מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לא מזמן היה לי בעיה הבאתי זיכרונות 667 היו לי 800MHZ עכשיו חבר הביא לי 2 סטיקים DDR2 667 2G רשום עליהם KINGSTON הם קצת קטנים יותר מהרגיל הפעלתי EVERST CPU-Z הם מזהים שזה KINGSTON איך אני יכול לדעת שזה KINGSTON מקורי?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ממליץ לעדכן, יש תמיכה במעבדי אינטל מסדרת E החדשים בטכנולוגיית 45 ננומטר. לפני העדכון, כיילו את הBIOS להגדרות ברירת המחדל, הורידו את התוכנה @BIOS מאתר GIGABYTE , התקינו את התוכנה. סגרו אל כל היישומים הפתוחים ברקע במחשב (זה כולל אנטיוירוס, תוכנות מסרים, חלונות אינטרנט וכו') פתחו את התוכנה @BIOS . לפני העדכון, שמרו את קובץ הBIOS הנוכחי שלכם (Save Currect Bios) - למקרה שתרצו לחזור אחורה. כדי להתחיל את העדכון, בחרו ב Update BIOS From File. נווטו אל קובץ הBIOS שהורדתם (הורדה למטה) ולחצו OK. אל תגעו בכלום במשך העדכון ותקוו שהכל יעבור בהצלחה. כנראה שתוכנת הRECOVERY המובנת תציל את הלוח במקרה שהעדכון נכשל. (אבל לא לסמוך עליה יותר מדי) הורדות: - קובץ הBIOS (גרסת F8) של GA-P35-DS3L…
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי הוספתי SAMSUNG 256 MEG PC2700 שהצטרפו ל CRUCIAL 256 MEG PC2100 התקנתי את הזכרון והמחשב עלה בלי בעיות הזכרונות עובדים על CAS2 ועל 266MHZ כי זה המקסימום שהלוח שלי תומך. עכשיו בדקתי בסנדרה ורשום שיש 512 מגה מותקן אבל בTASK MANAGER רשום שיש לי רק 256 מגה מה לא בסדר פה? חשוב לציין שניסיתי להליף בין הסלוטים אך עדיין מזוהה רק 256 מגה כלומר סוג אחד של סטיק ניסיתי גם להפעיל את הסמסונג לבד והמחשב עלה אני חושב שפשוט יש בעיית תאימות בין הזכרונות מה אתם אומרים להחליף את הסמסונג בזכרון PC2100?
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם , התקנתי עוד 2 סטיקים של גי'גה במחשב סה"כ יש לי עכשיו 4 סטיקים של ג'יגה של חברת קרוסאיר DDR2 ב 667 מגה הרץ. משום מה , כשאני נותן קליק ימיני על ה MY COMPUTER ואז PROPERTIES הוא רושם לי שיש לי רק 3.5 ג'יגה זכרון (מצורפת תמונה). זה נורמאלי? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, שאלה זריזה.. כרגע יש לי 3X2GB של DDR2 800MHZ הגיע הזמן להחליף אינטל E6300 + לוח אם שמתחיל לפקשש עם BSODים למיניהם. השאלה היא האם הזכרון DDR2 הקיים יתאים לקונפיגורציה החדשה, והאם זה כדאי? דוגמת: לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H מעבד Intel Core i3-3220 Tray דרישות: משחקים בלי דרישות יותר מידי גבוהות (starcraft 2 על מסך 19", כרטיס מסך HD4850) פוטושופ עריכת וידאו מידי פעם תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעיה קשה בבחירת לוח אני חייב עזרה דחוףףףף....אז ככה הלוחת הם..... ASUS P5K PRO (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO ASUS P5K-V (QUAD READY) G33 FSB 1333MHZ VGA HD AUDIO GBL ASUS P5B-V (S775) INTEL 965G DDR2 VGA GBLX2 ASUS P5Q PRO (S775) INTEL P45 HD AUDIO GBL תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מזמין בקרוב AMD 64BIT 3400 ולוח אם. עשיתי חיפוש וראיתי שהלוח הזה מומלץ פה בפורום : http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8kda3.htm הוא עולה 620 שקל ב KSP . רציתי לדעת אם יש לכם אופצייה טובה יותר בטווח מחיר שלו או גג 700 שקל. ( כמובן בעל צ'יפסט של NFORCE3 ) נ.ב , שאלה אחרונה - לגבי המעבד.. ביררתי בלא מעט חנויות וקצת קשה להשיג את המעבד בגירסת ה CLAWHAMMER עם ה 1 מגה קאש שהבנתי מכם שהוא עדיף. את ה NEWCASTLE אני יכול לקבל כבר מחר. ל CLAW אני צריך לחכות עכשיו איזה שבועיים אתם ממליצים לחכות או שאני יכול להיות רגוע עם NEWCASTLE ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי Intel 1.8A 512Kb 400Mhz Mushkin 256 PC2100 SUMA GF4 TI4200 SE מערכת הפעלה: 98SE אני רוצה להוסיף 256 , האם הדבר יורגש בביצועי משחקים? בכמה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב ואני רוצה לקנות z390-i ורשום שהוא סדרה מיני השאלה אם זה מספיק בשביל מחשב גיימינג אני לא כלכך מבין ואשמח לתשובה..
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי את הכתבה הזו: http://www.vr-zone.com/#2931 אז יש כבר את הסטפינג הזה כבר בלוחות של איפוקס? מכיוון שבידיעה שטכנו כתבו באתריהם זה שכדי לבדוק באיפוקסים ובאותה ידיעה הם כתבו גם שנווידה התחילה לשווק אותם רק עכשיו . לשאלתי אפשר להשיג אותו בארץ ? וזה שהוא תומך בבאס 400 רשמי זה אומר שהוא יאפס את ה AGP וPCI ל ברירת מחדש כמו שעכשיו קורה כשמעלים ל 166 כן? http://www.techno.co.il/fullnews.php?p=565&more=1 עריכה: למי שיש את הלוח עם סטפינגים A2 או A3 אז מה הוא לא תהיה לו תמיכה בבארטונים עם באס של 400 או שיהיה איזה שידרוג ביוס? מכיוון שלא שמעתי על שידרוג של צ'יפסט.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבת!!!! התקנתי לא מזמן עוד 512 מ"ב זכרון (נוסף על 256), פירמטתי את המחשב והתקנתי XP. מאז כל פעם שאני צופה בסרטים יש לי עצירות של שנייה כל פעם (זה קורה אחת לחצי דקה- דקה) עד שהקול יוצא מסינכרון ולא מתאים לתמונה. זה קרה מאז שהתקנתי תוספת זכרון וזה מעצבן אותי כי קניתי זכרון לעלות את ביצועי המחשב ומאז התקנת הזכרון כל ביצועי המחשב ירדו!!! יש למישהו רעיון? יש לי לוח אם של GB 8st800 ומעבד פנטיום 4 2.4.
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מדבר על הזיכרונות 4GB כי זולים בskypc של G.Skill וMushkin. מבחינת ביצועים אני יודע שאין הבדל :-\ אבל מבחינת הצלעות קרור הדיי מרשימות אצל ה G.Skill יש טעם בהבדל המחיר לקחת אותם על פני הMushkin, עד כמה הקרור הזה חשוב ומה כבר זה ייתן? ואלה הזכרונות זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בלינק המצורף יש השוואה של תוכנות 32bit לעומת המקבילות להן ב 64bit עבור מעבדים שונים(תחת windows xp 64bit). כפי שניתן לראות המעבר ל 64bit מביא לשיפור של עד יותר מ 100% !!!. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1959&page=24
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני יודע שלפני איזה חודש כבר כתבתי פה נושא, אבל הדברים קצת השתנו ויש לי התלבטות בין שני דברים. יש לי לוח אם - chaintech sk8t800 בעל שני סלוטים לזיכרונות, אחד מהם 512 של A-DATA. זו ההתלבטות - אם היית אני מה היית עושה? 1. sumsong 1024mb 2. DFI LANPARTY (S754)+2X512 A-DATA תודה רבה למי שעוזר ונא לציין סיבות...
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות זכרונות למערכת שאני מרכיב, אשמח לעזרה בבחירה. ההמפרט: מעבד- I7 875K *קירור אוויר איכותי למעבד. לוח אם- DP55KG כ.מסך- GTX260 216SP לבינתיים (שדרוג לא בזמן הקרוב, אולי תוספת אחד ל-SLI) ספק כוח- NEXUS 600W המערכת תעבוד על מסך 24" FULL HD -T240 *מארז מאוורר היטב. שימושים: אינטרט, סרטים, מוסיקה, משחקים. כנראה שיהיה OC קל. מערכת ההפעלה- ווינדוס 7. לדעתי יספיקו זכרונות של 4GB, מה דעתכם? התקציב- 500-600, אפשר לחרוג אם התוספת מוצדקת. מה דעתכם על אלה?: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6468 600 ש"ח ויש במלאי. בנוסף, כתוב שהם פועלים על 1.35V. מה זה אומר? שבלי לגעת בביוס הם פועלים ב-1.35V 1600MHZ וב-CL 7? או שצריך לגעת במשהו כדי שזה יהיה ככה? באתר ש…
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
היי האם לוחות אם שיש להם כרטיס גרפי מובנה יכולים להוציא וידאו לשני מסכים בו זמנית? אני רוצה לחבר את המחשב למוניטור ולמקרן ולהחליף ביניהם (בין עבודה שגרתית, לצפייה בסרטים).
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מאיצי ה-Nervana של יצרנית השבבים מתקרבים לשוק ומבטיחים להפוך את מעבדי ה-Xeon למומחים בלמידת מכונה ורשתות נוירונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם נכבדי, יש לי לוח אם Gigabyte GA-G33M-S2L עם כ.קול פגום. עריכה: לא משנה מה אני מחבר לכ.קול לא יוצא ממנו קול. אני מניח שהוא נידפק. זה התחיל עם בעיות בכניסות/יציאות שמע קידמיות שלא עבדו טוב ואז עבר לבעיות בכ.קול המובנה. האם זאת יכולה להיות בעיה בלוח אם שתתפשט לכולו וכולו ידפק בסופו של דבר? האם שווה להחליף לוח אם בגלל דבר כזה? אם כן, איזה לוח אם יתאים במקומו? מפרט המחשב: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Corsair DHX 2x1GB TwinX DDR II 800MHz CL4 WD 160GB Midi Tower ATX 7001 + PSU 450W צורב DVD במידה ואני יקנה שתי כ.קול אחד שיליף את הפאנל הקידמי (כ.קול USB) ואחד שיחליף את הראשי, האם שניהם יוכלו לעבוד במקביל?
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הוצע לי לוח האם שבכותרת: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2281&ProductName=GA-M51GM-S2G במערכת מחשב חדש ואני לא מוצא שום ביקורות עליו. מישהו יכול להפנות לביקורות כאלה? ד"א, המחשב עצמו הוא AMD Athlon 64 3200+ עם 512 מ"ב זכרון של קינגסטון, דיסק 80 ג"ב SATAII של WD, מארז JNC 8668 500W וכונן פלופי. 1800 ש"ח בששה תשלומים. אם מישהו רוצה להעיר משהו על המפרט, אשמח לשמוע. המחשב לא מיועד למשחקים. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לדעת של איזה חברה הזיכרון שלי ומי היבואן, על הציפים רשום NANYA ועל החלק הירוק רשום שזה מיוצר בארה"ב יותא מזה כלום. של מי הזיכרון? ומי היבואן?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לוח DUAL למעבדי P4 רגילים (לא Xeon). מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות כאלו לוחות? כי אני לא מצאתי... ואם כן, סביב אילו סכומים הלוחות הללו נעים? אודה לפרטי חנויות אם מישהו מכיר מקום שמוכר את זה. בתודה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחליף מחשב וכרגע אני עם 3800 X2 ואני לא מתכוון לעשות שום אוברקלוק אז אני רוצה לדעת לאיזה כיוון ללכת. רציתי לדעת אם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא מתכוון לבצע שום אורקלוק ולא אכפת לי מהחום שהמעבד פולט , אכפת לי רק שהמעבד יהיה מהיר האם משתלם לקנות מעבדי AMD סוקט AM2 מ5200 ומעלה? או שבאותו מחיר יש מעבדים של אינטל שהם עדיפים? *אם המעבדים של AMD צורכים יותר חשמל משמעותית אז תצינו כי זה די חשוב.
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-