עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ran1992,

האמת שאני כבר משתגע...! כרגע אני אמור לקנות את ה-ASUS Maximus II Formula שיש לו צ'יפסט P45.... אבל אני ממש לא יודע מה לקנות...נראה לי שעדיף לי X48...אז הנה הדרישות שלי כדי שתוכלו לעזור לי: 1. תמיכה טבעית ב-FSB 1600 2. תמיכה בקרוספייר (עדיפות לתמיכה ב-4 כרטיסי מסך של ATI אבל לא חייב...) 3. חייב לתמוך ב-DDR2 אני לא רוצה לוח שתומך רק ב-DDR3 4. בקרוספייר - עדיפות לכך ששתי הכרטיסים ירוצו במהירות X16 5. שיהיה סבבה ל-OC (אני לא רוצה לוח לאוברקלוקרים מקצוענים אבל שיהיה אוברקלוקר טוב) 6. עדיפות לתמיכה ב- e-SATA וזהו נראה לי... חשבתי על זה: ASUS RAMPAGE FORMULA LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131…

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  2. היי, ברשותי 2 ג'יגה זכרון DDR2 של חברת G SKILL בעל מהירות 800 מגה הרץ. הלוח אם שלי תומך עד 1066 מגה הרץ, לכן הינני שוקל לרכוש 2 ג'יגה זכרון DDR2 (לא 3, כי לוח האם לא תומך) בעל מהירות של 1066 הרץ, ולמכור את הזכרונות הקיימים אצלי. השאלה שלי היא, בכמה אחוזים רכישה זו תשפר את מהירות הביצועים של המחשב שלי? אני כרגע משתמש במחשב הזה ללימודים, משחקים, מוזיקה, וסרטי HD. תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  3. אהלן חבר'ה רציתי לשאול האם הזכרון הבא מתאים ללוח אם שלי. זה הזכרון: http://www.ebay.com/itm/8GB-KIT-2X4GB-PC3-10600-DDR3-1333MHZ-DESKTOP-RAM-MEMORY-/310361517678?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4842fcee6e זה הלוח אם(צולם דרך התוכנה AIDA 64): ועוד שאלה,האם משתלם להזמין את הזכרון הזה מחו"ל? הוא עולה 125 שקל כולל משלוח,יש בארץ משהו דומה לזה?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by nino,

שלום לכולם. מהו המעבד חד ליבה הכי חזק שניתן להשיג היום? (הכוונה שניתן למצוא אותו ‏‎‏ בזאפ) הכי חזק שמצאתי הוא פנטיום 4 3.8 ג`יגה. אתם מכירים מעבד חזק יותר? (גם amd ‎‏ ‏בא בחשבון) תודה מראש לכל מי שיענה.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  5. כדי להשלים שילוש חדש, אני זקוק להמלצה לזכרונות, (הזכרונות שיש לי עכשיו, יעברו לחומרה החדשה, ואילו את הזכרון החדש, אני אתקין על המחשב הנוכחי) הלוח שיש לי עכשיו הוא DFI LP X48 UT T2R, והזכרון שיושב עליו הוא OCZ XTC REV2, 4X1GB 800 MHZ אני מעוניין בזכרון חדש, ואני מתלבט בין כמה דגמים 1. 2 קיטים מהדגם הנ"ל, שיוחברו למע' קירור המים העתידית http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=538 או , האופציה השניה היא: 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5‎ משום מה הדגם הנ"ל עולה בKSP חצי מחיר משאר החנויות, האם יש לכך סיבה מיוחדת? כמובן שאשמח לקבל המלצות נוספות, המטרה העיקרית היא OC.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  6. הוצע לי לוח האם שבכותרת: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2281&ProductName=GA-M51GM-S2G במערכת מחשב חדש ואני לא מוצא שום ביקורות עליו. מישהו יכול להפנות לביקורות כאלה? ד"א, המחשב עצמו הוא AMD Athlon 64 3200+ עם 512 מ"ב זכרון של קינגסטון, דיסק 80 ג"ב SATAII של WD, מארז JNC 8668 500W וכונן פלופי. 1800 ש"ח בששה תשלומים. אם מישהו רוצה להעיר משהו על המפרט, אשמח לשמוע. המחשב לא מיועד למשחקים. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  7. שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם asrock extreame 3 יש לו שני סלוטים של PCIE. (סלוטים של X8) בנוסף היות והמחשב הזה ישמש אותי גם באוניברסיטה וככל הנראה בלימודי הנדסה כלשהם ייתכן ואצטרך GPU יעודי (סגנון הQUARDO אם FIRE PRO). יחד עםזאת עיקר המחשב למשחקים כרגע. השאלה האם ניתן להשתמש כל פעם בכרטיס אחר (בהתאם לצורך) כאשר קיימת ברירה תוכנתית. תודה רבה, DXM

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by אוהב מחשבים,

שלום לכולם, אני צריך לדעת נגיד ורשום בלוח אם הדבר הבא 2 x sata 6 gb/s connector האם בחיבורים הפנימיים האם זה אומר שגם סאטא 2 וסאטא 3 אפשר לשים על הלוח האם? תודה לכל שיענה.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by bartes,

שלום רב! לאחרונה קניתי מחשב חדש ובביוס אין לי תאפשרות של לעשות אוברקוק, אפילו לא מופיע לי שורה עם ה CPU FREQUENCY. לוח אם: GIGA-BYTE 81945GME מעבד: INTEL PENTIUM D820 2.8. הביוס שלי מעודכן לשנת 2006 וניסיתי ללחוץ CTRL+F1 וזה לא עשה כלום. אולי אתם תדעו. הינה הלוח באינטרנט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2178

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  10. מאד מעניין ופוקח עיניים. אפילו אני הופתעתי:

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  11. ברשותי מעבד אינטל E6750 ו 4 גיגה של זיכרון וכרטיס מסך 9800GTX ... וכרגע אני עובד עם מערכת הפעלה ויסטה אולטי 64 ביט קניתי כרטיס קול חדש אבל לא שמתי לב שעדיין אין לו דרייברים לויסטה 64 וגם לא לXP 64 במידה ואני יעבוד למערכת 32 ביט...עד כמה הביצועים של המחשב ירדו בעיקבות חוסר היכולת לנצל את הקיים בפועל ? יש לציין שאני לא עובד אם מסך מחשב אלה רק עם טלוויזיה "32 ועובד על רזולציה של 1360 768 או 1024 768 תודה מראש לכל העוזרים ומגיבים.... :s07: טיפש שכמוני כרטיס קול בלי דרייברים מתאימים כמו מכונית עם ברקס אבל בלי גז :s07:

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by redti,

שלום , רציתי לדעת כמה זה משנה כמות הזיכרון L2 במעבד ? כי שמתי לב שלמעבדים הכפולים של אינטל יש זיכרון של 3 מגה L2 ולשל AMD יש רק מגה..

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by tzahi04,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פנטיום. כבר הרכבתי מפרט. הדבר היחיד שמפריע לי היא אפשרות הבחירה, מה עדיף מעבד פרסקוט או נורת'ווד ? בפורומים אחרים אמרו לי שעדיף נורת'ווד 512 מגה קאש. שנורת'ווד מהיר יותר. ופרסקוט 1 מגה קאש, בנוסף לבעיית ההתחממות שלו נופל בביצועים בהשוואה לנורת'ווד. האם כל זה נכון ? ואיזה מהם בכל זאת כדאי לי לקנות ? ומה שמוזר זה שבשתי חנויות גדולות וזולות בראשון לציון היכן שאני גר - הם מוכרים רק פרסקוט. לאחת מהחנויות קוראים KSP. במחירון באתר שלהם לא רשום איזה מעבד הוא C נורת'ווד או E פרסקוט, האם ניתן לזהות את סוג המעבד לפי גודל הקאש שלו? למשל אם כתוב: מעבד 3 ג'יגה הרץ 512 קאש אז בטוח שזה נורת'ווד או שזה יכול להיות גם פרסקוט ?? התקשרתי אליהם והמוכר בחנות אומר ש…

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  14. חבר שלי קנה AMD 2400+, וEPOX 8RDA, ואחד שמרכיב לו את המחשב אמר שלא צריך משחה טרמית... הדבר נכון? הוא אמר שיש אישזהו מדבקה... תודה MOOMOO

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by yonir,

יש לי כרגע זכרון 2*512MB של Corsair 667MHz CL5 DDR2. (ושאר המפרט בפרופיל) אני כרגע לא צריך עוד זכרון באופן מיוחד אבל נראה לי שמחיר הזכרונות במינימום והמחשב ישמש אותי עוד מספר שנים כך שמתישהו אני גם אעבור ל-vista סביר להניח. בכל מקרה, חשבתי לקנות זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1GBx2) 667Mhz CL5 מ-skypc ב-380 ש"ח או IQPC ב-390 (לא נראה לי שאפשר לרדת יותר מידי מהמחיר הזה) דבר ראשון- הזכרונות האלה טובים באופן כללי (לא עושים בעיות או משהו), נכון? (אני לא עושה OC) דבר שני- יש איזשהו שיקול שכדאי להיות מודע לו בין שתי החנויות הנ"ל? (חוץ מ-10 ש"ח הפרש ומיקום החנות) והדבר העיקרי: אם אני מוסיף את ה-2GB הנ"ל לשני הסלוטים הפנויים בלוח האם (GA-945G-S3) כך שכל זוג יושב על סלוטים בצבע תואם כל ה…

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  16. שלום, אני קונה עכשיו מחשב למשחקים בתקציב מינימלי (2500 ש"ח +-). כרטיס המסך כנראה יהיה HD4850/4770 512MB וזכרון 800MHZ 2X2GB. לגבי המעבד אני ממש לא סגור. ברור לי כבר שבתקציבים האלה אז רק AMD כי התמורה הטובה ביותר לכסף. אבל חוץ ממשחקים אני גם מתכנת ומעצב גרפיקה - משמע עובד עם סביבות מאוד כבדות ומסורבלות עם מליון חלונות פתוחים בו זמנית + ברקע גם מריץ Development Server שיכול להיות IIS/APACHE ועוד ועוד ועוד. וכל זה כמובן ירוץ על Windows 7. בגלל זה אני ממש לא רוצה לקחת מעבד שייאכזב אותי, מצד שאני לא יכול להוציא יותר כסף. בקשר לדגמים ספציפיים, האם ה-425 יהיה איטי מדי? האם הוא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך במשחקים? האם בקצת יותר כסף ה-PHENOM 545 שווה הרבה יותר? מה ההמלצות שלכם? תו…

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by mordidot,

אני עוד מעט הולך לחנות לקנות שני גיגה אם אני קונה 2 גיגה בקיט הם יעבדו בדואל צ'נל נכון.... השאלה שלי מה קורה אם אני קונה שני זכרונות בדיוק אותו דבר רק שהם לא באים בקיט?מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  18. איך אני יכול לדעתי מה הוא ה clock generator של לוח אם מסוים ? אם זה יעזור הלוחות שאני צריך בישבילם הם : LANPARTY DK P45-T2RS GA-K8VT890-9 gigabyte GA-965P-DQ6 rev 2.0 תודה

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  19. כרגע אני יודע ש AMD יותר טובים למישחקים..לאומת זאת אינל עדיפה בפעולות אחרות....אם אני קונה מחשב למישחקים ליקנות עכשיוו AM2 או שבאמת מישתלם לי לחכות לקונרו?! אניי יודע שאת רוב האומס של המישחק מקבל ברטיס מסך אבל בכל זאת המעבד משפיע...וחשוב לי שיהיה לי מחשב טוב למישחקים! תודה!

• 12 תגובות
    • 854 צפיות
  20. שלום מחפש המלצה ללוח אם, וכרטיס מסך טוב למשחקים במחיר סביר! יש לי מעבד 3.0, ו2 סטיקים של 512 400MHZ, של CROSS. מחפש לוח אם זול, אבל שיספק את העבודה, בעיקר למשחקים, כנ"ל לגבי הכרטיס מסך. תודה.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by biton161,

אני צריך 8GB למחשב מבוסס i5 האם אפשר לשים שני סטיקים של 4GB כאלו: https://www.tms.co.il/product/10392 שאני מניח שהוא CL11, או שכדאי שניים כאלו: https://plonter.com/detail.tmpl?sku=KHX16C9B1R_4 שהם CL9? אם אני רוצה את המהיר יותר אני יכול לשים בכלל שניים כאלו או שחייבים את הקיט 2*4GB: https://plonter.com/detail.tmpl?sku=KHX16C9B1RK2-8X שמשום מה עולה יותר...

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  22. Started by jhracham,

שלום לכולם לי יש AMD 2700+ כרגע יש לי 512MB PC2700 333Mhz השגתי עוד סטיק של 512MB PC2100 266Mhz האם שווה לי להתקין אותו במחשב למרות שזה יוריד גם את המהירות של הזיכרון השני או שעדיף בקטע הזה מהירות על זיכרון?

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by אופיר,

האם למישהו יש נסיון עם הזכרון הנ"ל? האם יש מניעה להשתמש עם 2 מודולים ב - Dual Channel? בדף היצרן לא מזכירים את הנושא.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  24. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2292&ProductName=GA-8I945GMMFY-RH http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5929

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by Lost Spirit,

במאפייני המערכת ניתן לראות שהמחשב מזהה 3GB, מצד שני יש את הגדרות של NVIDIA שמזהות 2GB ואילו task manager מזהה 3GB. מה קורה פה ולמה NVIDIA מזהה 2GB בלבד כאשר יש לי 3GB במחשב? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים