עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אנשים... יש לי את המפרט הבא: מעבד - AMD athlon x2 3600+ לוח אם - abit kn9 ultra כרטיס מסך - gigabyte g-force 7600gt זכרון - 2 סטיקים של 512 מ"ב במהירות 667MHz של twinmos בזמן האחרון אני מרגיש שהזכרון לא מספיק יותר, ובגלל המחירים הנמוכים הייתי כבר רוצה לקנות 2 סטיקים של 2 ג'יגה במהירות 800MHz. הייתי רוצה לקבל המלצות לזכרונות טובים מ-KSP או -TMS. מה דעתכם על אלו: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik המתח שהם דורשים לא גבוה? צריך להגדיר משהו מיוחד בביוס? אגב... OC לא מתוכנן כרגע. תודה אנשים.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  2. אם אפשר גם לנמק, אז זה יהיה סבבה...

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  3. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הלוח הוא INTEL Black Canyon (925X) - GigaLan - DDR2 - mATX מבחינת כל התוספות שעליו, הוא מתאים בדיוק למה שאני צריך, המחיר גם מתאים. אבל האם הלוח הזה מתאים לOC של עוד 25 מגה הרץ לFSB? (במקום שיהיה 200, על 225) תודה

• 16 תגובות
    • 879 צפיות
  4. האם תהיו מעוניינים ברכישת מעבדי Coffee Lake חדשים עם יותר ליבות מכל מה שהיה זמין לצרכן הביתי הפשוט עד היום? לכתבה

5. Started by Screw_Master,

חבר שאל אותי היום מי הכי טוב לOC מבין הלוחות הבאים : ASUS P5B , DFI INFINITY FOR LGA 775\G , GIGABYTE GA-965P-DS4 , מקריאה מרובה פה בפורום , אני רואה שהDS4 , מה גם שINTEGRAL (האיש מאחורי מדור המפרטים המומלצים) המליץ עליו במפרט ל12,000 שקל למשחקים , אז בכלל אני כבר כמעט בטוח עליו , אבל , כן יש עוד "אבל" אחד , יש את העניין שהלוח ASUS P5B DELUXE (לא משתתף בבחירה , אז אל תתנו בבקשה הערות כמו "קח את הDELUXE וגמרנו , כי הוא פשוט יקר מדיי לפי מה שחבר שלי אומר , הוא רוצה לוח זול ואוברקלוקר טוב כמו הלוחות שציינתי למעלה) הוא סגנו של מלך האוברקלוק ASUS P5W DH DELUXE , והP5B הוא גרסא זולה של הP5B DELUXE אז בכלל אמור להיות טוב , ויש עוד ענייו אחד שגורם לי לפקפק בDS4 והוא העובדה שהצ'יפ…

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by pergola,

I just got today my new computer, but according to my CPU-Z its say i got 1200MHZ.. somtimes its change . dont know its wired somtimes the multiplayer is X6 somtimes X10. its supposed to be 12.5.. How can i change it..? soory about the english - i did mistake with the vista installation.

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by krabby,

..

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by Lethal_Acid,

אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד P4 2.6 או 2.8, אבל הם קצת יקרים מה שווה לזה מבחינת קניית AMD? האם בכלל שווה AMD? נ.ב זה לא ל O.C ולא שום דבר אינטרנט משחקים סרטים. תודה.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by Burkey,

שלום אני מנסה להוזיל עלויות של מחשב שאני מרכיב, ותהיתי האם קיימים הבדלי ביצועים משמעותיים בין זכורנות DDR3 בתדר 1600 לבין תדר 1333 ? החסכון הוא לא גדול, משהו כמו 100-150 ש"ח, זה שווה את זה ? באופן כללי, רציתי לשאול האם הגישה שלי נכונה, חשבתי להשקיע יותר על מעבד, כלומר לקחת את ה - i5 הכי טוב שיש מהסדרה החדשה (i7 נראה לי בזבוז כסף ביחס עלות / תועלת), עם 8GB זיכרון, ולא ללכת על מעבד i5 נחות יותר, עם 16GB זיכרון, וזאת מתוך הנחה שזיכרון יהיה ניתן גם בעוד שנתיים לשדרג, ואילו מעבד יהיה הרבה יותר קשה לשדרג (ואני אף פעם לא שדרגתי מעבד).

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  10. טוב אז דבר ראשון.. שאלה שמציקה לי הרבה זמן.. מה ההבדל בין זיכרון דואל צנל לזיכרון רגיל? בהנחה שהוא בידיוק אותו הדבר מבחינת כמות מהירות וכ'ו והשאלה השניה היא: איך קוראים למעבדי הליבה הכפולה של amd? מה זה סוג המעבד הזה: Opteron ומה סוגן המעבד הזה: Sempron מה ההבדל בין שניהם ומה הם משמשים?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  11. מה יותר משתלם וטוב בביצועי OC ומשחקים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8900 (1GB*4)OCZ DDR2 4096MB 800MHZ Gold Quad Kit Dual Channel CL 5-5-5-18 אחריות לכל החיים או http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4614 OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 X 2 אחריות שלוש שנים

• 13 תגובות
    • 879 צפיות
  12. בלינק המצורף יש השוואה של תוכנות 32bit לעומת המקבילות להן ב 64bit עבור מעבדים שונים(תחת windows xp 64bit). כפי שניתן לראות המעבר ל 64bit מביא לשיפור של עד יותר מ 100% !!!. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1959&page=24

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by dorian13,

שלום, לפי ההמלצה בפורום מפרטי מחשב הזמנתי את הלוח GA-EP43-DS3 בחנות נאמר לי שאין להם את הלוח הזה אך במקום זה יש להם את ה-P43-ES3G ושהם בידיוק אותו הדבר. שמתי לב שב-GA-EP43-DS3 יש 8 כניסות USB ובלוח השני רק 6 גם לגבי הכרטיס קול יש הבדל במספר הכניסות 6 ב-GA-EP43-DS3 לעומת 3 בלוח השני. כניסות ה-USB לא קריטי, אבל מה לגבי הכרטיס קול?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by singera,

יש ברשותי מעבד סלרון 633 שהלוח שלו נשרף מה דעתכם לגבי הלוח הזה??? מבחינת יציבות OC ופיצרים ויחסית למחיר??

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת, אני מתלבט בין 2 הלוחות האלה. אני מתכוון לעשות OC עם E6600 בשביל להגיע למערכת יציבה שתגיע כמה שיותר רחוק [בOC כמובן]. אני לא רוצה ל"התפשר" על DS3 3.3 או על כל לוח אחר בגלל סיבות משלי. אז איזה לוח טוב מביניהם לOC? ואיזה לוח מגיע עם יותר פיצ'רים? ואיזה מהם יותר כדאי בכללי? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  16. יש לי את לוח האם הזה - http://tw.giga-byte.com/english-web/products/ga6bxc.htm שתי שאלות : 1) האם פנטיום 3 מעל 600MHz יפעל בו והאם הוא תומך ב-133MHz FSB ? למרות שלפי המידע באתר יש תאימות, יש לי את גירסה 1.7 של הלוח ובספרות שלו רשום שזהו לוח לפנטיום 2 במהירות מקסימלית של 633MHz. שלחתי מייל לג'יגהבייט אך הם יחזירו תשובה רק בשבוע הבא כנראה. 2) האם כרטיסי מסך חדשים יחסית כמו Radeon 8500/9100 ו-GeForce3 יעבדו ? ידוע לי שהם יפעלו במוד AGPX2 שהוא המקסימלי שנתמך ע"י לוח האם, אבל השאלה היא האם הם יפעלו. אני שואל מאחר ומתח ההזנה של סלוט ה-AGP הזה הוא 3.3V ולא 1.5 או 0.8 וולט כמו בכרטיסים החדשים יותר. תודה על העזרה. *מצורפת תמונה של לוח האם

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  17. שלום לכולם, הקיץ מתגבר והטמפרטורה אצלי במארז עולה ועולה, בזמן מנוחה המעבד עומד על 72 אני רוצה קירור למעבד חרישי וקר ביותר - הבעיה שהמארז קטן יחסית, טרמלטק LANBOX ואני צריך קירור נמוך ככל האפשר. חשבתי על CNPS9500a CNPS8700 שניהם של זלמן והלהחליף את המשחה הטרמית למשהו איכותי יותר. כרגע הקירור הוא הקירור סטוק. אודה להמלצות

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  18. האם תכלאס ה2 יחידות יותר טוב? הוא שזה לא משנה? כי קניתי 2 יחידות של 2G אז הוא שנידפקתי הוא שיצא לי טוב? דרך הגב המחשב הוא למשחקים!!

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by ls10,

שלום לכולם, שמתי לב שלH87 יש יותר יציאות usb וחיבורי sata, ובנוסף יש לו תמיכה בraid וב rst . מישהו הבין למה הכוונה? במה זה יותר טוב? האם שווה את הכסף? אשמח לתשובה במהרה, לירון

20. ראיתי את זה בזאפ דוקא מצא חן בעיני. http://zap.co.il/model.asp?model_id=437719 אני מחפש משהו מהיר במחיר סביר שיריץ כל מה שצריך crysis vista וכו.שיהיה 2 GB אני מתכוון לקנות שתי יחידות שיהיה 4GB איזו חברה הכי אמינה וממומלצת.?

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by infernal goat,

שלום לכולם רכשתי מחשב מKSP עם הנתונים הבאים: מעבד AMD2800 64bit לוח אם מסוג epox 8HDA5J זיכרון של A-DATA DDR 400 512MB רציתי לשדרג את הזיכרון ולהוסיף עוד לפחות 512 מגה. חיפשתי באתר של KSP ולא מצאתי עוד זיכרונות של A DATA. האם אפשר לשלב זכרונות שונים במפרט הזה? אם כן, איזה חברה ויאזה זיכרון? אם לא, האם אפשר להתאים זיכרון מסוג אחר ללוח אם הנתון? חשוב לציין שהלוח אם תומך בdual ddr והייתי רוצה לנצל את אפשרות הזאת. תודה!

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by someone,

האם כבר קיימים בשוק לוחות כאלה למכירה? ואם יש, האם הגיעו כבר לארץ ?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  23. יש זכרונות שרושמים 2 גיגה, 2x1024mb כמה מחירים : PQI 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) 3-4-4-8 דגם: PQI3200-2048DB 970NIS NOA 1GB Kingstone CL 3 430 NIS - 'new price" 1GB Kingstone CL 3 460 NIS - "tronics" 1GB PQI CL 3 - 455 NIS NOA COMPUTERS 2*1GB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 - 970 NIS G.Skill DDR 400MHZ PC3200 2048MB DUAL CHANNEL CL3 - 1000NIS GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2.5-3-3-6 DUAL CHANNEL - 1030NIS NOA COMPUTER אם אני רוצה שני גיגה במחשב, האם כדאי לקנות רק חבילה של 2x1024 או שאני יכול לקנות שני 1024 (מאותה חנות ומאותו סוג) האם יש הבדל בכלל? כרגע יש לי 2x256MB 400MHZ SS לא זוכר את שם החברה. עם תזמונים 2.5-3-3-8 הזכרונות של GSKILL לעיל עולים 1030 ש"ח, עם תזמונים שמתא…

24. גיליתי לא מיזמן ששימוש ב FIREFOX מעמץ את המעבד יותר משימוש ב IE ובגלל זה המעבד יותר חם ב 2-3 מעלות באט שימוש ב FF , מישהו עוד הבחין בקטע הזה?

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  25. האם כדאי לי לקנות זכרון 1600Mhz CL9, או לקנות זכרון יותר איטי עם פחות latency (יש לזה מילה בעברית..? 8) )? שימו לב שאני מתכוון לעשות OC למעבד ואולי לזכרונות (כדאי בכלל..?) 2. אם אני קונה זכרון במהירות 1600, ועם צלעות קירור, לאיזה OC אני אוכל להגיע מבלי להעלות מתח? 3. שמעתי שאם אני עושה OC למעבד, אני צריך לקנות זכרון עם מהירות גבוהה. האם זה באמת יכול ליצור צוואר בקבוק למעבד? ואיזו מהירות תספיק למעבד 3570K מומהר?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים