מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה הסיפור התחיל ליפני שבועיים כשגיליתי שבימקום 3.25GB יש לי פיתאום 2.75GB ומאז הביצועים דיי התקלקלו בהכל, ואין לי מושג מה לעשות יש למישהו פיתרון לבעיה המוזרה ??????? אולי להחליף סלוטים ?, כי אין לי אחריות לזיכרונות אז חייב עזרה תוכנתית או כל סוג שהוא. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה מעבד הכי חזק במחיר הזה.אם קיימים שתי מעבדים באותו רמה שאחד מהם עם גיגה הרץ גבוהה יותר אז הוא יהיה עדיף .כי אני משתמש בתוכנה avid liqid והיא ישנה ולא בטוח שביצועים של מעבדים חדשים יעזרו.יש ברשותי amd6000 שתי ליבות ואני חייב משהו בהרבה יותר חזק
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפי החדשה אינטל עתידה להוציא ב-7 לינואר מעבדים כפולי ליבה מארכיקטורה חדשה, אמנם מעבדים תקציביים- אבל דורשים ערכת שבבים אחרת וחדשה בשל המעבד הגראפי. השאלה היא אם זה אומר שאחר כך נראה מהר מאוד גם טכנולוגיה כזו בשוק מעבדי ההיי-הנד שידרשו ערכת שבבים תומכת? כלומר, ברור שנראה מתישהו בקרוב טכנולוגיה חדשה לשוק ההיי-הנד, אבל אינטל הבטיחו שהם יאפשרו שדרוג פשוט שלא ידרוש מהמשדרג לשדרג גם את הלוח. האם זה אומר שההבטחה מבוטלת ובכדי לשדרג מחשב קיים לטכנולוגיה הבאה בהכרח נצטרך לשדרג גם את הלוח? (אגב, בשביל מה נחוץ כל העניין של המעבד הגראפי?)
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט האם לקנות אותו בעיקר בשביל השילוב עם HD3200 בלוח אם. האם המעבד הזה (בצירוף הכרטיס מסך) יהיו מסוגלים להפעיל אפליקציות Web מורכבות בשנים הקרובות? האם המעבד הזה הוא דור ביניים, או שהוא עומד אחד לאחד אל מול ה C2D (ההתלבטות היא בין ה 710 לבין ה E6300) תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד אני יכול לבדוק את מהירות הזיכרון האמיתית של המחשב שלי?
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, טוב כמו שאתם רואים זאת המערכת שלי נכון לעכשיו << את כרטיס המסך שידרגתי ובאמת שאני נהנה מביצועים וטפו טפו עוד לא היו לי בעיות טכניות לאחרונה חשבתי על שידרוג המעבד, פשוט שכבודו במקומו מונח, אבל הוא לא נותן לי ביצועים מספקים, הוא יותר לי צוואר בקבוק לא נעים ויכולות OC שזה דבר חשוב לי, אין לו ממש. ישנם כמה דילמות האחת היא שאם אני אקח מעבד עם FSB גבוהה כמו E8400\E8500 אז יכולות הOC שלי יהיו מוגבלות בצוקה בלתי נסבלת בשל זיכרון במהירות 800MHZ אפקטיבי. אני חושב שלקנות קיט של 4GB זיכרון 1066MHZ יהיה פה בזבוז אבל יוצא שאני נופל בין הכסאות לגביי תקציב, אין לי מוגדר, אבל מן הסתם אני חושב שהחלפת לוח האם לא באה בחשבון כאן. אודה לתשובות לגביי קניית מעבד שיספק אותי וייתן לי תש…
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה AIDA32 ואמור להופיע לי שם האחד הקטגוריות את הטמפ' של הלוח אם והמעבד.. משום מה אני לא מוצא אותו ?! מישהו אולי יכול להנחות אותי למקום שבו הם מופיעים ? יכול אולי להיות שאין ללוח שלי חיישן או משהו שיכול לספר על הטמפ' ? זה המחשב הישן והוא פנטיום 3 עם לוח אינטל..
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מעבדי ה FX מציגים ביצועיים מרשימים, אבל המחיר מנופח ולא הגון. במחירו של המעבד אתה יכול לקנות מערכת שלמה. שאלתי היא מתי יהיה אפשרי לקנות את המעבד הנל (בסביבות 2000 שקל) והאם עד שזה יקרה יצאו מעבדים חדשים כבר ? ומה בנוגע ללוחות והסוקט בחדש ? האם יש או הולך לצאת לוח מיוחד לסוקט החדש וגם צ'יפסט מיוחד שיהיה טוב ל OC ? אשמח לקבל פרטים מתי קניה של מחשב מבוסס FX תהיה אופציה...
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש לאתלון, עכשיו יש לי Asus A7V266 ואני רוצה להחליף למשהו חדש יותר, למישהו יש המלצות ללוח מסוים? דרך אגב יש לי 512MB של זיכרון 2100 DDR
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
במידה ואין את דגם הדלוקס של A7N8X- האם יש טעם לקנות את הדגם הרגיל? או לוח אם של חברה אחרת? (ATHLON XP 1700 , DDR 256MB 333)
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי קיבלתי את הלוח הזה במקום ה NFORCE 2 של לידטק. אני בטוח שזה היה שווה (בלי תוספת מחיר :-X) עכשיו, ברצוני לדעת פרטים על הלוח הזה. מה היכולות OC שלו, איך הוא עומד במבחנים תחת לחץ וכ'ו... יש לי Athlon XP 2000+ וזכרון Crosair 512 3200/400. עוש משהו - הלוח מכוער ! תודה לכל העוזרים. ;D עריכה : מה זאת אומרת נועל את ה pci וה agp? תודה.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עוד מחשב בבית והוא: INTEL CELERON 400 64SDRAM ולוח אם של אינטל se440bx-2 http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/se440bx2/ מכיוון שאחותי עובדת על המחשב יום יום באיי סי קיו וכל מיני גלישה וזהו הוא התיישן כבר מזמן ואני לא מעוניין בשדרוג כי המחשב עובד בסדר יחסית לאחד בן 6 שנים... הקיצר אני רוצה להוסיף לו עוד 128SDRAM כדי שיהיה קצת יותר מהיר אני יודע שהמערכת היא חרא אבל זה מספיק לאחותי... ??? השאלה היא איזה זכרונות יתאימו ? האם אלה בסדר? http://www.pch.co.il/docs/pd1018970756.htm http://www.pch.co.il/docs/pd1009801659.htm ובכלל אם זכרונות אחרים זולים יתאימו תוכלו לתת לי קישור? בתודה רבה ניב
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ראיתי מספר פעמים באתר שאנשים ממליצים על זכרונות muskin האם muskin זה סוג הזכרונות או החברה שמייצרת אותם (סליחה על הבורות) וחוץ מזה על איזה זכרונות DDR אתם ממליצים - איזו מהירות - והאם כדאי לקנות עכשיו או להמתין עם זה קצת.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני מבקש מהמנהלים של הפורום לא לסגור את הסקר, מבטיח שזו תיהיה הפעם האחרונה שאני ישאל משהו בנושא, זה פשוט נורא דחוף
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שלמיר עשו טעות באתר עכשיו אני רואה שגם המחיר של 2.4 (בבאס 533) זה 1300 ש"ח, כמו המחיר של 2.26. (מחיר זהה). כנראה זאת ירידה משמעותית..... כנראה זה מלאי חדש כי כבר יצא 2.8 אז ירדו המחירים. עכשיו אפשר יהיה לקנות מעבדים מהירים בטירוף במחירים רגילים... וזאת לא טעות כי עובדה שבעיתונים הרבה מחשבים בככה 4000 ש"ח פתאום רואים עם מעבד 2.4 ולא הבנתי איך כי זה מעבד יקר ועכשיו כנראה שבגלל הירידה החנויות מרשות לעצמן לשים אותו במפרטים שמופיעים בעיתון.....
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני החלטתי ללכת בסוף על מעבד פנטיום4, אני צריך לוח שתומך ב: מעבד 533mhz, זיכרונות ddr2700 (או יותר גבוהה עד ddr3200), שיהיה לו לפחות אפשרות לחבר 6 התקני ide, שיהיה לו לפחות 4 כניסות usb 2.0, שיהיה כרטיס רשת, ושיהיה כרטיס קול. תודה מראש.
-
היי , היום הגיע לידיי לוח אם ישן של פנטיום 2 ואני לא הצלחתי לזהות אותו ע"פ הצ'יפסט והמאפיינים שלו : P2 - LX Rev:1.1 Slot 1 Chipset : Intel FW82443LX AGP PCI * 4 ISA * 3 DIMM socket * 3
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM מה מתכוונים ל OEM ? והאם זה יותר כדאי מ Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX ? תודה
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לוח אם שיספק לי את הצרכים הבאים: יש לי 3 דיסקים קשיחים+כונן אופטי סאטה כך שיהיה לפחות 4SATA ויכול להיות RAID בעתיד שיהיה כמה שיותר טוב לאובקלוקינג !!! שיתמוך בE8400 שלא יהיה SLI או CROSSFIRE ושיהיה אמין ! עדדד 600 ש''ח (מומלץ מהחנות TMS ) כי אני קונה מישם את כל המחשב תודה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
https://www.amd.com/en/corporate/innovations#event-worlds-first-x86-based-64-bit-processor https://www.pcgamer.com/amd-reflects-on-50-years-of-cpu-design-as-it-readies-new-ryzen-processors/
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
- 2 followers
-
-
AMD מכריזה - הוא מגיע. מעבד Ryzen 9 3950X בעל 16 הליבות יושק בהמשך החודש ויביא ביצועים חסרי תקדים לתושבת המיינסטרים השולחנית AM4 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני עובד היום עם לוח אם מיושן (מדגם P45-8D) שתומך בזכרונות DDR2 או DDR3. אני מעוניין להחליף את ה4GB DDR2 שלי ב8 של DDR3 מהירים יותר. בדף ספציפיקציות של הלוח רשום שהוא מוגבל ל8GB של DDR3 (לעומת 16 של DDR2). * האם אני מוגבל ל2 ג'יגה פר סטיק? או שמה יכול לשלב 2 סטיקים של 4GB DDR3 במערכת אני מניח שאני מוגבל למהירות 1333 וזכרונות במהירות 1600 עדיין יעבדו. (המעבד במערכת הוא Q9550)
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לוח האם 785GMT של ג'יגבייט. כעת יש זוג זכרונות של קינגסטון 1333 בנפח 2GB כל אחד. יש מקום להוסיף עוד 2 סטיקים. האם חייבים להיות זהים ל2 הקיימים בתוצרת ו/או במהירות ובפרמטרים נוספים ? האם אפשר לקחת תוצרת אחרת ומהירות 1666 למשל ? בדקתי בכמה חנויות ואין להם כבר זכרונות בדיוק כמו אלה שיש לי כעת.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-