עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tsvika,

מהו בדיוק הגשר הצפוני? למה הוא צריך קירור? האם יש עוד גשרים על הלוח אם? איך הם נקראים? על מה הם אחראים?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום רציתי לדעת מה מומלץ יותר לגיימרים בכללי : AMD או אינטל במחשב בסך 8,000 תודה לכל המגיבים

• 15 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by djelectric,

תמונות חדשות שדלפו מראות את לוח המיני ITX החדש של אסוס - כך מתמודדים עם חוסר מקום לכתבה: http://hwzone.co.il/maximus-vii-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%92%d7%95%d7%91%d7%94/

4. Started by Leo101,

שלום לכולם כמו שניתן לראות מן הכותרת הבעיה שלי היא בבחירת מפרט בעל מעבד שונה ומחיר דומה.... הנה המפרט עם מעבד הamd.... והנה המפרט עם מעבד הintel... אשמח לשמוע על מה הייתם ממליצים לקנות היתרונות והחסרונות של שניהם.....רק אציין שהמחשב בעיקרון לא יהיה מחשב משחקים ואני מתכנן לקחת כרטיס מסך פחות טוב מהמפרט שבסוף אקח.....איני מעוניין לשנות כלום במפרט(חוץ מכרטיס המסך שציינתי מקודם)אז אשמח לשמוע רק על המעבד (וכמובן הלוח אם שבא איתו).. תודה רבה.... ;D

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  5. שאלה למעלה תודה

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by Avivc4,

ת'אמת שרק ברגע שקלטתי שה COD Black Ops לא עובד לי על המחשב בהגדרות נמוכות אפילו הבנתי שהגיע הזמן לשדרג קצת. נכנסתי ל CAN YOU RUN IT והנה גם הפרטים על המחשב שלי וגם הסיבה שאני בינתיים רוצה לשדרג רק את המעבד: מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  7. Started by igori,

ההבדל המחירים עומד על מעל לאלף ש"ח. ההבדל בביצועים ללא OC - ה 3820 בחלק מהבנצ'מרקים אפילו מוביל , לאחר OC , מתפתח הפרש לטובת ה 3930K , האם שווה להשקיע סכום שכזה על מעבד שכזה? השימוש הוא גיימינג עם OC קל.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by nsheep,

האם מישהו יודע אם P5B Deluxe כבר תומך ב- SLI ?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  9. מה גורם לו להיות גרוע ומה גורם לו להיות מעולה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by yuval800,

שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב השולחני שלי, כיום יש לי 4GB זכרון, כאשר אלו שני כרטיסים של 2GB כל אחד, אלו הפרטים של כל כרטיס: Memory Type: DDR3 PC3-10600 Manufacturer: Transcend Information Model: JM1333KLU-2G Capacity: 2048 MB Speed: 1334 MHz 667 x 2 Form Factor: DIMM המעבד הוא i7-2600k לוח אם: AsRock Z68 Pro3-M פעם היה מיתוס (לא יודע אם אי פעם זה היה נכון) שלא כדאי לערבב סוגי זכרונות שונים, מה יהיה הכי נכון מבחינתי לעשות? המטרה שלי היא להגיע למינימום 8GB. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by Satlan,

השאלה בכותרת , הלוחות הם: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 DFI Infinity nF4 Ultra ASUS A8N בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by yyoo0,

קניתי היום זכרון ראם נוסף.. בלוח אם שלי יש 4 סלוטים לזכרון ראם.. האם זה משנה היכן לשים את הזכרון הנוסף? ראיתי ש-2 מהם בצבע צהוב ו-2 בצבע שחור.. כשחיברתי את הראם החדש לצבע אחר ממה שכבר מותקן אז משום מה המחשב לא עלה... לוח אם ASUS H87M-E כמו כן אני מצרף צילומי מסך מ-CPU-Z על מנת שתגידו לי אם הכל נראה תקין.. - - - תגובה אוחדה: - - -

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  13. טוב אני רוצה לקנות אחד עכשיו למפרט שבניתי ואני לא חזק בזכרונות. אם אתם יכולים להמליץ לי על זכרון DDR3 2G בתקציב 280 בשתי חנויות - SKYPC,KSP בגלל שאני עדיין לא סגור מאיפה אני קונה את המפרט. ובעניין אחר יש לי שאלה קטנה אם אני קונה זכרון אחד בוא נגיד kingstone 1333 mhz ddr3 2g cl8 ואז אני מוסיף אחד מחברה אחרת עם תזמונים אחרים האם זה יצור התנגשות בנהם או שהם לא יפעלו במהירות שהם צריכים לפעול? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני מרכיב מחשב חדש שאני מתכנן לקנות מ-TMS בימים הקרובים. בהתחלה תכננתי לקחת את ה-פנום2 945 שנמכר שם ב-789 ש"ח ולהוסיף קירור שקט כלשהו. אבל... אז שמתי לב שנמכר שם הפנום2 955 ביחד עם ה-Evercool Buffalo 10CM ב-845 ש"ח. לא מתוכנן OC למעבד. כן חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 מתוך 10). בקיצור, מה שרציתי לדעת... האם ה-Buffalo יהיה קירור טוב ל-955 והאם הוא יהיה שקט? תודה אנשים. (מקווה לתשובה מהירה)

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  15. חבר שלי מעוניין לקנות זכרונות למחשב החדש שמצויד בE6400 ולוח אם P5N32 DELUXE השאלה היא...המחשב מיועד למשחקים אילו זכרונות כדאי לו לקנות כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר במשחקים...זכורונות בתדר 400 עם תזמונים נמוכים או זכרונות בתדר DDR2 עם תזמונים משוחררים יותר הלוח מסוגל לקלוט עד תדר 800

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by SwiftCat,

שלום לכולם, לאחר ששירת אותי נאמנה מזה כשנתיים, הלוח שלי - Asus Rampage Formula - הלך לו בדרך כל הלוחות. מימשתי אחריות בנועה מחשבים ונמסר לי שהדגם הזה כמו גם כל שאר הלוחות המבוססים על צ'יפסט X48 אזלו מהמלאי שלהם ושל היבואן וכי הם יבדקו איזה לוח יוכלו לתת לי כתחליף. עכשיו, זה לא שאני לא סומך על נציגי החנות או חושד שידחפו לי ציוד Low-End אבל אני מכיר את מנטליות השירות\מכירות הישראלית והייתי מעדיף שתהיה לי היכולת להתמקח\להתווכח איתם על הלוח שאותו אקבל כתחליף ולא סתם לומר סבבה על הלוח הראשון שיציעו לי. (שוב, אין לי שום דבר רע לומר על נועה מחשבים, בסה"כ קיבלתי מהם שירות טוב עד כה) בקיצור, אשמח לקבל את עזרתכם במציאת לוח חדש שיתאים לשאר הרכיבים שברשותי, מן הסתם על הלוח להיות…

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  17. אוקיי אז לפי כל הנתונים יש לי מעבד 1.6 A ! כי על הלוח אם שלי כתוב SOCKET 478 אבל ! סנדרה במראה משהו שונה וזה כל הזמן מציק לי! :-\

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by B@LENO,

שלום לכולם לא מזמן היה לי בעיה הבאתי זיכרונות 667 היו לי 800MHZ עכשיו חבר הביא לי 2 סטיקים DDR2 667 2G רשום עליהם KINGSTON הם קצת קטנים יותר מהרגיל הפעלתי EVERST CPU-Z הם מזהים שזה KINGSTON איך אני יכול לדעת שזה KINGSTON מקורי?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by Xylene,

יש לי לוח אם GIGABYTE P55A-UD3 מבחינת זכרון עדיף לי 2 סטיקים או 3? בעיקרון יש הבדל מבחינת הלוח אם שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  20. אם הנושא לא קשור לפורום, אתם מוזמנים להעביר. פשוט לא ידעתי לאיפה לשייך את הנושא הזה והפורום הזה נראה לי הכי מתאים. אני רוצה לקנות מחשב חדש והמעבד הכי טוב שהצלחתי לשלב עם הכרטיס 8800GTS במסגרת התקציב הוא ה5600+ של AMD. רציתי לדעת האם המעבד הזה ינצל את הכרטיס במלואו או שכבר יהיה לי עדיף ללכת על השילוב של E6600 עם 8600GTS 256. וגם בכלליות בלי קשר לנושא הספציפי הזה האם השילוב של E6600 עם 8600GTS משתלם יותר למחשב שמיועד למשחקים? תודה מראש על התשובות.

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  21. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, יש לי מפרט, אך אני רוצה להתייעץ בנוגע ללוח אם בלבד. אני מתלבט בין 2 אילו (של gigabyte): Gigabyte GA-K8NXP-9 - 1042nis Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 839nis הבנתי שבשני אין כרטיס רשת אלחוטי, אין DPS (Dual Power Supply, ואין מאוורר על ה-Chipset - יענו Passive Cooling. אין לי צורך ברשת אלחותי, אני לא יודע למה צריך DPS, ושמעתי שהחוסר באיוורור ל-nforce4 מסתכם בחום די גבוהה (ואולי לאי יציבות מער' ללא משחה מיוחדת?) מה אתם חושבים שכדאי? ז"א, מבחינת עלות ויציבות, 200 ש"ח הפרש, והדבר היחיד שמבדיל *מבחינתי* זה קירור... יש לציין שזה ישב בתוך מארז: ?Thermaltake Sviking VA4000BW * יש גם דגם זהה בתוספת SLI: Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI - 985nis ואם יש הצעות אחרות המש…

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  22. יש לי 4 סטיקים בלוח: 2 של חצי ג'יגה ו2 של ג'יגה ארבעתם במהירות 800 ddr2 ברצוני להוסיף זכרונות במקום החצי ג'יגה א. האם זה ישפיע משמעותית על ביצועיי המחשב ב. אמרו שרק אם אשתמש עם צערכת 64 ביט ארגיש הבדל הלוח שלי הוא asus p5w dh והמעבד של אינטל 6600 2.4 GHZ

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by KF,

שלום, האם זהו הזמן להחליף לפלטפורמה חדשה ? (מעבד,זכרון,לוח אם,קירור ל-OC). שימושים-אינטרנט ומשחקים וכד'.. הייתם נשארים או מחליפים ? המפרט כרגע, E8400 @ 4.05GHZ GIGABYTE EP35-DS3R OCZ REAPERX 4GB 800MHZ HD5850 950/1200MHZ FSP 550W SAMSUNG T220 תודה.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by bloodlion,

במקרה ואתה רוצה לקנות מחשב חדש פצצה ויש לך תקציב מוגבל על איזו משתי החברות תלך? אינטל או AMD?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים