עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 1. לאיזה שימושים עדיף מעבד אינטל ולאיזה שימושים עדיף מעבד AMD ? 2. האם מעבד Dual Core הוא מעבד אחד שמפוצל ל 2 ליבות, ו Dual Core 2 הוא באמת 2 מעבדים ? מה ההבדל בין 2 המונחים הנ"ל? 3. האם מעבדי ה Dual Core וה Dual Core 2 של AMD ושל INTEL הם כולם 64 ביט ? 4. האם כל מעבדי ה QUAD של AMD ושל INTEL הם 64 ביט ? 5. ארכוש מעבד Dual Core 2 למחשב משרדי, ואפילו המעבד הזה הוא יותר מידי בשביל גלישה ואופיס, חשבתי לרכוש QUAD, בעיקר כדי שהמחשב יחזיק זמן רב יותר (אני מניח שבקרוב יצאו תוכנות שיודעות לנצל QUAD), אך נאמר לי שזה בזבוז כסף, מכיוון שבטווח הקצר/בינוני, AMD ו INTEL יעברו לארכיטקטורה חדשה, ולכן זה יהיה הסתם בזבוז לרכוש כעת QUAD כאשר גם DUAL מספיק לי - האם זה נכון ? תודה !

• 13 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by KoDkOd,

שלום אני מחליף בימים אלו את הליבה של המחשב שלי, השאלה שלי אם בהחלפה של מעבד לוח וזכרונות יש לבצע ריפר של הווינדוס או שאפשר כמו בסטיק בראש הפורום למחוק את הדריברים של הלוח,אם כן מצורפת תמונה אני אשמח אם תגידו לי מה למחוק. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by ethernet,

הנה המפרט של המחשב שלי: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz MSI P35 Platinum Combo (MS-7338) NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) הנה הזכרונות שלי: OCZ XTC Platinum Rev.2 OCZ2P800R21G שניים של ג'יגה כל אחד...הקטע הוא שאני מרגיש בזמן האחרון שהמחשב בקושי מצליח לסחוב את עצמו...אני עושה הרבה דברים בו זמנית במחשב והזכרונות לא כאלה סוחבים... העדפה לזיכרונות מעל 2 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  4. שלום !! אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיסים האלה X800XT או את ה - 6800U עכשיו אני צריך שתמליצו לי על השילוש הזה : מעבד , זיכרון ,ולוח אם אני רוצה לנצל את אחד מהכרטיסים האלה ! לכן אני צריך באמת מפרט טוב מאוד לשילוש הזה הזה המחיר הוא עד 4000 ש"ח ואני צריך את זה במיוחד למשחקים כבדים . מה שאני חשבתי ללכת עליו הוא : 1GB מעבד - 64+3000 ולוח אם - (עדיין לא ידוע ) אז כמו שאמרתי תמליצו לי על השילוש הזה ואם שווה לי לחכות קצת כדי לקנות משהו יותר טוב כמו לדוגמא :לוח אם בטכנולוגייה של PCI-E או לחכות לסוקט החדש של AMD בקיצור לחכות למשהו שיבוא בקרוב או שלא ולקנות עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחשב חדש חזק למשחקים כבדים ותוכנות כבדות.. וכאן בעצם מגיעה השאלה שבכתורת.. מה הכי מומלץ עכשיו?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by Antigo,

שמעתי די הרבה תגובות טובות על Asus P5B DELUXE ושקלתי לקנות אותה, עכשיו ראיתי שקיים גם Asus P5B שהרבה יותר זול - מצד אחד אני מבין שיש סיבה לשוני במחיר מצד שני אני לא ממש רואה הבדל ביניהם... האם DELUXE באמת הרבה יותר טוב?... בקיצר מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by HUNTI,

אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני לא רוצה להתפשר על הלוח אם. אני רוצה להשקיע בו... אני צריך את העזרה שלכם: איזה לוח אם מובסס על אינטל פנטיום שתומך ב dual ddr (זה חשוב אני מתכוון להשתמש בזה) ו USB2 וכל הדברים האלה הכי טוב?? לא חשוב כמה הוא עולה (לא להגזים) כאני רוצה את הכי טוב. תודה לכל מי שיעזור!! :) :)

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by elipok,

עוד מעט יוצאים לוחות תומכי DDR3 בעבור המעבדים של אינטל. האם המעבדים החדשים של AMD יתמכו ב-DDR3 או שנצטרך לחכות לדור הבא (די דומה למה שקרה עם AM2)?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  9. אני צריך בבקשה המלצה על לוח אם של חברה מוכרת ואיכותית, עד 890 שקל..

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by BuNKeR,

שלום לכם דוד שלי ביקש שאני אבנה לו מחשב עד 1000 ש"ח כל החלקים מסביב יש כל מה שצריך זה : מעבד לוח אם שיהיה לו (כרטיס קול, כרטיס מסך) זיכרון תודה מראש :

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by sergey_k,

שלום לי יש את הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ST800-L.htm אני רוצה לקנות זיכרון ב KSP של ADATA 512 הוא 400 MHZ אני יכול לשים אותו בלוח שלי הוא יפעל? זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 245 245 סה"כ 245 זה יפעל בלוח שלי ? נו אולי מישו יודע אני רוצה ליקנות מחר

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by sh2006,

שלום רב לכם אללי המחשבים, ברשותי לוח אם אסרוק מסוג ALiveNF6G-DVI. מידע מפורט: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALIVENF6G-DVI הייתי רוצה לדעת מה המעבד הכי טוב שאני יכול להתקין על הלוח הזה, האם יש אפשרות לפאנום החדשים? תודה מוצ'אצ'וס!

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by INFERNO,

קראתי בפורמים שהלוח של אפוקס הוא פצצות אבל שגם הלוחות של ABIT הם הכי טובים ל OC בסוף לקחתי את האפוקס (אני מתכנן OC רצחני) זה בסדר ?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by moshel7,

על כמה צריך להיות הנתון במעבד הנ"ל אצלי זה כך:Field Value CPU Properties CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 4800+ CPU Alias Brisbane CPU Stepping BH-G2 Engineering Sample No CPUID CPU Name AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ CPUID Revision 00060FB2h CPU Speed CPU Clock 1004.6 MHz (original: 2500 MHz) CPU Multiplier 5x CPU FSB 200.9 MHz (original: 200 MHz) HyperTransport Clock 1004.6 MHz Memory Bus 200.9 MHz DRAM:FSB Ratio CPU/5 CPU Cache L1 Code Cache 64 KB per core (Parity) L1 Data Cache 64 KB per core (ECC) L2 Cache 512 KB per core (On-Die, ECC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 05/22/2007-NV-MCP61-6A61KG05C-00 Motherboard Name Gigabyte GA-M61…

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  15. כרגע חושב על G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 לפי מה שהבנתי התזמון שלו טוב - - - תגובה אוחדה: - - - שחכתי לציין לוח אם H97 gaming 3 מעבד I7 4790 תודה

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  16. מעבד: AMD phenom II X3 710 לוח: Gigabyte MA790X-DS4 מה דעתכם על השילוב בין השניים? הלוח קנוי כבר אז בעיקרון מומלץ בקשר למעבד? הצעה אחרת?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  17. היי חברים ! יש לי לוח DQ6 ! עכשיו קניתי 1X2 OCZ 800 = 2GIGA שיהיה לי 1 גיגה ראם ! עכשיו קיבלתי מתנה ליומולדת 4 גיגה 2X2 TWINMOS 800 = 4 עכשיו יש לי 4 סלוטים בידיוק לשני הסטיקים של הארבע גיגה החדשים! אז עכשיו יהיה ליGIGA RAM 800MHZ 6 !!!! שווה לשים בכלל ???? אנייודע שאקס פי מזהה עד 3.25 אחרי עדכון 3.5 גיגה ראם ????? נכון ?! או שיש איזה פאץ עדכון ??? לאקס פי שאני לא יודע !!!!

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by yaniv1306,

אני מתלבט בקניה של המעבד הזה מול ה D805 רציתי נתונים של אוברקלוקינג וטמפ' שלו (D930) כך שאוכל להחליט סוף סוף על מה אני הולך כי פשוט יצאתי משוגע מכל התרדים שמראים כי הD805 מבצע אוברקלקוינג יפה ובטמפ' נמוכות וכמובן שהוא יותר זול בהרבה עזרו לי בבקשה אני כבר בכניסה לאברבנל והשומר לא מכניס אותי עד שאקבל תשובה .

• 13 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by semi-t,

היי ביום ראשון אני מקבל לוח אם חדש, מבוסס nForce 4 שיחליף את הלוח הנוכחי (הזמני) שלי שמבוסס צ'יפסט של ATI. הבנתי שהדרייברים של ה-SATA שלו יהיו אלה של Nvidia שהם שונים מהדרייברים הנוכחיים שלי של Silicon שמתאימים ללוח הנוכחי ואותם התקנתי בהתחלת התקנת ה-XP.. האם לאחר החלפת הלוח אני צריך לפרמט שוב שאת מחשב ולהתקין את הדרייברים החדשים שבאים עם הלוח החדש? תודה.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  20. Started by hitman47,

יש איזה מאמר שמראה הבדלים ? ואממ כמה גיגה הרץ זה ? כי כתוב על 6400 2.13 ועל 6300 1.8 משו כזה מצטער אם זאת שאלה דפוקה אני פשוט מתכוון לקנות מחשב עם CORE DUO ואני חדש פה אחלה פורום ד"א =] ועוד שאלה מה אומר בדיוק DUAL CHANEL זה יעני במקום כרטיס זכרון של גיגה זה שתיים של 512 וזה עובד יותר מהר ?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  21. עדיף את ה-3 ליבות של AMD בסדרת פנום על פני שתי ליבות של אינטל נכון? נ.ב תעשו השוואה ביניהם בבקשה

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש חנות בארץ ללוחות MINI ITX. אני מחפש לוח אם אינטל: INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2 , INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2A או משהו דומה באותו כיוון... למטרת בניית SERVER או NAS (שיבוסס על FreeNAS) בעל צריכת חשמל נמוכה ו- SMALL FORM FACTOR ועוד שאלה: האם יש תאימות ב- Motherboard tray של MICRO ATX ל-MINI ITX? במארז ANTEC ARIA למשל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by Black_Citadel,

אפילו אתר בית לא נראה לי יש להם אם אני קונה שני סטיקים שלהם במקום של TWINMOS אני חוסך 70 שקל... אני לא אוברקלוקר ולא מתכנן להיות...

24. Started by moskitos,

מה עם דרייברים לכרטיס רשת כי יש לי בעיות עם הדיסק של הדרייבר הוא אומר שצריך להתקין משהו עם USB 2.0 אבל כשאני מנסה להתקין אז זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה ואז זה יוצא החוצה.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  25. שלום, בעקבות פתיל בפורום מפרטים הציעו שאני אבקש כאן עצה בנוגע ללוח אם. המפרט עד כה : Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1095 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1 1270 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 355 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 Liberty ELT400AWT 400W 1 490 אני צריך להוסיף לוח אם וזכרון. אני רוצה הרבה זכרון (לפחות 2GB). התקציב הוא 2000-2500שח' ואני כנראה ארכוש מKSP (נא להתיחס למחירים משם) אני לא עושה שום OC וגם לא מתכנן לעשות OC בעתיד. נא לקחת בחשבון.... כמו כן, האם אתם חושבים שצריך להוסיף קירור כלשהו? (בהתחשב בזה שאני לא עושה OC) בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים