מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
מפתחת החומרה הנודעת מחליטה שהיא רוצה לפחות חזית נוספת מול אינטל ותשלים בקרוב את הרכישה של Xilinx, אשר מתמחה בפתרונות FPGA מבוססי ארכיטקטורת ARM, תמורת סכום עתקלכתבה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לוח אם של גיגה בייט 7VAX ומעבד AMD XP 2000 בהפעלת המחשב מציג מהירות מעבד 1250 מגה הרץ. איך מעלים מהירות למהירות האמיתית של המעבד? בתודה מראש - ירון.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום :-) לאחרונה קניתי מחשב חדש מחברה מאוד אמינה, אך נתקלתי בבעיה כאשר ניסיתי להתקין עליו ווינדוס. המחשב עולה טוב ויפה עד שלב מסויים, שבו הוא מאתחל את עצמו מחדש. אותו שלב כול הזמן (הSETUP של הווינדוס). בBIOS בחרתי באפשרות שאם הטמפ' של המעבד עולה על 80 מעלות צלזיוס, אז שייתן ביפ. ובאמת, כאשר המחשב עולה יש שקט.. עד שהוא מגיע לשלב הSETUP של הווינדוס ואז יש ביפ מאוד רציני.. אני לא כ"כ מבין במעבדים, אבל 80 מעלות זה די גבוה לא ? זה מאוד מוזר, כי המחשב הרגע יצא מהקופסה.. יש עליו מאורר.. המעבד הוא AMD ATHLON X2 5600 BOX
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני עוד מעט הולך לחנות לקנות שני גיגה אם אני קונה 2 גיגה בקיט הם יעבדו בדואל צ'נל נכון.... השאלה שלי מה קורה אם אני קונה שני זכרונות בדיוק אותו דבר רק שהם לא באים בקיט?מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כאשר אומרים על מוצר שהוא נחות טכנולוגית ממוצר אחר, מתכוונים שהמוצר האחר יכול לעשות דברים שהמוצר הנחות לא יכול לבצע. נכון לעכשיו, כאשר מדובר במעבדים, לאף חברה אין מוצר בעל עליונות טכנולוגית שמסוגל לבצע דברים שהאחר לא מסוגל. כל מה שמסוגל מעבד אינטל לעשות מסוגלים מעבדי AMD וגם ההיפך. יש כמה מהירים יותר ויש כמה מהירים פחות, הכל תלוי בעומס העבודה ובסוג מבחן הביצועים. מעבדי הדגל של אינטל מהירים יותר מאלה של AMD אבל טכנולוגית כולם יכולים לעשות אותו דבר. זאת לא נחיתות טכנולוגית. לא כך הדבר כאשר מדובר בליבות הגרפיות המובנות. כאן יש עליונות טכנולוגית לAMD שמאפשרת למערכות מתוצרתה לעשות דברים שמערכות אינטליות לא יכולות לעשות עצמאית (משחקים ב-DX11 למשל). אפשר לומר שמערכות עם גרפיקה מו…
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב ה-INTEL CENTINO או ה-AMD Mobile ומה זה ליבת דותן?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כאילו ב550MHZ על 2.5-3-3-7 ב1T??.. או ב3-4-4-8 ב1T?? מה רוב הסיכויים לזה??
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המעבד של המחשב שלי -כרגע athlonxp 1700 ל-athlonxp2700 (בעוד זמן קצר לאחר ירידת מחירים).המעבד שלי עובד בFSB133 ויושב על לוח אם gigabyte-ga7vtxh (צי'פסט KT266A). athlonxp2700 עובד בFSB166 . האם athlonxp2700 יפעל על הלוח אם לעיל?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש לאתלון, עכשיו יש לי Asus A7V266 ואני רוצה להחליף למשהו חדש יותר, למישהו יש המלצות ללוח מסוים? דרך אגב יש לי 512MB של זיכרון 2100 DDR
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ובכן, כמו שהכותרת מסבירה את הסיטואציה, אני אחדד, קיבלתי את המעבד, עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב לזה מחשב(סביר להניח שכן-השאלה היא המחיר) , מה בדיוק אני יכול לחבר אליו(אולי להביא עוד אחד כזה ולעשות לקנות לוח תואם DUAL ולהתפנק?) והכי חשוב, האם ואני באמת אצליח לקנות במחיר סביר ולהרכיב, אז האם בעזרת הידיד השנוא שלנו WINDOWS XP אני אוכל לעשות איתו מה שאני יכול לעשות עם מעבד P4 רגיל(אם עבר לכם משהו שלא כלל אפליקציות מחשב אז אתם לא חנונים אלא מופרעים וסוטים :-) )שזה להריץ משחקים EMULים וכל השאר(גם בתצורת שני מעבדים וגם אחד לבד) אשמח לקבל דעה לגבי איזה חומרה תומכת בכזה מעבד(לוח,זכרונות וכדומה) , בכל מקרה, חוו דעה... אז נכון שכל אחד כותב איזה משהו מתוחכם/מצחיק אבל יודעים מה,…
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובד היום עם לוח אם מיושן (מדגם P45-8D) שתומך בזכרונות DDR2 או DDR3. אני מעוניין להחליף את ה4GB DDR2 שלי ב8 של DDR3 מהירים יותר. בדף ספציפיקציות של הלוח רשום שהוא מוגבל ל8GB של DDR3 (לעומת 16 של DDR2). * האם אני מוגבל ל2 ג'יגה פר סטיק? או שמה יכול לשלב 2 סטיקים של 4GB DDR3 במערכת אני מניח שאני מוגבל למהירות 1333 וזכרונות במהירות 1600 עדיין יעבדו. (המעבד במערכת הוא Q9550)
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מדובר על המחשב הישן מעבד פנטיום4 1.7GHZ שתי זכרונות של A-data 400MHZ לוח אם עם עד 266MHZ איזה תדר יותר טוב כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב 100(400FSB)? או 133(533FSB) ? כי הייתי על 100 ואני חושב שיש לי ירידת ביצועים אחרי ששמתי 133
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הלוח אם כנראה יהיה GB P55 USB3 בגלל היציאות האופטיות והקואקסיליות שלו. מעבד אני צריך משהו למשחקים (יש לי HD4870) סרטים (גם HD) אבל בעיקר עבודה משרדית. עבודה משרדית 60%, סרטים 30% ומשחקים 10%. זיכרונות יש לי DDR2 זה אפשרי לעשות איתם משהו או שנעבור לDDR3? כרגע 2GB מספיק לי... יש לי פריזר 7 פרו למעבד, הוא יתאים לתושבת החדשה או שצריך גם קירור חדש? (או שהקירור סטוק מספיק שקט?) לחלופין, יש מפרט AMDבאותה רמה של ביצועים רק בפחות כסף? יש משהו יותר טוב מזה? : לוח אם GIGABYTE GA-H55M-USB3 631₪ 1 מעבד INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX 605₪ 1 זיכרון KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ 278₪ 1 סה''כ: 1514 ₪ אני מתכנן לקנות כבר ביום ראשון הקרוב אז אשמח לתשובה בהקדם....
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
Fudzilla מדווח AMD הציגה שיפור קטן כנגד C2Q אבל רק בקלוק פר קלוק. השאלה האמיתית , איך הוא יתמודד כנגד פנרין שהוא מציג שיפור דיי גדול כנגד C2D ו C2Q . עוד ידוע לנו שפאנום X4 לא יביא איתו שיפור ניכר במשחקים הנוכחים בהשוואה לאטלון X2. יציג כ20 עד 30 אחוזים שיפור מאטלון X2 אבל זה רק במספר משחקים בודדים ואנחנו מדברים על קלוק פר קלוק. זה אומר שזאת תהיה בעיה גדולה של AMD כי C2D וגם C2Q מציגים את אותו שיפור על פני אטלון X2 במשחקים בקלוק פר קלוק. אם זה נכון,זה אומר שאין סיבה לשדרג מעבדים מי שיש לו C2D או C2Q ואפילו אטלון X2 אם אתם גיימרים. מקור: Fudzilla.com
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
עם בירצוני לעשות עוברקלוק עד לאיזה טמפ נמוכה אפשר להגיע ?...? אפשר להגיע גם למינוס מעלות וזה עדין בריא למחשב....?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
האם עכשיו, עם מעבדי ה-i7, אינטל שיש לה מרובע ליבות אמיתי, יכולה להציע משולשי ליבה באמצעות מעבדים שיש להם ליבה דפוקה (כמו AMD)? האם יש תכנון כזה?
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ראיתי 3 דגמי של amd 3800+ x2 באתר של newegg Model #: ADO3800CSBOX Model #: ADO3800CUBOX Model #: ADA3800CUBOX מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שמעתי ש DDR 2 יש תיזמונים נמוכים אבל באס יותר גבוה,אז מה יותר טוב DDR או DDR2? ???
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
איזה זכרונות עדיפים בתדר 1333: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2368 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2466 בבקשה להתיחס מהאתר RSM תודה.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
הלוח:p45-ds3r יש 2 חריצים לכרטיס מסך ומתוכנן רק כרטיס אחד-9800gt זה משנה אם מרכיבים בתחתון? כי יש לי גם כרטיסי הרחבה pci-ex ונהיה מאוד צפוף שם-המאורר של כרטיס המסך כמעט נוגע בכרטיס ההרחבה ואין אפשרות להזיז את כרטיס ההרחבה תודה רבה מאוד
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח הזה, ולשים עליו שני סטיקים של 512MB, מסוג DDRII. האם אני אוכל בעתיד להוסיף עוד שני סטיקים? אמרו לי שיכול להיות שהלוח תומך רק בשני סלוטים ב- DDRII. האם יש אמת בדבר?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
קניתי מחשב ושמתי לב ש6 מתוך 8 כניסות USB ששמו לי הן של 1.1 ולא של 2....... רק כדי להיות בטוח , הלוח תואם הכל כניסות של 2? החנות בחרה לשים לי כניסות 1.1 ? או שככה זה מגיע? תודה רבה פשוט אני לא רוצה לבוא אליהם בטענות לפני שאני בודק
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן, פתחתי תראד "במשחקים" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319189.msg2774915#msg2774915 על כך שמשחק רץ מהר מדי... רציתי לדעת אם ישנה תוכנה שמבטלת את אחד המעבדים ללא הפעלה מחדש של המחשב, כל פעם להפעיל מחדש בשביל להפעיל את הנסיך הפרסי לאחי הקטן זה קצת מטריד.. תודה!
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת בקניית שילוש לאיזה סוקט מבוסס AMD תהייה את אפשרות השידרוג לטווח הכי ארוך שיש ?
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-