציתי שתענו לי גם עליהם. מחר כנראה אני נוסע לרכוש 2 סטיקים של זכרונות. כרגע יש לי על המחשב 2*512 של חברת סמסונג פועלים על מחת של 1.8 וולט ומולבשים עליהם 2 צלעות קירור של TT מנחושת לפיזור אפקטיבי של חום. השאלה שלי היא שכיוון שהם פועלים בDC האם אפשרי לקנות 2 סטיקים של 1גיגה של חברה אחרת(דוגמת GSKILL או OCZ) ואם כן אז מהו הזכרון הכי מומלץ. עדיפות לזה שיהיה 800MHZמשום שבעוד חודש-חודש וחצי אני מתכנן קניית ASUS P5B DELUXE או קומנדוואז לנצל אותם עד הסוף בOC של עוד איזה 20% אבל כרגע אני רוצה לרכוש זכרונות טובים מחברה טובה..מה מומלץ והאם כדאי לשים 800MHZעם 667 למרות שאני מתכנן המהרה לזכרונות 667 שיפעלו בתדר של 800(כרגע המעבד מומהר ל3600 והMEM BUS…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
שחכתי תשם של התוכנה לקירור הצ'יפסט של ה NFORCE 2, מישהו מוכן לתת לי לינק? והדרייבר החדש הזה לסאונדסטורם? באתר של נוידיה זה 4.57, זה זה?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
תראו יש לי תקציב של עד 450 ש"ח ללוח... אני מחפש לוח טוב לאוברקלוק... והכי חשוב שיהיה לו על הלוח חורים לבלוק מים!! כי בלוח האחרון שלי לא היה וממש הסתבכתי איתו... gigabyte GA7N400L חשבתי על Abit NF7 המחיר שלו זול יחסית אבל הבנתי ששהוא די טוב... ויציב לאוברקלוק מה אתם אומרים?! בתודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
-
קניתי עכשיו זכרון g.skill fx 512*2 ועשיתי השוואה בין הזכרונות ולא נראה לי שיש הדבל גדול תנו את דעתכם... התמונות http://www.mytempdir.com/599603
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לשדרג מעבד למטרות stream באתר Twitch.tv. לוח אם ASRock H61m-u3s3 עם סוקט 1155, באתר כתוב שזה תומך ב i7 מהדור השלישי, אבל הקופסא של הלוח אם כתוב תומך בדור שני... Which one is true ? החנויות שאני בדרך-כלל קונה זה Ivory, KSP ואצליהם יש רק מעבדים 4xxx,5xxx .. למען האמת אני לא יודע אם אני צריך i5 או i7 אך אם ההבדלים במחיר מינוריים אז עדיף לא להתפשר המלצות ? * אעשה סטרים בעיקר ב 720p/30fps במשחקים כמו WorldOfTanks, Dota2 בנוסף שתי שאלות: האם עדיף לתת למעבדת מחשבים להתקין מעבד חדש ? האם שווה יותר להזמין מעבד מחו"ל ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אחרי התלבטויות רבות איך לשדרג את המחשב הישן שלי הגעתי לזה: Intel Pentium 4 2.4 MHZ 533 FSB Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 AGP *8 MB 512 333 Mhz Kingston סה''כ= 2500 עם מארז האם לדעתכם זה כדאי? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם D850MV איך אני יודע אם הוא תומך בRAID והאים כל דיסק קשיח תומך בRAID. תודה. יאיר.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם המעבד הספציפי הזה, יתמוך בלוח האם הבא: M2A-VM HDMI http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#CPUS (ניסיתי להסתכל ברשימת מעבדים הנתמכים, אבל לא מצאתי את דגם המעבד הספציפי ברשימה). תודה. מצורפת תמונה, של דגם המעבד שכרגע מותקן במחשב אחר. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע איזה לוח אם לבחור מבין הארבעה: לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe 790 1 790 AW8-MAX 3rd Eye II s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe 890 1 890 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 575 1 575 8I945G Pro s775, DDR2, GBL 890 1 890 בעיקרון הכי אופטימלי שאני מכיר וראיתי אתכם ממליצים זה "8I945P-G". מה שאני צריך בעיקרון זה לוח אם טוב ויציב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. אם אפשרות שידרוג עתידית. כמו כן אני צריך לוח שיתמוך בחיבורי HD ישנים IDE (לפי מה שראיתי ב-ABIT יש יציאה אחת בלבד לעומת 2 ב-GIGABYTE). וחיבור ל-DVD RW ואולי גם CDRW כלומר ביחד. מה דעתכם ועל מה אתם…
-
- 11 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ממ מעניין אותי לדעת כמה עולה לי להחזיק תמחשב דולק כל היום... בוא נגיד כל יום הוא דולק 12 שעות.. במשך 30 יום בחודש זה 360 שעות.. כמה כסף זה עולה בערך? והמסך כמה צורך? יותר ? פחות? והמדפסת והרמקולים והמודם וההאב? טוב אם אתם יודעים תענו תודה מראש! תומר
-
- 15 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
הנה תמונה http://photos.walla.co.il/3dfx
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסימון של הקבוצה החדשה הוא באות E לדוגמא GA-[glow=red,2,300]E[/glow]P35-DS3P (rev. 2.1)l ראו: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2742
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מחפש לוח FLEXATX שמתאים ל-AMDXP 3000 או לפחות MICROATX תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
התחרות של AMD מול INTEL מסתכמת בערך כך, AMD מול INTEL באותן מהירויות שעון, AMD מנצחת בפער לא קטן בהתחשב שהמעבדים שלה יותר זולים. אבל אין היום מעבדים כאלה! המעבד הכי מהיר שהוציא AMD עד כה אם אני לא טועה הוא במהירות שעון של 2200MHZ, נכון שהוא עדיין משתלם על INTEL ולפעמים אף טוב יותר, אבל למה פשוט לא לעשות מעבד של 3GHZ ולגמור את הסיפור ולהשאיר את INTEL מאחור? סתם משהו שתהיתי מעניין מה אתם חושבים או יודעים
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS 7 על כונן SSD חדש: Samaung 840EVO 120GB. רק לאחר ההתקנה קראתי על העניין של ACHI וגיליתי להפתעתי שלוח האם שלי מוגדר ל IDE. הגעתי לכאן, קראתי את ההצעות ובחרתי להתקין את קובץ ה-Fixit של MS ופעלתי לפי הקישור שצירף Gil28 בתגובה הראשונה. (זה הקישור: https://support.microsoft.com/en-us/kb/922976). לאחר התקנת הקובץ הפעלתי את המחשב מחדש ונכנסתי ל BIOS. ב- BIOS שיניתי את הגדרות ה SATA מ- IDE ל AHCI, שמרתי את ההגדרה החדשה ויצאתי מה-BIOS. מערכת ההפעלה עלתה והתקינה את הדרייברים הדרושים ל-AHCI ובסיום התבקשתי להפעיל מחדש. לאחר ההפעלה מחדש, שמתי לב שכונן ה- Samaung 840EVO ה-SSD, הכונן המכאני HHD וכונן התקליטורים, מזוהים כמו התקן USB עם אפשרות…
-
- 12 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASRock ConRoe1333-D667 שהצ'יפ שלו זה North Bridge: Intel Lakeport-G i945GC אני רוצה לעדכן את הביוס ,המחשב שלי משתמש עם הלוח מאז נובמבר 2007 ומאז לא שניתי כלום איך אפשר לעשות את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יכול להיות שיהיה כזה דבר? וגם שהתמיכה ב AGP תיהיה סבירה? והכי חשוב שיוכלו לחבר 2 כרטיסי מסך ביחד?
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם כדאי לי לשדרג למפרט הנ"ל בהתחשבות שאני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש בשנה וחצי הקרובות... adm 3500+ 939 winchster msi neo2 nforce3 muchkin 512*2 3200PC ולהשאיר את ה רדאון 9800XT שלי ואת כל שאר המחשב (מסך,מקלדת,מארז...) משתלם לי או שכדאי להחליף למפרט אחר... ואני לא מתכוון לעשות OC בשום פנים אז זה לא לשיקול...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח של אח שלי נדפק ואני מחפש למחשב שלו לוח חדש... זה p4 2000Mhz אני צריך לוח טוב בשבילו... יש הצעות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תשמעו יש לי אפשרות להביא מחול DDR3 הלוח אם שלי תומך הם כדי לקנות 1 גיגה של DDR3 או כדי להשאיר עם 2 גיגה DDR2 מה ההבדלים בינהם? מה יותר כדי? מי יותר טוב.. עוד פעם אני מזכיר זה רק 1 גיגה ראם DDR3
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מעבדי I7 הראשון זה 2600K והשני זה 3930K השימוש יהיה למשחקים כבדים שישנם וגם שיצאו בעתיד. כרטיס המסך שיש לי כבר הוא 5970 ויש גם 16 גיגה זכרון כמובן שהמעבד ישמש לעריכת וידאו ולתוכנות חישובים (מטלאב וארכגיס) אז.. מה מומלץ ללכת? כמובן אשמח להסבר על ערכות השבבים של לוחות האם.. (שמתי לב שיש z68 p76 וכו')
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-