עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הצצתי אצל היבואן שלי היה שם מעבד 940 אופטרון 1.4 0.13 האמר ! הוא בעל מגה קש' זיכרון מטמון באס 800 MHZ מחזורי שעון או מהירות שעון ( מעבד ) - 1.4 GHZ .. תומך ב 64 ביט השאלה אם זה שווה את המחיר של ה 1000 ש"ח וסתם חוות דעת עליו מה ההבדל בינו לבין האתלון 64 939 למשל ...

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  2. http://www.pch.co.il/docs/pd183013832.htm הבנצ' הזה מראה שOCZ עוברים את הקורסאייר! יש מצב?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by kiki666,

אהלן חברה. שמעו. יש לי רק 2 סלוטים של DDR על הלוח, סלוט אחד 512 והשני 256. אני רוצה להחליף ת256 ב512, ורציתי לדעת מה זה dual ddr? זה שני כרטיסים של 256 או אחד של 512 פשוט מהר יותר? כי במפרט של אחד כזה כתוב למשל ככה: dual ddr 512 400 bla bla bla 256X2 מה זה אומר כפול 2?!

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  4. Started by Bright Moon,

אתר האינטרנט TechConnect Magazine פרסם היום ידיעה על הורדת מחירים (נוספת) של חלק ממעבדי אינטל. הנה רשימת המעבדים, מחירים הקודם ומחירם החדש (בהזמנות של 1000 יחידות): Q6600 - 193$ (224$) E8500 - 183$ (266$) E8400 - 163$ (183$) E7200 - 113$ (132$) בירידת מחיר ה-Q6600, זוהי הפעם הראשונה בה מעבד בעל ארבע ליבות מתוצרת אינטל מוצע במחיר של מתחת ל-200$, וכנראה יגביר את הדרישה למעבד פופולרי זה.

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by tomer_et,

כיום יש לי במחשב 256MB של זיכון DDR 266 של קינגסטון. אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב - אבל לא כל כל יודע מה לעשות... אני יודע שיש היום זכרונות הרבה יותר מהירים ואני לא כל כך יודע אם כדאי להוסיף עוד 256 מהסוג שיש לי או שבכלל כדאי לקנות 512 של זכרונות יותר מהירים. אני משתמש בלוח ABIT IT7 MAX. מה אתם אומרים? האם ההשקעה בקניית 512 חדשים ומהירים יותר כדאית בכלל - או שאני בקושי ארגיש את ההבדל במהירות? תנו המלצה - לקנות 256 של DDR266 או 512 של זכרונות יותר מהירים? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  6. לבעלי GA 890GPA UD3 H REV 2.1 יש עידכון ל AM3+ ניבדק ועובד עם 4170 AMD ביוס בטה שדלף על אחריות המעדכנים בלבד עכשיו לא רק בעלי 3.1 יכולים להשתמש בבלודוזר http://www.helpdrivers.com/motherboards/Gigabyte/Socket_AM3/GA-890GPA-UD3H_%28rev._2.1%29/ ולגרסה 2.0 http://www.helpdrivers.com/motherboards/Gigabyte/Socket_AM3/GA-890GPA-UD3H_%28rev._2.0%29/

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  7. Started by LRa,

What's important is : dual lan, easy oc, bios update without floppy, 4usb onboard(without additional cables) and a price aournd 500nis. What's not : SATA. Thanks

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by MiOB,

כן, אל נא תהיו מופתעים. ;D המחשב הישן (בן 9.) מורץ כרגע על PIII 667MHz ו-512MB, וישנה בעיה תמידית; המחשב נתקע / מאתחל את עצמו מחדש פעמים רבות וברציפות, בכל שלב כלשהו. כלומר, התקיעה / האתחול יכולים להתבצע בטעינת מערכת ההפעלה (Windows XP), בעת גלישה באינטרנט, ב-POST, הבנתם את העניין. העניין, שמתסכל אותי כל-כך, היא העובדה שהמחשב יכול לעיתים לרוץ ימים שלמים ללא רבב. בעבר, כשקיבלתי הרבה שגיאות / תקיעות / אתחולים, עשיתי פרמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה, מה שפתר את העניין לזמן מה, עד שאלה חזרו שוב. מכאן, אני חושש שאולי: 1. הזכרונות תקולים. ניסיתי לבצע בדיקה עם התכנות הידועות והמוכרות, ולא התגלתה בעיה כלשהי. בדרך-כלל, כשהמחשב לא מאתחל את עצמו, ובמקום מופיע BSOD, רוב השגיאות…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by vinipyx,

אני מחפש לוח אם פצצה שמתאים למעבד 6600 של ינטל

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  10. ברצוני לרכוש 1G X2 במהירות 800MHZ CL5 של חברת GEIL וברצוני לדעת האם חברה זו נחשבת רצינית כמו GSKILL, קורסאייר ו OCZ ? תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by ran-erez,

המחשב שלי כיום: לוח ASUS‎ P8P67 REV3.1, מעבד i5-2500K זיכרון 32GB - 4*8GB, כרטיס מסך ATI HD5870 vipor דיסק ראשי: Samsung 840 EVO 256GB ספק Corsair TX 750W על אף חלומות רבים לביצוע OC מעולם לא ביצעתי ותמיד קניתי מחשבים יקרים עם חומרה לביצוע OC לחינם. גם החלומות לגימינג בסופי שבוע הינם בגדר חלום. האמת די המתנתי שתהיה קפיצה משמעותית בטכנולוגיה של המעבדים ונראה לי שהיא הגיע. אז מה כן אני צריך: 1. אני אוהב לפתוח בדפדפן הרבה כרטיסיות (עשרות עד מאות) לכן זיכרון גדול (בנוכחי יש 32GB) 2. אני אוהב שהמחשב מהיר, אם זה יתן שיפור משמעותי אני מוכן להחליף גם את ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Sickp,

קניתי היום מKSP את המעבד PENTIUM E5700.. כן, אני יודע לא הכי משוכלל.. ועם קירור פריזר 13 חמוד כזה בתכלס זה הסנסור הכללי של המעבד, לא של הליבות: גם הלוח אם רואה את זה ככה. מזל בכלל שאפשרי להגיע לביוס ולהוריד את הצליל אזהרה והכיבוי, אם לא המחשב לא היה עולה בכלל!! ואין מצב שזה נכון כי הליבות נעות בין 35 (שזה המינימום שהסנסור מציג) לבין 39 מעלות מקסימום במאמץ ולמרות שלא משנה לי אם זה עובד טוב או לא. יש דרך לתקן את זה? הביוס מעודכם אם תהיתם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי מעבד VENICE 3500 שנקנה לפני 4 חודשים וראיתי שעכשיו הוציאו דגם חדש שלו אם איזה בקר זכרון משופר.. אבל מה בדיוק השתפר בו... למשל ב ווינצ'סטר\קלוהמר היה בקר שברגע שמחברים יותר מ 2 סטיקים של זכרון (3 או 4) אז מהירות הזכרון היתה יורדת מ 400MHZ ל 333MHZ - ושהוציאו את הוניס זה אחד הדברים העיקרים שתוקנו בו (כמובן גם היה מעבר ל 90NM) אז מה הקטע עכשיו מסתבר שעדיין הבקר זכרון דפוק??? מישהו יודע אולי בדיוק מה קורה פה.. האם שווה לנסות להחליף את המעבד ב CDLOG שם הוא נקנה...

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  14. תודה

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by arnon,

האם יתאים לי מעבד : AMD Athlon II X3 445 http://skypc.co.il/pl_product~ADX445WFGMBOX~3~0.htm ללוח אם ASUS M2NPV-VM שהתושבת לו היא AM2 לפי זה כן : http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2NPV-VM האם יתכן ? האם לאומת המעבד הקיים שהוא Athlon 64 X2 3800 אקבל תמורה לכספי ? תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לאחר שאני מחליף את השילוש מעבד,לוח אם,וזכרונות,ואז מחבר את ההארד דיסק הישן ללוח אם,מה הלאה? על הוינדוס 7 במנהל ההתקנים מוגדרים הדרייברים הקודמים של הלוח אם הקודם.מה אני אמור לעשות? אמור להסיר את כל ההתקנים,ואז להתקין את הדרייברים החדשים? או שאני יכול להתקין את הדרייברים החדשים,ואז אוטומטית הדרייברים הקודמים יסורו..? אודה לעזרתכם. במידה ואני אמור להסיר את הדרייברים הקודמים,איזה דרייברים להסיר במנהל ההתקנים?

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by timont,

קניתי לוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=536&modelmenu=2 עד כמה שאני מבין הלוח הוא microATX המעבד הוא pentium D 2.80 Mhz 2x2 השאלה היא לגבי המארז: אני רוכש באייבורי, וראיתי שם מארזים קטנים. לא מחשבי מדיה, פשוט מארזי פי סי קטנים ונחמדים בערך בגודל 40x40 סנטימטר. ממש מחמד והשאלה היא האם מבחינת חום והשפעות טמפרטורה על המערכת, המארז הזה ממש לא כדאי - ביחס/לעומת המארז הסטנדרטי שלהם (עם ידית אחיזה) בגודל הרגיל? האם כדאי לקחת כזה? כי הוא ממש מצא חן בעיני. הוא שמה להתרחק ממנו? תודה!

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  18. Started by coch,

http://www.guru3d.com/news-story/13-critical-security-vulnerabilities-and-manufacturer-backdoors-discovered-in-amd-ryzen-processors.html בוקר טוב.. אחרי 3 שבועות במקסיקו, כרגע אנחנו בקראבי תאילנד והקפה של הבוקר מריר אל מול החדשות האלה.. אבל צריך לחכות לתגובה רישמית ולקוות שזה לא גרוע כמו שזה נראה בכתבה. לי הדבר נראה כמזויף אחרי שקראתי בעיון את הכתבה בגורו ובאתר נוסף. לא צפיתי בסרטונים, תוכלו לעיין ולהחליט. שיהיה לכם המשך יום טוב, נתראה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בין זכרונות של CORAIR בתזמונים: 2-2-2-5 לבין: 2-3-2-5-1T נ.ב אני לא יעשה בהם OS

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by SpidiMan,

אני מקווה שאני בפורום המתאים לשאלה. אם לא המתנצל מראש. ברשותי ספק ליברי 500 ולוח Gigabyte 965P-DS3. שמתי לב שבספק יש חיבורים למעבד ועל הלוח יש חיבור ל12 וולט בנוסף לחיבורים הרגילים. השאלה שלי היא: 1. מה עושים בעקרון עם הכבל שרשום עליו "למעבד בלבד". מחברים אותו, או שזו סתם פונקציה ? 2. צריך/רצוי לחבר את החיבור הנוסף שעל הלוח ? אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון : [צרפתי תמונה של החיבור שאני מדבר עליו - מה בעקרון עושים איתו ?] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן אנשים טובים, אני הכנתי מפרט למחשב budget לחבר (תפרן רציני, ובנוסף הוא גם רומני משני הצדדים) וחשבתי לקחת את הלוח אם הזה Foxconn ‎K8M890M2MA-RS2H לא לפני שאני מתייעץ עם מישהו פה , כי אני הייתי שמח לדעת אם יש סיבה מיוחדת שבגללה הם זולים מהלוחות של אביט, אסוס, ג'יגבייט... שמתחילים ב330\350 שקל. יום טוב ותודה מראש למגיבים. רוסטר. :-*

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  22. Started by bears,

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=1

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by Rockstatement10,

הלוחות שלהם אמינים? אם אני לוקח מעבד רייזן וההתלבטות היא בין לוח GB מבוסס A320 לעומת BIOSTAR מבוסס B350 מה עדיף?

24. Started by Animor,

שלום, בכוונתי לרכוש לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים למחשב המיועד למשחקים. המעבד המתוכנן הוא i5 2500k ואני רוצה לבצע בו OC קל-בינוני. האם לוח האם GA-P67A-UD3-B3, שמומלץ באתר בכל דיון שני, מתאים לביצוע OC קל-בינוני? אם לא, האם יש לוח אם באותו סדר גודל של מחיר שמתאים לכך יותר? תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. :s05: או שאני אשתמש בתוכנת בדיקה אחרת לקבלת תוצאות יותר טובות Amd2500+ , אני עכשיו לפני שיגרוד האם 1720 מספיק טוב בשביל Quake 4 ו Fear, אופציות שלי א. לקנות את ה 6800GT ב AGP ב. לקנות לוח אם מעבד ו Gto2 מעדיף את האופציה הראשונה כי אין לי כח להתקין וינדוס מחדש

• 13 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.