מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום !! אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיסים האלה X800XT או את ה - 6800U עכשיו אני צריך שתמליצו לי על השילוש הזה : מעבד , זיכרון ,ולוח אם אני רוצה לנצל את אחד מהכרטיסים האלה ! לכן אני צריך באמת מפרט טוב מאוד לשילוש הזה הזה המחיר הוא עד 4000 ש"ח ואני צריך את זה במיוחד למשחקים כבדים . מה שאני חשבתי ללכת עליו הוא : 1GB מעבד - 64+3000 ולוח אם - (עדיין לא ידוע ) אז כמו שאמרתי תמליצו לי על השילוש הזה ואם שווה לי לחכות קצת כדי לקנות משהו יותר טוב כמו לדוגמא :לוח אם בטכנולוגייה של PCI-E או לחכות לסוקט החדש של AMD בקיצור לחכות למשהו שיבוא בקרוב או שלא ולקנות עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להתייעץ לגבי השתדרגות לשני מעבדים שלא הצלחתי להחליט בינהם התכונות שאני מחפש: *אוברקלוק בינוני-גבוה-ברמה עיקרית *יכולות במשחקים עתירי FPS-ברמה עיקרית *עריכה גרפית (PHOTOSHOP וכו')-ברמה בסיסית *עריכת וידאו ברמה בסיסית יש לי מחיר ממש טוב לגבי שני המעבדים הללו ובשדרוג עם ה8400 מחיר תוספת ממש קליל אז איזה מעבד טוב יותר ליכולות OC ומשחקים..והאם ההבדל בין הQ9550 לQX ממשי/מורגש?? דבר נוסף שארצה לשאול עליו מהו המעבד היותר משתלם וטוב..על ציפפסט X38 וקירור TRUE 120 BLACK,ומהו ההבדל בין הREVISIONS (SWLAN )
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בוקר אור! יש לי קצת התלבטות קטנה אשמח לקבל חוות דעה נוספת ממכם חברי..אז ככה! לפני הכל השימוש במחשב היה בגדול עבודה משרדיות (אינטרנט עם הרבה טאבים) סרטי HD ויכולת OC עד כמה שאפשר עם קירור סטוק של AMD..(ידועה לי שאני יצתרך קירור טוב כדי להגיעה רחוק) רכשתי מעבד AMD Athlon II x2 245 2.9Ghz יש לי כל מה שאני צריך מסביב זכרון 2GB 800HZ HD500GB... חסר לי רק לוח ואני דיי מתלבט בין שתי לוחות שמענינים אותי: GA-MA78LM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3193 ב370 שח GA-MA74GM-S2H http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3062 ב340 שח בגדול יש קצת הבדלים גם הציפסטים שונים והראשון יותר חדש.. אשמח גם לקבל…
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? ואם באמת שווה להשקיע יותר כסף לq9400?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! השרשור העיקרי שלי נפתח בפורום מחשבים ניידים: קישור. אודה לחוות דעתכם ספיציפית לגבי המעבד. כאמור - הגבלתי את ייעוד המחשב לגלישה באינטרנט וסרטים. עומדות בפניי שתי אפשרויות: מעבד Pentium 957 או מעבד AMD Fusion E-450. ראשית, הייתי רוצה לוודא ששני המעבדים הללו מתאימים (ולא חלשים מדי) עבור הצרכים שהגדרתי. למיטב הבנתי ל-E-450 יש יתרון בביצועים הגרפיים, ול-957 בביצועים החישוביים. איזו פלטפורמה הייתם ממליצים עבור הצרכים שלי? בתודה, איליה
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מפת דרכים מודלפת חדשה מצביעה על כך שכדאי לנו למתן מחשבות על משפחת מעבדי Core-X חדשה בתקופה הקרובה - וגם על דור ה-Rocket Lake לכתבה
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
עד כמה התועלת בהתקנת זכרונות כאלה על פני DDR 1? המשמעות מבחינתי היא להחליף בהצעה שקיבלתי גם לוח אם. האם DDR2 נותן היום תמורה הרבה יותר מ - DDR1?
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אם אני עושה OC ואני מקפיד שהטמפ' לא תהייה גבוהה אז אני מוריד את החיים למעבד או לא? אני שואל כי המעבד ב-OC עובד תמיד על תדר גבוה ממה שניתן לו במפעל. כל עוד הטמפ' לא גבוהה והמעבד ב-OC אז אורך החיים שלו יורד? כלומר לא משנה אם אני אעשה OC כל עוד הטמפ' בגבול הסביר זה לא משנה את האורך החיים שלו ממעבד שלא עשו עליו OC? ועוד שאלה, האם זה השתנה בין מעבדים ישנים וחדשים?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
למה אומרים לי לקחת AXP1700+ (0.13MICRON( במקום AXP2000+????? מה אכפת לי ההתחממות והאורך חיים ? אני לא עושהOC ...
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, כמו שכבר הבנתם המחשב שלי מורכב מהלוח אם של אסוס ובמארז של הקרוסר. הבעיה שלי היא כזאת: במארז יש מאוורר עליון ומאוורר קדמי עד אתמול המאוורר העליון הוציא אוויר והקדמי הכניס אויר לתוך המארז. אתמול השתמשתי/הפעלתי את התוכנה של ASUS - FAN Xpert 2 שהיא באה בבקרת השליטה של הלוח ונותנת אפשרות שליטה על המאווררים לפי מאמץ עבודה ברכיבים. לאחר סריקה אוטומטית שעשתה התוכנה , היא הפכה לי את הכיוונים של המאוררים, עכשיו העליון מכניס אויר למארז והקדמי מוציא אויר. איך אני הופך בחזרה את כיווני המאוררים ??? עזרתכם....
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע התחדשתי במחשב ASUS https://ksp.co.il/?uin=39930&select=.268..271..1358..211..2185..685..853..347..467..466. במידה ואני ארגיש שחסר לי קצת מהירות וארצה להוסיף עוד 8gb ddr4, איך זה מתבצע במחשב נייד? מה העלות המשוערת? האם יש חברות יותר/פחות מומלצות? האם ksp מתעסקים עם פעולה כזו או שצריך לפנות למעבדה פרטית? האם זה מסכן/מבטל את האחריות או את הפעולה התקינה של המחשב? אשמח לעזרה תודה!
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
-
תמיד אחרי משחק או משהו הוא פשוט נישאר ב 80%-100%...אני לא יודע מה לעשות כבר...נימעס...המעבד בלי OC...המפרט סצד... בבקשה עזרה... OuTsIDe
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus A8n-e והפיטשר של Cool n Quiet עבד מצוין היו לי 2 סטיקים של 512 זיכרון=1024 MB לאחר מכן הוספתי עוד 2 סטיקים של 256 מאותה סידרה ויצרן (הלוח הוא דואל צ"אנל) ומאז הCool n quiet לא נותן למחשב לעלןת בעיות כמו מסך כחול- ביוס eroor ואפילו לא מוצא את ה HD ... אז ביטלתי את זה.... מישהוא יודע מה עושים ולמה זה קורה ?? תודה
-
- 15 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לוח אם בסיסי, בתצורת M-ATX או Mini-ITX (מספיק לי), אבל מבולבל מאוד מערכות השבבים. המעבד שבו אשתמש יהיה סלרון. מנסה לשמור על העלות מינימלית, אבל האמינות חשובה. בנוסף, USB3 וגם SATA3 יהוו תוספת מבורכת (אם כבר, אז למה לא?) תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ערתי עדכון ביוס ללוח אם asus prime b350m-e והוחלף מעבד. מאז, מזוהים 16 גיגה של זיכרון.. אבל רק חצי מהם זמינים לשימוש.. למיטב זכרוני זה לא היה קודם.. מה אפשר לעשות(בדקתי כבר שבboot השימוש במקסימום זיכרון לא מסומן ומוגדר כ-0). תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול.. אחד הסטיקים היה טיפה משוחרר.
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
השאלה היא האמת לא אם אפשר , כי אני יודע שאפשר השאלה היא אם זה ישפיע על ביצועים של המעבד , להשים על כל הארבע סלוטים של הלוח זכרונות
-
- 18 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה מעבד הכי חזק במחיר הזה.אם קיימים שתי מעבדים באותו רמה שאחד מהם עם גיגה הרץ גבוהה יותר אז הוא יהיה עדיף .כי אני משתמש בתוכנה avid liqid והיא ישנה ולא בטוח שביצועים של מעבדים חדשים יעזרו.יש ברשותי amd6000 שתי ליבות ואני חייב משהו בהרבה יותר חזק
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
עברתי לVISTA ULTIMATE ואני רוצה לשדרג את הזכרון, כרגע ישלי את זה http://www.skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm mushkin 1gb*2 5-5-5-18 800mhz אני רוצה להוסיף סטיק אחד של 2GB כדי שביחד ייצא 4GB [אם אפשר לינקים לזכרונות טובים עד 250 שקל] השאלה מה מתאים לזכרון שלי.. בנוסף להתחשב בזה שיש לי gb- ga ds3l p43
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם... (רצוי ממישהו שיש לו את הזכרונות הנ"ל וניסה) האם ה Vitesta DDR500 של A-data מסוגלים לעבוד בתזמונים של 2-2-2-5 במהירות של DDR400? השאלה היא בעצם מה יותר משתלם, Vitesta 512*2 במחיר של 1060 ש"ח בKSP או PDP Patriot DDR400 שמגיעים בתזמוני סטוק של 2-3-2-5, אבל עולים הרבה יותר - 1470 ש"ח. אני לא מתכנן אוברקלוק בזמן הקרוב אז רצוי גם להתייחס לזה... תודה!
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היום הגיע משלוח שהזמנתי מ IQPC • מעבד AMD ATHLON II X4 620 AM3 (2.6GHz) - BOX 495₪ 1 • לוח אם GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H 504₪ 1 • זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL7 - GOLD : OCZ3G10664GK 509₪ 1 אבל במקום ה זיכרונות שרשום למלעלה הם הביאו לי OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL9 - VALUE : OCZ3V10664GK שהם גם זולים יותר וגם עובדים ב1.70V עזבו רגע שזה לא מה שהזמנתי אבל האם ה 1.7V יכול לגרום לי לנזק כי קראתי באחד הדיונים פה שלא ממומלץ זיכרונות עם 1.7V האם זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
איך הלוח? אני צריך לעבודה גרפית + OC. מה החסרונות שלו? הוא ב300 שח זול מכל דבר אחר איזה זכרונות הייתי ממליצים? אני צריך 8 גיגה.
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
-
הוא יגיע מחר ללוגיק מה אתם אומרים P5B DLX ? מחיר 1270 ש"ח והעידכון ביוס עושה את שלו ? יש הבדל בינו לבין DS4 ? מחר אני לוקח את המחשב והוא מגיע מחר אז מה אתם אומרים ללכת על ה P5B DLX יש הבדל רציני ? תודה מראש לכול העונים ;D
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור scythe mugen 3 . הטמפ' ב idle נמצאת בין 29-34, 35 מעלות. מה שמוזר הוא שתמיד core אחד נמצא מעל 40 מעלות וזה קופץ כל כמה שניות מ core to core. אני לא נמצא ב OC. צריך לציין שזו תופעה וחדשה ועד לפניי כמה שבועות כל ה cores היו כביכול בטמפ' דומות והיו עולים ויורדים בצורה זהה יחסית. האם זה תקין ? תודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-