עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שאלה האם לוח אם P5VD2MX Asus מתאים לקונרו והאם הוא כולל כרטיס קול חיבורי USB וכו' והאם הלוח האם הזה טוב בשביל קונרו 6600 והאם לוחות האם שעולים 1,400 שקל של אינטל לקונרו ירדו בצורה משמעותית עד סוף חודש ה 8

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

{title} עריכה: עוד שאלה, למה הזכרונות של DIGMA כל כך זולים ?הם עד כדי כך גרועים ? 512MB DDR של DIGMA עולה בCOMP.IL רק 262 שקל

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by eh50,

זה: http://www.ksp.co.il/hmain.php או זה: http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=9020 ואם אפשר כמה עובדות???

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  4. שש, שמונה ועשר ליבות עיבוד למשתמשים הביתיים: דור ה-Broadwell-E המבטיח מתקרב להשקה, ואל הרשת מתחיל להגיע מידע ראשון אודות הביצועים הצפויים לנו אחת מגולות הכותרת שצפויות לנו בתערוכת קומפיוטקס לשנת 2016, שתחל בסוף החודש הנוכחי, היא ההצגה וההשקה הרשמית של דור מעבדי האקסטרים החדש של אינטל – Broadwell-E, שכבר ידוע לנו כי יציע ארבעה דגמים שונים בהתבסס על אותה תושבת LGA 2011 ואותה ערכת שבבי X99 של דור ה-Haswell-E. הדגם המעניין ביותר בדור החדש יהיה ללא ספק ה-Core i7-6950X שיהיה הראשון ממשפחת ה-Core אשר יכלול עשר ליבות עיבוד פיזיות, ו-20 ליבות לוגיות תודות לטכנולוגיית ה-HyperThreading, כל זאת במחיר מאסיבי (כמובן) שיעמוד על כ-1,500 דולר. מן העבר השני, גם מעבדי ה-Cor…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

היום בידיעות אחרונות במוסף המחשבים כתוב שאינטל וAMD מקצצות מחירים לקראת החגים. השאלה שלי האם ידוע מתי, כמה ולמה. כי כתוב שם יש כוונה של אינטל לקצץ מעל 200 דולאר במחיר של המעבדים הגבוהים שלה ושל AMD לקצץ 100 דולר. חשוב לי לדעת מתי הקפיצה הזאת אמורה להיות לקראת קניית מחשב חדש

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  6. ^ הסלרון עולה לי 15 ש"ח יותר.

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  7. רשמתי מקודם לגבי השילוב של הלוח Abit NF7-M + GF4ob עם המעבד Sempron 2400. שעליו המוכר ממש לא המליץ לי. מה שהוא הציע לי במקום היה הלוח הנ"ל: MSI? - ?K8MM-ILSR (s754 האם הוא יתן לי ביצועים זהים/טובים יותר/פחות? (האם גם הוא מכיל כרטיס מסך מובנה?) כאמור: המעבד המיועד: SEMPRON 2400 וזכרון: 512MB A-DATA DDR 400 עד כמה ההבדל משמעותי? ואגב- כמה אחריות אמור לקבל על לוח MSI? תודה מראש, לילה טוב

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by roes,

למעבדי הקונרו יש את טכנולוגיית ה Advanced Speed Step כלומר כשהם לא פועלים תחת עומס אז הם לא משתמשים בכל ה GHZ שלהם (הם משתמשים בכל ה GHZ שלהם רק כאשר הם צריכים) אז עכשיו השאלות: 1. איך האוברקלוקרים יודעים לכמה GHZ הם הגיעו? 2. מי שקונה E6600 ולא יודע כמה GHZ יש לו (2.4) אז איך הוא יכול לדעת? 3. כשניכנסים ל המחשב שלי -> לחצן ימני על העכבר -> מאפיינים אז רשום שם את שם המעבד ואת כמות ה GHZ שלו (וגם את כמות הזיכרון של המחשב) כמות ה GHZ של המעבד E6600 שרשום שם זה הכמות 2.4 או הכמות הנוכחית שהוא משתמש בה ? תודה מראש לעונים (מטער עם סיבכתי מישהו...)

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  9. שאלות בכותרת... והאם הסטפינג הכי טוב למעבד A64 3000 זה E3? (מצאתי את זה באתר של AMD... אני לא בטוח שזה נכון) הבנתי שזה משפיע ישירות על האוברקלוקינג... נכון?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. האם זה יכול לגרום בעיות\האטה? שני הזכרונות מאותה חברה ובאותה מהירות (800MHZ). הלוח אם הוא : ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 אני מתכוון במילא להתקין גרסת 32 ביט של חלונות אז שאר הזכרון לא יזוהה בכל מקרה. האם להתקין 2+1 יכול לגרום להאטה ? תודה רבה לכולם אורי

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  11. האם ניתן לחבר ללוח כזה מסך CRT שניקנה לפני שנה,אני שואל מכיוון שהבנתי שמדפסות ישנות לא ניתן לחבר ויש צורך במתאם. תודה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  12. מעבד e6300 האם הוא יכול להגביל כמו צוואר בקבוק במפרט טוב? כלומר: לוח אם: P5B-DELUXE זכרונות: ocz 880 וכרטיס מסך:1900xtx

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by DarkSight,

יש לי כבר 512 של ADATA שהם זיכרון די עלוב ואני מתלבט אם לקנות עוד 512 כאלה כי אין לי כרגע מספיק כסף להשקיע על משהו טוב אז השאלה שלי האם זה משתלם לי ועוד מספר חודשים לקנות יותר טוב ובכמה אחוז בערך הביצועים שלי יעלו עם DUEL CHANNEL??

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by Tzion,

התסכלתי בתמונות ברשת של לוחות אביט NF7 וראיתי שיש לוחות בצבע אדום ויש לוחות בצבע בז'/חול/שלשול... למה יש את ההבדל הזה? (יכול להיות שזה קשור לגרסה של הלוח?)

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by Rhx,

שלום,כמו שהבנתם אני רוצה לקנות זכרון עד 50 דולר והבנתי מכם שלא שווה ללכת על ה Ocz הנה לינק :http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227037 עכשיו אמרו לי כאי ללכת על A-DATA עכשיו יש לי את הזכרון A-DATA 512MB DDR400 /VT הגרסאת ה VT אין אותה באתר של newegg אז עכשיו רציתי לדעת אם אני אקנה זכרון A-DATA משם לא סוג VT זה יהיה עדיין בסדר לא יהיו הבדלים ביניהם ? ותגידו אולי שווה ללכת על Ocz 512x2 ואת מה שיש לי עכשיו אני ימכור ( אם אני אמצא ) ... אגב יש לי תקציב של 100 דולר אם אני אקנה סטיק אחד ב50 דולר אני אוכל לקנות ב50 דולר את האוזניות שאני רוצה ... ויש לי עוד אפשרות ללכת על הארד דיסק ומתי שיהיה לי כסף אני אקנה פה בארץ את הזכרון( אבל הארד דיסק לא דחוף לי כלכך) אמ…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. Started by Noder,

היי, רציתי בבקשה לדעת האם מעבד E8400 וכ.מסך gtx 275 יחזיקו טוב על לוח אם ep43ds3l ?? (נגיד ספק vx 550W של קורסייר ו4 ג'יגה זיכרון) תודה מראש !

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by djgabi1,

אם כן אילו חברות הכי מומלצות?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  18. שלום אנשים .שנה שעברה שמתי משחה טרמית למעבד ונשאר לי קצת היום ובגלל שהמעבד מתחמם בזמן האחרון אני רוצה לחדש אותה . האם כדאי לשים משחה משנה שעברה או שהאיכות שלה כבר ירודה ולא כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי יש לי את הלוח ויש לי 2 RAPTORS ואני רוצה לחבר בRAID 0 אותם לאן צריך לחבר? פשוט אבד לי הספר של הלוח ואני לא זוכר לאן צריך לחבר.. חוץ מזה יש לי עוד 4 הרדיסקים... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by hagay21,

יש לי בעייה אני חייב לפתוח 4 עד 5 חלונות בו זמנית זה מחלה וכל פעם המחשב עושה טובה שהוא זז יש לי לוח של אביט is7-e מעבד 2.8 fsb800 וזכרונות של ויבונד 3200 512 בduel channel והמחשב קורס לי השאלה שלי זה מה כדאי להשקיע או ב Western Digital Raptor 74GB 10000 rpm Serial ATA HDD או להשקיע ב OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 EL Golden Dual Channel Kit אני מחפש להאיץ את המחשב במשחקים והכי חשוב תפעול יום יומי אני רוצה לפתוח חלון שייפתח תוך שנייה ושלא יחשוב שעה ואני רוצה להפעיל את המחשב גם שהאימיול פועל ברקע לכאן ניכנס עוד דבר אולי עדיף בכלל להשקיע ג'יגה ב ocz 3200 400htz? בבקשה תנסו לייעץ לי אני לא רוצה לצאת עם קנייה שלא תואמת את צרכיי

• 21 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. Started by ofer40,

נתקלתי באצתר הזה שמוכר זכרונות Transcend בזול ורציתי לדעת אם זו חברה מכובדת ואמינה ולא משהו ג'נרי. http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3401 אמנם אני יכול לקנות ב 416 זכרונות של CORSAIR בתשלום אחד אבל פה אני יכול ב 2 תשלומים שזה יכול לעזור לי קצת בהוצאות החודשיות. אז מה דעתכם זו חברה טובה? לפי האתר שלהם נראה שזו חברה רצינית לזכרונות: http://www.transcendusa.com/Products/MEMList.asp תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shalbik,

שווה לי במערכת AMD להתקין 2 סטיקים תואמים של הזכרון הנ"ל? הfsb הוא 400 וזה נראה לא נחוץ להשתמש בdual ddr אז רציתי לשאול אתכם, מה אתם אומרים? נ.ב. הזכרון הוא 3500.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by aderet,

E6300 Intel Intel Core2 Duo E6300 - 1.86Ghz - 2MB Cache 1181 שח PX7600GT-TD256 Leadtek Geforce 7600GT-TDV256 256 DDR3 976 שח GA-945PL-S3 Gigabyte 582 שח 1789 אחרי 950 שח זיכוי או ADA3800CUBOX AMD Athlon 64 X2 3800 Dual Core 957 שח PX7600GT-TD256 Leadtek Geforce 7600GT-TDV256 DDR3 976 שח GA-M55S-S3 Gigabyte nForce 550 Chipset - 4xDDR2 4xSATA2 - Gigabit LAN - Firewire - 8 615 שח 1598 אחרי אותו זיכוי אני רואה את זה ככה:200 שח הבדל לטובת amd שאני לא יכול להרשות לעצמי ולוח יותר טוב עם יותר אפשרויות (raid) למשל.. האם יש הבדל משמעותי בביצועים לטובת האינטל(קידודים ומשחקים..) אני רוצה לעשות את ההזמנה עוד היום!! תודה מראש חברים!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 11GnR,

הזכרונות זהים, מדובר על סט של 2*4GB ב340 וסט של 4*4GB ב530. שום שימושים מיוחדים, בזמן שאני משחק אני לא פותח תוכנות כלשהן, ולא מתעסק בעריכות וידיאו או גראפיקה .

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by panda00,

שלום, המחשב שלי נתקע לפתע וכל פעם כאשר אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל עם נורה אדומה דלוקה ב HDD. ניסיתי לנתק את הכרטיסי זיכרון והדיסקים והיא עדיין דולקת. אז ההשערה היא שכנראה הלוח M לא תקין. הלוח הנוכחי שלי הוא MSI 7592. אני לא מעוניינת להשקיע הרבה אבל רוצה שיעבוד כמו שצריך... מה ההמלצות לאחד חדש?.. אגב יש לי עליו 2 כרטיסי זיכרון של DDR 2 המעבד intel core 2 quad q8300 2.5 GHZ כרטיס מסך GTX560 TI 1G GIGABYTE

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.