עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by debils,

אני רואה המון דיונים בפורום שכל הלוחות החדשים (לא מייצרן ספיציפי) מכילים באגים בביוס, אי תאימות עם כרטיסי מסך וסתם מיוצרים חרא.... על מה הייתם ממליצים בלוח שיעשה OC, עם כרטיס רשת אינטל אם אפשר, מסוג Z87 ושלא יהיה יקר יותר מ 800 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  2. Started by lmlm,

מקור: http://www.cpilive.net/v3/inside.aspx?scr=n&NID=1320 אני זוכר השקה לשוק הביתי ברבעון השלישי, מעניין מה קרה דחו

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by bikram,

שלום, אשמח לקבל הסבר קצר על: 1. מזה בדיוק FSB והאם יש איזשהוא קשר בינו לבין מהירות הזיכרון? 2. מה ההבדל בין זכרון של 1 גיגה לבין 2*512? תודה...

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by IlanF,

יש לי עכשיו 512MB DDR400 ואני רוצה להוסיף עוד 512. יש משהו שאני צריך לדעת על החברות השונות? אולי איזשהי המלצה על חברה שיהיה גם זול וגם זכרונות טובים? יש לי לוח GA-K8U של גיגה-בייט אם זה חשוב...

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by 10GaZ,

המפרט שלי רשום מימין. הזכרון שלי הוא מדגם VS1GB667D2 של Crosair. מכיוון שאני לא צריך את ה667mhz כי אני רץ על הbus המקורי של המערכת (266mhz), האם עדיף שאוריד את מהירות הזכרון לטובת תזמונים טובים יותר? אם כן, כמה אוכל להוריד? עד 533mhz ולהרוויח תזמונים של CL4 או שאפשר יותר מכך? תודה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by Kukishin,

רכשתי P5B DLX, ובחוברת המשתמש בקטגוריה של זכרונות של 800MHZ לא מופיעה כלל החברה TRANSCEND שאני אמור לקבל בקרוב. האם זו מילה אחרונה? נדפקתי ואין מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by tuvi123,

אני מעוניין לקנות זיכרון למחשב, האם יש זיכרון סטיק אחד של 2 גיגה. (לא 1024X2) ..אם יש אז איזה הכי מומלץ? וכמה זה עולה? והאם יש הבדל על 2 סטיקים של גיגה בנוחות? בביצועים?

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  8. אוקיי מה ההבדל בין AMD ל INTEL? המעבדים של INTEL יותר חזקים? אני שמעתי שמעבדי כפול ליבה של AMD לא פועלים עם הזכרונות החדשים המהירים 800MHZ ומעבדי INTEL CORE 2 DUO כן במה בא לידי ביטוי השיפור במעבדי כפולי ליבה בהשוואה למעבדים יחידים? אם אפשר מפרט ביצועים של תוכנות וכו' חוץ מזה האם באמת שווה לקנות מעבדים כפולי ליבה? זה שימושי? או שזה סתם ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by eliXir,

או ?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  10. שלום לכולם אני חשבתי בכיוון של שדרוג זכרון נכון שכרגע מה שיש לי מספיק בהחלט, אבל משום שהמערכת שלי משתמשת ב-DDR1 כמות הזכרונות שיש בשוק שמתאימים לי נמצאת בירידה תמידית. ברור לי שבעתיד אצתרך 4 גיגה (וויסטה+משחקים כבדים למשל) וכנראה כשהתקופה הזו תגיע מבחר זכרונות ה-DDR האיכותיים יהיה קטן עד לא קיים אז חשבתי לקנות כל עוד אפשר. את הדגם שיש לי במחשב הפסיקו למכור כבר לפני מס' חודשים.... את המפרט שלי יש לכם פה בצד. אחרי חיפוש קצר הגעתי ל3 אופציות: הראשונה, לקנות 2 סטיקים: OCZ DDR EL GOLD GX XTC 2048MB 500MHZ דגם מדויק: OCZ5002048ELGEGXT-K זכרונות אלו הם בעלי תזמונים קרובים לתזמונים של הזכרונות שלי (שלי - 3-4-4-8 ב-250MHz, ואלה - 3-4-3-8 ב-250MHz) ולפי מה שהבנתי הצ'יפים …

• 14 תגובות
    • 836 צפיות
  11. איך המעבד הזה יעבוד על P5N32-E? יש מושג?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  12. חבר שלי מעוניין לקנות זכרונות למחשב החדש שמצויד בE6400 ולוח אם P5N32 DELUXE השאלה היא...המחשב מיועד למשחקים אילו זכרונות כדאי לו לקנות כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר במשחקים...זכורונות בתדר 400 עם תזמונים נמוכים או זכרונות בתדר DDR2 עם תזמונים משוחררים יותר הלוח מסוגל לקלוט עד תדר 800

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  13. למשל E6600 ו E6700 - יש להם אותו CACHE, ואותה ליבה. אז אלה בעצם בדיוק אותם מעבדים שהוגדרו לעבוד במהירויות שונות, או שיש ביניהם הבדל פיזי כלשהו שמאפשר ל E6700 לרוץ במהירות גבוהה יותר?

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  14. מי לא מכיר את תוכנת הניטור CPUZ קצת משעמם הצבע. חיפשתי גירסה שונה לתוכנה. אז יש את הרגיל-CPUZ 1.56 גירסת - CPUZ 1.56.3 BETA גירסה בעיברית-1.55 קצת ישן וקצת צבע בעיניים. הגירסה של-ASUS RUG 1.57.1 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  15. Started by morpheus1234,

לפני כחצי שנה קניתי קיט של שתי מודולים 1GB*2 של הזכרון הנ"ל מיד2. הכל עבד יפה, עד שלפני כמה שבועות החלו מסכים כחולים בWIN7. היום היה המסך הכחול האחרון, ולאחריו המחשב סרב לעלות, אחרי שהוצאתי את הסטיקים האלו, הכל עבד יפה. ניסיתי לאתחל את המחשב עם הסטיקים האלו בלבד ע"מ לבודד את הבעיה, והמחשב עדיין לא עלה - כלומר הסטיקים תקולים. מכיוון שקניתי מיד2, אין לי מושג מאיזו חנות הזכרונות נקנו במקור. האם יש מה לעשות? (אין לי את פרטי המוכר) אולי לשלוח לקורסאיר העולמית למימוש אחריות? זה מקובל? למישהו יש ניסיון עם דברים כאלו? תודה!

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by iShnizeL,

כמו שרשמתי בכותרת. אני מחפש לוח אם נחמד ומספק לגיימינג כבד. ובעתיד גם צפוי OC וכמובן שמתאים למעבד. תודה

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by A-L-o-n,

אוקיי אני קצת חושד... למה a-data זולים כל כך? הכרטיסי זיכרון שלהם גרועים טובים לא איכותיים? או שהם טובים? A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 איך הכרטיס הזה? אני מתכוון לקנות את הכרטיס זיכרון הזה, אבל אני לא יודע אם הוא שווה את זה ואם הוא טוב ואיכותי...

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by matanya,

אני רוצה לקנות מערכת. וחושב על המעבד 920 מהסדרה. ועל הלוח של גיגבייט GAEX58UD4ו . אני רואה שהלוח תומך במהירות זיכרון 1600 , וגם אני מוצא לקנות זכרונות כאלו במחיר סביר. אך המעבד אינו מספק קישור לזכרון מעל 1066 , אז לשם מה כל זה? ע"פ אתר ההשוואות של אינטל גם מעבד האקסטרים של הסידרה אינו מספק את המהירות הזו. האם זה הולך להשתנות בקרוב. או שזה עניין ל overclocking והאם זה ניתן לביצוע בחומרה הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  19. על איזו חברה הייתם הולכים? Twinmos - Micron - Infineon תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by Svideo,

רכשתי מחשב, כאשר ביקשתי אם לוח האם : NVIDIA nFource Leadtek K7NCR18D, היה דין ודברים, ובסוף אמרו לי שצ'יפרו אותי, ואני מקבל את הלוח NVIDIA nFource Leadtek K7NCR18G Pro. כאשר אני מסתכל בתוכנה HWInfo, אני רואה שלוח האם הוא K7NCR18D, כאשר אני מסתכל על לוח האם, אני רואה מדבקה K7NCR18G Pro אז מה יש לי ? יש לי D, וסתם הדביקו לי מדבקה של G Pro ?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  21. יש לי צורך להשתמש במחשב שברשותי מהדגם הנ"ל איך אוכל לוודא שאפשר להתקין עליו כרטיס pci usb תודה מראש אלון :-\

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש, עם מעבד 2.4 של אינטל וכרטיס מסך RADEON 9700. איזה לוח אם כדאי לי לקנות שיתאים למעבד ויפיק מהכרטיס מסך את המקסימום? (עדיף של אסוס).

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by zippobuyer1,

1. האם יש מעבדי AXP 2000 עם ליבת TBRED B? 2. איזה מהמעבדים של AMD עם ליבת ה TBRED-B הכי מומלצים ל OC 3. האם זה כל כך קל לפתוח מכפלת TBRED-B (לקצר בין שלושה גשרים?) 4. איזה סטפינג מומלץ לי לבקש ומאיזה סטפינג להתרחק? 5. האם זה נכון שה AXP 1700 TBRED-B הוא הכי טוב ל OC מכל הסדרה? 6. איזה זכרונות מומלצים ל OC וזולים (לא קורסאיר)? תודה רבה רבה!

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם אפשר לדים זכרונוצ יותר מהירים ללוח שלא תומך בהם כדי להריץ אותם בOC יציב יותר

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by maxos,

כשהוציאו את האפשרות לצרף למעבדי INTEL זכרונות DDR בעצם יצרו בעיה חדשה, מה יותר מהיר, AND DDR 333 או INTEL DDR 333.? חיפשתי חיפשתי אבל לא מצאתי מאמר על הנושא או איזה השוואה.. אולי אני פשוט לא מחפש טוב.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא השוואה כזו?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים