מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש המלצה ללוח אם עבור מעבד i5 למחשב משחקים. 1. לא מעוניין בלוחות של Gigabyte (ניסיון רע איתם) 2. לא מבין מה ההבדל בין לוחות WB/KB ללוחות WG/KG של אינטל 3. מה לגבי Asus P7P55D Pro? האם המחיר שווה אותו? כרגע OC לא נחוץ. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב, חבר נתקל בבעיה שה־USB הפסיק לעבוד לו לפתע ניסיתי כל דבר אפשרי, לאפס את ההגדרות של ה־BIOS והכל דבר לא הועיל קיבלתי כמה הודעות לא מועילות מה־dmesg של לינוקס, כשחיפשתי מצאתי בעיקר באגים שלא נפתרו ואז החלטתי לעצור את המסך כשמופיעה גרסת ה־BIOS עם הפעלת המחשב ונתקלתי בממצא הבא: על לוח האם מותקנת קושחת BIOS בגירסה F8, כשחיפשתי את הגרסה העדכנית ביותר באתר של Gigabyte נוכחתי לגלות שהגירסה החדשה ביותר היא F4 הדגם המדובר הוא (Rev 1.x) 8S661FXM , מעבד 2.6 (לא שזה משנה משהו) תיארתי לעצמי שכל שעלי לעשות הוא להוריד את הגרסה האמיתית מאתר היצרן יחד עם תוכנת ה־Flasher ופשוט לצרוב קושחה אחרת ל־BIOS ואז לאחר הפעלת התוכנה והנסיון לדרגוש (שדרוג אחורה) של הקושחה נתקלתי בבעיה הבאה: …
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 Rev 2.0 Nforce 405 AM2, עליו קיט 1 GB של OCZ 2 חתיכות 667 MHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ולהוסיף עוד קיט של 2 ג'יגה אבל של 800 MHZ. אפשרי? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם ידוע למישהו אם הלוח הזה מיובא ארצה? NVIDIA® GeForce® 9300 motherboard GPU יש בכלל יבואן ללוחות NVIDIA? http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9300_mgpu_us.html תודה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים שמחוברים ב- RAID 0 ללוח אם של ASUS שנמצא במצב גסיסה ואני מתכוון להחליף אותו. הדיסקים עצמם נבדקו והם תקינים. השאלה שלי היא אם אני אחבר אותם ללוח החדש אני אצטרך לבנות את ה-RAID מחדש ואז כל המידע ימחק או שיש מצב שאני אוכל לשחזר את המצב הקודם על הלוח החדש ואז תהיה לי גישה למידע.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כותרת* האם הלוח הזה תומך SLI/crossfire ועם אני יכל לשים אליו 2 כרטיסי מסך של גיפרוס
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני צריך 8GB למחשב מבוסס i5 האם אפשר לשים שני סטיקים של 4GB כאלו: https://www.tms.co.il/product/10392 שאני מניח שהוא CL11, או שכדאי שניים כאלו: https://plonter.com/detail.tmpl?sku=KHX16C9B1R_4 שהם CL9? אם אני רוצה את המהיר יותר אני יכול לשים בכלל שניים כאלו או שחייבים את הקיט 2*4GB: https://plonter.com/detail.tmpl?sku=KHX16C9B1RK2-8X שמשום מה עולה יותר...
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב חדש מעבד g2020 זכרון 8G סטיק אחד 1600 אני מעוניין לחבר 2 מסכים למחשב בחיבור dvi יש כזה דבר ? ושאלה נוספת - האם ניתן בחיבור שכזה לראות בכל מסך משהו אחר לדוגמא במסך אחד פייסבוק ובמסך השני לראות את תיבת הגימייל שלי ביקשתי המלצה למפרט בפורום מפרטים אבל לאחר כ-6 ימים שלא היתה כל המלצה כבר התייאשתי ואני ארכיב כבר לבד ולכן השאלה הנשאלת. אם אין כזה דבר אז אשמח על המלצה של לוח אם מתאים ראיתי בפורום של מפרטים שממליצים על gigabyte ga-b75m-d3h תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מסמכים רשמיים של מפתחת השבבים מספקים לנו הצצה רעננה למוצרים שאמורים להופיע בהמשך שנת 2018 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם נדפק לי הלוח אם ( :'() אז אני מחפש לוח חדש. כמו שאמרתי, הוא צריך להיות בתקן אפיק AGP. אני צריך לשים את המעבד שלי(Northwood 2.4) עליו אז הוא צריך להיות ב-Socket 478. אני גם רוצה שיהיו לו יכולות אוברקלוק טובות. אני מעדיף שהמחיר שלו יהיה בסביבות 700 ש"ח אבל שלא יחרוג הרבה. תודה רבה .
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה ההבדל בין חיבור 24PIN ל20 ללוח אם? האם יש הבדלים בינהם יתרונות\חסרונות ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש איזה מאמר שמראה הבדלים ? ואממ כמה גיגה הרץ זה ? כי כתוב על 6400 2.13 ועל 6300 1.8 משו כזה מצטער אם זאת שאלה דפוקה אני פשוט מתכוון לקנות מחשב עם CORE DUO ואני חדש פה אחלה פורום ד"א =] ועוד שאלה מה אומר בדיוק DUAL CHANEL זה יעני במקום כרטיס זכרון של גיגה זה שתיים של 512 וזה עובד יותר מהר ?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט 8IPE1000MK ואני מעוניין להרכיב אותו במארז זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/BTX/tuba/vb7000sns.asp האם אפשר? הלוח האם הוא רגיל ATX אך המארז הוא BTX...... והוא מוצא חן בעיני , וגם כדי שישרת אותי בעתיד ניתן להתקין את הלוח אם זה שהוא ATX במארז שהוא מצויין BTX?? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2939
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להכנס ללינקים הנמצאים בפורום הקשורים לתזמונים של זכרונות, מכיוון שהכל שם באנגלית ואני לא הכי חזק באנגלית, רציתי לדעת האם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר (לא משהו מטורף כמו בלינקים) על התזמונים של הזכרונות - מה אומר כל מספר? (לצורך העניין יש לי זכרון של OCZ DDR2 667MHZ GOLD עם תזמונים של 4-4-4-12) אם יש כבר ת'ראד עם תשובה על זה אני אשמח ללינק בתודה מראש לכולם.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
הרכיבים הם : E6600,קונרו זכרון 2GB של TRANSCEND במהירות 800MHZ 8800GTS LEADTECH יש לי כוונה לבצע אוברקלוק, תקציב-1600
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בעקבות התעניינות בקניית מחשב, צצו מספר שאלות לגבי לוחות אם: הדרישה העיקרית מלוח האם הוא שיתמוך ב SLI או CROSSFIRE. ממה שהבנתי, NFORCE4 לא יציב במיוחד למעבדי אינטל, ולכן השאלות הן לגבי שני הצ'יפסטים האחרים: 1. מה ההבבדלים בין 965 ו-975X? ומי מהם עדיף? 2. בהתבסס על השאלה הקודמת, יש לו מומלץ, לתקציב של בערך 1100? 3.יש סט של 2 ג"ב של זכרונות DDR2 מומלץ? כי מבירור שעשיתי בחנויות, יש הבדל מאוד משמעותי במחיר בין זכורונות של GSKILL למשל, שניהם במהירות 800 מה"צ, אבל קיים הבדל בתזמונים. ממה שבנתי לתזמונים אין כזו השפעה, בעיקר ב DDR2. ולכ אני שואל אם קיים סט שמומלץ מבחינת יחס מחיר-תועלת. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי האם יש הבדל גדול בביצועים במשחקים של Sempron 3000+\3400 אל מול Athlon 3000\3200? באם זה בסוקט AM2\754\939
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ביום חמישי קיבלתי 2 גי'גה של קורסאיר דומינייטור PC6400C4D DOMINATOR Rev 2.1 מסתבר שהצ'יפים שמגיעים בגירסה שקיבלתי הם לא D9 . אלא צ'יפים זולים ופשוטים יותר. יש לי אפשרות להחליף את הסט שלי לPC8500C5D DOMINATOR שמגיע עם Micron D9GMH (B6-3)Handpicked בתוספת של 100 דולר . מה דעתכם ? מצד אחד אני לא מת על הרעיון של להוציא עוד כסף ומצד שני מבדיקה קצרה שעשיתי הזיכרון שיש לי כרגע לא יקח אותי רחוק. השאלה אם ה PC8500C5D כן יעשה עבודה טובה ומצדיק את ההפרש או שפשוט להישאר עם מה שיש וזהו. צריך תשובה זריזה כי אני צריך להחליט עד מחר בבוקר אם להחליף או לא. כמו כן אם מישהו כאן יודע כמה רחוק הצליחו להגיע עם הPC8500C5D זה יהיה נחמד לדעת תודה מראש שחר
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
למערכת: 6600E ASUS P5B DELUXE 8800GTS מתכוון לעשות OC . תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שווה? http://noacomp.co.il/product.asp?productid=5887
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי amd 3000 64bit כ.מסך X1950PRO 2ג'יגה זיכרון 400MHZ באיזה שלב המעבד יגביל אותי? אפילו עם בעתיד אני אחליף לכרטיס מסך הרבה יותר חזק.... ועד כמה המעבד משמעותי במשחקים
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אם כן אז הייתם ממליצים על ויסטה או XP? ובנוסף אם תוכלו להסביר לי מה ייתן לי להתקין מערכת 64 ביט במקום 32 ביט? רוב העיסוק שלי במחשב הוא משחקים, וקצת עריכת וידאו ודיוידי - איפה היתרון ב OS כזו או אחרת? להלן שאר המפרט: Memory - G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 HDD - Westren Digital WD2500KS 250GB Graphic Card - XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 XXX DVD Burner - LG GSA-H22 X18 DVD Case+Power Supply - Antec P150 EC 430W Motheboard - GIGABYTE GA-965P-S3 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
את הא Athlon 64 X2 6000 הוא את Core 2 Duo E6600 ? ואני לא מתכנן oc אני רוצה לקנות מעבד טוב למשחקים
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש חזק למשחקים כבדים ותוכנות כבדות.. וכאן בעצם מגיעה השאלה שבכתורת.. מה הכי מומלץ עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-