מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חייב את כל אלו כדי שהמערכת תעבוד תקין או שאפשר להספתק בחלק ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שיש 4 דגמים של לוחות אם עם צ'יפסט 965 של ג'יגהבייט.... שמתי לב שאחד מהם בא עם הX3000 החדש הזה של אינטל אבל לא הבנתי מה ההבדל לגבי 3 הדגמים האחרים, הסתכלתי באתר של החברה ולא ממש הבנתי מה ההבדל ביניהם אני מתכוון לדגמים 965P-DS4, 965P-DQ6 , 965P-DS3 אני שואל כי אני רוצה לקנות מחשב עוד חודש חודשיים ככה ושמעתי שהלוחות 965 של ג'יגה בייט הם אחלה.... אגב הרבה זמן לא כתבתי כאן בפורום בגלל שהייתי במשלחת לפולין וישר אחרי זה שבוע באילת אבל זה לא קשור עכשיו................. תודה מראש לעונים נ.ב: עוד שאלה שמעתי ש965 עדיף למעבדי האלנדייל (6300, 6400) ו975X עדיף לקונרויים (6600, 6700) זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
-
אני חושב ש 800MHZ יעבדו מהר יותר מ667 על לוח 965 עם מעבד CORE 2 DUO. לא? אני קונה 2 של 512 במהירות 800MHZ כך שיהיה לי 1GB שעובדים במקביל. שווה לא?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 3500 שקל למחשב + מסך 19 LCD זאת אומרת שאני חייב להתפשר במעבד ובלוח אם. צריך המלצה למעבד + לוח אם
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אמא שלי צריכה מחשב משרדי חשבתי ללכת על מחשב עם מעבד AMD Sempron כי הם יחסית זולים הםן נחשבים בסדר למשהו משרדי של רק word ואיימיל? דבר שני אני צריך המלצה ללוח אם תואם - אם יש לוח אם עם כרטיס מסך עליו אז עדיף יחסוך את הקניה של הכרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קראתי פה משהו על השילוב עם הלוח אם ומשהו על ליבה חסומה וACC מה זה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבבי ה-Z270 וה-H270 של דור ה-Kaby Lake נחשפים ברשת באופן חצי-רשמי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שיש הבדלים בין הזיכרונות אני מחפש זיכרון 667 אני קונה מהחברה www.ksp.co.il או עדיף 2 גיגה אבל 533 או בכלל עדיף 512 מגה אבל 800 אני כן יבצע בעתיד אוברקלוק והמחשב למשחקים אז איזה זיכרון אני צריך גיגה השאלה איזה חברה? יש מלא....
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשה HTPC עכשיו אני בחרתי במארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7001.asp thermaltake mozartsx vc7001 שני שאלות איזה לוח אמ אני צריך במארז הזה רשום שמה משהו על ATX לא הבנתי מזה? ואולי מישהו יכול לאמליץ לי על לוח אמ של ASUS אני מעדיף מעבד אינטל! לא הכי זול! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש אתר בחול להזמנת קיט של זכרונות corsair xms 2x8 1333 עוד שאלה, איזה מהבאים הוא קירור טוב יותר לזכרונות? http://www.ebay.com/itm/261131012806 http://www.ebay.com/itm/260993103388 ובכלל אם אני צריך את זה? הזכרונות שלי הם corsair xms והמארז שלי ממש מאוורר טוב.
-
- 45 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום היה לי לוח אם Gigabyte G1 Sniper 5 עם מעבד 4770 ו-16 גיגה של ראם והכל עבד טוב במשך שנה פחות או יותר לפני חודשיים קיבלתי לוח אם 6700 והחלפתי אליו, מאז הלוח עם המעבד ישבו בקופסא של הלוח ולא נגעתי בהם ולא קרה להם כלום היום הרכבתי מחדש את הלוח עם המעבד (4770) שעליו והוא נותן לי קוד 19 לחצי שניה ואז את קוד 15.. כל המאווררים עובדים והתאורה של הכרטיס מסך נדלקת אבל אין כלום על המסך.. אחרי זה החשמל מפסיק וחוזר מחדש.. חיפשתי באינטרנט ואמרו לעשות ניקוי ל-Cmos, עשיתי לא עזר, יש רעיונות?? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לשניהם יש ציפסד nf4 אני רק רוצה לבדע שלא עבדו עלי חברת albetrone
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
הCore 2 E6300 חזק יותר מAthlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore??
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) (box) Athlon 64 3200+ (S-754) Athlon 64 3400+ (S-754) ???
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אולי תוכלו לעזור לי לדעת איזה מ-2 לוחות האם : 1. ABIT IC7 2. ABIT KV8-MAX3 - מי יותר טוב מבחינת ביצועים במשחקים , סאונד - ובכלל בכלליות מי מהם יותר טוב? :-\ זאת כמובן שהביצועים בשאר חלקי המחשב שווים (מעבד , כרטיס מסך וכו'). ואם אפשר גם חוות דעת ממש קטנה על GIGABYTE VIA K8T800 PRO ? תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב. כן אני מבין ששני הלוחות הם למעבדים שונים לגמרי (AMD , INTEL) .......
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
היי, יש לי לוח EP45-DS3R GIGABYTE ביוס F7 זכרונות 2GB X 2 של GSKILL DDR2-800 הזכרונות אמורים לעבוד ב 4-4-4-12 במתח 2.1 שיניתי בביוס את המתח ל 2.1 אבל בפועל יש מתח 1.88 שאני עושה BOOT ונכנס לביוס הוא כותב משהו כמו: THE SYSTEM HAS EXPERIANCED BOOT FAILURES BECAUSE OF OVERCLOCKING OR CHANGE TO VOLTAGE ושאני מסתכל בביוס ב PC-HEALTH המתח הוא 1.88 ולא 2.1 (גם CPU-Z מראה מתח 1.88 בתזמון 5-5-5-15) (אין OC למעבד) עשיתי מספר נסיונות: כל אחד מהסטיקים לבד עובד ב-2.1 שני סטיקים ביחד, כל אחד ב CHANNEL אחר - עובד ב 2.1 (כלומר לא DUAL) שני סטיקים בDUAL (בשתי הקומבינציות של הסלוטים) - לא עובד ב 2.1 רעיונות? תודה
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
יש לוח ABIT IT7 MAX. מאז שקניתי אותו לא ביצעתי שום עדכון לביוס - ואני משתמש בביוס הראשון ש"סידרו" לי בחנות. רציתי לשאול שאלה פשוטה - האם עדכון של ה-BIOS לגרסה יותר עדכנית תיתן לי משהו או תשפר את ביצועי המחשב. אני רוצה לציין שאני לא מתכננן OC עם המחשב. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי. מחשב נייד, יש לי אותו כשנה. משמש בעיקר ללימודים (עבודה משרדית), ממש מעט משחקים, הרבה גלישה באינטרנט והרבה כ-media center (בחיבור לטלוויזיה). עובד מעט לאט לאחרונה (עשיתי ניקיון מאבק ופירמוט). (פתחתי דיון נפרד בפורום אחר, לבדוק אם אולי שידרוג הדיסק הקשיח יעשה את העבודה, במידה ואפשר בכלל....) חשבתי לשדרג את הזיכרון של המחשב. כרגע מותקנים עליו 4GB, חשבתי להוסיף 4GB נוספים. השאלה, אם יש צורך; אם יהיה שיפור במהירות; וכ"ו. במידה וכן, אפשר לקבל המלצה לאחד? תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן... על הדרך... (לא יודע עד כמה קשור, אבל שווה לנסות) יש דרך לשדרג את יציאות ה-USB של המחשב מ-USB-2 ל-USB-3? אפילו לשדרג רק יציאה אחת תעשה בהחלט את העבודה (ידועים לי ההבדלים, ז…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריך מעבד חזק שיחזיק לי את הX1950XT על מה מומלץ וחייבים לחבר אותו לחשמל או שלא חובה?
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש לוח למחשב משחקים זול עם סמפרון 3000. תודה,
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
:-\במחשב הישן הייתי לוחץ על DEL ישר שאני מפעיל את המחשב והיה נכנס להגדרות עכשיו במחשב החדש יחסית זה לא נכנס,אני לא רואה כלום עד שהווינדוס עולה,זה פשוט מחליף מסכים מהר מאוד
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-