מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
למה בכל החנויות הE2180 מופיע בתור פנטיום? האם מדובר ב2 ליבות של פנטיום? או שסתם תקעו את השם כזה כדי שאנשים יעדיפו לקנות מעבדים יקרים יותר?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
http://tweakers.net/nieuws/41855/Introductie-Intel-Conroe-in-twee-fases.html תודה ל: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=94701 מחירים פשוט מצויינים רק האקטרמה של אינטל יקר. אני מקווה שזה לא גם מתיחה של 1 באפריל.
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הזיכרון אצלי נספר לאט מאוד - קצב של 4 MB לשנייה וסה"כ 512 MB כאשר יש שני זוגות של מקלות זיכרון. האם יש איזושהיא אפשרות למהר את הספירה? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
1. מישהוא יכול לדרג לי את העדיפויות מבחינת איכות וביצועים? Kingston ,Corsair ,OCZ ,G.Skill,Samsung ,Micron . כל מוכר משכנע על משהוא אחר.... פעם אחת אשמע את האמת לפני שאבזבז כסף סתם. 2. אני קונה 8 גיגה 4 זיכרונות של 2 גיגה, ללוח Gigabyte GA-P55-UD3. מוכר אומר לי שהמעבד i5 לא נותן לזכרונות יותר מ 4 וואט ולכן לא שייך להכניס 4 זכרונות כאלו וכ"ש במהירות 1600. זה נכון? 3. בנוסף כמה הפרש בין 1333 ל 1600 במהירות. 4. וכמה הפרש בין cl 7 ל cl 9? תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי במספר אתרים כתבות על המעבד 9950 של AMD , והיו שם גם השוואות בין AMD 9950 ל INTEL Q6600 . ברוב ההשואות המעבד 9950 לקח , אז למה הוא לא כ"כ מומלץ ? גם המהירות שהוא מגיע בסטוק היא יותר גבוהה מה Q6600. אז למה אף אחד לא ממליץ ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
I7 920 VS I5 750 איזה מעבד יותר טוב? איזה מעבד יותר משתלם? איזה מעבד יותר טוב לOC? איזה מעבד יתן ביצועים טובים יותר? איזה מעבד מתאים לתקציב של 6500 שקל? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, לאחר מספר דחיות של קניית מחשב רציתי להתייעץ הבנתי שבסוף אפריל מחירי המעבדים של אינטל אמורים לרדת, באיזה סדר גודל מדובר? אם ה E6300 עולה בסביבות האלף בכמה הוא עשוי לרדת? שאלה שניה בקשר ללוחות אם של ג'יגהבייט- מישהו יודע מה משמעות הסיומות הבאות: GM, p, dsp, s2, s3 תודה!
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות שלי.. : 1. מה זה מעבד כפול ליבה? 2. מה עדיף יותר לעשות.. להשים במחשב שני זכרונות של 512 או אחד של 1024 ולמה ? וגם איזה להשים ddr או ddr2 ? 3. למה עדיף AMD על פנטיום כאשר מדובר במחשב למשחקים? אומרים שפנטיום יותר חזק בביצועים לא? זהו לבינתיים.. תודה רבה לעוזרים..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום סליחה על הנוביות אבל כל הזמן כשאני קורא כתבות כדי לעדכן את עצמי אז מדברים על מהירות הזכרונות במספרים כאלה 2-2-2-5-1 תוכלו להסביר לי מה כל מספר בזה אומר?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לוח האם הוא ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400 , כרטיס המסך הוא הכרטיס שהגיע איתו (אני לא מתכוון לשדרג), איזה מעבד אתם ממליצים לי לקנות ? (אני לא צריך אפשרות לשדרוג עתידי, זה שהנוכחי יעבוד בצורה סבירה). הצרכים הם אינטרנט וקצת משחקים (FIFA, NBA, לא יותר מזה) קראתי כאן על המעבד AMD Sempron Processor 2200 הבנתי שהוא יכול להתאים לצרכים שלי, 1. האם הוא אכן יעבוד בצרכים שלי ? 2. האם הוא מתאים ללוח האם שלי ? 3. איזה מעבד אחד מעט חזק יותר (בטווח מחירים של 300 - 550 ש"ח) יכול להתאים לי מבחינת המחיר ולוח האם ? (לא חייב להיות AMD, אולי סלרון ? אם כן, איזה דגם ?) תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי חברה, אני זוכר ששמעתי לפני איזה חודש שמתוכננת ירידת מחירים משמעותית לCore 2 DUO בסוף אפריל. האם זה נכון?? אני פשוט רוצה לקנות מחשב והמחיר של המפרט שאני רוצה מגיע ל7000!! אולי עם הוזלת המעבדים ואולי אף כרטיסי מסך מסדרת הGEFORCE 8 המחיר יירד משמעותית.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש אפשרות להוסיף למחשב בעל זכרון DDR 400MHZ עוד זכרון של DDR233 ושזה ירוץ אחד על 400 והשני יישאר עם ה233.... כי לפי מה שהבנתי ברגע שאתה מכניס זכרון חזק יותר מהזכרון הקיים.. הזכרון החדש ייפעל במהירות של ה233 אוטמטית כדי למנוע שגיאות וכו'.... אז זה מה שאני מתכנן לעשות תגידו לי אם כדאי ומשנה כל כך... : לקחת זיכרון של 233 ולהוסיף למחשב אחר שיש לו 333 או 400 MHZ... וביחד הם יהיו 512 זכרון, רציתי לשאול אם עדיף ה512 זכרון שאחד מורכב מ400MHZ או 333MHZ והשני 233MHZ... כלומר אם אני יוסיף עוד 256 על 256DDR400\333 קיים אז המהירות של ה256DDR233 ייגרום לאיטיות או שזה עדיין בכל זאת 512 זכרון והם ייגרמו לשיפור ניכר בביצועים? חחח חפרתי וסיבכתי אחושרמוטה... בפשטות : מחשב ב…
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
xp32bit זה ידוע ש-xp32bit מזהה כ-GB3.5 בלבד מתוך 4giga . בפועל מערכת ההפעלה הזאת מאפשרת לישום בודד לנצל מקסימום GB 2 , כך שהלכה למעשה לא תהיה תועלת רבה בהתקנת 4GB במערכת xp32bit משום שאם נריץ crysis לדוגמא עם 4 giga Crysis יוכל לנצל רק 2giga בלבד . במידה ונריץ crysis לדוגמא רק עם 2 giga ,ישארו לו 1.5giga שהוא יוכל לנצל. (מפני שכחצי גיגה ינוצלו על ידי מערכת ההפעלה עצמה והתוכנות שעולות איתה). מכאן שאם נשקיע ב-4 גיגה אז בעצם המשחק לכול היותר יוכל לנצל רק עוד חצי גיגה . Vista 64bit מאפשרת זיהוי וניצול יעיל של כל ה-4 GIGA . בנוסף היא מאפשרת הרצה ב-32bit את אותם משחקים ויישומים שאינם מסוגלים לרוץ ב-64BIT . אבל ישנו catch שזאת מערכת כבדה שגונבת חלק גדול מהמשאבים של המחשב לט…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני מנסה לחשוב אם אני רוצה לעשות אוברקלוק...משעמום כמובן... לגבי הצ'יפסט בשביל זה אני רוצה להבין כמה דברים לגבי המעבד, הזכרונות והצ'יפסט. כמובן לגבי המחשב שלי (שמפורט בתחתית ההודעה) הערוץ שבו מתקשר המעבד עם הצ'יפסט בלוח שלי נמדד ב...מה? אני יודע שהוא נקרא HyperTransportation וכרגע עומד על 800 Mhz. בגלל שזה מעבד AMD למעבד יש גישה ישירה לבקר הזכורונות...אז השאלה עם מה משפיע רוחב הערוץ הזה. מעבר לזה. למה הוא נמדד ב Mhz, ומה תעשה העובדה שאני אשנה את המכפלה מ-4 ל-5 לגבי הזכרונות הזכרונות שיש לי היום לא מאפשרים שינויים, לדעתי גכמעט בכלל בתזמונים. השאלה איך שינוי במהירות השעון שלהם מ-200 ל-166 תוריד את התזמונים? כי יעברו פחות נותנים בשנייה ואז תהיה אפשרות לטפל בפחות…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני גיימר כבד עם מסך 24 (רזולוציה 1200X1900) ומוכן להשקיע עד 1500 שח בשביל לשפר את המפרט הקיים. המעבד שלי בOC מקסימלי שהלוח אם מציע, וגם הכרטיס מסך מנוצל עד הסוף, אבל עדיין זה לא מספק אותי במשחקי HIGH END אולי זה יפתיע כמה אנשים אבל אני מרוצה מגודל הדיסק קשיח וזה החלק האחרון שארצה להשקיע בו. מה אתם מציעים לעשות? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לקנות מעבד , לוח אם וזיכרון הבחירה שלי זה: Athlon Barton 2500+ (11*166) 1833 mhz 512L2 Gigabyte 7VAX KT400 Mushkin Enchanced Black Hi Perf 222 2700 256mb בחרתי בלוח גיגאבייט שום שאני מכבד את החברה וזה גם לוח זול (האם הוא בסדר ומתאים למעבד?) בבקשה תגידו מה דעתכם הכליללית על ההזמנה שלי, ולאיזה ביצועים אני יכול לצפות מהמחשב במשחקים עם כרטיס GF3 Ti200 עוד שאלה - האם הצירוף לוח אם - מעבד הוא מותלח והכל יעבוד ללא בעיות?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איזה זכרונות עדיף??? http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_16_25_46&products_id=2415&osCsid=d64ab70dcb4c1f84ccdb3d3ca19a96fe או http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_16_25_46&products_id=2456&osCsid=d64ab70dcb4c1f84ccdb3d3ca19a96fe
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקנות שני סטיקים של זכרונות DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory, שעולים 577 ש"ח, לבין לקנות זכרונות GeiL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit, שעולים 692 ש"ח. הזכרונות של GeiL יקרים ביותר ממאה שקל, והשאלה שלי היא במידה ואני יקנה את הזכרונות של WinBond, האם אני באמת יראה ביצועים פחות טובים לעומת GeiL? אני לא מתכוון לעשות OC לזכרונות בזמת הקרוב, לכן זה לא ממש גורם מבחינתי. תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני צריך לבדוק איזה סוגי זכרונות מתאימים ללוח asus a7n8x-x
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם מוכרים את לוח האם asus rampage iii extreme החדש בארץ ואם כן אז באיזו חנות . ואם לא איך ניתן לרכוש אותו ולא מחו"ל (אולי דרך היבואן)
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שבוע טוב. למשתמש שאין לו כלל צורך באובר קלוקינג, האם המעבד העדיף יהיה Athlon 64 4600+ או Pentium E2180 ומדוע? מהו הלוח-אם המתקדם ביותר בתקציב של 400 ש"ח פחות או יותר, ללא כרטיס מסך מובנה. אך יש לו את כרטיס הקול המובנה הטוב ביותר שקיים? (אינטל \ AMD) תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לפני כ8 חודשים מחשב אינטל קונרו E6300 . ספק REAL 500W אלומיניום PFC+2FAN לוח אם MSI P965 NEO F7.1 GLAN זיכרון GOLD 1 G 667 OCZ כרגע אני לא מרגיש עומס על המחשב אבל אני ממש רוצה להתקין את הויסטה והבנתי שהיא מערכת הפעלה שזוללת זכרון אז חשבתי לקנות עוד ג'יגה של זיכרון מאותו הסוג.. -אז כמה שאלות: האם שווה לי לקנות עכשיו את הזכרונות המדוברים או שצפויה איזו ירידה במחירים? מאיפה שווה לי לקנות,יש המלצות? האם כדאי את אותו הסוג? שאלה שלא כל כך קשורה לפורום ועל כך אני מתנצל מראש:האם כדאי בכלל להתקין את הויסטה היעוד העיקרי זה משחקים ושירים? תודה לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי כרגע 512M DIGMA 3200PC 400MHZ DDR 2.5CL לוח GIGBYTE K8NS 754PIN מעבד A64 3000+ 754PIN עכשיו השאלה שלי עם אני יוסיף עוד שתי סטיקים של קורסיירס וולאו CL2.5 400MHZ 2X512 זה יוריד לשלושתם את במהירות ל333MHZ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הלוח אבל אני לא בטוח אם זאת הגירסה שאני מחפש אז מה בדיוק ה SL אומר? ???
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-