מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים איזה לוח יותר טוב ??? תפרטו בבקשה תודה
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הציעו לי באייבורי לבחור בין שני הזכרונות הנ"ל במוחיר זהה. אני מתלבט אם לבחור בקינגסטון שנחשבים לאמינים יותר או בceon שמציעים cl נמוך יותר. ופה רציתי לשאול: על מה ישפיעו ההבדלים בcl(הבנתי שלמי שמתכנן oc זה משמעותי יותר..ולמי שלא?)? זה משמעותי בשבילי או ששווה לבחור בחברה אמינה ומוכרת יותר? תודה רבה. נ.ב. אני מקווה לתשובה מהירה כי אני צריך לעשות את ההחלטה הזאת ממש בקרוב
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני בונה מחשב HTPC עם מעבד AMD Athlon 3500+ AM2. אני רוצה לקחת לוח אם שכולל כרטיס מסך Nvidia 6150 שמותאם לתכני היידפנישן -HD. למעשה קיימים 3 לוחות אם שמתאימים לAM2 בעלי הכרטיס 6150- אסוס, MSI וDFI. הלוח אם של MSI בנתיים לא מובא לארץ.. אז הבחירה היא בין הAsus לבין הDFI. הבחירה הטבעית שלי היא דווקא ASUS כי הלוח אם הקודם בסדרה שלא תומך בAM2 נחשב להצלחה בקרב מחשבי הHTPC.. שני הדגמים הם: Asus M2NPV-VM http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 DFI INFINITY C51PV-M2 http://eu.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4718&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=UK עכשיו כאן מתחילה הבעיה.. הפעם ASUS החליטה להוסיף…
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מספר חלקים המטרה היא למשחקים וגרפיקה והתקציב המקסימלי הוא 1400 ש"ח אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח אם מהטכנולוגיה החדשה (LGA1155ׂ) דבר נוסף אני מתכוון לרכוש 4GB (נכלל בתקציב) *כרגע שאר החלקים קיימים ניתן להסתכל בחתימה.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
היי , אני שואל בגלל שיש לי מחשב AMD 3000 (קניתי לפני חמש שנים) שאני מרגיש שהוא נעשה כבד מיום ליום. כמובן שזה קשור לעובדה שהתוכנות נעשות יותר כבדות עם השנים , אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת מה לגבי החומרה עצמה. תודה ,
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה ההבדל בין חיבור 24PIN ל20 ללוח אם? האם יש הבדלים בינהם יתרונות\חסרונות ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שלושת הלוחות האלה: Gigabyte K8NS Epox 8KDA3J MSI K8N Neo אני יודע שהMSI יותר יקר משני האחרים ורציתי לדעת אם הוא שווה את זה ? מה ההבדלים בין הלוח של ג'יגה בייט לבין הלוח של אפוקס? איזה לוח הכי כדאי לקחת משלושת אלה? או אולי תמליצו על לוח טוב אחר לAMD 64Bit 3000+ תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
המעבד עובד על 2.833 גי'גה הרץ ולא עובר אתז ה למרות שהוא אמור להיות במהירות של 3 ג'יגה הרץ. יש לי תמונה שתראו והחישוב הוא בזמן מאמץ(super ip).
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה http://hwzone.co.il/news/1217803368/72973/ וראיתי שיש לא מעט שמועות על כך שNVIDIA הפסיקה לייצר את הלוחות SLI שלה מה זה אומר לגבי תקלות למי שיש לו את הלוח(780i) ואם NV באמת מפסיקה עם ערכת השבבים, זה אומר שלא יהיה יותר SLI?
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי: CPU- E8400 OCZ 4GB CL 7 Ati radeon 5770 Gigabyte ep45t-ud3lr seasonic - bronze 500w אני מקבל שגיאה מה-prime95 אחרי מספר שניות. הרצתי memtest במשך חצי שעה ולא היו שגיאות. אשמח לרעיונות. תודה אלכס
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Motherboard Name MSI 915PL Neo-V (MS-7143) עם שתי זכרונות של 256 כ"א ניסיתי להחליף אותם לשתי זכרונות של 1024 כ"א של IBM PC2100R-25330 DDR 266Mhz CL2.5 ECC והמחשב התחיל לצפצף בהדלקה כנראה הזכרונות לא מתאימים לו. יש איזה סיבה שהלוח אם לא מקבל את הזכרונות האלה?
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול Live 5.1 ואני עומד לקנות לוח ABIT NF7 באיזה מהכרטיסי קול עדיף להשתמש, בשלי או המובנה על הלוח?
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231071 ו- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231073 והאם השני הרבה יותר טוב מהראשון... שווה להשקיע עוד 30 דולר?
-
- 14 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום. ברשותי יש לוח אם של ASUS מדגם P5N-D . קניתי אותו לפני שנתיים וחצי. עד עכשיו היה לי מעבד פנטיום 4 חד ליבה מסכן עד שהוא עלה בסערה השמיימה ;D (הוא נישרף אז זרקתי אותו) השאלה שלי היא שהיום אני רואה אותו לוח כמו שלי במחירון של SKY-PC או KSP ושם כתוב שהוא תומך במעבדי CORE 2 DUAL האם הלוח שלי תומך במעבדים הללו? אם חסרים פרטים אז תגידו לי אני אוסיף. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי שאלה ,יש לי כמה זכרונות SDRAM ישנים שאיתם אני בונה איזה מחשב לחבר (משהוא זמני) בלי קשר לזה רציתי לדעת ,כמה שפחות צ'יפים על הלוח כך הוא חדש יותר ?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אומרים לצאת לוחות חדשים לתושבת 1366 של אסוס בקרוב\רחוק ? אני יודע שאמורים לצאת מעבדים חדשים של אינטל עם תושבת חדשה אבל עדיין התושבת 1366 תישאר עוד קצת זמן.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אז ככה... בן דוד של חבר שלי קנה מחשב עם מעבד AMD 64 3000+ וחבר שלי מקנא בו אז הוא אמר לי לפרסם חלקים למכירה כדי לקנות AMD בקיצר יש לו P4 2.6C ואני אומר לו שפירסמתי (יש לו רק 256MB זיכרון ואמרתי לו שזה מה שעושה את המחשב איטי אבל הוא רוצה AMD מי אני שיתווכח איתו) פתאום הוא אומר לי:"אל תפרסם אח שלי (אח שלו למד אלקטרוניקה ועובד באמדוקס והוא חכם אני מכיר אותו) אמר לי שזה סתם מיותר כי אין הבדל בין מעבד ברמה של P4 3GHZ (במקרה הזה AMD 64 3000+) לבין ה-2.6C שלו ואפילו אין הבדל בינו לבין 1Ghz!!!" על פי הדברים של אחיו הגדול המעבד עובד במהירות 400MHz כי ככה עובדים הזיכרונות וזה לא משנה אם יש לך יותר זה מעין צוור בקבוק כזה שלא משנה איזה מעבד יהיה! אפילו אם היה 1GHZ בסוקט 478 למש…
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי לוח IS7-E, וגם זוג זכרונות DDR400 256MB בדואל. הזכרונות רצים במהירות דיפולט על תיזמונים של 2.5-4-4-8. בביוס יש לי אפשרות במקום של הזכרונות לשנות הגדרות מרגיל לטורבו, F1 ועוד משהו. מה זה עושה? כיצד אני בודק יציבות במקרה שאני משנה? ושאלה קצרה שאני אשמח אם מישהו יסביר, איזה תיזמונים כדי לי לנסות? (2-3-3-7? 2-3-3-8? 2-4-4-8? מה?)
-
יש איזה מאמר שמראה הבדלים ? ואממ כמה גיגה הרץ זה ? כי כתוב על 6400 2.13 ועל 6300 1.8 משו כזה מצטער אם זאת שאלה דפוקה אני פשוט מתכוון לקנות מחשב עם CORE DUO ואני חדש פה אחלה פורום ד"א =] ועוד שאלה מה אומר בדיוק DUAL CHANEL זה יעני במקום כרטיס זכרון של גיגה זה שתיים של 512 וזה עובד יותר מהר ?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
אנא ראו זאת, האם לא צריך להיות 4GHZ ואח"כ 4.4GHZ (של הBOOST?)
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
-
שלום מחפש המלצה ללוח אם, וכרטיס מסך טוב למשחקים במחיר סביר! יש לי מעבד 3.0, ו2 סטיקים של 512 400MHZ, של CROSS. מחפש לוח אם זול, אבל שיספק את העבודה, בעיקר למשחקים, כנ"ל לגבי הכרטיס מסך. תודה.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מה ההבדל בין TRAY לBOX במעבדים??? ומה עדיף? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לוח/זכרון/מעבד למחשב HTPC. משמש כמדיה סנטר מלא, וללא משחקים. תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת, אם זה שווה את זה. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-