עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה נמצא בסל הקניות הסר כמות מוצר\ים כולל Intel Pentium 4 #630J -Bit 3.0GHz Socket 775 FSB800 2Mb 64-bit Box ¤ GEIL DDR 2 533 1Gb 3 Year Warranty ¤ Western Digital Caviar® SE WD800JD 80 GB 7200 RPM Serial ATA 8 MB Buffer, 3 Years Warranty ¤ אם יש לך המלצה לזיכרון אחר של ג'יגה אז תגידו זה יכול לעזור תודה...

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  2. שלום שלום, לפני מספר חודשים רכשתי מחשב מרשת גדולה (לא יודע אם מותר לציין שמות). זה המפרט: http://www.ufu.co.il/files/dbtdqqw965vosod6a0e5.jpg שימושים עריכה גראפית:photoshop,illustrator,flash,dreamweaver ותכנות: Visuall studio. מערכת הפעלה מסוג 32bit Window7 שאלתי היא: 1. יש לי זכרון של 2gb*2 (סלוט 2 ו-4) ,( pc3-10700(667mhz של קינגסטון. אני רוצה להגדיל את הזכרון ל-8gb - לא ברור למה לא הציעו לי את זה בחנות...?! האם מומלץ לקנות 2*2gb (סה"כ 8gb) או להחליף ל 4gb*2 (סה"כ 8gb) ? מבחינת ביצועי המחשב (הבדלי המחיר לא משמעותיים). 2. האם עלי לבצע שינויים נוספים לאחר מכן. כגון החלפת המאוורר (לא יודע בדיוק איזה יש לי כרגע) או שינויים נוספים? 3. האם התקנת הזכרון היא פעולה פשו…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by בני סלע,

היתי רוצה לדעת האם קיים לוח אם שתומך גם ב- AGP וגם ב- PCI-E גם ב DDR וגם ב DDRII ? לא משנה לאיזה מעבד. והאים בכלל כדאי לקנות לוח כזה? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by iakovl,

אני מחליף את הלוח אם MSI שלי ואני רוצה לדעת על איזה לוחות אם כדאי לי ללכת. אני מבקש לתת שם חברה ודגם.

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  5. בלינק המצורף יש השוואה של תוכנות 32bit לעומת המקבילות להן ב 64bit עבור מעבדים שונים(תחת windows xp 64bit). כפי שניתן לראות המעבר ל 64bit מביא לשיפור של עד יותר מ 100% !!!. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1959&page=24

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  6. כאמור, התקנתי עוד 8 ג'יגה זיכרון מעבר ל8 שהיו לי במחשב ASUS N550JV-CM049H. האם לאחר ההתקנה צריך להגדיר משהו במחשב? איפה אני אמור להרגיש את הביצועים של ה16 ג'יגה לעומת ה8 שהיה לי?

7. סתם מעניין אותי לדעת מה המעבד החזק ביותר מהסדרה הזאת. האם זה QUAD או ש-DUO?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  8. שלום, הגעתי לפורום בזכות המדריך הנהדר(!) להרכבת מפרט מחשב, שפורסם ע"י YairZ. אפשר לראות שאני בתהליך הרכבת מפרט, שאותו אני רוצה לעשות לבד כדי ללמוד ולהבין. לפי המדריך התחלתי עם המעבד, וכמו שכתוב - מנסה לבצע "קנייה חכמה" ולא ישר להתלהב מהמילים והפיצ'רים שמוצעים לכל מעבד. המעבד שהתחלתי איתו הוא i3-3220T. הסיבה היחידה שדווקא עם זה בגלל המחיר והעובדה שהזולים יותר היו dual core, שלפי מה שאני מבין הם ישנים יותר טכנולוגית. מעבר לכאן אני מתקשה להסיק מה-benchmarks מה כדאי. לדוגמא עשיתי את טבלת ההשוואות ה=on∏[6003]=on∏[5771]=on"]זאת, שמשווה בין המעבדים: i3-3220T (המעבד שבחרתי) i3-3240T (סקרן לגביו, כמה הוא שונה ממה שבחרתי) i5-750 (המעבד הישן שלי, קניתי לפני 3 שנים) אני מבין מה…

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  9. תיעוד רשמי באתר יצרנית ה-PC השנייה הגדולה בשוק מעניק לנו הצצה ראשון לדור החדש של מחשבי חלונות ניידים, יעילים ומקוונים לכתבה

10. Started by singera,

יש ברשותי מעבד סלרון 633 שהלוח שלו נשרף מה דעתכם לגבי הלוח הזה??? מבחינת יציבות OC ופיצרים ויחסית למחיר??

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by kondson,

סליחה על הבורות מה זה NFORCE2 התכוונתי לשאול האם זה סוג של ביוס? האם כרטיס מסך???? ובמה זה טוב לעומת דברים דומים?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by forumate,

איזה מלוחות האם כדאי לקנות בשביל Ryzen 3 2200g? Asus TUF B450M-Plus: https://www.amazon.com/TUF-Gaming-Motherboard-Ryzen-B450M-Plus/dp/B07FKV3TVF/ref=sr_1_13?keywords=b450&qid=1578319618&sr=8-13 או ASRock B450M PRO4: https://www.amazon.com/ASRock-MicroATX-Motherboard-B450M-PRO4/dp/B07FVYKFXF/ref=sr_1_3?keywords=b450m+pro4&qid=1578320220&sr=8-3 או שיש לכם הצעה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by Carlito,

טוב אז ככה יש לי כמה שאלות חשומות מאוד והייתי שמח אם אפשר למצוא מצדכם תשובות א. מה זה כל ה-90nm, 130nm וכו' של המעבדים.. מה זה אומר?? ב. שאלה בקשר לזכרונות מה זה התיזמונים של הזכרונות? מה זה משפר? מה זה נותר? ומה זה ה-CL2, CL3 בזיכרונות ממש תודה לכל מי שירחיב קצת... נ.ב. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום אז אל תציאו לי תודה

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  14. שלום רב, ברצוני להתייעץ לגבי השתדרגות לשני מעבדים שלא הצלחתי להחליט בינהם התכונות שאני מחפש: *אוברקלוק בינוני-גבוה-ברמה עיקרית *יכולות במשחקים עתירי FPS-ברמה עיקרית *עריכה גרפית (PHOTOSHOP וכו')-ברמה בסיסית *עריכת וידאו ברמה בסיסית יש לי מחיר ממש טוב לגבי שני המעבדים הללו ובשדרוג עם ה8400 מחיר תוספת ממש קליל אז איזה מעבד טוב יותר ליכולות OC ומשחקים..והאם ההבדל בין הQ9550 לQX ממשי/מורגש?? דבר נוסף שארצה לשאול עליו מהו המעבד היותר משתלם וטוב..על ציפפסט X38 וקירור TRUE 120 BLACK,ומהו ההבדל בין הREVISIONS (SWLAN )

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by lipa,

ולי יש חתולים השפן הקטן שכח לסגור ...................... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3271587,00.html

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  16. יש לי את לוח האם הזה - http://tw.giga-byte.com/english-web/products/ga6bxc.htm שתי שאלות : 1) האם פנטיום 3 מעל 600MHz יפעל בו והאם הוא תומך ב-133MHz FSB ? למרות שלפי המידע באתר יש תאימות, יש לי את גירסה 1.7 של הלוח ובספרות שלו רשום שזהו לוח לפנטיום 2 במהירות מקסימלית של 633MHz. שלחתי מייל לג'יגהבייט אך הם יחזירו תשובה רק בשבוע הבא כנראה. 2) האם כרטיסי מסך חדשים יחסית כמו Radeon 8500/9100 ו-GeForce3 יעבדו ? ידוע לי שהם יפעלו במוד AGPX2 שהוא המקסימלי שנתמך ע"י לוח האם, אבל השאלה היא האם הם יפעלו. אני שואל מאחר ומתח ההזנה של סלוט ה-AGP הזה הוא 3.3V ולא 1.5 או 0.8 וולט כמו בכרטיסים החדשים יותר. תודה על העזרה. *מצורפת תמונה של לוח האם

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by shai82,

אני מתלבט בין GIGABYTE ‏945P-S3 , ‏965P-S3 INTEL DG965RYCK וABIT IB9 תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by ls10,

שלום לכולם, שמתי לב שלH87 יש יותר יציאות usb וחיבורי sata, ובנוסף יש לו תמיכה בraid וב rst . מישהו הבין למה הכוונה? במה זה יותר טוב? האם שווה את הכסף? אשמח לתשובה במהרה, לירון

19. מחפש המלצה למעבד לוח אם וזיכרון עד 500 ש"ח המחשב ישמש לעבודה משרדית גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by mosl,

יש לי מחשב ישן (דול קור מלפני 4 שנים בערך ) החלטתי לשדרג הספק שלי חדש יחסית והכרטיס מסך חדש את המארז אין לי באמת סיבה להחליף והארד דיסק ישאר ואני אוסיף ssd , השימוש שלי במחשב בעיקר סרטים גלישה והורדות וטיפה עבודה . נראה לי שאני אלך על i5 4570 , ובלוחאם אני חייב עזרה - אני חייב יציאה אופטית אוו קוקסיאלית לאודיו , מעדיף כמה שיותר יציאות USB 3 ואשמח להמלצה על זכרונות מאמין שאני אקנה ssd 250 של סמסונג אשמח לעזרה והמלצות אני לא נעול על שום דבר

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by סלרי,

שלום! לאחר שקניית המחשב החדש נדחה בחודש וחצי בעקבות קניית מסך חדש. החלטתי לקנות מחשב חדש והפעם מבוסס AMD. לאחר שבחירת רוב החלקים הסתיימה. אני רק צריך לחפש לוח חדש ונחמד. הדרישות: 1.שיהיה לוח יציב 2.פשוט,נוח לעבודה 3.טוב מאוד באוברקלוקינג תזכרו שהסעיף ה3 מאוד חשוב נ.ב: ישודך ללוח אטלון 2400 והתקציב ללוח יכול להגיע גם ל1000 אם הלוח שווה את זה. תודה רבה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  22. שימוש במעבדי ה-Xeon העדכניים ביותר של אינטל ובעוד מספר אמצעי חומרה מחוד החנית של השוק מאפשרים לחברה האמריקאית להציע תחנות עבודה מדהימות לכתבה

23. איזה מעבד כדאי לקנות בסכום כסף מסויים (קבוע). מעבד של VIA או מעבד סלרון? מדוע? נ.ב. השאלה התעוררה משום שראיתי שמחשב עם מעבד C3 2000+ ,VIA ,עולה 900 ש"ח. וב- KSP מחשב עם מעבד סלרון 2.66 עולה גם 900 ש"ח. אז התעניינתי על מה כדאי ללכת. כלומר, יחסית לחברה לא מוכרת נראה שהמעבדים של VIA יותר יקרים משל אינטל (סלרון)? אשמח אם תעשו קצת סדר בבלאגן. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by itsik1231995,

בעקבות הבעיה הזות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455895.0 ועוד בעיות שצצות במחשב שלי אני צריך לוח אם חדש כי כנראה הבעיה היא במגאים של הלוח אם לכבל (הלוח אם זה P6NGM-FU MSI) תושבת המעבד שלי היא 775 (המעבד זה Q6600) אני צריך לוח אם שהיתמוך ב 7.1 ערוצים רצוי אחד שהדרייבר שלו זה של רייאלטק ושיש לו 6 חיבורי מיני PL צריך שיהיה לפחות חריץ אחד של PLIE2 16X בשביל הכרטיס מסך HD4850 רצוי שיהיה עוד חריץ לכרטיס מסך בשביל שידרוג עתידי למרות שלא כדאי בגלל שלכרטיס הנוכחי יש רק 512MB וזה יגביל ובטח יהיה יותר משתלם איזה כרטיס יחיד חזק מאשר עוד HD4850 ... במחשב יש רק שני כוננים כך שלא צריך הרבה SATA אבל כדאי שיהיה בשביל העתיד ...(שיהיה משהוא כמו 6+-) ושזה לא יפרע לכר…

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by The-Magician,

אני מנסה להוסיף זיכרון 256RAM בחריץ השני, או שיש ציפצוף או שהמסך לא עולה בכלל [אני על 256 עכשיו ואני רוצה 512]

• 2 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים