עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itaysk,

מה אומר ה TRAY CPU?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  2. Started by lmlm,

מקור: http://www.cpilive.net/v3/inside.aspx?scr=n&NID=1320 אני זוכר השקה לשוק הביתי ברבעון השלישי, מעניין מה קרה דחו

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  3. מה יותר משתלם וטוב בביצועי OC ומשחקים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8900 (1GB*4)OCZ DDR2 4096MB 800MHZ Gold Quad Kit Dual Channel CL 5-5-5-18 אחריות לכל החיים או http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4614 OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 X 2 אחריות שלוש שנים

• 13 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by s7rmt,

יש לי כמה שאלות מי שהוא יכול לעזור לי? מה ההבדל בין USB ל USB2 כאילו מה חדש בו? מה שונה באיזו שנה/תאריך זה יצא.... ואם כל כניסה של USB שיש לי במחשב תומכת גם בUSB2? שאלה נוספת בקשר לזיכרון DDR המ ההבדל שבין הזיכרון RAM הרגיל לבין DDR? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by tal_levi1000,

בימים האחרונים אני מתענין בקנית DFI NF4 ULTRA כמה שבועות אחרי שהוא יצא שמעתי שהיה מוד להפיכתו ל SLI אבל לא ממש נכנסתי לעומקו כי לא ממש חשבתי שאני יקנו אחד כזה אבל הנה הגיע הזמן (ובבקשה אל תשאלו למה אני קונה עכשיו לוח כזה אני יודע שיש קונרו וAM2 וכבר חשבתי על כל זה זה פשוט שיקולים אישיים) ואכן מצאתי באנדטק את המוד וזה נראה לי ממש ממש ממש פשוט מה שמוביל לשאלה הראשונה שלי: בסה"כ ע"י חיבור של 2 נקודות מסוימות בקצת עפרון וזהו?? זה באמת כזה פשוט? ומה זה היה ה conductive paint שהם השתמשו שם? ומה יותר טוב זה או עפרון? או שיש שיטה יותר טובה? השאלה שניה שלי היא: בבאנצים הם מתיחסית בגראפים ל2 מצבי SLI אחד זה X8/X8 והשני זה X16/X2 מה ההבדלים? והשאלה האחרונה היא: האם כל זה עדיין נ…

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  6. אהלן , אז השאלה שלי היא איזה מבין הזכרונות יהיה טוב יותר בחינת ביצועים ואוברקלוק ? ה Corsair Veageance 1600MHZ או ה G.Skill Ripjaw 1600MHZ אני יכול להשיג את הזכרונות האלה באותו מכיר ל 16GB . אז מה אתם אומרים ?! תודה מראש .

7. מבחר המחשבים הניידים שמבוסס על שבביה של AMD ממשיך להתרחב לאיטו, באדיבותה של חברת דל לכתבה

8. Started by Xane,

אני כבר לא יודע, מצד אחד אפשר לקחת כפול ליבה שאני אהנה ממנו בעתיד כשמשחקים יתחילו לנצל את שני הליבות או חד ליבה שאני אהנה ממנו עכשיו. בקרוב יוצא ה-Forceware 80 שייתן בוסט רציני (ככה אמרו) למעבדים כפולי ליבה שישפר את ביצועי כרטיס המסך, אבל השאלה היא האם זה יצא בקרוב? מצד שני אפשר לקנות Athlon 64 3700 San Diego, לעשות לו אוברקלוק ל-FX57 ולהנות ממנו עכשיו. השאלה היא האם זה שווה לקנות כפול ליבה עכשיו? כי אז צריכים להתאים את כל החומרה ל-OC, וכרגע החומרה שלי מתאימה לגיימינג בלבד.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by aviv_assulin,

אני לא ממש טוב בעניין הזה, ואני מעוניין להרחיב זיכרון.. איך אני אמור לדעת איזה אני אמור לקנות [ddr sdram וכל זה] הלוח אם : Asus P4S533-MX והכרטיס זיכרון הנוכחי SpecTek (256 MB PC2700 DDR SDRAM) [מעוניין להחליף] אז איזה סוג אני אמור לקנות ובאיזה מהירות הלוח אם שלי תומך ? וכמובן כל העניין הזה עם הדואל צ'אנל.. אם תצטרכו עוד פרטים רק תגידו תודה על העזרה מראש!

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by roma4k,

כאשר הוינדוס עוד לא מותקן? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 891 צפיות
  11. Started by nino,

שלום לכולם. מהו המעבד חד ליבה הכי חזק שניתן להשיג היום? (הכוונה שניתן למצוא אותו ‏‎‏ בזאפ) הכי חזק שמצאתי הוא פנטיום 4 3.8 ג`יגה. אתם מכירים מעבד חזק יותר? (גם amd ‎‏ ‏בא בחשבון) תודה מראש לכל מי שיענה.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  12. הייתי רוצה לדעת בכמה ניתן למכור את המפרט הזה AMD 64 3200 NewCastle S754 ZALMAN CNPS7000B-CU MSI K8N Neo platinum CRUCIAL Ballistics PC4000 (2x512) Leadtek 6800GT 256MB AGP רק החלקים הללו בלי ארד-דיסק\ספק וכו' תודה

• 13 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by or_17d,

טוב אז ככה אחים שלי אני מחליף את המעבד הלוח עם והזיכרונות על מה אתם ממליצים לי ? משהו לא הכי יקר אבל משהו משתלם וטוב תתנו לי שני הצעות אחת לאובר קלוק והשניה בלי אובר קלוק ABIT KD7 KT400 AMD חשבתי ללכת על הלוח הזה רק תתנו לי זכרונות טובים ומעבד מי שחושב שהלוח הזה לא טוב שיתן לי לוח אחר יש תקציב סבבה דיי גמיש כמה שפחות כסף יותר טוב

• 13 תגובות
    • 891 צפיות
  14. היי. מדובר כמובן על עריכה ברמה הבסיסית ביותר (אחרת התקציב היה גבוה יותר). בworst case scenario תוכנות של Adobe ייכנסו לתמונה מתישהו, אבל גם אז לא ייעשה כאן שימוש מקצועי ורציני. אני משדרג את השילוש הקדוש+כר' מסך בסיסי כי נראה לי שלא צריך יותר מבסיסי (אלא אם כן אתם חושבים אחרת). הייתי מעדיף מעבד של AMD, אבל אני מנחש שלעריכה רצוי אינטל ?... המחשב ישודרג בפנדה, אז אני אשמח אם תפנו אותי לחלקים שנמכרים שם. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by Avi Levin,

האם יש פתרון יותר זול מאשר ה-P5K שיתאים ל-6600Q שאני קונה? יש להזכיר שאני לא מתכנן OC, פשוט לא, וגם לא אעשה OC, תשכחו מ-OC. ***יש עדיפות ל-ASUS.

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by Winstonman,

שלום לכולם, כרגע יש לי מעבד פנטיום D 2.66 ולוח אם של אינטל סוקט 775 וצי'פסט G945 שדרגתי את המחשב הזה אין ספור פעמיים, הוספתי מאוררים והקירור שלו אוכל מארזים איכותים של CM ברמת הקירור. הכרטיס מסך שלי נקנה הוא GF 8800GTS 512 כרטיס איכותי וחזק למה שאני רוצה מהמחשב. הבעיה שהלוח והמעבד מגביל אותי מבחינת ביצועים ולא מנצל לי את מיטב הביצועים, הכרטיס שקיבל תוצאה גבוהה מאוד ב3DMark במעבד I5 מקבל אצלי תוצאה נמוכה מאוד בפנטיום D. אני רוצה המלצה למעבד חדש ולוח אם חדש (העדפה לDDR2) במידה וההבדל הוא משמעותי אשמח גם לקבל המלצה לזיכרון מסוג DDR3. המחיר הוא 700 שקל גג שבגג, אני לא צריך מפלצת אני צריך משהו שיעשה את העבודה. יש העדפה לAMD. תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  17. אתמול הבאתי סטיק של 256 DDR 400 והחלפתי אותו בDDR 2100 שהיה לי 266מגהרץ יש לי לוח ABIT NF7 REV2 בקיצר אני מפעיל את ה-EVEREST וסתכלו מה רשום.. דרך אגב שעולה הוונדוס זה כותב DDR333 עכשיו את הסטיק הכנסתי לחריץ של האחד לא של הדואל יכול להיות אני צריך להעביר אותו לדואל כדי שזה יעבוד על 400 ?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by dashayan,

שלום רב לכולם איזה חברה נחשבת לטובה יותר מבחינת איכות ואמינות Corsair או Kingston ? מתלבט מאוד תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by rani123,

איזה לוח יותר טוב למעבד athlon xp1800/1900 ga-7vrxp או MSI KT3 ULTRA2-R ?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  20. קראתי עכשיו כתבה על העניין וזה לא נשמע טוב, חייבים תחרות בשוק !! אני מקווה שזאת רק שמועה כמו רבות אחרות רשת. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3553582,00.html

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by a_beilis,

אני צריך לוח אם למעבד e6300 תקציב בערך 500...

• 18 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by davidpo,

האם עדיףDDr2 800mh cl5. או ddr3 1333mh cl9?? (זה למערכת של שרת קבצים..)

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  23. החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות..

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by tomer_et,

כשאני מפעיל את המחשב נרשם על המסך CHECKING DIVICES והמחשב "נעצר" לכמה שניות. כשקניתי את הלוח אמרו לי שהשלב הזה לא חיוני ואפשר לבטל אותו בביוס. מישהו יודע איך מבטלים את הפעולה הזאת?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by zaroor,

שלום לכם ישלי שני שאלות 1-לידע כללי אם יש לי מעבד 2.4 478 לפי מה שראיתי במפרט שלו האתר אינטל 533 mhz באס עם 512 מטמון ואין לו היפר טריידינג אני קונה לוח חדש אז האם זה שיש בלוח fsb עד 800 יתרום למהירות או לא ( הלוח- גי'גה בייט 865gme ) 2-קראתי כאן את ההסבר של ליאור על ההבדל בין INTEL-AMD אז לגבי ה- fsb הבנתי ש amd הוסיפו קו נוסף לזיכרון בבאס חוץ מהגשר הצפוני אז לפי יתרון זה מה אינטל שיפרה התכוונת לטכנולוגיית היפר טריידינג לעבוד גם בקו מקביל חוץ מזה איך יודעים את הבאס של הלוח ? לפי מה שהבנתי אז לחלק את ה fsb שלו ב-4 וזו התוצאה .האם זה לכל הלוחות כולל amd ?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים