עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jetman,

יש לי שאלה ,יש לי כמה זכרונות SDRAM ישנים שאיתם אני בונה איזה מחשב לחבר (משהוא זמני) בלי קשר לזה רציתי לדעת ,כמה שפחות צ'יפים על הלוח כך הוא חדש יותר ?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  2. איך אני יכול לדעת עם המעבד יכול לעבוד עם מעבד נוסף מאותו סוג? (הכוונה לתומך ב MP - Multi Processors) השרת שלי הוא HP DL 160 G5 http://ark.intel.com/products/33079 אני אגב חושב שהמעבד שלי הוא שני ליבות אבל בכל מקום שאני נכנס כתוב Quad Core ואגב: מה הדור הבא של המעבדים שמיודעים לשרתים? xeon או שזה עובר ל i7 ?i9?

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  3. אהלן, כרגע יש לי את הלוח הבא: GA-EP45-DS3R אני מעוניין לשדרג את הלוח אם לאפשרות SLI בעתיד, אני משתמש בכרטיסים של NVIDIA ולא ATI. חשבתי לקחת לוח עם צ'יפסט nForce 780i אבל קראתי שיש לצ'יפסט הזה בעיות לעבור את ה 470 FSB באוברקלוק ובעיות של חוסר יציבות. ידוע לי ש P45 הוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב מאשר nForce 780i. כרגע עם P45 אני על 3.4GHz עם FSB של 400 על מכפלה של 8.5 עם מעבד Q9550. יש לי אפשרות לעשות Step Up ללוח אם מהחנות שקניתי בה את הלוח, הם מציעים לוחות של ASUS, GB, XFX, DFI ו- Abit. השאלה שלי היא, האם יש לוחות SLI עם צ'יפסט P45? קניתי את הלוח מ iqpc.co.il, אבל הם אמרו לי שהם יכולים לשדרג ללוחות שגם לא נמצאים אצלהם באתר אז אם קיים כזה לוח, אפשר לייבא אותו. תודה.

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by Mandheling,

כמה ההבדלים משמעותיים? אני שוקל לקנות 2GB ב-DIMM אחד בשלב הזה, ולהוסיף עוד 2GB בהמשך (ואולי עוד 2GB בעתיד היותר רחוק, אם תהיה בכך תועלת). האם התוכנית הזו הגיונית? בנוסף, איזה מבין הזכרונות הבאים עדיף: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733803 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738408 תודה!

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by toniviner,

אני רוצה ליקנות זכרון אבל אני לא יודע מה אדיף: WINBOND DDR400 256MB ב 367 ש"ח SPECKTEK DDR400 256MB ב 279 ש"ח 256MB PC3200 400MHz DDR Value GEIL ב 344 ש"ח ?????????????????????????????????????????????

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by ilanb0,

לפי תכנת EVEREST, אלו נתוני המעבד: AMD Athlon XP, 1533 MHz (11.5 x 133) 1800+. אז זה 1533 או 1800? וכן, מהו CPU ALIAS ? (במקרה שלי זה palomino).

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by roes,

אני יודע שה GHZ של המעבדים קובע את מהירותם (ביחס לאותה סדרת מעבדים) וה FSB הוא מהירות התיקשורת של המעבד עם הרכיבים השונים 1. אבל מה זה Cache (זיכרון מטמון) ?? מה התפקיד שלו ?ומה הוא עושה?? 2. מה ההבדל בין מעבד עם זיכרון מטמון 2X2M לבין אותו מעבד על זיכרו מטמון 4M ?? ???

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by CoolOne,

בזמן האחרון אני שומע עליו כל הזמן, אבל לא הצלחתי עדיין למצוא מידע ולגלות מהו מעבד פרסקוט?

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by rangerman,

http://www.hed-tech.com/shop/item.asp?itemid=195&catid=4 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RS480M2-IL&class=mb כרטיס המסך שעליו מסוגל להריץ משחקים מהשנים האחרונות בצורה סבירה?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by NiMo1771,

יש לי לוח אם P67A UD3 B3 של גיג'הבייט בגרסת ביוס F2 בדקתי עכשיו באתר שלהם וראיתי שיש כבר גרסת F5 יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by morpheus1234,

לפני כחצי שנה קניתי קיט של שתי מודולים 1GB*2 של הזכרון הנ"ל מיד2. הכל עבד יפה, עד שלפני כמה שבועות החלו מסכים כחולים בWIN7. היום היה המסך הכחול האחרון, ולאחריו המחשב סרב לעלות, אחרי שהוצאתי את הסטיקים האלו, הכל עבד יפה. ניסיתי לאתחל את המחשב עם הסטיקים האלו בלבד ע"מ לבודד את הבעיה, והמחשב עדיין לא עלה - כלומר הסטיקים תקולים. מכיוון שקניתי מיד2, אין לי מושג מאיזו חנות הזכרונות נקנו במקור. האם יש מה לעשות? (אין לי את פרטי המוכר) אולי לשלוח לקורסאיר העולמית למימוש אחריות? זה מקובל? למישהו יש ניסיון עם דברים כאלו? תודה!

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by BIGWOLF,

אז כך... הלכתי לחבר לבדוק את המחשב החדש שלו. הוא אמר שיש לו מעבד P-4 2400 . ראיתי שהמחשב מראה שיש לו 1800. הלכתי ל הגדרות של ה-BIOS וראיתי שה-BUS הוא 100 , כיוונתי אותו ל133 , והמחשב התחיל לרשום 2400 אז... האם יש לי עכשיו מעבד 1800 שעובד קשה מידי ולכן מראה כאילו הוא 2400 (האם רימו אותו?) או תמיד הוא היה 2400 , אבל כשמכרו לחבר שלי מחשב שכחו להגדיר משהו? תודה לכולכם.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  13. החברה הטאיוואנית היא הראשונה לספק לנו טעימה מהפלטפורמה עבור מעבדי ה-Ryzen 2000 העתידיים - עם לוח אם שכולל את ערכת השבבים X470 לכתבה

14. תראו אני בטוח שקניתי זכרונות של 2X1024 של OCZ 1066MHZ מה יש לי בכל זאת? 1. 2. 3. 4. 5. מה הבדל בין 1 ל-5? משהו יכול להגיד לי את המפרט שיש לי ממה שהוא מבין מהתמונות אני לא כל כך מבין תודה!

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by Scorpion17,

תודה למי שיעזור לי על המלצה של זיכרון 256Mb .. אני חדש באתר :

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by davidz,

ראיתי 3 דגמי של amd 3800+ x2 באתר של newegg Model #: ADO3800CSBOX Model #: ADO3800CUBOX Model #: ADA3800CUBOX מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  17. שלום לכולם אני חשבתי בכיוון של שדרוג זכרון נכון שכרגע מה שיש לי מספיק בהחלט, אבל משום שהמערכת שלי משתמשת ב-DDR1 כמות הזכרונות שיש בשוק שמתאימים לי נמצאת בירידה תמידית. ברור לי שבעתיד אצתרך 4 גיגה (וויסטה+משחקים כבדים למשל) וכנראה כשהתקופה הזו תגיע מבחר זכרונות ה-DDR האיכותיים יהיה קטן עד לא קיים אז חשבתי לקנות כל עוד אפשר. את הדגם שיש לי במחשב הפסיקו למכור כבר לפני מס' חודשים.... את המפרט שלי יש לכם פה בצד. אחרי חיפוש קצר הגעתי ל3 אופציות: הראשונה, לקנות 2 סטיקים: OCZ DDR EL GOLD GX XTC 2048MB 500MHZ דגם מדויק: OCZ5002048ELGEGXT-K זכרונות אלו הם בעלי תזמונים קרובים לתזמונים של הזכרונות שלי (שלי - 3-4-4-8 ב-250MHz, ואלה - 3-4-3-8 ב-250MHz) ולפי מה שהבנתי הצ'יפים …

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  18. ניסיתי לפרק את המעבד מהלוח אם, המעבד נדבק לגוף קירור, וכשניסיתי להוציא את הגוף קירור , המעבד יצא איתו ... ולקח לי זמן לשחרר את המעבד מהגוף קירור. המשחה שהשתמשתי בזמנו היא Arctic Cooling איך מונעים מהמעבד לא להידפק ככה? ואם נדבק איזה טכניקות יש לשיחרור? תודה

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  19. למשל בסקייפיסי אני מקבל כל החיים על מעבד BOX בזמן שיש כאלה שנותנות 3 שנים? האחריות שהיא כל החיים היא ניתנת רשמית מאינטל ישראל ואלה של ה3 שנים הם מהחנות כי הן ייבאו את המעבדים?

20. Started by SoapSeller,

עקב סיום חייהם של הלוח\מעבד ב-HTPC שלי אני מחפש שילוש חדש. אני משתמש במארז Ahanix D.Vine 5 עם ספק 220W של אותה חברה עם חיבור ATX20. בנוסף יש במחשב כרטיס Geforce 9500GT PCI-E ושני הארדיסקים(אחד עם חיבור IDE, אבל התמיכה בו פחות קריטית). וקירור גולדן אורב 2(שאני מניח שאצטרך גם להחליף) המחשב משמש נטו להשמעת מוזיקה וצפיה בסרטים, אין לי תקציב מוגדר לחבילה שאני מחפש, מעדיף להוציא כמה שפחות, אבל אני מניח שאלף שקל זה הגבול העליון. אשמח לשמוע תובנות, הצעות וכו'. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  21. שלום לכולם, לאט לאט אני בונה לי את המפרט המושלם (בשבילי) ונכון לעכשיו כל שחסר לי הוא לוח-אם טוב אשר בעתיד ייתן מקום לעוד כרטיס מסך מאותו הסוג. אני מביא פה את ה"סטיקי" והמפרט השלם כדי שתוכלו לדעת כל מה שצריך בכדי לעזור לי לבחור לוח-אם. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל כולל ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by david2k,

שלום אנשים יש לי לוח אם DDR3 P45C NEO-FIR 7.1 1GLAN MSI האם או תומך בזכרונות DDR3? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by Rhx,

אוקיי לפני בערך כחודש קניתי A-DATA 512 RAM VT , עכשיו אמרו לי להוציא את הסטיק של ה 256 כי אם אני ישים שתי זכרונות מחברות שונות אז המהירות תרד,האם כדאי לשים את הסטיק של ה - 256 ? תודה

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by Las@Vegas,

כותרת, מה אומרים? תודה מראש יבגני

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

יש לי לוח עם ערכת שבבים של SIS id: 9/28/1999-sis-530-2a5imb09c-00 הבעיה היא שהמחשב התחיל להתקע לאחרונה (מה שעשיתי זה החלפתי את הזכרונות SDRAM בזכרונות אחרים באותו הגודל ובאותה המהירות 100MHZ) ואז שמתי לב שכשאני מדליק את המחשב ובביוס כתוב שהמעבד ממש חם (בסביבות 60 מעלות) ושהמאורר לא מסתובב. במאורר של המעבד לא מחובר ללוח אלה למולקס אז סביר שבגלל זה הלוח מראה 0 RPM. אבל למה החום של המעבד כל כך גבוהה? יש על הלוח סנסור? הלוח הזה ידוע בבעיה כזו? ניסיתי להרית speedfan וMBM5 אבל שניהם עושים בעיות. בspeedfan כתוב שהמאוררים לא מסתובבים (כולם על 0) ושהחום של המעבד הוא מינוס 17 מעלות (!!!). בMBM5 הגדרתי את אחד הטמפרטורות כסנסור של sis5535 ואז הוא מראה בערך 40 מעלות. אבל כשאני עושה רי…

• 3 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים