מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
היי הוספתי SAMSUNG 256 MEG PC2700 שהצטרפו ל CRUCIAL 256 MEG PC2100 התקנתי את הזכרון והמחשב עלה בלי בעיות הזכרונות עובדים על CAS2 ועל 266MHZ כי זה המקסימום שהלוח שלי תומך. עכשיו בדקתי בסנדרה ורשום שיש 512 מגה מותקן אבל בTASK MANAGER רשום שיש לי רק 256 מגה מה לא בסדר פה? חשוב לציין שניסיתי להליף בין הסלוטים אך עדיין מזוהה רק 256 מגה כלומר סוג אחד של סטיק ניסיתי גם להפעיל את הסמסונג לבד והמחשב עלה אני חושב שפשוט יש בעיית תאימות בין הזכרונות מה אתם אומרים להחליף את הסמסונג בזכרון PC2100?
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד amd 2800+ וכרטיס מסך ATI Radeon 9600pro! איזה לוח אם הכי מתאים? תודה מראש, eXaLT
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח אם שעונה על הדרישות הבאות- agp x8 (בשביל הרדאון 9700 ) שיעבוד עם pentium 4 אני לא מתכנן OC כרגע אין לי מגבלה כספית מיוחדת כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים- רצוי אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
NuXeR טוען שדגם 1700 אומר שאפילו הוא עדיף מהxp2500
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בלוח אם החדש שקניתי (EPOX 8RDA3I) רשום במפרט Supports Digital SPDIF עכשיו בלוח עצמו אני רואה שיש רק SPDIF אנלוגי..והמקום של הדיגיטל מכוסה יעני ריק.....זאת אומרת שאין בלוח הזה דיגיטאל SPDIF?ויש אפשרות לשים?אם כן כיצד אני שם?
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אוקיי אני מת לקנות כבר תמחשב שלי ובקיצור נתקע לי הכל בגלל הזכרונות אני רוצה לקנות את המחשב מKSP ובעצם כבר עשיתי משם הזמנה אבל הבעיה היא שיש בעיה עם היבואן ויש לו בעיה להביא את הזכרונות A-DATA DDR 500 512mb וזה מעכב לי את קניית המחשב בחודש לפחות אז אני לא יודע מה לעשות? היתרון של KSP שהזכרונות האלה אצליהם עולים 610 שקל ולכן אני דיי לחוץ לקנות מהם ובכל מקום אחר זה עולה 800-900 וכמובן שאני קונה 1024 אז זה כבר יוצא 1600 שקל וזה הרבה מידי אז מה אני אמור לעשות ? האם יש משהו של חברה אחרת בבערך אותו מחיר ובאותו רמה ? אני רוצה DDR500 כי אני עושה OC ... עכשיו אני לא יודע עם כדאי לי להשקיע עוד את ה400 שקל הפרש האלה ולקנות את זה בחנות אחרת ? והאם בכלל כדאי לקנות תמחשב במקו…
-
- 14 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי דואל של 256 MB זכרון מסוג 3200 שעובדים כדואל, אני יכול להוסיף עוד 128 MB (גם 3200 ומאותה חברה) ושלא יהרס הדואל? (קיבלתי מחבר 128 MB, זה לא שקניתי..) תודה
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם . ברצוני לרכוש מעבד 8400 ולוח אם מתאים . יש למישהו המלצה על לוח אם טוב בסדר גודל של 500 ש"ח? הציעו לי gigabyte ga-p35c-d53 . האם הוא טוב? אני ממש לא מבין בלוחות אם וכנראה גם לא אבצע OC בגלל חוסר ידע ולכן זה פחות חשוב לי . תודה מראש, שגיא
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
תראו אני בטוח שקניתי זכרונות של 2X1024 של OCZ 1066MHZ מה יש לי בכל זאת? 1. 2. 3. 4. 5. מה הבדל בין 1 ל-5? משהו יכול להגיד לי את המפרט שיש לי ממה שהוא מבין מהתמונות אני לא כל כך מבין תודה!
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתכנן לקנות החודש את ה6600 ואני צריך לוח אם הבעיה שאין לי הרבה להשקיע מה שכן מצאתי שניראה חביב זה http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=80004 אני חושב לקחת אותו כי וואלה בגלל שאין לי יותר מידי להשקיע ויש לו E-sata... הוא טוב?..שווה את הקנייה?...או שיש לכם משהו אחר להציע לי אולי?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לפני כשלושה שבועות פורסמה ידיעה על ירידת מחירים כולל ירידה של 30% במעבד q6600. בפועל המעבד ירד מ 1100 ל 1040. לאן נעלמה הירידה? האם היא לא התרחשה עדיין או שמוכרי המחשבים בלעו את ההפרש לכיסם?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מה יותר טוב מהם e8500 או q9300 אני רואה שהנתונים של הe8500 יותר מרשימים אבל או 2 ליבות וה9300 4 בכל אופן מה יותר טוב ????? אני רוצה מחשב לגיימינג וחוץ מזה אני יודע שה9800 הוא quad אבל אם פחות נתונים פיזים ,בכל זאת מה יותר טוב ?? אם אפשר תשובות מקצועיות עם הסברים. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
4 XMSים, ולאקספלורר עדיין לוקח 10 שניות לעלות... 8)
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה מה יותר משתלם/עדיף ? AMD 6000 + לוח אם תואם טוב! או E6750 + לוח אם תואם טוב! תקציב לוח אם עד 500 שקל! אני מחפש את השילוב היותר משתלם אבל שאני לא יצטרך להשקיע יותר מדיי לא מתוכנן OC בשום שלב! גם לא בעתיד! וקירור אני לוקח FREEZER PRO
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אלה הלוחות ASUS P5K - http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1637&modelmenu=1 GIGABYTE P35-DS3R- http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2551&ProductName=GA-P35C-DS3R תודה לעוזרים השימושים הרגילים - קצת משחקים, HD ו OC בבוא היום ...
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה הבדל ביניהם ?
-
- 12 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5VD2-MX לוח חרא אבל תומך בליבה כפולה ובFBS של 1066 ז"א תומך במעבד E6600 שאני רוצה להביא בשדירוג . השאלה שלי היא כזאת . האם יהיה לי צוואר בקבוק בביצועים כי אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך שלי שכרגע יש לי 8600GT ואני הולך להביא במקומו 8800GTS וכמובן גם ממעבד E2140 לE6600 . האם בגלל הלוח יש מצב שירדו הביצועים של הרכיבים שאני מתכנן להביא ?
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה ראיתי שעל כל הכרטיסי מסך החדשים כתוב שהם חיבור PCI-E גירסה 2 (למשל ב8800 GT, בHD3870). חפשתי במפרטים של לוחות אם בכל מיני מקומות (בעיקר חנויות כמו SKYPC ו KSP ובאתרי החברות שהקישורים מהאתרי מחשבים מובילים אליהם) ורק על חלק מאוד קטן מצויין שהם PCIE גירסה 2..איך אניי יכול לדעת אם הלוח אם תומך או לא?ותכלס-זה באמת משנה או שאני יכול לחבר כרטיס מסך חדש יחסית ללוח אם קצת ישן אבל הוא יעבוד בסדר?(למשל הלוח אם שלי- ASUS M2N-VM)? ממש תודה! אם מישהו יכול גם להביא לי רשימה של לוחות בתקציב של עד 450 עדיף מKSP אני קונה בעיקר שם ולא משנה אינטל או AMD..) תודה!
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
למה, הבנתי שוינדוייס 7 יכול לקרוא מהירויות גבוהות, אז למה אנשים עדיין ממליצים עלהמהירות הזאת ולא יותר גבוהה כמו 1600 הרצ.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי קיט של שתי מודולים 1GB*2 של הזכרון הנ"ל מיד2. הכל עבד יפה, עד שלפני כמה שבועות החלו מסכים כחולים בWIN7. היום היה המסך הכחול האחרון, ולאחריו המחשב סרב לעלות, אחרי שהוצאתי את הסטיקים האלו, הכל עבד יפה. ניסיתי לאתחל את המחשב עם הסטיקים האלו בלבד ע"מ לבודד את הבעיה, והמחשב עדיין לא עלה - כלומר הסטיקים תקולים. מכיוון שקניתי מיד2, אין לי מושג מאיזו חנות הזכרונות נקנו במקור. האם יש מה לעשות? (אין לי את פרטי המוכר) אולי לשלוח לקורסאיר העולמית למימוש אחריות? זה מקובל? למישהו יש ניסיון עם דברים כאלו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי כידוע 4 ליבות טובים מן ה3 לא ממזמן בחור קוריאני הצליח לשחרר את הנעילה של מעבד הAMD Phenom x3 710 ולפתוח אותו למעבד Q-CORE אז מה צריך? *לוח אם מסדרת 790FX עם SB750 בלבד! *מעבד AMD Phenom II X3 710 אז מה צריך לדעת לפני שאנחנו מתחילים? -לא כול מעבדי ה710 נפתחים בגלל ליבה פגומה -אם שחררתם את הנעילה והמחשב עובר את הPost בלי BSOD זכיתם. -אם המחשב לא עבר POST כול מה שצריך לעשות זה רק להדליק מחדש את המחשב בכדי להחזיר את המעבד לx3 ליבות. -רק מעבדי Phenom II x3 710 נפתחים ולא Phenom 1st gen כול שאר התהליך בלינק הנ"ל http://xtreview.com/addcomment-id-7981-view-Unlock-the-fourth-core-from-AMD-Phenom-X3-processors.html שיהיה המון בהצלחה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
I just got today my new computer, but according to my CPU-Z its say i got 1200MHZ.. somtimes its change . dont know its wired somtimes the multiplayer is X6 somtimes X10. its supposed to be 12.5.. How can i change it..? soory about the english - i did mistake with the vista installation.
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי את הלוח הבא: GA-EP45-DS3R אני מעוניין לשדרג את הלוח אם לאפשרות SLI בעתיד, אני משתמש בכרטיסים של NVIDIA ולא ATI. חשבתי לקחת לוח עם צ'יפסט nForce 780i אבל קראתי שיש לצ'יפסט הזה בעיות לעבור את ה 470 FSB באוברקלוק ובעיות של חוסר יציבות. ידוע לי ש P45 הוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב מאשר nForce 780i. כרגע עם P45 אני על 3.4GHz עם FSB של 400 על מכפלה של 8.5 עם מעבד Q9550. יש לי אפשרות לעשות Step Up ללוח אם מהחנות שקניתי בה את הלוח, הם מציעים לוחות של ASUS, GB, XFX, DFI ו- Abit. השאלה שלי היא, האם יש לוחות SLI עם צ'יפסט P45? קניתי את הלוח מ iqpc.co.il, אבל הם אמרו לי שהם יכולים לשדרג ללוחות שגם לא נמצאים אצלהם באתר אז אם קיים כזה לוח, אפשר לייבא אותו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום יש לי שרת עם 6 סלוטים , עד עכשיו היו בשימוש רק 4 סלוטים כל סלוט 1 גיגה (סה"כ 4 גיגה) - הזיכרונות הם מסוג ECC כנהוג השרתים עכשיו הבאתי עוד שניים (זהים בדיוק לקודמים) התקנתי אותם בשני הסלוטים האחרונים(5,6) הדלקתי את המחשב ומופיע לי שגיאה , ניכנסתי "למנהל הזיכרונות" ומופיע של סלוט 5 ו 6 הם מסוג RENK 1 והזיכרונות שהתקנתי הם RENK 2 ... אחרי שהוצאתי את הזכרונות המחשב חזר לעבודה תקינה ... מה זה RENK ? ? מה ההבדל בין RENK 1 ל RENK 2 ?! יש דרך לגרום לזה לעבוד ? המון המון תודה
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-