עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, יש לי לוח אם של ASUS P5Q DELUXE ושתי קיטים של 4 ג'יגה של OCZ מסדרת TUBE. שמתי לב שבביוס הלוח לא מזהה נכון את תיזמון הזיכרונות במקום 4-4-4-15 יש 5-5-5-15 הרי שילמתי בזמנו הרבה יותר בשביל לקבל CL4 והיום הדבר לא מנוצל. לכן הגדרתי את התיזמונים ידנית וגם את המתח לפי הגדרות יצרן 2.01 מה שקורה זה שהמחשב קופא תוך זמן מסויים הזיכרונות הם DDR2 800MHZ איך אני יכול לגרום ללוח לזהות את הזכרונות כמו שהם ולנצל את הזיכרונות שברשותי כמו שצריך ? תודה מראש טל.

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by timac,

שלום. אני צריך להסביר למישהו למה AMD 3800 כפול ליבה יותר טוב מ פנטיום D 2.8 אני יודע שה AMD יותר טוב השאלה איך אפשר להסביר את זה בצורה טובה.? מבחינת ביצועים קירור שקט מחיר בקצור מבחינת הכול המחשב הולך להיות לשימושי אינטרנט ואופיס. תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  3. כל טרנזיסטור יכול לאכסן ערך בינארי אחד, או 0 או 1, בשפה רגילה ביט/סיביה. (ביט/סיביה= זרם חשמלי דולק או כבוי, המתורגם לספרה בינארית [בינארי, שיטת ספירה על בסיס 2, או הספרה 0 או 1] ובעצם זוהי יחידת המידע הקטנה ביותר) המעבדים של היום מחלקים את הביטים לפקודות, של בממוצע עד כ-32 ביט ברצף, ואותו רצף הוא הפקודה שמעובדת. מדד ההרץ-הרץ הינו בעולם המחשוב מספר פעולות בשנייה, או במעבד מס' פעימות בשנייה. למעבד שעון פנימי, הפועם מספר מסוים של פעמים בשנייה, כל פעימה היא פעולה של המעבד, בהוא מעבד את הפקודות והמידע, וכמו כן מעביר אותן ל-RAM ושאר המחשב, בדיוק כמו לב האדם. את המעבדים המהירים של כיום מודדים בGHz, ומהירות מעבד ממוצע של כיום היא כ-2.8 GHZ לדוגמה. כך שמעבד כזה פועם כ-2800000000…

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  4. האם עכשיו, עם מעבדי ה-i7, אינטל שיש לה מרובע ליבות אמיתי, יכולה להציע משולשי ליבה באמצעות מעבדים שיש להם ליבה דפוקה (כמו AMD)? האם יש תכנון כזה?

5. Started by badtoyboy,

??? איזה מהם יוץר טוב ב OC? באיזה הביצועים באופן כללי יותר טובים? בכלל איזה עדיף?

• 12 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by davidz,

ראיתי 3 דגמי של amd 3800+ x2 באתר של newegg Model #: ADO3800CSBOX Model #: ADO3800CUBOX Model #: ADA3800CUBOX מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  7. איזה זכרונות עדיפים בתדר 1333: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2368 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2466 בבקשה להתיחס מהאתר RSM תודה.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  8. Started by MOFRA,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ורצתי לשאול האם כדאי לקנות עכשיו מחשב חדש או לחכות לירידת המחירים הצפויה בעקבות השקת הcronoe בכמה צפוים המחירים לרדת

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by --Shadow--,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=317035

10. Started by y_a_n_i_k,

בS&M על ביצועי המערכת??? או על המערכת עצמה.

• 12 תגובות
    • 854 צפיות
  11. טוב אז ככה יש לי כמה שאלות לגבי הלוח מכיוון שעוד כמה ימים אני קונה כרטיס מסך חדש , אז רצתי לברר הכל לפני , אני יודע שהכרטיס יתאים ( 5870 ) מכיוון שללוח יש חיבור אחד של - Pci- Express אבל האם הוא יתמוך ב- 100% ב - 2.1 ? בנוסף ללוח עצמו 4 סלוטים לזכרונות אבל יש לי שאלה , מה עדיף 2 סטיקים של 4gb או 4 סטיקים של 1gb כל אחד ? למה חבר יכול לארגן לי אבל אני לא בטוח שזה טוב , והאם תוכלו להמליץ לי על זכרונות (4gb) בפחות מ- 300 שקל אם 2 סטיקים עדיפים . ועוד שאלה אחרונה בקשר למעבד - E8400 תמיד רציתי לעשות לו OC ויש לי עליו מאורר מסוג Intel P4 S-775 אם אני אוכל לעשות OC עם קירור כזה ? ואם לא המלצה בבקשה לא משהו יקר אבל טוב . תודה על כל העזרה !

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  12. הייתי רוצה לדעת בכמה ניתן למכור את המפרט הזה AMD 64 3200 NewCastle S754 ZALMAN CNPS7000B-CU MSI K8N Neo platinum CRUCIAL Ballistics PC4000 (2x512) Leadtek 6800GT 256MB AGP רק החלקים הללו בלי ארד-דיסק\ספק וכו' תודה

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by tom123,

השאלה בכותרת...

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by taotao,

קראתי כול מיני תגובות ונושאים בפורום ולא הבנתי את העניין של הציפים בזיכרונות כאילו אם קניתי זיכרונות של קינגסטון אז יש מצב שלא יהיה בהם אותו ציפ והציפים מה זה משנה איזה כאילו במה הם תורמים מהירות יציבות ? ואם כבר שאלתי אני הולך לקנות זכרון של 512 400DDR עכשיו חיפשתי פה http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=28032&DB27455=27966&DB27457=28041 מה עדיף ואיזה תיזמונים יש להם ואם איזה ציפם עדיף לקנות?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by rani123,

איזה לוח יותר טוב למעבד athlon xp1800/1900 ga-7vrxp או MSI KT3 ULTRA2-R ?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  16. מסמכים רשמיים של מפתחת השבבים מספקים לנו הצצה רעננה למוצרים שאמורים להופיע בהמשך שנת 2018 לכתבה

17. החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות..

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by DREDON,

אין לי בעיה לבחור כרטיס מסך, מעבד, זיכרון אבל לוח אם זה פשוט סיוט כולם פשוט נראים כמעט אותו הדבר. נתוני המחשב שלי הם כאלה: מעבד: Intel Core 2 Extreme 3GHz LGA775 FSB 1333MHz 64bit זיכרון: 2x Corsair 1GB DDR2 667MHz כ. מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT 512MB מארז: Antec 1088B AMG קירור - יתבצע ברגע שאני אקנה את הלוח אם ואקבל את המעבד. מוכן לשלם עד 1500 ש"ח ללוח אם (פחות או יותר), אבל בבקשה מי שמציע לוח אם תכתבו מה היתרונות שלו על אחרים כדי שאני באמת אוכל לדעת את ההבדל... הלוח צריך כמובן להתאים ל OC שיתבצע בעתיד. (למשל הלוחות של אינטל אני יודע שגרועים בזה). תודה בני

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  19. האם זה נכון שמעבד i7 לא תומך במהירות זיכרון של יותר מ 1333? כלומר אם אני קונה עכשיו זיכרון 2000 מגה הרץ אז זה לא יעזור לי בכלל כי המעבד לא תומך.?[table][tr] [td][/td][td]Memory Specifications[/td][/tr][/table][/t][table][tr][td]Max Memory Size (dependent on memory type)[/td][td]32 GB[/td][/tr][tr][td]Memory Types[/td][td]DDR3-1066/1333[/td][/tr][tr][td]# of Memory Channels[/td][td]2[/td][/tr][tr][td]Max Memory Bandwidth[/td][td]21 GB/s[/td][/tr][/table]

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  20. מהן שתי האופציות הראשונות ומה ההגדרות הכי טובות בשביל מעבד E8400 בOC?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  21. מעבדי ה FX מציגים ביצועיים מרשימים, אבל המחיר מנופח ולא הגון. במחירו של המעבד אתה יכול לקנות מערכת שלמה. שאלתי היא מתי יהיה אפשרי לקנות את המעבד הנל (בסביבות 2000 שקל) והאם עד שזה יקרה יצאו מעבדים חדשים כבר ? ומה בנוגע ללוחות והסוקט בחדש ? האם יש או הולך לצאת לוח מיוחד לסוקט החדש וגם צ'יפסט מיוחד שיהיה טוב ל OC ? אשמח לקבל פרטים מתי קניה של מחשב מבוסס FX תהיה אופציה...

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  22. תודה.. וחג שמח !

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  23. איסה חברה יותר טובה בהרבה מקומות אמרו לי ש אסוס םחות טובה בהרבה מי ABIT וABIT החדשים IC7 ממש טובים אז איזה חברה יותר טובה ?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן של AMD הנה מה ש-CPU-Z כותב: מעבד: +AMD Athlon 64 X2 3800 תושבת: (Socket AM2 (940 לוח האם הוא של MSI והדגם הוא MS-7260 אבל לא הצלחתי למצוא אותו באתר של MSI. השאלה שלי היא איך אני יודע אילו מעבדים יתאימו ללוח האם הזה, והאם קיימים בכלל עדיין מעבדים שיתאימו אליו? אם כן מה המעבד הכי חזק שניתן לשדרג אליו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by ybe,

אני שוקל לשדרג את המעבד של המחשב שלי -כרגע athlonxp 1700 ל-athlonxp2700 (בעוד זמן קצר לאחר ירידת מחירים).המעבד שלי עובד בFSB133 ויושב על לוח אם gigabyte-ga7vtxh (צי'פסט KT266A). athlonxp2700 עובד בFSB166 . האם athlonxp2700 יפעל על הלוח אם לעיל?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים