עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sharon16,

שלום, מישהו יודע מהיא צריכת החשמל של ה Q6600 מול ה E6750? ומי משנייהם עדיף לעבודה של 24/7?

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by ambc,

שלום לעוזרים ברצוני לשדרג מעבד וזכרונות. האם כדאי לי ? לאיזה מעבד וזכרונות הייתם ממליצים ? פרופיל המחשב שלי קיים ! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  3. AMD מאשרת כי מעבדי ה-Carrizo החדשים שלה יוצעו אך ורק בגירסאות BGA מולחמות, ולמעשה יתחרו ראש בראש במשפחת שבבי ה-U הניידים של צ\'יפזילה. קרב אבוד מראש או תחילתו של מפנה עבור היצרנית באדום? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  4. Started by elioz.edri,

היי כולם אז ככה אני ממש נמצא בנקודה שאני לא מבין טוטאלית איך בעצם ה-I7 עובד כל אחד אומר לי דברים שונים לגמרי.. אז אני מבקש אם אתם יכולים לתת לי הסבר מפורט שמסביר בעצם איך ה-I7 עובד עם כל הליבות הוירטואליות והליבה הגראפית והכל בעצם. ועוד שאלה..מה ההבדל בין ה-I7 2600 ל-2600K כנ"ל לI5 52500 ל-2500K. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  5. שלום (: אחרי סריקות, ובדיקות של כל מיני לוחות הגעתי למסקנה שמה שמתאים לי זה מעבד Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם מדגם ASUS P5K LGA 775 Intel P35 Intel http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1637&modelmenu=1 לפי האתר של אסוס הלוח הזה תומך בזכרונות DDR2 1066MHz ולא רק זה, יש לו תמיכה שמאיצה את הזכרונות ב 75% לפי טענת אסוס הם קוראים לזה Native DDR2 1066 Support ו ASUS Super Memspeed Technology עד כאן בטוח שלא חידשתי לאף אחד. הספין מגיע מחנות המחשבים איבורי, שמתיימרת למכור את הלוח הספציפי הזה, לא מקוצר, ולא משודרג P5K בפני עצמו ושוב לא PRO ולא SE ולא שום גירסה אחרת של הלוח הזה. אמרתי למוכר טלפוני של איבורי "שעם הלוח הזה אני רוצה זכר…

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  6. האם זה נורמלי הfrequency למעבד i5 -750?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by סלרי,

שלום! לאחר שקניית המחשב החדש נדחה בחודש וחצי בעקבות קניית מסך חדש. החלטתי לקנות מחשב חדש והפעם מבוסס AMD. לאחר שבחירת רוב החלקים הסתיימה. אני רק צריך לחפש לוח חדש ונחמד. הדרישות: 1.שיהיה לוח יציב 2.פשוט,נוח לעבודה 3.טוב מאוד באוברקלוקינג תזכרו שהסעיף ה3 מאוד חשוב נ.ב: ישודך ללוח אטלון 2400 והתקציב ללוח יכול להגיע גם ל1000 אם הלוח שווה את זה. תודה רבה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  8. שלום, ברשותי המעבד הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX משום מה, מנהל המשימות מראה אינדקציה כאילו יש רק מעבד אחד (מראה גרף אחד ולא שניים) האם זה מצב תקין?

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  9. ממה שקראתי פה הבנתי שאין ממש צורך במעבדי i7 עבור גיימינג..אם זה נכון אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה ובנוסף להמליץ לי על מעבד מתאים עבור גיימינג. תודה מראש ושבוע טוב עידו *שכחתי לציין שהמעבד חייב להיות של intel בעקבות הנחה משמעותית

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by Mike_Shinoda,

שלום, המעבד הנוכחי שלי הוא i5 3330 (סוקט 1155) אני שוקל לשדרג אותו ל- i7 3770s או i7 3770 לכבוד יציאת Watch_Dogs האם זה יתן לי בוסט משמעותי בביצועים? או שלא שווה את זה? שאר המפרט 8GB ram כרטיס מסך נוכחי radeon 6870 התכנון היה לשדרג ל- 7970 + לקנות SSD השאלה אם לדחות את רכישת ה- SSD בשביל המעבד. האם זה יתן לי בוסט במשחק יותר מאשר ה-SSD? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  11. שלום. בכדי להפעיל תכונה ישנה מאוד ללימודים אני התקנתי XP MODE על 7. בעת ההתקנה נאמר לי שאני צריך להפעיל את אופצית הוירטואליזציה של המעבד בביוס רק כשאני רוצה להשתמש בה ואחכ לכבות, מודע זה? האם זה פוגע בביצועים / סכנה לפריצה / יציבות ? כדאי לכבות או שזה עוד מעיין כיסוי תחת שאולי משהו לא יעבוד.. ובפועל אין שום בעיה עם זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  12. Started by digitalseeker,

אהלן, שמתי לב באחד הריסטים שעשיתי כי כתוב (אם אני מבטל את הLOGO שאני אוהב) "memeory on one channel mode",עכשיו כל 2GB יושב על סלוט בצבע אחר , אולי יש הגדרה שאני צריך לשנות ? אם כן לא מצאתי , מישהו מכיר ? אה והם אחד ליד השני

13. איזה גירסא של ווינדוס XP להתקין על מחשב עם מעבד DUAL CORE לניצול מירבי ? יש לי מחשב עם מעבד פנטיום D. רציתי לדעת איזה גירסא של מערכת להתקין עליו שהמעבד והמאפיינים שלו ינוצלו במירביות שלו מבחינת המעבד כפול ליבה.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by גילST,

הכוונה היא להשתמש בשני סטיקים של זיכרון שהם של אותו יצרן (CORSAIR), אותה מהירות 400Mhz ואותם תיזמונים... אך הנפח שונה. סטיק אחד הוא של 512Mb והשני רק 256Mb האם ה dual channel DDR יעבוד בצורה הזאת או שחייבים ששני הסטיקים יהיו גם באותו הנפח ?

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by boy toy,

יש לי סטיק אחד של Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11. אני מעוניין לקנות סטיק נוסף של 8GB, אך אין באפשרותי לקנות את אותו הדגם משום שאין אותו בחנויות הקרובות לביתי, לכן אני נאלץ לקנות סטיק של חברה אחרת. אילו חברות מומלצות? יש סטיקים שעולים 350 ויש כאלה שעולים 500, מה ההבדלים ביניהם? (בהנחה שהנתונים זהים, לפחות במבט ראשוני).

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  16. שלום לכולם asus p5e deluxe לוח מעבד cpu Q6600 זכרונות 2 * 1GB 1066MHZ kingston DDR2 כ-מסך 8500GT nvidia גם של אסוס קניתי את האסוס הזה ואני כבר מצטער . התקנתי הכל כמו שצריך . בדקתי טוב טוב את כל החיבורים לפי המדריך --> לא עולה מסך . קראתי לחבר שבא עם זכרון 677 --> עלה מסך . נכנסנו לביוס ושינינו את ההגדרה DRAM FREQEUNCY ל - 667MHZ (היה על AUTO ) -- > קיבל את הסטיקים של ה 1066 . העלנו בביוס ל - 1066 --> שוב לא קיבל . ההגדרה שהכי התאימה הייתה 800MHZ אמרתי בטח צריך לעדכן את הביוס וכו' באתי שמח למחשב כדי להתקין OS וכו' ו ... שוב לא עולה . ואין לי כאן את ה - 667 שאיתו בטוח זה עולה . משהו לא יציב פה לגמרי ואין לי מושג מה לעשות מפה . לפני שאני הולך לחנות אודה לכם …

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  17. היי, אני הרבה זמן לא התעסקתי במפרטים אבל במעבדה שאני עובד בה צריכים לקנות מחשב עוצמתי יחסית לצוכרי מחקר. השימוש: MATLAB בשילוב עם LABVIEW לצורך data acquisition מכל מיני מקורות ועיבודו בזמן-אמת (חיבור USB לצורך העניין). כמו כן, במקביל, נדרשים ביצועים טובים בהקלטה והצגה בו-זמנית של סרטים באיכות 1080P. בסה"כ מדובר בצורך דיי מגוון שצריך לפעול בזמן אמת ואני קצת מתקשה לאתר את השלשה האולטימטיבית למשימה הזאת. חשבתי לכיוון של XEON או 6800K לפחות, עם 32GB RAM. בנוגע לכרטיס מסך, אז נצטרך PCIE לחיבור של משהו שתומך בCUDA. זה גם שאלה פתוחה. מגבלת התקציב היא באיזור האלפי שקלים, כלומר רצוי שלא נגיע ל-8K. עזרתכם תתקבל בברכה!

18. Started by liav25,

מה ההבדל בביצועים בין התדרים והאם הוא גבוה או נמוך ? האם זה בריא למחשב/בכלל אפשרי שמחשב יעבוד עם שני סטיקים בתדרים שונים ? אני שואל כי יש לי כרגע זכרונות DDR2 של ג'יגה וחצי ג'יגה, אחד 533 ואחד 667.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  19. Started by Rittberg,

כאשר אני משתמש בתוכנת Windows Memory Diagnostics ובודק שני סטיקים של Kingston 256 MB. אני מקבל את ההודעה Stride6 Failed. כאשר אני בודק כל סטיק בנפרד, הבדיקה עוברת בהצלחה. ניסיתי לשנות את מיקום הסטיקים בסלוטים, אך ללא הועיל. אשמח לקבל הסבר לתופעה, ודרכי פיתרון. תודה.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by demonshlomo,

מה זה הAUX IN הזה שיש לי על הלוח???? לא צריך מגילה רק הסבר קצר! תודה!

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by koby058,

לחץ כאן

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by smoke_man,

הדגמים הם ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET MSI P67A-C43 B3 P67 CHIPSET חשוב לי שתהיה תמיכה למעבדים החדשים אודה לכם על העזרה

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by Maor88,

יש לי דואל של 256 MB זכרון מסוג 3200 שעובדים כדואל, אני יכול להוסיף עוד 128 MB (גם 3200 ומאותה חברה) ושלא יהרס הדואל? (קיבלתי מחבר 128 MB, זה לא שקניתי..) תודה

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  24. אני חושב שיש לי בעיה עם המאוורר של המעבד... אני לא מצליח דרך הביוס לראות מה המהירות של הסיבוב שלו, לא מצליח לעשות כלום... זה ככה? או שמשהו פה דפוק? אני רק יכול להגיד שהוא מסתובב...

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by yuri886,

שלום לכולם ברשותי לוח אם Asrock Z77 extreme 6 ללוח זה 3 חיבורים לכרטיס מסך , נכון לעכשיו הכרטיס שלי יושב על הסלוט העליון ביותר שקרוב לגוף הקירור של העבד מדובר בקירור מדגם NH-U12P SE של חברת Noctua מדובר ביחידת קירור לא קטנה שאלתי היא כזאת האם יש משמעות אם אני מעביר את הכרטיס מסך מסלוט אחד לסלוט אחר כדי לקבל יותר מרווח בין הכרטיס מסך והגוף קירור ?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים