עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט 8IPE1000MK ואני מעוניין להרכיב אותו במארז זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/BTX/tuba/vb7000sns.asp האם אפשר? הלוח האם הוא רגיל ATX אך המארז הוא BTX...... והוא מוצא חן בעיני , וגם כדי שישרת אותי בעתיד ניתן להתקין את הלוח אם זה שהוא ATX במארז שהוא מצויין BTX?? תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by AcidBurn10,

שלום , אני מחפש לוח אם עם AGP ו-PCI-e . מצאתי את הלוח הזה 775Dual-VSTA של ASRock אחרי חיפוש וחרישה בפורום גיליתי שהלוח תומך רק ב-PCI-e x4 ולא ב-PCI-e x16. מבחינת הזיכרון אפשר לשים סטיק אחד של 1 ג'יגה ולהרחיב בעתיד .. איכשהו נסתדר עם זה. כרגע הכרטיס מסך הוא AGP אבל אני מתכוון להחליף אותו בעתיד .. עוד בעיה בלוח זה שהחיבורים שלו הם SATA ולא SATA2 . ה-HD שאני מתכוון לשים הוא SATA2. משפיע על משהו? יעבוד יותר לאט ? יש עוד לוח-אם נוסף שמישהו מכיר עם AGP ?? אני צריך PCI-e x16 ... המעבד שיהיה עליו C2D E6300 . תודה !

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  3. למערכת: 6600E ASUS P5B DELUXE 8800GTS מתכוון לעשות OC . תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אני שואל שאלה זו על "סביר להניח" וכמובן שלא על בטוח. אני מעוניין לקנות בקרוב לוח אם מתוצרת ASUS M2N-E ורציתי לדעת אם לפי דעתכם\לפי מה שקראתם הK10 או המעבד החדש שיצא של AMD יפעל עליו? אני פשוט מעוניין לשדרג את המחשב שלי אבל לא בכזה לחץ. כלומר, אם יסתבר שעוד כחצי שנה ייצא K10 ולא יתאים ללוח אם שלי -> כלומר, קניתי לשווא לוח אם אז אני יתעצבן הרבה יותר מאשר אם אני יקנה עוד חצי שנה את הלוח אם והמעבד יעלה עליו. לכן, אשמח לדעת אם הK10 ייכנס היטב בASUS M2N-E \ אם זו שאלה שאין עליה תשובה עד עכשיו\ מה אתם חושבים. לדעתי, שאלת כאלו וכאלו נשאלו כבר ולכן צריך לנעוץ כאן יותר נושאים חשובים ולשדרג את מדור ה"מפרטים המומלצים" כי כרגע עושה רושם שכול יום שואלים את אותה שאלה…

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by SteelCat,

אלה הדברים שאני מתכנן לקנות: Motherboard: Gigabyte GA-965-PDS3 CPU: Intel C2D E6420 VGA Card: GeForce 8600GT 256MB Memory: Kingston DDR2 1GB כרגע זה יוצא לי קצת פחות מ2600 ש"ח כשכל חלק מחנות אחרת. האם יש חנויות שבהן אפשר למצוא את החלקים האלה יותר בזול ממה שזאפ מציע? לדוגמה ב IQPC המעבד יותר זול והוא לא מופיע בזאפ. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  6. ובכן כמו הכותרת אני הכנסתי להתלבטות, יש ברשותי את המפרט שמפורסם בצד עכשיו אני יודע שזה מספיק ומעל ומעבר לכל משחק היום(אל תזיינו לי בשכל שהמעבד חלש למשחקים כי זה ממש לא נכון...) אבל, למען העתיד למען CRYSIS ולמען UT3 ובכלל האם כדאי לי למכור את מה שיש לי להוסיף קצת כסף ולשדרג את המעבד ל X2 3800?

• 13 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by chenrp,

האם בכדי לעבוד ב DUAL CHANNAL אני צריך שתי זיכרונות מאותו הסוג וזה יעבוד ב DUAL או אני צריך KIT של היצרן שמביא לי 2 כרטיסים שהם DUAL? האם מספיק שאני אקנה 2 זיכרונות אותו דבר או אני צריך זיכרון מיוחד שתומל ב DUAL? כל השאלות הללו בהנחה שיש לי לוח חדש שתומך ב DUAL ומעבד CORE 2 DUO. תודה.

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  8. השאלה בכותרת.

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  9. התקציב הוא עד 240$ מwww.newegg.com המטרה היא אוברקלוק כמובן כמה גבוהה שיהיה ניתן ולהשאיר את התזמונים נמוכים, המחשבה הראשונה שלי הייתה TCCD האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141194 צ'יפים TCCD וPCB של BRAINPOWER לפי הביקורות הם מעולים. אבל במחשבה שניה חבל לבזבז את כל המתח שהלוח הזה נותן חוץ מזה שTCCD לא נותן תזמונים הדוקים, בקיצור BH-5. רציתי את הMushkin Redline החדשים אבל הם out of stock. בקיצור אני מחפש המלצה לBH-5 הכי טובים שאפשר למצוא ב240$ מניו-אגג בלבד. AMD64 3000+ Venice DFI Ultra-D תודה!

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by snogoo,

הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש דעה מוצקה לגבי העדיפות של אינטל על AMD או להיפך... אני דיי סגור על אינטל אבל אני פתוח להצעות. מה הקטע עם הקרטוע של אינטל לגבי ה 64BIT - התגברנו על זה או לא?... אני צריך לצפות שהאינטל\AMD החדש שלי יחזיק אותי או שעוד חודשיים אני אצטער שלא קניתי את האחר...? אני יודע שזו שאלה שאפשר לענות עליה ככה או ככה - אני פשוט צריך לשמוע כמה שיותר דעות לפני שאני משתכנע.

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  11. אני מחפש ביצועים לעומת לוחות אחרים, תודה

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by Nitrous90,

שלום לכולם נדפק לי הלוח אם ( :'() אז אני מחפש לוח חדש. כמו שאמרתי, הוא צריך להיות בתקן אפיק AGP. אני צריך לשים את המעבד שלי(Northwood 2.4) עליו אז הוא צריך להיות ב-Socket 478. אני גם רוצה שיהיו לו יכולות אוברקלוק טובות. אני מעדיף שהמחיר שלו יהיה בסביבות 700 ש"ח אבל שלא יחרוג הרבה. תודה רבה .

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by glassmoon,

איך אני יודע אם המעבד שיש לי הוא באמת AMD 2600 Barton? ניסיתי לבדוק עם SiSoftware Sandra אבל יש שם נתונים סותרים: תודה

• 14 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by TheBP,

רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף ביוס למחשב כי לביוס שלי אין אפשרות של שינוי מתח למעבד ואני צריך את זה לOC. ניסיתי לעדכן לעדכון הכי חדש אבל זה לא הוסיף לי שינוי מתח. או אם הבעיה קשורה ללוח אם שלא תומך באפשרות כזו. המחשב שלי ממש ישן אבל אני עושה עליו OC כתחביב: mobo: intel d845ebg2 processor: intel p4 2.0 northwood bios: ami....... תתעזרו לי אם אתם יודעים תודה...

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  15. Started by avivboker,

מה היחס בינהם מבחינת עלות תועלת? ההפרש בינהם הוא פחות מ90 שקל מה עדיף לקנות?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  16. אני מתכוון לקנות מחשב עם CF של 4870 8גיגה של זיכרון מעבד כנראה Q6700 ל-OC. עכשיו השאלה שלי היא מבחינת ביצועים האם ללכת על לוח: 1. gigabyte X48 DS4 או 2. DFI LANPARTY DK X48 T2RS

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by arikg,

שלום לכם, זכרון חדש של KINGSTON מסוג HYPER בנפח 1066 MHZ מזוהה כ - 800 MHZ גם בביוס וגם בתוכנות שונות CPU -Z ואברסט על 2 לוחות חדשים של GIGABYTE שתומכים גם ביותר מ - 1066 MHZ .... (סה"כ נפח 2 סטיקים של 2 GB כל אחד) הסבר יתקבל בתודה.

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  18. למה הוא צריך בכלל להתחבר לשם? (זה התכנאי שלי עשה) זה מועיל במשהו?? יש לי הרד דיסק אחד..... כך שהרייד לא מנוצל טוב.. אם אני יוציא את זה מהרייד משחקים וכאלה יעבדו יותר טוב? ככה אני מתכוון אם אני יקבל עוד כמה פריימים...

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by Nullity,

אני זקוק להמלצה זכורונות (2*512), תקציב של סביבות אלף לכל סטיק הכוונה היא להגיע כמה שיותר גבוה באוברקלוק, 1:1 עם תיזמונים גבוהים, 5:4 עם תזמונים נמוכים, אין העדפה, מה שיתן את התוצאות הטובות ביותר, ולאו דווקא במבחנים סינטטים מעבד- 2.6C, לוח אם - IC7

• 14 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by menos,

ברשותי ABIT NF7 האם זכרונות מסוג A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 יעבדו עליו כלל ? הזמנתי מחנות זכרונות של מושקין בכלל 3200 , אבל הוא אמר לי שהם לא יהיו זמינים , אם אני רוצה אוכל להחליף בזכרונות האלה - הסכמתי שאלתי מיליון פעם אם הזכרונות האלה יעבדו על הלוח הזה והוא אמר לי שכן, לא היה לי אינטרנט כדי לבדוק תודה

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by mnm,

אני מתלבט בין 2 הלוחות האלה בשביל מחשב מבוסס פנטיום 4. אולי אתם יכולים לכתוב איזה מהלוחות עדיף מבחינת: ביצועים, אוברקלוקינג, איכות או כל דבר אחר חוץ ממחיר. אני יודע כבר שהאסוס יותר יקר. המעבד שאני רוצה לקנות הוא 2.4B גה"צ... הלוח של אסוס (הספציפי בלי כל התוספות האפשריות) בא עם: Gigabit lan SoundMax SB הלוח של ג'יגבייט בא עם: Realtek ALC650 AC'97 audio Intel Lan כל אחד מהם גם בא עם USB2 וכל מיני תוספות של היצרן. אם יש איזה לוח אחר מומלץ עם הצ'יפסט הזה אז תכתבו תודה.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by lipa,

יש של אינטל 850 ,845,והחדש 7205 יש SIS האם אני ירגיש הבדלים בביצועים בין הזיכרונות? מה לוח האם המומלץ? (השימוש במחשב למשחקים ותוכנות ) ללא OC תודה

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  23. חבר שלי קנה AMD 2400+, וEPOX 8RDA, ואחד שמרכיב לו את המחשב אמר שלא צריך משחה טרמית... הדבר נכון? הוא אמר שיש אישזהו מדבקה... תודה MOOMOO

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by MadCat,

האם יש מעבד 1800+ בתצורת "Thoroughbred "A בארץ? האם מעבד 1800+ בשתי התצורות נותן את אותם ביצועים?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by frozen_sun3,

I bought a new Micron DDR 2100 256MB stick. I want to ask how can i check the boost it should have\given me? I don't see any difference in Sandra 2003 Pro. Any other ideas? Besides tell can you tell if this improve anything at all, 'cause i don't feel any burst of speed. You can see my system in the info.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים