עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Athlon-WINGS,

Chaintech 7KJD תמונה ופרטים פה: http://www.chaintech.com.tw/products/socketa/7kjd.htm זה לוח אם טוב?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  2. Started by yonir,

למה אנשים נותנים לרוב זכרונות 667MHz למעבד קונרו E6300 ? מהירות השעון של המעבד וזכרון DDR2 533Mhz הם 266MHz (ולכן FSB כפול 4 = 1066MHz), כלומר המעבד וזכרון 533MHz בדיוק תואמים אחד לשני, ואכן המליצו לי לקנות זכרון 533MHz בשביל קונרו. אבל בכל זאת בחלק גדול (נראה לי רוב) המפרטים שמים זכרונות 667MHz, גם לאנשים שלא מתכנים לעשות OC. למה בעצם? זה נותן איזשהו יתרון?

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by dankken,

שלום רב ברשותי לןח MSI P45 DIAMOND http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P45_Diamond&class=mb לפי נתוני הלוח צריכים להיות 3 חיבורי מתח ללו: 1) ATX 24pin connector 2( cpu power- כבל נוסף של 8 פינים 3) pci-e connector כבל מתח נוסף של 4 פינים השאלה היא האם לא מספיק ה24 פין כבל למתחים עבור כל הלוח או שאני צריך לחבר עוד 2 פלגים מהספק ללוח עבור המעבד וה pcie? האם כל ספק מגיע עם הקונקטורים הדרושים? תודה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

מחפש לוח 478 למעבד 2.6 עד 350 גג קיים עוד הדגם של הAlbatron?

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  5. זהו מכתב תשובה מנציגות אסוס לגבי בעיות הOC בלוח. Adam - My engineering contacts at Asus have emailed me that the video compatability issues have been resolved and the fixes are in a new BIOS 1007 to be released very soon. I was also told they believe they can fix the overclocking issues and be very competetive with DFI. These fixes should be in a new BIOS next week. I will be out of the US for a couple of weeks, so you will need to look for new Asus BIOS at their site and on Forums. Wesley Fink Senior Editor, AnandTech, Inc. כמו שהבנתם..הלוח אמור יהיה לתת ביצועים דומים לDFI. (כשזה יקרה אני אוריד בפני אסוס את הכובע)

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  6. מישהו יודע אם פתרו את הבעיה אם המתח לזכרונות שיש ב IC7MAX3 שבה המתח לא יכול עלות מעל 2.9 תודה לכל העוזרים...

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by benhalaf,

צריך להחליף מדי פעם את המשחה או מריחה חד פעמית?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  8. Started by shaharezra,

ביום חמישי קיבלתי 2 גי'גה של קורסאיר דומינייטור PC6400C4D DOMINATOR Rev 2.1 מסתבר שהצ'יפים שמגיעים בגירסה שקיבלתי הם לא D9 . אלא צ'יפים זולים ופשוטים יותר. יש לי אפשרות להחליף את הסט שלי לPC8500C5D DOMINATOR שמגיע עם Micron D9GMH (B6-3)Handpicked בתוספת של 100 דולר . מה דעתכם ? מצד אחד אני לא מת על הרעיון של להוציא עוד כסף ומצד שני מבדיקה קצרה שעשיתי הזיכרון שיש לי כרגע לא יקח אותי רחוק. השאלה אם ה PC8500C5D כן יעשה עבודה טובה ומצדיק את ההפרש או שפשוט להישאר עם מה שיש וזהו. צריך תשובה זריזה כי אני צריך להחליט עד מחר בבוקר אם להחליף או לא. כמו כן אם מישהו כאן יודע כמה רחוק הצליחו להגיע עם הPC8500C5D זה יהיה נחמד לדעת תודה מראש שחר

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by ROTEMan,

היה לי שתי זכרונות של ddr במהירות של 400mhz .. ניקיתי את החשב וכשבאתי להחזיר את הזכורנות לא הצלחתי והפעלתי כוח ..,יותר מדי כך ששברתי את אחד הקליפסים הלבנים ורק אחר כך הבנתי ששמתי הפוך.. יש לי רק שתי סלוטים אז עכשיו מחובר אצלי רק אחד של 512 .. מה לעשות? יש פיתרון לתקן או שאם אני רוצה 1 גיגה זה רק לקנות סטייק של גיגה? או שכבר אני ישאר עם ה512?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by בוריס,

שלום לכולם, אני לא בטוח איזה דגם של לוח אם אני צריך למחשב החדש שלי. הייתי מעוניין בהמלצה לדגמי לוח אם של ASUS בלבד שמתאימים לרכיבים שאני מתכוון לרכוש. אני לא מתכוון לשדרג את המחשב בעתיד ולכן אני מעוניין בלוח אם שמתאים לרכיבים ולא יותר מזה וכמובן ככל שזה זול יותר זה עדיף. הרכיבים העיקריים הם: מעבד: i5 core 2400 3.1Ghz זכרון: 2x2GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם , חג שמח ושנה טובה !! אני זקוק לסט זכרונות בתקציב של 600-700 ש"ח. כמה שיותר מהירים וכמה שיותר זולים. 1 ג'יגה בדואל צ'אנל. יש המלצות ??

• 14 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by nuctornal wisdom,

אחרי שהלוח אם שלי סיים את תפקידו צריך לוח חדש. התקציב: סדר גודל של 600, דיי גמיש. דרישות: יכולות OC טובות, DDR2, (לא ממש שש להחליף את הזיכרון, אבל אולי יותר משתלם לקנות לוחDDR3 לE6600 +זיכורנות חדשים? אפשר להגדיל את התקציב בהתאם) ושתאים לE6600. אפשר עם PCI - E אחד לכרטיס מסך, אבל זה לא חובה. מעדיף מחנויות בקריות-חיפה (TMS, פנדה, SkyPC, נועה...) עריכה: טוב, נתפנק בחומרה חדשה.

13. שלום, נשרף לי לאחרונה המעבד (AMD XP 2500+). המעבד נשרף "ללא סיבה מוצדקת" - הכוונה שלא ביצעתי אוברקלוק או שפגעתי בו פיזית. מהספק הבנתי, שהוא נותן אחריות בת שנה בלבד, אך היצרנית (AMD) נותנת 3 שנים אחריות על המעבד. הוא (המוכר) טען, כי זהו דבר נורמלי לשלוח אליהם למעבדות שלהם בחו"ל את המעבד השרוף, וכי סביר להניח שהם ישלחו לי מעבד במקום. שאלתי היא האם הדבר באמת "מקובל" ושווה את המאמץ? אם מישהו ביצע דבר כזה אשמח לשמוע פרטים, תודה, יונתן

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by NiMo1771,

יש לי לוח אם P67A UD3 B3 של גיג'הבייט בגרסת ביוס F2 בדקתי עכשיו באתר שלהם וראיתי שיש כבר גרסת F5 יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by mystic-d,

מישהו יכול בבקשה לתת לי חוות דעת לגבי המעבדים הבאים: intel Q8200 intel Q9400 שמעתי שהם מאד מתחממים ורציתי לדעת האם זה נכון ... האם שווה לקחת את אחד מהמעבדים הללו או את הE8500 אם אני רוצה שזה "יחזיק" לי לכמה שנים הבאות ? תודה !

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by Bartleby,

קיים דבר כזה? אם כן אשמח אם תרשמו פה שמות של חברות שמייצרות כאלה ושמות של דגמים בכלל. תודה.

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by explize,

שלום לחברי הפורום לאחר מעבר על עמודי מידע בפורומים בארץ ובעולם יצא לי להרחיב ידע במושגים בסיסים אבל לא לקשר בינהם כ"כ. אני עומד לקנות מחשב לאחר שעד עכשיו אני עובד עם P3 933MHZ ועד למעבד זה יש לי ידע די טוב במחשבים הרכבה ופרוק וכו' הבעיה שאני מפגר בשנתיים בחומר של החומרה החדשה. המחשב ישמש בעיקר לצורך עיבוד מוזיקלי(כרטיס של M AUDIO) וקצת מדיה של תמונות ועיבוד סרטים(פרמייר...אבל בקטנה) ההחלטה היתה ללכת על מעבד E6400 ועם לוח ג'יגהבייט 965P DS3 השאלה שלא הבנתי איך מתאמים זיכרון מתאים, מושגים כמו 1:1,CL,מוצרים שהומלצו ע"י היצרן, חוסר השפעה של הקונרו מול תזמונים, תזמונים אין לי נסיון בOC אבל הייתי שמח להשאיר את האופציה פתוחה בהתייחס לזה שהבנתי שאפשר להקפיץ את המעבד לביצועים של ה…

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  18. יצרנית השבבים מרחיבה את קו מוצרי ה-Compute שלה לכיוון חדש, שעשוי להיות גם הוכחה ראשונית ליכולת מעשית לדחוס מעבד Core בתוך סמארטפון לכתבה

19. Started by bbbbbb,

כשאני מאמץ את המעבד I7 אני רואה שכל 8 הנימים עולים ומגיעים לשימוש של 100%, אך ה turbo boost monitor מראה שהתדר בכלל לא קופץ, מדוע זה כך? הרי עכשיו המעבד צריך להבין שהוא במאמץ ולתת את כל הביצועים שיכול? (גם מיד לאחר הדלקה והמחשב לא הספיק להתחמם), האם יש דרך להקפיץ את התדר ב Turbo Boost, ללא אוברקלוקינג? מתאים שיכתבו בנושא, לא? וחפשתי אך לא מצאתי

20. Started by no nick,

הלוח אם שלי ASUS P4S533-VM נדפק ואני צריך להחליף אותו, אני צריך לוח שיתאים לכל הרכיבים שהלוח הנ"ל מתאים(ATA, DDR, P4 2.4 s478) פרט לחיבור הכ. מסך שאני רוצה שיהיה על PCI-E, אין לי עוד פרטים לתת על המעבד כיוון שהמחשב לגמרי לא פועל ואין לי איך לבדוק. התקציב הוא עד 500 שקל. תודה.

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by kola,

שלום לכולם, אני עדיין בשלבי התלבטות אחרונים לגבי המעבד שאני הולך לרכוש... בדקתי את מחירי המעבדים הקצת יותר חדשים מבית AMD והופתעתי לגלות שההבדל במחיר בין הדגם ‏Athlon 64 5600+ ל ‏Athlon 64 5200+ אינו משמעותי כלל... אשמח לדעת מהו ההבדל בין שני המעבדים... ואיזה מעבד מבין השניים יתן לי את הביצועים הטובים ביותר מבחינת עיבוד מהיר ויציבות,וכן להישאר מעודכן בשוק של המעבדים. שאלה אחרת, אם אני משקיע כבר בסביבות ה1000 ש"ח על מעבד, עדיף לי לרכוש מעבד מסדרת C2D מאשר AMD? תודה

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  22. בדקתי בעזרת CPU-Z איזה מעבד/לוח אם/זיכרון יש לי, אשמח לקבל יעוץ לגבי כמה זיכרון המערכת שלי יכולה לנצל, יש לי בסלוט אחד 512, ועוד סלוט אחד פנוי, יש לי XP SP2 אם זה משנה. והנה התמונות מCPU-Z: תודה מראש, תומר נ.ב אשמח גם לקבל המלצה על זיכרון מסוים, או חברה.

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by SoapSeller,

עקב סיום חייהם של הלוח\מעבד ב-HTPC שלי אני מחפש שילוש חדש. אני משתמש במארז Ahanix D.Vine 5 עם ספק 220W של אותה חברה עם חיבור ATX20. בנוסף יש במחשב כרטיס Geforce 9500GT PCI-E ושני הארדיסקים(אחד עם חיבור IDE, אבל התמיכה בו פחות קריטית). וקירור גולדן אורב 2(שאני מניח שאצטרך גם להחליף) המחשב משמש נטו להשמעת מוזיקה וצפיה בסרטים, אין לי תקציב מוגדר לחבילה שאני מחפש, מעדיף להוציא כמה שפחות, אבל אני מניח שאלף שקל זה הגבול העליון. אשמח לשמוע תובנות, הצעות וכו'. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by david2k,

שלום אנשים יש לי לוח אם DDR3 P45C NEO-FIR 7.1 1GLAN MSI האם או תומך בזכרונות DDR3? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by iCe_bLaSt,

יש לי לוח אם כל -כך קקה ששום תוכנה לא מסוגלת לזהות תחברה שלו ... אפילו על הכרטיס לא כתוב ...כנראה שלא החליטו עדיין על שם בשבילה בכל מקרה מה שאני כן יודע זה שהוא מבוסס על צ'יפסט prosavage4m266 של VIA ואני יודע שהצ'יפסט הזה תומך בDDR (יש לו באס 400) השאלה שלי היא 1.האם זה אומר שגם הלוחאם תומך בDDR? כי תכנאי אחד אמר לי שלא אבל... הוא תכנאי 2.האם התקנה של DDR תדרוש הוצאה של הSDRים שלי? האם הם יגבילו את המהירות ל100 מה"צ? או שהם יכולים לפעול ביחד?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים