עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני מבקש מהמנהלים של הפורום לא לסגור את הסקר, מבטיח שזו תיהיה הפעם האחרונה שאני ישאל משהו בנושא, זה פשוט נורא דחוף

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  2. מישהו רוצה מעבד עדכני עם שש ליבות במחיר התחלתי של 150 דולר? לכתבה

3. Started by biton161,

אני צריך 8GB למחשב מבוסס i5 האם אפשר לשים שני סטיקים של 4GB כאלו: https://www.tms.co.il/product/10392 שאני מניח שהוא CL11, או שכדאי שניים כאלו: https://plonter.com/detail.tmpl?sku=KHX16C9B1R_4 שהם CL9? אם אני רוצה את המהיר יותר אני יכול לשים בכלל שניים כאלו או שחייבים את הקיט 2*4GB: https://plonter.com/detail.tmpl?sku=KHX16C9B1RK2-8X שמשום מה עולה יותר...

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  4. Started by NiMo1771,

יש לי לוח אם P67A UD3 B3 של גיג'הבייט בגרסת ביוס F2 בדקתי עכשיו באתר שלהם וראיתי שיש כבר גרסת F5 יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by PT,

יש לי מחשב חדש בדרך ויש משהו שאני מבולבל ממנו כבר כמה זמן אם יש לי שני סטיקים של 2 ג'יגה ואני שם אותם בדואל צ'אנל, המחשב יזהה רק 2 ג'יגה אבל הם יבדו יותר מהר מסטיק בודד או שיזוהו כל ה4 ג'יגה וזה יעבוד יותר מהר משני סטיקים לא בדואל צ'אנל?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by maor0079,

איזה לוח יותר טוב ? Gigabyte GA-P31-DS3L Gigabyte GA-P35-S3L Gigabyte GA-P35-DS3L Gigabyte GA-P35-DS3 Gigabyte GA-P35-DS3R Gigabyte GA-P35C-DS3R Gigabyte GA-P35-DS3P או Abit IP35-E ?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by nadavmor,

או שהמתכנתים של HL2 נפלו על הראש?!?! (או אולי הבאנצ'מארקרים של gamespot?) http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1240-x-x-x&body_pagenum=7 ההנחה שלי היא שהכרטיסי ה-2GB הן מדגם פחות מהיר מה-1GB. אולי 500MHZ מול 533MHZ או משהו כזה? אם אני מפספס משהו, תגידו לי. ולמה לעזאזל לא מפרטים יותר , במקום רק לכתוב את כמות הראם וסינגל \ דואל צ'אנל? ומה קרה לשמות של החברות? (ATI מותר לכתוב, אבל A-DATA או SAMSUNG אסור?!?!)

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  8. טוב אז ככה הסיפור התחיל ליפני שבועיים כשגיליתי שבימקום 3.25GB יש לי פיתאום 2.75GB ומאז הביצועים דיי התקלקלו בהכל, ואין לי מושג מה לעשות יש למישהו פיתרון לבעיה המוזרה ??????? אולי להחליף סלוטים ?, כי אין לי אחריות לזיכרונות אז חייב עזרה תוכנתית או כל סוג שהוא. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by leogil,

האם מישהו מכיר לוח אם עם socket A שתומך בזיכרון DDR266 ECC?

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  10. היי, ברשותי 2 ג'יגה זכרון DDR2 של חברת G SKILL בעל מהירות 800 מגה הרץ. הלוח אם שלי תומך עד 1066 מגה הרץ, לכן הינני שוקל לרכוש 2 ג'יגה זכרון DDR2 (לא 3, כי לוח האם לא תומך) בעל מהירות של 1066 הרץ, ולמכור את הזכרונות הקיימים אצלי. השאלה שלי היא, בכמה אחוזים רכישה זו תשפר את מהירות הביצועים של המחשב שלי? אני כרגע משתמש במחשב הזה ללימודים, משחקים, מוזיקה, וסרטי HD. תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by lipa,

יש של אינטל 850 ,845,והחדש 7205 יש SIS האם אני ירגיש הבדלים בביצועים בין הזיכרונות? מה לוח האם המומלץ? (השימוש במחשב למשחקים ותוכנות ) ללא OC תודה

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  12. במחשב שלי הפעלתי אותה וירד לי הטמפרטורה של המעבד ל31 מעלות וגם של הלוח אם ל31 עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק עושה איזה פעולה בדיוק שזה גורם לקרור? והאם זה פוגם בביצועים?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  13. אז כך מעבדי I7 יהיה עם 6 ליבות ו12 threads I5 יהיה עם 6 ליבות בלי hyper threading I3 יהיה עם 4 ליבות בלי hyper threading

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  14. למערכת: 6600E ASUS P5B DELUXE 8800GTS מתכוון לעשות OC . תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by buuhaa,

שלום. קיבלתי המלצה ללוח הזה. רציתי לשאול 3 שאלות: 1. במפרט שלו אין איזכור ל 64 BIT . האם הוא לא תומך (אני פשוט מתכננת לעתיד...) או שאני לא אמורה למצוא איזכור כזה במפרט. 2. האם יתמוך במעבד כפול ליבה - לכשיצא לאור (שוב מחשבה לעתיד...). 3. איך הוא ביחס ל GIGABYTE K8NF-9 (אני שוקלת ללכת על AMD ). תודה.

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by TOTI100,

הצעה לשילוש קדוש בין 3000 -5000 גם אינטל וגם AMD . תודה.

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  17. האם יש הבדל בפליטת החום/יעילות/ביצועים? תודה חברים

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by udif,

הלוחות מסדרה זו הגיעו עם מודול לחיבור SPDIF IN/OUT. המודול מתחבר לאחד מהסלוטים במארז ומחובר ללוח עם צמה וקונקטור עם 2 שורות של 5 מגעים. יש לי לוח 7NIF2 מסדרת SUMMIT שמכיל אותו קונקטור על הלוח, אבל לא בא עם המתאם עצמו (ואני לא מכיר גם אפשרות לקנות אותו). אני צריך תמונה טובה מקרוב של המודול על מנת לדעת איזה רכיבים יש שם. את המתמרים לסיבים האופטיים יש לי כבר, אני פשוט רוצה לוודא ש- Chaintech לא השתמשו בשום רכיבים מיוחדים חוץ מהמתמרים. למודול יש גם 4 מפסקים קטנים. מי שיודע למה הם משמשים מוזמן לענות לי.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. שלום. אני מחפש ערכה של 24GB ללוח אם P67. מסתבר שלא קל למצוא כזה. שהרי יש צורך ב 4 סטיקים של 8 גיגה כל אחד (הלוח אם תומך בכך). לא מצאתי זכרון כזה מבית Corsair למשל, ולמעשה - לא מצאתי בכלל. האם מישהו מכיר/יודע? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

חג שמח לכול חברי HWZONE מוצעים לי 3 לוחות של Abit IS7-E2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=164 IS7-E http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 IS7 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=79 איזה מהם טוב יותר (C@ וכדומה)?

• 13 תגובות
    • 862 צפיות
  21. מאד מעניין ופוקח עיניים. אפילו אני הופתעתי:

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  22. ברשותי מעבד אינטל E6750 ו 4 גיגה של זיכרון וכרטיס מסך 9800GTX ... וכרגע אני עובד עם מערכת הפעלה ויסטה אולטי 64 ביט קניתי כרטיס קול חדש אבל לא שמתי לב שעדיין אין לו דרייברים לויסטה 64 וגם לא לXP 64 במידה ואני יעבוד למערכת 32 ביט...עד כמה הביצועים של המחשב ירדו בעיקבות חוסר היכולת לנצל את הקיים בפועל ? יש לציין שאני לא עובד אם מסך מחשב אלה רק עם טלוויזיה "32 ועובד על רזולציה של 1360 768 או 1024 768 תודה מראש לכל העוזרים ומגיבים.... :s07: טיפש שכמוני כרטיס קול בלי דרייברים מתאימים כמו מכונית עם ברקס אבל בלי גז :s07:

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. האם זה נכון שמעבד i7 לא תומך במהירות זיכרון של יותר מ 1333? כלומר אם אני קונה עכשיו זיכרון 2000 מגה הרץ אז זה לא יעזור לי בכלל כי המעבד לא תומך.?[table][tr] [td][/td][td]Memory Specifications[/td][/tr][/table][/t][table][tr][td]Max Memory Size (dependent on memory type)[/td][td]32 GB[/td][/tr][tr][td]Memory Types[/td][td]DDR3-1066/1333[/td][/tr][tr][td]# of Memory Channels[/td][td]2[/td][/tr][tr][td]Max Memory Bandwidth[/td][td]21 GB/s[/td][/tr][/table]

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by Aviram,

אני רוצה לדעת למה כדאי לקנות AMD 64BIT במקום INTEL חדש של 32BIT? (אם בכלל?) חברים שלי אומרים לי שAMD לא יציב. אתם הצעתם למישהו שאני מכיר לקנות מחשב למשחקים: AMD 64BIT 3000+ ATI Radeon 9800 Pro 128MB 512DDR חבר שלי אחר קנה: Intel Pentium 4 3.6Ghz ATI Radeon 9800 256MB 512DDR רציתי לדעתם למי יש מחשב יותר טוב - למשחקים. לפי מה שהבנתי מחבר שלי זה שAMD 64 יותר טוב. מישהו יכול להסביר לי בקצרה ולעניין למה? תודה.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  25. אם אני יוריד קיט אחד של 2GB וישים במקומו 4GB ככה שיהיה לי סך הכל 6GB אני ירגיש הבדל בביצועים?(ב64BIT כמבון) והאם אני ירגיש הבדל בין הזיכרונות הנוככים\או ה6 של הDDR2 לבין הטריפל צ'אננל של 6GB DDR3 1333MHz?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים