עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NeWMe,

אני מתלבט בין שתי לוחות אם במהירות 800 למחשב חדש של 2.4 ג'יגה או אפילו 2.6 אמרו לי בהתחלה ללכת על ה AbBIT IS7 אולם כשהתקשרתי להזמין המליצו לי ללכת על ה- MSI NEO 865 על מה אתם ממליצים ללכת? ועל איזה זיכרון כדאי לי להתאים אליהם?

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by Mike_Shinoda,

שלום, המעבד הנוכחי שלי הוא i5 3330 (סוקט 1155) אני שוקל לשדרג אותו ל- i7 3770s או i7 3770 לכבוד יציאת Watch_Dogs האם זה יתן לי בוסט משמעותי בביצועים? או שלא שווה את זה? שאר המפרט 8GB ram כרטיס מסך נוכחי radeon 6870 התכנון היה לשדרג ל- 7970 + לקנות SSD השאלה אם לדחות את רכישת ה- SSD בשביל המעבד. האם זה יתן לי בוסט במשחק יותר מאשר ה-SSD? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  3. https://videocardz.com/newz/epic-games-launcher-makes-amd-ryzen-cpus-run-hotter-even-without-any-game-running אצלי זה הוריד 15-20 מעלות ב-IDLE.

4. בהתחלה חשבתי שלמיר עשו טעות באתר עכשיו אני רואה שגם המחיר של 2.4 (בבאס 533) זה 1300 ש"ח, כמו המחיר של 2.26. (מחיר זהה). כנראה זאת ירידה משמעותית..... כנראה זה מלאי חדש כי כבר יצא 2.8 אז ירדו המחירים. עכשיו אפשר יהיה לקנות מעבדים מהירים בטירוף במחירים רגילים... וזאת לא טעות כי עובדה שבעיתונים הרבה מחשבים בככה 4000 ש"ח פתאום רואים עם מעבד 2.4 ולא הבנתי איך כי זה מעבד יקר ועכשיו כנראה שבגלל הירידה החנויות מרשות לעצמן לשים אותו במפרטים שמופיעים בעיתון.....

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by HeroesCut,

רציתי לדעת אם אני יכול לבצע OC למעבד כאשר יש לי את הלוח אם הנ"ל.. הספק מאפשר OC טוב ויש קירור למעבד..

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by nivezrati,

אחים שלי אני לא יודע מה לעשות! הורדתי את התוכנה CPU-Z כדי לראות את החומרה במחשב החדש שלי וראיתי שהזיכון הוא ddr-sdram pc3200-256 כפול2 כאילו שני סלוטים של הזיכרון הזה ביחד רשום לי שהם 512 MB השאלה שלי מזאת אומרת DDR-SDRAM? הזיכרון שלי הוא SDRAM? או DDRAM? הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X-X האם הלוח הזה בכלל תומך -dual chanel ? האם הזיכרונות שלי מביאים ביצועים יותר טוים מאשר בסלוט אחד מאוטו דגם רק במהירות 512MB? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  7. ההבדל היחידי שהצלחתי למצוא זה שהדגם היקר יותר תומך ב-8GB לעומת הדגם הזול שתומך ב-4GB בלבד. ניראה לי שאם זה כל ההבדל אז הלוח הזול עדיף משמעותית מפני שההבדל הזה הוא חסר כל משמעות. פספסתי משהו ?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by charm,

שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות מחשב לשימוש ביתי של אופיס, אינטרנט ופוטושופ (ואולי עוד תוכנות דומות לפוטושופ) כיוון שהתקציב מוגבל המלצתי לו לקחת את הסמפרון ורציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי (ושוב לשימוש של אינטרנט אופיס ופוטושופ) בין המעבדים 2500 , 2600, 2800 ו 3000 כולם סוקט A ומלבד ה 3000 שמגיע עם 512 כולם מגיעים עם זיכרון קאש של 256 ראיתי בלוגיק שההבדל בין ה 2500 ל 2600 הוא 30 ש"ח ובין ה 2500 שהוא אריזת בוקס ל 3000 שהוא TRAY ההבדל הוא 90 ש"ח הבדלים לא הכי גדולים השאלה העיקרית היא האם הוא ירגיש בהבדל ושווה להשקיע? כמו כן הוא מתכוון לקנות את האחד המעבדים הנ"ל לוח אם של אביט NF7M מארז של compucase 6a19 שאר החלקים הוא שידרג לא מזמן במחשב הקודם שלו ולכן הוא יעביר או…

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  9. שלום לכולם. קראתי פה בפורום ששינוי הזיכרון בביוס מT2 לT1 משפרת את הביצועים בהרבה ולא פוגעת בכלל בכלום. ניסיתי את זה(אני עכשיו מדבר ממחשב ישן יותר) על המחשב שנמצא בחתימה ולאחר שעשיתי SAVE AND EXIT המחשב פשוט לא עלה ! כאילו יש קול שהוא עובד אבל אין שום דבר על המסך, כלומר המסך שחור לגמרי ואי אפשר לעשות כלום. אפילו לכבות את המחשב אי אפשר וצריך בשביל זה להוציא את החיבור של הספק מהחשמל. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה?? האם יכול להיות שנשרף חלק מהמחשב?!? אני מאוד לחוץ. תודה מראש. נ.ב המעבד נמצא ב2200 מה"ז.

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  10. הזמנתי מחשב מורכב מנעה עם הזכרונות האלו דגם: F2-6400CL5D-2GBNQ http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 המחיר שלהם היה 700ש"ח וירד ל 600ש"ח האם הזכרונות האלו טובים? (אני לא עושה OC) כי העניין של המחיר נראה לי חשוד..

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by Royz,

היי, קניתי מחשב חדש (ראו פרופיל) ואני מנסה לעשות "ENABLE RAID" בביוס. הבעיה שזה לא מראה אפשרות כזו, רק "DISABLED" או AHCI" מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by ran-erez,

מחשב i5 2500K , p8p67 אני חושב לעשות קצת OC בעתיד אני רוצה לקנות 8GB זיכרון האם הCL חשוב לי ? חשבתי על הזכרונות האלה: 1: זכרונות ‏DDR III 1600Mhz‎ - ‏1x4GB G.Skill RipJaw Edition‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11261 230 ליחידה 2: G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1333MHz CL7 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8900 540 לזוג פתוח גם להצעות נוספות. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

יש לי לוח אם ממש יש של lucky-star הביוס הוא 10/20/98 i440bx-w977tf-2A69KL1AC-00 יש לכם מושג מאיפה אפשר למצוא עדכון?

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  14. אהלן, בסוף החלפתי ללוח אם של gigabyte 990xa-ud3 והחלפתי את הזיכרונות ל-ddr3 4GB כשאני מעלה את המחשב,המערכת לא עולה. התקנתי את הוינדוס על HD אחר והמחשב עלה.

15. Started by KOBRA CHOPER,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14110&PHPSESSID=082e5f7d852ba24283b31dd3258776d2 its duel core?

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by yakir4u,

קיבלתי את הלוח אם הזה hp 460964-000 עכשיו אני רוצה לחבר אותו אבל אין לי מושג איפה לחבר את המתג של ההפעלה ואני לא מוצא באינטרנט כלום בקשר ללוח אם חוץ מכמה שמוכרים אותו בEBAY :\

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by YINON110,

בע''ה, שלום לכולם, כפי שרובנו יודעים-צוואר בקבוק בד''כ מתרחש בעקבות הכונן הקשיח במחשב, אין מה לעשות, זה הרכיב הכי איטי במערכת. אותי מעניין לשמוע את דעת חברי הפורום בנושא- מדוע אנו משקיעים כ''כ במעבדים וזכרונות מסדרה יקרה כזו או אחרת בכל זמן ששום דבר בעצם לא ישנה את העובדה ש"הפקק" נוצר דווקא במקום אחר? ניקח למשל את סדרת PENTIUM G של אינטל - למה לבחור את המעבד 860 ולא את המעבד 820 למשל? הרי מה יעזור לנו ההבדל בתדר השעון כאשר שוב- הפקק נוצר במקום אחר? אשמח להסבר אם אני טועה ולחוות דעת של חברי פורום אחרים. המשך ערב טוב ושקט לכולם.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by אלבר,

איך הלוח? אני צריך לעבודה גרפית + OC. מה החסרונות שלו? הוא ב300 שח זול מכל דבר אחר איזה זכרונות הייתי ממליצים? אני צריך 8 גיגה.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  19. Started by bennnn,

שלום לכולם היום נקנה מחשב עם לוח GA770TA-UD3 של גיגבייט ומעבד פנום 2 965. הזיכרון הנל טוב???נבדק תאימות מול האתר של גיגבייט והוא מתאים. פשוט אני קונה אותו מחנות אחרת לא מהחנות שבה נקנה המחשב כי אין להם אותהאם הוא טוב??והאם הוא CL 7? תודה לעעונים צריך להזמין עוד היום...אודה לתשוןבה והאם G.SKILL 2X2GB 1600MHz CL9 F3-12800CL9D-4GBNQ ומה לגבי הזיכרון הזה? האם יש הבדלים משמעותיים בינהם? הבנתי שהאחרון שכתבתי CL 9 והראשון CL7. ? או הגרסת אקו עדיפה לא? או האם אין ככ הבדל? אני מחר מזמין רק את הזיכרון מחנות נפרדת זה ממש חשוב לי .תודה

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  20. שלום למומחים יש אצלי בלבול קטן אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה זיכרון אבל 32 ביט לא מנצלת יותר מ-3.5 ג'יגה זיכרון מה עושים: 3 ג'יגה לא מתחלק יפה על ה"דואל צ'אנל" (אולי אני כותב שטויות...) 4 ג'יגה - לא מנוצל עד הסוף איך הכי טוב הכי מהיר?? האם לקנות סטיקים של 1 ג'יגה או סטיקים של 2 ג'יגה תודה ערן

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by koby058,

לחץ כאן

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by בני סלע,

היתי רוצה לדעת האם קיים לוח אם שתומך גם ב- AGP וגם ב- PCI-E גם ב DDR וגם ב DDRII ? לא משנה לאיזה מעבד. והאים בכלל כדאי לקנות לוח כזה? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by Sting,

אני צריך לקבל החלטה לגבי לוח אם בקרוב מאוד והייתי רוצה להבין מהם ההבדלים בתכלס בין שתי ערכות הצ'פסטים הללו תודה

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by eXaLT,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד amd 2800+ וכרטיס מסך ATI Radeon 9600pro! איזה לוח אם הכי מתאים? תודה מראש, eXaLT

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by coolmeen,

שלום הייתי רוצה להרחיב את הזכרון שיש לי כרגע - שניים של דואל 256 DDR 400 MHZ לגי'גה. האם כדאי לי להרחיב בסטיק של 512 אחד או שניים של 256? והאם בשני המצבים זה ישאר דואל?

• 12 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים