מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
יש לי התלבטות קשה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני לא יודע מה לבחור בקשר למעבד. בגלל שאני לא גיימר,ולא רודף אחרי הטכנולוגיות החדשות של כרטיסי מסך ומעבדים חדשים, אני מחפש מעבד שיעבוד מהר, יעבוד טוב עם כל התוכנות של Microsoft בעקר visual studio. אני לא מחפש ביצועים חזקים במשחקים כי קשה לי להאמין שאני אתחיל לשחק בכל מיני משחקים חוץ מפיפא,NBA~זה ההאזור.. המעבד צריך להיות טוב לעתיד, זאת אומרת שבעוד כמה שנים, כשמייקרוסופט יוציאו ווינדוס חדש,תוכנות חדשות, המעבד ידע לעבד מצוין. אז ההתלבטות הגדולה שלי היא בין שני המעבדים הבאים: Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box או Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box תודה. חשוב לציין שההבדל במחיר בין שני המעבדים הו…
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד core2due e6300 שהוא דיי ישן ורציתי לדעת אם יש טעם לשדרג למחשב עם מעבד I3, שאני רואה שהוא דיי זול. האם אני ארגיש בשיפור ביצועים שאני ממיר סרטי וידאו / האודיו ושיפור בטעינת משחקים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא די ישן (e8400), והוא די מונע מה- 460gtx שלי לספק את מירב הביצועים שלו, גם אחרי אוברקלוק... הלוח אם שלי תומך בסוקט 775 , ואני מתלבט אם לשדרג ל Core 2 Quad Q9650 או משהו בסגנון. או שאני פשוט אחליף את הלוח אם לאחד שתומך ב i3/i5/i7 ואקנה מעבד מהגירסאות האלה. אני מוכן להשקיע 1200-1300 שקל. מה אתם אומרים? ואם אפשר אז גם המלצות על מוצרים ספציפיים... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי את המפרט הבא: מעבד - AMD athlon x2 3600+ לוח אם - abit kn9 ultra כרטיס מסך - gigabyte g-force 7600gt זכרון - 2 סטיקים של 512 מ"ב במהירות 667MHz של twinmos בזמן האחרון אני מרגיש שהזכרון לא מספיק יותר, ובגלל המחירים הנמוכים הייתי כבר רוצה לקנות 2 סטיקים של 2 ג'יגה במהירות 800MHz. הייתי רוצה לקבל המלצות לזכרונות טובים מ-KSP או -TMS. מה דעתכם על אלו: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik המתח שהם דורשים לא גבוה? צריך להגדיר משהו מיוחד בביוס? אגב... OC לא מתוכנן כרגע. תודה אנשים.
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
האם תכלאס ה2 יחידות יותר טוב? הוא שזה לא משנה? כי קניתי 2 יחידות של 2G אז הוא שנידפקתי הוא שיצא לי טוב? דרך הגב המחשב הוא למשחקים!!
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GIGABYTE 945GCMX-S2 ובמארז שלי יש שני יציאות אחד למיקרופון ואחד לאוזניות מהקדימה יוצא 7 חוטים ואותם צריך לחבר ללוח אם. עכשיו הורדתי את הMANUAL מהאתר של גיגה בייט ועדיין לא הבנתי כל כך, בחוטים יש לי 1.MIC IN 2.GND 3.MIC POWER 4.RETURN R 5.RETURN L 6.SPKOUT L 7.SPKOUT R וניסיתי לחבר ועדיין זה לא עובד מישהו יודע איך הסדר הולך בדיוק? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה לאלות בנושא שקרה לי אז ככה לפני כ 5 ימים קיבלתי את המחשב שלי חזרה עם לוח משודרג וזכרונות חדשים לוח דגם--- ASUS SREIKER 2 EXSTREM זכרונות דגם-- CROSER DDR3 1333 MHZ בביוס הוא מזה לי את הזכרונות כ1.066 ולא כ 1333 עכשיו ידוע לי כי צריך עידכון על מנת שיזהה את מהירות ה1333 שהלכתי לחנות ממנה מכו לי תלוח והזכרונות אמרו לי שהם לא עושים ציריבצ ביוס מחדש בגלל שאין על זה אחריות .. אמור לי תעשה לבד על אחריותך חשבתי ואמרתי לעצמי רגע עם יקרה משהו ולוח ידפק אז מה? אין אחריות כאילו סתם זרקתי לפח 2000 שקל לי זה לא ניראה טוב לעין שמכרו לי לוח וזכרונות שאני לא יכול לנצל תזכרונות בלוח החדש אני לא יודע מה לעשות מה אפשר לעשות עם מי יש לדבר ומה עושים עם זה …
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני המעבדים הנ''ל האם ההבדל ביניהם הוא גדול,האם הq8300 שווה השקעה של 300 שקל יותר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, לאחותי מחשב ישן- עם הלוח הזה:MSI Part No: MS-6702E-010 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8T_Neo2-FIR בלינק הזה יש פירוט גדול של אופן הרכבת הזכרון, רק שאני לא "סומך על הידע שלי" ואני מעדיף להתייעץ עם מישהו עם הרבה יותר ניסיון - אתם! ומאחר והמחשב הישן שלי כבר לא מתפקד אני מעוניין להעביר לה את הזכרונות שהיו לי DDR SDRAM השאלה שלי, כי כבר היתה לי בעיה בעבר בהרכבת המחשב, דרש הכנסת הזכרון בסלוטים ספציפיים [מתברר שבאייבורי ה"טכנאי" לא ידע את זה, אז חבר נאלץ לפתור לי ת'בעיה] האם בשני הסלוטים הנותרים אפשר יהיה לדחוף את הזכרונות שיש לי, אחד של 256 ואחד של 512 מחברה שונה, ולא יהיו בעיות? והאם אין צורך לדאוג בעניין הDUAL DDR או משהו כזה, אם במקרה בלוחות…
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את המעבד הישן (AMD 667 אם אני לא טועה) למעבד יותר מהיר. יש לי לוח של GIGABYTE דגם GA-71XE. מה המהירות המקסימלית של מעבד AMD שניתן להרכיב על אותו לוח ? תודה
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. חום המעבד הוא 63 מעלות. זה נורמלי? אם לא איך אפשר לקרר אותו יותר? החום אמור להשפיע במשהו על פעולות המחשב? תודה!
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה להרחיב את הזכרון שיש לי כרגע - שניים של דואל 256 DDR 400 MHZ לגי'גה. האם כדאי לי להרחיב בסטיק של 512 אחד או שניים של 256? והאם בשני המצבים זה ישאר דואל?
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ובודק את השוק לגבי לוחות אם..... מצאתי את הלוח אם של ASUS P4T533 בלי שום תוספות אחריו.... לא LC ולא S ולא כלום... עכשיו השאלה היא: איפה הוא בארץ? האם הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
nVIDIA התימרו מתישהו בזמנו להוציא לוח שיקרא k7n415 שיקבל את רוב התכונות של הצ'יפסט k7n420p רק שלא יהיה מובנה כ.מסך וכך נחסוך את ההתמודדות המעיקה עם geforce-mx2 וביצועיו הירודים . למישהו יש אולי מושג אם הדבר הזה יצא בקרוב ?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, למישהו במקרה אולי יש בנצ'ים שלהם? כי אני מוצא רק כנגד ל xeon.. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום! למישהו יש F12 MODDED BIOS הקובץ אני חייב אותו :jump: ל לוח GA-7VRXP REV.2 תשלחו לי אותו בבקשה למישהוא שיש תודה!
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
המתחרים - Mushkin DDR-RAM 512MB 3500 Memory - 821 DDR CORSAIR CMX512-3500C2 512MB 434MHZ PC3500 - 850 GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory - 816 DDR GEIL 433Mhz 512Mb GOLDEN DRAGON - 915 המטרה היא בסופו של דבר אוברקלוק עצבני עוד משהו- יש משמעות לעובדה שהקורסאיר לא מצויין ב www.pch.co.il כ- XMS ? -עריכה- אוקי עזבו, מסתבר שבלמיר יש את ה XMS ואפילו במעט יותר זול דבר שני, הוספתי את הגולדן דראגון, אבל לצורך העיניין פיצלתי את הקיט לשניים (ז"א המחיר המקורי הוא 1830 בשביל שני סטיקים של 512)
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
איזה מבין הלוחות הבא ייתן לי את הביצועים הכי גבוהים במעבד 2.4 800 באס כשאני לא רוצה אוברקלוק אני רוצה רק מהירות ואמינות כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים ? ABIT IS7-E Intel 865PE MSI 865PE Neo2-LS האם הFSB של MSI הוא 800 ? או כל לוח אחר שתמליצו לי עליו יתקבל בברכה אין הגבלה בתקציב רק אין צורך במשהוא אקסטרווגנטי אלא בלוח טוב אמין ומהיר שיעשה את העבודה על כרטיס קול ורשת מובנים אך לא חובה ניתן לקנותם בנפרד ועוד שאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין 400 ל800 FSB ? ואיזו מהירות של זכרון לקנות ? שימוש ביתי משחקים אינטרנט מוזיקה ? 2700 או לנצל את מהירות הלוח ולקנות 3200 ? תודה מראש DEMULTI
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני אצל חבר שיש לו SDRAM עכשיו והוא רוצה לדעת את ההבדל בין זה לDDR הוא לא יודע כם לשדרג... יש לו P4-1.8 R9500PRO 768 SDRAM והוא מקבל ציונים נמוכים בבאנצ'מארק ומישחקים עובדים לו איטי...
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הכוונה היא להשתמש בשני סטיקים של זיכרון שהם של אותו יצרן (CORSAIR), אותה מהירות 400Mhz ואותם תיזמונים... אך הנפח שונה. סטיק אחד הוא של 512Mb והשני רק 256Mb האם ה dual channel DDR יעבוד בצורה הזאת או שחייבים ששני הסטיקים יהיו גם באותו הנפח ?
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אחרי שהמחשב שלי כולו כבר היה סגור כבר הזמנתי הכל פתאום מתקשרים אלי מנועה מחשבים אומרים שיש עיקוב רציני במכס ( הבני ז*נות שובתים) ולכן הוא הציע לי את השני הלוחות הבאים : 1) MSI K8N Neo PLATINUM ב770 ש"ח 2) EPOX 8KDA3+ ב870 ש"ח עכשיו אני לא יודע מה לבחור אני ידוע ש EPOX יותר טוב לOC אבל הMSI יותר טוב לעבודה בלי OC והוא יותר מסודר ובעל יותר פי'צרים וכאלה. בקשר לזה לשאלה עם אני יעשה OC או לא עוד לא החלטתי מתי כנראה שאני יעשה בעתיד (לכן אני רוצה שתהיה האפשרות הזאת פתוחה ) גם ככה יש לי מעבד 3200 CH אז אני לא יוכל לעבור את ה2400 ולכן אני שואל האם עם OC שכזה אני יצליח להסתדר עם הלוח MSI ( שהוא יותר זול ויותר מסודר ) ואכן בררתי קצת וקראתי כל מיני מאמרים על ה M…
-
- 13 תגובות
- 850 צפיות
-