מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
לטענתה עם עדיפות ביצועים על פני מעבדי AMD מקבילים. https://www.tgspot.co.il/intel-announced-gen-11-core-h-cpus-for-mobile/amp/
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי הוא: a64 3200 msi k8n neo platinum a-data pc4000 r9800pro wd 80gb 7200rpm 8m s-ata כמה אני אמור לקבל ב pcmark4 ומה התוכנה הזאת בודקת בעיקר?
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני יודע שאני קצת חופר בנושא אבל לא קיבלתי את התשובות שלי מהנושא הקודם - ( אולי הוא לא היה ממוקד מספיק ) , אז הנה סיבוב שני למי שלא הספיקה לא החפירה הקודמת : אני זקוק למעבד, המעבד שלי קיום הוא CELRON 3GHZ ( טוב נכון ) , ואני רוצה לשדרג אותו, אז כמו שאמרתי בכותרת, עד 300 ש"ח נראה לי סביר. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO שתומך רק PCI-1 . * חשוב להדגיש שאני משחק רק שני משחקים - COD4 &5 ששניהם רצים על אותו מנוע גרפי ככה שיש להם אותן דרישות, אני כנראה יקנה את הכרטיס מסך שהמליצו לי עליו בפורום כרטיסי מסך - HD2600XT. אני רוצה שהמעבד יהיה תואם לו, כלומר שלא יווצר צוואר בקבוק אז מה ההמלצות שלכם? עוד שאלה: איזה מעבד יותר חזק CELRON 3GHZ א…
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם i5 2.67 ולא עשיתי שום שינויים בביוס לפי cpuz ותוכנות נוספות המהירות שלי רק 1200 בערך (133 עם מכפלה 9) בתוכנת occt שמראה את האוברקלוק שלך יחסית לברירת מחדל אני רואה מינוס (אוברקלוק שלילי) האם לדעתכם זה תקין? מי שהתקין את המחשב שינה הגדרות? מה כדאי לעשות נב- אם אני משתמש בoc genie המהירות קופצת למצופה בערך 3600 (200 עם מכפלה 17 או 18) כך שהבנצ'מרק לא מזייף נב2- עכשיו ראיתי אשכול דומה, אצלי התדר לא עולה בבדיקת מאמץ
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
צריך עזרה בפירוק היטסינק מסוקט 478? איך זה הולך לא הצלחתי לשחרר את ההיטסינק מעל המעבד מבקש עזרה בבקשה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני יוצא מתוך נק' הנחה, שכל עוד ממשיכים לייצר מעבדים, מתקדמים משמעותית, מהדור הקודם להם, לאותה התושבת - התושבת נמצאת בגדר חיה ובועטת. לכן, למרות ההשקה האחרונה של ה Q9500, אני מגדיר את 775 כתושבת שעבר זמנה; מהסיבה הפשוטה שאדם שהיום ברשותו מעבד דוגמת E8400 או מרובע ליבה כלשהו, לא יוכל להשתדרג משמעותית לשום מקום על אותה מערכת. שלא כמו שהיה בעבר כשיכולת להשתדרג מ Dual-Core ל Core2Duo ובהמשך ל Core2Quad -עם אותו לוח זכרונות וכו'. היום, כידוע, ריבוי התושבות של אינטל, יצר בלבול. אנשים שמחפשים "מחשב שיחזיק הרבה שנים" (דרישה נפוצה בקרב המון אנשים במעמד רכישה), כבר לא יכולים לבחור באופציה הקלה של לקחת משהו מהדור האחרון, שהרי בו זמנית מושקים מעבדים שונים לתושבות שונות. מה שכן ידו…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם . הרבה זמן לא התעסקתי עם חומרה , קצת הלכתי לאיבוד עם הדורות החדשים של המעבדים ... המחשב שלי נהרס , ואני צריך שילוש . התקציב הוא עד 800 . הוא יחובר למסך FHD , ואני ארצה יכולות HD מושלמות . אני לא גיימר , רק שיריץ HD כמו שצריך . ראיתי שלאינטל יש מעבד כולל מאיץ גרפי , שווה לשקול שילוש מבוסס מעבד כזה ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד AMD 3200 ואני רוצה לשדג אותו,הלוח אם שהיה לי בו נשרף ואיתו גם הכרטיס מסך(7800GT) עכשיו יש לי כרטיס מעפן 6200 גיפורס. המטרה תהיה לניגון סרטי 720P(בצורה חלקה) ומשחקים ממש ממש פשוטים. האם אפשר למצוא משהו בתקציב הזה? אפילו לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ו1 GB זיכרון יספיקו. לא ניתן לחרוג מהתקציב לדעתי.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין לוח GA-7N400-L1 ל GA-7N400-L (עם 1 ובלי 1 ) והאים ההבדל כ"כ משמעותי -
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
איזה מבין 2 הזיכרונות האלה עדיף ?? 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel הפרש של 10 ש''ח ואולי יש בכלל משהו אחר של 2X2GB ו 1600Mhz
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לי לעשות עידכון ל-BIOS לגירסה יותר מתקדמת, אני פשוט לא עשיתי אף פעם ללוח אם הזה יש לכם המצות או שאתם אומרים שאני לוקח סיכון!!!! עזרה בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ישנם 6 מועמדים: 1) EVGA 680I 2) ASUS STRIKER EXTREME 680I 3) BFG 680I 4) ABIT IN9-32X MAX 680I 5) ASUS P5N32-E SLI 680I 6) DFI LANPARTY 680I או שבכלל לוחות ה - 650I עדיפים כי יש בהם פחות באגים והם אוברקלוקרים טובים יותר אולי (שלא לדבר על זה שהם משתלמים בהרבה בגלל מחירם הזול) ? 1) ASUS P5N-E SLI 650I 2) Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI 650I מה אתם אומרים ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין: 965p - ds3 ל- 965p - s3? והאם הוא לוח מספיק טוב למשחקים (האלטרנטיבה - p5b-deluxe - לא מתכנן OC)
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה רבה על העזרה. אז ככה אני צריך לוח אם חדש יש לי מעבד 2.4 עם זיכרון RDRAM שני סטיקים של 128 ואני צריך שיכלול את הדברים הבאים: 533 FSB AGP 8X שיתמוך בזכרון RDRAM שיהיה לו לפחות 2 SLOT ל-RDRAM ושיתמוך ב- PC-800 וב- PC-1066 שיהיה לו USB 2.0 ושיהיה כמה שיותר טוב למשחקים ב- 3D ולא משנה התקציב... לא ממש אכפת לי איזה חברה ועל מה זה יהיה מבוסס.. אבל העיקר שיהיה אמין וטוב! תודה
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי אופציה לבחור בין - P35 Dragontail Peak של אינטל או אינטל DG33BU ל- GIGABYTE P35-DS3L מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במעבדים ורציתי לדעת עם הוא טוב : Intel i95G אני חושב שזה המעבד, כי יש לי תוכנה שנותנת פרטים על המערכת שלך, ואני עכשיו כתבתי מה שהיה כתוב ב Chipset .
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
שלום לכולם! כהמשך ישיר לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171183.0, שהחלטתי כבר על מפרט, נוצרה בעייה בנושא המעבד. האדם שהמחשב מיועד עבורו לא מעוניין לבצע OC לPentium D-805, ולכן הוא מעוניין לקחת מעבד מתקדם יותר. שאלתי היא- איזה מעבד כדי לקחת בחריגה של כ200 שח מקסימום, שיהיה טוב למשחקים ללא OC (לפחות טוב כמו ה3200 athlon ). בתודה, אודי.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט למחשב שכמעט ואין לו דרישות, לכן אני הולך על הזול. מה אתם אומרים AMD Sempron 64 (3200+) - [AM2]- RETAIL + GIGABYTE GA-M61VME-S2 (nForce 400) - ATX = פחות מ 700 ש"ח INTEL Pentium 4 (331) Celeron D - 2.66 64 bit - 533Mhz FSB - 775 + INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX = פחות מ 800 ש"ח (אבל בתור חלק מחבילה בסופו של דבר זה יוצא זול יותר) מה עדיף? איפה כדאי להוסיף עוד איזה 100 ש"ח בשביל לקבל שיפור לגוגמא ASUS M2V-TVM (K8M890) - mATX כאמור, אין ממש דרישות מהמחשב הזה מלבד גלישה, ואולי ממשק ל ipod
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם אפשר לעבוד עם כרטיס מסך חיצוני במקרה ואני קונה את אחד המעבדים מסדרת i3 או i5 שמגיעים עם GPU Core מובנה. ואם כן, אז האם ה GPU Core עוזר לפעולה של הכרטיס הרגיל שלי, והאם זה עובד חלק. עוד שאלה: אין אני מתאים את לוח האם והזכרונות הכי טובים למעבד שאני בוחר? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם..כמה שאלות לפני ההמלצה שרציתי שתענו לי גם עליהם. מחר כנראה אני נוסע לרכוש 2 סטיקים של זכרונות. כרגע יש לי על המחשב 2*512 של חברת סמסונג פועלים על מחת של 1.8 וולט ומולבשים עליהם 2 צלעות קירור של TT מנחושת לפיזור אפקטיבי של חום. השאלה שלי היא שכיוון שהם פועלים בDC האם אפשרי לקנות 2 סטיקים של 1גיגה של חברה אחרת(דוגמת GSKILL או OCZ) ואם כן אז מהו הזכרון הכי מומלץ. עדיפות לזה שיהיה 800MHZמשום שבעוד חודש-חודש וחצי אני מתכנן קניית ASUS P5B DELUXE או קומנדוואז לנצל אותם עד הסוף בOC של עוד איזה 20% אבל כרגע אני רוצה לרכוש זכרונות טובים מחברה טובה..מה מומלץ והאם כדאי לשים 800MHZעם 667 למרות שאני מתכנן המהרה לזכרונות 667 שיפעלו בתדר של 800(כרגע המעבד מומהר ל3600 והMEM BUS…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
שחכתי תשם של התוכנה לקירור הצ'יפסט של ה NFORCE 2, מישהו מוכן לתת לי לינק? והדרייבר החדש הזה לסאונדסטורם? באתר של נוידיה זה 4.57, זה זה?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
תראו יש לי תקציב של עד 450 ש"ח ללוח... אני מחפש לוח טוב לאוברקלוק... והכי חשוב שיהיה לו על הלוח חורים לבלוק מים!! כי בלוח האחרון שלי לא היה וממש הסתבכתי איתו... gigabyte GA7N400L חשבתי על Abit NF7 המחיר שלו זול יחסית אבל הבנתי ששהוא די טוב... ויציב לאוברקלוק מה אתם אומרים?! בתודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-