עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dj_Infernal,

המלצה ללוח+ זיכרון שיתאים ל P4 2.4G ,על הלוח צריך להיות כרטיס רשת . תקציב ללוח עומד על 650~ . זיכרון 512M תחליטו אתם. אם איזה זה לוח ואיזה זיכרון אני ישיג את המהירות המירבית מהמעבד ??!

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by or_17d,

טוב אז ככה אחים שלי אני מחליף את המעבד הלוח עם והזיכרונות על מה אתם ממליצים לי ? משהו לא הכי יקר אבל משהו משתלם וטוב תתנו לי שני הצעות אחת לאובר קלוק והשניה בלי אובר קלוק ABIT KD7 KT400 AMD חשבתי ללכת על הלוח הזה רק תתנו לי זכרונות טובים ומעבד מי שחושב שהלוח הזה לא טוב שיתן לי לוח אחר יש תקציב סבבה דיי גמיש כמה שפחות כסף יותר טוב

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  3. שלום ! קניתי מעבד BOX וקיבלתי מעבד Q6600 עם מאוורר של EVERCOOL די ענק בדקתי אצל חבר ומהירות המאוורר אותו דבר לו יש BOX על אותו מעבד אצלו זה 2000RPM וגם אצלי. עכשיו העמסתי לו תוכנות על המחשב (יש לו אותו מפרט כמו שלי חוץ מהמאוורר וחוץ מזה שיש לו מארז עם החלון שסוגר על המאווורר של המעבד אני יצרף תמונות) קיצר העמסתי לו על המחשב והוא לא עבר את ה65 מעלות עשיתי אותו דבר אצלי והגעתי תוך שנייה ל 71 ואחכ ל80-95 מעלות ? המחשב לא איטי כל כך אבל לפעמים הוא היה נתקע לי עידכנתי דרייברים אבל מה עושים אני רוצה גם שלא יעלה לי תחום ככה ? לדרוש קירור BOX או להביא קירור יקר יותר וטוב המארז שלי יש לו 2 מאוורים קטנים אחד אחורי ליד הספק שמוציא אוויר ואחד מכניס אוויר עם חלון שקוף בצד המארז-…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  4. אני ממש לחוץ בזמן ואני לא יודע מה כדי לי ליקנות אני לא עשיר כמו שאתם רואים אבל אני לא רוצה ליקנות חרא ולהחליף מחר אז אני מקווה שאתם תיתנו לי הכוונה נכונה וטובה ואם אפשר להסביר קצת הבדלים אני אשמח... אני רוצה ליקנות "מחשב" חדש אני לא מתכנן OC ואני לא צריך יותר מ256 מב בינתיים אני אוסיף כמובן עוד 256-512 עם הזמן אבל אני די לחוץ כלכלית. אני די נימשך P4 אבל הוא יקר 1200 בערך ל2.4 ואז לא נישאר הרבא ללוח+זיכרון לאומת זאת הAMD 2200 עולה סביבות 500-650 וזה משאיר לי כימעט 1000 שח ללוח מעולה וזיכרון מכובד אנא הסבירו למה ההבדל... אני משחק מישחקים ממש כבדים על האפשרויות הכי גבוהות (יש לי GF4 4200 128DDR)ואני לא עושה שום עיבוד גרפי אז בקיצור המחשב יהיה לHWZONE ;D ולמישחקים כבדים בבקש…

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by dashayan,

שלום רב לכולם איזה חברה נחשבת לטובה יותר מבחינת איכות ואמינות Corsair או Kingston ? מתלבט מאוד תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

מחפש לוח 478 למעבד 2.6 עד 350 גג קיים עוד הדגם של הAlbatron?

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  7. http://www.tomshardware.com/reviews/core-i7-3960x-x79-performance,3026.html

8. Started by yuval_cohen,

שלום שלום.... לחבר שלי מכרו את הלוח הנ"ל קישור לאתר היצרן: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=317 במאפייני מערכת ובמאפיינים של הdirectx כתוב שהמעבד הוא duron 1.2GHZ הטכנאי שמכר לו את המחשב הבטיח לו מעבד 1800 עכשיו... כשנכנסים לביוס יש שם אופציה cpu pnp features ושם כתוב שהמעבד הוא 1800+ pro וגם כשמעלים את המחשב בשורה שלפני הבדיקת זיכרון גם כתוב את הpro 1800+ קיצור... מה זה הפרו 1800 הזה? זה דיורון? אז מה הקשר ל1800+ הזה?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  9. היי חברים ! יש לי לוח DQ6 ! עכשיו קניתי 1X2 OCZ 800 = 2GIGA שיהיה לי 1 גיגה ראם ! עכשיו קיבלתי מתנה ליומולדת 4 גיגה 2X2 TWINMOS 800 = 4 עכשיו יש לי 4 סלוטים בידיוק לשני הסטיקים של הארבע גיגה החדשים! אז עכשיו יהיה ליGIGA RAM 800MHZ 6 !!!! שווה לשים בכלל ???? אנייודע שאקס פי מזהה עד 3.25 אחרי עדכון 3.5 גיגה ראם ????? נכון ?! או שיש איזה פאץ עדכון ??? לאקס פי שאני לא יודע !!!!

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  10. יש לי לוח DFI Infinity NF4 SLI עם זוג זכרונות 400MHZ 512X2 של PQI בתזמונים של 2-2-2-5 ב-2.8V . אני רוצה להוסיף זוג נוסף של ג'יגה זיכרון. האם אני חייב בדיוק אותם תזמונים של זכרונות ואותה צריכת חשמת בשביל שזה יתאים? או שרק ה-CL עצמו צריך להיות תואם? או שבכלל כל CL יתאים?

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by avivboker,

ביצעתי חיפוש בפורום על הנושא אבל לא הצלחתי למצאו נושא רלוואנטי שממש עונה לי מישהו יכול להביא לי את הדף שבאמת משווה בינהם וקובע מה יותר טוב או מישהו יכול להסביר לי כאן את ההבדלים כי למעשה ה QX הוא האקסטרים מבינהם והוא עולה יותר זול ב200 שקל אז זה קצת לא מובן....

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by RawSteel,

היי קיבלתי את הלוח הזה במקום ה NFORCE 2 של לידטק. אני בטוח שזה היה שווה (בלי תוספת מחיר :-X) עכשיו, ברצוני לדעת פרטים על הלוח הזה. מה היכולות OC שלו, איך הוא עומד במבחנים תחת לחץ וכ'ו... יש לי Athlon XP 2000+ וזכרון Crosair 512 3200/400. עוש משהו - הלוח מכוער ! תודה לכל העוזרים. ;D עריכה : מה זאת אומרת נועל את ה pci וה agp? תודה.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  13. אני עומד לבנות מחשב SOCKET 939 ואני דיי מתלבט לגבי הזכרונות, האם לקנות זכרונות טובים ל-OC או רגילים נניח שאני אעשה OC נורמלי, אפילו שמרני - יש למישהו הערכה כמה שיפור בביצועים (באחוזים) אני יכול לקבל? תודה

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  14. אם אני מוסיף זכרונות או כרטיס מסך או ספק חדש לא צריך לפרמט את המחשב נכון?

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  15. ובכן, כמו שהכותרת מסבירה את הסיטואציה, אני אחדד, קיבלתי את המעבד, עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב לזה מחשב(סביר להניח שכן-השאלה היא המחיר) , מה בדיוק אני יכול לחבר אליו(אולי להביא עוד אחד כזה ולעשות לקנות לוח תואם DUAL ולהתפנק?) והכי חשוב, האם ואני באמת אצליח לקנות במחיר סביר ולהרכיב, אז האם בעזרת הידיד השנוא שלנו WINDOWS XP אני אוכל לעשות איתו מה שאני יכול לעשות עם מעבד P4 רגיל(אם עבר לכם משהו שלא כלל אפליקציות מחשב אז אתם לא חנונים אלא מופרעים וסוטים :-) )שזה להריץ משחקים EMULים וכל השאר(גם בתצורת שני מעבדים וגם אחד לבד) אשמח לקבל דעה לגבי איזה חומרה תומכת בכזה מעבד(לוח,זכרונות וכדומה) , בכל מקרה, חוו דעה... אז נכון שכל אחד כותב איזה משהו מתוחכם/מצחיק אבל יודעים מה,…

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  16. שלום מחפש המלצה ללוח אם, וכרטיס מסך טוב למשחקים במחיר סביר! יש לי מעבד 3.0, ו2 סטיקים של 512 400MHZ, של CROSS. מחפש לוח אם זול, אבל שיספק את העבודה, בעיקר למשחקים, כנ"ל לגבי הכרטיס מסך. תודה.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by Snufkin,

לחבר שלי יש מחשב, שנקנה כדי להתנסות ב-OC. המעבד הוא מסוג AMD Athlon xp 2200 ומוגדר כ-0 עד 85 מעלות צ'ליוס. באיזה מעלות אפשר לעבוד איתו שזה יקרא נורמלי, כמה זה סביר ובאיזה טמפרטורה צריך להתחיל להגיד קדיש??

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  18. מה אתם אומרים על לוח הזה GA-890GPA-UD3H יש משהו יותר טוב ב700שקל הוא עולה 650 מKSP http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3342#ov האם CF של HD5850 יוגבל ב X8 X8 ?

19. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע איפה אפשר(עדיף בארץ) לרכוש סטיקי זכרונות DDR 2 800Mhz? בKSP ראיתי רק סטיקים של 1GB, אני מחפש סטיק 2GB... תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by explize,

שלום לחברי הפורום לאחר מעבר על עמודי מידע בפורומים בארץ ובעולם יצא לי להרחיב ידע במושגים בסיסים אבל לא לקשר בינהם כ"כ. אני עומד לקנות מחשב לאחר שעד עכשיו אני עובד עם P3 933MHZ ועד למעבד זה יש לי ידע די טוב במחשבים הרכבה ופרוק וכו' הבעיה שאני מפגר בשנתיים בחומר של החומרה החדשה. המחשב ישמש בעיקר לצורך עיבוד מוזיקלי(כרטיס של M AUDIO) וקצת מדיה של תמונות ועיבוד סרטים(פרמייר...אבל בקטנה) ההחלטה היתה ללכת על מעבד E6400 ועם לוח ג'יגהבייט 965P DS3 השאלה שלא הבנתי איך מתאמים זיכרון מתאים, מושגים כמו 1:1,CL,מוצרים שהומלצו ע"י היצרן, חוסר השפעה של הקונרו מול תזמונים, תזמונים אין לי נסיון בOC אבל הייתי שמח להשאיר את האופציה פתוחה בהתייחס לזה שהבנתי שאפשר להקפיץ את המעבד לביצועים של ה…

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  21. http://www.tomshardware.com/2006/01/05/the_65_nm_pentium_d_900s_coming_out_party/page17.html ???

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  22. אלו המעבדים של AMD שההספק שלהם הוא 35W, לכל דגם יש גם גרסא אחרת שההספק שלה יותר גדול ואני משער שזאת הגרסא שנמכרת בחנויות, איך אני יכול לוודא שאני מקבל את הגרסא עם ההספק הנמוך ? ADD3500IAA4CN ADD3500CNBOX AMD Athlon 64 3500+ 2200Mhz Socket AM2 35W ADD3800IAT5CU ADD3800CUBOX AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800+ 2000Mhz Socket AM2 35W SDD3500IAA2CN SDD3500CBNOX AMD Sempron 3500+ 2000Mhz Socket AM2 35W SDD3400IAA3CN SDD3400CBNOX AMD Sempron 3400+ 1800Mhz Socket AM2 35W SDD3200IAA2CN SDD3200CNBOX AMD Sempron 3200+ 1800Mhz Socket AM2 35W SDD3000IAA3CN SDD3000CNBOX AMD Sempron 3000+ 1600Mhz Socket AM2 35W

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by אוריפ,

אין יותר מה להוסיף... http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=19-103-450&depa=0

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by IlanF,

יש לי עכשיו 512MB DDR400 ואני רוצה להוסיף עוד 512. יש משהו שאני צריך לדעת על החברות השונות? אולי איזשהי המלצה על חברה שיהיה גם זול וגם זכרונות טובים? יש לי לוח GA-K8U של גיגה-בייט אם זה חשוב...

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  25. שלום! אני בקרוב רוצה לרכוש מחשב חדש אני בעיקרון סגור על כל החלקים חוץ מהלוח שיש לוח הרבה סוגים וציפים ואני לא יודע מה כל כך יתאים בשבילי אז אני רוצה בבקשה הסבר על סוגי הציפים ? ומה הייתרונות של כל אחד מהם. תודה!

• 1 תגובה
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים