מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
השאלה בתוכן הנושא. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, האם הזיכרון הזה: http://www.corsair.com/en/vengeance-8gb-quad-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m4x1600c9.html יוכל להיכנס בלוח ג'יגבייט GA-H87-D3H, כשמותקן בו מוגן 3? תודה.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
[h=1]Kingston KHX1600C10D3B1/8G[/h] Crucial Ballistix Sport 8GB Single DDR3 1600 מה כדאי ומה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כאשר אומרים על מוצר שהוא נחות טכנולוגית ממוצר אחר, מתכוונים שהמוצר האחר יכול לעשות דברים שהמוצר הנחות לא יכול לבצע. נכון לעכשיו, כאשר מדובר במעבדים, לאף חברה אין מוצר בעל עליונות טכנולוגית שמסוגל לבצע דברים שהאחר לא מסוגל. כל מה שמסוגל מעבד אינטל לעשות מסוגלים מעבדי AMD וגם ההיפך. יש כמה מהירים יותר ויש כמה מהירים פחות, הכל תלוי בעומס העבודה ובסוג מבחן הביצועים. מעבדי הדגל של אינטל מהירים יותר מאלה של AMD אבל טכנולוגית כולם יכולים לעשות אותו דבר. זאת לא נחיתות טכנולוגית. לא כך הדבר כאשר מדובר בליבות הגרפיות המובנות. כאן יש עליונות טכנולוגית לAMD שמאפשרת למערכות מתוצרתה לעשות דברים שמערכות אינטליות לא יכולות לעשות עצמאית (משחקים ב-DX11 למשל). אפשר לומר שמערכות עם גרפיקה מו…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
ערב טוב, כבר זמן מה אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי, וכעת עם סוף שנת הלימודים זו התקופה המתאימה. אני זקוק למעבד מרובע ליבות של אינטל + לוח אם בעל יציאת SATA3 בשביל הSSD, ורצוי גם USB3 שאין לי צורך בו בינתיים, אבל שיהיה לעתיד. אין לי צורך באוברקלוק (לדעתי זה קצת מאבד מכל הפואנטה שלו כאשר צריך לשלם עבורו בנפרד), וגם אין התעקשות מיוחדת על IVYBRIDGE, אני מחפש את ההצעה הזולה והמשתלמת ביותר. המפרט העדכני כרגע הוא : AMD Athlonll X3 445 SCYTHE YASYA GIGABYTE HD6850 GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H Kingston DDR3 4GB (2x2Gb) Intel 330SSD 120Gb Samsung F4 2Tb אשמח לקבל המלצות והכוונות לדילים טובים, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום קניתי את הלוח הזה Gigabyte GA-Z270X-UD3 מ- KSP ושמתי לב שיש על הלוח סימנים של טוש ופה יש "כתם על האות E: זה תקין? למה מה יש את הסימונים, זה אמור להגיד משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד intel pentium 4 2 GHz, וזכרון 256 MB DDR המחשב שלי עובד ממש לאט. ראיתי מחשבים גרועים יותר שעובדים יותר מהר. אני אמנם נוטה להשתמש בהרבה זכרון - ריבוי תוכנות שפועלות בו זמנית ותוכנות כבדות. אבל גם כשאני משתמש במעט זכרון המחשב עובד לעומת מה שאפשר לצפות ממחשב כזה. אז קודם כל - מה גורם לאיטיות של מחשב? אין לי ספיוורים. מה עוד אני צריך לבדוק? האם דיסק לא מאוחה יכול לגרום להאטה משמעותית? ובאיזו תדירות רצוי לפרמט? אני מפרמט בערך כל שנה. האם זה שלא פירמטתי כבר יותר מחצי שנה זו אחת הסיבות לאיטיות של המחשב? הייתי קונה כבר מחשב חדש, אבל אני הולך לצבא עוד חודשיים וההורים שלי לא ישקיעו בזה עכשיו. אז כדאי לי אולי להוסיף עוד 256 מגה זכרון? האם תוספת כזו תהיה משמעותית ותתן שיפו…
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קיים דבר כזה? אם כן אשמח אם תרשמו פה שמות של חברות שמייצרות כאלה ושמות של דגמים בכלל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתתנו לי הצעה לזיכרון 1 GB בסטיק אחד במחיר של עד 800 שח. הזיכרון צריך להיות DDR 400 . אם אפשר אשמחלקבל הסבר על התיזמונים (מה זה)ומה יותר טוב ומה זה CL 2.5 או CL 3? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי הוא אינטל 820 ולוח אם של Gigabyte... רציתי לדעת אם הזכרונות האלו מתאימים לי? והאם הם יחסית טובים? : NEW G.SKILL 1GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5400) Unbuffered System Memory Model F2-5400PHU1-1GBNT - Retail F2-5400PHU1-1GBNT
-
- 15 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אם אני לוקח מעבד אינטל מסוים ששווה במהירותו לאיי אמ די והם שווים בערך בכמה קטגוריות (אני לא מדבר מחיר או דגמים זה לא משנה) עם כרטיס מסך טוב 6800 geforce נגיד אז הבנתי שמשחקים עם איי אמ די יותר טוב במא זה מתבטא המשחק יעבד יותר מהר ובלי תקיעות? איכות גרפיקה יותר יפה? העברת מידע יותר מהר? עד עכשיו לא הבנתי בגלל מה (בבקשה לא לתת לי לינק לאיזה מאמר אנגלי ) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המעבד עובד על 2.833 גי'גה הרץ ולא עובר אתז ה למרות שהוא אמור להיות במהירות של 3 ג'יגה הרץ. יש לי תמונה שתראו והחישוב הוא בזמן מאמץ(super ip).
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן של AMD הנה מה ש-CPU-Z כותב: מעבד: +AMD Athlon 64 X2 3800 תושבת: (Socket AM2 (940 לוח האם הוא של MSI והדגם הוא MS-7260 אבל לא הצלחתי למצוא אותו באתר של MSI. השאלה שלי היא איך אני יודע אילו מעבדים יתאימו ללוח האם הזה, והאם קיימים בכלל עדיין מעבדים שיתאימו אליו? אם כן מה המעבד הכי חזק שניתן לשדרג אליו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אוקי הזכרונות הם 2 גיגה 667 מה"צ התדר הוא 4-6-6-15-20 והמחשב לא ממש יציב מה לשים לו?
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון ddr ורציתי את עצה שלכים איזה לקנות מי החברות שאני ישים איזה יותר טוב הוא יותר יצים יותר מהיר הוא כול דבר ישמח לשמוע ncp 1024MB 400MHZ CL2.5 Mushkin 1024MB 400MHZ CL2.5 Super Talent 1024MB 400MHZ CL2.5 G.SKILL 1024MB 400MHZ CL2.5
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של Gygabyte 965sp-ds3 עם מעבד core 2 duo 6320 1.86GHz שכבר לא ממש סוחב דברים.אני רוצה לקנות מעבד חדש,השאלה היא עד איזה מעבד הלוח אם תואם.הבנתי גם שלחלק מהמעבדים אני יצטרך לשדרג את הביוס.האם הE7500 מתאים? אשמח לדוגמאות של מעבדים שיתאימו
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
עקב סיום חייהם של הלוח\מעבד ב-HTPC שלי אני מחפש שילוש חדש. אני משתמש במארז Ahanix D.Vine 5 עם ספק 220W של אותה חברה עם חיבור ATX20. בנוסף יש במחשב כרטיס Geforce 9500GT PCI-E ושני הארדיסקים(אחד עם חיבור IDE, אבל התמיכה בו פחות קריטית). וקירור גולדן אורב 2(שאני מניח שאצטרך גם להחליף) המחשב משמש נטו להשמעת מוזיקה וצפיה בסרטים, אין לי תקציב מוגדר לחבילה שאני מחפש, מעדיף להוציא כמה שפחות, אבל אני מניח שאלף שקל זה הגבול העליון. אשמח לשמוע תובנות, הצעות וכו'. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה הלוח אם הוא Asus P5KPL-CM והקירור הוא הסטוק .. לכמה אני יכול להגיע? וממתי מתחילים להרגיש הבדל ביצועים? נגיד מ2.8 או מ3.1 סתם דוגמא..
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש מידע חדש מה עם SATA3? לאיזה לוח חדש יש תמיכה ב-USB3? מה עם PCI 3? תודה למי שיודע משהו
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המלליצו לי על : PATRIOT PSD34G1333KH DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ CL9 A-DATA 2GB (2x1GB) DDR3 1333MHz CL9-9-9-24 G-Series 520 [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - RIPJAWS - F3-10666CL7D-4GBRH ₪539 מה הכי מישתלם לקחת??.....הפטריוט הוא הכי זול כרגע, שווה לקחת אותו?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה זיכרון טוב עד 800 של 1GB טוב לOC אתם יוכלים להמליץ לי סתכלו במפרט מחשב.
-
- 14 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני יודע שה GHZ של המעבדים קובע את מהירותם (ביחס לאותה סדרת מעבדים) וה FSB הוא מהירות התיקשורת של המעבד עם הרכיבים השונים 1. אבל מה זה Cache (זיכרון מטמון) ?? מה התפקיד שלו ?ומה הוא עושה?? 2. מה ההבדל בין מעבד עם זיכרון מטמון 2X2M לבין אותו מעבד על זיכרו מטמון 4M ?? ???
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הזמנתי לא מזמן מחשב חדש, שמונה בתוכו את הלוח Gigabyte M55S-S3 NF5, עכשיו שמתי לב שיש שינוי בסוג הכרטיס קול מבין הלוחות האחרים (בלוחות האחרים זה היה Realtek AC97, עכשיו זה אחד אחר..), שמתי לב שהאיכות של הכרטיס קול החדש לא הכי חדה, יש גם די הרבה צלילים חלשים יותר ואפילו צלילים שפשוט נעלמו. (ובדקתי, לא מדובר כאן בסוג רמקולים \ אוזניות ספציפי..) מישהו יודע למה זה ככה? מחזיק בלוח עם כרטיס קול כזה? (דגם - ALC 883)
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
עכשיו קניתי מחשב חדש (עוד לא קיבלתי אותו) אז קצת התעניינתי בנושא הזה של התדר של מעבד, זכרון, FSB... והסתכלתי ב-Sisoft Sandra על איך שהם במחשב הנוכחי שלי (שעדיין יהיה בשימוש גם כשנקבל את המחשב החדש) ראיתי את הדברים הבאים: לגבי המעבד Pentium III 1GHz - רשום: Rated Speed/FSB : 1330MHz / 1x 133MHz Multiplier : 10/1x Name : P6C (Coppermine) Pentium IIIE 180nm 500MHz-1.13GHz 1.3-1.75V מצד שני לגבי הלוח-אם, תחת chipset, רשום: Front Side Bus Speed : 1x 100MHz (100MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 1x 100MHz / 1x 100MHz לגבי הזכרונות (SDRAM) רשום תחת Speed את: PC133U האם זה אומר שהמעבד והזכרונות תומכים אצלי בתדר של 133MHz ובעצם רק הלוח אם מגביל את הכל ל-100MHz, …
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אלה הדברים שאני מתכנן לקנות: Motherboard: Gigabyte GA-965-PDS3 CPU: Intel C2D E6420 VGA Card: GeForce 8600GT 256MB Memory: Kingston DDR2 1GB כרגע זה יוצא לי קצת פחות מ2600 ש"ח כשכל חלק מחנות אחרת. האם יש חנויות שבהן אפשר למצוא את החלקים האלה יותר בזול ממה שזאפ מציע? לדוגמה ב IQPC המעבד יותר זול והוא לא מופיע בזאפ. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-