עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by redbull52,

יש לי לוח אם Motherboard Name MSI 915PL Neo-V (MS-7143) עם שתי זכרונות של 256 כ"א ניסיתי להחליף אותם לשתי זכרונות של 1024 כ"א של IBM PC2100R-25330 DDR 266Mhz CL2.5 ECC והמחשב התחיל לצפצף בהדלקה כנראה הזכרונות לא מתאימים לו. יש איזה סיבה שהלוח אם לא מקבל את הזכרונות האלה?

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by Ashand,

שלום ברצוני לשדרג את המערכת שלי, יש לי כרגע לוח אם של GIFABYTE תומך DUAL CPU עם שני מעבדי AMD SP+ 2000 המחשב עובד מצויין לפעמים יש לו FREEZ ולדעתי זה נובע מהלוח אם סלוט AGP כבר החלפתי כרטיס מסך זכרונות וכו' אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד עד 2000 ש"ח מעסד AMD 64BIT ולוח אם תומך זיכרון ECC אנא רישמו את הצעותכם ומחיר ולינקים אם אפשר תודה!!

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by saydon,

הבנתי שיש הבדל רציני בניהם ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על ההבדל ואם הוא שווה את ההשקעה.. תודה

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  4. שלום החלטתי לשדרג את הRAM במחשב מ4 ג'יגה (2 סטיקים של 2) ל8 ג'יגה. פרטי המחשב: הלוח: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 המעבד: QuadCore AMD Athlon II X4 640, 3000 MHz (15 x 200) מה יתן ביצועים טובים יותר? סטיק אחד של 8 ג'יגה או 2 של 4 ג'יגה? חוץ מזה, האם השילוב הזה של המעבד והלוח נותנים תמיכה של 1333Mhz? תודה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by huber,

האתר הבא טוען שהם הצליחו להפוך מעבד Phenom II X3 710 ממעבד של 3 ליבות למעבד של 4 ליבות ע"י שינוי פשוט בביוס, מה שמוביל לתיאוריה שאולי AMD "מכבה" ליבה אחת לא בגלל אי תקינות אלא בגלל שיותר פשוט/זול לייצר מעבד מרובע ולכבות ליבה מאשר ליצור קו ייצור חדש למעבד 3 ליבות, או שפשוט יש צורך למלא את החלל בין 2 ל 4 ליבות וזהו הפיתרון היחיד שבידיהם. יש לקחת את הידיעה בעירבון מוגבל כי היא מגיעה ממקור אחד כרגע ואין לה עדיין אימותים נוספים, אבל אם זה נכון יש ל AMD מעבד מאוד מסקרן בשוק: http://www.bit-tech.net/news/2009/02/24/phenom-ii-x3-can-have-fourth-core-unlocked/1

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by boss,

כרגע יש לי לוח אם asus P8P67 Deluxe Sapphire HD 6970 BFBC2 Edition 2GB SeaSonic 750W Gold X-Series Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB CM HAF X אין מעבד 2600K לחכות יהיה במלאי מה עדיף זכרונות 8 גיגה בשביל OC http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11916 בינתיים לקנות זכרונות לא חשוב תקציב

7. Started by 2Enable,

אני עומד ליקנות את השילוש הבא: מעבד: i5 4690k לוח- gigabyte z97x gaming 3 זכרונות www.tms.co.il/product/13770 וקירור : schyte mugen 3 כרגע יש לי ספק thermaltake 500w וכרטיס מסך hd6850 אני יודע שהכרטיס והספק דיי גבוליים ואני מתכנן לשדרג אותם בהמשך ... מה אתם אומרים על השילוש? הוא מיועד לoc בינוני גבוה.( תקציב 2500) ושאלה נוספת- אני כרגע מתבלט בין פלונטר ל tms, מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  8. ובכן, כמו שהכותרת מסבירה את הסיטואציה, אני אחדד, קיבלתי את המעבד, עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב לזה מחשב(סביר להניח שכן-השאלה היא המחיר) , מה בדיוק אני יכול לחבר אליו(אולי להביא עוד אחד כזה ולעשות לקנות לוח תואם DUAL ולהתפנק?) והכי חשוב, האם ואני באמת אצליח לקנות במחיר סביר ולהרכיב, אז האם בעזרת הידיד השנוא שלנו WINDOWS XP אני אוכל לעשות איתו מה שאני יכול לעשות עם מעבד P4 רגיל(אם עבר לכם משהו שלא כלל אפליקציות מחשב אז אתם לא חנונים אלא מופרעים וסוטים :-) )שזה להריץ משחקים EMULים וכל השאר(גם בתצורת שני מעבדים וגם אחד לבד) אשמח לקבל דעה לגבי איזה חומרה תומכת בכזה מעבד(לוח,זכרונות וכדומה) , בכל מקרה, חוו דעה... אז נכון שכל אחד כותב איזה משהו מתוחכם/מצחיק אבל יודעים מה,…

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  9. שלום, נשרף לי לאחרונה המעבד (AMD XP 2500+). המעבד נשרף "ללא סיבה מוצדקת" - הכוונה שלא ביצעתי אוברקלוק או שפגעתי בו פיזית. מהספק הבנתי, שהוא נותן אחריות בת שנה בלבד, אך היצרנית (AMD) נותנת 3 שנים אחריות על המעבד. הוא (המוכר) טען, כי זהו דבר נורמלי לשלוח אליהם למעבדות שלהם בחו"ל את המעבד השרוף, וכי סביר להניח שהם ישלחו לי מעבד במקום. שאלתי היא האם הדבר באמת "מקובל" ושווה את המאמץ? אם מישהו ביצע דבר כזה אשמח לשמוע פרטים, תודה, יונתן

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by lokation,

שלום לכולם, 1.אם מצליחים להמהיר אותו ל4GHZ זה דומה ל4GHZ בE8400? 2.בלוח P35-DS4 עד כמה משוערת הגבלת הFSB, ז"א עד כמה אני יכול להמהיר אותו? תודה.

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  11. אהלן, בסוף החלפתי ללוח אם של gigabyte 990xa-ud3 והחלפתי את הזיכרונות ל-ddr3 4GB כשאני מעלה את המחשב,המערכת לא עולה. התקנתי את הוינדוס על HD אחר והמחשב עלה.

12. אני שוקל לקחת את הלוח הבא קישור והשאלה היא האם הוא מומלץ? לא ראיתי כאן הרבה המלצות לגי'גהבייט ואני ממש בדילמה . אני מעוניין בלוח שתומך ב-DDR2 800 ודווקא כשחלטתי לגוון קצת ולקנות DFI ולא Asus הסתבר לצערי שבארץ יש רק DFI של NF4 מה שאומר שזה לא מתאים לי כי אין תמיכה ב-DDR2 800. לוח של Asus כבר יש על מחשב אחד עליו כאמור התושבת נשברה מאד מבאס וכיוון שנאמר באותו ת'רד שפתחתי על נושא זה, שזו בעיה שכבר נראתה כמה פעמים, אין לי רצון לקחת סיכון שעוד תושבת תשבר ולכן האופציה היחידה שנותרה כרגע היא להזמין ג'יגהבייט (לפחות בחנות ממנה אני קונה). האם מומלץ? האם גירסת ה-SLI עדיפה מאיזושהי סיבה (לא מחפש להוציא כסף מיותר ואין לי כוונה לשים שני כרטיסי מסך) ? או שבכלל לחכות שיגיע DFI עם NF…

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by zal22,

לפני כמה ימים חבר שלי נתן לי את המאבד הישן שלו INTEL PENTIUM 4 2.8 ביחד עם הלוח אם והרכבתי אותו ביחד עם החלקים מהמחשב הישן שלי ואז נולד לי עוד מחשב בבית. הוא נתן לי אותו בלי המאוורר אבל עם צלעות הקירור יש לי את אותו המאורר בבית אז שמתי אותו עליו והוא תקין. הטמרפרטורה של המעבד הגיע ל93 מעלות. הסרתי את הצלעות ניקיתי את המשחה הטרמית אבל יש כמות נכבדה של משכה (כנראה גם אבק) שהתגבשה על המעבד ובשביל להוריד אותו אני צריך לגרד אותה משם בקטנה. השאלה שלי האם לגרד אותה משם או לא(כמו שאמרתי היא מכסה שטח נכבד על המעבד)? [ניקיתי את מה שיכולתי ושמתי משחה חדשה זה לא כל כך עזר] תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  14. תראו אני רוצה לעדכן את הביוס שלי בכדי שאני יוכל לעשות OC מדוייק יותר אז לפי זה האם אתם יכולים למצוא לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  15. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill למישהו יש ניסיון איתם? לאיזה OC הם מסוגלים? נראה לי אולי הזכרונות הכי משתלמים היום ל-OC לא? יש דגם עדיף בטווח המחירים הזה?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by stlior,

איפה צריך להסתכל כשמחפשים FSB של CPU בתוכנה אוורסט?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  17. השאלה בתוכן הנושא. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by nim901,

היום הוצאתי תסינק של המעבד במטרה למרוח משחה חדשה אבל גיליתי שאין לי אלכוהול :-X אז באיזה חומר אחר ניתן להשתמש? (יש לי אלכוהל רפואי וכל מני מסירי צבע, אציטון)

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by rhin0,

שימו לב למתח שמצויין בתמונה:

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by leogil,

האם מישהו מכיר לוח אם עם socket A שתומך בזיכרון DDR266 ECC?

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  21. הוצע לי היום באייבורי לוח אם של MSI מדגם P6NG Neo מבוסס צ'יפסט nForce 630i (כ. מסך של nVidia 7100). אני משווה אותו ללוח אם של Asus - P5q-EM מבוסס צ'יפסט G45. במחשב שנועד לשמש כמדיה סנטר בלבד, האם צפוי הבדל בין הלוחות (המעבד שאמור להירכש הנו E7300)? האם יש העדפה למי מהלוחות הללו? (ברור לי למה אייבורי הציעו לי MSI - השאלה האם מדובר בלוח אם טוב?) תודה על דעתכם. אמיר.

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  22. קניתי היום זכרון כאלו: GeIL Golden Dragon PC3200 400MHz Dual Channel DDR הם בתזמון של CL2... סיריילים עוקבים! (ירדו מפס הייצור אחד אחרי השני) עד כמה הם באמת טובים???? ואיך האיכות?? אני חייב חוות דעת מקצועית עליהם ממישהו שמבין. (אולי גם לאוברקלוק בעתיד) תודה לגולשים ולצוות האתר.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by Winstonman,

שלום לכולם, כרגע יש לי מעבד פנטיום D 2.66 ולוח אם של אינטל סוקט 775 וצי'פסט G945 שדרגתי את המחשב הזה אין ספור פעמיים, הוספתי מאוררים והקירור שלו אוכל מארזים איכותים של CM ברמת הקירור. הכרטיס מסך שלי נקנה הוא GF 8800GTS 512 כרטיס איכותי וחזק למה שאני רוצה מהמחשב. הבעיה שהלוח והמעבד מגביל אותי מבחינת ביצועים ולא מנצל לי את מיטב הביצועים, הכרטיס שקיבל תוצאה גבוהה מאוד ב3DMark במעבד I5 מקבל אצלי תוצאה נמוכה מאוד בפנטיום D. אני רוצה המלצה למעבד חדש ולוח אם חדש (העדפה לDDR2) במידה וההבדל הוא משמעותי אשמח גם לקבל המלצה לזיכרון מסוג DDR3. המחיר הוא 700 שקל גג שבגג, אני לא צריך מפלצת אני צריך משהו שיעשה את העבודה. יש העדפה לAMD. תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  24. שלום רב יש לי מחשב עם לוח אסוס PK5 עם 4 תושבות זיכרון פנימי בתצורה dual channel כרגע יש לי שני זכרונות 1 גיגה כל אחד של SUPER TALLENT cl-4 עם צלעות קירור אני רוצה לשדרג בעוד 2 גיגה האם עדיף לקנות זכרון מאותה חברה או שמספיק שיהיה אותו מהירות וגם CL4 ?

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  25. קראתי עכשיו כתבה על העניין וזה לא נשמע טוב, חייבים תחרות בשוק !! אני מקווה שזאת רק שמועה כמו רבות אחרות רשת. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3553582,00.html

• 5 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים