מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי אתמול מנועה את ה PK ואחרי כמה שעות אמרתי להם שיחליפו לי לה HK השאלה מה יותר טוב מבניהם ? ולמה אני לא מוצא את ה HK באתר שלהם http://www.gskill.de/indexen.html ?
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עדכנתי בעזרת התוכנה @BIOS לF11 . המחשב נדלק ומציג שהביוס הוא F11 ואכן נוספו מלא אפשריות חדשות בעיקר לאובר. שהחלונות עולים אני מדליק CPUZ ושאר ירקות והוא מזהה אותו בתור F2 למה? אייך לעשות שיזהה נכון?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם 2* 512MB של זכרונות מסוג .WINBOND 3200 BH-5 כמובן שאני עובד במצב של DUAL DDR. 1. רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף רק סטיק אחד של 512 ועדיין לשמור על הDAUL DDR, או שDUAL DDR עובד רק בזוגות? 2. ואם אני חייב להוסיף עוד זוג, אז זה חיב להיות מאותו נפח ואותו סוג/צ'יפ? או שכל זכרון במהירות 3200 יעשה את העבודה? מה המלצתכם לשדרוג זכרונות לא יקרים שיתאימו לאלה שיש לי היום? עקרונית הייתי שמח לא להשתולל כספית ופשוט רק להוסיף סטיק אחד של 512, אבל יש לי הרגשה שזה יבטל את הDUAL DDR, ואולי רק יפחית את הביצועים.
-
- 15 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. בכדי להפעיל תכונה ישנה מאוד ללימודים אני התקנתי XP MODE על 7. בעת ההתקנה נאמר לי שאני צריך להפעיל את אופצית הוירטואליזציה של המעבד בביוס רק כשאני רוצה להשתמש בה ואחכ לכבות, מודע זה? האם זה פוגע בביצועים / סכנה לפריצה / יציבות ? כדאי לכבות או שזה עוד מעיין כיסוי תחת שאולי משהו לא יעבוד.. ובפועל אין שום בעיה עם זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח שתומך ,מחשב מלפני 3 שנים ובהעלה של המחשב זה מראה לי שהוא פועל על בודדת. הזכרונות נמצאים על אותו הצבע בלוח... מה לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לעשות OC קטן למעבד שלי AMD 3000+. הלוח אם : Gigabyte GA-K8NMF-9 . אני לא יודע למה אני לא מוצא הגדרות של OC . משהוא יודע למה ?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, שמתי לב באחד הריסטים שעשיתי כי כתוב (אם אני מבטל את הLOGO שאני אוהב) "memeory on one channel mode",עכשיו כל 2GB יושב על סלוט בצבע אחר , אולי יש הגדרה שאני צריך לשנות ? אם כן לא מצאתי , מישהו מכיר ? אה והם אחד ליד השני
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ניסיתי לפרק את המעבד מהלוח אם, המעבד נדבק לגוף קירור, וכשניסיתי להוציא את הגוף קירור , המעבד יצא איתו ... ולקח לי זמן לשחרר את המעבד מהגוף קירור. המשחה שהשתמשתי בזמנו היא Arctic Cooling איך מונעים מהמעבד לא להידפק ככה? ואם נדבק איזה טכניקות יש לשיחרור? תודה
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם מעבד דואל קור פנרין (45nm) של אינטל (לא זוכר איזה בדיוק), ו-2 ג'יגה זכרון RAM. בדרך כלל אני אוהב להשאיר עשרות (ואפילו מאות) חלונות אינטרנט פתוחים (אני לא מצליח להגמל ולסגור אותם - עוד מישהו עובד ככה?), וראיתי שהדפדפן (firefox 3.5) מגיע לניצול זכרון של מעל ג'יגה. שאלתי היא - האם כדאי לי להוסיף זכרון (מ-2 ג'יגה ל-4) בכדי שאוכל להמשיך להשאיר עשרות חלונות פתוחים כמו שאני רגיל? או שעדיף שפשוט אגדיר עוד זכרון וירטואלי ? אם כדאי לי להוסיף זכרון RAM, מה כדאי להוסיף- 1 ג'יגה? 2 ג'יגה בסטיק אחד או בשניים?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
קראתי בפורמים שהלוח של אפוקס הוא פצצות אבל שגם הלוחות של ABIT הם הכי טובים ל OC בסוף לקחתי את האפוקס (אני מתכנן OC רצחני) זה בסדר ?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם הזה - http://tw.giga-byte.com/english-web/products/ga6bxc.htm שתי שאלות : 1) האם פנטיום 3 מעל 600MHz יפעל בו והאם הוא תומך ב-133MHz FSB ? למרות שלפי המידע באתר יש תאימות, יש לי את גירסה 1.7 של הלוח ובספרות שלו רשום שזהו לוח לפנטיום 2 במהירות מקסימלית של 633MHz. שלחתי מייל לג'יגהבייט אך הם יחזירו תשובה רק בשבוע הבא כנראה. 2) האם כרטיסי מסך חדשים יחסית כמו Radeon 8500/9100 ו-GeForce3 יעבדו ? ידוע לי שהם יפעלו במוד AGPX2 שהוא המקסימלי שנתמך ע"י לוח האם, אבל השאלה היא האם הם יפעלו. אני שואל מאחר ומתח ההזנה של סלוט ה-AGP הזה הוא 3.3V ולא 1.5 או 0.8 וולט כמו בכרטיסים החדשים יותר. תודה על העזרה. *מצורפת תמונה של לוח האם
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני עומד לבנות מחשב SOCKET 939 ואני דיי מתלבט לגבי הזכרונות, האם לקנות זכרונות טובים ל-OC או רגילים נניח שאני אעשה OC נורמלי, אפילו שמרני - יש למישהו הערכה כמה שיפור בביצועים (באחוזים) אני יכול לקבל? תודה
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עידכנתי את הביוס ללוח אם NF7 דרך התוכנה FLASH MENU 1.33 ביחד עם הביוס המקורי של ABIT. לאחר שהעידכון הסתיים המחשב ביקש RESTART ומאז המחשב לא מדליק את המסך. ניסיתי לאפס את הביוס - לא עזר. יש אולי דרך כלשהי בכל זאת לגרום לו לפעול?! כי אין לי כוח\כסף\זמן להתחיל לשלוח את הלוח לחנות ולחכות עד שהם יחזירו אחד חדש. :-\
-
- 13 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אתמול התחלתי לעשות OC, ובכמה פעמים כשהעלתי למכפלה גבוהה שמעתי צפצופים, והיו שתי סוגים- 1. צפצופים כמו סירנה, עם קולות שונים 2. צפצוץ בקול אחיד שחוזר על עצמו כל שניה. מה מסמל כל צפצוף?
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
התקנתי זכרון 256SDRAM 100MHZ והמחשב מזהה רק 128 יש לי לוח אם אסוס P3 מה ניתן לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
שלום! לאחר שקניית המחשב החדש נדחה בחודש וחצי בעקבות קניית מסך חדש. החלטתי לקנות מחשב חדש והפעם מבוסס AMD. לאחר שבחירת רוב החלקים הסתיימה. אני רק צריך לחפש לוח חדש ונחמד. הדרישות: 1.שיהיה לוח יציב 2.פשוט,נוח לעבודה 3.טוב מאוד באוברקלוקינג תזכרו שהסעיף ה3 מאוד חשוב נ.ב: ישודך ללוח אטלון 2400 והתקציב ללוח יכול להגיע גם ל1000 אם הלוח שווה את זה. תודה רבה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שמעתי שיש לו בעייה עם האורך של הכ. מסך.... יש לי INNO3D GF3 TI200 .צפוייה בעייה? ומה שמעתי שצריך לעשות לו עדכוני BIOS בשביל שהוא יעבוד נורמלי... אני כבר חושב לקחת במקומו את ה LEADTEK
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
למרות שאת הספק אני קונה בארץ.... האם צריך לכוון מתח מיוחד או שזה יעבוד סטנדרטי
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי הוספתי SAMSUNG 256 MEG PC2700 שהצטרפו ל CRUCIAL 256 MEG PC2100 התקנתי את הזכרון והמחשב עלה בלי בעיות הזכרונות עובדים על CAS2 ועל 266MHZ כי זה המקסימום שהלוח שלי תומך. עכשיו בדקתי בסנדרה ורשום שיש 512 מגה מותקן אבל בTASK MANAGER רשום שיש לי רק 256 מגה מה לא בסדר פה? חשוב לציין שניסיתי להליף בין הסלוטים אך עדיין מזוהה רק 256 מגה כלומר סוג אחד של סטיק ניסיתי גם להפעיל את הסמסונג לבד והמחשב עלה אני חושב שפשוט יש בעיית תאימות בין הזכרונות מה אתם אומרים להחליף את הסמסונג בזכרון PC2100?
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לדעת אם הזכרון שאני קונה או גנרי'ק או מהסוג היותר טוב(איך קוראים לו ???) רציתי לדעת אם יש הבדלים במחירים כי אם יש האם הם שווים מיבחינת עלות/ביצועים על זכרון הגנרי'ק ???
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
מה עדיף EPOX 8K35A2 או GIGABYTE 7VRXP REV2 ל GIGABYTE יש DUAL BIOS ו- כרטיס רשת מובנה!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הלוח הזה שווה משהו :} תודה :}
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-