עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת, אני מתלבט בין 2 הלוחות האלה. אני מתכוון לעשות OC עם E6600 בשביל להגיע למערכת יציבה שתגיע כמה שיותר רחוק [בOC כמובן]. אני לא רוצה ל"התפשר" על DS3 3.3 או על כל לוח אחר בגלל סיבות משלי. אז איזה לוח טוב מביניהם לOC? ואיזה לוח מגיע עם יותר פיצ'רים? ואיזה מהם יותר כדאי בכללי? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  2. http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/core2duo-memory-guide.html

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  3. ראיתי את זה בזאפ דוקא מצא חן בעיני. http://zap.co.il/model.asp?model_id=437719 אני מחפש משהו מהיר במחיר סביר שיריץ כל מה שצריך crysis vista וכו.שיהיה 2 GB אני מתכוון לקנות שתי יחידות שיהיה 4GB איזו חברה הכי אמינה וממומלצת.?

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by icebreak,

לפני כמה ימים INTEL הגיבה לתביעה/טענות שחברת AMD הציגה לפני מספר שבועות שכללו בין היתר האשמות לגבי התנהגות מונופוליסטית ומניעת תחרות, וגם בתחום התוכנה יצירת קומפיילרים שבכוונה לא יעבדו טוב על מחשבי AMD... http://www.nytimes.com/2005/09/02/technology/02chip.html?ex=1283313600&en=f4ed18cb1c83f46b&ei=5088&partner=rssnyt&emc=rss כמובן ש INTEL דוחה מכל וכל את ההאשמות ואומרת שכל הבעיות של AMD, זה בגלל הצעדים שהחברה עצמה נקטה... בכל מקרה, התיק צפוי לקחת מספר שנים כדי להגיע לפתרון..

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  5. כמובטח, אינטל משיקה היום רשמית את מעבדי Core-X של סדרת 10000 הידועה 10th Gen Core-X. סדרה זאת מביאה בעיקר הנחה גדולה למעוניינים באקסטרים לכתבה

6. שלום. אני מתלבט ביני לבין עצמי מה קורה למערך או מנגנון הטורבו כאשר מעלים את המכפלה באופן ידני במעבדי ה Sandy Bridge. האם בעצם העלאת המכפלה משמעה העלאת אותה נקודה מקסימלית שמנגנון הטורבו שואף אליה? או שמא בכלל בשינוי המכפלה יש ביטול אוטומאטי של מנגנון הטורבו? מבלבל

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by ROTEMan,

היה לי שתי זכרונות של ddr במהירות של 400mhz .. ניקיתי את החשב וכשבאתי להחזיר את הזכורנות לא הצלחתי והפעלתי כוח ..,יותר מדי כך ששברתי את אחד הקליפסים הלבנים ורק אחר כך הבנתי ששמתי הפוך.. יש לי רק שתי סלוטים אז עכשיו מחובר אצלי רק אחד של 512 .. מה לעשות? יש פיתרון לתקן או שאם אני רוצה 1 גיגה זה רק לקנות סטייק של גיגה? או שכבר אני ישאר עם ה512?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by גילST,

הכוונה היא להשתמש בשני סטיקים של זיכרון שהם של אותו יצרן (CORSAIR), אותה מהירות 400Mhz ואותם תיזמונים... אך הנפח שונה. סטיק אחד הוא של 512Mb והשני רק 256Mb האם ה dual channel DDR יעבוד בצורה הזאת או שחייבים ששני הסטיקים יהיו גם באותו הנפח ?

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by boy toy,

יש לי סטיק אחד של Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11. אני מעוניין לקנות סטיק נוסף של 8GB, אך אין באפשרותי לקנות את אותו הדגם משום שאין אותו בחנויות הקרובות לביתי, לכן אני נאלץ לקנות סטיק של חברה אחרת. אילו חברות מומלצות? יש סטיקים שעולים 350 ויש כאלה שעולים 500, מה ההבדלים ביניהם? (בהנחה שהנתונים זהים, לפחות במבט ראשוני).

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  10. שלום לכולם , אני מזמין בקרוב AMD 64BIT 3400 ולוח אם. עשיתי חיפוש וראיתי שהלוח הזה מומלץ פה בפורום : http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8kda3.htm הוא עולה 620 שקל ב KSP . רציתי לדעת אם יש לכם אופצייה טובה יותר בטווח מחיר שלו או גג 700 שקל. ( כמובן בעל צ'יפסט של NFORCE3 ) נ.ב , שאלה אחרונה - לגבי המעבד.. ביררתי בלא מעט חנויות וקצת קשה להשיג את המעבד בגירסת ה CLAWHAMMER עם ה 1 מגה קאש שהבנתי מכם שהוא עדיף. את ה NEWCASTLE אני יכול לקבל כבר מחר. ל CLAW אני צריך לחכות עכשיו איזה שבועיים אתם ממליצים לחכות או שאני יכול להיות רגוע עם NEWCASTLE ? תודה .

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by efee123,

אתחיל ואומר שאיני מבין גדול במחשבים. אני מעוניין לקנות מחשב עם לוח GIGABYTE P55-USB3 s1156. רציתי לדעת איך הלוח הנ"ל? המחשב מיועד בעיקר למשחקים, פוטושופ, ושימושים בייתים . ואיזה יציאות יש לו? דבר נוסף הוא לגבי הזכרונות, האם ההבדל בין ה 1333 ל- 1600 הוא מורגש? יש לציין שאין כזה הפרש במחיר ביניהם! והלוח תואם עד 2200 נכון? שאלה אחרונה, המארז v5 מתאים ללוח מבחינת היציאות? ומבחינת קירור? תודה וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  12. אם אפשר גם לנמק, אז זה יהיה סבבה...

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  13. לא יודע מאיפה, לא יודע איך, אבל הם מחזיקים אותו . . . Asus P5E3 Premium/Wifi@N Intel X48 (Socket 775) PCI-Express DDR3 Motherboard http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MB-262-AS&groupid=701&catid=5&subcat=1050 מה אתם אומרים, זה המלך שהיה שווה לחכות לו ?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  14. היי, אני הרבה זמן לא התעסקתי במפרטים אבל במעבדה שאני עובד בה צריכים לקנות מחשב עוצמתי יחסית לצוכרי מחקר. השימוש: MATLAB בשילוב עם LABVIEW לצורך data acquisition מכל מיני מקורות ועיבודו בזמן-אמת (חיבור USB לצורך העניין). כמו כן, במקביל, נדרשים ביצועים טובים בהקלטה והצגה בו-זמנית של סרטים באיכות 1080P. בסה"כ מדובר בצורך דיי מגוון שצריך לפעול בזמן אמת ואני קצת מתקשה לאתר את השלשה האולטימטיבית למשימה הזאת. חשבתי לכיוון של XEON או 6800K לפחות, עם 32GB RAM. בנוגע לכרטיס מסך, אז נצטרך PCIE לחיבור של משהו שתומך בCUDA. זה גם שאלה פתוחה. מגבלת התקציב היא באיזור האלפי שקלים, כלומר רצוי שלא נגיע ל-8K. עזרתכם תתקבל בברכה!

15. האם זהו נזק פיזי ודאי או שיכול להיות שהממצאים הם תוצאה של עבודה של 10 שעות רצוף ושהזכרונות בעצם תקינים? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by efi1924,

שלום יש לי לוח אם בדגם MAXIMUS VIII HERO Z170 לא אוכל לעבור לחלונות 11. בבדיקה חומרה של מיקרוסופט אומר שמעבד לא ניתמך וגם אין לי בלוח אם TPM 2.0 מובנה. וגם לא יכול להחליף מעבד יותר גבוהה וחדש שמתאים ללוח אם שלי וגם חלונות 11. אני בדקתי בחיפוש גוגל מעבד חדש דגם יותר גבוה . ולא קיים מעבד חדש יותר שמתאים ללוח אם שלי. אני חשבתי לימכור רק לוח אם ומעבד וזיכרון. אבל יש בעיה. בלוח אם בזיכרון נישמר רישיון Windows 10 Pro שלי. אני לא רוצה לימכור למישהו אחר ויתקין בבית שלו על הרישיון שלי. איך מחליפים בזיכרון בלוח אם רישיון Win 10 Pro אחר? מישהו יכול לתת לי מספר רישיון Win 10 Pro אחר ולהחליף מספר רישיון בזיכרון. ככה בלוח אם לא נישמר רישיון מקורי שלי…

17. Started by joni69,

אם יש מחשב נייד עם שני סלוטים לזיכרון ראם ואחד כבר מגיע עם 2GB ראם מסוג DDR3-1066/PC3-8500 אם אני רוצה להוסיף עוד זיכרון נוסף כזה של 2GB אני חייב שזה יהיה אותו השבב בדיוק או שאפשר להביא משהו עם נתונים זהים אבל מחברה אחרת השמח להסבר תודה !

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by ron533,

לאחר מספר שאלות בפורום אני מתלבט בין 2 לוחות אם : ASUS P5KC צ'יפסט P35 מול P5Q עם צ'יפסט P45. אני לא בטוח מה יתן לי הצ'יפסט החדש יותר? מהם ההבדלים שצריכים לעניין אותי בתור אחד שבונה מחשב למשחקים, לא בטוח שאעשה O.C. בכלל , והמעבד יהיה Q9450. ללוח P5KC יש אפשרות גם ל DDR2 וגם ל DDR3 בעתיד כשירדו המחירים, יש מספיק חריצי זכרון ו PCI לכרטיסים שאני רוצה, כך שעל פניו הוא לוח מוצלח עם אפשרויות שדרוג ו"משיכת זמן" עד שאאלץ לשדרגו לגמרי. יש לו חסרונות של ממש שידוע עליהם? בייחוד מול ה P5Q? *בעקרון אני לא מתכוון לשים 2 כרטיסי מסך יחד, אבל נניח שכן, האם לוח שהוא תומך ב X-FIRE של ATI יגביל אותו ב SLI של כרטיסי NVIDIA? זה אמור להוות שיקול בבחירת כרטיס המסך והשילוב עם הלוח?? (כרגע אני מת…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  19. Started by demonshlomo,

מה זה הAUX IN הזה שיש לי על הלוח???? לא צריך מגילה רק הסבר קצר! תודה!

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  20. מה יותר משתלם וטוב בביצועי OC ומשחקים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8900 (1GB*4)OCZ DDR2 4096MB 800MHZ Gold Quad Kit Dual Channel CL 5-5-5-18 אחריות לכל החיים או http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4614 OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 X 2 אחריות שלוש שנים

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by s7rmt,

יש לי כמה שאלות מי שהוא יכול לעזור לי? מה ההבדל בין USB ל USB2 כאילו מה חדש בו? מה שונה באיזו שנה/תאריך זה יצא.... ואם כל כניסה של USB שיש לי במחשב תומכת גם בUSB2? שאלה נוספת בקשר לזיכרון DDR המ ההבדל שבין הזיכרון RAM הרגיל לבין DDR? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by eXaLT,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד amd 2800+ וכרטיס מסך ATI Radeon 9600pro! איזה לוח אם הכי מתאים? תודה מראש, eXaLT

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by zxor,

אני לא מתכוון לקנות אחד מהם, יש לי אותם פשוט ואני רוצה לדעת מה יותר טוב כדי לדעת מה לשים במחשב. 1. Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz (אני יודע שאין הרבה פרטים, אבל זה מה שהמחשב שלי נותן, זה מחובר למחשב) 2. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8J8 2.66GHz/1M/533 3. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8ZH 2.66GHz/2M/533 אשמח לקבל תשובה, תודה!

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  24. היום אני בדיוק בא להזמין את הABIT IS7 ופתאום אני רואה את שבחודש הבא הצ'יפסטים 865 ו875 יתמכו רשמית במעבדי הפרסקוט העתידיים לבוא! השאלה שלי זה מתי (בערך) אוכל להזמין מישראל לוח שתומך במעבדי הפרסקוט (ולקבל אחד כזה) בהנחה שבראשון לספטמבר כבר יהיו לוחות כאלו מחוץ לארץ? ושאלה נוספת, מהם ההבדלים בין הצ'יפסטים 865 ו875 חוץ מהPAT שכנראה עדיין אפשרי ב865 והמחיר המופקע? (קיימים בכלל?) עריכה: הכותרת שונתה.

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  25. https://www.amd.com/en/corporate/innovations#event-worlds-first-x86-based-64-bit-processor https://www.pcgamer.com/amd-reflects-on-50-years-of-cpu-design-as-it-readies-new-ryzen-processors/

דיונים חדשים בפורומים