עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by omri4181,

אני מתכנן לקנות מחשב ואני נתתי לחבר של אבא שלי את המפרט שלי כי הוא מביא לי במחיר יותר טוב אבל הוא הציע לי כמה שדרוגים קטנים. אני נתתי לו מפרט עם המעבד i5 3470 והוא הציע לי לשדרג ל-i5 3570K. המחשב בנוי לגיימינג כבד, לכן השאלה שלי אליכם היא כמה השינויים מבחינת ביצועיים לגבי גיימינג כבד יהיו משמעותיים? הבנתי שה-3570K הוא לOC, משהו שאני לא מתכנן לעשות כי אני לא מבין בזה. הבנתי גם שאת ה-3570K ממליצים להרכיב עם לוח אם GA-H61M-DS2, אם אני ירכיב אותו עם לוח אם GA-H77-D3H שזה מה שביקשתי במפרט, זה משנה? זה קריטי מבחינת ההתאמה בין המעבד ללוח אם? תודה.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by surfface,

עדכנתי בעזרת התוכנה @BIOS לF11 . המחשב נדלק ומציג שהביוס הוא F11 ואכן נוספו מלא אפשריות חדשות בעיקר לאובר. שהחלונות עולים אני מדליק CPUZ ושאר ירקות והוא מזהה אותו בתור F2 למה? אייך לעשות שיזהה נכון?

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by nuctornal wisdom,

אחרי שהלוח אם שלי סיים את תפקידו צריך לוח חדש. התקציב: סדר גודל של 600, דיי גמיש. דרישות: יכולות OC טובות, DDR2, (לא ממש שש להחליף את הזיכרון, אבל אולי יותר משתלם לקנות לוחDDR3 לE6600 +זיכורנות חדשים? אפשר להגדיל את התקציב בהתאם) ושתאים לE6600. אפשר עם PCI - E אחד לכרטיס מסך, אבל זה לא חובה. מעדיף מחנויות בקריות-חיפה (TMS, פנדה, SkyPC, נועה...) עריכה: טוב, נתפנק בחומרה חדשה.

4. התקציב הוא עד 240$ מwww.newegg.com המטרה היא אוברקלוק כמובן כמה גבוהה שיהיה ניתן ולהשאיר את התזמונים נמוכים, המחשבה הראשונה שלי הייתה TCCD האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141194 צ'יפים TCCD וPCB של BRAINPOWER לפי הביקורות הם מעולים. אבל במחשבה שניה חבל לבזבז את כל המתח שהלוח הזה נותן חוץ מזה שTCCD לא נותן תזמונים הדוקים, בקיצור BH-5. רציתי את הMushkin Redline החדשים אבל הם out of stock. בקיצור אני מחפש המלצה לBH-5 הכי טובים שאפשר למצוא ב240$ מניו-אגג בלבד. AMD64 3000+ Venice DFI Ultra-D תודה!

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by Shtupel,

המלליצו לי על : PATRIOT PSD34G1333KH DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ CL9 A-DATA 2GB (2x1GB) DDR3 1333MHz CL9-9-9-24 G-Series 520 [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - RIPJAWS - F3-10666CL7D-4GBRH ₪539 מה הכי מישתלם לקחת??.....הפטריוט הוא הכי זול כרגע, שווה לקחת אותו?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by BIGWOLF,

אז כך... הלכתי לחבר לבדוק את המחשב החדש שלו. הוא אמר שיש לו מעבד P-4 2400 . ראיתי שהמחשב מראה שיש לו 1800. הלכתי ל הגדרות של ה-BIOS וראיתי שה-BUS הוא 100 , כיוונתי אותו ל133 , והמחשב התחיל לרשום 2400 אז... האם יש לי עכשיו מעבד 1800 שעובד קשה מידי ולכן מראה כאילו הוא 2400 (האם רימו אותו?) או תמיד הוא היה 2400 , אבל כשמכרו לחבר שלי מחשב שכחו להגדיר משהו? תודה לכולכם.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by kakikwaski,

כפי שכתוב בכותרת ^ חלקכם ישאלו מאיפו הגיע אלי השטות הזו... אז כשאני פותח את הEPU-6 Engine זה רושם שהמעבד מייצר CO2

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  8. אני שוקל לקחת את הלוח הבא קישור והשאלה היא האם הוא מומלץ? לא ראיתי כאן הרבה המלצות לגי'גהבייט ואני ממש בדילמה . אני מעוניין בלוח שתומך ב-DDR2 800 ודווקא כשחלטתי לגוון קצת ולקנות DFI ולא Asus הסתבר לצערי שבארץ יש רק DFI של NF4 מה שאומר שזה לא מתאים לי כי אין תמיכה ב-DDR2 800. לוח של Asus כבר יש על מחשב אחד עליו כאמור התושבת נשברה מאד מבאס וכיוון שנאמר באותו ת'רד שפתחתי על נושא זה, שזו בעיה שכבר נראתה כמה פעמים, אין לי רצון לקחת סיכון שעוד תושבת תשבר ולכן האופציה היחידה שנותרה כרגע היא להזמין ג'יגהבייט (לפחות בחנות ממנה אני קונה). האם מומלץ? האם גירסת ה-SLI עדיפה מאיזושהי סיבה (לא מחפש להוציא כסף מיותר ואין לי כוונה לשים שני כרטיסי מסך) ? או שבכלל לחכות שיגיע DFI עם NF…

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  9. אחרי חצי עשור של היעדרות כמעט מוחלטת, AMD מוכיחה כי היא בשלה לחזור לנסות ולהקסים את יצרניות המחשבים בעזרת מעבדיה המודרניים לכתבה

10. תראו אני בטוח שקניתי זכרונות של 2X1024 של OCZ 1066MHZ מה יש לי בכל זאת? 1. 2. 3. 4. 5. מה הבדל בין 1 ל-5? משהו יכול להגיד לי את המפרט שיש לי ממה שהוא מבין מהתמונות אני לא כל כך מבין תודה!

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by natan805,

ואם כן מדוע לא משתמשים בו הרבה יחסית והאם הביצועים שלו גם יותר טובים?

12. Started by tamir950,

שלום, במחשב העבודה שלי יש 1GB זיכרון בלבד של חברת CEON. החלטתי להוסיף לו עוד 1GB, שבסך הכל יעבוד המחשב עם 2GB זיכרון. אני מחבר את הזיכרון הנוסף, וכשעולה המחשב הוא רושם לי שיש 1GB וכך כתוב גם בביוס וגם במאפיינים בווינדוס, לעומת זאת בתוכנה CPUZ הוא רושם שיש לי 2GB. איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה מראש

13. Started by אוריפ,

אין יותר מה להוסיף... http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=19-103-450&depa=0

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  14. זה יכול לגרום לבעיות?או שפשוט הלוח אם ישתמש רק ב1333?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  15. 1.הדלקה וכיבוי של המחשב מקצרים את שנו חייו? 2.האים זה מזיק למחשב שאחרי כיבוי מסודר אני מנתק אותו משקה החשמל...?? תודה

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  16. יש לי מחשב נייח עם מעבד דואל קור פנרין (45nm) של אינטל (לא זוכר איזה בדיוק), ו-2 ג'יגה זכרון RAM. בדרך כלל אני אוהב להשאיר עשרות (ואפילו מאות) חלונות אינטרנט פתוחים (אני לא מצליח להגמל ולסגור אותם - עוד מישהו עובד ככה?), וראיתי שהדפדפן (firefox 3.5) מגיע לניצול זכרון של מעל ג'יגה. שאלתי היא - האם כדאי לי להוסיף זכרון (מ-2 ג'יגה ל-4) בכדי שאוכל להמשיך להשאיר עשרות חלונות פתוחים כמו שאני רגיל? או שעדיף שפשוט אגדיר עוד זכרון וירטואלי ? אם כדאי לי להוסיף זכרון RAM, מה כדאי להוסיף- 1 ג'יגה? 2 ג'יגה בסטיק אחד או בשניים?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  17. שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם למצוא לוח אם וזיכרון שמתאימים למעבד i3 2120 3.3GHZ . הלוח אם רצוי שיהיה של חברת GIGABYTE או ASUS, בעל חיבורים HDMI ורצוי USB 3.0. אני מעדיף לקחת לוח אם של החברות האלה מאשר עם חברות שלא יצא לי להתעסק איתם כמו ASROCK וכו'. בקשר לזיכרון - אני מעונין בזיכרון של 4GB, רצוי גם של חברה מוכרת G.SKILL, KINGSTON, CROSAIR, PATRIOT. תקנו אותי אם אני טועה - עדיף סלוט אחד של 4GB מאשר 2x2GB ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  18. עשיתי לפני כמה ימים עדכון ללוח ולפי האתר של גיגה בייט עכשיו הלוח תומך במעבדים שעתידים לצאת. לא שזה הולך להיות מי יודע מה פרקטי להחליף מעבד אבל good to know!

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

יש מעבד כזה עם 1 מגה קאש?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by yossi126,

ת'רד דומה פתחתי רק היום בפורום כרטיסי מסך על מציאה שמצאתי וקניתי בהבזק עין.. אני כרגע מחפש לשדרג את המעבד שלי שכן הוא מהווה צוואר בקבוק רציני לכרטיס החדש. חשבתי על הפנום הזה http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=1631 האם השינוי יהיה משמעותי כל כך במשחקים? אני לא משתמש בתוכנות כבדות ככה שעניין הארבע ליבות לא משנה לי בקטע הזה. בבקשה לא לתת לי הצעות לעבור לאינטל, אין לי כח ללוח אם חדש ופירמוט.

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by danielhasan,

Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM מה מתכוונים ל OEM ? והאם זה יותר כדאי מ Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX ? תודה

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by aviv_assulin,

אני לא ממש טוב בעניין הזה, ואני מעוניין להרחיב זיכרון.. איך אני אמור לדעת איזה אני אמור לקנות [ddr sdram וכל זה] הלוח אם : Asus P4S533-MX והכרטיס זיכרון הנוכחי SpecTek (256 MB PC2700 DDR SDRAM) [מעוניין להחליף] אז איזה סוג אני אמור לקנות ובאיזה מהירות הלוח אם שלי תומך ? וכמובן כל העניין הזה עם הדואל צ'אנל.. אם תצטרכו עוד פרטים רק תגידו תודה על העזרה מראש!

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  23. הוצע לי לוח האם שבכותרת: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2281&ProductName=GA-M51GM-S2G במערכת מחשב חדש ואני לא מוצא שום ביקורות עליו. מישהו יכול להפנות לביקורות כאלה? ד"א, המחשב עצמו הוא AMD Athlon 64 3200+ עם 512 מ"ב זכרון של קינגסטון, דיסק 80 ג"ב SATAII של WD, מארז JNC 8668 500W וכונן פלופי. 1800 ש"ח בששה תשלומים. אם מישהו רוצה להעיר משהו על המפרט, אשמח לשמוע. המחשב לא מיועד למשחקים. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים