מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי ביום ראשון אני מקבל לוח אם חדש, מבוסס nForce 4 שיחליף את הלוח הנוכחי (הזמני) שלי שמבוסס צ'יפסט של ATI. הבנתי שהדרייברים של ה-SATA שלו יהיו אלה של Nvidia שהם שונים מהדרייברים הנוכחיים שלי של Silicon שמתאימים ללוח הנוכחי ואותם התקנתי בהתחלת התקנת ה-XP.. האם לאחר החלפת הלוח אני צריך לפרמט שוב שאת מחשב ולהתקין את הדרייברים החדשים שבאים עם הלוח החדש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
הלוח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3602 יש לו 2 חריצי PCI-E, זה אומר שתומך SLI? עם כן, למה לא כתוב? באתר של DFI כתוב שה- CHIPSET זה NVIDIA nForce4, לא SLI
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם + סטיק אחד של 512 איכותי מעבד כנראה הוא פנטיום D803 אני צריך לוח אם ושישאר כסף ל: מארז,ספק,צורב,דיסק קשיח. תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לי יש את הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ST800-L.htm אני רוצה לקנות זיכרון ב KSP של ADATA 512 הוא 400 MHZ אני יכול לשים אותו בלוח שלי הוא יפעל? זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 245 245 סה"כ 245 זה יפעל בלוח שלי ? נו אולי מישו יודע אני רוצה ליקנות מחר
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש מחשב, שנקנה כדי להתנסות ב-OC. המעבד הוא מסוג AMD Athlon xp 2200 ומוגדר כ-0 עד 85 מעלות צ'ליוס. באיזה מעלות אפשר לעבוד איתו שזה יקרא נורמלי, כמה זה סביר ובאיזה טמפרטורה צריך להתחיל להגיד קדיש??
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
שלום לכם! לפני כשבוע קרתה תקלה במחשבי. הספק החדש שוב פעם נשרף, ןלאחר בדיקה עם ספק אחר המחשב עדין לא פעל. לאחר מספר בדיקות שביצעתי לא הצלחתי לגלות את הרכיב הבעייתי והחלטתי לתת לזיגזג, שגם ככה היו אמורים להחליף את הספק השרוף (בפעם השניה ) למצוא את הבעיה. לאחר מכן קיבלתי מהם טלפון שהלוח הלך וכעת עלי לקנות אחד חדש אז כמו בכל נושא, אני מתייעץ איתכם באיזה לוח Socket 478 לבחור. אני מחפש לוח תקציבי (500 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה עשרות) כי אני יודע שהלוח החדש לא יוכל לשמש אותי במעבדי עתידיים של אינטל, שכן הסוקט שלהם שונה. בהצעתכם התחשבו ביכולות ה-OC של הלוח. ד.א - הלוח הקודם שלי היה Gigabyte 8PE667 Ultra II - בהחלט לוח חביב למרות הצ'יפסט הישן יחסית. הנה האפשרויות שהעלתי שעומדות בת…
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתלבט בין שלושה לוחות אם: MSI Neo4-F Gigabyte K8NF-9 DFI nF-4 DAGF השאלות לגבי הלוחות הם: איזה הוא הטוב ביותר לOC? (בבקשה אם אפשר לדרג) איזה הכי יציב ואמין? לאיזה יש את הפיצ'רים הטובים ביותר? ובכללי, למישהו שרוצה לעשות OC מכובד אך גם צריך כרטיס קול איכותי (עדיף עם 2 יציאות) והרבה יציאות S-ATA וIDE (מינימום 4 ו2 בהתאמה)? תודה.
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי את הלוח הבא: GA-EP45-DS3R אני מעוניין לשדרג את הלוח אם לאפשרות SLI בעתיד, אני משתמש בכרטיסים של NVIDIA ולא ATI. חשבתי לקחת לוח עם צ'יפסט nForce 780i אבל קראתי שיש לצ'יפסט הזה בעיות לעבור את ה 470 FSB באוברקלוק ובעיות של חוסר יציבות. ידוע לי ש P45 הוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב מאשר nForce 780i. כרגע עם P45 אני על 3.4GHz עם FSB של 400 על מכפלה של 8.5 עם מעבד Q9550. יש לי אפשרות לעשות Step Up ללוח אם מהחנות שקניתי בה את הלוח, הם מציעים לוחות של ASUS, GB, XFX, DFI ו- Abit. השאלה שלי היא, האם יש לוחות SLI עם צ'יפסט P45? קניתי את הלוח מ iqpc.co.il, אבל הם אמרו לי שהם יכולים לשדרג ללוחות שגם לא נמצאים אצלהם באתר אז אם קיים כזה לוח, אפשר לייבא אותו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הציעו לי באייבורי לבחור בין שני הזכרונות הנ"ל במוחיר זהה. אני מתלבט אם לבחור בקינגסטון שנחשבים לאמינים יותר או בceon שמציעים cl נמוך יותר. ופה רציתי לשאול: על מה ישפיעו ההבדלים בcl(הבנתי שלמי שמתכנן oc זה משמעותי יותר..ולמי שלא?)? זה משמעותי בשבילי או ששווה לבחור בחברה אמינה ומוכרת יותר? תודה רבה. נ.ב. אני מקווה לתשובה מהירה כי אני צריך לעשות את ההחלטה הזאת ממש בקרוב
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לשני המעבדים יש מחיר דומה, ומבחינת מהירות הAMD גבוה יותר נכון? אז למה דווקא רוב ההמלצות הם על הIntel? סליחה אם השאלה טיפשית, אני די חדש ואני מנסה להבין מה עדיף כי אני בקרוב יקנה כנראה מפרט עם אחד מהמעבדים האלה..
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
למה, הבנתי שוינדוייס 7 יכול לקרוא מהירויות גבוהות, אז למה אנשים עדיין ממליצים עלהמהירות הזאת ולא יותר גבוהה כמו 1600 הרצ.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז ככה.. אני קונה 2 מחשבים.. 1 מהם למשחקים ו1 מהם לגלישה בלבד ואולי גם קצת צפיה בסרטים שתי המחשבים אותו מפרט פשוט אחד מהם הוא ללא הכרטיס מסך Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA זה המפרט בגדול.. על איזה זכרונות אתם ממליצים? כמובן שאני אצטרך זיכרון שונה לכל מחשב כי אחד מהם משמש בסך הכל לגלישה לא? אני מנסה ללכת על משהו זול ושייתן תמורה רבה יש הצעות? עדיך מהאתר של KSP מכיוון שאני קונה מהם..
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בשעה טובה שדרגתי את מחשבי במחשב חדש (חלקים חדשים)...העדפתי להוציא את ההוצאה העיקרי על כרטיס מסך... בכל אופן (ניגש ישר ולעיניין): קניתי את מעבד ה- AMD ATHLON XP 2500 פלוס מסוג ברטון יחד עם הלוח - ABIT NF7-SL V2 יחד עם מערכת הקירור של TT מדגם POLO 735 החדש, עד כאן מובן? מקווה שכן... בכל אופן, התקנתי, הגדרתי הכל...ומה הבעיה? הטמפ' של המעבד מדהימה לרעה (!!) - כאשר המאוורר עובד על 60-70 אחוז מהעוצמה (כ-5500 RPM) המעבד מגיע לחום של כ-52 מעלות בממוצע! (לא בעומס) רק כאשר המזן פועל והמאוורר פועל על כ-70 אחוז עוצמה (מה שגורם לרעש מעיק) אז המעבד מגיע ל-49-50 מעלות...האם המצב תקין? האם זה הגיוני שזו תיהיה הטמפ'? ואם לא-מה יכולה ליהיות הבעיה? מרחתי שכבה דקה טרמית על…
-
- 15 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי epox 4g4a+ וחשבתי לקנות אולי עוד 256mb של זכרון , אבל שמעתי שישנה בעיה עם הלוח כשמתשמשים בשתי dimm של זכרונות ? האם זה נכון ? , אם כן שמישהו יביא לי לינק לאתר של החברה או לידיעה .
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
אם אפשר גם לנמק, אז זה יהיה סבבה...
-
מה עדיף לי P4 2.2 עם FSB 400 או533 אני לא ממש מתכוון לעשות OC אבל אולי עוד כמה זמן אני ירצה אז מה עדיף להישאר עם 400 או להחליף ל533 יש לי אפשרות להחליף ללא תשלום נוסף ובכלל מרגישים הבדל ביצועים בינהם?
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אנשים אני הולך להזמין מחשב חדש ואני חייב תפרטים האלה עוד להיות כמה שיותר מוקדם! אז ככה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache ? יכול להיות שאני יחליף ל INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache אבל זה אותו דבר ... שהוא יתמוך במעבד ובזיכרון במהירות 333 MHZ !!! עם זה משנה הכרטיס מסך שאני הולך לקנוט זה כנראה של לידטק גיפורס4 4200 !! (עם ה VIVO) ושיהיה על הלוח כרטיס קול טוב !!! כמה שיותר טוב יותר טוב ) ותישתדלו שהלוח לא יעלה יותר מ 900 שקל תודה ! ואיזה זיכרון DDR הכי שווה לקנות ???של איזה חברה ? אולי סמסונג או קינגסטון ??? תודה לכולם !!!!
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בלוח אם החדש שקניתי (EPOX 8RDA3I) רשום במפרט Supports Digital SPDIF עכשיו בלוח עצמו אני רואה שיש רק SPDIF אנלוגי..והמקום של הדיגיטל מכוסה יעני ריק.....זאת אומרת שאין בלוח הזה דיגיטאל SPDIF?ויש אפשרות לשים?אם כן כיצד אני שם?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1.83 ג'יגה הרץ ולא 2500 כפי שקוראים לזה??
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את המעבד הישן (AMD 667 אם אני לא טועה) למעבד יותר מהיר. יש לי לוח של GIGABYTE דגם GA-71XE. מה המהירות המקסימלית של מעבד AMD שניתן להרכיב על אותו לוח ? תודה
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה אתם אומרים איזה לוח יותר טוב ??? תפרטו בבקשה תודה
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
העים לוח אם Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 תומך בדואל dddr שיש לי שני זכורנות של 256 400 מישהו יכל לברר לי ?!
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-