עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Matankzr23,

איך ההבדל בביצועים של E6600 לבין הביצועים של E6300 מתבטא? למה לא כל כך ממליצים לקחת אותו במפרטים שאנשים מראים ואומרים לרדת ל E6300? הוא לא אמור להיות הרבה יותר טוב ? (הE6600)

• 14 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by subarel,

אחרי חיפוש בפורום נתקלתי בזה.. השאלה היא האם יש דרך לשנות את זה איכשהו, ג'אמפר אולי, הגדרות לזכרונות..? הבנתי שההבדלי ביצועים יהיו שווים את הטרחה... תודה.. בראל.

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  3. שלשום קניתי מחשב חדש והייתי חייבת לוותר במסגרת התקציב על כמה דברים שבניתי ואני לא יודעת אם המעבד הזה הוא בכלל עובד טוב כי לא קראתי עליו ביקורות ואם תוכנות ומשחקים נתקעות עליו? המפרט הוא: Pentium D 925 3/0Ghz DualCore 2x2MB Chace s775 8000MHZ ConRoe945G-DVI(775,945G,DDRII 667,VGA.PCI-E.HDAudio.SATA2,GBL) WD 250GB 7200RPM SATAII NEC DVD +/-RW/RAM X18 case Midi-Tower 500W KINGSTONDDRII 667 512X2 Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII TVout,DVI.PCI=E

• 17 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by Hakk,

שלום חברים! אני חבר חדש, אך מבקר וקורא זה זמן רב באתר ו הייתי רוצה לבקש עזרה לגבי דעות על לוח אם ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) - ATX מטרתו היא ל גיימינג כרטיס מסך 8800 GTS LEADTEK כרגע מעבד 6400 E מטרת הלוח הנ"ל הוא לשימוש עתידי ב SLI ו ב QUAD CORE. למרות זאת,אשמח לשמוע דעות תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  5. אני כיום עובד על מערכת 2000 SERVER ומערכת סלרון 1200 ומזכרון 512 ECC משרת יש לי הצעה לקבל לוח של MSI ושני מעבדים PENTIUM 3 933MHZ והזכרון שלי ב 1400 ש"ח או לקנות לוח מעבד XP 2000+ וזכרון DDR 256 במחיר של 2000 ש"ח כיום אני מריץ את המערכת הכוללת בקר SCSI שמפעיל 2 HD SCSI , בקר DXR2 לסרטי DVD כרטיס הרקולס XP, כרטיס טלוויזיה,כרטיס רשת. יש לי די הרבה עומס במערכת, ביחוד שאני מקודד סרטים מ DIVX ל VCD האם כדי את המערכת עם שני המעבדים או האחד החדש תודה

6. http://www.tomshardware.com/cpu/20030217/index.html האתר של טום עשה השוואה של 65 מעבדים כולל אפילו מעבד P1 100MHZ. והתוצאות מדברות בעבד עצמן.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by BobCaT,

מה עדיף לי P4 2.2 עם FSB 400 או533 אני לא ממש מתכוון לעשות OC אבל אולי עוד כמה זמן אני ירצה אז מה עדיף להישאר עם 400 או להחליף ל533 יש לי אפשרות להחליף ללא תשלום נוסף ובכלל מרגישים הבדל ביצועים בינהם?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by eladnahum,

יש לי כרטיס זכרון של 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף כרטיס זכרון נוסף של 2 ג'יגה בכדי ליצור 4 ג'יגה של זכרון. הכרטיס שקניתי היה של חברת OCZ ואני רוצה לרכוש כרטיס זכרון זהה. הבעיה היא שאני לא זוכר את מהירות היא ה-MHZ שלו ואני לא רוצה לקנות כרטיס אחר שיעבוד במהירות שונה. בתוכנת CPU-Z רשום 400 אבל לא נראה לי הגיוני כי זה כרטיס שעובד על DDR2. תודה לעוזרים... עריכה: טוב, אז מצאתי את הדגם המדויק של הכרטיס זכרון ocz2p8002g מה שאני מצליח להבין זה שזה נפח של 2 ג'יגה במהירות של 800MHZ. אני רוצה לרכוש את אותו כרטיס זכרון והבעיה היא שכבר לא מוכרים אותו באף מקום... הצעות מה לעשות, שוב תודה...

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  9. לשני המעבדים יש מחיר דומה, ומבחינת מהירות הAMD גבוה יותר נכון? אז למה דווקא רוב ההמלצות הם על הIntel? סליחה אם השאלה טיפשית, אני די חדש ואני מנסה להבין מה עדיף כי אני בקרוב יקנה כנראה מפרט עם אחד מהמעבדים האלה..

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  10. היי אנשים. קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי בת'רד הקודם. ולבעיה הנוכחית: התקנתי זכרונות חדשים מסוג OCZ Titanium PC2-9600 2X2GB במתח של 2.1 וולט בקירוב. CAS/RAS:5 5 5 18 עכשיו לגבי ה-SPD. בברירת מחדל, זה על 800MHZ אבל כשאני לוקח שליטה ידנית יש לי שם מהירויות לא מובנות... הלוח אם תומך עד 1200MHZ לפי מה שכתוב על הקופסא אבל ה-BIOS נותן לי אופציות מוזרות כגון: A->266 B->200 C->333 D->400 ואז בתפריט נפתחות לי מהירויות כמו A2.66 B3.00 C4.00 וכו'... כמובן אני קצת שולף מהזיכרון.... מה שאני לא מבין זה מדוע כתוב על הזיכרונות שהם תומכים במהירות של 1150MHZ והלוח אם תומך עד 1200 אבל ב-BIOS אני מקבל מהירויות כמו 1333 או 1600 או 1111MHZ??? כרגע הזיכרון מוגדר על 555.5MHZ FSB:D…

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  11. מעבד: AMD phenom II X3 710 לוח: Gigabyte MA790X-DS4 מה דעתכם על השילוב בין השניים? הלוח קנוי כבר אז בעיקרון מומלץ בקשר למעבד? הצעה אחרת?

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by Eli100,

אח שלי הגדול רוצה לקנות מחשב.. הוא מתקעש שהוא רוצה מעבד 4 ליבות בלבד ולא מוכן לשמוע על פחות מיזה המחשב שלו יהיה בעיקר למשחקים ועבודה היקפית על רזולוציה של 1920X1200 אם זה משנה ההתלבטות היא אם לקחת מערכת Core i5 + p55 או Core i7 860 או Core i7 920 או בכלל לקחת PHENOM II?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by zxor,

אני לא מתכוון לקנות אחד מהם, יש לי אותם פשוט ואני רוצה לדעת מה יותר טוב כדי לדעת מה לשים במחשב. 1. Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz (אני יודע שאין הרבה פרטים, אבל זה מה שהמחשב שלי נותן, זה מחובר למחשב) 2. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8J8 2.66GHz/1M/533 3. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8ZH 2.66GHz/2M/533 אשמח לקבל תשובה, תודה!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by joni69,

אם יש מחשב נייד עם שני סלוטים לזיכרון ראם ואחד כבר מגיע עם 2GB ראם מסוג DDR3-1066/PC3-8500 אם אני רוצה להוסיף עוד זיכרון נוסף כזה של 2GB אני חייב שזה יהיה אותו השבב בדיוק או שאפשר להביא משהו עם נתונים זהים אבל מחברה אחרת השמח להסבר תודה !

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by psu,

כמו שרשמתי בכותרת, בהנחה שמדברים על שימוש במשחקים, איזה זיכרון יהיה יותר מהיר? הרי שהתדר אותו הדבר, הlatency של הddr2 יותר נמוך, יש סיבה שהddr3 יהיה יותר מהיר? ואם הוא אכן יותר מהר, אז למה אנשים בכלל מתקדמים בינתיים ל3 אם הם לא עושים OC?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  16. שלום רב, באיזה שנה המציאו לוחות אם התומכים בהפעלת BOOT USB? ואיזה חברה זו הייתה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by ROTCOR,

שאלה כללית האם למישהו יש מושג עם יש לוחות אם עם usb 3 ב Internal I/O Connectors תקן הusb 3 מתחיל לתפוס תאוצה וכיום יש די הרבה יצרניות מארזים ששמים usb 3 בfront panel אבל אין להן לאיפה להתחבר. לפי מה שאני יודע יצרניות לוחות האם שמים usb 3 רק בBack Panel Connectors האם אני טועה ? למישהו יש מושג אם בכלל יש לוח אם עם usb 3 Internal I/O Connectors תודה רבה .

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by iShnizeL,

כמו שרשמתי בכותרת. אני מחפש לוח אם נחמד ומספק לגיימינג כבד. ובעתיד גם צפוי OC וכמובן שמתאים למעבד. תודה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by jetman,

יש לי שאלה ,יש לי כמה זכרונות SDRAM ישנים שאיתם אני בונה איזה מחשב לחבר (משהוא זמני) בלי קשר לזה רציתי לדעת ,כמה שפחות צ'יפים על הלוח כך הוא חדש יותר ?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by The-Magician,

אני מנסה להוסיף זיכרון 256RAM בחריץ השני, או שיש ציפצוף או שהמסך לא עולה בכלל [אני על 256 עכשיו ואני רוצה 512]

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by matanya,

אני רוצה לקנות מערכת. וחושב על המעבד 920 מהסדרה. ועל הלוח של גיגבייט GAEX58UD4ו . אני רואה שהלוח תומך במהירות זיכרון 1600 , וגם אני מוצא לקנות זכרונות כאלו במחיר סביר. אך המעבד אינו מספק קישור לזכרון מעל 1066 , אז לשם מה כל זה? ע"פ אתר ההשוואות של אינטל גם מעבד האקסטרים של הסידרה אינו מספק את המהירות הזו. האם זה הולך להשתנות בקרוב. או שזה עניין ל overclocking והאם זה ניתן לביצוע בחומרה הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by Bori4ka,

שלום חברים יש לי בעיה בזמן שאני מדליק מחשב יוצאת לי הודאה Cpu fan eror! Press f1 to resume אני לוחץ על f1 והוא ממשיך כרגיל... בדקתי את המאוורר הוא עובד והטמפרטורה במעבד 45 מעלות איך אני נפטר מההודעה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  23. הוספתי עוד 2 גיגה OCZ במהירות 800 וה 2 גיגה הקיימים של twimons במהירות 667 הלוח תומך 667 יש אפשרות לתזמן יותר טוב את הזכרונות ?

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  24. שלום רב, ברצוני להתייעץ לגבי השתדרגות לשני מעבדים שלא הצלחתי להחליט בינהם התכונות שאני מחפש: *אוברקלוק בינוני-גבוה-ברמה עיקרית *יכולות במשחקים עתירי FPS-ברמה עיקרית *עריכה גרפית (PHOTOSHOP וכו')-ברמה בסיסית *עריכת וידאו ברמה בסיסית יש לי מחיר ממש טוב לגבי שני המעבדים הללו ובשדרוג עם ה8400 מחיר תוספת ממש קליל אז איזה מעבד טוב יותר ליכולות OC ומשחקים..והאם ההבדל בין הQ9550 לQX ממשי/מורגש?? דבר נוסף שארצה לשאול עליו מהו המעבד היותר משתלם וטוב..על ציפפסט X38 וקירור TRUE 120 BLACK,ומהו ההבדל בין הREVISIONS (SWLAN )

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  25. אז ככה- שדרגתי את הנייח שלי לאחרונה. פרט ל-3 גיגה זיכרון DDR2 שנוספו וכרטיס מסך אחר, שדרגתי גם את מערכת ההפעלה ל-win7 64bit. אלא מה- מעבד אתלון 64 3500+ לא מחזיק את המערכת בקלות- התקנת עדכונים אורכת מעל ומעבר לזמן הגיוני (שעות ארוכות עבור קובץ בגודל של כ-90MB.), והCPU usage עומד על 100% מרבית הזמן. אני לא יודע מה שווה בכלל מדד חווית המשתמש של מיקרוסופט, אבל המעבד קיבל 4.1 בעוד שאר רכיבי המערכת זכו ל-5 ומעלה. אם כן, במידה ואין תקלה כלשהי בתוכנה, המעבד ככל הנראה יוצר צוואר בקבוק. אם כן, הייתי רוצה להתאים לחומרה הקיימת מעבד חדש יותר. לוח האם שלי הוא מדגם m68m-s2p של גיגהבייט. על האריזה כתוב AM3 ready. אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר. רצוי מעבד מרובע ליבות ומעלה (גיימינג קל עד ב…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.