מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
אתחיל ואומר שאיני מבין גדול במחשבים. אני מעוניין לקנות מחשב עם לוח GIGABYTE P55-USB3 s1156. רציתי לדעת איך הלוח הנ"ל? המחשב מיועד בעיקר למשחקים, פוטושופ, ושימושים בייתים . ואיזה יציאות יש לו? דבר נוסף הוא לגבי הזכרונות, האם ההבדל בין ה 1333 ל- 1600 הוא מורגש? יש לציין שאין כזה הפרש במחיר ביניהם! והלוח תואם עד 2200 נכון? שאלה אחרונה, המארז v5 מתאים ללוח מבחינת היציאות? ומבחינת קירור? תודה וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב שלי: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz MSI P35 Platinum Combo (MS-7338) NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) הנה הזכרונות שלי: OCZ XTC Platinum Rev.2 OCZ2P800R21G שניים של ג'יגה כל אחד...הקטע הוא שאני מרגיש בזמן האחרון שהמחשב בקושי מצליח לסחוב את עצמו...אני עושה הרבה דברים בו זמנית במחשב והזכרונות לא כאלה סוחבים... העדפה לזיכרונות מעל 2 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איך ההצעה הבאה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6587 מחפש זיכרון זול תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש הלוח הוא P5Q איזה כמות זיכרון כדאי לי לשים? 2/4GB ושל איזה חברה? ואם יש סטיק אחד של 4GB אז כדאי? שמעתי שזה עדיף.
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מחפש זכרון זול ואמין. בעיקר לשימוש משרדי. אשמח לקבל המלצה על חנות טובה באזור המרכז. תודה.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום שלום, לפני מספר חודשים רכשתי מחשב מרשת גדולה (לא יודע אם מותר לציין שמות). זה המפרט: http://www.ufu.co.il/files/dbtdqqw965vosod6a0e5.jpg שימושים עריכה גראפית:photoshop,illustrator,flash,dreamweaver ותכנות: Visuall studio. מערכת הפעלה מסוג 32bit Window7 שאלתי היא: 1. יש לי זכרון של 2gb*2 (סלוט 2 ו-4) ,( pc3-10700(667mhz של קינגסטון. אני רוצה להגדיל את הזכרון ל-8gb - לא ברור למה לא הציעו לי את זה בחנות...?! האם מומלץ לקנות 2*2gb (סה"כ 8gb) או להחליף ל 4gb*2 (סה"כ 8gb) ? מבחינת ביצועי המחשב (הבדלי המחיר לא משמעותיים). 2. האם עלי לבצע שינויים נוספים לאחר מכן. כגון החלפת המאוורר (לא יודע בדיוק איזה יש לי כרגע) או שינויים נוספים? 3. האם התקנת הזכרון היא פעולה פשו…
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
היי, ראיתי את שני הזכרונות האלו http://www.tms.co.il/product/10392 http://www.tms.co.il/product/10059 ההבדל הוא 1333 לעומת 1600. במקרה של קנית מחשב חדש ותמיכה של הלוח בשני הזכרונות. מה השיקול לקחת זכרון של 1333 (אני רואה שהמחיר הוא אותו דבר אז אני מניח שיש חסרון ל 1600) ?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מספר הדלפות נפרדות מציירות לנו תמונה מבטיחה בהחלט עבור דור מעבדי ה-Renoir המתקרב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה למעבד לוח אם וזיכרון עד 500 ש"ח המחשב ישמש לעבודה משרדית גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, כותרת. האם באמת שווה להוסיף 300 ש"ח על מנת לקנות את ה-3470 מרובע הליבות במקום את ה-3220 עבור משחקים (כ.מסך HD7970 עם ספק Corsair W520HX) ואולי אפילו שווה להשקיע כבר ב-3570? (לא מתוכנן OC, לוח-אם לא מתאים) בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה ללוח אם. מעבד i5 760 זיכרון 1600 דואל צאנל pcie x16 pcie x4 למיטב הבנתי יש לוחות אם שחיבור ל-pcie שני משפיע על הביצועים של ה-pcie הראשי. אני מחפש לוח אם שבו לא תהיה השפעה (לא מדובר על כ.מסך שני). לפחות שני חיבורי pci usb 3 sata 3 אני כרגע לא תחת תקציב מסויים (אבל חושב על כיוון ה-500-800 שח). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לפרויקט בעבודה אני מתכנן להעביר מידע בזמן אמת מה-PCIe ישירות ל-RAM ואח"כ ב-offline ל-SSD גדול. לשם כך אני צריך: 1. קצב העברת מידע בפועל של 2.5Gbps כמינימום. מעשי, לא שיווקי. 2. נפח RAM גדול ככל האפשר - 64G מינימום. * עדיף לוח ATX אבל אפשר גם גדול יותר וגם לוחות שרתים אפשריים כל עוד לא מתפרעים במחיר. * צריך מעבד חזק בשביל זה? הוא ככל הנראה לא יהיה ממש מעורב בתהליך... * האם לפלטפורמת 2011 יש יתרון בגלל ה-QUAD CHANNEL? * בכמה RAM תומכים לוחות של 1366? * איזו מהירות RAM צריך? * יש סטיקים של 16G במחיר סביר? המחיר גמיש - עד כמה אלפי דולרים ללוח+RAM+SSD+CPU תודה!
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
השדרוג הוא בא אחרי שהבנתי שהשילוש שיש לי קצת מגביל אותי במשחקים משחקים שאני משחק לדוגמא: באטלפילד 4, COH2 צריך גם קירור שיהיה כמה שיותר שקט גם אם זה קצת יותר יקר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יצרניות לוחות האם חושפות לנו את דגם ה-Threadripper 1920 עם 12 הליבות ש-AMD עצמה טרם סיפרה לנו עליו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני הרבה זמן לא התעסקתי במפרטים אבל במעבדה שאני עובד בה צריכים לקנות מחשב עוצמתי יחסית לצוכרי מחקר. השימוש: MATLAB בשילוב עם LABVIEW לצורך data acquisition מכל מיני מקורות ועיבודו בזמן-אמת (חיבור USB לצורך העניין). כמו כן, במקביל, נדרשים ביצועים טובים בהקלטה והצגה בו-זמנית של סרטים באיכות 1080P. בסה"כ מדובר בצורך דיי מגוון שצריך לפעול בזמן אמת ואני קצת מתקשה לאתר את השלשה האולטימטיבית למשימה הזאת. חשבתי לכיוון של XEON או 6800K לפחות, עם 32GB RAM. בנוגע לכרטיס מסך, אז נצטרך PCIE לחיבור של משהו שתומך בCUDA. זה גם שאלה פתוחה. מגבלת התקציב היא באיזור האלפי שקלים, כלומר רצוי שלא נגיע ל-8K. עזרתכם תתקבל בברכה!
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח אם הזה hp 460964-000 עכשיו אני רוצה לחבר אותו אבל אין לי מושג איפה לחבר את המתג של ההפעלה ואני לא מוצא באינטרנט כלום בקשר ללוח אם חוץ מכמה שמוכרים אותו בEBAY :\
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות זכרון 1600Mhz CL9, או לקנות זכרון יותר איטי עם פחות latency (יש לזה מילה בעברית..? 8) )? שימו לב שאני מתכוון לעשות OC למעבד ואולי לזכרונות (כדאי בכלל..?) 2. אם אני קונה זכרון במהירות 1600, ועם צלעות קירור, לאיזה OC אני אוכל להגיע מבלי להעלות מתח? 3. שמעתי שאם אני עושה OC למעבד, אני צריך לקנות זכרון עם מהירות גבוהה. האם זה באמת יכול ליצור צוואר בקבוק למעבד? ואיזו מהירות תספיק למעבד 3570K מומהר?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח אם Asrock Z77 extreme 6 ללוח זה 3 חיבורים לכרטיס מסך , נכון לעכשיו הכרטיס שלי יושב על הסלוט העליון ביותר שקרוב לגוף הקירור של העבד מדובר בקירור מדגם NH-U12P SE של חברת Noctua מדובר ביחידת קירור לא קטנה שאלתי היא כזאת האם יש משמעות אם אני מעביר את הכרטיס מסך מסלוט אחד לסלוט אחר כדי לקבל יותר מרווח בין הכרטיס מסך והגוף קירור ?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
AMD מאשרת חלון זמנים עדכני להשקה של ה-Ryzen 9 3950X המוביל ושל דגמי Threadripper 3000 חדשים, עם כמות קטנה מהצפוי של ליבות עיבוד בשלב זה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
פירקתי מיני לפטופ ישן של טושיבה אני רואה את המעבד, אבל איפה השטח אכסון?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המעבד הנוכחי שלי הוא i5 3330 (סוקט 1155) אני שוקל לשדרג אותו ל- i7 3770s או i7 3770 לכבוד יציאת Watch_Dogs האם זה יתן לי בוסט משמעותי בביצועים? או שלא שווה את זה? שאר המפרט 8GB ram כרטיס מסך נוכחי radeon 6870 התכנון היה לשדרג ל- 7970 + לקנות SSD השאלה אם לדחות את רכישת ה- SSD בשביל המעבד. האם זה יתן לי בוסט במשחק יותר מאשר ה-SSD? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי כולם אז ככה אני ממש נמצא בנקודה שאני לא מבין טוטאלית איך בעצם ה-I7 עובד כל אחד אומר לי דברים שונים לגמרי.. אז אני מבקש אם אתם יכולים לתת לי הסבר מפורט שמסביר בעצם איך ה-I7 עובד עם כל הליבות הוירטואליות והליבה הגראפית והכל בעצם. ועוד שאלה..מה ההבדל בין ה-I7 2600 ל-2600K כנ"ל לI5 52500 ל-2500K. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם ASUS M2A 690 HDMI, עם 2G זכרון ומעבד Athelon X2 4800. מערכת הפעלה Windows XP אני מתכנן לשדרג ל Windows 7, והתחלתי לעשות כמה בדיקות... אתמול גיליתי שרק ליבה אחת עובדת... והמפרט של לוח האם אומר ש הלוח מתאים ל XP ול- Vista. בגלל שהמחשב איטי (שימוש של גלישה, אופיס, תמונות, לא משהו רציני) , החלטתי לבטל את ה Paging והורדתי אותו ל-0, אבל הסתבר שהוא ממשיך להשתמש ב Virtual memory. אז ככה: איך אפשר לגרום לליבה להתחיל לפעום? האם אתם יודעים אם הלוח יתמוך ב Windows 7? האם זה הפורום המתאים לברר איך מבטלים ת'paging והאם אתם מכירים תוכנה כמו אברסט... כי משום מה היא לא מביאה לי את הנתונים... תודה רבה, אייל
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי epox 4g4a+ וחשבתי לקנות אולי עוד 256mb של זכרון , אבל שמעתי שישנה בעיה עם הלוח כשמתשמשים בשתי dimm של זכרונות ? האם זה נכון ? , אם כן שמישהו יביא לי לינק לאתר של החברה או לידיעה .
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-