מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
עשיתי לפני כמה ימים עדכון ללוח ולפי האתר של גיגה בייט עכשיו הלוח תומך במעבדים שעתידים לצאת. לא שזה הולך להיות מי יודע מה פרקטי להחליף מעבד אבל good to know!
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לעשות OC קטן למעבד שלי AMD 3000+. הלוח אם : Gigabyte GA-K8NMF-9 . אני לא יודע למה אני לא מוצא הגדרות של OC . משהוא יודע למה ?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
באיזה מקרים כדאי להוציא ולהכניס את הבטריה בלוח האם? והאם צריך לאחר מיכן להגדיר הגדרות בביוס?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
i5-2500K @ P67.. המעבד הולך לעבור OC.. הבנתי שהזיכרונות לא חייבים.. ואני שואל, מה אם כן? - הולך להעלות את המתח ( לא יותר מ-1.65V).. אז ככל שאקנה עם פחות, ייתן לי יותר "מרווח" ל-OC.. - הולך להעלות את התדר.. אז ככל שאקנה עם יותר, ייתן לי נקודת התחלה טובה יותר.. - הולך להוריד את התזמונים.. אז ככל שאקנה עם פחות ייתן לי נקודת התחלה טובה יותר.. זה נכון? זהו? אין יותר שיקולים? למעבד דואגים לקירור הולם מה לגבי הזיכרונות? אני יכול לחשוב על מעבד מומהר.. אבל מה ייתן לי OC לזיכרונות? תודה רבה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם צורב(שאני מעביר מהמחשב החדש) כונן DVD וכונן קשיח WD 80GB 8 buffer תיכננתי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט GA-7VAX אבל פתאום שמתי לב שיש בו רק שתי ide (תקנו אותי אם אני תועה!!) ולפי מה ששמעתי שזה לא מומלץ לשים את הכונן הקשיח/צורב/DVD על אותו ה ide (אחד ב-slave ואחד ב-master) אבל יש גם את ה- GA-7VAXP שבו יש רייד וגם 4 ide (נראה לי) אתם חושבים שכדי לי לקנות את ה-GA-7VAP או שזה יהיה בזבוז כסף כי אני דיי חורג מהתקציב! בתודה מראש haziri
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
תמונה שרואים בה ברור איך הסוקט בלוחות של איי אם די בנוי תודה!
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
קראתי בפורמים שהלוח של אפוקס הוא פצצות אבל שגם הלוחות של ABIT הם הכי טובים ל OC בסוף לקחתי את האפוקס (אני מתכנן OC רצחני) זה בסדר ?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אוקיי.... כפי שאפשר לראות במבחנים של Xbit Labs: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron.html מעבדי ה Celeron D טובים יותר ממעבדי ה Sempron. ה PR של AMD נראה מגוחך ואפילו דיי מעליב לדעתי, בתור חברה שהתחילה להתחרות באינטל עם מעבדים זולים וטובים (ו PR נועד במקור בשביל להדגיש שהמעבדים שלה עוקפים/משתווים לאלה של אינטל למרות שהם עובדים במהירות נמוכה יותר). כרגיל ב UT2004 מעבדי AMD טובים יותר.... אבל בכל השאר הסלרונים עוקפים פחות או יותר. בקיצר, כרגע עוד יש את הבארטונים (שמחירם לא השתנה כבר שנה וחצי) אבל ברגע שהם יגמרו, כאשר מישהו ירצה מעבד ב 400-500 שקל, הסלרון D יהיה המעבד המשתלם יותר....... מה גם שמעבדי הסלרון D הם OCקרים טובים מאוד (עם 2.66 ראיתי שהגיעו ל 3.5…
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה עם דרייברים לכרטיס רשת כי יש לי בעיות עם הדיסק של הדרייבר הוא אומר שצריך להתקין משהו עם USB 2.0 אבל כשאני מנסה להתקין אז זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה ואז זה יוצא החוצה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד סלרון 633 שהלוח שלו נשרף מה דעתכם לגבי הלוח הזה??? מבחינת יציבות OC ופיצרים ויחסית למחיר??
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לזכרונות. אבל יש כמה דברים שאני רוצה תקציב 1200 גג 2X256 שיהיו PC3500 לפחות (שלא יגביל אותי ממש באובר קלוקינג) ותזמונים טובים ואם אפשר אז מ האתר www.pch.co.il תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מתכוון למהירות bus כי שלי התחיל מ 100
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אפוקס הודיעו לפני שבוע-שבועיים בערך שהם מייצרים את הלוח אם החדש Epox 8RDA3+... למישהו יש מושג מתי הוא יהיה זמין?
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ובכן, כמו שהכותרת מסבירה את הסיטואציה, אני אחדד, קיבלתי את המעבד, עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב לזה מחשב(סביר להניח שכן-השאלה היא המחיר) , מה בדיוק אני יכול לחבר אליו(אולי להביא עוד אחד כזה ולעשות לקנות לוח תואם DUAL ולהתפנק?) והכי חשוב, האם ואני באמת אצליח לקנות במחיר סביר ולהרכיב, אז האם בעזרת הידיד השנוא שלנו WINDOWS XP אני אוכל לעשות איתו מה שאני יכול לעשות עם מעבד P4 רגיל(אם עבר לכם משהו שלא כלל אפליקציות מחשב אז אתם לא חנונים אלא מופרעים וסוטים :-) )שזה להריץ משחקים EMULים וכל השאר(גם בתצורת שני מעבדים וגם אחד לבד) אשמח לקבל דעה לגבי איזה חומרה תומכת בכזה מעבד(לוח,זכרונות וכדומה) , בכל מקרה, חוו דעה... אז נכון שכל אחד כותב איזה משהו מתוחכם/מצחיק אבל יודעים מה,…
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האם זכרונות PC4000 עם תזמונים גבוהים יכולים לרוץ ב-3200 עם תזמונים נמוכים (2-2-2-5) ? זה נראה לי הגיוני. אבל האם זה נכון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=44188 לא התכוונתי בכותרות ל-XION , תקראו את הכתבה ותבינו. רק מה שחבל שאינטל רק "הכריזה" ורק אלוהים יודע כמה זמן יעבור עד שזה יגיע לארץ או בכלל יהיה במחירים סבירים.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה זיכרון DDR3200 בשני סטיקים של 256 שישמש אותי רק למשחקים ולגלישה באינטרנט. אני לא יודע איזה זיכרון כדאי לי?! אבל אני צריך להתחשב בנתונים הבאים: א.זה רק למשחקים ב.אני לא הולך לעשות OC ג.יש לי לוח אם שתומך DUALDDR ובגלל זה השתי סטיקים יש לי עד תקציב של 1000-1200. יש למישהו הצעות? (תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
למה יצרו פעם את המעבד על SLOT1 ? זו שאלה שתמיד שאלתי את עצמי ולא ידעתי לענות לעצמי אז חשבתי שאתם תעזרו לי *והאים הוא יותר טוב מSHOCKET?
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ממש יש של lucky-star הביוס הוא 10/20/98 i440bx-w977tf-2A69KL1AC-00 יש לכם מושג מאיפה אפשר למצוא עדכון?
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
רכשתי בזמנו עוד בימים הטובים סט של Geil One DDR400-DDR600 שמבוסס על שבבי TCCD של סמסונג למי שזוכר מדובר היה בסט TCCD הטוב ביותר שניתן להשיג בכסף והוא התעלה על כל הסטים האחרים של החברות המתחרות. (הגעתי איתו חופשי לבאס 335 DDR670 עם תיזמונים 2.5-4-4-10 מתח 2.9V עם לוח DFI ) תכל'ס אחד הסטיקים התקלקל מתוך הסט דבר נורמלי שקורה, ואני ביקשתי RMA מ GEIL USA ישירות (הזיכרון נקנה מארה"ב) משום מה שום תגובה לא התקבלה מהם למשך שלושה שבועות ! התקשרתי לשם ודיברתי עם בחור בשם טוני וואנג והוא שלח לי מספר RMA (אחרי כמה וכמה טלפונים לברר מדוע שוב אני לא מקבל מספר...) שלחתי את הסט כולו כמקובל במקרים אלו והמתנתי. עבר חודש ... אני שולח מייל אחד , שנים , שלושה... וכלום ! אין תגובה. התקשרת…
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות את אחד הלוחות הללו, ולא ברור לי מה ההבדלים באמת... קודם כל כמה רצוי או יותר טוב ה DQ6 מהאחרים שיהיה שווה עוד 200 שח בערך? יש הבדל ביצועים רציני? דבר נוסף, מה עדיף - DS3Rev3.3 או DS4 ... לא יודע מה ההבדל ביניהם. אגב, הבנתי שכל אלו מתאימים למעבד Q6600 של אינטל. נכון? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-