מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא עד 240$ מwww.newegg.com המטרה היא אוברקלוק כמובן כמה גבוהה שיהיה ניתן ולהשאיר את התזמונים נמוכים, המחשבה הראשונה שלי הייתה TCCD האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141194 צ'יפים TCCD וPCB של BRAINPOWER לפי הביקורות הם מעולים. אבל במחשבה שניה חבל לבזבז את כל המתח שהלוח הזה נותן חוץ מזה שTCCD לא נותן תזמונים הדוקים, בקיצור BH-5. רציתי את הMushkin Redline החדשים אבל הם out of stock. בקיצור אני מחפש המלצה לBH-5 הכי טובים שאפשר למצוא ב240$ מניו-אגג בלבד. AMD64 3000+ Venice DFI Ultra-D תודה!
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איך אני יודע אם המעבד שיש לי הוא באמת AMD 2600 Barton? ניסיתי לבדוק עם SiSoftware Sandra אבל יש שם נתונים סותרים: תודה
-
- 14 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש ביצועים לעומת לוחות אחרים, תודה
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם נדפק לי הלוח אם ( :'() אז אני מחפש לוח חדש. כמו שאמרתי, הוא צריך להיות בתקן אפיק AGP. אני צריך לשים את המעבד שלי(Northwood 2.4) עליו אז הוא צריך להיות ב-Socket 478. אני גם רוצה שיהיו לו יכולות אוברקלוק טובות. אני מעדיף שהמחיר שלו יהיה בסביבות 700 ש"ח אבל שלא יחרוג הרבה. תודה רבה .
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2524 מעניין מתי הלוח יגכיע ארצה וכמה הוא יעלה.לפחות לפי הכתבה הזאת ניראה לוח מצויין ועדיף במיוחד לבעלי כרטיסי AGP .
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אשמח אם תשוו לי בין שני המעבדים: AMD Athlon II X3 435 ו- 425 עם כל הפרטים לכל אחד מהם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שתי שאלות. 1. יש ברשותי מחשב נייד של DELL VOSTRO A860 ואני רוצה להרחיב לו את הזיכרון ל-4GB. איזה סוג מומלץ ובאיזה מעבדה באיזור המרכז כדאי? 2. יש לי מחשב נייח עם 2X2GB זכרונות של OCZ Titanium DDR2 ב-OC ל-1150MHZ. לא מוצא את הזכרונות באתר שלהם יותר או שאני מתבלבל עם PLATINUM. בכל מקרה, אני רוצה להרחיב לעוד 2X2GB וידוע לי שאני אצטרך לוותר על ה-OC. השאלה אם אני חייב להוסיף בדיוק את אותו סוג זיכרון או שאפשר גם סוג אחר DDR2 800MHZ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, - ידוע כי בכל רגע נתון מבצע המעבד פעולה אחת, ובעצם מתייחס לתהליך אחד בלבד. אך כאשר מדובר במעבד מרובה ליבות האם כל ליבה מתעסקת באותו תהליך שהשניה מתעסקת או שמה כל ליבה מבצעת חישובים של תהליך אחר ובכל בעצם מתבצע חישוב עבר מספר תהליכים בו זמנית? שאלה נוספת - כאשר אני משתמש בעבד 64 ביט או מעבד 32 ביט - מה בעצם אני מקבל בכל אחד מהם? יותר פעולות לשניה? בתודה מראש על התשובות הברורות, NOISE
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין לבד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איך זה שזיכרונות DDR2 שקניתי לפני חצי שנה בפחות מ 300 ש"ח עולים היום 550 ? מה קורה? מחסור עולמי בזיכרונות? ;D לא ברצינות , יש איזו סיבה או שזו פשוט הדרך של היצרניות "להוזיל" את זיכרונות ה DDR3?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני יקנה מחשב מבוסס I5 .... עכשיו אני יעשה OC קטן עד 3GHZ וברצוני לדעת איזה לוח-אם כדי לי לקנות Asus p7p55d או Gigabyte P55A-ud3 כמובן שיתמוך בCF וב USB החדש 3.0 לפי מה שהבנתי לUD3 יש בעיות בOC לעומת P7P55D בבקשה תסבירו ותיעצו לי
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לא נראה לי שלאינטל יש משהו דומה במחיר הזה.... יהיה אחד גם יותר זול במהירות 2.6Ghz ואחד מהיר יותר 3.2Ghz Bahrain-based seller ADVANTI is claiming to have the official price tags of two Phenom II X6 (hexa-core) models which AMD will release next month. First up, there's the X6 1055T processor, which is clocked at 2.8 GHz and is supposed to cost just $199, and next, the 1090T Black Edition, which features a stock frequency of 3.2 GHz and would go for $295 - three times less than Intel's 3.33 GHz Core i7 980X. Both the X6 1055T and 1090T Black Edition (unlocked multiplier on this one) come in an AM3 package, have a 125W TDP, and 9MB of cache (3MB L2 & 6MB L3). In additio…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני צריך 8GB למחשב מבוסס i5 האם אפשר לשים שני סטיקים של 4GB כאלו: https://www.tms.co.il/product/10392 שאני מניח שהוא CL11, או שכדאי שניים כאלו: https://plonter.com/detail.tmpl?sku=KHX16C9B1R_4 שהם CL9? אם אני רוצה את המהיר יותר אני יכול לשים בכלל שניים כאלו או שחייבים את הקיט 2*4GB: https://plonter.com/detail.tmpl?sku=KHX16C9B1RK2-8X שמשום מה עולה יותר...
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכם הוספתי את מפרט המחשב שלי כתמונה... כמו שאתם רואים יש לי 2 זיכרונות של 1 ג'יגה DDR2 800MHZ וקניתי את הזיכרון הנל של קינגסטון הדגם המדוייק KVR800D2N6/1G 2 כאלה של 1 ג'יגה הכנסתי למחשב....והמחשב קופא לי פתאום....משהו אכן עדיין לא בסדר :\ יש לי כרגע במחשב שני זיכרונות של 1 ג'יגה CL5 ומה שקניתי זה CL6 אולי ה CL6 לא יכול לעבוד ביחד עם ה CL5 . תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Q9300 ולוח אם Asus P5KE/WiFi AP, נקנו בערך לפני 4.5 שנים. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב המסך נדלק וכן המאווררים אבל לא רואים את המסך ה-POST של הBIOS. אני נדרש לבצע ריסט מספר פעמים עד שמופיע חלון ה-POST. לדעתי זו בעיה בלוח האם ומאחר והוא ישן אין כל תמיכה בו. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את לוח האם ולבדוק מה הבעיה בו? או שחבל על המאמץ/כסף וכבר לקנות אחד חדש שככל הנראה יותאם ל3770 (אם כבר משדרגים...) תודה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איזה זיכרונות לבחור: 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel CL9-9-9-24 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 2x4GB Corsair Vengeance White LP Edition CL9-9-9-24 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 או אם תמליצו לי על משהו בטווח מחיר של עד 350 שקל גם סבבה
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לפני שאני קונה ssd חדש רציתי לדעת כמה ssd וכמה דיסקים אפשר לחבר ללוח הזה. ? אנגלית שפה קשה. תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ההפרש בין שני הלוחות הוא כ-200 ¤ . כאשר הלוח היקר יותר-ds4, נהנה ממערכת קירור משופרת בצורה משמעותית. פרט לכך לא הבחנתי בשום הבדל משמעותי אחר בינהיים. הקירור המשופר מאפשר לכאורה overclock גבוהה יותר ושמירה לאורך זמין על היציבות ולהארכת זמן החיים של לוח האם. המהרה מוצלחת של 9300 תלויה מאוד בלוח האם . מעיון חטוף בביקורות אינטרנט קיבלתי את הרושם שניתן להשיג כ- 15 אחוז יותר ביצועים ב-overclock באמצעות שימוש ב-ds4. אומנם 15אחוז שיפור זה לא דרמטי ,אבל גם 200 ¤ זה לא סכום גדול מדי לשלם עבור תוספת הביצועים הזאת ,שהיא כלל לא זניחה. האם יש לוח עדיף על ds4 לצורך overclock של ה-9300? (לוח שמאפשר fsb + 450 ) ראו בעצמכם: Ds3p http://zap.co.il/model.asp?model_id=581844 ds4 http://zap.c…
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי. אני שוקל על לקנות מעבד AMD Phenom 9500, וכבר זמן רב ששאלה זאת נושאת על ליבי - אפשרי לחבר מעבד AM2+ ללוח בעל תושבת AM2? תודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם יש פתרון יותר זול מאשר ה-P5K שיתאים ל-6600Q שאני קונה? יש להזכיר שאני לא מתכנן OC, פשוט לא, וגם לא אעשה OC, תשכחו מ-OC. ***יש עדיפות ל-ASUS.
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מה היחס בינהם מבחינת עלות תועלת? ההפרש בינהם הוא פחות מ90 שקל מה עדיף לקנות?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם CF של 4870 8גיגה של זיכרון מעבד כנראה Q6700 ל-OC. עכשיו השאלה שלי היא מבחינת ביצועים האם ללכת על לוח: 1. gigabyte X48 DS4 או 2. DFI LANPARTY DK X48 T2RS
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכם, זכרון חדש של KINGSTON מסוג HYPER בנפח 1066 MHZ מזוהה כ - 800 MHZ גם בביוס וגם בתוכנות שונות CPU -Z ואברסט על 2 לוחות חדשים של GIGABYTE שתומכים גם ביותר מ - 1066 MHZ .... (סה"כ נפח 2 סטיקים של 2 GB כל אחד) הסבר יתקבל בתודה.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף ביוס למחשב כי לביוס שלי אין אפשרות של שינוי מתח למעבד ואני צריך את זה לOC. ניסיתי לעדכן לעדכון הכי חדש אבל זה לא הוסיף לי שינוי מתח. או אם הבעיה קשורה ללוח אם שלא תומך באפשרות כזו. המחשב שלי ממש ישן אבל אני עושה עליו OC כתחביב: mobo: intel d845ebg2 processor: intel p4 2.0 northwood bios: ami....... תתעזרו לי אם אתם יודעים תודה...
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-