מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
למה, הבנתי שוינדוייס 7 יכול לקרוא מהירויות גבוהות, אז למה אנשים עדיין ממליצים עלהמהירות הזאת ולא יותר גבוהה כמו 1600 הרצ.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
צריך לוח אם למעבד האם המעבד ?Athlon64 3800+Socket AM2 האם המעבד ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? חזק?
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ואם כן מדוע לא משתמשים בו הרבה יחסית והאם הביצועים שלו גם יותר טובים?
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון של 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף כרטיס זכרון נוסף של 2 ג'יגה בכדי ליצור 4 ג'יגה של זכרון. הכרטיס שקניתי היה של חברת OCZ ואני רוצה לרכוש כרטיס זכרון זהה. הבעיה היא שאני לא זוכר את מהירות היא ה-MHZ שלו ואני לא רוצה לקנות כרטיס אחר שיעבוד במהירות שונה. בתוכנת CPU-Z רשום 400 אבל לא נראה לי הגיוני כי זה כרטיס שעובד על DDR2. תודה לעוזרים... עריכה: טוב, אז מצאתי את הדגם המדויק של הכרטיס זכרון ocz2p8002g מה שאני מצליח להבין זה שזה נפח של 2 ג'יגה במהירות של 800MHZ. אני רוצה לרכוש את אותו כרטיס זכרון והבעיה היא שכבר לא מוכרים אותו באף מקום... הצעות מה לעשות, שוב תודה...
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב, די ברור מהכותרת. 939 NFORCE4 ULTRA, ממש לא חובה כרטיס קול משולב. אני לא מציין מחיר, פשוט כי אני לא רוצה לפסול מראש לוחות טובים ששווים יותר כסף. אשמח לקבל גם השוואות בינם לבין עצמם. (אם יש כאלה) תודה
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מה ההבדלים??? ואם ה- Phenom שווה את התוספת במחיר?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי לא מזמן מחשב חדש - מפרט בחתימה. הבנתי מקריאה בפורום ובאחרים בחו"ל שיש משמעות לשבוע הייצור של המעבד ( אצלי Winchester ) מבחינת יכולות אוברקלוק , כאשר ככל שהוא חדש יותר כך הוא גם אוברקלוקר טוב יותר. האם זה נכון ? ואיך אני יכול לראות את תאריך הייצור שלו בתוכנות לדוגמא כמו Everest או אחרות . תודה.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
השאלה בתוכן הנושא. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היום הוצאתי תסינק של המעבד במטרה למרוח משחה חדשה אבל גיליתי שאין לי אלכוהול :-X אז באיזה חומר אחר ניתן להשתמש? (יש לי אלכוהל רפואי וכל מני מסירי צבע, אציטון)
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום קניתי E6600 לפני כחודש.עכשיו אני ורצה לדעת אם שווה לי להחליף אותו בQ6600? אני עושה דרך דוד שלי אוני מוסיף קצת כסף. השאלה אן יהיה יהיה הבדל ביניהם בשנה שנתיים הקרובות כי אמרו שלמשחקים עדיין תמיכה מלאה בדואל קור אז עד שיהיה להם תמיכה בקואד קור יהיה פול זמן... זה נכון? כי אני גם לא רוצהלהטריח סתם את דוד שלי... בקשה תייעצו לי ולוח DG965WH מותאם לQUAD CORE?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
למה הוא צריך בכלל להתחבר לשם? (זה התכנאי שלי עשה) זה מועיל במשהו?? יש לי הרד דיסק אחד..... כך שהרייד לא מנוצל טוב.. אם אני יוציא את זה מהרייד משחקים וכאלה יעבדו יותר טוב? ככה אני מתכוון אם אני יקבל עוד כמה פריימים...
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מחפש המלצות ללוח אם למחשב HTPC. המעבד שיורכב עליו: INTEL CORE 2 DUO E6750 המארז: ANTEC FUSION - לכן דרוש לוח אם עם FORM FACTOR - MICRO ATX אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך (כנראה SAPPHIRE RADEON HD2600 PRO/XT) כך שאין צורך בכרטיס מסך O/B. יש צורך ביציאת AUDIO O/B עם דגש על אופציה לחיבור לרסיבר בעתיד. המערכת תשמש 90% מהזמן לצפייה בתכנים שהורדו מהאינטרנט ויתר הזמן לסרטי DVD. אין שום כוונה לשימוש במשחקים או O/C. כמו כן אני אשמח להמלצות על זיכרונות (2 GB) ללוח הנ"ל. יום טוב ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע, מצד אחד אפשר לקחת כפול ליבה שאני אהנה ממנו בעתיד כשמשחקים יתחילו לנצל את שני הליבות או חד ליבה שאני אהנה ממנו עכשיו. בקרוב יוצא ה-Forceware 80 שייתן בוסט רציני (ככה אמרו) למעבדים כפולי ליבה שישפר את ביצועי כרטיס המסך, אבל השאלה היא האם זה יצא בקרוב? מצד שני אפשר לקנות Athlon 64 3700 San Diego, לעשות לו אוברקלוק ל-FX57 ולהנות ממנו עכשיו. השאלה היא האם זה שווה לקנות כפול ליבה עכשיו? כי אז צריכים להתאים את כל החומרה ל-OC, וכרגע החומרה שלי מתאימה לגיימינג בלבד.
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הלח לי הלוח אם קניתי לוח אם חדש h61m-e (זה מה שהיה במלאי) היה לי מעבד איי5 2320 אחרי בדיקות הלכו לי הזכורונות והמעבד גם , (לגבי הלוחות אם, החדש הנ"ל והישן asus p8z68 vlx לא יודע אם תקינים, לזכורונות יש אחריות לכל החיים אז מקווה שמחר יחליפו לי אותם, 2 סטיקים של 4 גיגה משל גייל מסדרת קורסה). אז אני צריך לוח אם + מעבד למקסימום גיימינג, נשאר לי כרטיס מסך 290X וזכרונות, וספק אין לי יותר מדי תקציב כי כבר ביזבזתי 300 שח על הלוח אם הנ"ל שהוא מיקרו ATX והוא ממש מבאס הצעות ? יד 2 אולי מישהו מוכר ?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חברה שלום, יש לי לוח GA-7VAX של Gigabyte וב-BIOS יש אפשרות של (Top Performance (Enable/Disable. רציתי לדעת מה בדיוק תפקיד האפשרות הזו? יש לי מעבד +XP 2000, שעובד ב 133X12.5. לפי מה שראיתי וכל מה שקורה כאשר אני מפעיל את האפשרות הזו הוא שה FSB עולה קצת ל 136 ובכך מהירות המעבד מתעגלת ל 1700MHz. האם זה כל התפקיד של האפשרות הזו או שיש כאן עוד משהו שאני לא מודע אליו? בנוסף, Armageddon כתב באחת ההודעות האחרונות שלו שמומלץ לכבות אפשרויות כאלו ב BIOS - מה בדיוק אפשרות זו גורמת ש Armageddon ממליץ לכבות אותה ב BIOS? תודה על התגובות.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קראתי כול מיני תגובות ונושאים בפורום ולא הבנתי את העניין של הציפים בזיכרונות כאילו אם קניתי זיכרונות של קינגסטון אז יש מצב שלא יהיה בהם אותו ציפ והציפים מה זה משנה איזה כאילו במה הם תורמים מהירות יציבות ? ואם כבר שאלתי אני הולך לקנות זכרון של 512 400DDR עכשיו חיפשתי פה http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=28032&DB27455=27966&DB27457=28041 מה עדיף ואיזה תיזמונים יש להם ואם איזה ציפם עדיף לקנות?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לא יודע למה הוא כותב את זה איפה אני יכול עוד לבדוק עם זה נכון בביוס זה כתוב רגיל זיכרון twinmos.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המעבד AMD Athlon 64 3000+ (S-939) שמוכרים בKSP בא אם מאוורר, ואם כן איך הוא?
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
האם יש הבדל בפליטת החום/יעילות/ביצועים? תודה חברים
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לכל צ'יפסט שאינטל מיצרת היא מגדירה מאפיינים מסויימים, לדוגמה FSB של עד 1333. איך מצליחה גיגבייט או חברה אחרת למכור לוחות עם אותו צ'יפסט אבל מאפשרות FSB של עד 1600. או דוגמה אחרת, צ'יפסט שמתאים ל- Q2D ו- Q2Q, משולב בלוחות של חברות אחרות בהם הוא מתאים גם למעבדי Extreme. ואחרי כל השינויים שהחברות עושות ללוחות ולצ'יפסטים - הם עדיין עובדים בלי בעיות. איך יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על הלוח אם הזה AS8-V (865PE),soket 775 אם הוא לא משהו תנו לי לוח במחיר שלו שיש אתו בKSP
-
- 14 תגובות
- 877 צפיות
-
-
השתדרגתי (ללא תשלום) מ-Gigabyte GA-p965-DS3 rev 3.3 ללוח של MSI P35 Platinum Combo הייתי שמח לשמוע מידע וחוות דעת שלכם לגבי הלוח הזה (כרגע הוא פועל עם מעבד E7300).
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
E8400@3.7GHZ או E5200@5GHZ המגבלה שלי זה הלוח אם (EP43-DS3L) לכן אני מוגבל עם OC ל E8400, האם שווה לי להחליף ל E5200 ולנסות להגיע ל 5GHZ על אוויר(לא מבחינה כלכלית)?
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת למה כדאי לקנות AMD 64BIT במקום INTEL חדש של 32BIT? (אם בכלל?) חברים שלי אומרים לי שAMD לא יציב. אתם הצעתם למישהו שאני מכיר לקנות מחשב למשחקים: AMD 64BIT 3000+ ATI Radeon 9800 Pro 128MB 512DDR חבר שלי אחר קנה: Intel Pentium 4 3.6Ghz ATI Radeon 9800 256MB 512DDR רציתי לדעתם למי יש מחשב יותר טוב - למשחקים. לפי מה שהבנתי מחבר שלי זה שAMD 64 יותר טוב. מישהו יכול להסביר לי בקצרה ולעניין למה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את המערכת שלי, יש לי כרגע לוח אם של GIFABYTE תומך DUAL CPU עם שני מעבדי AMD SP+ 2000 המחשב עובד מצויין לפעמים יש לו FREEZ ולדעתי זה נובע מהלוח אם סלוט AGP כבר החלפתי כרטיס מסך זכרונות וכו' אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד עד 2000 ש"ח מעסד AMD 64BIT ולוח אם תומך זיכרון ECC אנא רישמו את הצעותכם ומחיר ולינקים אם אפשר תודה!!
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-